ادامه دولت انقلابی فقط با جلیلی 😊
#سعید_جلیلی
سخنان مهم دکتر جلیلی در مورد مسائل اساسی کشور - مشهد مقدس
با تفکرات جلیلی بیشتر آشنا بشیم👇
http://jadid1.blogfa.com/post/131
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هر کسی نباید جرات کند رئیس جمهور شود
🔹حجت الاسلام عالی:شهید آیت الله رئیسی سطح ریاست جمهوری را طوری بالا برد که هرکسی جرأت نکند ریاست جمهوری کشور امام زمان، کشور شهدا و این کشور انقلابی را به دست بگیرد و ما را به سمت دیگری ببرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ یک خانم به خانم میانسالی که گفت #انتخابات انتصاباته
هیچوقت قدیمی نمیشه این کلیپ،،،
نتیجه خون شهیدرئیسی
در مراسم شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۳ و در زمان آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت و در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ قبل از آغاز پخش زنده مراسم از رسانه ملی...
هنگامی که شخصیتهای کشوری و لشکری وارد سالن حسینیه امام خمینی (ره) میشدند..
به محض ورود محمود احمدینژاد؛ جمعیت یکصدا شعار داد(مرگ بر منافق)
به محض ورود حسن روحانی نیز جمعیت مردمی شعار دادند (مرگ بر ضد ولایت فقیه) و (ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند) و این شعار اینقدر موج ایجاد کرد که تیم تشریفات بیت برای لحظاتی روحانی را از سالن خارج کرده و بعد از شروع رسمی مراسم به جمع برگرداندند.
و این دو حرکت که نشان از بیداری جامعه و بویژه مؤمنین انقلابی دارد؛ زمانی تکمیل شد که...
به محض ورود سردار حاجی زاده شعار(سردار انقلابی تو فخر انقلابی) و با ورود سردار سلامی و سردار موسوی شعار (سردار انقلابی خدانگهدار تو) و در زمان ورود سردار رادان شعار (سردار انقلابی تشکر تشکر) و (نیروی انتظامی خدا نگهدار تو) سالن و اجتماع عظیم حاضر را فرا گرفت.
شنیده بودم مردم وقت شناسی داریم اما باورم نمیشد که واقعا این ملت اینقدر زمانشناس باشند و بارها برای همجواری با چنین ملتی از صبح شکر خدا کرده ام.
#خونشهید
#امتحزبالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بغض داریوش ارجمند در فراق شهید رئیسی
داریوش ارجمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون:
🔸به اندازه آقای رئیسی انسانی اینقدر نقدپذیر، بامحبت، دوست داشتنی، وفادار به عهد ندیدم.
🔸چه حیف که آقای رئیسی زود از بین ما رفت و چه زیبا و چه باشکوه رفت.
🔸چه شکوهی مردم ایران به این مرد در مراسم تشییع بخشیدند خیلی عجیب بود جزو استثنائات تاریخ بود.
🔸هیچ رئیس جمهوری ندیدیم در سیل راه برود و با زلزله زدهها همنشین باشد، من ندیدم با این محبت و خلوص ندیدم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 داریوش ارجمند: آرزو میکنم روسای جمهور بعدی خصلتهای شهید رئیسی را بیاموزند
📰 #روزنامه_کیهان
سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳
🔹️۱۲ توصیه رهبر انقلاب به مجلس دوازدهم
مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین باشد
🔹️تعداد شهدا تا ۲۰۰ نفر اعلام شده است
اسرائیل انتقام شکست در جبالیا را با بمباران چادرهای آوارگان در رفح گرفت
🔹️آغاز به کار اولین جلسه رسمی مجلس دوازدهم با حضور جمعی از مقامات کشوری و لشکری
🔹️ شهید خدمت و دگرگونی چهره «سلامت»
کارهای بزرگ و ماندگار شهیـد آیتالله رئیسـی در حوزه بهداشت و درمـان
🔹️ تسلیحات ناشناخته حزبالله کابوس بزرگ ارتش اسرائیل
@kayhan_online
🔰 آن روز دیده بودم این فتنهها که برخاست
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸حالا که یافتن رئیسجمهوری در تراز شهید رئیسی ناممکن و یا دستکم به آسانی ممکن نیست، بیتردید ریاست قوه اجرائی را باید به دست کسی سپرد که در بینش و منش به آن شهید بزرگوار نزدیک باشد و هرچه شبیهتر، شایستهتر.
🔸حالا که یافتن رئیسجمهوری در تراز شهید رئیسی ناممکن و یا دستکم به آسانی ممکن نیست، بیتردید ریاست قوه اجرائی را باید به دست کسی سپرد که در بینش و منش به آن شهید بزرگوار نزدیک باشد و هرچه شبیهتر،
شایستهتر.
