⭕️همه حوزههای اقتصاد ایران روند بهتری نسبت به ۲ سال پیش دارد
👤ليلاز: استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی تهران
🔹 در زمان حاضر رکورد سال ۹۵ در حوزه درآمد سرانه ایران با احتساب تورم بیشتر شده و در سال ۱۴۰۰ رشد بسیار زیاد نقدینگی را تجربه کردیم که اثرات آن را در فروردین ۱۴۰۲ با تورم ۵۵ درصدی دیدیم .
🔸 از نیمه سال ۱۴۰۱ نرخ رشد نقدینگی در حال کاهش نسبی بوده و از ابتدای سالجاری، این روند کاهشی شدت نیز گرفته است.
🔹 دلیل تورم موجود، وجود فساد در شبکه بانکی بویژه بانکهای نیمه خصوصی است و با اقدامات انجام شده در صورت پیروز نشدن اولیگارشی مالی بر روند فعلی دولت، پیشبینی میشود که روند نرخ تورم همچنان کاهش یابد و در پایان سال به حدود ۲۸ تا ۳۰ درصد برسد.
🔸بررسی روند تحولات نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی نشان میدهد که روند کاهش نقدینگی نیز مشهود است و اکنون هدفگذاری برای این نرخ تا پایان سال ۲۵ درصد تعیین شده است.
⭕️تغییر معادله کمتر از چند ساعت
🔹«امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در سفارت جدید ایران در بیروت گفت: «خوشبختانه در دیدار با سید سخنان بسیار امیدبخشی در حوزه مقاومت و وضعیت منطقه از ایشان شنیدیم. همه مطلع هستند که امروز رژیم صهیونیستی از بحرانهای چند لایه و امنیتی در سرزمینهای اشغالی رنج میبرد. من از جناب آقای سیدحسن نصرالله شنیدم که اگر رژیم جعلی صهیونیستی دچار خطایی بشود، این بار در کمتر از چند ساعت وضعیت علیه صهیونیستها تغییر خواهد کرد. همگان حتی دشمنهای مقاومت اعتراف میکنند که کلام سیدحسن نصرالله همیشه کلام صادقی بوده و به وعده خود عمل میکند.»
🔸بخشی از صحبتهای امیرعبداللهیان به موضوع مذاکرات هستهای بر میگشت. وی در این راستا گفت: «تهران از اراده سیاسی لازم برای رسیدن به نقطه توافق و بازگشت همه طرفها به اجرای توافق موسوم به برجام برخوردار است. در خصوص به کارگیری دیپلماسی برای لغو تحریمها اکنون ابتکاری از سوی سلطان عمان روی میز قرار دارد و در چارچوب این ابتکار تبادل پیام بین ما و طرفهای دیگر برقرار است.
⭕️آیا یاک 130 مقدمه پرواز سوخو 35 در آسمان ایران است؟
🔹پرواز هواپیمای آموزشی یاک 130 در آسمان ایران بر بسیاری از گمانه زنی ها و شایعات و حتی انتقادات در مورد وفای به عهد روس ها پایان داد. این جنگنده با کارکرد دوگانه رزمی- آموزشی، قابلیت های پرواز نسل جدید جنگنده ها مثل سوخو 35 را فراهم می کند.
🔸همچنین توانایی حمل مهمات (در حد 30 تن) را دارد و اینکه 800 کیلومتر برد پروازی دارد و در کل علاوه بر اینکه کارویژه آموزشی دارد، می تواند در نبرد هوا به هوا و حتی زمین و دریا نیز مورد استفاده قرار بگیرد که از این حیث گام مهمی در حوزه آموزش خلبانان ایرانی محسوب می شود.
🔹از طرفی حضور یاک 130 در ناوگان هوایی ج.ا.ایران گمانه ها در باره ورود سوخو35 را بیشتر می کند و به نوعی مقدمه ورود نسل جدید جنگنده های روسی به حساب می آید؛ چرا که قابلیت های این جنگنده دو کاربره پرواز با جنگنده های نسل جدید 4+ و 5 است؛ یعنی اگر روس ها و هم ایران قصد تحویل و خرید جنگنده سوخو 35 را نداشتند، اقدام به چنین تفاهمی نمی کردند. در حقیقت الحاق هواپیماهای یاک 130 به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در راستای قراردادهای تسلیحاتی کشورمان با فدراسیون روسیه است.
