رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند گفت: نهاوند قطب اصلی تولید سیب استان است که بیش از ۳۵ درصد سیب تولیدی استان دراین شهرستان تولید میشود
حاجباباعلی در ادامه انواع سیب تولیدی نهاوند را شامل گرانی اسمیت، فوجی و گالاو استارکینگ دانست و گفت: استفاده از پایههای سالم سیب مالینگ باعث افزایش تنوع و همچنین میزان برداشت آن شده است.
او افزود: سیب نهاوند به لحاظ طعم و کیفیت از مشتریان خوبی برخوردار است و این محصول تولیدی نهاوند علاوه بر تامین بازار مصرف داخلی به شهرهای اطراف و حتی کشور عراق نیز صادر میشود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند به برداشت گردو از باغات شهرستان اشاره کرد و افزود: در نهاوند سههزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی باغی زیر کشت گردو قرار دارد که پیشبینی میشود امسال حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن محصول گردو از آن برداشت و روانه بازار مصرف شود.
حاجباباعلی تأکید کرد: نهاوند یکی از مراکز اصلی تولید گردو در سطح استان است که به لحاظ طعم خوبی که دارد مشتریان زیادی از سراسر کشور دارد.
او عنوان کرد: بیش از ۱۳ هزار هکتار از مجموع زمینهای کشاورزی شهرستان به اراضی باغی اختصاص دارد که به کشت انواع میوهها از جمله سیب، گردو، هلو، شلیل، گیلاس، آلو، آلبالو و ... اختصاص دارد.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند:
کاریکاتوریست نهاوندی برگزیده ششمین جشنواره بین المللی صربستان شد
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند گفت: احسان چراغی کاریکاتوریست و هنرمند نهاوندی در ششمین جشنواره بین المللی کاریکاتور در صربستان موفق به کسب دیپلم افتخار شد.
امیر بحیرایی اظهار داشت : این جشنواره با حضور ۵۳ کشور جهان و ۸۷۲ هنرمند در کشور صربستان با موضوع حیوانات شد.
وی خاطر نشان کرد: احسان چراغی از هنرمندان فعال شهرستان در رشته کاریکاتور است که دارای عناوین متعدد ملی و بین المللی در رشته کاریکاتور می باشد.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
حضور دو بانوی ورزشکار نهاوندی در اردوی تیم ملی کوراش
سرپرست اداره ورزش و جوانان نهاوند از حضور دو ورزشکار نهاوندی صبا کرمعلی و لیلا سیاوشی در اردوی تیم ملی کوراش خبر داد.
سلیمان جوانمردی اظهارکرد: رقابتهای کوراش قهرمانی آسیا ۳۰ مهرماه به میزبانی ازبکستان در تاشکند برگزار خواهد شد و تیمهای ملی ایران در دو بخش زنان و مردان با ترکیبی کامل در این رقابتها حضور خواهند داشت.
وی افزود: بههمین منظور دومین اردوی آمادهسازی تیم ملی بزرگسالان بانوان از ۱۸ مهرماه لغایت ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰ در کمپ تیمهای ملی در استان خراسان شمالی شهرستان بجنورد مجموعه شهید علیدخت آغاز میشود.
جوانمردی تأکید کرد: طبق برنامه این اردو با برگزاری مسابقات انتخابی درون اردویی برگزار خواهد شد و صبا کرمعلی و لیلا سیاوشی دو ورزشکار نهاوندی در دومین مرحله اردو انتخاب شدند.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
هدایت شده از طب اسلامی(طبق نظرات استاد تبریزیان)
خراسان میدهد بوی مدینه
خراسان کوه غم دارد به سینه
خراسان را سراسر غم گرفته
در و دیوار آن ماتم گرفته
#شهادت_امام_رضا(ع)🍂🖤
#تسلیت_باد 🥀
فرماندار ملایر: تغییرات مدیریتی نباید بهانه ای برای کمکاری شود
قدرت الله ولدی» روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ملایر اظهار داشت: جابجایی در حوزه مدیریتی یک امر طبیعی است و تا زمانی که در مسند مسوولیت هستیم، باید با تمام توان برای ارایه خدمت صادقانه و خالصانه به مردم تلاش کنیم.
و️ی با تاکید بر اینکه هماکنون ملایر روی ریل توسعه قرار دارد، این رشد شتابان را حاصل تلاش شبانهروزی مجموعه مدیران این شهرستان و وجود وحدت، وفاق و همدلی دانست.
وی افزود: امام جمعه ملایر به عنوان محور وحدت و همراهی نمایندگان مجلس و تلاش مجموعه مدیران دستگاههای اجرایی، بستر مناسب برای خدمت را در شهرستان ملایر فراهم کرده و جای هیچ نگرانی برای پیشبرد امور و ادامه روندخدمت و توسعه شهرستان وجود ندارد.
ف️رماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه در هر پست و مقامی باید خدمتگزار مردم باشیم، تاکید کرد: سند راهبردی و برنامه عملیاتی توسعه سه ساله این شهرستان با تدبیر استاندار تدوین شده و هم اکنون در ۶ ماهه پایانی آن قرار داریم و مدیران باید برای تحقق آن جهادی تلاش کنند.
