فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سالاری: در دولت شهید رئیسی با رویکرد عدالت فرهنگی جشنوارههای منطقهای تئاتر بعد از هشت سال بار دیگر احیا شدند
🔸شعار دولت شهید رئیسی عدالت بود و بنابراین موظف بودیم هم برنامههای وزیر را و هم اسناد بالادستی را از این منظر رعایت کنیم تا عدالت فرهنگی که جزو وظایف ما بود رعایت شود. با این رویکرد اولین گام در حوزه تئاتر این بود که جشنوارههای منطقهای بعد از هشت سال بار دیگر احیا شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 می خواهم دو کلمه به شما بگویم: غزه کربلای عصر جدید است
🔸ماجرای حسین(ع) شیعه و سنی ندارد. در این فیلم یکی از ساکنان مظلوم غزه از عاشورا و نهضت حسینی می گوید. او تأکید می کند که شیعه نیست اما پیام حسین علیه السلام را درک کرده و امروز مانند او از کربلای غزه به جهانیان می گوید: آیا کسی هست ما را یاری کند؟
🔰 نه آمریکا تحریمها را برمیدارد نه ایران، اعتمادی به آمریکا دارد
🔸اندیشکده آمریکایی با منتفی خواندن برجام و حقوق پایمالشده ایران در آن، خواستار برجام ۲ برای مهار ایران شد اما اذعان کرد: توافق دوباره، آسان نیست چراکه آمریکا میخواهد تحریمها را به عنوان چماق حفظ کند و ایران هم اعتمادی به آمریکا ندارد.
🔸اندیشکده شورای آتلانتیک با بررسی امکان توافق هستهای جدید در دوران رئیسجمهور جدید ایران، به قلم دنی سیترینوویچ نوشت: مسعود پزشکیان رئیسجمهور منتخب در جریان مبارزات انتخاباتی خود اعلام کرد که قصد دارد برای رفع تحریمهای آمریکا علیه ایران تلاش کند. واضح است که رفع تحریمها بر بخشهای حیاتی اقتصاد ایران مانند بخش انرژی، مستلزم توافق جدید با غرب درخصوص برنامه هستهای است.
🔸هر مذاکرهای پیچیده و چالشبرانگیز خواهد بود. واقعبینی و درک آنچه شامل توافق جدید نمیشود، ضروری است. از نظر فناورانه، هدف تعیینشده در نسخه برجام ۲۰۱۵، شکستن یکساله گریز هستهای به دلیل پیشرفت بیسابقه ایران در غنیسازی بود که اکنون از نظر تکنولوژیک غیرمرتبط به نظر میرسد و اجرای این هدف را در عمل غیرممکن میکند. ایران با استفاده از سانتریفیوژهای بسیار پیشرفته از آستانه غنیسازی تا ۶۰درصد گذشت و هیچ کشور یا نهادی قادر به حذف این دانش نخواهد بود، حتی اگر بیشتر زیرساختهایش از بین بروند.
🔸علاوهبر این، توافق آینده تنها توانایی هستهای ایران را محدود میکند- و نه پیشرفت آن در زمینه متعارف یا فعالیتهای منطقهایاش- زیرا توافق اولیه تنها بر پرونده هستهای متمرکز بود.
🔸این موضع قطعی ایران است و توانایی تغییر آن تقریباً وجود ندارد. علاوهبر این، با توجه به عدماعتماد به غرب، که پس از خروج ایالاتمتحده در سال ۲۰۱۸ تشدید هم شد، احتمال اینکه تهران با برچیدن زیرساختهای هستهای خود موافقت کند بسیار کم است. این بدان معنا نیست که ایران آماده برچیدن سانتریفیوژها نخواهد بود. با این حال، بعید است که ایران با برچیدن دستهجمعی موافقت کند، بهخصوص اگر انبار سانتریفیوژها دور از تاسیسات هستهای باشد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001E4G
🔰 یکی دیگه بزنی هیچی!
📝 #گفت_و_شنود
پاسخ به سؤالات و شبهات فلسطین و مقاومت- ۲۰
🔰 بررسی رویکردهای جهاد اسلامي و سازمان آزاديبخش فلسطين
🔸جهاد اسلامي فلسطين در اواخر دهه ۱۹۷۰ توسط سه دانشجوي فلسطيني در مصر دکتر فتحي شقاقي، عبدالعزيز عوده و بشير موسي به عنوان بخشي از جهاد اسلامي مصر تشکيل شد. اين جنبش پس از مدتي از جهاد اسلامي مصر مستقل شد و مبارزه مسلحانه را يک استراتژي سياسي براي نابودي کامل حکومت صهيونيستي، برپايي حکومت اسلامي در فلسطين و اجراي قوانين اسلامي در جامعه اتخاذ کرد.