🔸توجه به موفقیتهای کمنظیر و در مواردی بینظیر شهید رئیسی، از هماکنون میتوان حدس زد که نامزدهای ریاست جمهوری خود را همسو با شهید رئیسی و ادامه دهنده راه آن شهید بزرگوار معرفی کنند و اما، نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری، برخلاف سایر انتخابها و از جمله انتخابات مجلس شورای اسلامی، افراد ناشناختهای نیستند بلکه پیش از آن مسئولیتهای قابل توجهی را بر عهده داشتهاند، بنابراین کارنامههای شناخته شدهای دارند و سوابق پیشین آنها در دسترس و قابل ارزیابی است.
🔸بدیهی است که شورای محترم نگهبان بنا بر وظیفه ذاتی و تعریف شده خود به افرادی با خصوصیات یاد شده اجازه نامزدی نمیدهد ولی همراهی و همحزبی احتمالی نامزدها با آن دسته از جریانات سیاسی که خصوصیات منعشده در نامه حضرت امیر علیهالسلام را داشته و دارند نیز میتواند خطرآفرین باشد.
🔸چرا که همسوئی نامزدها با جریانات یاد شده احتمال پیروی از آنها را به دنبال خواهد داشت. به عنوان مثال، کسانی که راهحل همه مشکلات را در همراهی با آمریکا میدانستند. آمریکایی که در جریان جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی نه فقط حمایتکننده مالی و تسلیحاتی است، بلکه مدیریت این جنایات را برعهده دارد، چگونه میتوانند شایسته ریاست قوه اجرائیه کشور باشند!
🔸ممکن است گفته شود امروزه دیگر هویت واقعی آمریکا و غرب را شناختهاند! ولی تیزبینی و هوشمندی باید یکی از ویژگیهای بسیار ضروری رئیسجمهور باشد و ماهیت آمریکا پیش از این نیز به گواهی صدها دلیل مستحکم و غیرقابل تردید قابلدرک بود بنابراین کسانی که از درک آن عاجز بودهاند حتی بر فرض که دیدگاه قبلی خود را رها کرده باشند، شایستگی و شرایط لازم برای ریاست جمهوری را ندارند و به قول حافظ؛
آن روز دیده بودم این فتنهها که برخاست
کز سرکشی زمانی با ما نمینشستی
#نکته
https://kayhan.ir/001DCE
تعداد شهدا تا ۲۰۰ نفر اعلام شده است
🔰 اسرائیل انتقام شکست در جبالیا را با بمباران چادرهای آوارگان در رفح گرفت
🔸بمباران چادرهای آوارگان آن هم در نقطهای که بمبارانکننده آن را «امن» اعلام کرده است، آن هم درست چند روز پس از این که دادگاه لاهه خواستار توقف حمله به همان نقطه شده است، از چگونه رژیمی بر میآید؟ آیا رژیم صهیونیستی را جز «آپارتاید» میتوان نامید؟
🔸صهیونیستها به انتقام گرفتن از زنان و نوزادان و کودکان عادت دارند. شاید، به قیمت بیآبروتر شدن، حاضر شدهاند حواسها را از شکست سنگین و رسوای یک روز قبل این حمله، دور کنند. اکنون و با این حملات وحشیانه رسانهها از ضربات حماس در جبالیا و تلآویو کمتر مینویسند!
🔰 آخرین پروژه هم احیا شد
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸میگفت: «سال ۹۷ کمر کارخانه ما شکست؛ اینجا کارخانه ارواح بود... از سال ۹۷ گفتند تحریم هستیم و نمیشود کاری کرد... سال ۹۷ این کارخانه ۱۰ نفر نیرو داشت... سال ۱۴۰۰ به ۷۰ نفر رسید... الان (۱۴۰۲) رسیدیم به ۴۰۰ نفر نیرو به صورت مستمر و شبانهروز.»
🔻او کارگر شرکت کشتیسازی خصوصی «سپهردریا جنوب» بود که به عنوان نماینده جامعه کارگری هرمزگان، بهمن ۱۴۰۲ مقابل سید ابراهیم رئیسی صحبت و از خدمات او برای احیای این کارخانه تشکر میکرد.
🔸 ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ مردم هرمزگان اگر نگوییم شادترین، دستکم یکی از خوشحالترین مردمان کشور بودند.
