فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 دمِ سازنده ی این محشر گرم...
مثلا شما دارید امر به معروف و نهی از منکر میکنید
وظیفه ات را انجام میدهی (تا فلان مسئول را پاسخگو کنی)
او به جای آنکه پاسخگو باشد وانمود میکند
به اسلام اهانت کردی
به روحانیت اهانت کردی
به نظام اهانت کردی
+ میگویی: در تشکیلات شما مردم سوال دارند اعتراض دارند باید پاسخگو باشید
- پاسخ میدهند: این نظام مظلومه چه کار کند با شما؟
+ پدر سوخته با نظام کی کار داره؟
با تو دارم حرف میزنم!
شروع میکنن یک مرتبه خودشان را گره میزنند به تمام مقدسات عالم
پدر سوخته بازی یعنی این...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نفر رو مثل آقای خامنه ای پیدا نمیکنید..
سخنرانی شیخ قمی از شیطان و یهود تا فتنه زن زندگی آزادی .MP3
42.81M
سخنرانی شیخ قمی تاریخ فتنه ها از شیطان و یهود تا فتنه «زن زندگی آزادی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اصلاحطلبان و سران فتنه، خودشان گرای فشار و تحریم را به مقامات آمریکا داده بودند!
↙️به روایت مایکل لدین، مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا
تحلیل سیاسی
۱۷دی
چرا فرانسه از دست آیت الله خامنه ای عصبانی نباشد؟
🔸️کاریکاتور موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو نسبت به رهبر عالی جمهوری اسلامی در وضعیت کنونی اصلا غیر طبیعی نیست و اتفاقا با دیگر اقدامات دولت فرانسه همخوانی معناداری دارد .
🔸️پس از آن که امانوئل مکرون رئیس جمهور کشوری که عضو شورای امنیت سازمان ملل است ، اقتصاد سوم اروپاست ، مهد دموکراسی و پرورش متفکرانی چون ژان ژاک روسو و مونتسکیوست، اینقدر تنزل یافته که با شخصیتی در سطح مصی علینژاد دیدار می کند ، چه انتظاری از یک نشریه فکاهی در پاریس می توان داشت ؟
🔸️البته از جنبه ای فرانسه حق دارد عصبانی باشد زیرا روزگاری همراه با بریتانیا چنان قدرت و نفوذی داشتند که متصرفات عثمانی در غرب آسیا را تقسیم می کردند و اتفاقا لبنان و سوریه به فرانسه رسید؛ اهمیت سوریه برای پاریس تا بدانجا بود که وقتی یک پادشاه نزدیک به انگلیس به نام فیصل(فرزند شریف حسین) در دمشق تاج گذاری کرد ، آنها تحمل نکردند و با لشکرکشی پاسخ دادند.
🔸️یا لبنان سرزمینی بود که فرانسه حرف اول را در آن می زد و تمام روسای جمهور لبنان پس از استقلال ظاهری آن در ۱۹۴۳، با هماهنگی فرانسه انتخاب می شدند و اتفاقا پس از حادثه انفجار بندر بیروت نیز ماکرون که خیال می کرد هنوز در لبنان کاره ای است به سان پدرخوانده ها به آنجا رفت و ضرب العجلی تعیین کرد که البته هیچگاه کسی آن را جدی نگرفت و به او بی توجهی معناداری شد.
🔸️طبیعی است که فرانسه ای که دیگر بر اثر سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی، هیچ نفوذی بر سوریه و لبنان ندارد از دست آیت الله خامنه ای به عنوان معمار راهبردهای منطقه ای ایران خشمگین باشد.
🔸️از سویی دیگر عراق، روزگاری یکی از عابربانک های فرانسه بود تا جایی که در دوره ریاست جمهوری ژیسکاردستن قصد داشت در ازای هزینه ای هنگفت، به حکومت بعثی تاسیسات اتمی با کاردبرد نظامی بدهد .
🔸️در سالهای اخیر مکرون بارها سعی کرد مجددا نقشه راه ژنرال دوگل مشهور به گُلیسم را در عراق پیاده کند و کالاها و تسلیحات فرانسوی را در سرزمین رافدین عرضه نماید که با روی کار آمدن دولتی نزدیک به محور مقاومت در بغداد، فرانسوی ها در آنجا نیز ناکام گشتند.
🔸️ایضا استراتژی هسته ای ایران ، نوید ظهور یک قدرت جدید در این زمینه را می دهد و بی تردید می توان گفت انحصار اتمی غربی ها در سالهای آتی توسط یک کشور شرقی دیگر که مولفه های قدرت مهمی چون جمعیت بالا ، نفوذ ژئوپلیتیکی تاثیرگذار، قدرت نظامی چشمگیر که ظرفیت های جغرافیایی و انرژی بی بدیلی دارد ، شکسته خواهد شد .
