powerpoint olgoo (www.mplib.ir).zip
23.36M
🔰پاورپوینت چند رسانه ای « الگو »
◀️ویژه ایام فاطمیه
◀️بهمرا ه طرح درس
#فاطمیه
#عشق_به_اهل_بیت
#الگوپذیری
#سخنرانی_کوتاه
#پاورپینت
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
🔰چرا حضرت فاطمه(س) بعد از رحلت حضرت رسول اکرم(ص) به مزار شهدای اُحُد، مخصوصا مزار حضرت حمزه سیدالشهداء(ع) می رفتند؟
◀️حضرت زهرا یکی از شیوه هایی که در برخورد با مخالفان و غاصبان در پیش گرفت، تا فریاد مظلومانۀ خود را به دیگران برساند، گریه کردن بود.
♦️گریه در برانگیختن احساسات و عواطف دیگران نقش بسیار زیادی دارد و فرد نظاره گر، تحت تأثیر شدید قرار می گیرد و سعی می کند از ناراحتی گریه کننده بکاهد و یا به او کمک نموده، مشکل او را بفهمد و در حل آن بکوشد.
◀️گریه کردن آن حضرت در مکانهای مختلف که هر کدام ویژگی و پیام خاصی به دنبال دارد، انسان را به تأمّل وامی دارد.
1️⃣کنار قبر پیامبر(ص)
2️⃣در خانه
3️⃣در قبرستان بقیع
4️⃣در قبرستان احد
🔻در حدیثی از امام صادق(ع) نقل شده است که؛
🔻 «تَأْتِی قُبُورَ اَلشُّهَدَاءِ فِی کلِّ جُمْعَةٍ مَرَّتَینِ اَلْإِثْنَینَ وَ اَلْخَمِیسَ فَتَقُولُ هَاهُنَا کانَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّی اَللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ هَاهُنَا کانَ اَلْمُشْرِکونَ»(1)
🔷حضرت فاطمه(س) هفته ای دوبار در روزهای دوشنبه و پنجشنبه به زیارت شهدای احد می رفت و آنها را زیارت می کرد و محل جنگ رسول خدا(ص) با مشرکین را دقیقا نشان می داد.
◀️اما حضرت فاطمه(س) علاوه بر زیارت اهل قبور، در صدد این بود که یاد شهدای احد و رشادت های آنان و در این میان شجاعت ها و رشادت های بی نظیر امام علی(ع) و فراریان جنگ احد را در خاطر مردم زنده کند.
◀️و به نوعی به مردم بفهماند که، کسانی که شما با آنها بیعت کرده اید و از آنها تعبیر به خلیفه حضرت رسول اکرم(ص) می کنید، همان کسانی هستند که در جنگ احد پا به فرار گذاشتند و از جنگ گریختند.
◀️و اینکه چرا حضرت فاطمه(س) بر مزار حمزه سیدالشهداء گریه می کردند، شاید دلیلش این بوده است که در این لحظات سرنوشت ساز جای خالی افرادی چون حمزه را احساس می کردند.
◀️تاجایی که بعدها امام علی(ع) بر فراز منبر می فرمود:
◀️أمَا وَاللهِ لَوْ أَنَّ حَمْزَةَ وَجَعْفَراً کَانَا بِحَضْرَتِهِمَا مَا وَصَلاَ إِلَی مَا وَصَلاَ إِلَیْهِ،وَ لَو کانا شَاهِدَیهِما لاتَبَقا نَفسَیهِما(2)
◀️آگاه باشید! سوگند به خدا! اگر حمزه و جعفر(ع) زنده وحاضر بودند، آن دو نفر (اولی و دومی) به آن مقام (خلافت) که رسیدند، نمی رسیدند، و اگر حمزه و جعفر بودند، شاهد و ناظر بودند، که آن دو نفر، جان سالمی از میان بیرون نمی بردند و خود را به هلاکت می انداختند.