🔻شهر را پر کرده بودند از طرحنوشتههای «رئیسی مرسی!»؛ کارگران شرکت هپکو را میگویم. ۳۱ تیر ۱۴۰۱ بود و قرار بود سید ابراهیم رئیسی اینبار در سفر استانی خود به استان مرکزی و شهر اراک سفر کند. آنطور که کارگران هپکو میگویند قرار نبود «حاجآقا» به کارخانه بیاید و ثمره تلاشهایش برای احیای این کارخانه را ببیند؛ برای همین آنها تصمیم گرفتند تا تشکر خود از آیتالله رئیسی را
با طرحنوشتههای مختلف در سطح شهر به نمایش بگذارند. «حاجآقا» اما مثل خیلی دفعات دیگر، سرزده عمل کرد.
🔸پایان تعطیلی کارگاهها و کارخانهها در استانهای مختلف یعنی سید ابراهیم رئیسی مشغول روشن کردن موتور اقتصاد ایران و خارج کردن کل کشور از قریب به یک دهه تعطیلی بود.
🔸اما سید ابراهیم رئیسی احیای پروژهای به مراتب بزرگتر را در دست داشت؛ شاید این پروژه از انتخابات ریاستجمهوری در اردیبهشت ۱۳۹۶ شروع شد. وقتی تصمیم گرفت برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و خارج کردن کشور از بیراهه ناامیدکننده اقتصاد شرطیشده وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری شود.
🔻جایی که رقیب سیاسیاش حاضر بود برای کنار زدن او با گروهکهای تروریستی خارج از کشور همصدا شود و به تبعیت از آنها که ناجوانمردانه جای جلاد و شهید را عوض کرده بودند و سید ابراهیم رئیسی را «آیتالله اعدام» میخواندند در سخنرانی انتخاباتیاش بگوید: «ملت آنهائی که در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند، را قبول ندارند.»
🔸پروژهای که او در دست گرفت و بسیار بزرگتر از احیای ۸۷۷۰ کارگاه و کارخانه بود؛ پروژه احیای امید و اعتماد اجتماعی در ایران بود. پروژهای که حالا پس از شهادت و تشییع باشکوه پیکرش میتوان گفت، آن نیز با موفقیت احیا شد. شاید انتخابات تیر ۱۴۰۳ اولین نشانه آن باشد.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DCH
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حاجی بابایی و نیکزاد نواب رئیس مجلس شدند
🔸حمیدرضا حاجی بابایی با ۱۷۵ رای نایب رئیس اول، علی نیکزاد ۱۶۹ رای به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.
🔸عبدالرضا مصری با ۱۱۵ رای، حاجی دلیگانی با ۹۶ رای، حمید رسایی با ۳۵ رای، موسی غضنفرآبادی با ۱۶ رای از مجموع ۲۸۷ رای نتوانستند به عنوان نواب رئیسی مجلس دست یابند.
🔰 گام بزرگ «رویان» در درمان ناباروری
🔸معاون خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان توضیحاتی درباره اقدامات این پژوهشگاه در حوزه بارداری و جمعیت ارائه کرد.
🔸احمد وثوق، معاون خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان در پاسخ به سؤالی درباره سهم جهاد دانشگاهی در درمان ناباروری تصریح کرد: مراکز جهاد دانشگاهی که در حوزه درمان ناباروری فعالیت میکنند، میتوانند نیمی از مراجعات درمان ناباروری را تحت پوشش قرار دهند. پژوهشگاههای «رویان» و «ابنسینا» و سایر مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی که در استانهای مرکزی، کرمانشاه، خوزستان، قزوین، قم و لرستان فعالیت میکنند، قادر به پوشش ۵۰ درصدی مراجعات درمان ناباروری هستند. درمان ناباروری از توانمندیهای جهاد دانشگاهی به حساب میآید و در این زمینه میتواند به نظام سلامت کمک کند.
https://kayhan.ir/001DBC
توسط حسینیه هنر
🔰 فراخوان «شعر شهدای خدمت» منتشر شد
🔸در پی شهادت رئیسجمهور و گروه همراه وی فراخوان «شعر شهدای خدمت» توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی (حسینیه هنر) منتشر شد.
🔸طبق این فراخوان شاعران تا پنجشنبه ۱۰ خرداد فرصت دارند اشعار خود را به همراه نام و شماره تماس، به آدرس مجازی nobateshaeran@در پیامرسانهای بله و ایتا ارسال کنند.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001DBP
شهید خدمت و دگرگونی چهره «سلامت»
🔰 کارهای بزرگ و ماندگار شهیـد آیتالله رئیسـی در حوزه بهداشت و درمـان
🔸محرومیتزدایی از سلامت، هدفگذاری ویژه برای مناطق کمبرخوردار و مرزی، ارزان کردن درمان و دسترسی آسان به خدمات پزشکی؛ رویکردی بود که از سوی شهید جمهور آیتالله سیدابراهیم رئیسی در دولت سیزدهم با جدیت دنبال شد.