🔸️ماهواره بر قائم ۱۰۰ در صورت تغییر کاربری به راحتی به پاریس می رسد و دنیا موازنه ای جدید را از سوی یک قدرت نوظهور آسیایی و قدرت های اروپایی شاهد خواهد بود.
🔸️موارد فوق را اضافه کنید به تلاش های ناکام کشورهای اروپایی در ۳ ماه اخیر جهت افزایش دامنه و سطح اعتراضات ایران که با بی اهمیتی از سوی توده های اجتماعی درون جغرافیای تحت حاکمیت جمهوری اسلامی مواجه شد.
🔸️از سویی بحران اوکراین که تاثیر مستقیمی بر امنیت اتحادیه اروپا دارد، با ورود غیر مستقیم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از روسیه در راستای تضعیف راهبردهای ناتو و غرب در قبال کشورهای جهان دوم و سومی وارد فاز جدیدی شده و ناتوانی اروپایی ها در جلوگیری از تامین روسیه توسط جمهوری اسلامی ایران، مزید بر دلایل فوق گشته تا شاهد عقده گشایی یک نشریه نه چندان خوشنام در خصوص رهبر جمهوری اسلامی باشیم.
🔸️البته هدف گذاری و تشخیص فرانسوی ها درست و دقیق به نظر می رسد زیرا مسبب تمام ناکامی های آنان و سایر کشورهای غربی در راهبردهایی که برای منطقه غرب آسیا تدوین کرده بودند ، تدابیر و مدیریت رهبر جمهوری اسلامی است ؛ به روشنی مشخص شد با حذف فیزیکی ژنرال قاسم سلیمانی ، تغییر محسوسی در سیاست های منطقه ای ایران رخ نداد؛ به این دلیل که قضایا توسط مافوق سلیمانی مدیریت میشد و اکنون نیز می شود.
📌 تنها کاری که این روزها دیگر از دست فرانسوی ها در قبال پیشروی های جمهوری اسلامی برمی آمد ، کاریکاتور کشیدن و تمسخر مشمئز کننده کسی است که منطقه غرب آسیا را تا حد زیادی از زیر نفوذ و سیطره آنان خارج کرده است؛ فرانسوی ها هنوز ملتفت نگشته اند که قرن ۲۱ با قرن قبل از آن برای اروپایی ها از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
#تقوی_نیا
🌼🌸 حجاب= بینیازازهرنگاهیجزنگاه خدا 🌼🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷ما برای امام زمان دلتنگی نداریم💔
🎙استاد شجاعی
✦✧✾═✾🌹✾═✾✧✦
🕊اللهم عجل لولیک الفرج بحق مادرت زهرا 🤲😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سام درخشانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«صورتش همه خونی بود» مادر روحالله عجمیان این جمله را که میگوید و مکث میکند، احساس میکنم جانش دارد از بدنش بیرون میرود... همه توانش را جمع میکند و تقلا میکند برای سوگ عمیقش کلمه پیدا کند: « تا الان ندیدمش»... هنوز جوان رشیدش را ندیده و سهروز از آن لحظههای سخت که اولین بار صحنههای جاندادنِ پسر رشیدش زیر مشت و لگد و ضربه چاقوی آن جماعت گذشته. بغضش میشکند و تویگریههایی تلخ، گم میشود: «من سهروز پیش رفتم دادگاه و آنجا دیدم چطوری زدنش»
بعد مظلومانهترین و غریبانهترین لحظههای روحالله زیر مشت و لگد جانیها جلوی چشمش میآید: «یک دستش رو تنش بود و یک دست دیگر را...» دستش را مثل آن لحظههای روحالله بالا میبرد و انگار آن لحظه با همه وجودش آرزو میکند خودش آنجا جای پسرش بود: « یک دست دیگرش را اینجوری کرده که نزننش... هزار نفر زدنش»
جمله آخر توی سرم میپیچد؛ «هزار نفر زدنش»... غریب گیرآورده بودنش.
امروز دو تا از قاتلهایش را ق.صاص کردند؛ حالا جانیها دوره افتادهاند برای مرثیهخوانی برایشان. کاش مادر روحالله هیچوقت نیاید و نبیند؛ مگر یک زن، چندبار باید بمیرد و زنده شود؟
♦️ درس بزرگی که مراجع تقلید باید از رفتار اخیر آیت الله خامنه ای بگیرند.
