🔔 باید بدانیم:
اینکه افراد در شرایط مشابه، به نتایج متفاوتی میرسند، علتش آن است که به طور متفاوتی عمل میکنند...
ما باید اختیار اعمال ثابت خود را در دست گیریم.
کارهایی که گاه گاه انجام میدهیم سرنوشتساز نیستند، بلکه، اعمال ثابت ما سرنوشت ما را معین میسازند...
ادامه دارد...
🔔🔔🔔🔔
@manebabarname
🤔اساسی ترین پرسش
اکنون مهم ترین و اساسی ترین پرسش را مطرح می کنیم:
چه عاملی مقدم بر اعمال ماست؟
قدم هایی که بر می داریم بر اثر چیست؟
چه عاملی سرنوشت ما و مقصد نهایی زندگی ما را مشخص می سازد؟
چه چیز مادر اعمال ماست؟
پاسخ: قدرت تصمیمی گیری.
آنچه در زندگی اتفاق می افتد، چه خوشایند باشد و چه مایه دردسر، با یک تصمیم آغاز می شود.
در لحظات تصمیم گیری است که سرنوشت ما شکل می گیرد.
تصمیم هایی که امروز و هر روز می گیریم، وضع امروزی و سالهای آتی ما را شکل می دهد.
اگر به ده سال گذشته خود بنگرید می بینید زمانی تصمیم هایی گرفته اید که زندگی شما را از ریشه دگرگون کرده است.
به تصمیم های این ده سال اخیر فکر کنید...
چگونه این تصمیم ها شما را به مرحله کنونی زندگی رسانده است؟
آیا در ده سال گذشته احساس غم، سرخوردگی، یا ناامیدی کرده اید؟
اگر چنین است، چه تصمیمی برای رفع آن ها گرفته اید؟
آیا همه تلاش خود را بکار برده اید، یا اینکه آن را به حال خود رها کرده اید؟
این تصمیم ها چگونه مسیر زندگی شما را شکل داده اند؟...
ادامه دارد...
🌄 🌄 🌄 🌄
@manebabarname
💡بیش از هر چیز باید معتقد باشیم که این تصمیم های ما و نه شرایط زندگی است که سرنوشت ما را تعیین می کند.
🔹ما می دانیم که کسانی در این جهان به دنیا آمدهاند که امتیازاتی داشتهاند. امتیازات وراثتی، امتیاز محیطی، امتیاز خانوادگی و امتیاز روابط. اما من و شما هم مرتب می بینیم یا می خوانیم یا میشنویم که کسانی علی رغم همه ناملایمات، با تصمیمات خود، همه موانع را در نوردیده اند و همه محدودیتهای شرایط را شکسته اند .اینها نمونههای نیروی بیکران روح آدمی هستند.
🔸اگر تصمیم بگیریم من و شما هم می توانیم زندگی خود را به صورت نمونه الهام بخش درآوریم. چگونه؟ کافیست امروز تصمیم بگیریم که نحوه زندگی خود را در سال ۱۴۰۰ و بعد از آن مشخص سازیم. اگر هم برای آینده خود تصمیم نگیریم، این خود نوعی تصمیم است. یعنی تصمیم گرفته ایم که سرنوشت خود را به دست نگیریم و دستخوش شرایط محیط باشیم.
🔹گفته شده: «انسان زاییده شرایط نیست بلکه خالق آن است.» این جمله یادآور سوالی بی معنی است که زمانی مطرح میشد و آن اینکه «آیا اول مرغ پیدا شده یا تخم مرغ»؟. این سوال که جنبه مزاح پیدا کرده است. امروزه کمتر به صورت جدی مطرح میشود. اما صورت هایی از آن در بعضی از مکتب های فکری دیده می شود. مثلاً «آیا شخصیت ها تاریخ را می سازند یا تاریخ شخصیتها را؟» یا اینکه «آیا شرایط اجتماعی انسانها را پدید میآورد یا انسان شرایط اجتماعی را»؟ البته اگر کسانی مایلند گناه بی ارادگی ها، بی تصمیمی ها و بد عمل کردن های خود را به گردن شرایط اجتماعی بیاندازند، مختارند. اما آنها خود میدانند که در همان شرایط ناسازگار اجتماعی و علیرغم مشکلات، گروهی از انسانها بهتر از آنها عمل کرده اند...
🔸پس همه تفاوت انسانها در نوع تصمیم گیری در زندگی یعنی انتخاب یک راه و مسیر مشخص و ترتیب دادن اعمالی است که به شکل منظم برای خود تعریف می کنند و آن را انجام می دهند...
