#دلمه_کدو 🥒 😋
▪️پیاز نگینی ۱ع
▪️برنج ۱پیمانه
▪️لپه پخته شده ۱پیمانه
▪️رب گوجه
▪️شوید خشک یا خرد شده
▪️گوجه ۲_۳ع
▪️روغن زیتون
▪️نمک وفلفل وزردچوبه
🔸یک پیاز رو نگینی خردکردم وبا روغن زیتون تفت دادموبعدگوشت چرخ کرده رو اضافه کردم نمک وزردچوبه وفلفل وادویه ویک قاشق رب گوجه ودو سه عدد گوجه میکس شده اضافه کردم وتفت دادم.
🔸برنج وشستم باکمی آب پختم وبه همراه لپه پخته وکمی شویدخردشده به مواد اضافه کردم.
کدوها روشستم با چنگال شیار دادم ونصف کردم وداخل کدوها رو خالی کردم واز مواد بالا پر کردم وتوی ماهی تابه چیدم. کمی رب وآب ونمک وفلفل وروغن زیتون مخلوط کردم روی دلمه ریختم وبا حرارت ملایم گذاشتم بپزه وآبش چیده بشه.
#دسر_عربی
مواد لازم:
خامه صبحانه ۱ پاکت
پودرکرم کامل آماده ۱ بسته
شیر ۲ پیمانه
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ ق ن
پودر نسکافه ۱ ق س
طرز تهیه:
ابتدا کرم کارامل رو با دو لیوان شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت تا کاملا ذرات پودر کارامل حل بشه بعد پودر نسکافه و ژلاتین رو میریزیم وهم میزنیم، از رو حرارت برداشته سپس بیسکویتها رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و داغ میریزیم تو مخلوط کن تا کاملا حل بشه، وقتی کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و با قاشق آروم مخلوط میکنیم. ابتدا سس کرم کارامل را داخل قالب ریخته وبعد مواد آماده دسر را روش میریزیم و چند ساعتی در یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.
#تيراميسو🌸
خامه فرم گرفته يك پيمانه
پنير ماسكارپونه يك بسته
پودر قند پنج قاشق سوپخوري
شير ١/٣ پيمانه
پودر نسكافه دو قاشق سوپخوري
پنير ماسكارپونه و پودر قند رو با همزن كمي بزنيد تا يكدست شود.سپس يك قاشق مربا خوري پودر نسكافه و دو قاشق سوپخوري شير داغ رو هم زده و به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا مخلوط بشه و در انتها خامه رو اضافه كرده و يك دور با همزن بزنيد تا يكدست بشه. سپس ١/٤شير داغ و يك قاشق سوپخوري نسكافه رو مخلوط كرده و ليدي فينگر يا بيسكوييت رو داخلش زده و سريع خارج كرده و كف قالب بچينيد و مواد خامه رو لابه لاش بريزيد و در دو يا سه رديف تكرار كنيد ،حدود هشت ساعت تویخچال بمونه
#شیرینی_کره_ای
مواد لازم:
کره ۱۷۵ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
آرد ۱۷۵ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
وانیل یا اسانس دلخواه
طرز تهیه:
کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا سبک بشه. بعد وانیل یا اسانس دلخواه رو هم اضافه کنید و بزنید. سپس آرد و نشاسته ذرت رو الک کرده و مخلوط کنید. تا خمیر یکدستی بدست بیاد. بعد مواد رو در قیف ریخته و با ماسوره ی ستاره ای بزرگ روی کاغذ روغنی بریزید و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بذارید.
✨بِسْمِاللّٰهِالرَّحْمٰنِالرَّحیٖم✨
🌺می دانی گاهی باید
🌼حتی بی دلیل شاد باشی
🌺گاهی باید در هجوم مشڪلات
🌼آرام ترین فرد زمین باشی
🌺امید همیشه هست و سختی
🌼بخشی گذرا از زندگی
🌺امیدت فقط به خدا باشه
🌼روزتون پراز امید و در پناه خدا
🌹درود بر شما دوستان مهربان صبح بخیر🌹
http://eitaa.com/joinchat/896860162C815a5bd76b
🌺 أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللهَ يَرَى
🌸 آیا او( انسان) نمی داند که خداوند همه اعمالش را می بیند؟
📚 سوره علق/ آیه۱۴
http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
#پیسه_کنده
برنج:۱ پیمانه،شکر یا شکر قرمز:۱ پیمانه
گردوی خرد شده:۱پیمانه
کنجد تفت داده شده: ۱/۲پیمانه
آرد برنج: ۲ ق غ
برنج رو که از قبل شستیم با آب به صورت کته می زاریم. در حد ۳/۴لیوان آب بریزید تا برنج شل نشه. شکر قرمز رو هم همزمان با برنج توی قابلمه بریزید تا حل شه و به برنج رنگ بده.اگر شکر قرمز ندارید از شکر معمولی استفاده کنید. و صبر می کنیم تا آب برنجمون کاملا از بین بره بعد از روی حرارت برمی داریم و آرد برنج و گردو و کنجد اضافه می کنیم و کمی که از حرارت افتاد توی دستمون گلوله هایی کمی بزرگتر از گردو درست می کنیم.