🔸 آیا بیوت مراجع میگذارند این صدا به گوش حضرات آیات برسد؟
🔸 چه زمانی حکومت خواهد فهمید که باید به شیوه ی کسی که در راغس سیستم قرار گرفته، عمل کند؟
#شبنامه
۱۴۰۱/۱۰/۱۶
🔺 در روزهای اخیر شاهد یک دیدار بین رهبر ایران و بانوان بودیم. آیت الله بیش از 60 دقیقه سخنرانی کرده و بانوان حاضر در این دیدارِ چند ساعته نیز، زمانی بیش از این را برای خطاب قرار دادنِ مسئولین و بیان برخی مطالب مورد استفاده قرار داده اند.
صحبت های رهبر ایران در سخنرانی اخیر از چند جهت مهم است.
اولا متفکرین میفهمند که زاویه نگاه او به دین، مسئله ی زنان، آزادیهای اجتماعی و حجاب چگونه است.
دوما آنها که فعالان فرهنگی هستند میفهمند از کدام زاویه باید به مسئله ورود کنند.
سوما جامعه میفهمد که برای بایدها و نبایدها در حوزه ی آزادیهای اجتماعی منطق وجود دارد؛ یا یک نگاهِ خشکِ مذهبیِ ضدِ زن پشت این موارد بوده است؟
🔺 فارغ از اینکه رهبری در این دیدار چه گفت یک نکتهی مهمتر وجود دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد.
چند اتفاق در سه سال اخیر جامعه ی ما را درگیر کرده که رسانه های وطن فروش کوشیدند از آن برای "ذهنیت سازی" در بین مخاطبین خود استفاده کنند:
1️⃣ فتنه ی بنزینی
2️⃣ هواپیمای اوکراینی
3️⃣ ماجرای بورس
4️⃣ طرح صیانت
5️⃣ گرانی در اردبیهشت
6️⃣ سوتی های مکرر و غیر عادی #گشت_ارشاد
7️⃣ (و در نهایت ماجرای) #مهسا_امینی (که موجب شد خشم انباشته شده به انفجار منجر شود)
در این بین رهبری کوشید بسیار هوشمندانه از جامعه ای که دچار آشوب شده و حالا با بهرهبرداری ترکیبی از "تجزیه طلبها-توحشگران-جوکرها و عوامل گروهکها" دچار #فتنه شده، در برابر "جنگ احزاب" محافظت کند.
او صبر کرد تا این آشوب ها فروکش کند. سپس به یک ابهام مهم که در ذهن برخی وجود داشت پاسخ دهد.
پاسخ او در سخنرانی اخیر به مسئله ی #حجاب و زنان بسیار روشن بود و گره ها را باز کرد.
همین برخورد را مقایسه کنید با آنچه از سوی مسئولان و مراجع رخ داد.
🔺 در این ایام در بین مراجع تقریبا هرکسی که مصاحبه کرد یک جمله گفت "مسئولان حواسشان به گرانی ها باشد" !!
این جمله بی نهایت محترم، مهم و امیدوارکننده است و نشان میدهد آنهایی که نماینده ی دین هستند چقدر درک درستی از اولویت های جامعه دارند.
اما یک سوال جدی هم همزمان با بیان این جملات به وجود آمد: مسئله ی اخیر اصلا ربطی به گرانی نداشت و عده ای کوشیدند به بهانه ی حجاب آشوب آفرینی کنند.
تردیدی نیست که اگر حجاب را از دشمنان میهن میگرفتیم قطعا بهانه ای دیگر پیدا میکردند اما رفتار اخیر رهبر نشان داد علاوه بر مدیریت کشور، باید برای جامعه ای که در این مورد دچار ابهام شده حرف زد.
🔺 آیا در کنار اشاره ی مراجع به گرانی ها، جای این نبود که حالا که فضا آرام شده آنها هم نگاه خود را در خصوص مسئله ی حجاب و زنان برای جامعه شرح دهند؟
بزرگان قم چطور؟
رهبری ثابت کرد که ضروریات را به دقیق ترین شکل ممکن فهمیده...
همان قدر که برای معیشت و اقتصاد مردم دغدغه دارد، این را هم میفهمد که باید درباره مسائل اجتماعی هم حرف بزند.
در مسائلی مانند حجاب و آزادی های اجتماعی، حکومت مدعی است که از دین پیروی میکند.
نماینده های دین اکنون کجا هستند؟
آنها وقتی تریبون میبینند صرفا میگویند "مسئولان به اقتصاد توجه کنند" ؟
یا اینکه درباره مذهب و مسائل پیرامونی آن و بایدها و نبایدهایی که قانون کشور با پیروی از مذهب اعمال کرده برای جامعه پاسخ داشته باشند؟
🔺از بین چهره های مذهبی چند نفر میتوانند در حوزه حجاب که حوزه ی تخصصی آنهاست مانند رهبر ایران حرف برای گفتن داشته باشند؟
پاسخ به این سوالات ضروری است یا نه؟
فرض کنید حالا کسی از خارج از کشور به ایران میعاید و میگوید: رهبرتان را فاکتور بگیرید، نمادِ اسلام در کشور شما کیست من میخواهم با او صحبت کنم.
