📌 #طرح_مهدوی
🍀 #عاشقانه_مهدوی
❤️ ای بهارانه ترین فصل خداوند بیا / تا که این عالَمِ دلمُرده به جانش برسد
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
⇝@faghatkhoda1397
@faghatkhoda1397
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فحش نده حتی به دشمن
استاد مهدی دانشمند
قسمت اول
@manbar_delnshin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فحش نده حتی به دشمنت
استاد مهدی دانشمند
قسمت دوم
@manbar_delnshin
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
🔴 مجموعه درس اخلاق 🔴
💐🎙 #مقام_معظم_رهبری
✅ موضوع:چرا در دعاها از خدا "یقین " می خواهیم؟
🔵👈 تمرین کنیم با انجام اعمال نیک به یقین خود بیافزاییم.
🌹 بسیار زیبا و دلنشین 👌👌
#پیشنهادویژه_دانلود
@manbar_delnshin
🌺 اینها ایمانشان کامل نیست!
قال الباقر علیه السلام :ارْبَعٌ مَنْ كُنَّ فيهِ كَمُلَ اسْلامُهُ وَ مُحِّصَتْ عَنْهُ ذُنُوبُهُ وَ لَقِىَ رَبَّهُ عَزَّوَجَلَّ وَ هُوَ عَنْهُ راضٍ: مَنْ وَفى لِلّهِ عَزَّوَجَلَّ بِما يَجْعَلُ عَلى نَفْسِهِ لِلنّاسِ. ( الأمالى، شيخ طوسى: 73، حديث 106)
🌺امام باقر علیه السلام می فرمایند : چهار چيز است در هر كس باشد اسلامش كامل، و گناهانش از او دور مى شود.
🔵👈 اول : به آنچه كه به نفع مردم بر عهده گرفته به این تعهد، براى خدا وفا كند.
🔵👈 دوم : وَ صَدَقَ لِسانُهُ مَعَ النّاسِ؛ با مردم راست حرف بزند، دروغ نگوید. البته بعضی از حرفهاست که نباید با مردم در میان گذاشت. ولی اگر خواست بگوید ، دروغ نگوید.
🔵👈 سوم : وَاسْتَحْيى مِنْ كُلِّ قَبيحٍ عِنْدَ اللَّهِ و عِنْدَ النَّاسِ . از کارهای زشت حیاء کند هم در مقابل خدا حیا کند و هم در مقابل مردم. بعضی ها هستند در مقابل خدا حیا می کنند و به مردم اهمیّتی نمی دهند و جلوی چشم مردم گناه می کنند. بعضی هستنند از مردم خجالت می کشند ولی از خدا خجالت نمی کشند. ( امّا برخی هستند که هم از خدا خجالت می کشند وهم از مردم که این دسته جزءِ متقین هستند.)
🔵👈 چهارم : وَ حَسُنَ خُلْقُهُ مَعَ اهْلِهِ؛ با خانواده اش خوش رفتار و خوش خلق باشد. بعضی عمّامه به سرها و حزب اللهی ها اخلاق شان و رفتارشان با خانواده خوب نیست، خصوصاً با همسرشان ، اینها ایمانشان کامل نیست.
[ شرح حدیث از حضرت آیت الله امام خامنه ای _ مدظلّه العالی- در مقدمه درس خارج 1396 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
@manbar_delnshin
اینها غالباً عاقبت به خیر نمی شوند!
حدیث: فی الکافی عن النبی(ص):مَا أَقْبَحَ الْفَقْرَ بَعْدَ الْغِنَى وَ أَقْبَحَ الْخَطِیئَهَ بَعْدَ الْمَعْصِیَةُ. (الشافی:ص 520)
✅ چه قدر برای انسان نامطلوب و سخت است ، فقر بعد از غنا. انسان مدتی و برهه ای از عمر را با آسایش خیال و سعه رزق بگذراند، بعد دچار تنگ دستی بشود؛ سخت است. و اقبح الخطیئة بعد المسکنة. در این جا نیز قبح ، به معنای بد و نامطلوب بودن است . بعد از این که انسان زمین گیر شد ، آن وقت خطا کند.
💠یک وقت انسان خطا می کند ، در حالی که سرپاست ، جوان است ، که این هم بد است،لکن از این بدتر ، این است که از پا بیفتد،پیر بشود ، در عین حال دچار همین خطاها باشد،از گذشت زمان عبرت نگیرد.ا ز این زشت تر و بدتر ، یا مکروه تر این است که انسان مدتی عبادت خدا را بکند ، بعد رها کند ، به کلی ترک کند. این، خیلی بد است ؛
💠 ما دیدیم . بنده خودم در دوره زندگی، یکی دو نفر از این قبیل را دیدیم، که یک مدتی، برهه ای از جوانی شان را صرف عبادت های مبالغه آمیز کرده بودند. سـجده های طولانی، بعد به کل همه چیز را کنار گذاشتـند. و از آن طرف، صد و هشتاد درجه وضعشان برگشت. این ها غالباً عاقبت به خیر هم نمی شوند.
شرح حدیث از حضرت آیت الله امام خامنه ای (مد ظله العالی )جلسه 221، مورخ: دوشنبه 2 /2/ 87]
@manbar_delnshin
✅ هر کس باید به وظیفه خودش عمل کند ؛ چون هر کس یک نسخه مخصوص به خودش دارد. اینکه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله دو رکعت نماز شب می خواندند و می خوابیدند و بعد دو مرتبه بیدار می شدند و دو رکعت دیگر می خواندند . مخصوص خود ایشان است. برو ادا در نیاور.