ولدی ادامه داد: علاوه بر این نقشه راه جدیدی برای ۶ ماهه دوم امسال در شهرستان تدوین و ابلاغ شده که مکمل برنامه اصلی مجموعه مدیریتی این شهرستان است.
فرماندار ملایر با بیان اینکه اعتبارات امسال این شهرستان در تمامی حوزهها نسبت به سالهای گذشته ۲ تا سه برابر افزایش یافته است، خطاب به مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان تاکید کرد: اعتباراتی که امسال در کمیته برنامهریزی شهرستان برای دستگاهها مشخص شده، باید پیگیری و برای جذب این اعتبارات تلاش کنند.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: با تخصیص ۵۰ میلیارد تومان به پروژه محور ارتباطی نهاوند به آورزمان و ملایر عملیات اجرایی این پروژه در سال جاری تداوم خواهد یافت.

اخبار
فارس من
فارس پلاس
افکار سنجی
زندگی
دیگر زبانها (Other Languages)
دسته بندی ها
صفحه نخست
جامعه
اقتصاد
بین الملل
سیاست
علم و پیشرفت
فرهنگ
هنر و رسانه
ورزش
تعلیم و تربیت
استانها
عکس
فیلم
دفاتر منطقه ای
فارس +
بیشتر
نمایش در نسخه دسکتاپ
استانها / همدان
۱۲:۵۰ ۱۴۰۰-۷-۱۵
۰
اجرای عملیات دوبانده محور نهاوند ـ آورزمان
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: با تخصیص ۵۰ میلیارد تومان به پروژه محور ارتباطی نهاوند به آورزمان و ملایر عملیات اجرایی این پروژه در سال جاری تداوم خواهد یافت.

علیرضا شهبازی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در نهاوند اظهار کرد: با تخصیص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی به پروژه محور ارتباطی نهاوند به آورزمان و ملایر عملیات اجرایی در سال جاری تداوم خواهد یافت.
وی گفت: با توجه به اینکه این پروژه نزدیک به دو سال بود به علت مشکلات اعتباری راکد مانده بود با اختصاص اعتبار جدید مجددا فعال خواهد شد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه این راه یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان نهاوند است با پیگیریهای صورت گرفته در سال جاری ۵۰ میلیارد تومان برای ادامه آن تخصیص داده شد.
وی با بیان اینکه ۲۰ میلیارد تومان این اعتبار از محل اعتبارات استانی سال ۱۴۰۰ و مابقی نیز از محل اوراق قرضه اسلامی تامین شده است تأکید کرد: مردم نهاوند سالهاست که منتظر تکمیل این جاده مهم هستند.
شهبازی اظهار کرد: از مسئولین امر انتظار میرود تا تکمیل طرح اعتبارات مورد نیاز را تامین کنند که بنده هم در این زمینه نهایت همکاری را با مسئولین استانی خواهم داشت.
وی در خصوص آخرین وضعیت محور نهاوند به کرمانشاه نیز گفت: بعد از پیگیری اجرای طرح دوبانده شدن جاده نهاوند تا دو راهی کرمانشاه ۱۲۰ میلیارد تومان از طریق ماده ۵۶ توسط بانک سپه، ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰ وزارت راه و ۴۰ میلیارد تومان نیز از محل اوراق قرضه اسلامی تخصیص یافت.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
فرمانده سپاه ملایر خبر داد؛
توزیع ۲۵۰۰ بسته معیشتی در ملایر
سیدجواد حسینی فرمانده سپاه ملایر در حاشیه رزمایش کمک های مومنانه گروه های جهادی بسیجی ملایر اظهار کرد: همزمان با هفته دفاع مقدس برنامه های مختلفی در سطح شهرستان اجرایی شد.
وی افزود: به همت گروه های جهادی پایگاه محور و با کمک خیرین ملایر در پایان ماه صفر و هفته دفاع مقدس بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در شهرستان تهیه و در بین نیازمندان هدف توزیع شد.
حسینی با بیان اینکه ارزش هر کدام از بسته ای معیشتی ۵۰۰ هزار تومان است، عنوان کرد: توزیع یک هزار و ۵۰۰ بسته لوازم التحریر در ایام آغازین سال تحصیلی از دیگر اقدامات گروه های جهادی ملایر در ایام هفته دفاع مقدس بود.
وی با اشاره به پخت بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم و توزیع بین نیازمندان اظهار کرد: توزیع ۲ هزار بسته پروتئینی شامل گوشت گرم و افتتاح ۲ کارگاه اقتصاد مقاومتی در راستای اشتغالزایی محرومین از دیگر اقدامات انجام شده در ایام هفته دفاع مقدس است.
