هدایت شده از قاسم روانبخش
خاطرهای از آیتالله بهاالدینی- روح خدا در آقای مصباح دمیده شده.mp3
278.8K
💢آیت الله بهاالدینی: روح خدا در آقای #مصباح حلول کرده است، از این مرد تبعیت کنید.
🔹آقای آسیدعلی آقای مهدوی از شاگردان آیت الله بهاالدینی نقل می کند سال ها پیش در زمان حیات معظم له وقتی از اصفهان به قم آمدم، شب های جمعه درس اخلاق آیتالله بهاءالدینی شرکت می کردم، شبی آیت الله مصباح برای دیدن ایشان به حسینیه محل درس آمده بود. وقتی آقای بهاءالدینی متوجه شد تا درب حسینیه به استقبال ایشان آمد و ایشان را در کنار خودشان نشاند. ایشان در س اخلاق را رها کرده با آقای مصباح صحبت می کردند، مدتی گذشت آقای مصباح خداحافظی کرد و رفت و آقای بهاءالدینی تا دم درب حسینیه ایشان را بدرقه کرد.
وقتی برگشتند گفتند از آقای مصباح تبعیت کنید چون روح خدا در این مرد حلول کرده است. سپس درس را ادامه دادند.
✅ #روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️ نمونهای از تحریف آیت الله مصباح
🔻پاسخی به ادعاهای کذب مصطفی ملکیان علیه آیت الله مصباح؛ ملکیان پس از انقلاب به قم رفته اما از قبل از انقلاب با آیت الله مصباح در حوزه خاطره دارد!/ آقای ملکیان؛ لیست شهدایی که شاگرد آیت الله مصباح بودند را ببینید/ سخنرانی آیت الله مصباح علیه انجمن حجتیه را هم ندیده اید و اظهار نظر میکنید؟
🔹ملکیان که خاطرات قبل از انقلاب خود با آیت الله مصباح را تعریف میکند اساسا بعد از انقلاب با آیت الله مصباح ارتباط گرفته است!
🔹در زمانی که استاد مصباح در موسسه «در راه حق» سلسله مباحث تئوریک را به شاگردان خود می آموخت؛ از جمله آنها موضوع ولایت فقیه بود که همان زمان در کتابی با نام «بحثی ساده و کوتاه دربارۀ حکومت اسلامی و ولایت فقیه» منتشر شد.
🔹چطور فردی که طبق ادعای کذب ملکیان اعتقاد به ولی فقیه آن زمان یعنی حضرت امام خمینی (ره) ندارد، در مورد اختیارات مطلقه ولیّ فقیه سلسله نشست تشکیل می دهد؟ آن هم زمانی که جناب ملکیان مدعی شده است؟ آیا قابل قبول بوده که آیت الله مصباح،در سخنرانی که مکتوبات آن منتشرشده (رجوع به کتاب بینش و منش امام خمینی)، امام را در حد فراتر از زمانِ و مکانِ اکنون نگری ببیند و آنگاه برای وی شخصیت آن امام،آنقدر بی اعتبار بوده که بی اعتناء به امام باشد؟ در زمانی که کوچک ترین انتقاد به دستگاه طاغوت،حکم آن مرگ بود؛ با شجاعت تمام نشریه انقلابیِ «انتقام» منتشر می نمود. امضاهای مکرر ایشان بر روی اعلامیه های انقلابی حتی بیشتر از برخی مبارزین مطرح موجود است، نسبت به امام بی اعتناء بود؟
🔹این همه شهدایی که همفکر، شاگرد و زیر نظر آیت الله مصباح در جبهه فعالیت داشته و برخی به فیض شهادت و برخی به توفیقِ حضور دلاورانه در جبهه های جنگ در طول هشت ساله نایل شده اند،قابل انکار هستند؟ ایشان همچون روالِ فعالیت های مجاهدانه در موسسه «در راه حق» سلسله مباحثی پیرامون چیستی و هستی جنگ و دفاع در اسلام در راستای تقویت مبانی نظریِ دفاع مقدس 8 ساله ارائه می دهد. اين مباحث، درس هايى بوده که استاد مصباح يزدى در سالهاى 65 و 66 درمؤسسه در راه حق براى جمعى از طلاب بيان كرده اند و منتشر هم شده است.