🤔تصمیم امروز شما چیست؟ برایش چه اعمالی را تعریف می کنید و از کی شروع می کنید؟
📌باید بدانید که تصمیمی که به همراهش انجام اعمال منظم نیاید. مثل نسخه پزشکی است که داروهای توصیه شده اش تهیه و مصرف نشود...
🔆🔆🔆🔆🔆🔆
@manebabarname
مرحله مرحله در حال پیش روی هستیم برای ایجاد #تحول_بنیادین در خود.
به عنوان یک تکنیک مدیریت زمان عرض می کنم که از فردا یک ساعت، فقط یک ساعت بعد از بیداری، سراغ تلفن همراه یا رایانه یا تلویزیون نروید و همان اول صبح یکی دو کار از برنامه خود را به انجام برسانید.
خواهید دید که فقط از همین طریق، روزانه بیش از ۴۰ درصد افزایش عملکرد پیدا خواهید کرد...
@manebabarname
کافیست در این یکساعت اول صبح ( بعد از بیداری و قبل از انجام هرکاری مثل رفتن سراغ تلفن همراه)مثلا یک ربع عبادت، یک ربع مطالعه یک کتاب مشخص، یک ربع نرمش و یک ربع صبحانه باشد.
تغییر و پیشرفت و حال خوب را تجربه خواهید کرد...
@manebabarname
فرمول نهایی رسیدن به اهداف
خیلی ها می گویند من دلم میخواهد چنین تصمیمی بگیرم اما نمی دانم چگونه می توانم شکل زندگی خود را تغییر دهم. ترس از اینکه ممکن است نتوانند آرزوهای خود را دقیقا جامع عمل بپوشانند این افراد را فلج کرده است.
از اینرو هرگز نمی توانند تصمیمی بگیرند که زندگی خود را به صورت شاهکاری که شایسته آنهاست در آورند.
من به شما می گویم که مهم نیست اگر در آغاز ندانید چگونه به هدف خود دست یابید.
مهم آن است که تصمیم بگیرید راهی برای نیل به آن پیدا کنید.
به فرمول زیر توجه کنید. فکر کنید. یادداشت کنید. این فرمول فرمول موفقیت نهایی نامیده شده است.
این راهی ابتدایی است تا شما را به هدف برساند.
۱. تصمیم بگیرید که چه می خواهید.
۲ دست به عمل بزنید.
۳ کارهای خود را بررسی کنید که شما راه به هدف می سازد یا خیر.
۴ طرز فکر و راه کار خود را عوض کنید تا به نتیجه برسید.
این یعنی پس از تصمیم گیری بطور خودکار، مراحل دیگری پیش می آید،
اگر فقط خواست خود را مشخص کنید،
خود را به انجام عملی مقید سازید،
از خطاها خود درس بگیرید،
حاضر باشید طرز تلقی خود را تغییر دهید،
در آن صورت نیروی محرکه ای در شما ایجاد می شود که شما را به هدف می رساند.
همین که که خود را ملزم کنید که به هدف معینی برسید،
چگونگی آن خود بخود رخ می نماید.
جمله ای معروف است که می گوید
«در مورد همه نوآوری ها و خلاقیت ها یک حقیقت ابتدایی وجود دارد،
از لحظه ای که شخص به طور قطع مصمم به کاری می شود، امدادهای غیبی به کمک او می آیند.»
@manebabarname
یک گام مهم برای مدیریت زمان بهتر:
فهرست کارهای روزانه را کوتاه نگه دارید.
بسیاری از افراد، داشتن فهرست فعالیت های روزانه را راهی برای حفظ نظم می دانند. و این کاملا درست است. فهرست کارهای روزانه به شما کمک می کند تا تمرکز خود را بر اولویت های مهم و مسائل ارزشمند حفظ کنید. تهیه فهرست بلافاصله بهره وری شما را بیشتر می کند. آن هایی که کارهایی که باید انجام دهند را در ذهن نگه می دارند معمولا عملکرد پایینی دارند چون یا فراموششان می شود یا در وقت مناسب آن را انجام نمی دهند.