🔸در ادامه راه در ۱۴۰۰، شیوع کرونای هندی (دلتا) شرایط مدیریت بیماری را در کشور پیچیدهتر کرد. با شکلگیری موج پنجم و در شرایط مرگهای ۷۰۰تایی و لبریز شدن بیمارستانها از بیماران کرونایی؛ در میانه تابستان برخی اقلام دارویی کرونا و از جمله سرم تزریقی کمیاب و توزیعشان به چند داروخانه محدود شد و مردم میبایست ساعتها به این داروخانه و آن داروخانه مراجعه میکردند و در صفهای طویل و گاه چند ساعته برای دریافت دارو و درمان میایستادند؛
🔻موضوعی که رئیسجمهور منتخب را در ۲۱ مردادماه و در شرایطی که حدود ۹ روز از استقرارش در نهاد ریاست جمهوری میگذشت، به میان ازدحام مردم در داروخانه ۲۹ فروردین به عنوان یکی از داروخانههای توزیعکننده داروهای کرونایی کشاند و وی مجددا در این بازدید سرزده تاکید کرد که «همه توان دولت برای موضوع کرونا بسیج شده است.»
🔸به این ترتیب بود که روند ورود واکسن به کشور شدت گرفت و با همراهی هلال احمر کشورمان، در هر پرواز حدود پنج و بعضا تا ۱۰میلیون دوز واکسن کرونا به کشور وارد شد و نهایتا هم سرعت تزریق واکسن کرونا در کشور شتاب گرفت.
🔸هزینههای سرسامآور درمان بیماریها و تهیه دارو به ویژه برای اقشار کمدرآمد و محروم و دسترسی به خدمات درمانی ارزان از دیگر دغدغههای مهم رئیسجمهور شهید در حوزه سلامت بود و بارها درباره آن سخن گفت و بر لزوم دسترسی عادلانه و ارزان قیمت به خدمات باکیفیت پزشکی تاکید داشت.
🔻بر همین اساس هم موضوع بیمه رایگان دهکهای پایین درآمدی در دستور کار دولت قرار گرفت و ابتدا سه دهک اول جامعه به صورت رایگان بیمه شدند و پس از آن نیز براساس مصوبه دولت در ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، دهکهای چهارم و پنجم درآمدی به مجموع بیمهشدگان رایگان این سازمان اضافه شدند.
🔸تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت و اقداماتی در جهت اجرای قانون جوانی جمعیت، از جمله اقداماتی است که در جهت تاکیدات رئیسجمهور در راستای جوانی جمعیت انجام شد؛ به طوری که مردادماه سال ۱۴۰۱ بود که سخنگوی دولت از همگانی شدن بیمه درمان ناباروری خبر داد؛ مبحثی که بر اساس آن سازمان بیمه سلامت ایران مکلف شد نسبت به پوشش بیمهای همه زوجین نابارور فاقد بیمه پایه مطابق آییننامه بند «الف» ماده (۷۰) قانون برنامه ششم توسعه اقدام کند.
🔸و اما، برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» از مهمترین اولویتهای وزارت بهداشت در دولت است که در جهت افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و تقویت نظام شبکه کشور طراحی و به اجرا گذاشته شد؛ به طوری که در قالب این برنامه مقرر شده در ازای هر سه هزار نفر جمعیت، یک تیم سلامت شامل دو مراقب سلامت و یک پزشک مراقب سلامت جمعیت تحت پوشش خود باشند.
🔸حذف «پول» از درمان کودکان زیر هفت سال؛ جدیدترین اقدام دولت رئیسجمهور شهید در جهت دسترسی به خدمات پزشکی و به نوعی سرمایهگذاری برای سلامت جامعه است؛ خبر خوبی که با وجود تحریمها و مشکلات اقتصادی، توسط دولت اعلام و اجرائی شد و اکنون مراکز درمانی موظف به اجرای آن هستند.
https://kayhan.ir/001DB4
♦️صلابت در احراز صلاحیت♦️
◾️اعضای محترم شورای نگهبان، حتما به حساسیت مسئولیت خود واقف اند. شکی نیست که دشمنان داخلی با عوامفریبی و تحت عنوان جلب مشارکت قشر خاکستری، افراد معلوم الحال استحاله شده در تفکر غرب را در پوشش کاندیدای ریاست جمهوری مطرح خواهند کرد که تایید یا رد صلاحیت آنها برای نظام هزینه دارد.
