باتوجه به شیوع کرونا و خانه نشینی کودکان و عدم داشتن تفریحات برای شادی کودکان و استفاده مفید از اوقات فراغت، در این کانال به نشر بازی های متنوع و جذاب میپردازیم.
امیدواریم مثمرثمر واقع شود🌷🌷
#بازی هایی برای کاهش هراس اجتماعی و رفع خجالت و کمرویی کودکان
۱ - مسابقه گویندگی:
در این بازی هر کودکی سعی می کند متنی را که از قبل تنظیم شده است بدون اشتباه بخواند (به تقلید از گویندگان اخبار تلویزیون و رادیو). برنده کسی است که مسلط تر از دیگران بوده و کمتر اشتباه داشته باشد.
۲ - بازی «مصاحبه تلویزیونی»
یکی از کودکان نقش فیلمبردار را با گذاشتن یک شی بر دوش ایفا می کند و فرد دیگر نقش مصاحبه گر را با گرفتن یک شی به عنوان میکروفن بازی می کند و از بچه های دیگر در رابطه با موضوعاتی که از قبل تنظیم شده است، سوالاتی می کند ازجمله در زمینه بهداشت دهان و دندان، رفتار در خانواده، رفتار در مدرسه، اطلاعات عمومی و...
۳ - بازی «نقل خاطره، داستان، شعر، معما و لطیفه»
از کودکان خواسته می شود با آرامش کامل، یکی از خاطرات خود یا داستان و شعری را که یاد دارند برای دیگر اعضای گروه تعریف کنند نتیجه گیری از خاطرات و داستان ها با هدایت بزرگ ترها و توسط اعضای گروه انجام می شود.
۴ - بازی «چه کسی می تواند دیگران را بخنداند» یکی از کودکان موظف می شود با انجام حرکات خنده دار، دیگر افراد را بخنداند. از دیگر افراد خواسته می شود در مقابل خندیدن مقاومت کنند چون برنده کسی است که افراد بیشتری را بخنداند.
۵ - بازی «کامل کردن یک داستان» یک نفر ابتدای یک داستان را تعریف می کند و از کودکان می خواهد که آن داستان را ادامه دهند. مثال: یک روز یک شکارچی در جنگل با یک شیر برخورد کرد... حالا بقیه داستان را یک نفر از کودکان ادامه می دهد و به همین ترتیب بقیه داستان را سایر کودکان ادامه می دهند.
۶ - بازی «کامل کردن یک شعر» یک مصرع از یک شعر خوانده می شود و از کودکان خواسته می شود که مصرع و بیت های بعد را به نحوی که وزن و قافیه به هم نخورد بگویند. برنده کسی است که شعرش نزدیک تر به مضمون اصلی باشد.
۷ - بازی «تکمیل جملات» برای کودکان یک سری جملات ناقص می خوانیم و آنها باید حدس بزنند که در جای خالی، چه کلمات و جملاتی را قرار دهند (این موارد می تواند در ابتدا، وسط یا آخر جمله باشد) مثال: ....... بارید و تمام لباس هایم خیس شد.
امروز با آنکه ........ راه می رفتم به زمین خوردم.
هر کسی که دوست دارد موفق شود باید...........
۸ - بازی «پاسخ به پرسش ها»
- کودکان باید به سوالات مطرح شده پاسخ صحیح دهند.
مثال: - وقتی هوا سرد می شود چه می کنیم؟
- وقتی هوا گرم می شود چه کاری می کنیم؟
- وقتی بنزین خودرو تمام می شود چه باید کرد؟
- وقتی که هوا تاریک می شود چه باید کرد؟
-وقتی می خواهیم خط صاف رسم کنیم از چه وسیله ای باید استفاده کنیم؟ و سوالاتی از این قبیل.
۹ - بازی «داستان سازی با تصاویر»
- یک سری از تصاویر مختلف را به کودکان نشان می دهیم و از هر کودک می خواهیم برای آن تصویر، یک داستان تعریف کند.