✅ اگر کسی این طور عمل کند و ادا در بیاورد بعداً نمی تواند ادامه بدهد. وضعش عوض می شود . سلیقه ای عمل نکنید. انسان باید زمام امورش را به دست شارع بدهد؛باید هر طور که شارع برای او خواسته عمل کند؛ لذا من به « سلیقه ای عمل کردن » تعبیر کردم. اینکه در روایات با عبارات تندی داشت : «والمخلصون » ، « والموقنون» ، آن هم « عَلی خطرٍ عظیم» . یک بُعدِ این خطر عظیم (این است که)بجای این که صعود کنی ، سقوط خواهی کرد.
✳️ [ از فرمایشات حاج آقا مجتبی تهرانی ، ادب الهی ، کتاب دوم ، تهران ، مؤسسه مصابیح الهدی ، 1391 ، ص34 ]
@manbar_delnshin
⤴️⤴️⤴️
🔵👈 موضوع " #فقر، احسانی از خداوند"
امام سجاد (ع) در مکارم #اخلاق میفرمایند: «خدایا مرا مبتلا نکن به فقر و تهدیستی؛ حال آنکه با فضل تو متمکن هستم.» حضرت سلیمان (ع) آخرین پیامبری است که به بهشت میرود؛ به جهت حساب و کتاب اموالی که در اختیارش بود.
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «حیات و ممات من را در صفت فقرا ثبت و ضبط بفرما.» همچنین فرمودند: «فقر برای فقیر زینت است؛ همانگونه که دهنه برای اسب زینت است.» فقر و نداری مرا کنترل میکند تا هرگناهی نکنم. این لطف الهی است.
🎙🌸 حضرت آیت الله ناصری (حفظه الله)
🔍 #درس_اخلاق
👌 نکات بسیار مهم اخلاقی 👌
@manbar_delnshin
⤴️⤴️⤴️
🔵👈 موضوع "دعا و توسل"
🔴👈 اگر هرکسی بطور واقعی درِ خانه خدا برود، به جان امام زمان (عج) قسم، امکان ندارد دست رد به سینه او زده شود؛ همه را میپذیرد چون خدا ما را دوست دارد. بروید در خانه خدا و خالصانه بگویید خدایا من اشتباه کردم نفهمیدم، او می پذیرد.
از دعا کوتاهی نکنید؛ هرچه میخواهید دعا کنید؛ خیر دنیا و آخرت را از خدا بخواهید. در روایت داریم میهمان را هرکه باشد، باید احترام کرد. در اینجا باید گفت که خدایا ما با پروندههای آلوده میهمان تو هستیم. خدایا پروندههای قبلی و بایگانی شده ما را نابود کن و ما را سبک کن. فقط لازمهاش این است که بخواهید.
🎙🌸 حضرت آیت الله ناصری (حفظه الله)
@manbar_delnshin
🗓 #حدیث_روز
حضرت محمد صلی الله علیه و آله
مَن سَرَّهُ أن يَستَجيبَ اللّه لَهُ عِندَ الشَّدائِدِ وَالكَربِ فَليُكثِرِ الدُّعاءَ فِى الرَّخاءِ؛
هر كس دوست دارد خداوند هنگام سختى ها و #گرفتارى ها دعاى او را اجابت كند، در هنگام آسايش، #دعا بسيار كند.
نهج الفصاحه ص 770 ، ح 3023
@manbar_delnshin
سر منشأ تمام خطاهای انسانی !
بدان که رذیله عجب از حبّ نفس پیدا شود، چون که انسان مفطور به حبّ نفس است و سر منشأ تمام خطاهای انسانی و رذایل اخلاقی حب نفس است. و از این جهت است که انسان اعمال کوچک خودش به نظرش بزرگ آید و خود را به واسطه آن از خوبان و خاصان درگاه حق شمارد، و خود را به واسطه اعمال ناقابل مستحق ثنا و مستوجب مدح داند... نسبت به خلق خدا بدبین است، ولی نسبت به خودش خوش بین. به واسطه این حب نفس با یک عمل کوچک مخلوط به هزار کثافت و مبعّدات خود را طلبکار حق تعالی و مستوجب رحمت داند.
[ چهل حدیث ، نشر فرهنگی رجا ، 1368 ، ص 61 ]
@manbar_delnshin
⤴️⤴️⤴️
🔴👈 موضوع "رعایت ادب در هر زمان"
🔻ادب کلمه مقدسی است و کسی که ادب دارد، بایستی شکر خدا را کند. شخص بیادب ضرر زیادی برای خودش و دیگران دارد؛ ادب در مقابل خدا، ادب در مقابل اهل بیت (ع)، ادب در مقابل پدر و مادر، ادب در مقابل قرآن و ... .
🔻یک سنخ ادب در مقابل کم سنتر از خود یا هم سن خود است. ادب معلم در مقابل شاگرد از نظر تربیتی مهم است. پدر در مقابل بچهها احترام مادر را داشته باشد.
موعظه حضرت لقمان (ع) به پسرش این بود که به خدای بزرگ شرک نورز اما با رعایت ادب و مهربانی. زن و شوهر باید رعایت ادب را داشته باشند.
🎙🌸حضرت آیت الله #مظاهری (حفظه الله)
📩 #درس_اخلاق
📩 #نکات_بسیار_مهم_اخلاقی 😍👌😍
🔵👈 رعایت ادب در هر زمان
@manbar_delnshin