✨﷽✨
🌸سلام
❄️صبح آدینه تون بخیر
🌸امیدوارم یک روز عالی را
❄️در کنار خانواده و دوستان
🌸و عزیزان داشته باشید..
🌸ثانیه ثانیه امروز رو
❄️در پناه لطف خدا
🌸به سلامتی و بخیر
❄️و خوشی سپری کنید
🍃🌺
http://eitaa.com/joinchat/898170882C1376290adb
@hamsardarry 💕💕💕
🌼 السلام علیک یا بقیه الله
بوی عطریاس دارد جمعه ها
وعده دیدار دارد جمعه ها
جمعه هابرعاشقان آیینه ست
وعده گاه عاشقان آدینه ست
سلام بر حضرت یار
و بر عاشقان و منتظراتش
دوستان خوبم سلام
صبحتون بخیر و نیکی
در پرتو عنایات حضرت مهدی
روزتون پر خیر و برکت
🌼 #جمعه_تون_امام_زمانی
🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷💐🌷
@hamsardarry 💕💕💕
http://eitaa.com/joinchat/898170882C1376290adb
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_قلب
خلاصه ای از آموزش کیک قلب برجسته
آموزش کامل در پست های بعدی بصورت فیلم .
👌این آموزش عالی رو از دست ندین
مامان پز 👩🍳
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
@maman_paz 🍝🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#خيار_شور
طرزتهيه:
خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين ،حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار٤ليوان اب و٤ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار٤برابركردم كه مقدارش شد(١٦ليوان اب و١٦ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورمون اماده س
مامان پز 👩🍳
http://eitaa.com/joinchat/5636108Ce03add5e68
@maman_paz 🍝🍰
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کمی حرف بزن
علی نمیره
حرف رفتن و نزن
کلمینی
#حاج_مهدی_رسولی
ایام سوگواری شهادت خانم حضرت زهرا سلام الله را تسلیت عرض می نماییم
http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨
🌹 سلام
روزتون بخیر
شروع هفته تون پربرکت
نگاه خدا همراه
هميشگی لحظه هاتون
و ياد خدا در زندگیتون جاری
سلامتی و سعادت
در دنیا و آخرت نصیبتون
به حق حضرت زهرا (س)
▪ ایام سوگواری
بانوی دو عالم حضرت
زهرا سلام الله علیها تسلیت باد
http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
@kodaknojavan
🏴🌴حدیث روز 🌴🏴
✨امام علی(علیه السّلام):
💠هر گاه فاطمه را می دیدم
تمام غم و غصه هایم برطرف می شد.🌸
📚کشف الغمه؛1:363
#یازهرا 🏴
http://eitaa.com/joinchat/895811586C49e74b8074
@kodaknojavan
#تارت_میوه
✅ مـواد لازم ::
نصف پیمانه کره پاستوریزه یا روغن
یک سوم پیمانه پودر قند
1 عدد تخم مرغ
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
250 گرم آرد سفید گندم
یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
300 گرم خامه فرم گرفته
میوه فصل به مقدار لازم
نصف بسته پودر ژله آماده
💯💯 دستور پخت
ابتدا کره را با پودر قند طوری بزنید که کرم رنگ شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. مواد را با همزن هم بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود. در آخر آرد و پودر کاکائو را اضافه نمایید، تا حدی که خمیر به دست نچسبد.
سپس از خمیر گلوله های کوچکی بردارید و در قالب تارت باز کنید و داخل آن ها را چنگال بزنید.
حال قالب های تارت میوه را در سینی فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده بچینید و در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تارت ها پخته شوند.
پس از پخت، سینی تارت میوه را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس مقداری از خامه فرم گرفته را داخل تارت ها بریزید و با میوه فصل سیب، کیوی، انگور تزیین کنید.
با پودر ژله و آب، ژله را درست کرده و در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و از حالت روان خارج شود. ژله را روی تارت میوه بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله خوب ببندد
مامان پز 👩🍳
@maman_paz 🍝🍰