۱۰ - بازی «معلم بودن» این بازی با توجه به هدف های آن می تواند به شکل های مختلف اجرا شود ازجمله شیوه برخورد با بچه های تنبل و درس نخوان، روش های تشویق، روش های تنبیه، مشخصات یک معلم خوب، اخلاق و رفتار کلاسی و مواردی از این قبیل، که همه به شکل نمایشی قابل اجراست.
کودکان باید نقش های مختلف را بازی کنند تا به درک احساسات دیگران نائل شوند.
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازی جورچین اشیا
وسایل بازی: مقوایی- اشیا کوچک گوناگون
اهداف بازی: تقویت دقت و تمرکز- دست ورزی و تقویت انگشتان- درمان بیش فعالی- افزایش صبر و حوصله- هماهنگی چشم و دست
نحوه بازی: روی یک مقوا عکس تعدادی وسایل را کشیده و از کودک می خواهیم هر وسیله را روی شکل خودش بگذارد. در صورتی که کمی شکلها شبیه به هم باشد دقت و تمرکز کودک بیشتر می شود.
محدوده سنی: ۳ تا ۷ سال
#بازی
#تقویت_تمرکز
#خلاقیت
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹عنوان اثر: گربه من ناز نازیه...
🔺ژانر: اشعار کودکانه
🔺نوع محتوا: داستان آموزشی
🔺گوینده: زهرا برازنده
گروه سنی: ۲تا ۵ سال
#داستان
#پسرانه
#دخترانه
#مشترک
#آموزشی
#محتوا
#اخلاقی
#سبک_زندگی
#کودکانه
#تقویت_فکر
بازی:برداشتن توپ از سبد"
وسایل موردنیاز:کاموا،یک سبد،تعدادی توپ یا اشیاء کوچک
نحوه بازی:توپ ها را درون سبد میریزیم سپس کاموا از سوراخ های سبد انقدر رد میکنیم که تقریبا روی سبد حالت پیچیده ای شود.از کودک میخواهیم توپ ها را یکی یکی ازدرون سبد و بین نخ های کاموا دربیاورند.
هدف بازی:افزایش دقت،تقویت مهارت دست ورزی
رده سنی:3-4سال
#بازی
#خلاقیت
#مشترک
#گروهی
#پسرانه_دخترانه
#تقویت_تمرکز
#دست_ورزی
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله :
مردم، خانواده خداوند هستند و دوست داشتنی ترین مردم نزد خداوند کسی است که سود به خانواده خداوند برساند و به ساکنان خانه اش شادمانی برساند.
📚الکافی، ج۲، ص ۱۶۴، ح ۶
#سبک_زندگی_اسلامی
#خانواده
#شادی
🌺يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَنفِقُوا مِمَّا رَزَقْنَاكُم مِّن قَبْلِ أَن يَأْتِيَ يَوْمٌ لَّا بَيْعٌ فِيهِ وَلَا خُلَّةٌ وَلَا شَفَاعَةٌ ۗ وَالْكَافِرُونَ هُمُ الظَّالِمُونَ
اى کسانى که ایمان آورده اید! از آنچه به شما روزى داده ایم، انفاق کنید. پیش از آن که روزى فرار رسد که در آن، نه خرید و فروشى هست (تا بتوانید نجات را خریدارى کنید)، و نه دوستى سودى دارد، و نه شفاعتى شامل حالتان مى شود و کافران، خود ستمکارند.🌸
(بقره/254)
🌹خدایا کمکم کن که ازسرمایه، محبت وعمر ونعمتهای تو برای خانواده ونزدیکانم انفاق کنم قبل از اینکه همه ی درها به رویم بسته شود.🙏
#انفاق
#خانواده
📔انس با کتابخوانی
📚رهبر انقلاب: از جملهی کارهای بسیار مهم، کتابخوان کردن زنان است. متأسفانه زنان ما با کتابخوانی خیلی انسی ندارند. این کتابها معارف بشری است که ذهنها را برای بهتر فهمیدن، بهتر اندیشیدن، بهتر ابتکار کردن، و در موضع بهتر و صحيح تری قرار گرفتن، آماده میکند. ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
📥دریافت کیفیت بالا http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=39230