🔸بنابراین ورود این جنگنده را باید به فال نیک گرفت و آن را اقدامی مهم ارزیابی کرد؛ تا جایی که روزنامه صهیونیستی نوشت، «استقرارهواپیمای "یاک-130" در ایران تحول بزرگ و نشانگر افزایش ظرفیت نظامی این کشور است و این جنگنده خلبانان ایرانی را برای پرواز با هواپیماهای پیشرفته آماده میکند.
⭕️چشم انداز فرصت دوساله دولت سیزدهم
🔹فرصت کلیددارپاستور به نیمه رسیده است و از هم اکنون باید برای آینده تصویرسازی کند. دولت سیزدهم باید در نیمه دولت حکمرانی در حوزه سیاست خارجی براساس محورهای اساسی گام بردارد؛ نخست اینکه بر اساس نگاه اصولی دولت سیزدهم، جمهوری اسلامی ایران هرگز «مذاکره برای مذاکره» را در دستورکار قرار ندهد و صرفا برای مذاکرات خروجیمحور و مؤثر، اصالت و موضوعیت قائل باشد. نکته دوم اینکه «عدمتوافق» بهمراتب از «توافق بد» بهتر است؛ زیرا در توافقی که ایران نتواند از آثار مستقیم رفع تحریمها بهره گیرد، صرفا به یک طرف «متعهد» تبدیل میشود و این مترادف با خسارت محض خواهد بود. بهعبارت بهتر، کشورمان به «توافق خوب» میاندیشد؛ نه «توافق به هر قیمت ممکن» نکته نهایی اینکه برجام (با هر گونه تفاهم محدود دیگر ) صرفا باید بهمثابه یک ظرفیت تاکتیکی در خدمت استراتژی خنثیسازی تحریمها قرار گیرد.
🔸از سوی دیگر فعال سازی ظرفیت های حوزه بریکس، شانگهای و اوراسیا به سود اهداف اقتصادی کشور صورت گرفته است. در حوزه دیپلماسی منطقه ای و خصوصا ارتباط با همسایگان نیز شاهد بازتعریف مناسبات پیرامونی با حوزه همکاری خلیج فارس، آسیای میانه، افغانستان و شبه قاره هند و همسایگان حول محور منافع اقتصادی کشور هستیم.ادغام و هم افزایی سیاست خارجی و اقتصاد در دولت سیزدهم، یکی از رموز ارتقای تاب آوری منطقه ای و بین المللی کشورمان در مواجهه با تحریم ها محسوب می شود.
⭕️چرا عملکرد دولت قابل تمجید است؟
🔹دولت سیزدهم از چه ویژگی های برجسته ای برخوردار است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب این دولت را قابل تمجید می دانند و بر خلاف بیان حمایت آمیز از دولت های گذشته از این واژه متفاوت برای دولت سیزدهم در آغاز سومین سال فعالیت آن، استفاده می کنند. دولت سیزدهم از جهات زیادی با دولت های گذشته متفاوت است که یکی از مهمترین آنها خاستگاه مردمی، ساده زیستی اعضای کابینه و در راس آنها رئیس جمهور، کار و تلاش شبانه روزی و رویکرد انقلابی آن می باشد. همین تفاوت ها کفایت می کرد تا دولت سیزدهم به لحاظ راهبردی و عملکردی نیز متمایز از سایر دولت ها باشدکه نتایج آن را می توان در حوزه های مختلف مشاهده کرد.یکی از برکات بزرگ دولت سیزدهم را باید در« بُعد گفتمانی» جستجو کرد که برخی از مصادیق آن را می توان در این موارد جستجو کرد:
1-احیای آرمان های انقلاب اسلامی
2- بسط ارزش های اسلامی و انقلابی
3- توجه به اخلاق و اخلاق مداری
4- رشد معنویت و آخرت گرایی
5- حمایت از تفکر و جبهه مقاومت
6- کاهش اختلافات میان قوا
7- همراهی با سیاست های کلان نظام
8- حساسیت نسبت به خطوط قرمز نظام
9- فساد ستیزی و مقابله با فساد مالی
10 - خستگی ناپذیری و تلاش پیگیر
11- حضور میدانی و قرار گرفتن کنار مردم در مشکلات
12- توجه به منافع دراز مدت جامعه
13- ساده زیستی و مقابله با اشرافی گری
14- برخورداری از سعه صدر کافی در برخورد با انتقادات و عدم تحقیر منتقدین
15- عدم بکارگیری ادبیات تقابلی و تحقیر آمیز برخلاف دولت قبل
16- عدم اعتماد و خوش بینی به غرب
17- پرهیز از دوقطبی سازی میان نظام و دولت
18- به خدمت گرفتن سیاست خارجی در سیاست داخلی و کلان کشور
19- اهتمام لازم به پیگیری منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
20- تقویت بنیه دفاعی و امنیتی کشور.