🔹شاگردان شهید و رزمنده آیت الله مصباح در جنگ از جمله: شهید میثمی، شهید مصطفی ردانی پور، شهید غلامحسین حقانی، شهید علی شریفی، شهید مهدی دهشت، شهید محمدعلی وفایی، شهید مسعود رهگشای، شهید محمد زارعی ساری، شهید احمد هاشمی، شهید محمد رضا جعفری، شهید باقر نجفی، شهید محمدتقی توکل، شهید عمار رستگار، شهید غلامرضا سلطانی، شهید محمدرضا عزیزی پناه، شهید محمدرضا آقا لولاچیان، شهید مهدی آشوری، شهید یونس عاقل نهند، شهید محمدتقی قویدل، شهید مرتضی رامندی، شهید قربانعلی بهرامی، شهید مهدی غفاری، شهید محمد مهدی مهدوی، شهید حاج عباس شیرازی، شهید ابراهیم مرادی، شهید مهدی کاردان، شهید علی فرزین، شهید محمد شهاب، شهید رحمت الله میثمی، دکتر مرتضی آقاتهرانی، دکتر احمد رهنمایی، محمدی عراقی، سیدابوالحسن نواب، محمود رجبی،علی مصباح، محمود نمازی، محمد حسین زاده، مجتبی مصباح، سقای بیریا، اکبرمیرسپاه، ابوطالبی، رضازاده و... را چگونه انکار میکنید؟
🔹استاد مصباح در نشریه انتقام بصورت جدی انجمن حجتیه را نقد نموده است که حال مجالی برای ذکر مستندات آن نبوده و خوانندگان را به نشریه انتقام، با گردآوری حجت الاسلام سیدهادی خسروشاهی ارجاع می دهیم.
🔹آیت الله مصباح یزدی در آخرین جلسه ی سال تحصیلی 1363-1364 در موسسه ی «در راه حق» که مدیریت آن با آیت الله محسن خرازی و آیت الله رضا استادی و با همکاری آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی، مظاهری، محمد یزدی، شبیری زنجانی، احمدی میانجی، محمدی گیلانی، حاج سید مهدی روحانی و... بود، به سخنان مهمی در زمینه ولایت فقیه و امام خمینی و نقد گروه هایی چون «انجمن حجتیه» پرداختند که آن زمان روزنامه اطلاعات آن را منتشر نمود.
⬅️ متن کامل را در yon.ir/DdVkt بخوانید.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️ ماجرای دستخط ابداعی آیتالله مصباح در دوران مبارزه با رژیم پهلوی
همه مبارزین میدانند و در خاطراتشان هم گفتهاند که آیتالله مصباح جزو حلقه اولیه گروهی ۱۱ نفره است که سال ۴۲ تشکیل و بعدها به "جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مشهور" شد.
اساسنامه اولیه آن به دستخط آیتالله مصباح نوشته شده و پس از کشف آن در خانه آیتالله آذری قمی توسط ساواک، آیتالله مصباح طی چند روز دستخطش را کاملا عوض میکند. (خاطرات آیتالله مسعودی خمینی)
امام خامنه ای در کتاب "خون دلی که لعل شد" که خاطرات ایشان از دوران مبارزه است ، میگوید:
آقای مصباح صورتجلسات را در یک دفتر به زبان رمزی مینوشت و برای اینکه بیشتر رد گم کند درآغاز دفتر نوشته بود "کتابی در زمینه علوم غریبه یافتم و آن را رونویسی کردم!"
مرحوم رفسنجانی در گفتگویی در سال 1379 میگوید: یازده نفر بودیم. آیتالله خامنهای و برادرشان، من، آیات: منتظری، مصباح، مشکینی، امینی، قدوسی، حائری تهرانی، ربانی شیرازی و آذری. اساسنامه داشتیم و زبانی هم آقای مصباح اختراع کرده بودند و تصمیمات را بصورت رمز مینوشتیم.
