⭕️تهاتر نفت با چین برای توسعه فرودگاه امام
👤مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره):
🔹تهاتر ۲.۵ میلیارد یورویی نفت با چین برا ی توسعه فاز ۲ فرودگاه امام خمینی (ره) نهایی شد.
🔸فاز ۲ فرودگاه امام شامل ساخت یک ترمینال جدید ۴۱۰ هزار مترمربعی است و در واقع یک فرودگاه دیگر در ضلع جنوبی فرودگاه با تمام امکانات باید ساخته شود
🔹امیدواریم در ماه جاری عملیات اجرایی قرارداد آغاز شود. برآورد اولیه منابع مالی مورد نیاز برای فاز توسعهای حدود ۲.۵ میلیارد یورو است که از طریق تهاتر نفت با چین تامین خواهد شد و ممکن است این مبلغ تا ۳ میلیارد دلار افزایش یابد.
چرا ارزش پول ملی عراقی بالاتر از پول ایران است و ارزش آن کاهش نمی یابد؟
⁉️ پاسخ به یک #شبهه_رایج در راهپیمایی اربعین
🔹 از سال ۱۹۳۲ تا قبل دهه ۱۹۹۰ در دوره استعمار بریتانیا، که واحد پول #دینار در عراق شکل میگیرد، ارزش این پول، با کمک ارزهای خارجی، همچون روپیه هند در دوره استعمار آن توسط بریتانیا و یا با پوند استرلینگ، میخکوب میشدهاست.
🔸 در ابتدای دهه ۱۹۹۰ عراق بابت هزینههایی که دولت صدام به علت جنگ با ایران و کویت، برای این کشور به وجود میآورد، با کسری بودجه شدید مواجه میشود که دولت صدام حسین را مجبور به #چاپ_پول بسیار زیاد برای جبران کسریهای بودجه میکند. به همین خاطر، این کشور #تورمهای سه رقمی (٪۳۰۰ و ٪۴۰۰ و ٪۵۰۰ و....) را تجربه و در سالهای متوالی ارزش پولاش بهشدت کاهش پیدا میکند و ارزش هر دینار که تا قبل از این معادل با یک سوم دلار بوده(یعنی هر ۳ دینار معادل یک دلار بوده است) هزار برابر کم میشود.( ارزش هر دلار در بازار آزاد معادل ۳۰۰۰ دینار عراقی میشود.)
🔹 این مسئله ادامه پیدا میکند تا زمانیکه عراق تصمیم میگیرد با بدهکاری و گرفتن #وام آن را جبران کند؛
از کشورهایی همچون عربستان و ژاپن و چین و...برای تامین کسری بودجه خود وام میگیرد که این اقدام، بدهکاری سنگینی را برای این کشور به ارمغان میآورد.
🔸 در همین حین، آمریکا در سال ۲۰۰۳ به قصد #غارت_نفت عراق، ولی با بهانه وجود سلاحهای کشتار جمعی در این کشور، حمله کرد درحالیکه میدانست که در صورت اشغال نظامی آن، موظف خواهد شد بدهی عراق را از درآمد نفت این کشور به طلبکارانش بپردازد. در اینصورت سهم کمی از نفت به آمریکا میرسید؛ به همین خاطر آمریکا تصمیم میگیرد با اعمال فشار سیاسی به طلبکاران عراق، آنان را مجبور به بخشیدن مبلغ اعطاییشان به عراق کرده و از این طریق توانسته کل نفت عراق را تصاحب کند.
🔹 با این کار بحران بدهکاری سنگین عراق در پی کاهش شدید ارزش پول آن برطرف میشود اما مشکل همچنان از طریق دیگری باقی میماند و آن وابستگی شدید پول عراق به ارزهای میخکوب شده خارجی است.
🔸 مشکلی که این ارزهای میخکوب شده خارجی در عراق همانند کشور امارات و عربستان، به وجود میآورد این است که نرخی که برای ارزها تعیین میشود برای اینکه معیشت مردم حفظ بشود، پایین تر از نرخ واقعی است و این کار مانند آن است که دمای بدن یک بیمار با یک قرص تببر پایین نگهداشتهبشود. این که قیمت ارز با یارانه دولت یا با دستور دولت پایین نگه داشتهشود، منجر به این میگردد که تولید گرانتر از واردات برای کشور تمام شود. قیمت کالای وارداتی ارزانتر و بهصرفهتر از کالای تولیدی خود کشور تمام میشود. در نتیجه رغبت مردم به خرید کالای وارداتی بیشتر میشود و در نتیجه تولید تضعیف میگردد.
این مسئله معادل با تضعیف سیستم ایمنی بدن فرد بیمار برای مقابله با بیماری است که درنهایت نیاز بدن به قرص تببر برای مقابله با ویروس را تشدید میشود.
🔹 این اتفاقی است که در عربستان و امارات نیز به صورت #وابستگی بودجه کشور تا ٪۹۰ درصد به فروش نفت و ضعف در تولید و واردات حتی اقلام غذایی و... میتوان مشاهده کرد که این مسئله آینده این کشورها را به شدت دچار مشکل خواهد کرد و وابستگی دولت به فروش نفت را افزایش داده و هزینههای دولت رشد صعودی داشته و کسری بودجه نیز تشدید خواهد شد.
🔸 پایان این مسئله قطع به یقین، #سقوط این کشورها در بحران بدهی خواهد بود.
و این میخکوب بودن کنونی پول این کشورها، قطعا در بلند مدت به ضررشان تمام خواهدشد و مشکلات زیادی علیالخصوص در صورت تحریم شدن یا درگیر جنگ شدن مشابه به جنگهای این کشور با ایران و یا کویت( که ارزش پول عراق را تا ۱۰۰۰ برابر کاهش داد) برایشان به دنبال خواهد داشت.