👈 قطعا برخورد انفعالی و تایید صلاحیت و سپردن تصمیم به مردم، هزینه ای بمراتب بیشتر از رد صلاحیت خواهد داشت.
این افراد در روند انتخابات یا انصراف داده و در تبانی با یکی از کاندیداها، قول دریافت پست و مقام حساس میگیرند و یا در انتخابات باقی مانده و آرا را میشکنند و پیروز انتخابات را با ادعای پیروزی با اقلیت رای مورد هجمه قرار میدهند و دولت بعدی را تضعیف خواهند کرد.
◾️نکته: یکی از راهبردهای مهم در مقابله پیش دستانه با جاسوس های دیپلمات میگوید به دیپلمات جاسوس اجازه ورود به کشور را ندهید تا تبعات بعدی گریبان کشور را نگیرد. این موضوع دقیقا در مورد کاندیداهای مظنون مصداق دارد و نباید تایید صلاحیت بشوند تا کشور هزینه های سنگین بعدی را متحمل نشود.
اجاازه ندهید کشور به دوره ذلت بار اصلاحات و طیف هم کیش آن، "مهر و کلید" برگردد.
◾️به فرمایش رهبری مقتدر انقلاب، این کشور در ید و قبضه امام زمان است، باید در تراز مهدوی، افراد را تایید یا رد کرد. نباید مجوزی برای ورود عناصر معلوم الحال که استحاله فکری و سبک زندگی آنها در غربگرایی، بر همه ملت آشکار است را داد.
👈شورای نگهبان، گلوگاه اصلی صیانت از کشور امام زمان است و حتما متوجه این مسئولیت سنگین است.
✍ دکتر محمد ذاکر اردکانی
#نشر_حداکثری
🔰 غلط کرده!
📝 #گفت_و_شنود
🔰 پیشبینی کارشناسان غربی از شکست سنگین اوکراین در سال جاری میلادی
🔸نشریه آلمانی «فرانکفورتر آلگماینه» در گزارشی از قول «کارشناسان امنیتی» نوشته است، اوکراین طی سال جاری میلادی شکستهای سنگینی از روسیه متحمل خواهد شد.
🔸اوکراین طی روزهای اخیر شکستهای بسیار سنگینی از روسیه در شهر «خارکیف» دومین شهر بزرگ خود متحمل شده است. به گفته کارشناسان غربی مشکل اصلی این روزهای اوکراین در میدان جنگ «کمبود نیرو» است چرا که این کشور تلفات بسیار سنگینی طی ۲ سال و نیم گذشته متحمل شده و عده زیادی نیز از این کشورگریختهاند.
🔸«فرانکفورتر آلگماینه» با اشاره به اینکه روسیه از ابتدای ماه می بر مدار پیشروی در جنگ اوکراین از محور خارکیف در پشت مرز شمالی این کشور قرار داشته، مینویسد:
🔻«محافل امنیتی غرب -هر چند این حملات روسیه اخیرا کاهش یافته- اما هنوز به وضعیت اوکراین خوشبین نیستند. حمله اخیر روسیه در اوکراین به عنوان یک حمله بزرگ در نظر گرفته نمیشود بلکه صرفا تلاشی برای مهار نیروهای اوکراین و قرار دادن شهرهای خارکیف و سومی در تیررس توپخانه روسیه است.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001DBw
🔰 مرگ ما پیروزی است اگر...
📝 #در_مکتب_امام
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
🔰رئیسی؛ مخلص و کارآمد
🔸این مدت خیلی تلاش کردم که برای سید عزیز و شهید، متنی به یادگار بگذارم؛ اما راستش را بخواهید دست و قلمم نرفت که نرفت که نرفت. از نزدیک با او زندگی کرده بودیم و حالا فقدان این گوهر ارزشمند برای ما غیرقابل باور و تحملش سخت و دشوار است. اما تسلیم هستیم به رضای خداوند متعال و راضی به قضا و تقدیرش. با وجود این با دیدن توصیفاتی ناقص از «رئیسی عزیز» آنهم به بهانه تمجید از او، این را عافیت طلبی دیدم که چیزی نگویم و ننویسم.
🔸رئیسی در برخی از نگاشتههای این روزها، به انسانی خوش قلب، مخلص و آدمی «خیلی خوب و صاف و ساده» تبدیل شد که فقط همین بود و همین. پس رئیسی مدیر تحولگرای آستان قدس که این آستانه مقدس را رنگ و بوی دیگر داد چه کسی بود؟! پس رئیسی رئیس قوه قضائیه تحولگرا که در دو سال، قوهای پر از مشکل و با نارضایتی حداکثری مردمی را به محبوبترین قوه از قوای سه گانه کشور مبدل کرد چه کسی بود؟! پس رئیسی رئیس جمهور با انبوهی از توفیقات در سیاست خارجی و گشودن افقهای جدید پیش روی ایران چه کسی بود؟! پس رئیسی رئیسجمهور؛ مرد اداره کشور در بدترین و دشوارترین شرایط ممکن کجا بود و چه کسی بود؟!
