⭕️آیا مقاومت کمبود نیرو دارد؟ آیا نیاز به کمک دارد؟ چرا پس کاری نمیکند؟*
1️⃣ اینکه برخی بسیار احساسی و کودکانه از بیارزش بودن موشکهایی که وقتی شلیک نشوند صحبت میکنند و آن را آهن پاره میدانند و یا سخن از اعزام نیرو به میان میآورند نشانه عدم شناخت حداقلی از میدان است که آنها را احساساتی کرده است. حزبالله به تنهایی از بالاترین سطح امکانات نظامی برخوردار است و صدها هزار انواع موشک آماده شلیک در اختیار دارد.
2️⃣مقاومت غزه هنوز تمام توان خود را به میدان نیاورده است. نه نیاز به نیرو دارد و نه تجهیزات. هوشمندانه جنگ را مدیریت میکند و خود را برای بدترین سناریوها آماده کرده است. اصلا تلاش رژیم برای تحریک مقاومت و به تله کشاندن آنهاست تا بفهمد وضعیت توان و تجهیزات مقاومت چگونه است. هنوز نمیداند.
3️⃣هم اکنون مقاومت حداقل چند ده هزار نیرو دارد که در آمادگی کامل بهسر میبرند. پس سخن از کمبود یا نیاز به نیرو موضوع غلطی ست که از سوی برخی مطرح میشود.
#قیام_مظلوم
#طوفان_الاقصی
⭕️خالص اشتغالزایی دولت رئیسی ۴ برابر دولت روحانی شد
🔹بر اساس گزارش مرکز آمار، تعداد شاغلان در تابستان امسال به ۱۴ میلیون و ۶۸۵ هزار نفر رسیده که نسبت به تابستان سال ۱۴۰۰ (شروع به کار دولت سیزدهم) یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر بیشتر شده است.
🔸به عبارت دیگر خالص اشتغالزایی (خالص شغلهای جدید ایجادشده، بیکاران جدید، افراد بازنشستشده و از بازار کار کناررفته) در ۲ سال عملکرد دولت سیزدهم یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر بوده که متوسط سالانه آن ۶۴۰ هزار نفر میشود.
🔹این در حالی است که در ۸ سال دولتهای یازدهم و دوازدهم خالص اشتغالزایی (مابهالتفاوت تعداد شاغلان در تابستان ۱۴۰۰ با تابستان ۱۳۹۲) یک میلیون و ۳۳۵ هزار نفر بود که متوسط سالانه آن ۱۶۷ هزار نفر میشود.
⭕️ دست خالی اصلاح طلبان در آستانه انتخابات
🔹هر چه قدر به اسفند 1402 نزدیک تر می شویم، کنش انتخاباتی و رسانه ای جریان های سیاسی شفاف تر و در عین حال پررنگ تر می شود. جریان اصلاحات و میانه رو(اعتدال) که کارنامه آنها در مدیریت خرد و کلان کشور در دهه 90 پیش روی همگان است در حال پوست اندازی و مهیای ورود به عرصه انتخابات است.
🔸برگزاری کنگره پنجم حزب کارگزاران و بیانیه اعتدال و توسعه در هفته گذشته بیانگر خانه تکانی نمادین و اراده آنها برای عبور از ایده تحریم و عدم حضور در انتخابات است. این در حالی است که اصلاح طلبان در ماه های گذشته ضمن یورش های رسانه ای به دولت سیزدهم و دستاوردهایش با نقد رویه شورای نگهبان و تأیید صلاحیت نامزدها، خود را نسبت به انتخابات بی میل نشان می دادند.
🔹بنابراین برگزاری چنین جلساتی و پوشش رسانه ای آن را می توان به نوعی عبور از خود تحریمی و انفعال دانست اما همچنان اصلاح طلبان برای توسعه و پیشرفت، ایده نو و حرف تازه ای ندارند و در دام کلی گویی افتاده اند و خبری از پوست اندازی ساختاری و استفاده از چهره های جدید و جوان و ایده کارآمد برای الگوی حکمرانی کشور نیست.
⭕️هر کس بهت گفت، فلسطینی ها خودشون زمین هاشونو به یهودیا فروختند!
🔹 بگو: میدونی پاپه کیه؟!