⭕️بایدها و نبایدهای حضور مهمانان خارجي
🔹مهاجرت و ورود اتباع خارجی به هر کشوری، مانند یک تیغ دو لبه است؛ از یک طرف فرصت ورود سرمایه انسانی، نیروی کار ارزان و کمک به رشد اقتصادی است و از یک طرف هم مسائل اجتماعی و امنیتی ناشی از افزایش حضور اتباع بیگانه است. اینکه کدام یک از این دو لبه، جلوه نمایانتری در یک کشور داشته باشد، بستگی به قوانین و مقررات مهاجرتی و نحوه اداره جمعیت اتباع در یک کشور دارد.
🔸در صورتی که در این زمینه به درستی سیاستگذاری شود و جوانب امر سنجیده شود فرصتهای بیبدیلی با خود به همراه دارد که در مورد مهاجران افغانستانی چشمههایی از آن را در سالیان اخیر دیدهایم. رواج نگاههای برادرانه و کانالیزه کردن مهاجرتهای آنان بسیاری از آسیبها را کاهش میدهد.
⭕️ سه جریان مخالف اتصال خط ریلی بصره – شلمچه
◽️خط ریلی «بصره-شلمچه» نزدیک به ۲۲ سال است که قرار شده احداث شود اما هر بار دستهایی از پشت پرده وارد عمل شده و مانع از اتصال ریلی ایران-عراق میشوند اما این همه مخالفت برای چیست؟ یک اتصال ریلی ساده، چرا باید تا این اندازه با مخالفت روبهرو شود؟ پای چه ذینفعانی در میان است؟/ به نوشته روزنامه هممیهن به طور خلاصه مخالفان و دلایل آن در سه دسته زیر قابل تقسیم است:
1️⃣ مخالفان داخل عراق
🔹علت: کمرنگ شدن بندر فاو
2️⃣ مخالفان منطقهای
🔸علت: بازارهای ترکیه و عربستان در سوریه، لبنان و اردن
3️⃣ مخالفان فرامنطقهای
🔹علت: بازارهای مدیترانه در اختیار اروپاست
آمریکا با تکمیل کریدور شرق- غرب و ورود چین به عرصه رقابت در مدیترانه مخالف است.
⭕️قله کجاست؟ ماکجاییم؟
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۶ مرداد سال جاری در دیدار با فرماندهان سپاه گفتند: «ما فصل مُشَبّعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. »
🔸تأکید رهبر معظم انقلاب در یک بازه زمانی ۱۲ساله بر کلیدواژههای نمادینی چون «قله»، «دامنه» و «حرکت در مسیر»، علاوه بر اینکه محورهای راهبردی کشور را مشخص میکند، پرسشهای قابلتأمل دیگری به دنبال دارد که بدون یافتن پاسخی برای آنها، درک عمق و مافیالضمیر مفاهیم یادشده ممکن و میسر نخواهد بود.
🔹پرسشهایی نظیر اینکه مشخصات قله مورد اشاره مقام معظم رهبری چیست؟ کشور در حالحاضر نسبت به قله در چه فاصلهای قرار دارد؟ وجوه مشخصه دامنهای که در آن قرار داریم چیست و شاید کلیدیترین سوال این است که چرا فقط وقتی به قله برسیم، دشمنیها پایان خواهد یافت؟
🔸تاریخ چهلوپنج ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، همچنین نمونههای روشن و واضح تاریخی سایر کشورها موید این واقعیت است که دشمنیها، کارشکنیها، مانعتراشیها، اعمال فشار و تمامی ترفندهای شبهقانونی و غیرقانونی برای متوقفکردن حرکت، انحراف مسیر یا دورکردن هدف است؛ لذا رسیدن به قله مثالی که مترادف حداعلی قدرتمندی و توانمندی است، تنها راه پایانبخشیدن به حرکات ایذائی است.
🔹چنانکه تمام «آتشبس»ها و «مصالحه»های پایدار دقیقا لحظهای منعقد میشود که طرف متخاصم به این نتیجه برسد اعمال زور و فشار چه سختافزاری و نظامی، چه اقتصادی و ... به نتیجه مطلوبی که میخواست منجر نشده است.
