سالروز شهادت بانوی دو عالم را تسلیت عرض مینماییم...
#خیمه_فاطمی
#آجرک_الله_یا_بقیه_الله
@maktabesalmani
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیر آمدم درداشت میسوخت هیات میان وای مادر داشت میسوخت...
#فاطمیه
@maktabesalmani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله اکبر از این همه جلال ....
#حاج_مهدی_رسولی
@maktabesalmani
#از_منظر_وحی
معيارهاي افراد اصلح از منظر قرآن مجيد🍃
علم و آگاهي و تعهد و امانتداري
« قال اَجعَلني علی خزائن الارض اني حفيظ عليم »« يوسف گفت مرا سرپرست خزائن سرزمين مصر قرار ده كه نگهدارنده و آگاهم »( سوره يوسف, آيه 55)
در اين آيه شريفه علم و آگاهي و حفظ و امانتداري به عنوان دو شرط اساسي پذيرش مسئوليت برشمرده شده است .روشن است كه علم و آگاهي و حفظ و امانتداري در هر كاري متناسب با آن مي باشد و با توجه به جايگاه مهم مجلس و نمايندگي مجلس افرادي كه انتخاب مي شوند بايد به تناسب اين جايگاه داراي علم و تعهد لازم باشند.
#انتخاب_اصلح_در_آیات_و_روایات
#بخش_اول
@maktabesalmani
چرایی تشکیل ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی...
ابهامات :
شاید دوستان این ابهامات را مطرح و یا داشته باشند که:
۱-لیست ابتدایی چقدر خلوص دارد؟
۲-آیا نظرسنجی اعتبار علمی دارد.
۳-آیا موقعیت زمانی نظر سنجی لحاظ میگردد؟
اول اینکه هیچکس نمیتواند ثابت کند یا ادعا نماید که خلوص و عیار صددرصدی داشته یا دارد. این خلوص فقط در ساحت قدسی میسر است و بس. در مباحث علوم انسانی همیشه احتمالی از خطا در نظر گرفته میشود. وانگهی وقتی مباحثات صورت میگیرد همگان بر اصول محکم پافشاری محکمتری هم دارند اما وقتی به تطبیق اصول با اشخاص یا اعمال یا مصادیق میرسد نیاز است که کار به صورت تضارب آرا و دمکراسی و مجموع رای و نظر اعضا پیش برود و از طرف دیگر در بررسی گفتار و کردار و پندار افراد خط کش و پارامترهای خط کشی شده وجود ندارد و نمیتوان خط کشی دقیق نمود. لذا میبینید که در درس و امتحان نمره قبولی از ۲۰ تا۱۰ قبولی هستند اما این کجا و آن کجا. بنابراین افراد لیست ابتدایی اولا برمبنای اعلام تمایل داوطلبان بر این منطق که بر اساس تعریف حضرت آقا از جناح بندی داخل کشور، من خود را ضد انقلاب و غیر انقلابی نمیدانم پس در داخل جرگه انقلابیون میخواهم قرار بگیرم مورد پذیرش قرار گرفت. ثانیا باید بعد از پذیرش اولیه مستندات و عملکرد انقلابی و غیر انقلابی و مومنانه و غیرمومنانه داوطلبین مورد بررسی و تحقیق قرار میگرفت که این هم تاحدودی و متناسب با ضیق وقت بررسیهایی شد اما چون این امر هم بر مبنای رای و تاثیر آرای حاضرین در کمیته یا شورای مربوطه بوده است نتیجه خروجی، طلای ناب تمام عیار نبود.لیکن امکان محک دوباره در مجمع ها فراهم بوده است که الحمدولله مردم انقلابی در مجامع، کمبود یا قصور احتمالی نشات گرفته از آراء در شورا را بر طرف و ناخالصی ها را تاحدودی زدودند.
دوم اینکه:نظر سنجی ها چقدر معتبر است؟
ما در علوم انسانی، مدرن، و به اندازه قابل قبول و پا به پای استاندارد های به روز دنیا پیش رفته ایم که نظر سنجی ها هم از آن جمله است. در کشور چهار موسسه معتبر و معروف نظر سنجی داریم که تقریبا دوتا دولتی و دوتای دیگر غیر دولتی هستند و تابحال نظر سنجی های اینها در تمام دوره ها واقعی از آب در آمده اند و واقعیت وضع موجود را به تصویر کشیده اند. لذا نتایج خروجی مجامع توسط این موسسات معتبر داخلی در معرض افکار عمومی مردم اعم از انقلابی،غیر انقلابی،ضد انقلاب، بی تفاوت و افکار و اقشار به اصطلاح خاکستری قرار میگیرد تا مقبولیت و میزان رای آوری داوطلبان نیز مورد سنجش قرار گیرد.
سوم اینکه:موقعیت و تناسب زمانی نظر سنجی چگونه میتواند باشد؟
شبهه اصلی در همینجا نهفته است . نظر سنجی یا افکار سنجی یک علم شناخته شده است که به انسان توان پیش بینی حوادث و اتفاقات را میدهد لیکن عده ای خروجی نظر سنجی را وقتی به نفع خودش هست قبول دارند و حاضرند سوگند هم یاد کنند که نظر سنجیها درست بوده اما وقتی به نفع رقیب یا به ضرر حودشان باشد نظر سنجی را قبول نمیکنند و نام آن را نظر سازی میگذارند. لیکن در کنار این مباحث، آدم های عاقل، مدل و اصول و پارامترها و زمانبندی نظر سنجی را مطالعه ودر صورت عدم مغایرت ، نتیجه آن را قبول کرده و روی آن کار میکنند موقعیت ها و حساسیت ها را مطالعه و بررسی کرده و تا نظر سنجی بعدی جامعه را به تغییر نگرش واردار میکنند
مثلا در سنوات گذشته مردم ایران که همیشه در ایام الله حضور داشته و هشت سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشته و در هر خانه و خانواده ای تابلوی عکس شهیدی مدال افتخاری بر دیوار است اما با اعمال تغییرات در افکار و نظرات مردم از طریق رسانه و فضای مجازی، همین مردم جهادگر را ازجنگ خیالی ترساندند و نتیجه ۵درصدی نظرسنجی هاای قبلی را به بیش از ۵۰ در صد نهایی رساندند. البته در مطالعات و پیمایش های پیچیده امکان نظر سازی هم وجود دارد اما در عرصه سیاسی و انتخابات هیچکس حاضر نیست خود را به غفلت و بیخبری از واقعیت ها بزند و تنها میدان و عرصه ای است که همه میخواهند میزان اقبال واقعی مردم را بدانند تا بر آن برنامه ریزی داشته باشند. بنابراین نتایج خروجی مجامع در دو موقعیت زمانی متفاوت مورد نظر سنجی قرار میگیرد بکبار در آغاز برنامه برای برررسی میزان شناخت و اقبال مردم از داوطلبان. و بار دوم زمانی که داوطلبان قدرت و توانایی موج آفرینی و اقناع را به نمایش گذاشتند.
ادامه دارد...
#انتخابات_پیش_رو
#ائتلاف_نیروهای_انقلاب_اسلامی
#قسمت_سوم
@maktabesalmani
برای ایجاد تمدن اسلامی چه کنیم...
#لبیک_یا_خامنه_ای_لبیک_یا_حسین_است
@maktabesalmani