⭕️دو سال کاهش نابرابری درآمدی
🔹اخیراً رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که ضریب جینی در سال 1401 به میزان 0.2 درصد کاهش پیدا کرد؛ یعنی از 39.38 در سال 1400 به 39.18 در سال 1401 رسید. ضریب جینی یک عدد بین صفر تا 100 است که میزان نابرابری درآمدی در یک اقتصاد را نشان میدهد. اگر همهی افراد جامعه درآمد برابر داشته باشند، عدد آن صفر میشود و اگر همهی درآمد جامعه به یک نفر برسد، عدد آن 100 میشود. در بسیاری از کشورهای دنیا این شاخص چیزی بین 27 تا 45 است.
🔸در ایران نیز نابرابری درآمدی در سال 1392 و با روی کار آمدن حسن روحانی 36.5 بود اما در پایان دولت او به 40 درصد در سال 1399 رسید. در میانهی 1400 با روی کار آمدن دولت جدید، روند نابرابری درآمدی کاهشی شد و حدوداً یک درصد کاهش یافت. عوامل موثر بر کاهش ضریب جینی در دو سال اخیر چه بود!؟ آیا کاهش اختلاف طبقاتی در سالهای آتی نیز ادامه خواهد یافت!؟ با نگاهی به طرحهای دولت -از هدفمندی تا کالابرگ الکترونیک- بهنظر میرسد شاهد ادامهی بهبود نابرابری درآمدی باشیم.
🔹بنابراین اگر دولت برای افزایش حقوق کارگران و کارمندان در سال آینده برنامه داشته باشد و منابعش را نیز تأمین کند یا طرح هدفمندی یارانهها را بیش از پیش اجرا کند، حتماً شاهد کاهش فقر مطلق و بهبود ضریب جینی در سالهای پیش رو نیز خواهیم بود.
⭕️پاسخ استاد رجبی دوانی به یک خباثت
👤استاد محمدحسین رجبی دوانی در واکنش به سخنان برخی تریبونداران شرق کشور که در آتش دعواهای مذهبی میدمند، درباره راهپیمایی اربعین گفت:
🔹نخستین قیام در خونخواهی از شهادت امام حسین(ع)، حتی پیش از قیام مختار و توابین در ایران به وقوع میپیوندد و مردم سیستان بلافاصله پس از شنیدن خبر شهادت امام حسین(ع) دست به قیام میزنند. وسعت قیام آنها به گونهای بوده که برادر عبیداللهبنزیاد که حاکم سیستان بوده، از این شهر فرار میکند. حتی زمانی که بیشتر ایران مذهب غیرشیعه را داشت، برای امام حسین(ع) و اهل بیت(ع)، مراسم عزاداری برگزار میکردند و بدین وسیله ارادت خود را نشان میدادند.
🔸امروز خناسان، خبیثان و خائنانی در پوشش دروغین مذهب و به دروغ به نام برادران اهل تسنن در کشور فتنهانگیزی میکنند و اخیرا هم فرد خبیثی راهپیمایی اربعین را زیرسؤال برد. کسی که از بهائیت حمایت میکند و با استفاده از سعه صدر نظام جمهوری اسلامی، لگدپراکنی میکند، امروز در اثر تبلیغ وهابیت و خباثت خودش، برادران اهل تسنن را از خوردن نذریهایی که برای امام حسین(ع) داده میشود و شرکت در عزاداریها منع میکند.
⭕️مقابله با پدیده حباب فیلتر
🔹در این پدیده شبکه های اجتماعی، موتورهای جست و جو و الگوریتمهای آن با استفاده از قابلیتهایی نظیر suggestion, explore, timeline و... کاربران را در حبابی مجازی از افکار و کاربران دارای نگرش مشابه گیر میاندازند.
🔸برای مقابله با پدیده حباب فیلتر، کاربران باید سواد رسانه ای خود را افزایش دهند، نسبت به الگوریتم های هوش مصنوعی آشنایی نسبی داشته باشند، به این موضوع توجه داشته باشند که صفحات پبشنهادی و گزینه هایی که در محیط مجازی مقابل آنها قرار می گیرد، متاثر از ردپای دیجیتالی آنها می باشد، همچنین بهره گیری از برخی موتورهای جست و جو که سابقه جست و جوی کاربران را ذخیره و ثبت نمی کنند برای رهایی از پدیده حباب فیلتر می توانند کمک کننده باشند.
⭕️نرخ بیکاری به زیر ۹ درصد رسید
👤معاون اجرایی رئیس جمهور:
🔹از سیاست های قطعی رئیس جمهور که بر آن تاکید داشت و دارد، حل مشکلات اقتصادی به ویژه ایجاد اشتغال بود؛ به گواهی مرکز آمار و سامانه های نظارتی وزارت تعاون در سال گذشته بیش از یک میلیون شغل ایجاد و به وعده انتخابات جامه عمل پوشیده شد و این اتفاقات به همت صنعتگران و تولیدکنندگان بوده است.
🔸در عموم شاخص های کلان اقتصادی اتقاقات بزرگی افتاده و وضعیت بهتری داریم؛ ۲۷۰ همت در امور اعتبار تملک دارایی در سال گذشته هزینه شده و این سوای سرمایه گذاری بزرگ است که دیروز رییس جمهور افتتاح کرد.
🔹شاخصهای اقتصادی بهتر شده و نرخ بیکاری به زیر ۹ درصد رسیده بود و نرخ رشد نقدینگی قبل دولت سیزدهم از ۴۰ درصد بود که به زیر ۲۵ درصد رسیده است؛ نرخ رشد تورم کنترل شده و البته هنوز این در سفره مردم ملموس نیست و مهار تورم در دسترس است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سر دادن شعار لبیک یا خامنهای
توسط زائران مقابل
موکب فرقه شیرازی در کربلای معلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دختر بچه بخاطر نیامدن زوار دیگه به روستاشون بنام سماوه عراق داره گریه میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی اوقات تصاویر بیشتر از کلمات حرف میزنند...