🔸رئیسی فرمانده عالی «وعده صادق»، رئیسی دهها سفر استانی. مگر دور و برمان انسان خوشقلب کم داریم؟ آیا این موجب برانگیختن مردم برای این تشییع و ابراز همدلی عظیم میشود؟! فقط خوش قلبی و ویژگیهای شخصی و نه مدیریتی، سیاسی و اجتماعی اوست که موجب میشود تا رهبر انقلاب او و دولتش را «مغتنم»، «جامعالاطراف»، «با کفایت» و از «بهترینهای زیر آسمان» بدانند و فقدانش را «خسارتی جبران ناپذیر» عنوان کنند؟ رئیسی خوش قلب از عملکردش جدا نیست. رئیسی خوشقلب همان تولیت موفق آستان قدس است. رئیسی خوشقلب همان رئیس محبوب و موفق قوه قضائیه است.
🔸رئیسی خوشقلب همان رئیسجمهور محبوب و موفق و به فرموده رهبر انقلاب، همان رئیس جمهور جامع الاطراف و باکفایت است. حتماً دولتش دولت معیار برای دولتهای آینده خواهد بود، هم شیوه و روش شخصی رئیسی و هم رویکرد دولتش معیار است و این را رهبری معظم انقلاب میخواهند. با این تفکیک اشتباه، به رئیسی ظلم نکنید. شخص رئیسی خوشقلب و مهربان از شخصیت رئیسی تولیت آستان قدس و رئیس قوه قضائیه و رئیسجمهور جدا نیست. اینها با هم بوده که این موج از محبوبیت و اقبال را خلق کرده و به ظهور رسانده است.
🔸رئیسی مسیر خلق سرمایه اجتماعی را نه در صورتبندیهای تئوریک، که در شهادتش به همه ما آموزش داد. هوا نداشتن، قدرتطلب نبودن در حالی که در بالاترین نقطه از قدرت نشسته باشی، برای خود چیزی ندیدن و خود را وقف مردم کردن. اینها وقتی واقعی شد، سرمایه اجتماعی خلق شده است و این مسیر اختصاصی تربیت شدگان انقلاب اسلامی برای خلق سرمایه اجتماعی است؛ سرمایهای که با اجرای دهها تئوری برندینگ و پرسونال برندینگ، ذرهای از آن خلق نخواهد شد.
علی نادری؛ مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
جزئیاتی از عملیات ترور سردار سلیمانی در کتاب خاطرات فرمانده وقت سنتکام
🔰ترامپ معتقد بود این حمله ایران را پای میز مذاکره میآورد
🔸ژنرال مکنزی فرمانده سابق سنتکام بخش هایی از کتاب خاطراتش را در نشریه آتلانتیک منتشر کرده است که به عملیات ترور سردار سلیمانی مربوط می شود:
🔺از جوانی که به سنتکام پیوستم، دیدم که بوش و اوباما نتوانستند با سلیمانی مقابله کنند. بنابراین از آغاز فرماندهیام در مارس ۲۰۱۹ درصدد حذف او بودم. دریافتم که سیا و شرکای منطقهای ما نیز قبلاً در کاخ سفید برای حذف او لابی کردند ولی طرحهای آنها عملیاتی نبود یا هزینه سیاسی بالایی داشت.
🔺از ابتدای فرماندهیام تا دسامبر ۲۰۱۹ کتائب حزبالله ۱۹ بار پایگاههای ما در عراق را هدف قرار داد که حملهای در ۲۷ دسامبر به جراحت ۴ سرباز و مرگ ۱ پیمانکار انجامید. پنتاگون طرحهایی برای پاسخ خواست. ما آن زمان درصدد حذف افسر نیروی قدس در یمن بودیم. علاوه بر این، کشتی جاسوسی ساویز هم به عنوان پاسخ، مطرح شد.
🔺من گفتم اهداف مرتبط با کتائب در عراق را بزنیم. این اهداف شامل ۴ سایت و ۳ حامی کتائب ازجمله سلیمانی بود. پیشنهاد از طریق مایکمیلی رییس ستاد ارتش به اسپر وزیر دفاع منتقل و با ۴ هدف لجستیکی موافقت شد.