اما اشتباه دیگری که ممکن است اینجا رخ دهد، طولانی کردن فهرست کارهای روزانه است. مثلا برخی تا ۳۰ مورد کار برای یک روز خود تعریف می کنند که این کاملا اشتباه است. بر اساس سررسیدی که در اختیار دارید یک نگاهی به ستون زمان بکنید. از صبح تا شب اگر این کارها در ستون زمان نوشته شود. آیا واقعا همه آن ها انجام شدنی است؟؟
معمولا ما در محاسبه میزان زمانی که داریم و میزان حجم کاری که برای انجام در یک روز برای خود تعریف می کنیم تعادل نداریم. یعنی اگر کمی دقت کنیم واقعا شدنی نیست که آن حجم کار را در یک روز به انجام برسانیم. اینگونه می شود که خیلی ها به زعم خود برنامه ریزی می کنند اما نمی توانند به برنامه خود عمل کنند و دلسرد و سرخورده می شوند و تصور می کنند که تنبل یا ناتوان هستند. اما در اغلب موارد اینگونه نیست. مشکل همین حجم زیاد غیرمنطقی است که انجامش را در یک روز از خود انتظار داریم...
کلید افزایش عملکرد، محدود کردن فهرست فعالیت های روزانه به حداکثر ۶ مورد است. یعنی در فهرست روزانه فقط ۶ مورد از مهم ترین کارهای آن روز را بنویسید و بر انجام آن موارد متمرکز شوید. داشتن فهرست طولانی به عملکرد شما لطمه می زند. وقتی می خواهید احساس کارایی داشته باشید، به آن فهرست سر می زنید، کاری را انتخاب کرده و آن را انجام می دهید. وقتی فهرستی طولانی داشته باشید، معمولا کارهای ساده تر و کم ارزش تر را انجام می دهید تا فهرست را کوتاه کنید. در انتهای روز می بینید که مهم ترین کارهای فهرست را انجام نداده اید، به این دلیل که یا سخت ترین یا زمان برترین کارها بوده اند.
همچنین داشتن فهرست طولانی به این معنی است که کارهای شما هرگز تمامی ندارد. این موضوع نیز اثر روانشناختی منفی بر شما دراد که باعث می شود نتوانید فهرست را تمام کنید. اما خط زدن آن ۶ کار مهم در فهرست، اثر روانشناختی مثبت و فوق العاده ای بر شما دارد. مخصوصا وقتی که آن ۶ کار مهم ترین کارهای شما باشند که حتما باید همان روز انجام دهید.
📌در این کانال راهکارهای بابرنامه شدن در زندگی را می آموزید.
💡👇💡👇
@manebabarname
وقایعی که در گذشته برای شما اتفاق افتاده یا در حال حاضر اتفاق می افتد، تعیین کننده سرنوشت شما نیست، بلکه، سرنوشت شما بسته به تصمیم شماست که به چه چیزهایی متوجه شوید و هر اتفاق را چگونه معنی کنید و چه برنامه و ترتیبی برای رسیدن به هدف خود در نظر بگیرید. بدانید کسانی که در هر زمینه بیش از شما توفیق یافته اند این سه نوع تصمیم را طوری می گیرند که با تصمیم های شما تفاوت دارد.
📌📌📌📌📌
@manebabarname
فکر کنید... فکر
اگر میخواهید بفهمید که زندگیتان را چه طور میگذرانید، باید سرعتتان را کم کنید و برای این فهمیدن وقت بگذارید.
بزرگترین آدمهای موفق دنیا، و سر شلوغترین آنها همیشه ساعتی مخصوص تفکر دارند.
چرا؟ چون انسان صرفا با تفکر کردن صحیح روی یک موضوع، به نکاتی میرسد که بدون تفکر ممکن نیست آنها را بدست بیاورد.
یک ساعت از ساعت حضور در فضای مجازی را کم کنید و اختصاص به تفکر بدهید، و بعد از مدتی تفاوت در سبک و کیفیت زندگی خود را تجربه کنید...
اگر حواسمان به چرایی انجام خیلی کارها در زندگیمان نباشد زندگی اتوماتیک و ماشینوار میشود.
تأثیر کارهایی که انجام میدهید، منوط به این است که فکر کنید، چرا انجام میدهید؟.
🌱🌱🌱🌱🌱
@manebabarname
عشق و ایمان، بمنزلهی سوخت یا نیروی محرکهای هستند که ماشین وجود را بسوی ترقی و تعالی حرکت می دهند. اما!
اما حرکت اولیه کافی نیست. وگرنه، کافی بود که موشک را از سوخت پر کرده، بدون هدف بسوی مقصد نامعلومی در فضا رها سازیم.
علاوه بر نیرو به مسیر، یعنی به راهی زیرکانه برای پیشرفت معقول نیاز است. لذا برای رسیدن به مقصود، باید برنامه هدفمند داشته باشیم...
🔔در این کانال #با_برنامه بودن برای رسیدن به اهداف و چشم اندازهای بلند خود را می آموزید.