زائر بیدستی که کودکان به او رسیدگی میکنند
جدی جدی اینجا خود بهشته ❤️
#نفوذ_دشمن_در_فضای_مجازی!؟
#امام_خامنه_ای: جهاد_تبیین_واجب_فوری است
#مقام_معظم_رهبری فرمودند : میترسم کسانی که در جهاد تبیین مشارکت نمیکنند جزو خاذلین قرار بگیرند
🔸 خاذلین حسین (ع) کسانی بودند که سیاسی نبودند یا سیاست سازش را ترجیح میدادند! بدون خاذلین، قاتلین قدرت محاصره حسین(ع) را نداشتند!
دین با حکومت و دولت باقی نمیماند، اگرچه دولت رسولخدا (ص) و حکومت عدل علی(ع) باشد. دین با زبان همۀ مؤمنین باقی میماند، وقتی حرف دین بر زبان همه جاری شد، دین باقی میماند
🔰 چرا با این همه طرفدار انقلاب، حزب اللهیها فکر میکنند وضع دارد خرابتر میشود؟
چون انقلابیها ساکتند لذا کمتر بهنظر میرسند.
با اینهمه آدم خوب و فهمیدۀ جامعۀ ما، فضای مجازی باید محل تهدید دشمن باشد، نه ما. طبق آیۀ قرآن، وقتی ولیامر جامعه، یک امر جامع را مطرح کرد، باید برنامۀ زندگی ما بر اساس آن تغییر کند.
*با پاسخ دادن به یک شبهه میتوانی نامت را جزو مجاهدین ثبت کنی، مثل عمّار*
خیلی از آدمهای خوب و معتقد نمیدانند که «امر جامع» چیست، با اینکه در قرآن تصریح شده : *«...وَ إِذَا كَانُوا مَعَهُ عَلَى أَمْرٍ جَامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ»*
🌱 وقتی پیامبر(ص)، یک مسئلۀ مهمِ دارای اولویت در جامعه را اعلام میکند کسی نباید از نزد پیامبر(ص) برود مگر اینکه اجازه بگیرد، این آداب اطاعت از ولیّ خدا را نشان میدهد. تقاضا این است که این آیه قرآن را در مساجدمان و منازلمان نصب کنیم تا همه با آن آشنا بشوند.
وقتی *ولیّفقیه یک امر جامعی را مطرح میکند، انسان مؤمن، امر جامع را رها نمیکند* که دنبال کارِ خودش برود بلکه *برنامۀ زندگیاش را بر اساس آن، تغییر میدهد.*
🍃 الان ولیِ امر جامعۀ مسلمین، یک امر جامع بنام «جهاد تبیین» را مطرح کرده و فرمودهاند : جهاد تبیین، واجبِ فوریِ عینی است* این باید در زندگی و برنامههای ما تفاوت ایجاد کند، متأسفانه خیلیها برنامۀ زندگیشان را تغییر ندادهاند تا به جهاد تبیین برسند!
کسی که بعد از امرِ جامع «جهاد تبیین»، برنامۀ زندگی و کار و تحصیلش هیچ تغییری نکرده، آیا میتواند به مردم، دین یاد بدهد
*ما چکار میتوانیم انجام بدهیم؟*
مثلاً یک گوشیِ موبایل دستمان هست، *لااقل میتوانیم چهار تا پیام بگذاریم، لایک کنیم، چند تا پیام را فوروارد کنیم، یا میتوانیم برای چهارتا صفحه، فالوور بشویم، بالاخره باید یک حرکتی انجام بدهیم!*
قرآن میفرماید: اگر ایمانت خیری نرسانده باشد، روز قیامت این ایمان بهدردت نمیخورد!*
*«لا يَنْفَعُ نَفْساً إيمانُها لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ في إيمانِها خَيْراً»*
امامباقر(ع) فرمود : منظور از این خیر، نصرت امام است؛*
یعنی ایمانش باید به ما اهلبیت (یا به خط اهلبیت) کمک کرده باشد، *کمک با زبان هم مثل کمک با شمشیر است*
با اینکه هر سال طرفداران انقلاب از نظر کمّی و کیفی بهتر و بیشتر از سال قبل میشوند، اما اکثر حزباللهیها فکر میکنند که هر روز دارد وضع خرابتر میشود، چرا ؟
*چون همه ساکتند!* در تظاهرات و راهپیماییها که جمع میشوند، میگویند : «عجب جمعیّتی؛ اینهمه محجّبه، اینهمه انقلابی!»
چرا تعجّب میکنند؟
چون *وقتهای دیگر، همه خاموشند،* لذا معلوم نیست که تعدادشان زیاد است.
پیامبر(ص) به عمّار یاسر که در مقابل شبههافکنی یهودیان مدینه ایستاد جوابشان را داد، میفرماید : *«فَأَنْتَ مِنَ الْمُجَاهِدِينَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ الْفَاضِلِينَ»*
شما هم میتوانید همینطوری، نام خود را جزو مجاهدین در راه خدا ثبت کنید.
دین با کلاسِ اصول عقائد و با تبلیغ توسط علما و اهل حوزه باقی نمیماند، دین با دولت و حکومت هم باقی نمیماند؛ اگرچه دولت رسولخدا(ص) و حکومت عدل علی(ع) باشد!
*دین با زبان همۀ مؤمنین باقی میماند، وقتی حرف دین بر زبان همه جاری شد، باقی خواهد ماند.*
آدم حزباللهی، منتظر نشسته و میگوید :
اگر اوضاع اقتصادی خوب بشود، انشاءالله همه انقلابی میشوند! حکومت علی(ع) که مشکل اقتصادی نداشت، پس چرا آنگونه شد؟
حضرت میفرماید : چون شما در مقابل باطل، ساکت ماندید و نگفتید «این غلط است» لذا امثال معاویه بر شما مسلّط میشوند.* با اینهمه آدمِ خوب و فهمیدهای که در جامعۀ ما هست و با این فضای مجازی که در اختیار همه است
*نه تنها فضای مجازی نباید محلّ تهدید جامعۀ ما باشد بلکه باید محلّ تهدید دشمن باشد، و محلّ فرصت ما باشد؛* البته اگر این ساکتین از خواب بیدار بشوند!