فرمانده سپاه ملایر گفت: گروه های جهادی بسیج سازندگی در ایام سال ۴ خانه مددجویان را مرمت و ۳ واحد مسکونی نو را احداث کردند که در ایام هفته هدفاع مقدس این واحدهای مسکونی افتتاح شدند.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
سرهنگ پاسدار محمد باقر سلگی فرمانده انتظامی ملایر از تلاش مجاهدانه و هوشمندانه ماموران کلانتری ۱۱ شهدا ملایر در متلاشی شدن باند تهیه و توزیع مواد مخدر هروئین و کشف سه کیلو و ۴۰۰ گرم هروئین در این شهرستان ملایر خبر داد.
او در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای شناسائی و متلاشی کردن باندهای تهیه و توزیع مواد مخدر در سطح شهرستان ملایر، ماموران کلانتری ۱۱ شهدا در یک سلسله اقدامات پیچیده پلیسی و تعقیب و مراقبتهای متعدد از مخفیگاه یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی مطلع شدند.
فرمانده انتظامی ملایر ادامه داد: مأموران بلافاصله با هماهنگی با دستگاه قضائی از این مکان با یک طرح رعد آسا بازرسی کردند و مقادیر زیادی وجه نقد حاصل از تجارت شوم و خانمانسوز مواد مخدر، تعداد پنج هزار بسته مواد مخدر هروئین در اوزان مختلف جمعاً به وزن سه کیلو و ۴۰۰ گرم به همراه دو دستگاه ترازوی توزین کشف شد.
سلگی افزود: در این ارتباط دو نفر از اعضای این باند تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی و در ادامه طرح نیز تعداد شش نفر خرده فروش مواد مخدر توسط ماموران این کلانتری دستگیر شدند.
او با بیان اینکه از آنها مقدار ۲۳ گرم هروئین به همراه ۴۱ عدد پایپ و یک دستگاه ترازوی توزین به دست آمد و با تشکیل پرونده هر هشت نفر به مراجع قضائی تحویل شدند، تصریح کرد: قاچاقچیان منتظر برخورد پشیمان کننده پلیس باشند.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
آئین صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی به مناسبت گرامیداشت آغاز هفته ناجا روز شنبه با حضور "قدرت الله ولدی" فرماندار ویژه ملایر، امام جمعه ملایر، فرماندهان نظامی و انتظامی، روسای ادارات و ارگانها، خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران و یادگاران دفاع مقدس در این شهرستان برگزار شد.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
معرفی نفرات برتر رقابتهای ددلیفت وکنده زنی کاپ آزاد قهرمانی کشور
رقابتهای ددلیفت وکنده زنی کاپ آزاد قهرمانی کشور با معرفی نفرات برتر در ملایر پایان یافت.
در پایان این مسابقات در مجموع امتیازات در دورشته ددلیفت وکنده زنی، ملایر با ۲۲۴ امتیاز جایگاه نخست و یزد با امتیاز جایگاه دوم ۱۴۸ و کرمانشاه با ۱۰۲ امتیاز در جایگاه سوم ایستادند.
مسابقات ددلیفت وکنده زنی کاپ آزاد قهرمانی کشور به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی در ردههای سنی نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان به میزبانی هئیت بدنسازی و پرورش اندام ملایر زیر نظر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران برگزار شد.
در این دوره از مسابقات بیش از یکصد ورزشکار از ۲۰ استان کشور در محوطه باز پارک سیفیه ملایر با رعایت شیوه نامههای بهداشتی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat
ثبت دو آش سنتی ملایر در فهرست میراث ناملموس کشور
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر از ثبت دو آش سنتی این شهرستان در فهرست میراث ناملموس کشور خبر داد و گفت: دو آش سنتی بادمجان و آش ترش در فهرست میراث ناملموس ثبت شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر از ثبت دو آش سنتی این شهرستان در فهرست میراث ناملموس کشور خبر داد و گفت: دو آش سنتی بادمجان و آش ترش در فهرست میراث ناملموس ثبت شد.
به گزارش ایسنا؛ ابراهیم جلیلی در این رابطه توضیح داد: به منظور حفظ و احیای غذاهای سنتی شهرستان ملایر، در نخستین جلسه شورای ثبت میراث ناملموس که ۱۱ مهر ماه در محل معاونت میراث فرهنگی وزارتخانه متبوع برگزار شد، با تهیه مستندات و حضور میدانی کارشناسان استانی و تاییده وزراتخانه، دو آش سنتی بادمجان و آش ترش ملایر در فهرست میراث ناملموس ثبت شد.
وی افزود: همچنین در سال های گذشته جشن شیره پزی روستای مانیزان، کلوچه سنتی ملایر، شیره و باسلق نیز به عنوان میراث ناملموس شهرستان ملایر ماندگار شده است.
این مقام مسئول اظهارکرد: یکی از وظایف این اداره حفظ سنت ها ورسم ورسوم های رو به فراموشی است در همین راستا کارشناسان این اداره با شناسایی ظرفیت ها موجود پرونده ثبت آنها را تهیه و به وزراتخانه متبوع ارسال می کنند که در کنار ثبت آثار و ابنیه های تاریخی، سنت ها و خرده فرهنگ های شهرستان نیز حفظ و نگهداری شود.
کانال ملایر خبر :
@malayerbarkhat
eitta.com/malayerbarkhat