فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_بدون_فر
آموزش با تمام نکات ریزش👌
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#طرز_تهیه_دسر_ژله و #انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان
3 قاشق سوپ خوری از خامه صبحانه را داخل ظرف کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیداکند...
#دستور_تهیه دسر ژله و انار
مواد لازم برای درست کردن ژله و انار
خامه صبحانه :700 گرم
پودر ژلاتین :3 قاشق چای خوری
شکر :100 گرم
وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژله ی انار :50 گرم
آب : 1 پیمانه
انار دانه شده :به مقدار دلخواه
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧
#طرز_تهیه_دسرژله_و_انار
دسر ژله و انار یکی از دسرهای خوشمزه و مجلسی است که ایده خوبی برای پذیرایی از مهمانهای ویژه شب یلدا میباشد.
برای درست کردن این ژله با کلاس و پرطرفدار ابتدا 3 قاشق از خامه را در ظرفی کنار بگذارید و بقیه خامه را به همراه شکر در تابه ای ریخته و با حرارت ملایم هم بزنید تا خامه جوش بخورد.
در این فاصله پودر ژلاتین را روی 3 قاشق خامه ای که برداشتید بریزید تا به شکل اسفنجی در بیاید.
بعد از اینکه خامه و شکر چند جوش خورد ، مخلوط خامه و پودر ژلاتین را به تابه افزوده و شعله را خاموش کنید.
حالا ظرف دسر را آماده کرده و مواد تابه را داخل ظرف ریخته داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
در این فاصله پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده ، سپس یک لیوان آب سرد روی آن بریزید و هم بزنید.
حالا دسر را از یخچال بیرون آورده و دانه های انار را روی آن قرار داده و ژله را روی انارها بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ژله و دسر خوب ببندد.
#نکته:
درصورت حل نشدن ذرات پودر ژله، می توانید ظرف ژله را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات بافی مانده روی بخار آب حل شوند.
#نکات_تکمیلی_درمورد_دسر
دسر جزو انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و
دسر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#مرباى_زرشك
زرشک تازه 800 گرم
شکر 900 گرم
وانیل نصف ق چ
هل نصف ق چ
آب جوشیده ولرم دو لیوان
.
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید. بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که #مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید بریزید.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
هدایت شده از بنرهای تبادل
🔴کانال اساتید طبی افتتاح شد👇
🍎کانال حکیم حسین خیر اندیش
🍏کانال حکیم حسین روازاده
🍎کانال حکیم عباس تبریزیان
🍏کانال حکیم حسن ضیایی
جهت مشاهده نسخههای طلایی و تضمینی جهت درمان بیماریها کافیست روی آنها کلیک کنید👇
💯زودانزالی 💯شوره سر 💯کبد چرب 💯قند خون 💯کاهش وزن 💯و...
http://eitaa.com/joinchat/1290403861C392649f181
#انار_پلو_خوشمزه
برای ۴ نفر
برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم
برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#خورشت_به_آلو
گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم
به متوسط ٣ عدد
پياز ١ عدد متوسط
لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر)
الو ١٠،١٥ عدد
رب گوجه نصف تا ١ ق غ
رب انار ٢ ،٣ ق غ.
پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد ... لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه .. مقداري هم رب بزنيد ( ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن ،
رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد ( خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت)..همچنين آلو...
( دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان😍
در اخر كمي شكر ( ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده ...
حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه😄
✅نكته: لپه قابل حذفه.. ✅نكته: ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد....
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
#غوره_بادمجون_شیرینک
دستور👈مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز 🌶تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_فوری🎂🍰
خييييلي راحت درست ميشه و ميتونين هر جوري كه دوست دارين تزيين كنيد
#موادلازم :
٢/٥پيمانه آرد سفيد ،١پيمانه شكر يا پودر شكر ،نصف قاشق چايخوري بكينگ پودر ،يك سوم قاشق چايخوري وانيل -٣عدد تخم مرغ ،يك پيمانه شير ،يك سوم پيمانه روغن مايع .
🍡ابتدا مواد خشك (آرد و شكر و بكينگ پودر و وانيل )رو با هم مخلوط ميكنيم سپس به ترتيب تخم مرغ و شير و روغن را اضافه كرده بهم ميزنيم بعد با همزن خوب هم ميزنيم و بلا فاصله در ظرفي كه از قبل چرب كرديم در فر با حرارت ١٨٠ قرار ميديم يادتون باشه فر ما ازقبل بايد گرم شده باشه .
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
🎂🍨🍧🍥