#_كيك_چاي_و_گردو
موادلازم📝
كره نرم ١٦٠ گرم
پودر قند ١٣٠ گرم
تخم مرغ ٣ عدد
گردو ريز شده( پودر نكنيد) ١ پيمانه
وانيل ١/٤ ق چ
نمك نوك ق چ
عسل ٥٠ گرم
رنده پوست ليمو ترش ١ ق غ
ارد ١٦٠ گرم
بكينگ پودر ١ ق چ
چاي خشك ١ ق غ (بين انگشتانتون فشار بديد تا پودر بشه)
✍️طرزتهيه:
فر را روي ٣٥٠ درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود. كره و پودر قند را حدود ٣ دقيقه با همزن بزنيد تا كرم رنگ و پفكي شود بعد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد و هم بزنيد. باقي مواد غير از ارد، بكينگ پودر و چاي را اضافه كنيد و ٢ دقيقه هم بزنيد تا مواد كاملا مخلوط شوند. در اخر ارد، بكينگ پودر و چاي را اضافه كنيد و با ليسك در حد مخلوط شدن هم بزنيد. قالب كيك صبحانه را چرب كنيد و مايه كيك را درون آن ريخته و در طبقه وسط فر قرار دهيد. به مدت ٤٠ تا ٤٥ دقيقه بپزيد. روي كيك بعد از حدود نيم ساعت كاملا قهوه اي ميشود. براي اينه نسوزد در فر را سريع باز كنيد و يك تكه فويل روي كيك قرار دهيد و سريع ببنديد تا پف كيك نخوابد. بعد از پخت كيك آن را از قالب جدا كنيد و حتما نيم ساعت اجازه دهيد تا خنك شود بعد برش بزنيد! كيك هايي كه كره دارن حتما بايد خنك بشن و بعد برش بزنيد و سرو كنيد
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#پیتزا_تابه_بدون_خمیر
سینه مرغ رو با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و زرچوبه پخته و آب مرغ رو کنار میذاریم تا بتونیم بعدا در تهیه انواع سوپ ازش استفاده کنیم. حالا سینه مرغ پخته شده رو ریش ریش کرده
یک لیوان کالباس رنده شده نیم لیوان فلفل دلمه ی ریز خرد شده نیم لیوان جعفری ریز خرد شده چهار عدد تخم مرغ یک قاشق غذا خوری ارد نمک، فلفل، یک قاشق زعفران دم کرده اضافه میکنیم همه مواد رو ورز میدیم نیم ساعت داخل یخجال به مواد استراحت میدم بعد چهار قاشق غذا خوری پنیر پیتزا بهش اضافه میکنیم
بعد ته ماهیتابه رو چرب میکنیم همه مواد رو ته ماهیتابه پهن میکنیم با حرارت کم دو طرفش رو سرخ میکنیم اماده ی سرو هست
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#ژله_بستنى🍧
ژله انار ۱ بسته، بستنی ۲ لیوان، ژله آلوورا ۲ بسته .
.
💢ابتدا ژله انار را به صورت ساده یعنی با یك لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.
بعد از این که ژله انار کامل بسته شد آن را با قالب انار قالب بزنید.دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش حل کنید و آنقدر هم بزنید تا کامل خنک شود.
سپس دو لیوان بستنی را آرام آرام به ژله آلوورا اضافه کرده و هم بزنید. تنها نکته مهم این است که این ژله را باید حداقل برای نیم ساعت هم بزنید تا کامل بستنی و ژله آلوورا با هم مخلوط شوند. اگر این کار برای شما مشکل است می توانید به جای دو لیوان بستنی از دو لیوان شیر استفاده کنید.ژله های انار قالب زده را درون کف قالب و دیواره ها بچینید.
ژله آلوورا و بستنی را درون قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود.در انتها ژله را از درون قالب برگردانید.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#سوسیس_خونگی👇
سینه مرغ تقریبا 1 کیلو
نان تست ۴ عدد
تخم مرغ ۱ عدد کامل
رنگ خوراکی قرمز دلخواه
روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
آب حدود یک فنجان
سیررنده شده دو یا سه حبه
نمک 3قاشق مرباخوری
ادویه سوسیس شامل : (فلفل سیاه ،میخک ، تخم گشنیز آسیاب شده ، زنجبیل، دارچین،جوز هندی نصف ق م . آویشن )مقدار ادویه ها بستگی به ذائقه تون داره .
دور نان تست را با چاقو جدا کرده آب را اضافه کرده و اجازه دهید خیس بخوره .من نان تست نداشتم از یه تیکه نون بربری استفاده کردم
گوشت مرغ را تکه تکه کرده و خوب چرخ کرده سپس بقیه مواد رو اضافه کرده و دوباره چرخ میکنیم
و با قیف میریزم تو کاور سوسیس .و نیم ساعت میجوشونیم .بعد در یخچال یا فریزر نگه داری شود .