❓❓ایستگاه فکر:به نظر شما چه عواملی سببب شد حضرت زهرا سلام الله علیها این شیوه تبیین و روشنگری را انتخاب کنند؟
پینوشت:
1. ۱)الکافی شیخ کلینی، ج ۳، ص۲۲۸
2. کتاب سلیم بن قیس، ج۱، ص۱۶۰
#فاطمیه
#متوسطه
#جهاد_تبیین
#سخنرانی_کوتاه
✅ به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
🔰بیت الاحزان یک حقیقت فراموش ناشدنی
◀️بیت الاحزان مکانی است در بقیع که حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) پس از رحلت پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) در سوگ پدر و مصائب پس از رحلت وی، سخت گریه و شیون میکرد
◀️علامه مجلسی علت ساختن بیت الاحزان را چنین آورده است: پس از رحلت پیامبر(ص)، بزرگان مدینه به حضور حضرت علی(ع) آمدند و گفتند: ای ابوالحسن! فاطمه شب و روز گریه میکند و ما شبها خواب خوشی نداریم، روزها نیز در طلب معیشتیم و آرامش نداریم.
🔻ما از تو میخواهیم که به فاطمه بگویی شب گریه کند یا روز. آنحضرت فرمود: مانعی ندارد و سپس این موضوع را با فاطمه(س) در میان نهاد، ولی دریافت که آنحضرت از گریه آرام نمیگیرد.
🔻علی(ع) بعد از آن، اتاقی در بقیع که خارج از شهر مدینه بود، برای حضرت فاطمه ساخت که آنرا «بیت الاحزان» میگفتند.
🔻فاطمه(س)، صبحها به همراه حسن(ع) و حسین(ع) به بقیع میرفت و تا شبانگاه مشغول گریه بود، چون شب فرا میرسید امام علی(ع) فاطمه را به منزل باز میگردانید.
◀️فاطمه(س)، پس از رحلت پدرش، ۲۷ روز به بیت الاحزان میرفت و گریه میکرد تا آنکه بر اثر بیماری، دیگر نتوانست به آن جا برود(1)
◀️گریه های حضرت زهرا سلام الله علیها خواب خوش حاکمان را بر هم زده بود و پایه های حکومت آنان را تا حدود زیادی سست کرد و داشت موجب می شد که بسیاری از مردم از تقصیر خویش در حق زهرا(س) نادم و پشیمان شوند.
◀️این امر باعث شد که حاکمان احساس خطر کنند. بنابراین لازم بود که زهرا(س) را از این مکان اخراج و او را از برابر چشمان مردم دور سازند
◀️ طبق گزارشات تاریخی، مکان بیت الاحزان در قبرستان بقیع قرار داشته است. این بنا به دست وهابیان تخریب شده و در عصر حاضر هیچ نشانی از آن در قبرستان بقیع باقی نمانده است.
✅ امام صادق(ع) پنج شخصیت را در رأس این گریه کنندگان و جزء «بکّائین» قرار داده، فرمود:
♦️ «البَكّاؤُونَ خَمْسَةٌ: آدمُ و یَعقوبُ وَ یُوسفُ و فاطمةُ بنتُ محمّدٍ و علىُّ بن الحسینِ علیهمالسلام؛
♦️ بسیار گریه كنندگان پنج نفرند: آدم و یعقوب و یوسف و فاطمه دختر رسول خدا و على فرزند حسین علیهالسلام.»
◀️اما آدم گریه كرد به خاطر بهشت تا این كه بر گونه هاى او جاى جارى شدن اشك باقى مانده بود
◀️و اما یعقوب آنقدر براى یوسف گریست كه بینایى اش از دست رفت
◀️و اما یوسف آنقدر براى پدرش یعقوب گریست كه اهل زندان به ستوه آمدند و گفتند: یا روزها گریه كن و شب را براى استراحت ما بگذار و یا شبها گریه كن و روز را براى استراحت ما بگذار،
◀️و اما فاطمه علیهاالسلام آن قدر براى پدرش گریست كه مردم مدینه در سختى قرار گرفتند و به ایشان گفتند: با زیادى گریه ات ما را اذیت كردى، از اینرو آن بانوى گرامى به مقابر شهداء مى رفت و مى گریست (در بیت الأحزان كه على علیه السلام براى ایشان مهیّا نموده بود) و پس از آن كه حاجتش محقق می شد باز مى گشت.»