🔸رهبر معظم انقلاب با درک کامل و دقیق از معادلات قدرت در نظام بینالملل بر این قاعده مهم آگاهند که روش و منش نظام سلطه کاملا منفعتگرایانه بوده و ماهیت اعتقادی و ایدئولوژیک ندارد.
🔹«دستیابی به نتیجه با کمترین هزینه» اصل راهبردی مورد اجماع قدرتهای سلطهگراست و بر این اساس هیچگاه حاضر به پرداخت هزینهای بیشتر از منفعت قابلدسترس، نخواهند بود.
🔸قلهای که رهبر معظم انقلاب بارها ازضرورت فتح آن سخن گفتهاند، جایگاه و موقعیتی است که کشور با کسب قدرت در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و علمی عنقریب به آن میرسد و بهموازات افزایش قدرتمندی، آسیبپذیریها به کمترین میزان ممکن میرسد.
✅رهبر انقلاب: مراقب باشید جدول دشمن را کامل نکنید
💠باید مراقب باشیم راه را خطا نرویم اشتباه نکنیم حق را با باطل عوضی نگیریم. قرآن معیار داده به ما. قرآن میفرماید که «مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ» آیا ما با پیغمبر هستیم یا نیستیم؟ راه این است دیگر.
💠علامت دارد. «وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ» اگر شما دیدید این راهی که داریم میرویم راهی است که کفّار را خوشحال میکند، بدانید که أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ نیستید. پس مع رسول اللّه نیستید، همراه پیغمبر نیستید.
💠حواسمان باید جمع باشد. بدانیم چه کار میکنیم بدانیم چه میگوییم، حرفی که میزنیم در جهت نقشه دشمن نباشد. جدول دشمن را کامل نکند. گاهی غفلت ممکن است بکند کسی یک حرکتی بکند یک حرفی بزند که جدول نقشه دشمن را کامل کند، این خطرناک است. باید مراقبت کرد که این اتفاق نیفتد. اگر ما مراقب باشیم دشمن هیچ غلطی نمیتواند انجام بدهد.
⭕️واژه ها و آنچه دشمن می خواهد
🔹دشمن هوشمندانه بنیان ها را تخریب می کند ذائقه جامعه را تغییر می دهد واژه ها را جابگزین تا بار معنایی آنها راجابجا کند . زمانی که بی حیایی را به خوش برخوردی ، خیانت و هرزگی را به آزادی ، بی حجابی را به آراستگی ، حیا را به خجالتی بودن، عفاف را اُمُل بودن و امر به معروف را فضولی تعبیر و آن را به خورد یک جامعه می دهد چه کسی می تواند بگوید چه اتفاقی در حال افتادن می باشد .
🔸دشمن نه تنها ذهن ما بلکه بنیان های فرهنگی جامعه ما را نیز تخریب می کند زمانی که بی حیایی و بی حجابی بار معنایی خود را نزد افراد یک جامعه از دست داد، دیگر کسی برای دین ، میهن و ارزش های انسانی جلوی دشمن نخواهد ایستاد و گلو پاره نخواهد کرد . این همان چیزی است که دشمن امید بسیاری به آن بسته است . حواسمان باشد اصالت واژه ها سنگر مستحکم افراد یک جامعه است.
⭕️نقش امید در سیاست
🔹امید محرک مهمی است که به شهروندان عزم و اراده می دهد تا اهداف سیاسی خود را حتی در شرایط نامطلوب دنبال نمایند، امید شامل تمرکز ذهنی بر امکان نتیجه به جای ناممکن بودن آن است.
🔸شهروندان امیدوار مسیرهایی را به سوی نتیجه مورد انتظار تجسم می کنند و می کوشند تا آن را به یک امکان واقعی تبدیل نمایند، امید با نگرش های دیگر ما نسبت به همشهریان مان به ویژه اعتماد ارتباط نزدیکی دارد، امید به ما کمک می کند تا مجموعه ای از نگرش های مطلوب مانند اعتماد، دوستی مدنی و احترام را نسبت به هشهریان خود پرورش دهیم . امید در پایبندی شهروندان به قرارداد اجتماعی نقش موثری دارد شهروندان امیدوار بیشتر با دولت همکاری می کنند زیرا امیدوارند با انجام این کار پاداش های بزرگتری(خدمات عمومی) بدست آورند.