*خدا برخی از ساکتین (البته نه همۀ آنها) را در قرآن لعنت میکند چرا ؟*
*چون یک جایی باید یک حرفی را بزند، اما نمیزند.*
📍میترسیم کسانی که در جهاد تبیین مشارکت نکردند و بر این امر جامع مقیم نشدند، خدای ناکرده جزو خاذلین قرار بگیرند !
⭕️پارس جنوبی؛ از مقابله با تروریسم اقتصادی تا آغاز دیپلماسی فنی مهندسی
▫️روز دوشنبه هفته جاری ششم شهریورماه ۱۴۰۲، فاز ۱۱ پارسجنوبی به عنوان بزرگترین میدان گازی مشترک جهان در عسلویه افتتاح و عملیات تولید گاز از ایرانیترین فاز این میدان بعد از ۲۰ سال وقفه با حضور رئیس جمهور آغاز شد.
✔️این تحول مهم در حوزه انرژی از چند منظر دارای اهمیت بسیار است:
🔹نخست؛ نگاهی به آمارها نشان میدهد که اجرایی شدن فاز ۱۱ پارس جنوبی علاوه بر صیانت از حقوق ملت ایران در میادین مشترک گازی، زمینهساز دستاوردهای اقتصاد بسیاری برای کشور در تامین نیازهای گازی داخل و نیز ارزآوری قابل توجهی است. این فاز ضمن ۸۰۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی، در آینده میتواند دستِکم ۵ میلیارد دلار برای کشور درآمد داشته باشد.
🔸دوم؛ این دستاورد بزرگ را میتوان گامی مهم در مبارزه با تروریسم اقتصادی غرب دانست. ارزش قرارداد توتال در فاز ۱۱ حدود ۴.۸ میلیارد دلار بود اما این شرکت بهدلیل تحریمها در سال ۹۷ از توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی خارج شد اما اکنون با همت متخصصان داخلی و با جابهجایی سکو، ۴ سال زودتر بهرهبرداری از این فاز آغاز شده است.
🔹سوم؛ یکی از مهمترین تحولات در حوزه سیاست خارجی کشور، تکیه بر همگرایی با همسایگان است که با نگاهی فراگیر و رویکردی عملگرایانه و نتیجهمحور توانسته بدون گره زدن موضوعات به روابط صرف با غرب در مسیر تامین منافع ملی گام بردارد. اکنون نیز ظرفیتهای عظیم اثبات شده ایران در پارس جنوبی میتواند زمینهساز شکلگیری دیپلماسی علمی-فناوری میان ایران و همسایگان باشد.
🔸چهارم؛ اجرایی شدن فازهای پارس جنوبی در تثبیت جایگاه ایران در نظم نوین و چندجانبهگرای جهانی بسیار موثر است، جایگاهی که ایران با عضویت در شانگهای و بریکس آمادگی خود برای حضور قدرتمند خود در آن را اعلام کرده است.
🔹پنجم؛ اهمیت و ضرورت دستاوردهای حاصل شده در پارس جنوبی را همچنین باید در مواضع رسانههای معاند فارسیزبانان مشاهده کرد که با تاکتیکهای ابهامافکنی، تحقیر و ناامیدسازی به دنبال اهمیتزدایی از آن هستند.
⭕️تلاش برای مهار بانکهای سرکش
👤«فرزین» رئیس کل بانک مرکزی در سیوسومین همایش «بانکداری اسلامی» گفته است:
🔹امروز چرا اضافه برداشت بانکها افزایش پیدا کرده است؟ یک دلیل آن است که در دورهای مجلس تصمیم گرفت تمام پول دولت به بانک مرکزی برود، هم اکنون حدود 300 تا 400 همت پولی که نزد بانکها بود، آمده است به بانک مرکزی که قاعدتاً بانکها ناترازیشان افزایش پیدا میکند. این اتفاق در یک دوره یک تا دو ساله ناترازی بانکها را افزایش میدهد و این هزینه اجرای یک سیاست پولی است.
🔸در دهه نود تمام اضافه برداشتها را به خط اعتباری تبدیل کردند؛ اما ما هیچ گاه چنین کاری را نکردیم، سختگیری کردیم به دلیل اینکه میخواستیم یک سیاست انقباضی در کشور اجرایی کنیم. یک سیاستی که بتوانیم جلوی خلق پول مستمر را که در دهه 90 رخ داده، متوقف کنیم؛ به همین دلیل رشد نقدینگی از 40 درصد به 27 درصد رسید.
⭕️حرکت پرسرعت ایران به سمت سالخوردگی
# رئیس اندیشکده سلامت جمعیت: طی سه دهه اخیر، میانه سنی جمعیت ایران بیش از ۱۳ سال افزایش یافته است در حالی که در همین مدت به میانه سنی جمعیت دنیا، ۸ سال افزوده شده و ایران جزو کشورهایی است که با سرعت به سمت سالخوردگی حرکت میکند.
🔸 کاهش نرخ زاد و ولد فقط مختص ایران نیست بلکه دغدغه کشورهای اروپای غربی، ژاپن، کره جنوبی و چین و بسیاری از کشورهای دیگر نیز هست و در همه این کشورها تسهیلات و مشوقهایی برای ازدواج و فرزندآوری و در راستای تربیت فرزند در نظر گرفته شده است.
🔹نرخ کل باروری برای نخستین بار در دولت هشتم به زیر سطح جانشینی نزول کرد و هماکنون هم به ۱.۷ فرزند رسیده و همچنان در منطقه خطر قرار داریم و با مداخلات جمعیتی به ویژه طی ۷ سال آینده، امید هست به وضع نسبتاً مطلوبی برسیم.