◀️و اما على بن الحسین علیهما السلام براى پدرش امام حسین علیه السلام مى گریست.»(2)
✅شاید بتوان گفت: هیچ یک از گریه ها بسان گریة حضرت زهرا(ع) سوزناک، هدفمند، افشاگرانه و سیاسی نبوده است.
♦️در دوران خفقان پس از رحلت پیامبر(ص) که حق و حقیقت به فراموشی سپرده شد و غاصبان بر مسند جانشینی رسول خدا(ص) تکیه زدند، تنها سلاح حضرت زهرا(ع) در مسیر بصیرت افزایی و روشنگری، گریه و اشک بود
1. مجلسی، بحارالانوار، ۱۴۰۳ق، ج۴۳، ص۱۷۷.
2.أمالى شیخ صدوق، مجلس 29، ح5؛
#فاطمیه
#مربیان
#بیت_الاحزان
#سخنرانی_کوتاه
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
🔰مصحف حضرت فاطمه نشانه امامت
◀️فاطمه(س) خود سری از اسرار الهی است و دسترسی و شناخت مقام بلندش برای ما انسانهای خاکی به سادگی ممکن نیست
◀️مصحف فاطمه(س)، مانند قبر مطهرش رازی است که در پرده مانده و در اختیار ما نیست
🔻«مصحف فاطمه» که گاهی از آن با عنوان «کتاب فاطمه» و «صحیفه فاطمه» و... یاد می شود، نام کتابی که جبرئیل مطالب آن را برای حضرت فاطمه(س) بیان کرده و امام علی(ع) آنها را نوشته است.
🔻امام صادق(علیه السلام) درباره مصحف فاطمه و ارتباط با جبرئیل فرمود: (همانا فاطمه بعد از پيغمبر(صلّى اللَّه عليه و آله) هفتاد و پنج (یا نود و پنج) روز در دنيا بود
و از فراق پدر اندوه بسيارى داشت و جبرئيل مى آمد و او را در مرگ پدر تسليت مي داد و خرسند مي ساخت و از احوال و مقام پدرش خبر مي داد
و سرگذشت فرزندانش را پس از او برايش مي گفت و امام على(عليه السلام) نیز آنچه جبرئیل املاء مى کرد همه را به رشته تحریر در مى آورد، و مجموعه این سخنان است که به «مصحف فاطمه» موسوم گردید(1)
◀️مصحف فاطمه(سلام الله علیها) دارای بخش هایی است از جمله:
1.هر چیز حلال و حرام و هر چیزی که که مردم به آن نیاز دارند
2. وصیت نامه حضرت زهرا
3.خبر دادن احوال پیامبر و جایگاه او
4.گزارش از سرگذشت فرزندان آن حضرت بعد از وفاتش و خبر دادن از آینده
5.نام تمام فرمانروایانی که به حکومت خواهند رسید
💯سرانجام مصحف فاطمه؟
♦️مصحف فاطمه(سلام الله علیها) به عنوان میراث با ارزش در نزد اهل بیت(علیهم السلام) دست به دست گشت و در حال حاضر حضرت مهدي(علیه السلام) به عنوان حجت خدا بر روي زمین آن را در اختیار دارد.
♦️مصحف فاطمه(سلام الله علیها) مانند علامت و نشانه اي از امامت، تنها در اختیار آنان بوده است و در مواردي نیز علیه کج اندیشان و منحرفان از مسیر امامت به آن احتجاج می کردند.
♦️امام باقر(علیه السلام) فرمودند: حضرت فاطمه(سلام الله علیها) شخصاً آن را به امیرالمؤمنین(علیه السلام) تحویل داد و پس از شهادت امام علی(علیه السلام) به امام حسن(علیه السلام) منتقل گشت و پس از او به امام حسین(علیه السلام) و همین طور دست به دست گشت تا اینکه به صاحب الامر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تحویل داده شد
♦️امام رضا(ع) وقتی علامت و نشانه های امام معصوم را شمارش کرد فرمود
🔻«و یکون عنده مصحف فاطمة(س) »
🔻مصحف فاطمه(س) در نزد او از نشانه های امامت می باشد.