🔸ایلان پاپه مورخ اسرائیلی (ضداسرائیلی) در کتاب "پاکسازی قوم فلسطین" تمام اسناد تاریخی نسل کشی قومی فلسطینیها را آورده و اثبات کرده اسرائیلیها دو سوم فلسطینیها را کشتند و آواره کردند تا اسرائیل تشکیل شد 500 شهر و روستا را قتل عام کردند.. تا اسرائیل تشکیل شد..
🔹وقتی سازمان ملل «قطعنامه تقسیم» را داد صهیونیستها با پشتیبانی امریکا و انگلیس شروع به اشغال و قتل عام مردم فلسطین کردند
فلسطین را با کشتار گرفتن، نه با خریدن!
فلسطین را با نسل کشی گرفتن، نه با خریدن!
با قتل عام دیریاسین ها و طنطوره ها گرفتن، نه خریدن!
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبر فوری .حماس امشب انتقام بیمارستان المعدانی را از اسرائیل گرفتند.
،با اینکه هنوز موشک های اصلی را به کار نبردند
⭕️افت نرخ بیکاری فارغ التحصیلان به کمترین میزان 7 ساله
🔹گزارش اخیر مرکز آمار در حالی «نرخ بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی در تابستان» امسال را 12 درصد اعلام کرده که بررسی سوابق این شاخص نشان میدهد رقم کنونی، کمترین میزان خود از حداقل 7 سال گذشته به شمار میرود. بر این اساس، نرخ بیکاری دانشآموختگان در این بازه زمانی روندی کاملاً نزولی داشته است. (با اقتباس از گزارش تسنیم به نقل از اظهارات کریمی بیرانوند معاون اشتغال وزارت کار؛ 30 مهر 1402)
⭕️تجارت سیاسی بایدن با خون کودکان مظلوم فلسطینی
🔹«جو بایدن» در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ میلادی، مدعی شد قصد دارد عقلانیت را به سیاست خارجی ایالات متحده بازگرداند و از روشهای ترامپ فاصله بگیرد.
🔸او گرچه خود و همراهانش را نماد درایت و دوراندیشی در حوزه سیاست خارجی واشینگتن قلمداد میکرد اما امروز واقعیات از چیز دیگری حکایت میکنند!
🔹واقعیات امروز نظام بینالملل نشان میدهد که بیدرایتی، ناتوانی، بیارادگی و عدم فهم دقیق بایدن و دولتش از مناسبات و معادلات حاکم بر جهان، موجد خطاهای بسیاری بوده که ثمرهاش علاوه بر سیاهتر کردن اوضاع ملتهای جهان، به تثبیت گزاره شکست حکمرانی آمریکایی منجر شده است.
🔸اکنون در یکسال مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، بایدن تنها راه نجات خود و تفکرات حاکم بر حزب متبوعش را علاوه بر راهبری جنگ نیابتی در اوکراین، در فرماندهی مستقیم نسلکُشی در غزه جستجو میکند.
🔹او با حمایتهای گسترده از نسلکُشی و کودککُشی در غزه و اصرار به کنگره برای ارائه کمکهای مالی و تسلیحاتی به تلآویو، از یک سو در پی جلب حمایت لابی آیپک از خود و حزب دموکرات است و از سوی دیگر به زعم خود میکوشد افکار عمومی آمریکا را نسبت به توانمندی خود در اداره آمریکا مجاب کند!
🔸رفتارها و مواضع بایدن درباره تحولات فلسطین، افکار عمومی جهانی را به این باور رسانده که در واقع این آمریکاست که با مردم فلسطین میجنگد و در جنایات صورت گرفته، اسرائیلیها کارگزاری بیش نیستند.
🔹حضور گسترده ناوهای هواپیمابر و ناوشکنهای آمریکا در منطقه، تصویب سریع بودجه کمک به اسرائیل، ایجاد پل هوایی برای ارسال سلاح و مهمات از کشورهای منطقه به اسرائیل، حضور پرتعداد نیروهای رزمی و اطلاعاتی ارتش آمریکا در اسرائیل، حضور مستمر مقامات عالی سیاسی، امنیتی و نظامی آمریکا در اسرائیل برای هدایت عملیات، سفرهای زنجیرهای مقامات نظامی و سیاسی آمریکا به کشورهای منطقه برای واگذاری نقش به آنها برای هدایت روند موجود به سمت اعاده حیثیت اسرائیل، جنگ روانی و ادراکی پردامنه علیه نیروهای مقاومت برای جابجا کردن جایگاه ظالم و مظلوم و... همگی این گزاره را تصدیق میکنند.