🔺میدانستم ترامپ به حذف سلیمانی علاقه دارد. روز شنبه آخرین ویراست پیامدهای حذف او و نگرانی از پاسخ ایران را به دفتر رئیسجمهور فرستادم. یکشنبه ۵ مقر کتائب حزب الله در عراق و سوریه را با موفقیت زدیم و چند فرمانده کلیدی را کشتیم. ولی ترامپ راضی نبود.
🔺ترامپ دستور داد اگر سلیمانی به عراق رفت، او را بزنیم. معتقد بود این حمله ایران را پای میز مذاکره میآورد. من با این تحلیل موافق نبودم. ترامپ دستور حذف افسر نیروی قدس در یمن و حمله به کشتی ساویز را هم صادر کرد.
🔺ترجیحم برای حذف سلیمانی، اقدام در سوریه بود. زیرا حمله در عراق باعث تحریک شبهنظامیان شیعه علیه آمریکا میشد. طرح حذف سلیمانی شامل سه مرحله بود: جستجو، تحلیل و اجرا. مراحل جستجو و تحلیل را از ابتدای فرماندهیام آغاز کرده بودم. میدانستیم وقتی به فرودگاه بینالمللی بغداد میرسد به سرعت از آنجا خارج میشود.
🔺باید وی را در جاده فرودگاه، قبل از آنکه وارد خیابانهای شلوغ بغداد میشد، با پهپاد MQ مجهز به موشکهای هلفایر میزدیم. ترجیح ما اجرای عملیات در یک شب صاف و غیرابری بود. MQ نمیتوانست مدت زیادی بر فراز فرودگاه بماند، پس باید از برنامه دقیق سلیمانی اطلاع مییافتیم. خبر یافتیم سهشنبه از تهران به بغداد پرواز میکند. تصمیم گرفتیم به محض فرود در فرودگاه، او را بزنیم و همزمان افسر نیروی قدس در یمن را هم حذف کنیم. ساویز را کنار گذاشتیم.
🔺در همین حال، تجمع علیه سفارت ما در بغداد در واکنش به حملات علیه کتائب، آغاز شد که میتوانست تصمیمگیری کاخ سفید را دشوار کند. زیرا شبح بنغازی به پرواز درآمد.
🔺دیدگاه شورای امنیت ملی این بود که ایران اقدام جدی پس از حذف سلیمانی نخواهد داشت. من مخالف بودم و شورا را قانع کردم که برای پاسخ ایران، آماده باشد.
🔺صبح ۳۱ دسامبر برای اجرای حمله به مقر سنتکام رفتم ولی پرواز سلیمانی در بغداد فرود نیامد و به حرکت به سمت دمشق ادامه داد. ابتدا تصمیم گرفتیم هواپیما را هدف قرار دهیم و دو جنگنده از قطر برای این کار به پرواز درآمد. ولی پرواز او مسافری بود و منصرف شدیم. عملیات یمن هم تعلیق شد. نشانههایی وجود داشت که سلیمانی ظرف ۳۶ ساعت آینده از دمشق به بغداد بازمیگردد.
🔺یک روز بعد از آغاز سال نو، به مقر سنتکام رفتم. از بعدازظهر اضطرابم آغاز شد زیرا پرواز سلیمانی از دمشق با یک ساعت تأخیر حرکت کرد. مقدار زیادی قهوه نوشیدم. نگاه همه فرماندهان به من بود و اگر نگران و نااُمید میشدم به آنها نیز منتقل میشد. پس آمادگی خود را حفظ کردم و از طریق میلی با وزرای دفاع و خارجه در اتاقی در پنتاگون در ارتباط بودم.
🔺سرانجام پرواز سلیمانی کمی قبل از نیمهشب در بغداد فرود آمد. هوا ابری بود و MQ در ارتفاع کمی پرواز میکرد تا دید بهتری داشته باشد. قبلاً اختیار حمله را به فرمانده «نیروهای ویژه عملیات مشترک» داده بودم تا به محض اینکه آماده بود، معطل صدور دستور نشود. وقتی سلیمانی در دیدرس قرار گرفت، گفت:«اگر زمانی برای توقف عملیات باشد، الان است. دیگر فرصتی نخواهد بود». گفتم:«هر وقت آماده بودی، شلیک کن».
🔺سلیمانی را دیدیم که پس از گفتگوی کوتاهی سوار ماشین شد و دو خودرو در جاده فرودگاه به حرکت درآمد که هر دو به فاصله دو ثانیه هدف قرار گرفتند. ۱۳ دقیقه بعد عملیات یمن انجام شد ولی آن فرمانده در خانهای که هدف قرار دادیم، نبود.