🔹امید بیانگر اطمینان شهروندان است که با هم می توانند در حل مشکلات مشترک پیشرفت کنند و به این ترتیب پیش شرط اساسی مشارکت در کنش های مردم سالارانه را تشکیل میدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مردم سیستانوبلوچستان و خراسان جنوبی:
دشمن دو نقطهی اساسی را هدف گرفته. یکی وحدت ملّی، یکی امنیت ملّی. وحدت ملّی مهم است. نگذارید وحدت را بهم بزنند. وحدت یعنی چه؟ یعنی آنجایی که پای منافع ملت در میان هست اختلافات مذهبی، اختلافات سیاسی، اختلافات گروهی، اختلافات قومی باید کنار گذاشته بشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: برنامۀ گروه بحران آمریکا برای ضربه زدن به ایران است.
⭕️غریب آبادی: گروهکهای تروریستی و حامیان آنها را باید در مقابل اقداماتشان پاسخگو نمود
👤دبیر ستاد حقوق بشر:
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گروهکهای تروریستی با حمایت های غرب و آمریکا ایجاد شدند و بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم بی گناه را ترور کردند.
🔸غربیها از گروهکهای تروریستی به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف سیاست خارجی خود استفاده میکنند.
🔹اجازه نخواهیم داد گروهکهای تروریستی با اقدامات خود امنیت کشور را با مشکل مواجه کنند و آرامشی که در زندگی مردم وجود دارد را مختل کنند.
🔸کشورهای میزبان گروهک تروریستی منافقین یا تروریستها را به ایران تحویل دهند و یا با تشکیل دادگاه به جنایت آنها رسیدگی کنند.
🔹گفتوگوها درخصوص تبادل زندانی بین ایران و آمریکا در راستای حمایت ایران از شهروندان خود است.
🔸استکهلم هیچ ادلهای برای دستگیری حمید نوری ندارد. جمهوری اسلامی دستگیری آقای نوری را حمایت از تروریسم تلقی میکند.
🔹جلسات رسیدگی به پرونده متهمان ترور حاج قاسم در دادگاه در دست برنامه ریزی است.
⭕️سناریوی بازتولید آشوب و ناامنی با اسم رمز موسوی و رهنورد
🔹جریانهای ضدانقلاب و دشمنان غربی-صهیونیستی پس از شکست آشکار و مفتضحانه در ارائه روایتی وارونه و دروغ از چگونگی فوت جواد روحی، فاز دیگری از پروژه بازتولید اغتشاشات را کلید زدهاند که میرحسین موسوی و زهرا رهنورد سوژه اصلی آن هستند.
🔸ماجرا از جایی شروع شد که وبسایت ضدانقلابی کلمه، در خبری گنگ و کلی مدعی شد؛ سلامت جسمی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، به واسطه استمرار حبس خانگی و تشدید فشارها در خطر بوده و شاخصههای سلامت عمومی این دو نفر افت کرده است.
🔹این در حالی است که به واسطه کاهش محدودیتهای نامبردگان طی سالهای اخیر، اساسا چیزی به نام حصر خانگی وجود ندارد.
🔸انتشار این خبر، درست در آستانه سالگرد اغتشاشات و التماس برخی جریانهای ضدانقلابی خارجنشین برای بازتولید آشوب و ناامنی در کشور قطعا معنادار است.
◽️در این خصوص دو نکته اساسی وجود دارد:
🔹نخست اینکه؛ جریانهای ضدانقلاب، سرویسهای اطلاعاتی و اتاق فکرهای غربی-صهیونیستی که بر روایتسازی جعلی و تحریک کننده از فوت جواد روحی حساب ویژهای باز کرده و به زعم خویش با کپیبرداری از ماجرای فوت مهسا امینی میخواستند شهریور امسال را نیز به اغتشاشات سال گذشته پیوند بزنند، پس از شکست در این پروژه، اینک به فکر بهرهگیری از ظرفیت دو فرد مذکور برای اجرای این سناریو افتادهاند.
🔸دوم اینکه؛ طرح مسئلهای تحت عنوان در خطر بودن سلامت جسمی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و ارتباط دادن این موضوع با مواضع و رفتارهای آنها در حمایت از اغتشاشات شکست خورده سال گذشته، اسم رمز فاز جدیدتر بازی دشمنان پس از شکست در مرحله قبلی تلقی میشود، لذا سرویسهای امنیتی خارجی حامی جریانات ضدانقلاب، بازی جدید را نه در یک بستر از پیش برنامهریزی شده، بلکه در سایه اجبار و شکست ناشی از ناکامی پروژه وارونهنمایی مرگ جواد روحی کلید زدهاند.
