یادگیری پیش از خواب
برای رسیدن به موفقیت لازم است که از زمان خود عاقلانه استفاده کنید. یادگیری پیش از خواب بطور چشمگیر باعث تقویت حافظه و بهبود کارکرد آن خواهد شد بنابراین پیش از این که چراغ اتاق خوابتان را خاموش کنید چنددقیقه ای را صرف مرور مطالبی که آموخته اید کنید.
#شب_امتحان
#یادگیری_صحیح
#اهمیت_علم_و_احترام_به_عالم
#همه_مقاطع
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
#سلام_امام_زمانم ✋❤️
#صبحت_بخیر_عزیز_تر_از_جانم 🕊🌹
#امام_زمان
تو بیایـے،
همہ ےِ
زمینُ و زمانُ
و تمامِ جهان ؛
بهانہ مے شود ...
براے لبخندِ مُدام !
الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج
#امام_زمان
#سلام_صبحگاهی
#ایمان_به_غیب
#همه_مقاطع
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
♨️منتظر بودن یعنی چه⁉️
🔸منتظر یعنی کسی که یک احساس امیدی دربارۀ فرج در دلش وجود داشته باشد. معنای انتظار، صرفا احتمال دادنِ ظهور نیست که انسان بگوید: «روزی ظهور محقق خواهد شد. هیچ احتمال هم نمیدهیم و هیچ امید جدی نداریم این نزدیکیها باشد.» این انتظار نیست. بلکه انتظار، یک احساس روحیِ بسیار عمیق و یک کشش روحی است نسبت به امری که انسان منتظر آن است. امید به فرج باید واقعا در دل انسان موجود باشد.
🔸منتظر بودن فراتر از داشتن یک دیدگاه است. لذا اینکه ما بدانیم روزی ظهور رخ خواهد داد کافی نیست. انتظار حتی از اعتقاد هم فراتر است.
🔸یعنی ممکن است کسی معتقد به ظهور هم باشد، و اعتقاد داشته باشد که بالاخره روزی فرج رخ خواهد داد، اما انتظار در روح او جاری نباشد. اعتقادی که هیچ احساسی در انسان ایجاد نکند، نامش انتظار نیست.
🔸انسانِ منتظر همیشه چشم به راه است. مانند مادری که فرزندش به جبهه رفته و از او بیخبر است، همیشه چشم به راه است و هر لحظه نگاهش به درِ خانه است که چه کسی دق الباب میکند. کسی که چنین احساسی ندارد و آن التهاب و نگرانیِ خاص فرد منتظر را ندارد، منتظر واقعی نیست. هرچند «احساس انتظار»، دردمندی، التهاب، سوز و گداز، و شور و حال خاص خودش را به همراه دارد، اما به هرحال این احساس یک احساس بسیار زیبا و دوستداشتنی است و رنجِ انتظار هم رنجی شیرین و گواراست.
🖋حجت الاسلام پناهیان
"سخنرانی «آیا ظهور نزدیک است؟» در مهدیه تهران"
#سخنرانی_کوتاه
#سه_شنبه_های_مهدوی
#ایمان_به_غیب
#متوسطه_به_بالا
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110