خود آیتالله مصباح نیز درمصاحبه با فصلنامه تاریخی یادآور ( سال87) میگوید: "بنده دبیر جلسه بودم و آقای هاشمی مسئول تبلیغات بودند. چـون پیـشبینی میشد که این تشکیلات لو برود، من خـطی را اخـتراع کـرده بـودم که نوشتن و خواندنش آسـان بـود، ولی فقط خودم میتوانستم بنویسم و بخوانم و صورتجلسهها را با آن خط مینوشتم."
این نمونهای است برای رد ادعای دروغ "غیبت آیت الله مصباح در مبارزات پیش از انقلاب"
✍ امین فرجاللهی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
📸عکس | صفحه نخست از اولین شماره #نشریه_انتقام
#اختصاصی
آیتالله محمدتقی مصباح یزدی که پیش از انتشار نشریه انتقام، از نویسندگان نشریه #بعثت بود، از آذر 1343 تصمیم گرفت به صورت #مستقل نشریهای تحت عنوان #انتقام را با لحنی به مراتب انقلابیتر از نشریه بعثت منتشر کند. در این نشریه، تمامی امور از تهيه مقالات تا چاپ و تكثير و پخش آنها برعهده ایشان بود.
📸در عکس ضمیمه؛ صفحه اول نشریه انتقام را مشاهده میکنید. مرحوم آیتالله مصباح در این شماره اهداف خود را از انتشار این نشریه تشریح مینمایند:
«هدف ما روشن کردن افکار تخدیر شده، بیدار شدن عواطف مذهبی خفته، زنده کردن احساسات سرکوب شده، بیان احکام سیاسی و دفاعی اسلام، رفع شبهات و وساوس شیطانی تنپروران و راحتطلبان، تحکیم پیوندهای مبارزین، تقویت همبستگی تودههای مجاهد و رزمنده، ایجاد وحدت کامل میان نیروهای ملی و مذهبی و بسیج همگان با سلاح ایدئولوژیک ایمان در یک جهاد پیگیر و خستگیناپذیر علیه استعمار و استبداد به سوی یک هدف مقدس یعنی استقلال و حاکمیت ملت شریف ایران در سایه تعالیم حیاتبخش اسلام است.»
🔻برای آشنایی اجمالی با نشریه انتقام بخوانید🔻
نشریه انتقام کاری از آیتالله مصباح یزدی در دوران اخنتاق سیاسی
#عمار
#عمار_انقلاب
#آیتالله_مصباح_یزدی
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت عصبانیت حسن روحانی از آیت الله مصباح چیست؟
سخنان صریح عمار انقلاب درباره نوع تفکر و ارتباطات حسن روحانی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
📢 مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرد
♻️ سوابق مبارزاتی علامه مصباح یزدی با رژیم پهلوی + اسناد
🔹اخیرا از سوی برخی جریانات سیاسی شبهاتی در خصوص سوابق انقلابی علامه محمدتقی مصباح یزدی مطرح شده است، از این رو مركز اسناد انقلاب اسلامی برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب برخی از اسناد را برای اولین بار منتشر میكند تا حقایق تاریخ انقلاب را به صورت شفاف نشان دهد.
🔹از جمله فعالیتهای سیاسی موثر آیتالله مصباح در مبارزه با رژیم پهلوی راهاندازی نشریه "انتقام" بود که آیتالله مسعودی خمینی درباره تاثیر این نشریه بر مبارزات انقلابی میگوید: «مطالب نشریه انتقام به قدری انقلابی و تند بود كه الان نیز وقتی كه انسان آنها را مطالعه میكند لرزه بر اندامش میافتد.»
🔹ساواک مرکز در تاریخ 21 خرداد 45 به ساواک اصفهان دستور میدهد:"محمدتقی مصباح یزدی روحانی مقیم قم را كه فعلا تحت تعقیب و متواری و به یزد عزیمت نموده [به] وسیله شهربانی محل دستگیر و اعزام دارند. ضمنا آدرس محل سكونت وی در یزد در دست نمیباشد."