❓❓ایستگاه فکر: درمورد دیگر نشانه های امامت چه می دانید؟
1. الكافي، كلينى، محمد بن يعقوب، محقق / مصحح: غفارى، على اكبر و آخوندى، محمد، دار الكتب الإسلامية، تهران، 1407 هـ ق، چاپ چهارم، ج1، ص241
#متوسطه
#سخنرانی_کوتاه
#فاطمیه
#مححف_فاطمه
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
14997-fa-enghelab-fatemi.pdf
1.91M
🔰 منبر مکتوب | انقلاب فاطمی
✍️ سیزده سوژه ی سخن ویژه ی ایام فاطمیه از حجج اسلام : ماندگاری ، رفیعی ، عالی
#فاطمیه
#سخنرانی_مکتوب
#جهاد_تبیین
#متوسطه
#منبر
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
⭕️دکلمه خوانی
💠پنهان از چشمهای بخیل روزگار
فاطمه جان!
تو ستون استحکام عرشی بانو! اینگونه بر زمین نیفت!
برخیز؛ وگرنه آسمان بر زمین سقوط خواهد کرد. برخیز و چنین رنجور به دیوار تکیه نده که تمام عالم به تو اتکا دارد.
برخیز! همه زخمهایت را پنهان کن تا دشمن، آرزوی پیروزی را برای خویش به گور ببرد.
هنوز باید باشی. هنوز اسلام نیازمند خطبههای توست. هنوز امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) انقلاب و غیرت فاطمی تو را پشتوانه خویش میخواهد. برخیز و با همین نیمهجانِ مجروح، با همین پیکر زخم خورده در کوچههای شهر جاری شو.
درِ تمام خانههای خواب برده را با دستهای عصمت خویش بکوب تا بیدارشان کنی؛ تا تنها ماندن حجت خداوند را بدانند و به پا خیزند، تا پای مال شدن وصیت و میراث رسول را سکوت نکنند.
امّا حیف...
اکنون که تو رفتهای، تمام دردهایت به پایان رسیدهاند. اینک در جوار پیامبر خاتم نشستهای و بیشک، غصههایت را سر بر دامان او از یاد می بری.
امّا فاطمه جان!
اندوه من از بی تو ماندن است…، از تنها شدنِ حقیقت بر روی این خاک پرفریب…، از درد دلهای تلنباری که پس از تو تنها قلب پرسکوت چاه، یارای شنیدنش را خواهد داشت.
تو را پنهان از چشمهای بخیل روزگار به خاک سپردم تا حسرت دیدار مزارت تا قیامت، دلهای گنهکارشان را به آتش بکشد. تو را که ناموس حق بودهای، دور از دستها و چشمهای نامحرم زمین دفن کردم. بگذار همه تا ابد بدانند دختر معصوم رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) چنان از امت خویش در ستم بود که نخواست هیچ کس نشان مزارش را بداند. بگذار این بینشانی، به نشانه اعتراضی ابدی در دل تاریخ جاودانه شود.
اینک من برای روزهای بعد از این غمگینم؛ روزهایی که باید بی تو نفس کشید و سکوت کرد و خون دل خورد. من برای این دنیای ستم کار و در غفلت غمگینم که از این پس قرار است نشانههای خداوند را بر روی زمین، یک به یک بیازارند و بر گمراهی خویش بیفزایند. از این پس اندوه من ابدی است؛ تا آن زمان که به تو بپیوندم.
فاطمه جان... شانهای که پس از تابوت تو خسته و غمگین به خانه بازمیگردد، هیچ آرزویی جز ندیدن دنیا ندارد. دیگر دنیا با تمام فراخیاش برای من تنگ است؛ وقتی تو را در هیچ جای زمین نمیتوان سراغ گرفت.