#نوشیدنی_اسموتی_توت_فرنگی_و_رازیانه
تعداد: 12 نفر
زمان تهیه: 7 دقیقه
خوراک: شرقی
مواد لازم
3.5 پیمانه آب توت فرنگی
400 گرم توت فرنگی
400 گرم خامه
1 ¾ پیمانه ماست بدون چربی
نصف قاشق چایخوری پودر رازیانه
دو قطره رنگ غذا
400 گرم یخ خرد شده
طرز تهیه
همه مواد را با یکدیگر در مخلوط کن بریزید. رنگ غذای قرمز و یخ را نیز اضافه کنید. آنها را 5 دقیقه هم بزنید تا پوره و یکدست شوند. بقیه رنگ غذا و یخ را اضافه کنید و دوباره 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
آنها را در لیوان ها یبلند سرو کنید
#آشپزی
🔹 تردپیچ مرغ و سیب زمینی
🔺 مواد اولیه:
مرغ ریز خرد شده: 200 گرم
سیبزمینی آبپز: سه عدد
پیاز: یک عدد
جعفری: سه قاشق غذاخوری
نان لواش: شش عدد
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
🔻پیاز را رنده کرده و همراه مرغ در کمی روغن سرخ میکنیم.
🔻ادویهها را با یک فنجان آب مرغ مخلوط کرده و به مرغ میافزاییم.
🔻سیبزمینیها را خرد یا رنده کرده و با جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم تا کاملاً پخته و نرم شوند.
🔻نانها را طوری برش میدهیم که وقتی مواد را داخل آنها ریختیم از داخل نان بیرون نریزد و خوب پیچیده شود، سپس تردپیچها را درون روغن سرخ میکنیم.
🔻این غذا را میتوانیم با سس گوجهفرنگی یا در صورت دلخواه تمبرهندی را به صورت سس روی آن ریخته و سرو کنیم.
نکته: میتوانید در صورت تمایل در این خوراک به جای مرغ از قارچ استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨بِسْمِاللّٰهِالرَّحْمٰنِالرَّحیٖم✨
🌸 ســـلام
🌿 صبح آخر هفتہ تون
🌸بخیر و سلامتی💌
🌸امیدوارم زندگیتون غرق
🌿الطاف بیڪران خداوندے باشه
🌸الهے ڪہ دل هاتون
🌿سرشار از آرامش و
🌸حس خوب خوشبختے باشه
صبح جمعهتون زیبـا 🌿🌸
http://eitaa.com/joinchat/896860162C815a5bd76b
صبحت بخیر آقای من آقای دلتنگی
صبحت بخیر آقای من آقای تنهایی
من دور افتادم ازت اما تو نزدیکی
امروزمو با تو شروع کردم که اینجایی
السلام علیک یاصاحب الزمان!
http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
#بنماری_شکلات_سفید
برای بنماری کردن شکلات سفید و سیاه با دو روش میشه این کار رو انجام داد
روش اول بنماری کردن روی بخار کتری و بخار سماور
روش دوم بنماری کردن در دو سایز ظرف کوچک و بزرگ که در فیلمنشان دادم
نکات مهم :فرقی نداره از شکلات تخته ای یا سکه ای استفاده کنید مهم اینجاست نکاتی که در فیلم گفتم رو انجام بدین و حتما در هنگام بنماری کردن شکلات زیر و رو کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر و یکدست تر بنماری شه و اگه هم نزنید و شکلات ثابت بمونه درصد سوخته شدن شکلاتتون زیاده پس توجه کنید به این قسمت
و نکته آخر اینکه وقتی 80% شکلاتتون بنماری شد از روی بخار بردارین و بذارین روی میزکارتون و هم بزنید و همون گرمای شکلات باعث میشه20% باقیمونده شکلاتتون بازشه