6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_فوری🎂🍰
خييييلي راحت درست ميشه و ميتونين هر جوري كه دوست دارين تزيين كنيد
#موادلازم :
٢/٥پيمانه آرد سفيد ،١پيمانه شكر يا پودر شكر ،نصف قاشق چايخوري بكينگ پودر ،يك سوم قاشق چايخوري وانيل -٣عدد تخم مرغ ،يك پيمانه شير ،يك سوم پيمانه روغن مايع .
🍡ابتدا مواد خشك (آرد و شكر و بكينگ پودر و وانيل )رو با هم مخلوط ميكنيم سپس به ترتيب تخم مرغ و شير و روغن را اضافه كرده بهم ميزنيم بعد با همزن خوب هم ميزنيم و بلا فاصله در ظرفي كه از قبل چرب كرديم در فر با حرارت ١٨٠ قرار ميديم يادتون باشه فر ما ازقبل بايد گرم شده باشه .
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه
برای تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه ابتدا آن را در ترکیبی از سبزیجات و ادویهها مزه دار و سپس در روغن سرخ میکنند. گاهی نیز میتوان سس خوشمزهای با سبزیجات و چاشنیهای خوش طعم درست کرد و در کنار ماهی قرار داد.
#ماهی قزل آلا را میتوان مانند سایر انواع ماهی به صورت ماهی شکم پر، کبابی، در فر و یا در ماهیتابه درست کرد.
برای تهیه ماهی قزل آلا در #ماهیتابه ابتدا باید شکم آن را برش زد و محتویات شکم ماهی را خارج کرد. سپس استخوانهای آن را خارج کرده و ماهی را شست. برای اینکه ماهی طعم و مزه بهتری پیدا کند، معمولا قبل از طبخ آن را مزه دار میکنند و چند ساعت در سبزیجات و ادویه های معطر میخوابانند. پس از مزه دار شدن ماهی آن را سرخ کرده و همراه با پلو که البته بهتر است شوید پلو یا سبزی پلو باشد و سیر ترشی سرو میکنند.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#مواد_لازم برای مزه دار کردن ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا 3 عدد
آبلیمو 1/2 لیوان
پیاز متوسط 2 عدد
جعفری خرد شده 1 فنجان کوچک
پرتقال 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روش مزه دار کردن ماهی قزل آلا
پیاز را خلالی خرد کرده و در ظرفی بریزید.
آبلیمو، جعفری خرد شده، پرتقال حلقه شده، فلفل دلمهای خرد شده، روغن زیتون، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را به پیاز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
ماهی را در مخلوط فوق بخوابانید و روی ظرف سلفون بکشید. سپس آن را ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد ماهی رفته و حسابی مزه دار شود.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
🔷 #مرغ_عسلي
مرغ رو با روغن زيتون،فلفل سياه ،زردچوبه،سير رنده شده،پودر فلفل چيلي،خوب ماساژ بدين،با پياز مخلوط كنيد وحداقل دوساعت استراحت بدين...
بعد تو ظرف پيركس پياز خورد كنيد مرغ ها رو بچينيد روش نمك بزنيد و روي ظرف فويل بكشيد ودو ساعت بزاريد تو فر ١٨٠ درجه،
آب هم اصلاً نريزيد پياز ومرغ آب ميندازه...
بعد از فر دربياريد،روش آبليمو ومحلول زعفرون بماليد و باقاشق عسل بريزيد،گريل فر رو روشن كنيد و بدون فويل يك ربع بزاريد تو فر...
بعد از فر دربياريد وروش جعفري خورد شده بريزيد
بچه ها اصلن طعم شيرين نميگيره (عسل تو فر رنگ كاراملي ميگيره و با آبليمو طعم فوق العاده اي به مرغ ميده)
يك قاشق سوپخوري عسل براي اين مقدار مرغ كافيه..
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
طرز تهیه سوپ جو قرمز
#سوپ_جو_قرمز
سوپ جو قرمز از محبوب ترین سوپ های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است.
این سوپ پر فایده و خوش طعم را می توانید در ایام سرد سال برای خانواده عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می دهیم با چند بار پختن سوپ جو قرمز در منزل می توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران ها رقابت کنید.
پخت سوپ جو بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند این سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت این سوپ می توانید از این خواص بهره مند شوید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ جو قرمز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#ژله_با_تخم_شربتی
.
اول از همه مقداری تخم شربتی رو با آبگرم خیس دادم وقتی حجیم شد آبش رو کاملا دور ریختم.
حالا یک بسته ژله لیمو نعنایی رو با یک لیوان ابجوش حسابی مخلوط کردم بعد نصف بیشتر لیوان ابسرد بهش اضافه کردم و با همون ظرف گذاشتمش یخچال تا نیم بند بشه.
🍢تا اون داخل یخچال بود یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم نصف لیوان ابسرد بهش اضافه کردم و برای اینکه مات بشه و خودشو نشون بده ۴ق غ شیر همدمای محیط هم بهش اضافه کردم.
🍥حالا ژله لیمویی رو از یخچال درآوردم با چنگال هم زدم و ۱ق غ تخم شربتی غلیظ بهش اضافه کردم .اینجوری دیگه تخم شربتی ها ته نشین نمیشن و داخل ژله قشنگ شناور و معلق میمونن.