دیگر هیچ کس انگار در دنیا نیست؛ وقتی بین ازدحام مردم، بانوی بهشتی من حضور ندارد.
آه بانو! این کلبه محقر با تو فردوس برین بود برای من…، برای منِ علی و فرزندانی که دیگر طاقت نگاههای سوگوارشان را ندارم.
وقتی که تو بودی، سفره خالی و بی رونقمان گوارا بود؛ آنچنان که گویا مائدههای آسمانی برایمان پهن بود و گرسنگی را کنار این سفره بی نان، با شمیم بهشتی تو از یاد میبردیم.
بانوی من!
یا حضرت زهرا...
هنوز امّا زمین نیازمندت بود. هنوز گرسنگان مشتاقند که در خانه تو را بکوبند و تو افطار فقیرانه خود و خانواده ات را انفاق کنی و با لبهای روزهدار، از خداوند بشنوی که: «وَ یُطْعِمُونَ الطّعَامَ عَلَی حُبّهِ مِسْکِیناً وَ یَتِیماً وَ أَسِیراً».[۱]
—————
[۱]. انسان، آیه 8. (و غذا را در عین دوست داشتنش، به مسکین و یتیم و اسیر انفاق میکنند).
📎 #متوسطه_اول
📎 #متوسطه_دوم
📎 #محبت_و_عشق_به_اهلبیت
📎 #دکلمه_خوانی
📎 #فاطمیه
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
💠 حضرت امام خمینی(ره)
🔸تمام ابعادی که برای زن متصور است و برای یک انسان متصور است در فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها- جلوه کرده و بوده است. یک زن معمولی نبوده است؛ یک زن روحانی، یک زن ملکوتی، یک انسان به تمام معنا انسان، تمام نسخه انسانیت، تمام حقیقت زن، تمام حقیقت انسان. او زن معمولی نیست؛ او موجود ملکوتی است که در عالم به صورت انسان ظاهر شده است؛ بلکه موجود الهی جبروتی در صورت یک زن ظاهر شده است...و فردا همچو زنی متولد میشود؛ زنی که تمام خاصه های انبیا در اوست. زنی که اگر مرد بود، نبی بود؛ زنی که اگر مرد بود، به جای رسول اللَّه بود... معنویات، جلوه های ملکوتی، جلوه های الهی، جلوه های جبروتی، جلوه های مُلکی و ناسوتی- همه- در این موجود مجتمع است. انسانی است به تمام معنا انسان؛ زنی است به تمام معنا زن.
📕صحیفه امام ج7 ص337
#متوسطه
#متن_کوتاه
#حضرت_زهرا
#اهلبیت
#محبت_به_اهلبیت
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
💠 امام خامنه ای :
🔸حضرت زهرا سلام الله علیها برای پیغمبر، مادری کرد
🔹تاریخ زندگی این بزرگوار عیناً منطبق با تاریخ رسالت است؛ یعنی اندکی بعد از رسالتِ پیامبر این بزرگوار طلوع میکند، اندکی بعد از رحلتِ رسالت و پیغمبر اکرم غروب میکند؛ یعنی کاملاً زندگی [او] منطبق است با دوران رسالت. در دوران کودکی، محنت شعب ابیطالب را احساس میکند و درک میکند، از کودکی وارد میدانهای دشوار زندگی میشود، مادر را از دست میدهد که برای دختری در این سن بسیار دشوار است، امّا او در کنار تحمّل این دشواری کار بزرگی را انجام میدهد و آن غمگساریِ پیغمبر است. پیغمبر که هم خدیجه را، هم جناب ابیطالب را از دست داده، نیاز به غمگسار دارد و این دختر است که غمگسار پدر میشود. این غمگساری همین طور ادامه پیدا کرد تا دوران مدینه و در اُحُد و در خندق و در بسیاری جاهای دیگر که آن وقت پیغمبر فرمود: فاطِمَةَ اُمُّ اَبیها؛ مادری کرد برای پیغمبر. بعد، مسئلهی هجرت، آزمونهای بینظیر دوران مدینه، همسری با علیّبنابیطالب که یک پایش در خانه است، یک پایش در میدان جهاد -تحمّل این سختیها- و بعد تربیت این چهار فرزند بینظیر در دوران تاریخ، بعد هم دادن اوّلین قربانی بعد از رحلت پیغمبر، محسن، و در نهایت شهادت خود او چند ماه بعد از پیغمبر.۱۳۹۹/۱۱/۱۵
#متوسطه
#متن_کوتاه
#حضرت_زهرا
#اهلبیت
#محبت_به_اهلبیت
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
پوستر_حديث.jpg
2.91M
❇️امام صادق علیهالسلام:
🔻«هرکس شب را با گفتن تسبیحات حضرت زهرا علیها السلام بخوابد، از شمار مردان و زنانی است که بسیار یاد خدا میکنند».
