🌀 از رؤیا تا چشمانداز
📝 افق حوزه برای مجلس شورای اسلامی
🖋 محمد حقپرست
🔹 انتخابات تمام شد و خوشبختانه بیشتر نیروهای انقلابی، منتخب مردم هستند. سهم روحانیت از ۲۹۰ کرسی، ۲۹ کرسی است، یعنی ۱۰ درصد مجلس. در دوره قبل ۱۷ نفر روحانی منتخب بودند که در این دوره شاهد افزایش خوبی هستیم.
🔹 این آمار برای حوزه یک پیام مهم دارد:
آیا ۱۰ درصد سزاوار حوزه است، مخصوصا اکنون که مردم به نیروهای انقلابی روی آوردند؟
به راستی، حوزه چند نفر آماده ورود به عرصه رقابت داشت؟
اگر وارد میشدند، چقدر احتمال پیروزی داشتند؟
آیا حوزه برای انتخابات آتی مجلس و ریاست جمهوری آینده برنامهای دارد؟
آیا حوزه به فکر تربیت نخبههای سیاسی و مهذب هست تا بتوانند در انتخابات آینده مورد اعتماد مردم باشند؟
🔹 وقتی این سؤالات را مطرح میکنیم، برخی مسئولان میگویند طلاب باید خودشان تلاش کنند به این درجه از مقبولیت برسند. اما توقع رهبر انقلاب، همان کسی که گام دوم انقلاب را نوشته، چیز دیگری است:
🔺 «ما امروز در چشمانداز بيستساله گفتهايم كه بيست سال ديگر كشور ما از لحاظ پيشرفت مادى، پيشرفت سياسى و از لحاظ معنوى و فرهنگى بايد به اين نقطه برسد. با تلاش و مجاهدتى كه پشت سر اين گذاشته شود، رسيدنِ به اينها قطعى است؛ هيچ ترديدى در آن نيست؛ منتها- همانطور كه عرض كردم- اين حركت مىتواند همراهِ با هدايت الهى و هدايت دينى و هدايت روحانيت باشد؛ مىتواند بدون آن باشد. ...
در بين همين جماعتى كه اينجا نشستهاند و هزاران طلاب جوانى كه در قم و حوزههاى ديگرى از قبيل شما هستند، علماى بزرگى بالقوه وجود دارند. اگر تلاش كرديد، اين بالقوهها همه بالفعل خواهد شد. روزى كه در جامعه و كشور ما صد نفر، پانصد نفر، #هزار_نفر شخصيت روحانى #مثل_امام باشند، شما ببينيد چه حركت عظيمى در اين جامعه به وجود خواهد آمد… همهى اينها شدنى است؛ خيالات نيست. تصور نكنيد اينها آرزوهاى پوچ و توخالى است؛ نخير، اينها واقعيتهاى دستيافتنى است؛ منتها بايد دست دراز كرد، خود را به اين واقعيت رساند و آن را گرفت؛ اين كار همت مىخواهد.» ۲۱ خرداد ۱۳۸۳
🔹 حضرت آقا، پانزده سال پیش جایگاه حوزه را در چشمانداز کشور برای بیست سال بعد مشخص کردند. جایگاهی که میتواند محور رشد و هدایت مردم باشد. لازمه این دستور آن است که حوزه باید در بزنگاههای سیاسی، به این طراز رسیده باشد که صدها و بلکه هزار نفر مثل امام(ره) داشته باشد، چه رسد به نماینده مجلس.
🔹 از نگارنده که طلبهای ناچیز است، تا مدرسان که طلبه تربیت میکنند و مسئولانی که برنامه میریزند، آیا در چنین سطحی فکر میکنیم و قدم برداشتهایم؟ آیا چنین مسئولیتهایی را وظیفه خود میدانیم تا به همان اندازه تلاش کنیم؟!