پاسخ ما در ابتدای انقلاب 57 روشن بود: مطهری، بهشتی، خامنه ای و ....
اکنون ما قرار است چه کسی را معرفی کنیم؟
آنهایی که به عنوان نماینده های اسلام معرفی میکنیم جز اینکه بگویند "دولت حواسش به اقتصاد باشد" ، نباید مسئله ی اجتماعی-مذهبی حجاب که پیرامونش ابهامات زیادی ست؛ توضیحی که بتواند قشرِ غیر مذهبی را هم قانع کند داشته باشند؟
رفتار اخیر رهبر ایران، پرداختن به مسئله ی حجاب و زنان، آن هم 110 روز پس از ناآرامیها و آن هم با منطقی که برای هر مذهبی و غیر مذهبیِ منصف قابل پذیرش است نشان میدهد که اینجا خیلی ها باید از ایشان الگو بگیرند که نگرفته اند...
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مومن مثل یک گیاه نرم هست و انعطاف پذیری داره و زود عصبی نمیشه و خودش رو با شرایط وفق میده ،تمام پیروزی پیامبر به خاطر نرم بودن خلق و خوی اون بزرگوار بود .
#سلوک
#استاد_شجاعی
🔴 چنان آزمایش و غربال شوید....
سه سال قبل، بعد از حادثه هواپیمای اوکراینی این متن رو نوشتم:
بعد از تشییع چند ده میلیونی سردارسلیمانی، خیلی خوشحال بودم از این اتحادی که در مردم بوجود اومده و این جو عجیبی که تو کشور حاکم شده بود، همه میگفتن هیچوقت مردم انقدر همدل و همصدا نبودن در جبهه انقلاب و نظام، تا اینکه خبر دادن هواپیما رو خودمون زدیم و کلا جو برگشت، خیلیا که تا دیروز هواپیما براشون مهم نبود تا فهمیدن جمهوری اسلامی هواپیمارو زده فهمیدن که باید عزادار بشن و شمع روشن کنن، خیلیا 180درجه نظرشون عوض شد، خیلی حالم گرفته شد، واقعا حال بدی بود انقدر فضا سنگین شده بود که شهادت سردار تاحدی به حاشیه رفت
با خودم فکر میکردم حکمت این ماجرا چیه تا اینکه این جمله امیرالمؤمنین تو خطبه 16نهج البلاغه رو دیدم که میفرماید:
وَ الَّذِي بَعَثَهُ بِالْحَقِّ لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً....
بخدا قسم چنان آزمایش و اَلَک میشوید که خوب و بد ازهم غربال شوند و ناخالصیها جدا شوند
خدا مثل ما نیست که دنبال فالوورای زیادیم و دوست داریم هی دور و برمون شلوغ باشه، خدا دنبال سیاهی لشکر نیست، دنبال آدمای خاص هست، هی آزمایش میکنه، ناخالصیها بریزه، هی غربال میکنه، بقول ایت الله بهجت رحمت الله، هرچی جلوتر میریم، هی دونه الکها داره درشت تر میشه. افراد بیشتری ریزش میکنن، موندن روی الک خیلی سختتر میشه. ولی اونایی که میمونن خیلی دیگه کارشون درسته
تو قضیه هواپیما شما ببینید، بدترین حالت ممکن بوجود اومد، چه تو اتفاقی که رخ داد، چه تو نوع هواپیما، چه تو نوع مسافرین هواپیما،چه تو مقصدی که میرفتن. اگه مثلا یه عده طلبه تو هواپیما بودن و میرفتن به سمت کربلا، آیا این جو بوجود میومد؟ اصلا کسی شمع روشن میکرد؟ کسی داد و فریاد میزد؟ بیبیسی و منوتو خودشو اینطوری تیکه تیکه میکرد؟
یعنی یه آزمایش و اتفاقی رخ داد که بدترین حالت بود، دونههای الک خیلی درشت بود، خیلی از خواص هم ریختن...
اصلا دقت کنید چند وقت یکبار یه اتفاقاتی میفته یه سری ریزش میکنن، یه سری خواص رفوزه میشن. خدا بخیر کنه اخر عاقبت هممونو
در سالگرد حادثهی #هواپیمای_اوکراینی نام و یادشان را گرامی میداریم و فاتحهای برایشان قرائت میکنیم