📚بحارالانوار، ج87، ص174.
❇️شبی حضرت زهرا (سلام الله علیها) رختخواب خود را پهن کرده بود و میخواست بخوابد که حضرت رسول (صلی الله علیه و آ له) بر وی وارد شد و فرمود: ای فاطمه، نخواب مگر اینکه چهار عمل بجا آوری: اول آنکه قرآن را ختم کنی، دوم اینکه پیامبران را شفیعان خود گردانی، سوم اینکه مؤمنین را از خود خوشنود کنی، چهارم اینکه حج و عمره بجا آوری.
حضرت این را فرمود و مشغول نماز شد. حضرت زهرا (سلام الله علیها) صبر کرد تا نماز خود را تمام کرد. سپس فرمودند: یا رسول الله به چهار چیز امر فرمودی که من در این وقت، قدرت ندارم آنها را انجام دهم!
حضرت تبسم کرد و فرمود: هر گاه سه مرتبه «قل هو الله احد» بخوانی مثل آن است که ختم قرآن کردی و هر گاه صلوات بفرستی بر من و بر پیامبران قبل از من، در روز قیامت ما شفیعان تو خواهیم بود، و هر گاه برای مؤمنین استغفار کنی همه آنان از تو خشنود میشوند، و هر گاه بگویی «سُبحانَ اللهِ َو الحَمدُ لِلهِ وَ لا اِلهَ اِلا اللهُ وَ اللهُ اَکبَرُ»، مثل آن است که حج و عمره انجام دادی. "بهجة/ ج1/ص 304"❇️
📎 #همه_مقاطع
📎 #محبت_و_عشق_به_اهلبیت
📎 #عکس_نوشته
📎 #تابلو_اعلانات
📎 #فاطمیه
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
جهاد تبیین.pdf
1.32M
🔖جهاد تبیین در سیره حضرت زهرا سلام الله علیها/۵ جلسه
🔖جلسه اول جهاد تبیین واجب عینی
▪️تلاش دشمن برای فراموشی نام زهرا
▪️مهم ترین حادثه بعد از رحلت پیامبر
▪️امر جامع چیست؟
▪️اهمیت اطاعت از امام
▪️جهاد تبیین در جامعه ی امروز
▪️جهاد یعنی چه؟
▪️ذکر مصیبت
🔖جلسه دوم: اولین شهید جهاد تبیین علوی
▪️ماموریت پیامبران
▪️اوّلین شهید راه امامت
▪️وظایف ما در اغتشاشات اخیر
▪️داستان تاریخی
▪️چهار سوال اساسی
▪️ذکر مصیبت
جلسه سوم : اصول و الزامات و راهبرد اصلی جهاد تبیین در سیره حضرت زهرا(س)
▪️الزامات جهاد تبیین
▪️اولین الزام
▪️دومین الزام
▪️سومین الزام
▪️جهاد تبیین در جامعه ی امروز
▪️چهارمین الزام
▪️شناخت فتنه
▪️سخنان حضرت زهرا در باب امام
▪️پنجمین الزام
▪️ذکر مصیبت
جلسه چهارم: قدمهای مهم جهاد تبیین در سیره حضرت زهرا(س)
▪️قدم های حضرت زهرا س
▪️قدم اول : دشمن شناسی
▪️توجه به چند اصل
▪️دومین قدم: فهم مسیر و نقشه دشمن
▪️آمادگی دشمن در مقابل ما
▪️سومین قدم: شیوه رزم و برخورد با دشمن
▪️ذکر مصیبت
جلسه پنجم: اهداف جهاد تبیین
▪️اولین هدف در جهاد تبیین
▪️وظایف ما در جنگ ترکیبی
▪️دومین هدف در جهاد تبیین
▪️سومین هدف در جهاد تبیین
▪️بزرگترین هدف مبارزات حضرت زهرا
▪️چهارمین هدف در جهاد تبیین
▪️ذکر مصیبت
#فاطمیه
#جهاد_تبین
#سخنرانی_مکتوب
#منبر
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
به دنیا دل نبنده هر که مَرده!
