eitaa logo
مامان پز😋
1.9هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
4.5هزار ویدیو
26 فایل
اینجا غذاهای خوشمزه رو با شما به اشتراک میذاریم😋😋 امیدواریم لذت ببرید🍮🍯 ارتباط با ادمین، انتقادات و پیشنهادات: @ya_fater12
مشاهده در ایتا
دانلود
◇حدیث روزانه◇ 🌺بر نعمت شما می‌افزایم اگر شکر نعمت به جای آرید.🙏 📚سوره ابراهیم،آیه۷ http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو پیمانه معادل دو لیوان دسته دار فرانسوی بستنی وانیلی ۱ قاشق غ.خ پودر ژلاتین یک و نیم لیوان آب جوش یک بسته پودر ژله توت فرنگی ‌🎂🍧
مواد لازم پودر بادام ۳۰۰ گرم شکر ۱/۵ پیمانه آب ۳/۴ پیمانه پودر زعفران ۲ گرم پودر قند ۳۰ گرم پودر پسته مقداری طرز تهیه شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید نوش جان 💖
🔸بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد، ورقه كنيد، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه چند قاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط کنید.
مواد لازانیارو آماده کنید. من از گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر استفاده کردم. ورق ها رو بپزید. حالا ورق رو بزارید روی سطح صاف. از مواد روش بریزید.‌ با پنیر. رول کنید. من از قالب کمربندی استفاده کردم. طبق شکل رول ها رو کنار هم بچینید. روی همه رول ها پنیر بریزید. حدود نیم ساعت توی فر موند نوش جان
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز وا نرفتن و ترد شدن کوکو سیب زمینی 💯 . فقط لازمه که به نکاتی که میگم توجه کنید که یه . کوکوی ترد و خوشمزه داشته باشید. . مواد لازم: . سیب زمینی هشت عدد متوسط تخم مرغ دو عدد یک عدد پیاز کوچک رنده شده پودر سوخاری دو قاشق غذاخوری سبزی تازه ساطوری شده دو قاشق غذاخوری .نمک وفلفل و زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم روغن فراوان برای سرخ کردن . نکته:سیب زمینی‌ها نیم پز بشن. نکته:حتما سرد بشن بعد رنده کنید نکته:پودر سوخاری استفاده بشه نکته :هنگام سرخ کردن یک طرف کامل سرخ بشه بعد برگردانید تا طرف دیگه سرخ بشه. نکته:روغن با حرارت متوسط داغ بشه و بعد با همون حرارت متوسط سرخ بشه. نکته:حتما هنگام سرخ کردن دستها مرتب خیس بشه و روی کوکوها رو خیس کنید بعد سرخ کنید.
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨بِسْمِ‌اللّٰهِ‌الرَّحْمٰنِ‌الرَّحیٖم✨ 🍃🌼روزگارت خوش باد و دلت سرخوش تر خانہ ات مثل هوا💌 پــُر زِنور و نفسِ گرم خدا ڪہ بہ هر رهگذرے میدمد شوقِ خوشِ زیستن و بودن را🌼 🍃🌼سلام صبحتون بخیر و نیڪے امروزتون سراسر مهر و آرامش و نیڪبختی http://eitaa.com/joinchat/896860162C815a5bd76b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نزار فرانسیس شاعر مشهور مسیحی لبنانی بشنویم: اگر حسین علیه‌السلام از ما مسیحیان بود... http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ 1 عدد 🥚 آرد سفید 1 پیمانه روغن کنجد و یا مایع نصف پیمانه پودر نارگیل مرغوب و چرب1 قاشق غذاخوری برای عطر بیشتر میتونین از کمی پودر هل و یا گلاب و زعفرون هم استفاده کنین مواد شربت شکر 1 پیمانه🍚 آب 1 پیمانه اسانس دلخواه مثل گلاب ، هل
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 چیا میخوای ریحون سبز و بنفش. ۲۵۰ گرم آب ۱ لیتر شکر ۱ لیوان (بستگی به خودتون داره) هل. اختیاری گلاب ۲ ق غ آبلیمو ۴ ق غ نکته ای که داره اینه ، اگه میخوای شربتت خوش رنگ تر و جذابتر بشه ، حتما فقط فقط از ریحون بنفش استفاده کن، من برای راحتی کار همه از هر دو رنگ استفاده کردم
🍧🍧 فالوده یک نوشیدنی خنک است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد اما طرز تهیه فالوده هندی متفاوت از فالوده ایرانی است. در فالوده هندی از پوره میوه یا شربت آلبالو، هندوانه یا سایر میوه های خرد شده و رشته مخصوص فالوده و تخم شربتی استفاده می شود.
با عطر و طعمی غیر قابل وصف ✨آرد قنادی 200 گرم ( یک و نیم پیمانه ریختم ) ✨شكر 140 گرم ( دو سوم پیمانه ریختم ) كره 50 گرم ✨خامه صبحانه 75 گرم ✨روغن مايع 90 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه ریختم ) آب دو ✨سوم پیمانه زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری ✨گلاب 1/4پیمانه ✨هل 1/4قاشق چایخوری طرز تهیه : 🔹در تابه‌اي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. آرد را در كاسه‌اي الك كرده، سپس به يك‌ باره همراه پودر هل به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط مي‌كنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلوله‌هاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه مي‌دهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود ( حدود یک ربع تفت دادم ) . 🌈 وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت از رو حرارت برمیداریم شهد حلوا را کم کم همراه با زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدم گهواره میکنیم . طرز تهيه شربت يا شهد : شكر و آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود در حد حل شدن کافیه