✅ روز عاشورا مردم به سه دسته تقسیم شدند:
۱. جبهه حق
۲. جبهه باطل
۳. بی طرف و ناظر
✅ ولی در آخرالزمان فقط دو جبهه خواهیم داشت:
۱. جبهه حق
۲. جبهه باطل
💢این امر به آن دلیل است که جبهه حق و جبهه باطل کاملا واضح و عیان ، از هم جدا میشوند و با غربال های فراوان ، تمامی انسان ها در دو طرف به صف خواهند شد
✅ پس دوستان متوجه شدید که غربال ها فقط برای جبهه حق نیست و جبهه باطل هم غربال میشن تا فردای قیامت عذری برای کسی باقی نمونه
💢اما درخصوص افرادی که در داخل کشور ، در جبهه باطل صف بندی می کنند:
اون افراد تمامی این مسائل رو دانسته و میدانند که هدفشان نه بهتر کردن وضعیت هست، نه استقلال، نه قدرتمند ترشدن و بالعکس ؛فردای موفقیت شان ایران را همانند لیبی تجزیه و از هم پاشیده میکنند ( البته درخواب شبشان)
پس اینها مزدورانی هستند که برای پول کار میکنند و اگر جنگ مسلحانه ای شکل بگیره ، این مدل افرادند که در ان نقش خود را ایفا میکنند..
⚠️پس مراقب انتخاب (رای) باشیم
مراقب منافقین و فتنه گرایان وغربگدایان نقاب دار باشیم حساسترین انتخابات در پیش رو: نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری
# مروری بر بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
✨خوشا به حال شما جوانها!
💎دلهای روشن، آئینههای پاکیزه و آمادهی جذب و جلب عنایات الهی
👌توصیف واقعی شما جوانها است.
📍هر یک از این مجالس توسّل، از این حالات توسّلی که شما دارید، یک اتّصال و ارتباطی است با نور معنویّت لایزال حسینی (علیه الصّلاة و السّلام).
🕯شمع خاموش دل خودمان را در این توسّلات متّصل میکنیم به مشعل نورانی فراگیر انوار حسینی؛ و دلهایتان را روشن میکنید.
✨نام امام حسین، راه امام حسین، توجّه به امام حسین، توسّل به حسینبنعلی سیّدالشّهدا (سلام اللّه علیه) راهگشا است.
✅به معنای واقعی کلمه «حُسَینٌ مِصباحُ الهُدیٰ»؛ حسین چراغ هدایت است.
☝️این هدایت را شما در ضمیر خودتان، در باطن خودتان هم حس میکنید.
❇️هر کسی در یک محفل حسینی بنشیند و برخیزد، بدون تردید بهرهی معنوی از این نشست و برخاست میبرد.
⭕️مهم این است که این نورانیّت را بتوانیم حفظ کنیم.
⚠️جاذبهها برای زاویه ایجاد کردن از این صراط مستقیم... امروز بیشتر از همیشه است.
💪ارادهی قوی لازم است تا در مقابل این جاذبههای شیطانی بتوانید مقاومت کنید.
🛡اگر مقاومت کردید، آن وقت قلّه را فتح خواهید کرد؛ و به قلّهی:
🗻حاکمیّت دین خدا
🗻حاکمیّت حق
🗻حاکمیّت عدل
🗻رسیدن به مقصود و غرض از خلقت انسانی
👈که عبارت از تکامل انسان و کمال بشری باشد👉
✅خواهید رسید؛
🔺کاری که از بعد از زمان رسول خدا تا امروز انجام نگرفته.
⬆️این کار، کار شما است.
❇️شما جوانهای امروز میتوانید مایهی امید باشید، و مایهی امیدید.
💡امروز هر کدام از شما میتوانید یک مشعل نورانی باشید بر سر راه پیرامون خودتان و محیط پیرامونی خودتان.
🔺تلاش کنید در این راه استقامت بورزید.
☑️این کار را شما میتوانید بکنید و انشاءاللّه به برکت توجّه و توسّل به حسینبنعلی (علیه السّلام) خواهید کرد.
♦️انشاءاللّه همچنان که در این راهپیماییهای عظیمی که امروز و روزهای قبل بین نجف و کربلا و در راه کربلا وجود داشته یا در شهرستانها به تبعیّت از آن راهپیمایی، راهپیمایی وجود داشته،
👏همچنان که در این راهپیماییها با اراده و با استحکام حرکت کردید، جوانانه راه رفتید،
🔘در همهی کارها، در راه معنویّت و حقیقت و حاکمیّت توحید انشاءاللّه خواهید توانست با همین استحکام حرکت کنید.
❇️این، امیدی است که به شما جوانهای امروز هست، به شما جوانهای دنیای اسلام هست، و بخصوص به شما جوانهای ایرانی عزیزمان هست.
🍀من امیدوارم خدای متعال به شماها کمک کند، توفیقتان بدهد و در این راه استقامت بورزید و همیشه حسینی زندگی کنید و حسینی بمانید.
🌹هفده شهریور، از ایام الله است...
♦️یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷شهریور از «ایّام الله» است. و باید یادمان نرود این را.
آن قدر شهید دادیم و آن قدر خون دادیم ما آن روز و در مقابل اجانب و در مقابل وابستگان به اجانب. قیام کردند ملت ما و خونشان ریخته شد، لکن پیروز شدیم...
( امام خمینی(ره) | ۱۷ شهریور ۵۸ )
◼️به مناسبت جنایت رژیم پهلوی در به خاک و خون کشیدن مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷
saleh.mp3
18.82M
خطبه های نماز جمعه شهرضا به امامت حجت الاسلام صالح امام جمعه شهرضا /17 شهریور 1402
در شرایط فعلی مهمترین وظیفه چیست؟
مهمترین وظیفه،هوشیاری در برابر توطئه های دشمنان و خنثی سازی آنهاست که به بهانههای مختلف در صدد مأیوس کردن مردم هستند.
و در این ایام سالگرد مهسا امینی می تواند بهانه ای برای بر هم زدن نظم و امنیت باشد.
باید در محافل و مجالس ،جهاد تبیین در زمینه واقع رخ داده و شیوه های فریب شیطان صفتان صورت گیرد تا جوانان و افراد بی اطلاع در دام این فریب خوردگان نیفتند.
با بیان حقایق ،از تحریف حقایق جلوگیری کنیم.
و من الله التوفیق
🌹🌹🌹🌹
🟢⭕️ موفقیت های دولت در سه ماه گذشته
🔴تورم را کاهش داده است.