🔻 مبارزان شاخه نظامي اين سازمان (گردانهاي قدس) با جنگهاي چريکي و گروههاي ضربتي و انجام عمليات استشهادي حملات بسياري را عليه اسرائيل به اجرا درآورده و صدها نفر از نظاميان صهيونيستي را به هلاکت رساندهاند.
🔻يکي از علل اصلي حمله اسرائيل به غزه در دسامبر ۲۰۰۸ همين عمليات نظامي گردانهاي قدس جهاد اسلامی و گردانهاي قسام حماس بوده است.
🔸ساف که مخفف سازمان آزادي بخش فلسطين است، در سال ۱۹۶۴ به وسيله سران عرب در کنفرانس اتحاديه عرب به وجود آمد. يک سال قبل از آن سران کشورهاي نامبرده در چنين کنفرانسي تصميم گرفتند تا گروهي را که نماينده مردم فلسطين باشد و تحت نظارت رسمي اعراب فعاليت کند، به وجود آورند. اعراب که ترس داشتند با ناکامي بين المللي مواجه گردند و از صحنه بازي خاورميانه خارج شوند، به فکر بسط و توسعه نفوذ سياسي خود بر گروههاي فلسطيني افتادند تا از اين رويکرد به دو هدف عمده دست يابند:
🔻۱) داشتن بازيگري در پشت صحنه نبرد خاورميانه که کنترل پيشروي و عقب نشيني گروه تحت نظارت را هميشه در دست داشته باشند، و تامينکننده منافع نوعي آنها باشد.
🔻۲) رهايي هميشگي از پديد آمدن حزب و گروه مستقل فلسطيني که با منافع و خواستههاي سران عرب همخواني و يا تضاد داشته باشد و در شرايط خاص آنان را تحت فشار قرار دهد، يا به دنبال سياستهاي خودش خواسته يا ناخواسته بکشد.
🔸هر چند که تشکيلات خودگردان فلسطين با بسياري از کشورهاي جهان روابط ديپلماتيک دارد و حق شرکت در مجامع بين المللي البته بدون حق رأي به آن داده شده است ولي مردم فلسطين اين تشکيلات و محمود عباس را نماينده واقعي مردم فلسطين نمیدانند. انتخابات سال ۲۰۰۷ در نوار غزه که به پيروزي حماس منجر شد جايگاه مردمي حماس را در بين مردم فلسطين به اثبات رساند.
#پاورقی
https://kayhan.ir/001E3H
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وزیر گردشگری: آقای مخبر پدیدۀ ۲ ماه اخیر بودند
🔸اگر برای این ۲ ماه بخواهیم از یک پدیده یاد کنیم موافقان، مخالفان و شخصیتهای مختلف سیاسی بر این باورند که شما پدیده بودید.
🔸درست است که شما یک سابقهای داشتید و امین رئیسجمهور شهید بودید اما جوهره، رفتار و برخوردهای مدیریتی و مواضع سیاسیتان، انصافاً در نوع خود کمنظیر بودید.
🔰 ... شما را میکشند به انحراف
📝 #در_مکتب_امام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توصیههای بهادری جهرمی به دولت چهاردهم
.
فردا خیلی دیر است؛
همین امروز آقای پزشکیان!
🔹حتما برای مردم عادی و کارشناسان، باور کردنی نیست؛ اما رسانه های وابسته به جبهه اصلاحات تایید می کنند که در رای گیری سه کارگروه برای پیشنهاد وزیران و مدیران ارشد اقتصادی، آقای عباس آخوندی (وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی) نفر اول تا سوم بوده است!
🔻از جمله: وزارت و راه شهر سازی (همان جا که کج کاری های آخوندی، بستر ساز تورم بیش از ۷۰۰ درصدی مسکن شد و او را راس فهرست ناکارآمدترین وزرای دولت روحانی قرار داد)؛ وزارت اقتصاد و امور دارایی، و ریاست سازمان راهبردی "برنامه و بودجه"! (خبرهای مشابهی درباره اعضا و نامزدهای برخی کمیته های دیگر به گوش می رسد).