🔹دستگاههای امنیتی جمهوری اسلامی ایران قطعا باید بیش از پیش مراقب تحرکات طراحان این فتنه جدید باشند زیرا دشمنان نشان دادهاند که در مسیر دستیابی به اهداف و مطامع پلید خود حاضرند هرگونه اقدامی از جمله قربانی کردن مهرهها و سوژههای خود را صورت دهند.
⭕️شایعه پردازی و دروغ پراکنی
🔹اساساً شایعه پردازی و دروغ پراکنی از مهمترین تاکتیک های جنگ رسانه ای است. هر جنگی حداقل در دو زمینه رخ می دهد، میدان نبرد و اذهان مردم از طریق تبلیغات. تبلیغات و شایعه پراکنی می تواند موجب بسیج مردم در حمایت از یک هدف شود، اما این امر اغلب به بهانه مبالغه، تحریف ها واقعیت ها و حتی دروغ پردازی درباره مسایل به منظور کسب حمایت انجام می گیرد ازاین رو شایعه پردازی و دروغ پراکنی در شبکه های اجتماعی و سایت ها اغلب در جهت تهییج تشویق مردم به شرکت در اغتشاشات انجام می گیرد.
🔸اشاعه دروغ در مورد کشته شدگان، حجم وسیع تبلیغات منفی بر علیه نیروهای انتظامی، حمله فراوان نوشتاری شدید به مقام معظم رهبری( مدظله العالی )، تعیین محل ها و ساعات تجمعات و اغتشاشات، شایعه پردازی و اغراق در مورد وقایع بازداشت شدگان، بی اعتبار دانستن دادگاه های محاکمه اغتشاش گران و... سوژه های تبلیغاتی فراوانی را برای رسانه های بیگانه فراهم می آورند و با تشویق به تجمعات اعتراضی کاربران در نقاط مختلف کشور، موجب ملتهب شدن فضای سیاسی درون کشور می شوند.
⭕️تحلیل چرایی تاکیدات رسانه ای مقام معظم رهبری در دولت سیزدهم
🔹روی این جملات حضرت آقا تامل کنید :(( متاسفانه زبان دولت در بیان آنچه که انجام گرفته،زبان رسایی نیست)).((فعالیت های رسانه ای دولت باید کارآمد شود)).((برای هر اقدامی بنظر من یک پیوست تبلیغی لازم است)).ببینید چقدر حضرت آقا روی بحث رسانه تاکید دارند،دولت برای حل مشکل اقناع سازی مردم نباید به خبرگزاری ها و صداسیما اکتفا کند بلکه می تواند از ابزارهای مختلف ارتباطی دیگر نیز بهره ببرد.چرا که رسانه های معاند کوچکترین مشکلات را در دور افتاده ترین روستاهای کشور به نمایش در می آورند ولی دولت ما بزرگ ترین خدمات خودش را به نمایش و سمع مردم نمی رساند.تشکیل تیم قوی رسانه ای دردولت و انتشار دستاوردها در رسانه های مختلف و تکرار و پخش متعدد در شبکه های صدا و سیما، از واجبات فعالیت های رسانه ای باید باشد.ضعف دولت در انجام این کار می تواندتبعات سنگینی برای دولت و امید آفرینی ملت داشته باشد.هرشب یک مستند قوی از کارهای آن روز دولت در سراسر نقاط کشور ، از کارهای بزرگ تا کارهای کوچک حتی در داخل روستاها ،نمود دادن زحمات کادر دولت و زیرمجموعه های آن باید در تلویزیون در بیش از یک شبکه در ساعات مختلف پخش گردد . از جمله اقدامات مهم دولت در دورات مسئولت تاکنون می توان به:
1️⃣جهش صادرات نفت خام و میعانت گازی کشور و دستیابی به رکورد بالاترین صادرات از سال 1397 تا کنون
2️⃣بهره برداری از طرح آبرسانی در سنندج ،افتتاح طرح آبرسانیبه 1500 روستای کشور ،طرح های آبرسانی غدیر و حل تنش های آبی در شهرهای همدان و شهرکرد
3️⃣ سواپ گازی ایران –ترکمنستان و آذربایجان پس از 5 سال توقف که امضای قرارداد این سواپ که از سه بعد سیاسی،اقتصادی و ترانزیتی برای ایران حائز اهمیت است
4️⃣شفاف سازی صورت های بانک ها و شرکت های دولتی برای نخستین بار در کشور
5️⃣عضویت دائیم ایران در گروه بریکس و پیمان شانگهای پس از 15 سال عضویت بعنوان ناظر. 6️⃣راه اندازی کریدور شمال – جنوب از روسیه تا هند به صورت زمینی و ریلی بعد از 22 سال
7️⃣آزادی پول های بلوکه شده ایران در عراق و کره جنوبی ، وصول طلب 530میلیون دلاری ایران از انگلیس و موصل سایر مطالبات نفتی بدون برجام و اف ای تی اف ، اشار کرد.