🗂 #نصیحت_پدر_پیر
@Manahejj
هدایت شده از برهان انقلاب
🔏 سونامی مجازیِ کرونا
🖋 علی مهدوی
🔹 چهار پنج روزی است که وحشت «کرونا ویروس» همچون وحشت طاعون و وبا، از طریق فضای مجازی و دیگر رسانهها به یکایک خانههای ایرانیان هجوم برده است. البته بیش از آنکه اطلاعات و حقایق واقعبینانه از این ویروس منتشر شود گرفتار شایعات و حواشی بیشمار هستیم. سونامی مجازی این ویروس چنان ترسی به جان برخی انداخته که حتی پس از خواندن علائم بیماران مبتلا به کرونا، احساس تنگی نفس، گلو درد و ضعف میکنند.
🔹 در مقابل، شاهد دو طیف مواجهه گسترده با این اخبار هستیم. طیفی که مدام اعلام خطر و ابراز نگرانی گسترده در بین مردم میکند و طیفی که آنرا کنترل شده میخوانند و مدام میگویند جای نگرانی نیست. متاسفانه هیچیک از این دو مستند و دقیق سخن نمیگویند؛ بلکه بیشتر بر مدار احساسات و هیجانات سعی دارند اعتقادات و افکار خود را به دیگران بباورانند.
🔹اما در مواجهه دقیق با #کرونا چند نکته مطرح و مورد تأمل است:
📌 متن کامل یادداشت در کانال تحلیلی «کشفالاسرار»
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/3837067264Cadec8373c5
🌀 استفاده حداکثری از ماه رجب
📝 لزوم هوشمندی در ماه رجب
🔹 از هرساعت ماه رجب برای بهدست آوردن توجه الهی استفاده کنید.
🔹 ماه رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید.
🔹 هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست. در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد. بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است.
🔹 برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای جوانان! این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است.
📅 ۱۹ بهمن ۱۳۶۹؛ خطبههای نماز جمعه
#همه_نعمتهای_دنیا
#رجب
@Manahejj
🌀 جدول مراقبهی رجبیه
📝 اعمال و اذکار ماه رجب
🔹 اعمال آورده شده مخصوص کل ماه است که برای آسان شدن انجام آن و دائم الذکر بودن، به تعداد روزهای ماه تقسیم گردیده است؛ با انجام عمل هر روز ، خانهی مربوط را علامت بزنید.
🔹 البته هرکس مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کند و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
📌 #دانلود فایل، جهت چاپ و استفاده در پست بعد
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رجب
#رجب
@Manahejj
مراقبه رجبیه 1441.pdf
838.6K
🌀 جدول مراقبهی رجبیه
📝 اعمال و اذکار ماه رجب
🔹 اعمال آورده شده مخصوص کل ماه است که برای آسان شدن انجام آن و دائم الذکر بودن، به تعداد روزهای ماه تقسیم گردیده است؛ با انجام عمل هر روز ، خانهی مربوط را علامت بزنید.
🔹 البته هرکس مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کند و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رجب
#رجب
@Manahejj
هدایت شده از خانه طلاب جوان
📝 نامه خانه طلاب جوان به دکتر قدیر (رییس دانشگاه علوم پزشکی قم)
💠 حضور محترم #دکتر_قدیر(زید عزه)
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم
💠 سلام علیکم
با احترام فراوان، به استحضار میرساند؛ «خانه طلاب جوان قم» با توجه به مشکلات پیش آمده در این شهر مقدس برای مردم غیور، مقاوم و مظلوم آن و با توجه به احتمال نیاز مجموعه های پزشکی در بیمارستانها، در امر رسیدگی و پرستاری بیماران قرنطینه شده و یا کمک به پخش اقلام بهداشتی و یا هر کمک دیگر، آماده هر گونه همکاری و خدمت رسانی است.
#جهاد_یاری_رسانی به بیماران، تکلیفی الهی است که امیدواریم با موافقت جنابعالی امکان این توفیق برای این مجموعه فراهم شود.
از خداوند متعال توفیق روز افزون شما و همکاران پر تلاشتان را در این جهاد مقدس مسئلت داریم.