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#_بوقلمون_درسته_درفر🌹
مواد لازم:
1عدد بوقلمون کامل
3ق چ روغن زیتون
3عدد پیاز متوسط خرد شده
3عدد هویج درشت خرد شده
فلفل دلمه خرد شده 2عدد متوسط
سیب زمینی 3عدد پوست گرفته ودرشت خرد شده
3حبه سیر
چند شاخه آویشن
2عدد بلال تکه تکه شده
نمک_فلفل سیاه_فلفل قرمز به میزان لازم
زعفران دم شده غلیظ 2ق غ
✍طرزتهیه:
هر چیزی که داخل شکم بوقلمون هست رو خارج کنید وخوب شسته وتمیز کنید پوست رو جدا نکنید .اگر روی پوست موهای ریز هست بعد از اینکه بوقلمون رو شستید بزارید خشک شه واونو چند لحظه روی شعله اجاق گاز بگیرید تا موها بسوزه .بعد پیاز خرد شده نمک وادویه ها وزعفران و روغن زیتون وسیر خرد شده وآویشن رو باهم خوب مخلوط کرده وبا دست این مواد رو روی پوست وداخل شکم ماساژ بدین تا طعم بگیره وتو همون مواد بخوابونید به مدت ۸ساعت .بعد از این مدت اون رو داخل سینی فر گذاشته و ۳لیوان آب اضافه کرده وداخل فر با دمای کم بزارید تا بپزه ویک ساعت مانده به پایان پخت هویج وبلال وفلفل دلمه وسیب زمینی خرد شده رو اضافه کنید .
نکته:من از بوقلمون محلی استفاده کردم وزمان پختش نسبت به بوقلمون پرورشی بیشتره از ساعت ۷/۵گذاشتم تو فر تا ساعت ۱تقریبا شش ساعت زمان برد تا بپزه.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#شیر_ماهی_سرخ_شده
برای شیرماهی سرخ شده اول تکه های ماهی رو شستم و آبکش کردم و داخل ظرفی گذاشتم و یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کردم و بمقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر زنجبیل و کمی زعفران و آب یک لیمو ترش تازه رو روی ماهی ها ریختم و مواد رو به ماهی ها مالیدم ومابین ماهی ها حلقه های پیاز گذاشتم و در ظرف رو محکم بستم و توی یخچال گذاشتم و بعد از ۱۲ ساعت پیاز رو جدا کردم و ماهی ها رو برداشتم و دوباره با نمکدان کمی نمک روش ریختم و داخل روغن سرخ کردم هر طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کردم تقریبا ۶،۷ دقیقه ای طول کشید تا هر طرف سرخ شد،مواظب باشید موقع برگردوندن ماهیها اونا رو خرد نکنید با استفاده از دوتا کفگیر ماهی ها رو برگردونین.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_بدون_فر
آموزش با تمام نکات ریزش👌
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#طرز_تهیه_دسر_ژله و #انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان
3 قاشق سوپ خوری از خامه صبحانه را داخل ظرف کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیداکند...
#دستور_تهیه دسر ژله و انار
مواد لازم برای درست کردن ژله و انار
خامه صبحانه :700 گرم
پودر ژلاتین :3 قاشق چای خوری
شکر :100 گرم
وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژله ی انار :50 گرم
آب : 1 پیمانه
انار دانه شده :به مقدار دلخواه
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧
#طرز_تهیه_دسرژله_و_انار
دسر ژله و انار یکی از دسرهای خوشمزه و مجلسی است که ایده خوبی برای پذیرایی از مهمانهای ویژه شب یلدا میباشد.
برای درست کردن این ژله با کلاس و پرطرفدار ابتدا 3 قاشق از خامه را در ظرفی کنار بگذارید و بقیه خامه را به همراه شکر در تابه ای ریخته و با حرارت ملایم هم بزنید تا خامه جوش بخورد.
در این فاصله پودر ژلاتین را روی 3 قاشق خامه ای که برداشتید بریزید تا به شکل اسفنجی در بیاید.
بعد از اینکه خامه و شکر چند جوش خورد ، مخلوط خامه و پودر ژلاتین را به تابه افزوده و شعله را خاموش کنید.
حالا ظرف دسر را آماده کرده و مواد تابه را داخل ظرف ریخته داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
در این فاصله پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده ، سپس یک لیوان آب سرد روی آن بریزید و هم بزنید.
حالا دسر را از یخچال بیرون آورده و دانه های انار را روی آن قرار داده و ژله را روی انارها بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ژله و دسر خوب ببندد.
#نکته:
درصورت حل نشدن ذرات پودر ژله، می توانید ظرف ژله را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات بافی مانده روی بخار آب حل شوند.
#نکات_تکمیلی_درمورد_دسر
دسر جزو انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و
دسر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#مرباى_زرشك
زرشک تازه 800 گرم
شکر 900 گرم
وانیل نصف ق چ
هل نصف ق چ
آب جوشیده ولرم دو لیوان
.
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید. بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که #مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید بریزید.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
هدایت شده از بنرهای تبادل
🔴کانال اساتید طبی افتتاح شد👇
🍎کانال حکیم حسین خیر اندیش
🍏کانال حکیم حسین روازاده
🍎کانال حکیم عباس تبریزیان
🍏کانال حکیم حسن ضیایی
جهت مشاهده نسخههای طلایی و تضمینی جهت درمان بیماریها کافیست روی آنها کلیک کنید👇
💯زودانزالی 💯شوره سر 💯کبد چرب 💯قند خون 💯کاهش وزن 💯و...
http://eitaa.com/joinchat/1290403861C392649f181