🔹ساواک در 5 تیرماه 45 گزارش داده است:...محمدتقی مصباحیزدی، از روحانیون مقیم شهرستان قم میباشد به علت یكرشته فعالیتهای مضره كه مرتكب گردیده تحت تعقیب میباشد. به ساواك قم اعلام گردیده بود كه مشارالیه را دستگیر و به مركز اعزام دارند.
🔹در سال 47 آیتالله مصباح طی نامهای كه به امام خمینی(ره) ارسال میكند، مطالبی تندی را علیه رژیم پهلوی مینویسد و اطلاعاتی را درمورد وضعیت نهضت اسلامی به گوش ایشان میرساند. همین نامه به دست ساواك میافتد و بار دیگر تعقیب و بازجویی از وی در دستور ساواك قرار میگیرد.
🔹سال 56 در یكی از گزارشهای ساواك درمورد مبارزات انقلابی آیتالله مصباح یزدی به "ارسال اعلامیه از قم به تهران" توسط او اشاره شده و آمده است:«اخیرا شخصی به نام مصباح كه قبلا مدیر مدرسه حقانی بوده تعداد شش برگ اعلامیه به امضاء روحانیون مبارز ایران جهت یكی از دوستانش به تهران ارسال داشته است و خواسته كه اعلامیههای مذكور در تهران تكثیر و توزیع گردد.»
🔹پس از قیام 10 فروردین 57 ، علما و فضلای قم در نامهای، به شدت این حمله را محكوم كردند. در این مكتوب، نام آیتالله مصباح یزدی در كنار اشخاصی چون شهید مطهری و آیتالله علی مشكینی دیده میشود. علما طی این نامه ضمن محكوم كردن این كشتار، مردم را به استقامت و ادامه مبارزه دعوت كردند.
مشروح در www.irdc.ir
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
پاسخ توییتری حمید رسایی به توییت تاجزاده مبنی بر حذف ولایت فقیه و کنار کشیدن روحانیت از حاکمیت:
دقیقا نظر اسلاف قبل از تو مثل رضا پالانی و ممد دماغ و اونی که جلوی دوربین انگشت تو دماغش میکنه هم همینه. تازه ۴۲ ساله نظر آمریکا واسرائیل هم همینه. حالا نظر توهم روش چه اهمیتی داره. مهم اینه که نظام مبتنی بر #ولایت_فقیه هست، آ.سیستانی هم حمایتش میکنه و اگر میتونستند در عراق اجرا میکردند.
پ ن: ربع پهلوی در یکی از گفتگوهای تلویزیونی خود، انگشتش را در دماغش میچرخاند.
🔺به صفحه جدید توییتر حمید رسایی بپیوندید🔻
twitter.com/hamidrasaee_?s=09
هدایت شده از ☘️🌺[خبر محرمانه]🌺☘️
1_723290661.pdf
1.38M
هدایت شده از بیداری طلاب
⭕️ سخنان صریح و بی پرده رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا از چالشهای نظام در سه دهه اخیر
🔻حجت الاسلام و المسلمین سعیدی شاهرودی، در نشست مجازی مجمع علماء و روحانیون استان سمنان:
◻️ برخی دنبال ایجاد زمینه تعامل با غرب برای #برجام ۲ و ۳ هستند، آمریکایی ها به هیچ قیمتی حاضر نیستند کوتاه بیایند که سر همین برجام همه تحریمها را بردارند این قطعا محال است.
◻️باید بدانید دشمنان به هیچ قیمتی اصل #تحریم را از بین نخواهند برد و حرفای ریشه ای آقای اوباما که همین بایدن آن زمان نظریه پردازی میکرد کاملا روشن است ؛ بله ممکن است یک چند تا آبنبات هم به ما بدهند و ۵ میلیارد دلار به ما وام بدهند اما این مشکل ما را حل نمیکند و باید مردم ما متوجه شوند.