👇👇👇👇👇👇
@manebabarname
این کانال بنده است که از تجارب و مشاهداتم در هلند مینویسم. در صورت تمایل میتوانید عضو این کانال هم بشوید.
@ninfrance
@manebabarname
تلقین...
با بررسی وضعیت نظام پزشکی، دانشگاهی، سطح علم آموزی و امکانات موفقیت در هر زمینه ای، وضعیت ایران در بین کشورهای دنیا وضعیت خوبی است. ( این را بعد از تجربه زندگی در کشورهای توسعه یافته مادی ـ هلند و فرانسه ـ عرض می کنم.)
اما نکته ای که خیلی خیلی مهم است این است که اکثر افراد در ایران اینطور فکر نمی کنند. کامل گرایی، افکار منفی، تلقین رسانه ای، تلقین افراد پیرامون شان که تاثیر گرفته از تلقین رسانه ای هستند همه باعث شده بسیاری از افراد با اینکه زندگی خوب، مدرسه خوب، سطح دانش خوب و امکانات رفاهی و تفریحی خوب دارند، باز زبان ناله و شکوه و شکایت داشته باشند.
اصلا بحث من کسانی که واقعا در مشکل و بحران هستند نیست. بحث من دقیقا کسانی است که به لحاظ امکانات مادی و رفاهی در وضعیت مطلوبی برای رشد و موفقیت هستند و خیلی بیش از حداقل موارد مورد نیاز برای موفقیت در زندگی را دارند اما در تصورات مغزی خود نگاه عقب ماندگی، محرومیت، عقده، و حسرت نسب به خود دارند.
همه دغدغه من، بیدار کردن این دست از آدم هاست. آدمهایی که بجای نگاه به داشته ها، تمام وقت به نداشته های خود فکر می کنند، سلامت روان خود را در این بخش از دست داده اند و همین مانع می شود که از امکانات و فرصت های عالی خود کمال استفاده را ببرند و به حداقلی از رشد و پیشرفت کفایت کنند و یا حتی اگر به پیشرفت ها و موفقیت های خوبی هم رسیده اند باز تصور کنند که خیلی با ایده ال فاصله دارند و هرگز از زندگی خود لذت نبرند و از خود و از هیچ کس احساس رضایت نداشته باشند.
با مطالعه فراوان در خصوص زندگی افراد موفق در همه جای دنیا. یعنی در شرق و غرب عالم، حتی به یک مورد هم بر نخوردم که فرد در رفاه و آرامش و امکانات و شرایط ایده آل به موفقیت های زندگی اش رسیده است یا به راحتی به آن دست پیدا کرده باشد.
و در همین مطالعات به حرفها و تجارب و توصیه های کاملا شبیه به هم رسیدم که در هیچ کدام اشاره ای به فراهم بودن مادیات و درک کامل اطرافیان و مناسب بودن اوضاع پیرامونی به عنوان کلید موفقیت، کرده باشد.
این نکته خیلی قابل تامل است.
تا امروز با افراد زیادی صحبت کرده ام و بیش از ۱۰۰ مشاوره فردی داشته ام. از افرادی که تحصیلات عالی و زندگی خوب داشتند تا افرادی که در مسیر درست موفقیت در حرکت بودند اما حال خوبی نداشتند.
این آن چیزی است که دوست دارم در این کانال به آن بپردازم، چون دنبال توسعه منابع انسانی کشورم هستم و این در اولین گام، از طریق برنامه ریزی های استراتژیک و کار منسجم در حوزه آموزش و پرورش ذهن انسانها اتفاق می افتد.
اگر شما هم حال نمونه های فوق را دارید بدانید یا تا این سن، آموزش درست ندیده اید. یا به فکر پرورش خود نبوده اید. یا خود را رها کرده اید که شنونده هر تلقین منفی از طریق دوستان و شبکه های اجتماعی و رسانه های فارسی زبان سمی باشید.
هیچ کس را مقصر ندانید. هیچ انسان موفقی نوک پیکان تقصیرات را به سمت دیگران نمی گیرد. هرکس در پیرامون شما فرد موفقی است. دقیقا بر عکس همه، توجهش به خودش بوده است. چه در خصوص ضعف ها و چه در خصوص قوت ها...
من سوم راهنمایی بودم که یک جمله از امام خمینی خواندم که نقطه عطف زندگی ام شد. جمله این بود:
انسان اساس همه چیز است. اساس همه شکست ها، اساس همه پیروزی ها...
@manebabarname