⭕️غلبه بر مشکلات اساسی و حیاتی به جای مانده از سیاست های تخریبی دولت های قبل در خیانت به کشور بطوری که اداره کشور در حال مختل شدن بود منابع غذایی و انبارهای استراتژیک توسط دولت قبل نابود و فقط برای سه هفته کالای اساسی برای تغذیه کشور وجود داشت.
♦️در این دولت مردمی کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی را بدون چاپ پول یا استقراض از بانک مرکزی و با ایجاد منابع درآمدی جدید برطرف شد.(میراث شوم دولت روحانی)
♦️دولت توانست پنج هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل را احیا کرده، تولید کالاهای اساسی را ۲۲ درصد افزایش دهد و شاخصهای اقتصادی مثل نرخ رشد را مثبت کند.
♦️حدود ۲ سال گذشته متوسط تورم مواد غذایی در کشورهای اروپایی ۱۹ و در کشورهای منطقه بین ۲۸ تا ۲۹ درصد بوده است اما با توجه به برنامهریزیهای انجام شده و تدابیر اتخاذ شده حتما مشکلات حل شده و تورم نیز کاهشی خواهد شد.
⭕️باز گشت ۵ تن شمش طلای ذخایر کشور که با تلاش های دولت بنفس ۶۰ تن طلای کشور غارت و نابود شد.
🟡🟡🟡🟡🟡
⭕️چرا حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی کار لازمی بود؟
🔹در دولت گذشته بیش از ۷۲۰ هزار میلیارد تومان رانت ناشی از توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیب عدهای واردکننده و دلال و تاجر خاص رفت و افزایش قیمتها را هم کنترل نکرد که همین امر باعث شد دولت سیزدهم ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای اساسی را حذف کند و به جای آن به مردم یارانههای ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی بدهد.
🔸دولت دوازدهم از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا تیرماه ۱۴۰۰ که دولت را تحویل داد، ۶۶ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی خرج کرد تا کالاهای اساسی گران نشود اما آمارها نشان میدهد که این سیاست سبب تضعیف شدید تولیدکنندگان داخلی و افزایش سهم واردات در ۳ سال پایانی دولت قبل شد.
🔹بخش زیادی از کالاهای وارداتی با ارز ارزان یا به خارج از کشور قاچاق میشد یا به جای مصرف برای تولید مواد غذایی ضروری مردم به انحراف میرفت و صرف تولید سایر موادغذایی همچون کیک و شکلات میشد.
🔸عده زیادی از دریافت کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی اقدام به فروش آن یا کالاهای وارداتی با نرخ ارز آزاد کردند، تا بزرگترین رانت تاریخ ایران را رقم زدند.
🔹دولت سیزدهم اقدام به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی کرد که یک شوک تورمی مقطعی ایجاد کرد اما بررسی آماری نشان میدهد که متوسط ماهانه افزایش قیمت کالاهای اساسی در ۳ سال پایانی دولت قبل که ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده شد بیشتر از دولت سیزدهم و پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی بوده است.
🔸دولت سیزدهم بابت این گرانی یارانه نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی داد، درحالی که دولت قبل بابت آن گرانیها هیچ یارانهای به مردم نداد.
🔴پاسخ به جماعت طرفدار پهلوی
🔹زمان شاه
▪️حقوق دبیران لیسانسه آموزش و پرورش ۵۰۰ تومان (کلیک کنید )
▪️که با دلاری ۷ تومن
▪️معلمان ۷۱ دلار می توانستند بخرند
🔹زمان جمهوری اسلامی
▪️میانگین حقوق معلمان ۱۵ میلیون
▪️که با دلاری ۴۴ هزار تومان
▪️معلمان ۳۴۰ دلار می توانند بخرند
⚠️قدرت خرید معلمان برای دلار در حال حاضر نسبت به زمان شاه ۵ برابر شده است.
⭕️همه حوزههای اقتصاد ایران روند بهتری نسبت به ۲ سال پیش دارد
👤ليلاز: استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی تهران
🔹 در زمان حاضر رکورد سال ۹۵ در حوزه درآمد سرانه ایران با احتساب تورم بیشتر شده و در سال ۱۴۰۰ رشد بسیار زیاد نقدینگی را تجربه کردیم که اثرات آن را در فروردین ۱۴۰۲ با تورم ۵۵ درصدی دیدیم .
🔸 از نیمه سال ۱۴۰۱ نرخ رشد نقدینگی در حال کاهش نسبی بوده و از ابتدای سالجاری، این روند کاهشی شدت نیز گرفته است.
🔹 دلیل تورم موجود، وجود فساد در شبکه بانکی بویژه بانکهای نیمه خصوصی است و با اقدامات انجام شده در صورت پیروز نشدن اولیگارشی مالی بر روند فعلی دولت، پیشبینی میشود که روند نرخ تورم همچنان کاهش یابد و در پایان سال به حدود ۲۸ تا ۳۰ درصد برسد.
🔸بررسی روند تحولات نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی نشان میدهد که روند کاهش نقدینگی نیز مشهود است و اکنون هدفگذاری برای این نرخ تا پایان سال ۲۵ درصد تعیین شده است.
⭕️تغییر معادله کمتر از چند ساعت
🔹«امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در سفارت جدید ایران در بیروت گفت: «خوشبختانه در دیدار با سید سخنان بسیار امیدبخشی در حوزه مقاومت و وضعیت منطقه از ایشان شنیدیم. همه مطلع هستند که امروز رژیم صهیونیستی از بحرانهای چند لایه و امنیتی در سرزمینهای اشغالی رنج میبرد. من از جناب آقای سیدحسن نصرالله شنیدم که اگر رژیم جعلی صهیونیستی دچار خطایی بشود، این بار در کمتر از چند ساعت وضعیت علیه صهیونیستها تغییر خواهد کرد. همگان حتی دشمنهای مقاومت اعتراف میکنند که کلام سیدحسن نصرالله همیشه کلام صادقی بوده و به وعده خود عمل میکند.»