⭕️حمله سایبری به بزرگترین نیروگاه خورشیدی رژیم صهیونیستی
◽️رسانههای فلسطینی:
🔹گروه سربازان سلیمان طی بیانیهای اعلام کردند نیروگاه خورشیدی آشالیم در صحرای نقب را مورد حمله سایبری خود قرار داده و آن را از مدار خارج کردهاند.
🔸این نیروگاه حدود ۱۲۱ مگاوات ظرفیت تولید داشته و مستقیماً به چرخه توزیع سراسری برق سرزمینهای اشغالی متصل است.
🔹رژیم صهیونیستی ۱۳درصد از توان تولید برق خود را از انرژیهای تجدیدپذیر تأمین می کند که این حمله ضربه مهمی را برای آنها به همراه خواهد داشت.
⭕️رئیسی: سخنان بایدن اعتراف ناخواسته به جعلی بودن رژیم صهیونیستی است
👤رئیسجمهور در جلسه هیئت دولت:
🔹امروز سوال مردم جهان از دولتها، قدرتهای جهانی و سازمانهای بینالمللی این است که چگونه اجازه میدهند در مقابل چشم آنها یک رژیم استکباری با حمایت آمریکا زنان و کودکان مظلوم فلسطینی در غزه را با چنین قساوتی به خاک و خون بکشد؟
🔸اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر اینکه "اگر رژیم صهیونیستی در این منطقه وجود نداشت آمریکا برای ایجاد آن تلاش میکرد"، سخنانی ارتجاعی، ضد دمکراسی، ضد انسانی و حاوی چند نکته بسیار مهم دانست.
🔹نکته اول اینکه آمریکاییها پاسخ دهند چنین سخنانی با کدام قانون، معاهده و مقررات بینالمللی سازگاری دارد؟ دوم اینکه چنین اظهاراتی اعتراف ناخواسته به جعلی بودن رژیم غاصب صهیونیستی است و نکته سوم که میتواند بهعنوان هشداری مورد توجه دولتهای اسلامی منطقه قرار بگیرد اینکه چنین سخنانی بیانگر این واقعیت است که برای آمریکا حفظ رژیم غاصب صهیونیستی به مراتب مهمتر از حیات انسانها بهویژه زنان و کودکان است.
🔸 یقین داریم خونهای به ناحق ریخته شده مردم مظلوم غزه، سقوط رژیم صهیونیستی و آزادی قدس شریف را سرعت خواهد بخشید.
⭕️درک تغییر نظم جهانی
🔹بر اساس آمارهای موسسهی کپلر، صادرات نفت ایران به چین که تا ۳۲۴ هزار بشکه در روز کاهش یافته بود، در دولت سیزدهم به حدود یک میلیون بشکه در روز رسید که نشاندهنده رشدی ۲۰۰ درصدی در این زمینه است. مؤسسه کپلر در ماههای گذشته نیز به افزایش صادرات نفت ایران به ۱.۶ میلیون بشکه در روز اشاره کرده است که اثر آن را در شرایط اقتصادی و بودجهای میتوان دید. دولت سیزدهم همچنین توانست در صادرات غیرنفتی هم رکورد بزند. آمار صادرات غیر نفتی کشور در دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۱ (بدون نفت، میعانات و برق) به نسبت دو دهه گذشته به بالاترین میزان خود یعنی ۵۳.۲ میلیارد دلار رسیده است؛ در حالی که براساس دادهها، در سال آخر دولت دوازدهم به پایینترین رقم خود در یک دهه گذشته رسیده بود.
🔸همچنین دولت سیزدهم در شرایط تحریم، به پیمانهای مهم منطقهای و بینالمللی -نظیر بریکس و شانگهای- پیوست. همهی این موفقیتها به این دلیل بود که این دولت، تغییر نظم بینالملل را درک کرد و در برابر آن منفعل نبود، بلکه راهبرد «ترجیح شرق به غرب» و همچنین «سیاست همسایگی» را برگزید. بنابراین اگر دولتها در دههی 1390 درک درستی از این تغییر نظم داشتند و واکنش صحیحی نشان میدادند، این دهه به «دههی انباشت چالشهای اقتصادی» تبدیل نمیشد.