🔹آقای پزشکیان امروز گفت: "قطعا با وحدت میتوانیم موفق باشیم. من به تنهایی هیچ کاری نمیتوانم بکنم". این که رئیس جمهور منتخب به تنهایی نمی تواند کاری بکند و همه باید او را کمک کنند سخن درستی است و همه باید به کمک او بشتابند.
🔻اما موفقیت آقای پزشکیان در خدمتگزاری که آرزوی همه ماست، یک شرط مهم دارد و آن این که خود ایشان، افراد ناکارآمد، بد سابقه، ناراضی تراش و تندرو را از اطراف خود براند؛ و اجازه هم ندهد که حتی به رده های میانی دولت نزدیک شوند؛ چه رسد به وزارت، یا سازمان ها و معاونت های مهم اقتصادی.
🔹آقای پزشکیان، دیروز هم -در حالی که مخاطب اصلی اعتراضش، شورای راهبریِ ظریف و کمیته های پیشنهاد وزیر بود- گفت: "انتخاب مسئولان، برای ما معضل شده، چون شعار دادیم انتخاب برتر میکنیم، اما حالا به همه میگوییم کمک کنید، اما آدمهای خودشان را معرفی میکنند؛ نمیدانم باید چه کار کنیم".
🔻چاره اول، خلوت کردن اطراف پزشکیان از افراطیون، لابیست ها و سهم خواهانی است که خیال می کنند سرمایه گذار و بالا آورنده رئیس جمهور منتخب هستند و باید از موضع طلبکاری، مهره های خود را دور تا دور وی بچینند؛ میان او و نخبگان دلسوز دیوار بکشند، و طعمه شکار شده "قدرت و ثروت بیت المال" را میان خود تقسیم کنند!
🔹اکنون و همین جاست که نامه امیر مومنان (ع) به مالک اشتر درباره ضرورت راندن خواص و اطرافیان زیاده خواه و گرفتن طرف مردم، و همچنین عتاب حضرت به اشعث بن قیس به خاطر طعمه انگاراری منصب، باید به کار آقای پزشکیان بیاید و گرنه، فردا خیلی دیر است.
محمد ایمانی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وزیر کشور: به دنبال اخذ مجوز برای حضور سربازها در اربعین هستیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رونمایی از تمبر بزرگداشت شهیدجمهور و شهدای خدمت در آخرین نشست هیئت دولت سیزدهم
📷 سانسور یک خبر مهم
🔸حتی یک روزنامه منسوب به پدر خواندگان جبهه اصلاحات و «شورای راهبری دولت چهاردهم» حاضر نشد درد دل آمیخته با گلایه و اعتراض آقای پزشکیان را که خبر بسیار مهمی هم بود، در گوشه ای از صفحه اول تیتر کند؛ چرا که آنها، ذی نفعان اصلی مهره چینی و تحمیل وزیر در شورای مذکور هستند.
🔸رئیس جمهور منتخب، دیروز در جمع اعضای ستاد های مردمی خود گفت: "انتخاب مسئولان، برای ما معضل شده، چون شعار دادیم انتخاب برتر میکنیم، اما حالا به همه میگوییم کمک کنید، اما آدمهای خودشان را معرفی میکنند؛ نمیدانم باید چه کار کنیم".
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔸«تاریخ قضاوت خواهد کرد»
#سرویس_اجتماعی
🔰اورعی؛ استاد دانشگاه شریف: خروجی شورای راهبری، دولت گماشتگان خواهد بود!
🔸سید هاشم اورعی، رئیس اتحادیه انجمن های انرژی ایران: روند انتخاب وزرا مورد انتقاد جدی است و این انتقاد به اسامی و افراد ربطی ندارد.
🔸اولین اشکال بالاخص در انتخاب وزیر نفت پدرخوانده هایی است که نمیتوانند دیگر بر مسند وزارت بنشینند. آنها مسیری میچینند که افراد ناتوان و ضعیف انتخاب شوند تا در پشت پرده به پدرخواندگی خود ادامه دهند.
🔸مشکل دوم این است که افراد وابسته به رانت در این کمیتهها نفوذ کردهاند و در تلاشند که وابستگان خود را پشت صندلی وزارت بنشانند تا شرایط برای تداوم رانتخواریشان مهیا باشد.
🔸وزیری که از این فرآیند انتخاب شود، بدون شک وامدار افرادی است که اینروزها با رأی آنها بالا آمده است.
