فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین وداع جانسوز مادر مرزبان شهید علی بیرامی
@maktabozahratoy_ir
🔺استوری همسر شهید محمد بلباسی در واکنش به بازگشت پیکر مطهر همسرش از سوریه
@maktabozahratoy_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اذان گفتن رهبر معظم انقلاب در گوش فرزند سوم شهید مدافع حرم «محمد بلباسی»
@maktabozahratoy_ir
⭕️پاسخ سخنگوی سابق وزارت خارجه و سفیر فعلی ایران در جمهوری آذربایجان به توهمات خبرنگار ایران اینترنشنال:
🔹کاش جای بنده بودید حداقل می فهمیدید با چه آرامشی نظاره گر ۴۲ سال "توهم فروپاشی" توسط "بزرگترهای شما" هستیم. تریلیون ها دلار خرج کردند، ۸ سال جنگ تحمیل کردند، ترور و آشوب کردند؛ اما "ملت" ایران سرخم نکرد و نمی کند. از طرف همین "ملت" حرف زدم.
@maktabozahratoy_ir
✅ نظر علامه طباطبایی درباره #تداوم ولایت در عصر غیبت
آیا ولایت از آن همه مسلمین است یا عدول مسلمین یا متعلق است به فقیه «به اصطلاح امروزی»؟ در صدر اسلام فقیه به کسی گفته می شد که به همه علوم دینی در اصول و فروع و اخلاق مجهز باشد، نه تنها مسایل فروع دین، چنانکه اکنون مصطلح است. در صورت سوم آیا متعلق به هر فقیه است که در صورت تعدد و کثرت هر کدام از آنها به هر اندازه اقتدار پیدا کند تصرفاتش نافذ و غیرقابل نقض می باشد؟ یا متعلق است به فقیه اعلم؟ اینها مسایلی است که از طرز بحث فعلی ما بیرون است و در فقه باید حل شود.
آنچه از نقطه نظر بحث این مقاله می توان نتیجه گیری نمود، این است که حکم فطرت به لزوم وجود مقام ولایت در هر جامعه ای بر اساس حفظ مصالح عالیه جامعه مبتنی است، اسلام نیز پا به پای فطرت پیش می رود. نتیجه این دو مقدمه این است که فردی که در تقوای دینی و حسن تدبیر و اطلاع بر اوضاع از همه مقدم است برای این مقام تعیین می شود و در اینکه اولیای حکومت باید زبده ترین و برجسته ترین افراد جامعه بوده باشند کسی تردید به خود راه نمی دهد.
📚 معنویت تشیع، تالیف علامه طباطبایی، صفحه 86-87
#ولایت
@maktabozahratoy_ir