◻️ آقای رکنآبادی رحمة الله علیه یک بار آمد پیش بنده گفت که آقای حاج قاسم سرلشکران و امیران ارتش سوریه را جمع کرده بود و به آنان گفت شما چرا نمیروید در شهرها و حلب و اینها بجنگید گفتند آقا شما خبر ندارید چند هزار در حلب از این اشرار هستند و در مناطق هستند حاج قاسم با لباس مبدل و دوربین رفتند و فیلمبرداری کردند از درون شهرها و به مسئولان نظامی سوریه گفت من رفتم و بررسی کردم اینهاست؛ یک سرلشکر سوری پا شد و گفت که این دکمه اٌورکت شما به این درجه من شرف دارد و ما اینجا هستیم و به این انگیزه که شما دارید نداریم؛ شما از آن طرف دنیا آمدید، دارید از ما حمایت میکنید؛ بنده سؤال دارم که اسم این رفتار حاج قاسم چیست؟ واقعا این چه نوع مدیریتی است.
◻️ امیرالمؤمنین امام علی(ع) میفرمایند «قبل از اینکه دشمن به سراغ شما بیاید شما پیش دستی کنید و نگذارید دشمن به داخل سرزمین شما بیاید» و این تز علوی را با هدایت رهبری، حاج قاسم عمل کرد.
وقتی از حاج قاسم سوال میکردند که چرا شما این همه وقت میزارید؟
انرژی صرف می کنید؟
در مناطق حضور پیدا می کنید؟
ایشان گفتند چطور آمریکا از ۱۴ هزار کیلومتر راه میاید در منطقه حضور پیدا میکند و شما آن را نمیبینید اما وقتی ما میخواهیم برویم به دفع شری که دقیقاً هدف ما هستیم این را ایراد میگیرید.
◻️ یکی از پیامدهای ضعف مدیریت تشدید فشار دشمن است اصلاً دشمن اینطوری است که هر مقدار محکم جلو آن بایستید عقبنشینی میکند و هر مقدار که عقبنشینی کنید آن بیشتر جلو میآید و گام جلوتر برمیدارد.
◻️ هیچ تحریمی در تاریخ به اندازه کنونی نبوده مگر آنکه در صدر اسلام نمونهاش را پیدا کنیم؛ زیرا به خاطر اینکه ما خودمان به دشمن پالس دادیم و به دشمن فهماندیم که ناچاریم به تو پناه ببریم و آنها از این سوء استفاده کردند و هرچی توانستند به ما فشار آورد.
◻️ یک تفکر خزنده لیبرال غربی در کشور شاهد هستیم در قالب یک مجموعه ای که مجموع آنها به ۱۵۰ نفر نمیرسد و این در یک چرخه قدرت قرار میگیرند و آنچه که دنبالش هستند و عمل میکنند.
◻️ با این تفکر لیبرالیسم غربی در دوره اوایل انقلاب در نهضت آزادی، در جریان بنیصدر ما این مسائل را شاهد بودیم، از دوره کارگزاران اندیشه غربی تئوریزه شد و شروع به ریشه زدن کرذ.
◻️افراد اینها کسانی بودند که در فتنه ۸۸ ایفای نقش می کردند.
اگر ردپای غائله ۱۸ تیر ۷۸ را پیدا کنید همینجاست؛ کوی دانشگاه و آقای تاجزاده از پیامدهای این تفکر لیبرالیزه کردن نظام بود.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
هدایت شده از بیداری طلاب
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /3
🔹خاتمی در یکی از فعالیت های خود در ارتباط با حوادث پس از انتخابات یک بار خواستار تحقیق و تفحص مجلس از انتخابات شد.(سایت رسمی خاتمی، ۱۳۸۸/۵/۴) و یک بار دیگر مجمع تشخیص مصلحت نظام را راه برون رفت می دانست(همان، ۱۳۸۸/۴/۳۰) و این به معنای نفی تمام عیار شورای نگهبان بود. حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان "مایکل لدین" دستیار ویژه وزیر دفاع وقت آمریکا را پیشنهاد دهنده این طرح می داند.( کیهان، ۸۸/۴/۳۰)
🔸 از نظر رضا روستا آزاد عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی نیز بحث همه پرسی در حقیقت همان بحث ابطال انتخابات بود که موسوی پیش از آن مطرح کرده بود.(خبرگزاری فارس، ۱۳۸۸/۵/۴)
🔹وقتي موعد پخش اعترافات فرارسید، محمدعلی ابطحی عضو مجع روحانیون مبارز، پشت تریبون دادگاه رفت و رفتارهای میرحسین موسوی و محمد خاتمی را عامل آسیب رسیدن به مردم در روزهای پس از انتخابات عنوان کرد.