و من الله التوفیق
خانه طلاب جوان قم
📝📝 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 جدول مراقبهی رجبیه 📝 اعمال و اذکار ماه رجب 🔹 اعمال آورده شده مخصوص کل ماه است که برای آسان شدن
🌀 پرکردن جدول مراقبه رجبیه در تلفن همراه
🔹 دوستانی که چاپ جدول برایشان سهل یا مقدور نیست و میخواهند در گوشی تلفن همراه، جدول را پر کنند از نرم افزار زیر استفاده کنند.
🔺 یادتان باشد پس از هربار تکمیل، فایل را ذخیره (Save) کنید.
📲 دانلود نرمافزار Ez Pdf Reader:
https://b2n.ir/pdfrd
#رجب
@Manahejj
مناهج 🇵🇸🇮🇷
📝 نامه خانه طلاب جوان به دکتر قدیر (رییس دانشگاه علوم پزشکی قم) 💠 حضور محترم #دکتر_قدیر(زید عزه)
🔺توجه🔺
#اطلاعیه_مهم
📣 افراد و گروههای طلبگی و جهادی که قصد همکاری در این امر مهم ( #جهاد_یاری_رسانی به بیماران قرنطینه شده) را دارند نام و نام خانوادگی، تخصص و شماره تماس خود را به شماره پیامکی
30008777110114
یا به آیدی
@Mr_saadati14
ارسال نمایند.
با تشکر
خانه طلاب
@khaneTolab
@Manahejj
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مصاحبه_خبری
🌀 امکان تعطیلی اعتکاف
👤 حجت الاسلام جلالی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی
🔹 منتظر پاسخ استعلام از وزارت بهداشت در مورد برگزاری یا عدم برگزاری اعتکاف هستیم.
🔹 برقراری یا تعطیلی اعتکاف در هر استان، بسته به نظر شورای تأمین همان استان است.
🔺 در صورت تعطیلی اعتکاف، بر اعتکاف رمضانیه تمرکز میکنیم.
#اعتکاف
#کرونا
@Manahejj
🌀 کرونا برنامه ۵۱ ساله هفتگی مهدیه تهران را لغو کرد
🔹 مهدیه تهران که حدود ۵۱ سال بدون وقفه برنامه هفتگی قرائت دعای کمیل و ندبه خود را برگزار کرده بود، با صدور اطلاعیهای از لغو این مراسم تا اطلاع ثانوی خبر داد.
🌐 بولتن نیوز
📌 مناهج:
سوال اینجاست چرا این تعطیلیها فقط به اماکن و مراسمات مذهبی تعلق گرفته است؟!
چرا پاساژها، شهربازیها، مالهای تجاری و ... همچنان باز هستند و ضد عفونی آنها را کافی میدانند ولی مساجد و اماکن مذهبی باید کلا تعطیل شوند؟!
#مهدیه
#کرونا
@Manahejj
🌀 شب تاریک و بیم موج و گرداب، در انتظار روحانیت
🖋 محمد حقپرست
🔹 فرمایش حضرت امام(ره)، حجت را در همه مسائل تمام میکند. اما به زعم نگارنده، امروزه دو مسئله اصلی باعث اختلاف و تفرقه میان روحانیت است:
اول: مسائل سیاسی است. لحن و ادبیات بسیاری از انتقادات و اعتراضات اصلا مناسب نیروهای انقلاب نیست. میشود هم رقابت کرد، هم انتقاد داشت، هم دارای دوست و هدف مشترک بود. بعضی به بهانه انتقاد، شمشیر میکشند. به بهانه عدالتخواهی، آبرو میبرند. و به بهانه انقلاب، تیشه به ریشه انقلابیها میزنند.
دوم: مسائل تحول در حوزه است. اختلاف آنقدر زیاد است که شاید به عدد طلبه ها، نظریه برای اداره حوزه و تحول وجود داشته باشد...
📌 متن کامل یادداشت در پست بعد
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🗂 #نصیحت_پدر_پیر
@Manahejj