🔸بخشی از صحبتهای امیرعبداللهیان به موضوع مذاکرات هستهای بر میگشت. وی در این راستا گفت: «تهران از اراده سیاسی لازم برای رسیدن به نقطه توافق و بازگشت همه طرفها به اجرای توافق موسوم به برجام برخوردار است. در خصوص به کارگیری دیپلماسی برای لغو تحریمها اکنون ابتکاری از سوی سلطان عمان روی میز قرار دارد و در چارچوب این ابتکار تبادل پیام بین ما و طرفهای دیگر برقرار است.
⭕️آیا یاک 130 مقدمه پرواز سوخو 35 در آسمان ایران است؟
🔹پرواز هواپیمای آموزشی یاک 130 در آسمان ایران بر بسیاری از گمانه زنی ها و شایعات و حتی انتقادات در مورد وفای به عهد روس ها پایان داد. این جنگنده با کارکرد دوگانه رزمی- آموزشی، قابلیت های پرواز نسل جدید جنگنده ها مثل سوخو 35 را فراهم می کند.
🔸همچنین توانایی حمل مهمات (در حد 30 تن) را دارد و اینکه 800 کیلومتر برد پروازی دارد و در کل علاوه بر اینکه کارویژه آموزشی دارد، می تواند در نبرد هوا به هوا و حتی زمین و دریا نیز مورد استفاده قرار بگیرد که از این حیث گام مهمی در حوزه آموزش خلبانان ایرانی محسوب می شود.
🔹از طرفی حضور یاک 130 در ناوگان هوایی ج.ا.ایران گمانه ها در باره ورود سوخو35 را بیشتر می کند و به نوعی مقدمه ورود نسل جدید جنگنده های روسی به حساب می آید؛ چرا که قابلیت های این جنگنده دو کاربره پرواز با جنگنده های نسل جدید 4+ و 5 است؛ یعنی اگر روس ها و هم ایران قصد تحویل و خرید جنگنده سوخو 35 را نداشتند، اقدام به چنین تفاهمی نمی کردند. در حقیقت الحاق هواپیماهای یاک 130 به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در راستای قراردادهای تسلیحاتی کشورمان با فدراسیون روسیه است.
🔸بنابراین ورود این جنگنده را باید به فال نیک گرفت و آن را اقدامی مهم ارزیابی کرد؛ تا جایی که روزنامه صهیونیستی نوشت، «استقرارهواپیمای "یاک-130" در ایران تحول بزرگ و نشانگر افزایش ظرفیت نظامی این کشور است و این جنگنده خلبانان ایرانی را برای پرواز با هواپیماهای پیشرفته آماده میکند.
⭕️چشم انداز فرصت دوساله دولت سیزدهم
🔹فرصت کلیددارپاستور به نیمه رسیده است و از هم اکنون باید برای آینده تصویرسازی کند. دولت سیزدهم باید در نیمه دولت حکمرانی در حوزه سیاست خارجی براساس محورهای اساسی گام بردارد؛ نخست اینکه بر اساس نگاه اصولی دولت سیزدهم، جمهوری اسلامی ایران هرگز «مذاکره برای مذاکره» را در دستورکار قرار ندهد و صرفا برای مذاکرات خروجیمحور و مؤثر، اصالت و موضوعیت قائل باشد. نکته دوم اینکه «عدمتوافق» بهمراتب از «توافق بد» بهتر است؛ زیرا در توافقی که ایران نتواند از آثار مستقیم رفع تحریمها بهره گیرد، صرفا به یک طرف «متعهد» تبدیل میشود و این مترادف با خسارت محض خواهد بود. بهعبارت بهتر، کشورمان به «توافق خوب» میاندیشد؛ نه «توافق به هر قیمت ممکن» نکته نهایی اینکه برجام (با هر گونه تفاهم محدود دیگر ) صرفا باید بهمثابه یک ظرفیت تاکتیکی در خدمت استراتژی خنثیسازی تحریمها قرار گیرد.
🔸از سوی دیگر فعال سازی ظرفیت های حوزه بریکس، شانگهای و اوراسیا به سود اهداف اقتصادی کشور صورت گرفته است. در حوزه دیپلماسی منطقه ای و خصوصا ارتباط با همسایگان نیز شاهد بازتعریف مناسبات پیرامونی با حوزه همکاری خلیج فارس، آسیای میانه، افغانستان و شبه قاره هند و همسایگان حول محور منافع اقتصادی کشور هستیم.ادغام و هم افزایی سیاست خارجی و اقتصاد در دولت سیزدهم، یکی از رموز ارتقای تاب آوری منطقه ای و بین المللی کشورمان در مواجهه با تحریم ها محسوب می شود.
⭕️چرا عملکرد دولت قابل تمجید است؟
🔹دولت سیزدهم از چه ویژگی های برجسته ای برخوردار است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب این دولت را قابل تمجید می دانند و بر خلاف بیان حمایت آمیز از دولت های گذشته از این واژه متفاوت برای دولت سیزدهم در آغاز سومین سال فعالیت آن، استفاده می کنند. دولت سیزدهم از جهات زیادی با دولت های گذشته متفاوت است که یکی از مهمترین آنها خاستگاه مردمی، ساده زیستی اعضای کابینه و در راس آنها رئیس جمهور، کار و تلاش شبانه روزی و رویکرد انقلابی آن می باشد. همین تفاوت ها کفایت می کرد تا دولت سیزدهم به لحاظ راهبردی و عملکردی نیز متمایز از سایر دولت ها باشدکه نتایج آن را می توان در حوزه های مختلف مشاهده کرد.یکی از برکات بزرگ دولت سیزدهم را باید در« بُعد گفتمانی» جستجو کرد که برخی از مصادیق آن را می توان در این موارد جستجو کرد:
1-احیای آرمان های انقلاب اسلامی
2- بسط ارزش های اسلامی و انقلابی
3- توجه به اخلاق و اخلاق مداری
4- رشد معنویت و آخرت گرایی
5- حمایت از تفکر و جبهه مقاومت
6- کاهش اختلافات میان قوا
7- همراهی با سیاست های کلان نظام
8- حساسیت نسبت به خطوط قرمز نظام
9- فساد ستیزی و مقابله با فساد مالی
10 - خستگی ناپذیری و تلاش پیگیر
11- حضور میدانی و قرار گرفتن کنار مردم در مشکلات
12- توجه به منافع دراز مدت جامعه
13- ساده زیستی و مقابله با اشرافی گری
14- برخورداری از سعه صدر کافی در برخورد با انتقادات و عدم تحقیر منتقدین
15- عدم بکارگیری ادبیات تقابلی و تحقیر آمیز برخلاف دولت قبل
16- عدم اعتماد و خوش بینی به غرب
17- پرهیز از دوقطبی سازی میان نظام و دولت
18- به خدمت گرفتن سیاست خارجی در سیاست داخلی و کلان کشور
19- اهتمام لازم به پیگیری منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
20- تقویت بنیه دفاعی و امنیتی کشور.