🔸 ابطحی در ادامه صحبت هایش از یک مثلث حامی تقلب سخن به میان آورد
که اضلاع آن را خاتمی، هاشمی رفسنجانی و موسوی تشکیل می دادند. او گفت:
🔻خاتمی فضای جامعه را می شناخت. وی اقتدار نظامی، انتظامی و مقام معظم رهبری که در جایگاه والایی قرار دارند را می شناخت و با توجه به اینکه وی نسبت به این موضوعات شناخت داشت. این یک نوع خیانت است که از موسوی در موضوع تقلب حمایت کرد.. پس از انتخابات در جلسه مشترکي هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی با یکدیگر هم قسم شدند. که پشت یکدیگر را خالی نکنند و بنده نمی دانم که این تنها نگذاشتن و یاری کردن یکدیگر پس از ۱۱ میلیون فاصله رای برای چه بود.
🔸خاتمی بلافاصله در واکنش به سخنان ابطحی، با نمایشی خواندن دادگاه متهمان، اعترافات مطرح شده را فاقد اعتبار عنوان کرد.(سایت رسمی خاتمی، ۸۸/۵/۱۰)
🔻سردار عزیز جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، طی سخنانی به نقش خاتمی در حوادث پس از انتخابات پرداخت و به نقل از ابطحی در اعترافات خود می گوید: «خاتمی و ابوالفضل فاتح و مهدی هاشمی رفسنجانی می گفتند که برنده شدن در این انتخابات خیلی با انتخابات گذشته فرق می کند. در این صورت جریان اصولگرا و رهبر دیگر نمی توانند سرشان را بلند کنند و این معنای یکسره کردن کار است.» یعنی رسیدن به یک نظام با ولایت فقیه بسیار ضعیف شده یا بدون ولایت فقیه جا بیفتد. اعتراضات در انتخابات کاملا برنامه ریزی شده بود. (پایگاه خبری تحلیلی سحر، ۱۳۸۸/۶/۱۱)
🔹جعفری در بخش دیگری از سخنرانی خود به سخنان منتشر نشده خاتمی در سال ۱۳۸۷ اشاره کرده و اضافه کرد، آقای خاتمی در بهمن ۱۳۸۷ می گوید:
🔻اگر در این انتخابات دهم احمدی نژاد سقوط کند، عملا رهبری حذف می شود، اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره به قوه اجرایی بازگردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایی به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی می شود و با شکست اصول گرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد.»(همان)
🔸خاتمی در واکنش به سخنان سردار جعفری بدون تکذیب عباراتی که جعفری به او نسبت داده بود، گفت:
«عده ای برای مقابله با لیبرالیسم به فاشیسم پناه می برند.»(انقلاب اسلامی در بوته آزمون، ص ۳۳۵)
🔹۱۵ مهر ماه پس از آزادی سعید حجاریان از زندان، خاتمی به دیدار او رفت که برخی هدف از این دیدار را اعمال فشار بر حجاریان برای پس گرفتن اعترافات خود مبنی بر پروژه القای تقلب تفسیر کردند؛ اما به هر صورت، رسانه ها خبری درباره حرفی که حجاریان متناقض با اعترافات خود زده باشد، منتشر نکردند.