⭕️مقابله با جنگ نرم از دیدگاه رهبری چگونه امکان پذیر است؟
1️⃣دستاویزی به مبانی الهی
افسر جنگ نرم به سفارش پیامبر اعظم (ص) همواره به اصول مورد تأکید قرآن و سیره ی اهل بیت توجه نموده و در انتخاب های فردی و اجتماعی این اصول را خط مشی خود قرار می دهد.
2️⃣اعتماد به وعده های الهی
افسر جنگ نرم بر این اعتقاد است که اگر فقط برای رضای خدا تلاش کند، خداوند قطعاً او را در مسیر رسیدن به هدف یاری خواهد کرد.
3️⃣تکلیف محوری
افسر جنگ نرم همواره در تصمیم گیری های فردی و اجتماعی به جای نتیجه گرایی فقط به انجام تکلیف می اندیشد؛ چرا که معتقد است با توکل به خداوند مهربان به وظیفه، نتیجه حاصل خواهد شد.
4️⃣اعتقاد به ظهور منجی
افسر جنگ نرم در راستای زمینه سازی ظهور، همواره بالابردن آگاهی و بصیرت، دفاع از حق، حمله به شیطان و مبارزه با جهل و کفر را در دستور کار خود قرار می دهد.
5️⃣دشمن شناسی
افسر جنگ نرم با هوشیاری و بصیرت دشمن را شناخته و همواره با دقت و تیزبینی مواضع روش های آنان را به منظور طراحی عملیات دفاعی یا تهاجمی مورد بررسی قرار می دهد.
6️⃣ بازی نکردن در زمین دشمن
افسر جنگ نرم همواره با توجه به تدابیر فرمانده، به هیچ وجه در زمین دشمن بازی نکرده و در نقشه های دشمن نیز ایفای نقش نمی کند.
⭕️ساخت نخستین ماهواره تحقیقاتی حوزه ناوبری ایران
👤سخنگوی سازمان فضایی ایران:
🔹پژوهشگاه فضایی ایران در راستای حمایت از بخش خصوصی، در نظر دارد به منظور طراحی، ساخت و تحویل در مدار ماهواره تحقیقاتی پژوهش۱، مناقصه عمومی برگزار کند.
🔸ماهواره پژوهش۱ در واقع یک ماهواره تحقیقاتی در حوزه ناوبری فضاپایه خواهد بود.
⭕️بالاخره عرصه هنر و ورزش سیاسی هست یا نیست!؟
🔹در روز ۱۱ شهریورماه (دوم سپتامبر)تعدادی از سینماگران و شرکتکنندگان در هشتادمین دوره جشنواره فیلم ونیز با بالابردن دستنوشتههایی و دادن شعار از اغتشاشات سال گذشته ایران حمایت کردند
🔸این نمایش کاملا سیاسی در جشنوارهای بهظاهر سینمایی که مدعی عدم ورود به مسائل سیاسی است،در حالی تابلوی حمایت از اغتشاشگران و براندازان را سرِ دست گرفته،که مقامات و رسانههای غربی-صهیونیستی همواره جمهوری اسلامی ایران را متهم به استفاده ابزاری از هنر و ورزش کرده و خود را مبرّای از آن میدانند
🔹اتاق فکرهای غربی-صهیونیستی و پادوهای رسانهای آنان، همواره اینگونه القاء کردهاند که ایران با اتخاذ رویکردهای سیاسی و ایدئولوژیک، عرصه هنر و ورزش را آلوده به اغراض سیاسی کرده، حال آنکه، دستِکم طی یکسال گذشته همه رویدادهای هنری و ورزشی خارجی، عرصه رفتارهای سیاسی آنان علیه ایران بوده است
🔸گرچه عموم ملت ایران بارها بر خلاف خواسته این اتاق فکرها و جریانهای ضدایرانی رفتار کرده و به اَشکال مختلف حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی نشان دادهاند، اما مطرودین ملت و وطنفروشانی که آشکارا بر لزوم تشدید تحریمهای ضدایرانی تاکید دارند، همچنان میکوشند با ایجاد چنین صحنههایی، خود را حامی مردم ایران نشان داده و اغراض ضدملی و تجزیهطلبانه خود را پیش ببرند
🔹جریانهای ضدایرانی همچنان از پاسخ به این سوال ملت ایران عاجزند که اگر موضوع واقعا حمایت از ایرانیت و مردم است، چرا حتی یکبار هم در چنین نمایشهای نخنمایی تصاویر قهرمانان ملی و اسطورههای مقاومت و ایثار که به دست تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند، سرِ دست گرفته نمیشود!؟
🔸و مهمتر اینکه؛چرا کشورهای غربی مدعی آزادی بیان، در کشورهای خود کمترین اجازهای به طرح کوچکترین انتقاد نمیدهند و شدیدترین برخوردها را با منتقدین دارند؟ در کدامیک از این کشورها اجازه رفتارهای ضدامنیتی داده میشود؟
🔹ناگفته پیداست که دست دشمنِ چندپاره برای مقابله با اراده ملت ایران خالی است و تنها چیزی که بدان چنگ زدهاند،ارائه تصویری وارونه و دروغین از جامعه ایرانی و نظام جمهوری اسلامی به دنیاست تا شاید از رهگذر فشارهای بینالمللی بتوانند مقاصد ضدمیهنی خود را به بهانه اغتشاشات سال گذشته برآورده کنند.