🌸قالبم رو چرب کردم ژله لیمو با تخم شربتی رو داخلش ریختم گذاشتمش یخچال وقتی با انگشت سطح ژله رو تست کردم و دیدم نیم بند شده ژله بعدی که توت فرنگی بود رو بهش اضافه کردم مجددا گذاشتمش یخچال تا خوب سفت و منسجم بشه.
🍃بعدم اطراف ژله رو با نوک انگشت یا دسته قاشق از کناره های قالب جدا کردم تا هوا بیفته زیر ژله .بعدم بشقابی دهانه قالبم گذاشتم و ژله رو برگردوندم.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
هدایت شده از #ایدهمتنعشقولانه💌
😍😍😍
هيچ چيز 😉
قشنگ تر از اين نيست ،👌😍
يكى را داشته باشى😌
كه هر روز به او بگويى با #تُ، حالِ تمامِ روزهايم عشق است ...❤️
http://eitaa.com/joinchat/898629634C9ee73304e1
😍😘😍
مواد لازم برای تهیه #سوپ_شلغم_مرغ
سینه مرغ 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
شلغم 2 عدد
هویج کوچک 2 عدد
ساقه کرفس 2 عدد
سیر 2 حبه
گوجهفرنگی 2 عدد
جعفری تازه 1 پیمانه
گشنیز تازه 1 پیمانه
پیازچه 1 پیمانه
رشته فرنگی (ورمیشل) 1 پیمانه
لیمو ترش 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
طرز تهیه #سوپ_شلغم_مرغ
برای تهیه سوپ شلغم مرغ ابتدا مرغ را با پیاز و کمی نمک و زردچوبه بپزید.
مرغ پخته شده را ریشریش کرده و کنار بگذارید.
سیر را ریز خرد کنید.
پیاز و شلغم، ساقه کرفس و هویج را نیز نگینی خرد کنید.
در یک قابلمه بزرگ، پیاز، سیر، شلغم، هویج، گوجهفرنگی و ساقههای خردشده کرفس را بریزید.
حدود 6 پیمانه آب به مواد اضافه کنید.
کمی نمک و فلفل نیز اضافه کرده و شعله را روشن کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
وقتی آب به جوش آمد، شعله را کم کنید و حدود 45 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات پخته شوند.
بعد از پختهشدن سبزیجات؛ مرغ ریششده را به همراه جعفری، گشنیز و پیازچه خردشده به سوپ اضافه کنید.
رشته فرنگی یا ورمیشل را نیز به سوپ اضافه کنید.
در صورت نیاز کمی دیگر آب به سوپ اضافه کنید تا کمآب نشود.
درب قابلمه را بسته و حدود 30 دقیقه زمان دهید تا مواد خوب پخته و طعم آنها باهم ترکیب شوند.
در نهایت لیموترشها را آب گرفته و به سوپ اضافه کنید.
سوپ شلغم مرغ شما آماده است. میتوانید آن را داخل ظرف سوپخوری کشیده و با چند برگ جعفری یا گشنیز تازه تزیین نمایید.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
❌ داروی #بسیار_عجیب از بوعلی سینا👌
#نسخه_حب_خرما
✅ نطق عجیب دکتر خیراندیش از زبان بوعلی سینا برای(خانم ها و آقایان)
🔵 بوعلی سینا میفرماید بسیار احتیاط کنید که این نسخه از #اسرار میباشد😨
✅ یکی از صدهاخواص آن👈 توان جسمی فرد را ۸برابر میکند🎯
✅توان جنسی فرد را ۱۰برابر میکند🎯
🔵 افراد زیر ۳۰ سال هر ۲۱ روز ۳گرم
🔵 افراد بالای ۳۰ سال هر ۱۴ روز ۲گرم
❤️ دستور مصرف👇
http://eitaa.com/joinchat/1290403861C392649f181
سوپ کدو حلوایی:
مواد لازم:
هویج خرد شده ۱ پیمانه
ساقه کرفس خرد شده ۱ پیمانه
سیب زمینی خرد شده ۱ پیمانه
پیاز نگینی شده ۱ عدد متوسط
کدو حلوایی نصف ۱ عدد کوچک
کره ۱ قالب کوچک
آب مرغ ۲ پیمانه
نمک و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه :
تمام مواد خرد شده به جز کدو تنبل را درون ظرفی ریخته و با کره به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم .
سپس آب مرغ را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا طبخ شوند.
در این مدت کدو تنبل را خوب پوست کنده و داخل آن را تمیز کرده و بدون تخمه هایش خرد می کنیم
و به مواد در حال طبخ اضافه می کنیم زمانی که مواد خوب نرم شدند با یک هم زن برقی مواد را صاف می کنیم
به طوری که خوب صاف شود و مانند پوره رقیق می کنیم و برای سرو در ظرف مورد نظر می ریزیم.
با توجه با اینکه کدو حلوایی سرشار از ویتامین های مختلف و عالی است
برای درمان سرماخوردگی و تقویت قوای جسمی کودکان بسیار توصیه می شود
مامان پز 👩🍳
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
@maman_paz 🍝🍰