🔸اعضای کمیته انتخاب وزرا حتی در ظاهر هم ادعای بیطرفی که شاخصه اصلی آنها در انتخاب فرد اصلح باید باشد را ندارند. وقتی جلسه انتخاب وزیر را در دفتر یک شرکت خاص برگزار میکنند، یعنی به صورت واضح در حال توزیع رانت هستند.
🔸ایراد این سیاست این است که دولتی برسر کار میآید که دولت گماشتگان است، بهجای آنکه دولت قوی و غیروابسته و غیروامدار نسبت به گروههای فشار باشد.
🔸فعالیت این کمیتهها فقط به درد این میخورد که پزشکیان لیست که این افراد مشخص می کنند را به صورت کامل کنار بگذارد و وزرای خود را از خارج از این لیست تعیین کند تا دچار اشکالات بعدی در دولت خود نشود.
تسنیم
🔰 موفقیت رئیسجمهور در اداره کشور، موفقیت همه ماست
✏️رهبر انقلاب: من توصیهی مؤکّدی که اینجا یادداشت کردهام، تعامل سازندهی [مجلس شورای اسلامی] با دولت جدید است. همه کمک کنند که رئیسجمهور منتخب بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد، انجام بدهد.
✏️اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیسجمهور موفّق بشود، این موفّقیّت همهی ما است؛ اگر او در ادارهی کشور، در پیشبرد اقتصاد کشور، در مسائل بینالمللی کشور، در مسائل فرهنگی کشور به موفّقیّت دست پیدا کند، همهی ما به موفّقیّت دست [پیدا] کردهایم؛ پیروزی او پیروزی همهی ما است؛ این را باید واقعاً از بن دندان باور کنیم.
🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
نمایی دیگر از اسب زین شده زیر پای دولت چهاردهم
📸 مهار رشد فزاینده نقدینگی در دولت سیزدهم
🔸نقدینگی به عنوان کلیدیترین متغیر پولی، نقش موثری بر شکلدهی سایر متغیرهای کلان اقتصادی نظیر تورم و رشد اقتصادی دارد. رشد این متغیر از یکسو با سیالیت خود امکان برهمزدن تعادل بازارهای مالی همچون ارز، طلا و ... را دارد و از سوی دیگر، به مثابه روغنی برای گردش چرخ اقتصادی واحدهای تولید محسوب میشود.
🔸دولت سیزدهم پس از روند نگران کننده رشد نقدینگی در سالهای پایانی دولت دوازدهم، با اصلاح ابزار سیاستی کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک ها، نرخ رشد نقدینگی هدفگذاری شده را برای سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب، ۳۰ و ۲۵ درصد اعلام نمود که رشد نقدینگی محقق شده به ترتیب ۳۱.۱ درصد و ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بوده است.
🔸در حالی که دولت دوازدهم، اقتصاد کشور را با رشد نقدینگی ۲۳.۸ درصد تحویل گرفت، در نرخ ۴۰.۵ درصد به دولت سیزدهم منتقل نمود. طی دوره تصدی دولت سیزدهم، رشد نقدینگی به میزان ۱۳.۷ واحد درصد کاهش یافته است که نشاندهنده بالاترین میزان کنترل رشد نقدینگی در دولتهای مختلف میباشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ماجرای حضور شهید رئیسی در بازار سنندج و گرفتن شکلات از یک فروشنده چه بود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی کولرِ بانکِ تعطیل نصفشب روشن است!
🔸یکی از مخاطبان فارس با ارسال فیلمی نوشته: ساعت نزدیک به ۱۲ شب است و تمام کولرگازی های این بانک در بازار رضای مشهد روشن است. آن هم درحالیکه ما باید مغازههایمان را به خاطر کمبود برق ۴ ساعت تعطیل کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۶۰ روز آرامش؛ کشور چگونه بعد از شهید جمهور دچار بحران نشد؟
🔰 دستگیری عامل بمب گذاری مسکو در ترکیه
علی یرلی کایا وزیر کشور ترکیه:
🔸عامل روس تبار این بمب گذاری به نام اوگنی سربریاکوف، صبح بلافاصله بعد از بمب گذاری در خودرویی، با پرواز مسکو-بودروم به ترکیه آمد.
🔸با اطلاع اینترپل روسیه به طرف ترکیه ای، در یک عملیات از سوی نیروهای امنیتی ترکیه این فرد بازداشت شد.
🔸در اثر این انفجار، این مقام روس هردو پایش را از دست داد و همسرش نیز زخمی شد.
🔸همچنین پنج خودرو نیز که در نزدیکی محل انفجار پارک شده بودند به شدت آسیب دیدند.