🔻 هرکسی که با ابرام بود، میدونست؛ ابرام خیلی دستودلباز ه. اگر کسی به ابرام میگفت عجب ساعت قشنگی، یا عجب لباس قشنگی داری، ساعت یا لباس یا هر وسیلهی دیگهای رو که داشت، سریع بهش هدیه میداد، میگفت بیا! مال تو! هیچوقت دل به چیزی نمیبست. یک جمله داشت؛ همیشه میگفت: «به دنیا دل نبنده هر که مَرده!»(۱)
💠لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلَىٰ مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِنْهُمْ وَلَا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَاخْفِضْ جَنَاحَكَ لِلْمُؤْمِنِينَ(حجر ۸۸)
(بنابر این،) هرگز چشم خود را به نعمتهای (مادّی)، که به گروههایی از آنها [= کفّار] دادیم، میفکن! و بخاطر آنچه آنها دارند، غمگین مباش! و بال (عطوفت) خود را برای مؤمنین فرود
💠ولَا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلَىٰ مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ ۚ وَرِزْقُ رَبِّكَ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ(طه۱۳۱)
و هرگز چشمان خود را به نعمتهای مادّی، که به گروههایی از آنان دادهایم، میفکن! اینها شکوفههای زندگی دنیاست؛ تا آنان را در آن بیازماییم؛ و روزی پروردگارت بهتر و پایدارتر است!
📚منابع
کتاب #جوانمرد | روایت زندگی و خاطرات #شهید_ابراهیم_هادی | ج۱
📖 ص ۲۱۳
❤️ #مثل_شهدا_زندگی_کنیم
#متوسطه
#قناعت
#اسراف
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کوتاه و شنیدنی
🎥 زیاد هم از خودت مطمئن نباش!
🎙حجتالاسلام پناهیان
📎 #متوسطه_اول
📎 #متوسطه_دوم
📎 #کرامت_نفس
📎 #کلیپ
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کوتاه و شنیدنی
🔅در تبیین حجاب ضعیفیم😔
🔻اگر خانم ها از وضعیت زن در کشورهای اروپایی و آمریکایی باخبر بشوند، پوشیه هم میزنند🔻
🎙حجت الاسلام پناهیان
📎 #متوسطه_اول
📎 #متوسطه_دوم
📎 #حیا_و_عفاف
📎 #دخترانه
📎 #کلیپ
📎 #جهاد_تبیین
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥برخی بازیگران و بازیکنان و هنرمندان درفضای مجازی با دشمن همراهی میکنند، راهکار چیست؟
❓چند تا رفیق ورزشکار داریم
❓چقدر باهاشون گفتگو میکنیم
📎 #متوسطه_اول
📎 #متوسطه_دوم
📎 #نظام_اسلامی
📎 #اغتشاشات
📎 #کلیپ
📎 #جهاد_تبیین
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کوتاه و شنیدنی
🎥سخت ترین ریاضت نفس
🎙حجت الاسلام عالی
📎 #متوسطه_اول
📎 #متوسطه_دوم
📎 #کرامت_نفس
📎 #کلیپ
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کوتاه و شنیدنی
🔅چرا اگر تعداد فرزندان زیاد شود، تربیتشان سختتر نمیشود؟
🎙مقام معظم رهبری
📎 #متوسطه_اول
📎 #متوسطه_دوم
📎 #نظام_اسلامی
📎 #ولایت_فقیه
📎 #جهاد_تبیین
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کوتاه و شنیدنی
🎬نتایج زیان بار بد اخلاقی
🎙حجت الاسلام رفیعی
📎 #متوسطه_اول
📎 #متوسطه_دوم
📎 #ادب_در_گفتار_و_رفتار
📎 #کلیپ
📎 #جهاد_تبیین
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ قصّه ای که خوندنش حاجت میده!