⭕️خلبانان صهیونیست: نتانیاهو را به آمریکا نمیبریم
🔹شبکۀ ۱۳ رژیم صهیونیستی: خلبانان شرکت هواپیمایی «ال عال» اعلام کردند که در اعتراض به طرح تغییرات قضاییِ نتانیاهو حاضر نیستند هواپیمای حامل نتانیاهو را به نیویورک ببرند.
🔸خلبانهای این شرکت پیش از این هم حاضر نشدند نتانیاهو و همسرش را به فرانسه و ایتالیا ببرند و اعضای اداری شرکت مجبور شدند خودشان پرواز نتانیاهو را هدایت کنند.
⭕️بوی بهبود از اوضاع جهان میآید!
🔹چند روز دیگر پرسپولیس تهران در استادیوم آزادی میزبان تیم «النصر» عربستان و ستاره پرتغالیاش، کریستیانو رونالدوی افسانهای است. فارغ از نتیجهای که در پایان مصاف دو تیم مطرح غرب آسیا در مستطیل سبز به دست میآید، نخستین امتیاز این بازی به نام دیپلماسی موفق منطقهای ثبت شد؛ زیرا نه تنها طلسم هفت ساله بازی تیمهای فوتبال دوکشور در ورزشگاههای ایران و عربستان میشکند، بلکه تسری مواهب یک توافق از آوردگاه سیاست به میدان ورزش نشان می¬دهد پیمان تازه میان دو قدرت منطقهای، برخلاف ادعاها «تشریفاتی» و «تزئینی» نبود.
🔸۱۹ اسفند ماه سال گذشته و ساعتی پس از آنکه از توافق ایران و پادشاهی عربستان با میانجیگری چین رونمایی شد، محافل سیاسی و رسانهای غربی با بهت و تردید به اراده دستانی نگریستند که در پکن بهگرمی فشرده شدند، اما افزایش سفرها و دعوتهای مسئولان بلندپایه دو کشور، بازگشایی سفارتخانهها و کنسولگریها و معرفی سفرای جدید، تنها بخشی از دستاوردهای مناسبات احیاشده تهران-ریاض بود.
🔹با این حال کشورهایی که خاورمیانۀ امن، ثبات منطقهای و توسعه همکاریها را در تضاد کامل با منافعشان میبییند، همواره ادعا میکردند کدورتی که از سال ۲۰۱۶ روابط ایران و عربستان را تیره و تار کرده بود، عمیقتر و ریشهدارتر از این است که با چند دور مذاکره و یکی دو توافقنامه حل و فصل شود.
🔸بر همین اساس در آستانه برگزاری لیگ قهرمانان آسیا، پوشش رسانهای گستردهای درباره «زمین بازی » آغاز شد.
🔹بهرغم گمانهزنیها اما کنفدراسیون فوتبال آسیا در نهایت رسماً اعلام کرد که نه تنها مسابقات پیشرو بلکه تمام دیدارهای باشگاهی و ملی ایران و عربستان از این پس در خاک دو کشور برگزار خواهد شد؛ به این ترتیب هم «غائله ساختگی میزبانی» ختم به خیر شد و هم گزارشها و تحلیلهای آمادهای که قرار بود درصورت برگزاری بازیها در کشور ثالث، پمپاژ شود، پنبه شد و مستطیل فوتبال، سبز ماند.