⭕️ریشهی این کنترل نوسانات ارز در بازار آزاد چیست!؟
🔹چند محور مهم را باید به عنوان ریشه ذکر کرد که بانک مرکزی، هوشمندانه آنها را دنبال کرده است. نخست، دیپلماسی بسیار فعال ارزی است. آزادسازی پولهای بلوکه و ایجاد خط ارتباطی و LC بین بانکهای ایرانی و خارجی -مثلاً یک بانک تحریمی در روسیه یا یک بانک در قطر- اولین اقدام مهم بود.
🔸دومین اقدام، تثبیت هوشمند و موقت نرخ ارز کالاهای اساسی بود. سومین اقدام نیز ایجاد مرکز مبادله بود؛ به گونهای که دولت سیزدهم اشتباه دولت دوازدهم در ماجرای ارز 4200 تومانی را تکرار نکرد. در دولت قبل، اول اعلام شد که برای همهی نیازهای ارزی، دلار 4200 تومانی تخصیص پیدا میکند و غیر این قاچاق محسوب خواهد شد. در ادامه دیدند توان مدیریت ندارند، کم کم محصولات تحت پوشش کاهش پیدا کرد. اما به هر طریق، این سیاست در شرایطی که فاصله ارز 4200 با نرخ بازار فاصله جدی پیدا کرد، توان ارزی دولت برای مداخله در بازار غیررسمی را گرفت. این دولت اما چنین اشتباهی نکرد و نرخ تثبیت موقت را منحصر در کالاهای اساسی کرد، نرخ مرکز مبادله راه انداخت و این نرخ را در حاشیهی نرخ بازار نگه داشت. از آن سو، با منابع ارزی در اختیارش، بازار را نیز کنترل کرد.
⭕️ناتوانی آمریکا در بلوکه کردن 6 میلیارد دلار ایران
🔹امروز از یک سو با تکیه بر میدان و از دیگر سو با کمک دیپلماسی ارزی بانک مرکزی، صندوق بینالمللی پول در جدیدترین گزارش خود ذخایر ارزی در دسترس ایران برای سال جاری میلادی را 21.1 میلیارد دلار برآورد کرده که 1.6 میلیارد دلار بیشتر از سال قبل است. این نهاد بینالمللی پیشبینی کرده است در سال 2024 نیز ذخایر ارزی در دسترس ایران افزایش یابد و به 24.3 میلیارد دلار برسد. یکی از این منابع ایران، ماجرای 6 میلیارد دلار از پولهای ایران است که قرار بود به واسطهی قطر به ایران برسد اما آمریکاییها اعلام کردند به دلیل جنگ حماس-غزه این پول را به ایران نخواهند داد. بررسیها اما نشان میدهد در میدان عمل، ارزها در دسترس ایران هستند، قطر به تعهداتش پایبند است و این اظهارات مقامات آمریکایی صرفاً مصرف داخلی دارد.
🔸بنابراین به نظر میرسد در کنار تلاشهای میدان برای پاسخ درخور به ابزار بلوکه کردن پول ایرانیان، هوشمندی بانک مرکزی در اعمال دیپلماسی ارزی در انتخاب کشور واسطه نیز قابل ستایش است؛ اگر غیر از قطر، کشوری انتخاب میشد که در مورد محور مقاومت و مسئله فلسطین همسو نبود، آمریکاییها میتوانستند اعمال نفوذ کنند.
⭕️« طوفان الاقصی» سد عادی سازی روابط اعراب با رژیم صهیونیستی
🔹یکی از بزرگترین شواهد «شکست ترمیمناپذیر»، همین شکست هیمنه رژیم صهیونیستی و شکست افسانه شکستناپذیری آن است. هرچند این عملیات ابتدا از سمت فلسطین (حماس) آغاز شد و رسانههای حامی رژیم نیز با پیش گرفتن خط مظلومنمایی تلاش دارند ماجرا را بهگونهای روایت کنند که گویی اینجا نقطه صفر ماجرایی است که فلسطین در آن آغازگر جنگ است؛ اما واقعیت آن است که شدت سیاستهای خصمانه و تجاوزهای رژیم، این «پاسخ» فلسطین را به دنبال داشته است.
🔸رژیم صهیونیستی تلاش میکرد با معرفی ایران به عنوان تهدید مشترک برای رژیم و کشورهای عربی، مسیر عادیسازی را هموار کند اما پس از تنشزدایی میان ایران و عربستان، این ابزار هم از دست رژیم و همچنین عربستان برای همراهسازی افکار عمومی خارج شده است. به نظر میرسد عملیات طوفانالاقصی فرایند عادیسازی را در حال حاضر متوقف کرده و جدا از نتیجه نهایی جنگ، این روند با موانع بیشتری مواجه است.