🔸مکنزی درس این ترور برای آمریکا را این میداند که «خطر تشدید تنش، اجتنابناپذیر اما قابل کنترل است». | ترجمه و تلخیص: احسان کیانی
آتلانتیک
🔰انتخابات ۸ تیر؛ نرخ مشارکت
صلاحیت و تعهدات نامزد ها -۱
🔸برخی افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، شرط افزایش یا کاهش مشارکت عمومی در انتخابات را "بودن/ نبودن" و "تایید/ عدم تایید" نامزد های مورد حمایت آنها می دانند. آنها همچنین مشارکت خود را مشروط به تایید فلان یا بهمان نامزد وانمود می کنند.
🔸این ادعا در حالی است که تندرو ترین نامزد های این طیف (مصطفی معین، تاج زاده، و برخی سران گروهک نهضت آزادی و حزب منحله مشارکت)، در انتخابات شورای شهر دوم و یا در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ حضور داشتند؛ اما در انتخابات شورای شهر، پایین ترین میزان مشارکت رقم خورد، و در انتخابات ۸۴، مصطفی معین دز میان ۸ نامزد، پنجم شد. (بعد از احمدینژاد، هاشمی رفسنجانی، کروبی، قالیباف، و بالاتر از لاریجانی و مهر علیزاده)
🔸آنها همچنین بر خلاف ژست مخالف خوانی و قهر و ناز، در انتخابات اخیر مجلس، ۱۶۵ نامزد رسمی (و چند ده نامزد چراغ خاموش) داشتند و حالا هم ادعا می کنند که دارای فراکسیون ۸۰ تا ۱۰۰ نفره در مجلس هستند. با این وجود، نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد بود.
🔸در انتخابات مجلس سال ۱۳۹۸ نیز که با مشارکت ۴۲٫۷۵ درصدی برگزار شد، این طیف، به جای یک فهرست، سه فهرست داشتند، اما نفر اول و مشترک سه فهرست در تهران (عضو مجمع روحانیون/ معاون حقوقی و پارلمانی دولت روحانی)، بیش از ۶۸ هزار رای کسب نکرد.
🔸در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ که با مشارکت ۴۸/۸ درصدی برگزار شد، این طیف دارای دو نامزد رادیکال با ادبیات غیر اخلاقی (همتی و مهر علیزاده) بودند اما همتی فقط ۲/۴ میلیون رای به دست آورد. او مورد حمایت اکثریت احزاب عضو جبهه اصلاحات بود.
🔸در انتخابات همزمان شورای شهر هم، نفر اول فهرست "جمهور" (مورد تایید خاتمی) در تهران، فقط ۳۹ هزار رای کسب کرد.
🔸موضوع دیگری که نشانه بی صداقتی این طیف با مردم است، توقع آفرینی بی قاعده قبل از هر انتخابات، و مسئولیت ناپذیری و مظلوم نمایی و ادعای بی اختیاری پس از پبروزی در برخی انتخابات ها (سال های ۱۳۷۶ و ۱۳۸۰ و ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ است.
🔸آنها قبل از هر انتخاباتی، وعده های اغواگرانه و مردم فریبانه می دهند، اما بارها در طول سه دهه گذشته، ادعا کرده اند رئیس جمهور، تدارکاتچی نظام است و ۱۰ تا ۱۵ درصد اختیارات بیشتر ندارد. با این همه هر بار هم برای انتخابات زنبیل گذاشته اند؛
🔸بعدش هم امثال عباس عبدی (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) مدعی عبور از خاتمی و روحانی شده یا برای استعفای آنها فشار آورده اند تا بتوانند ماموریت القای حاکمیت دوگانه، دو قطبی کردن جامعه و ایجاد شورش و جنگ خیابانی را در خدمت CIA و موساد و MI6 به انجام برسانند.
🔸بر این مبنا، هر کدام از این افراد یا هم طیفان شان اگر نامزد شدند، باید قبل از هر گونه صلاحیت سنجی ابتدایی، از آنها اقرار گرفت که ادعای فقدان اختیارات، دروغ است.
🔸برخی از آنها طی ۴۵ سال گذشته، بیش از ۳۲ سالش را در مسند ریاست دولت (و مجلس) بوده اند، اما به اعتبار هرهری مسلکی و سقوط اخلاقی، ژست اپوزیسیونی گرفته و از پاسخگویی طفره رفته اند.
🔸همین واقعیت ها، برای اثبات عدم صلاحیت کسانی که در مسیر نفاق حرکت می کنند و بازی در نقش های مطلوب بیگانگان را به نقش آفرینی مستقل و متعهدانه ملی ترجیح می دهند، کفایت می کند.
👇🏽ادامه دارد