محمد علی ابطحی نیز پس از خروج از زندان از گفته های خود عقب نشینی نکرد. خاتمی وقتی در آذرماه ۱۳۸۸ به دیدار او و سخنان را شنید که نباید از فرض محال تقلب سخن می راندیم.( خبرگزاری فارس، ۱۳۸۸/۹/۱۶)
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh
هدایت شده از بیداری طلاب
✳️ مروری بر عملکرد فتنهگر بزرگ سال 1388؛ #سید_محمد_خاتمی /4
🔸در فاصله مهر ماه ۱۳۸۸ تا نهم دی ماه ۱۳۸۸ حوادث بسیاری رخ دادی خاتمی درباره اکثر آنها موضع خاصی نگرفت. او درباره حوادثی جر به آتش کشیده شدن مسجد لولاگر به دست حامیان موسوی، روزه خواری حامیات موسوی در نماز جمعه قبل از روز قدس به امامت هاشمی، حوادث روز عاشورا و سوت و کف زدن حامیان موسوی در این روز و راه پیمایی مردم در نهم دی ماه سکوت کرد.
🔹از حوادث شش ماهه دوم سال ۱۳۸۸ که مرتبط با خاتمی بود، می توان به اظهارات مادلين آلبرایت وزیر اسبق خارجه آمریکا اشاره کرد که علت کاهش محبوبیت خاتمی در ایران را نزدیکی او به آمریکا دانست.(فارس، ۸۸/۷/۲۰)
🔹آخرین موضع خاتمی در سال ۱۳۸۸ درباره انتخابات خرداد این بود:
🔻در این انتخابات اصلاح طلبی عنوان سبز را انتخاب کرد که تعبیر قشنگ و خوبی است؛ سبز نماد طراوت و روشنی و دوستی است. سبزی که مطرح شد، سبزی است که دلبسته به انقلاب اسلامی است و نسبتی با سلطه طلبان و منحرفان ندارد.(سایت بنیاد باران، ۸۸/۱۲/۲۵)
🔸در حوادث فتنه آلود بعد از انتخابات، خاتمی، اگرچه گاه با فتنه همراه شد، اما در بسیاری از موارد سکوت را برگزید. او در عین اینکه انتقادهایی نسبت
انتخابات و نظام داشت، اما مدیریت میرحسین بر فضای ایجادشده بعد از انتخابات را نیز قابل خدشه و در خور نقد می دانست. جدال او بامیر حسین را البته می توان جدالی تاکتیکی تلقی کرد. خاتمی در این دوران به جای استفاده از عبارت «جنبش سبز» بیشتر بر همان مفهوم "اصلاح طلبی" تکیه داشت.
🔹خاتمی و میر حسین در واقع دوروی یک سکه بودند. دو نفر با هدف و آرمان ۔ و ارزش هایی مشترک که یکی محافظه کارانه تر و دیگری تندرو تر و احساسی تر
🔸في الواقع باید گفت خاتمی شخصیتی است که در سال های نخست همراه انقلاب می شود و حتی در مواردی با طرح همه پرسی در زمان بنی صدر شدید مخالفت می کند. او اما عقبة تئوریک مطلوبی ندارد و این همان اندیشه است که به عنوان زیر بنای کنش های اجتماعی، روبنای برخوردها و تصمیم های سیاسی او را می سازد.( انقلاب اسلامی در بوته آزمون، ص ۳۳۸) این انحراف تئوریک و به بیانی، غرب زدگی خاتمی و اهل تساهل و مدارا بودن او منشأ کنش های بعدی وی در دوران ریاست جمهوری و روی کار آوردن اندیشههای انحرافی و التقاطی می شود.
🔹دیدار خاتمی با سورس، طراح و مجری انقلاب های مخملین درسالهای ریاست جمهوری که در اعترافات کیان تاج بخشی آمده است، در خور تأمل و توجه است.( فارس، ۸۸/۶/۴)دیداری که خاتمی همواره از اخبار آن سکوت می کند.
🔸 بدون شک اندیشه های فکری خاتمی زمینه ساز جنگ نرم و فتنه بود و حال این اندیشه پوسیده کماکان از سوی همفکرانش در حال تجدید حیات و تطهیر می باشد تا در پروژه های بعد مورد استفاده قرار گیرد.
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
📱 http://instagram.com/khabarehowzeh