⭕️بایدها و نبایدهای حضور مهمانان خارجي
🔹مهاجرت و ورود اتباع خارجی به هر کشوری، مانند یک تیغ دو لبه است؛ از یک طرف فرصت ورود سرمایه انسانی، نیروی کار ارزان و کمک به رشد اقتصادی است و از یک طرف هم مسائل اجتماعی و امنیتی ناشی از افزایش حضور اتباع بیگانه است. اینکه کدام یک از این دو لبه، جلوه نمایانتری در یک کشور داشته باشد، بستگی به قوانین و مقررات مهاجرتی و نحوه اداره جمعیت اتباع در یک کشور دارد.
🔸در صورتی که در این زمینه به درستی سیاستگذاری شود و جوانب امر سنجیده شود فرصتهای بیبدیلی با خود به همراه دارد که در مورد مهاجران افغانستانی چشمههایی از آن را در سالیان اخیر دیدهایم. رواج نگاههای برادرانه و کانالیزه کردن مهاجرتهای آنان بسیاری از آسیبها را کاهش میدهد.
⭕️ سه جریان مخالف اتصال خط ریلی بصره – شلمچه
◽️خط ریلی «بصره-شلمچه» نزدیک به ۲۲ سال است که قرار شده احداث شود اما هر بار دستهایی از پشت پرده وارد عمل شده و مانع از اتصال ریلی ایران-عراق میشوند اما این همه مخالفت برای چیست؟ یک اتصال ریلی ساده، چرا باید تا این اندازه با مخالفت روبهرو شود؟ پای چه ذینفعانی در میان است؟/ به نوشته روزنامه هممیهن به طور خلاصه مخالفان و دلایل آن در سه دسته زیر قابل تقسیم است:
1️⃣ مخالفان داخل عراق
🔹علت: کمرنگ شدن بندر فاو
2️⃣ مخالفان منطقهای
🔸علت: بازارهای ترکیه و عربستان در سوریه، لبنان و اردن
3️⃣ مخالفان فرامنطقهای
🔹علت: بازارهای مدیترانه در اختیار اروپاست
آمریکا با تکمیل کریدور شرق- غرب و ورود چین به عرصه رقابت در مدیترانه مخالف است.
⭕️قله کجاست؟ ماکجاییم؟
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۶ مرداد سال جاری در دیدار با فرماندهان سپاه گفتند: «ما فصل مُشَبّعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. »
🔸تأکید رهبر معظم انقلاب در یک بازه زمانی ۱۲ساله بر کلیدواژههای نمادینی چون «قله»، «دامنه» و «حرکت در مسیر»، علاوه بر اینکه محورهای راهبردی کشور را مشخص میکند، پرسشهای قابلتأمل دیگری به دنبال دارد که بدون یافتن پاسخی برای آنها، درک عمق و مافیالضمیر مفاهیم یادشده ممکن و میسر نخواهد بود.
🔹پرسشهایی نظیر اینکه مشخصات قله مورد اشاره مقام معظم رهبری چیست؟ کشور در حالحاضر نسبت به قله در چه فاصلهای قرار دارد؟ وجوه مشخصه دامنهای که در آن قرار داریم چیست و شاید کلیدیترین سوال این است که چرا فقط وقتی به قله برسیم، دشمنیها پایان خواهد یافت؟
🔸تاریخ چهلوپنج ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، همچنین نمونههای روشن و واضح تاریخی سایر کشورها موید این واقعیت است که دشمنیها، کارشکنیها، مانعتراشیها، اعمال فشار و تمامی ترفندهای شبهقانونی و غیرقانونی برای متوقفکردن حرکت، انحراف مسیر یا دورکردن هدف است؛ لذا رسیدن به قله مثالی که مترادف حداعلی قدرتمندی و توانمندی است، تنها راه پایانبخشیدن به حرکات ایذائی است.
🔹چنانکه تمام «آتشبس»ها و «مصالحه»های پایدار دقیقا لحظهای منعقد میشود که طرف متخاصم به این نتیجه برسد اعمال زور و فشار چه سختافزاری و نظامی، چه اقتصادی و ... به نتیجه مطلوبی که میخواست منجر نشده است.
🔸رهبر معظم انقلاب با درک کامل و دقیق از معادلات قدرت در نظام بینالملل بر این قاعده مهم آگاهند که روش و منش نظام سلطه کاملا منفعتگرایانه بوده و ماهیت اعتقادی و ایدئولوژیک ندارد.
🔹«دستیابی به نتیجه با کمترین هزینه» اصل راهبردی مورد اجماع قدرتهای سلطهگراست و بر این اساس هیچگاه حاضر به پرداخت هزینهای بیشتر از منفعت قابلدسترس، نخواهند بود.
🔸قلهای که رهبر معظم انقلاب بارها ازضرورت فتح آن سخن گفتهاند، جایگاه و موقعیتی است که کشور با کسب قدرت در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و علمی عنقریب به آن میرسد و بهموازات افزایش قدرتمندی، آسیبپذیریها به کمترین میزان ممکن میرسد.