💯 💢پیام عجیب رئیسجمهور سابق!
🔹رئیس دولت اعتدال در پیامی عجیب به کنگره حزب اعتدال و توسعه با ادعای اینکه در انتخابات سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ با این معضل مواجه شدیم که اکثریت جامعه از حاکمیت فاصله گرفتند و این فاصله و حکومت اقلیت مشکلاتی را به وجود میآورد؛ نوشت: «مردم گاهی بهجای اینکه سخن خود را از طریق نمایندگان خود در مجلس یا نمایندگان خود در دولت بیان کنند، وقتیکه اقلیت حاکم میشود، ناچار میشوند از طریق اعتراض یا خیابان حرفهای خود را بیان کنند.»
🔸مشروعیتـ بخشی حسن روحانی به آشوبهای خیابانی سالهای اخیر را میتوان یکی از عجیبترین مواضع سیاسی جریانی دانست که خود را حامی صندوق رأی میداند! و عجیبتر آنکه این سخنان را کسی به زبان میآورد که دولت او سهم بزرگی در مشکلات امروز و نارضایتیها داشته است.
📣 رهبر انقلاب، صبح امروز: دنیای آینده دنیای فلسطین است، دنیای رژیم غاصب صهیونیستی نیست، و آینده متعلّق به اینها است.
#طـــــوفان_الاقصۍ
#اللّهمَّـ_احفظ_قائدنا_الخامنهاۍ
چرا آدرس غلط ؟!
⭕️ منطقه در بحران است زیرا مردم مظلوم غزه "امنیت" ندارند، چرا آدرس غلط می دهید؟!
در ایران بیشتر از همدلی به "شرافت" نیاز است تا امنیتِ به دست آمده از خون پاک شهدا قدر دانسته شود!
⁉️چرا میبدی در آن روزهایی که پاکترین جوانان این کشور بابت دروغهای رسانهای و ارتباطات جاسوسی در کف خیابانها جان می دادند سکوت کرده بود؟!
⁉️ قطعاً تا روزی که قانون و شرافت بر کشور حاکم باشد، شانتاژ رسانهای اصلاحات با عملهگیِ امثال میبدی عضو مجمع جعلی محققین و مدرسین، راه به جایی نمی برد؟!
# ارزش عملیات مقاومت فلسطین در اراضی اشغالی به این است که تدارک این حمله با آن همه پیچیدگی در سرزمینی انجام شده که کلا ٣۶٠ کیلومتر مربع مساحت دارد و اسرائیل هم به صورت هوشمند هم با صدها جاسوس بر آن اشراف دارد.
آنجه باید هنر طراحان دانست اصل #حفاظت_اطلاعات است.
مساحت اسرائیل (اشغالی) ٢٢١۴۵کیلومتر است یعنی ۶٢برابر غزه.
بعضی که چنین تحلیل می کنند:مگر می شود اسرائیل از چنین حمله گسترده و ترکیبی بی اطلاع بوده باشد،به دلیل وجود تصویر قدرت رویایی ازصهیونیست ها در ذهنشان است.
معتبر دانستن قدرت اسرائیل مبنای معنایابی آنان است.
هنوز به بیت عنکبوت از یک سو و تجربه زندگی زیر زمینی مردان مقاومت پی نبرده اند.
اکنون رزمندگان فلسطین در شهرکهای صهیونیست نشین مشغول جنگ چریکی اند و اصلا در غزه نیستند.
طرف مردم غزه را می کشد و آب و برق را قطع می کند تا مردم بر اثر فشار، مقابل حماس به ایستند.
کاری که آمریکا با 1800 تحریم با ملت ایران می کند و تا حال ناکام مانده.
جنگ باید در میدان و روبرو باشد.کشتن زنان و کودکان و تخریب منازل جنگ نیست.