#حدیث_کسا
#عشق_به_اهل_بیت
#متوسطه
#ابتدایی
#کلیپ
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرگ بر دیکتاتور
دیکتاتور کیست؟ قضاوت با شما
#متوسطه
#کلیپ
#دیکتاتور
#مرگ_بر_دیکتاتور
#نظام_اسلامی
#ولایت_فقیه
#تقلید
#زن_زندگی_آزادی
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیکتاتور کیست؟ قضاوت با شما
#متوسطه
#کلیپ
#دیکتاتور
#مرگ_بر_دیکتاتور
#نظام_اسلامی
#ولایت_فقیه
#تقلید
#زن_زندگی_آزادی
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
8️⃣2️⃣3️⃣ قصه شب
💠 قصه شب: «گربه کوچولو، مواظب باش!»
✍️ نویسنده: مجتبی ملک محمد
🔷 مناسب سن ۴ سال به بالا
💠 هدف قصه: اهمیت احترام به مادر و توجه به حرف بزرگتر .
🔶 راستی بچهها! میدونستید مامانِ حیوونها هم همینطورن؟ بله! اونها هم میخوان تا موقعی که بچههاشون بزرگ میشن، از تموم خطرها دور باشن و سالم بمونن؛ قصه امشب ما هم درباره یکی از همین مامانهاست؛ یه خانم گربه که پنج تا بچه داشت. حالا خوب گوش بدید تا همه قصه رو براتون تعریف کنم:
🔷 خانم گربه تازه مامان شده بود. اونم پنج تا بچه گربۀ کوچولو و بانمک؛ همه هم رنگ و وارنگ؛ سه تا دختر و دوتا پسر؛ با چشمهای آبی و دست و پای فسقلی.
🔶 مامان گربه قصه ما، خیلی مراقب این خواهر و برادرها بود که گم نشن یا توی کوچه یه وقت ماشین بهشون نزنه؛ آخه خونهشون توی پارکینگ یه ساختمون خیلی بلند، گوشه موتورخونه، پشت لولههای آب گرم بود. ساختمون اونها کنار یه خیابون شلوغ، با کلی ماشین قرارداشت؛ برای همین، مامان گربه کارش خیلی سخت بود؛ چون تنها بود.
♦️ بابای گربه فسقلیها به یه سفر خیلی دور رفته بود؛ برای همین، خانم گربه باید هم برای خودش غذا پیدا میکرد، هم به بچهها شیر میداد
❇️ ادامه قصه در لینک زیر👇👇
https://btid.org/fa/news/226517
📣📣 هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا کمک در تولید قصه بهتر را با آیدی @T_Child در میان بگذارید.
📎 #قصه_شب
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8️⃣2️⃣3️⃣ قصه شب
💠 قصه شب: «گربه کوچولو، مواظب باش!»
✍️ نویسنده: مجتبی ملک محمد
🎤 با اجرای: ناهید هاشمنژاد، سما سهرابی و راحیل سادات موسوی
🎞 تنظیم: محمدعلی حکیمی و محسن معمار
🔷 مناسب سن ۴ سال به بالا
💠 هدف قصه: اهمیت احترام به مادر و توجه به حرف بزرگتر
❇️لینک قصه در سایت اندیشه برتر:
https://btid.org/fa/video/227808
📣📣 هرگونه انتقاد، پیشنهاد و یا کمک در تولید قصه بهتر را با آیدی @T_Child در میان بگذارید.
📎 #قصه_شب
🌸به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110