#طوفان_الأقصى
⭕️تأملی در احوال دیپلماتهای سایبری
🔹فضای مجازی در سالهای اخیر به بستر فعالیت مقامات دولتی و سیاسیون در راستای پیشبرد اهداف سیاست خارجی کشورها تبدیل شده و به بیان دیگر عرصه دیپلماسی سایبری است. این شکل از دیپلماسی به بیان ساده تکامل دیپلماسی عمومی است که دستگاه دیپلماسی یک کشور جهت تبیین، گسترش و ارتقای سطح اثربخشی خود در فضای مجازی، ابزارهای فناوری اطلاعات و ارتباطاتی روز را به خدمت گرفته و جایگزین راهبرد حلوفصل مسائل دیپلماتیک نموده است که تا پیش از آن از طریق کانالهای سنتی یعنی مذاکرات هیئتهای دیپلماتیک صورت میگرفت.
🔸موضوع دیپلماسی سایبری در کشور ما چندان هم نو و تازه نیست، موضوعیت یافتن نقش افکار عمومی در نظام سازیهای دوران معاصر به موازات پیشرفت تکنولوژی ارتباطی، از سالها پیش دیپلماسی سایبری را به عنوان مأموریت جدید و مهم دستگاه دیپلماسی کشور مطرح نمود و اکنون تلاش برای دستیابی به قدرت فضای مجازی کشور در تراز جهانی و جایگاه نخست در بین کشورهای منطقه، تأمین حقوق، امنیت و منافع ملی در فضای مجازی و تحقق چندجانبه گرایی در حکمرانی اینترنت، دستیابی به جایگاه برتر در زنجیره ارزش خدمات و محتوا در کشورهای منطقه و جهان اسلام و تبدیل فضای مجازی کشور به کانون منطقهای تبادل داده و ارائه خدمات زیرساختی ارتباطی و اطلاعاتی و تجاری و بازرگانی به کشورهای منطقه به عنوان بندهایی از اهداف کلان سند راهبردی ایران مصوب سال 1401 شورای عالی فضای مجازی، نشان از بالندگی و هویت یافتن این سطح از دیپلماسی در کشور دارد.
⭕️آدرسهای غلط امپراتور رسانه ای
🔹جنگ روایتها همان جنگی است که با سلاح تولید محتوا و از طریق اخبار ساختگی و دروغین، پیروزی بدون استفاده از سلاح نظامی را به همراه خود میآورد و همانطور که «نوآم چامسکی» آمریکایی اظهار داشته است، موجب گمراهسازی افکار عمومی از موضوع اصلی و انتشار اخباری متعلق به موضوعات بیربط به آن میشود و بدین گونه خبر اصلی بدون اینکه کسی به آن اهتمام ورزد، در لابه لای اخبار دیگر گم میشود.
بدون تردید پسزمینه این جعل اخبار و جنگ رسانهای را باید در سیاستی دانست که در سند استراتژی سال 2012 پنتاگون به آن اشاره شده است و اندیشکده سیاستگذاری آمریکایی «رند» نیز بر آن صحه گذاشته که در جنگهای فردا برنده کسی نیست که بمب دارد، بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد.
🔸همان کاری که امروز رژیم صهیونیستی و رسانههای مواجب بگیرشان مطابق سنت دیرینهشان انجام میدهند. اعترافات رسانهای متعدد در کنار هوشمندی به موقع فلسطینیان در انتشار فایلهای ویدیویی مبنی بر تعامل انسانی نیروهای جبهه مقاومت با زنان و کودکان اسرائیلی، نیز واکنشهای ستارههای جهان ورزش، هنر و ... در شبکههای اجتماعی، اقدامات انسان دوستانه در حمایت از مردم فلسطین، تجمعات اعتراضی چند صدهزارنفری و ظهور و بروز محکومیت جنایات اسرائیل در میادین ورزشی کشورهای مختلف جهان، همه و همه مؤید آن است که تصویرسازی کاذب رسانههای غربی و آدرس غلطی که از وقایع جاری در غزه و اراضی اشغالی برای انحراف افکار عمومی جهان منتشر کردند، نتیجهای نداشته است.
🔹امروز نيروي مقاومت بهواسطه توفیق در عرصه جنگ اراده، در حال محقق ساختن روایت جدیدی از یک قدرت نوظهور است و بدون شک امپراطوري رسانهاي غرب نميتواند اين روایت سازی را به بنبست برساند.
⭕️تعویق حمله زمینی به غزه؛ مکث بشردوستانه یا عقب نشینی آبرومندانه!
🔹این روزها تلآویو بر سر یکی از دشوارترین دوراهیها قرار دارد. چراکه عقبنشینی از هجوم زمینی به غزه، یک «پیروزی پیش از جنگ» برای حماس به حساب میآید اما از گزینه دوم یعنی حمله زمینی به غزه، کمهزینهتر به نظر میرسد. بر همین اساس امریکا گزینه سوم یعنی «تعویق موقت» را روی میز گذاشته است.
🔸بر اساس آنچه در رسانههای انگلیسی زبان مطرح است، «سرنوشت بازداشت شدگان اسرائیلی»، «احتمال افزوده شدن جبهههای جدید و گسترش جغرافیای جنگ»، «فروپاشی روانی و عدم تمرکز نیروی نظامی رژیم صهیونیستی بعد از عملیات حماس» و «زیرزمینهای پیچیده غزه» تنها بخشی از مواردی است که تل آویو باید قبل از فرمان آغاز جنگ زمینی به آن فکر کند.
🔹در این شرایط ۲۱۲ نفری که گفته میشود در جریان عملیات «طوفان الاقصی» در بازداشت حماس هستند، بهترین کارت بازی در دستان امریکا، اروپا و البته بخشی از بدنه حاکمیتی رژیم صهیونیستی است که مخالف نبرد زمینی هستند؛ چراکه «خرید زمان برای آزادکردن بازداشت شدگان،» آبرومندانهترین توجیهی است که میتواند به عقبنشینی احتمالی تل آویو از حمله زمینی مشروعیت بدهد و در عین حال دست آنها را برای تصمیمات بعدی باز بگذارد.
⭕️پیامهایی که از نشست ۳+۳ به جهان مخابره شد
✔️دومین نشست سازوکار منطقهای ۳+۳ یکشنبه اول آبانماه ۱۴۰۲ با حضور وزرای خارجه روسیه، ترکیه، ارمنستان و آذربایجان به میزبانی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تهران برگزار شد.
▫️در خصوص این نشست و پیامهایی که به جهان مخابره کرد، نکات قابل تأملی وجود دارد:
🔹نخست؛ با توجه به رویکردها و تصمیمات اتخاذ شده در این نشست که در بیانیه پایانی مورد تاکید قرار گرفت، عزم و اراده حاضرین برای رسیدن به صلح پایدار و گسترش همکاریهای منطقهای نمود ویژهای داشت و اعضاء بر لزوم احترام به تمامیت ارضی همسایگان و حفظ ژئوپولیتیک منطقه به علاوه همگراییهایی اقتصادی به عنوان سازوکاری عملی جهت حل سوء تفاهمات و اختلافات تاکید کردند.
🔸دوم؛ از نکات بارز و قابل توجه نشست تهران، توجه کشورهای منطقه بر مسائل و تحولات جهانی در چارچوب چندجانبهگرایی در برابر یکجانبهگرایی مخرب نظام سلطه بود، چنانچه در بیانیه پایانی نشست با اشاره به تبادل نظر حاضران در نشست تهران درباره فاجعه انسانی تحمیلی به غزه، بر لزوم خاتمه فوری هدف قرار دادن غیرنظامیان بیگناه تأکید شد.
🔹سوم؛ نشست تهران از منظر نقشآفرینی و راهبردهای منطقهای ایران نیز دارای اهمیت است، چه، علاوه بر اصل نشست، ملاقات وزرای خارجه با رئیس جمهوری اسلامی ایران نشان از اهتمام و تلاش تهران در سطوح عالی اجرایی در رفع موانع همگرایی و توسعه مناسبات همسایگان داشت.
🔸چهارم؛ بحران میان باکو و ایروان زمینهساز دخالت بازیگران فرامنطقهای چون آمریکا، رژیم صهیونیستی، ناتو و اروپاییها در قفقاز شده و نشست تهران این پیام را داشت که کشورهای منطقه توان حل سوء تفاهمات و اختلافات را بدون دخالت بیگانه دارا هستند.
🔹بر این اساس به نظر میرسد؛ نشست تهران که با عنوان با مسمای «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز جنوبی» برگزار شد، میتواند فصل جدیدی در ایجاد منطقهای آرام، باثبات، رو به پیشرفت و به دور از دخالت بازیگران فرامنطقهای باشد که تحقق آن نیازمند اراده همه طرفها در چارچوب نقاط مشترکی است که بهویژه در بیانیه پایانی بر آن تاکید شده است.
talebpoor.mp3
25.56M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت / ۵ آبان