eitaa logo
طلبه انقلابی
215 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
592 ویدیو
153 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشییع کاروان اهالی بهشت(شهدای گمنام) در شهرضا تصویر بردار: مهدی شریف با سپاس از آقای سینا تاکی، تصویربرداری هوایی
⭕️زنگ خطر در محافل فکری آمریکایی! 🔹دیدار روسای جمهور ایران و روسیه همواره مورد توجه رسانه های غرب بوده و هست؛ به نحوی که برون داد این حساسیت دیپلماسی، «شرق هراسی» و انعکاس آن در فضای رسانه ای داخل کشور بوده است. برای مثال در بهمن ماه 1401همزمان با سفر آقای رئیسی به چین روزنامه ایندیپندنت نوشت: «تهران تلاش می‌کند روابط خود را با پکن و مسکو گسترش دهد تا تحریم‌های غرب بر سر توسعه برنامه هسته‌ای خود را خنثی کند.» حالا با گذشت کمتر از یکسال از آن رویداد و سفر آقای رئیسی به روسیه و دیدار گرم با پوتین، باز زنگ بیدار باش از سوی محافل آمریکا به صدا درآمده است: 🔸بنیاد دفاع از دموکراسی ها(اندیشکده آمریکایی) که در جریان اعمال تحریم علیه ج.ا. ایران و حتی شبکه سازی و شبهه افکنی در زمان اغتشاشات نقش وافری داشت، حالا از تعمیق روابط تهران و مسکو ابراز نگرانی کرده و آن را «اتحاد شری» می داند که ممکن است حتی با ورود چین و کره و ... وارد مرحله خطرناکی شود و نظم غربی را در منطقه غرب آسیا به چالش بکشد. 🔹از طرفی این دیدار شاید انگاره روابط و تعاملات نظامی طرفین مبنی بر خرید و فروش تسلیحات نظامی مثل جنگنده‌های Su-35 و بالگردهای تهاجمی Mi-28 که بنیاد هریتیج نسبت به آن هشدار داده بود را رنگ واقعیت ببخشد. به نظر می رسد به مرور با رنگ باختن سیاست های آمریکایی در منطقه و دور شدن متحدان سنتی از غرب و تقویت کمربند شرق گرایی در غرب آسیا، زمین گیر شدن رژیم صهیونیستی در جنگ فرسایشی با حماس شاهد نزدیک شدن نگاه و توسعه نقاط مشترک بین ایران و روسیه باشیم که قطعاً یک نوع موازنه در چانه زنی های دیپلماتیک برای ما ایجاد میکند.
⭕️افشاگری ادمین منافقین در شبکه ایکس | سران سازمان به دنبال ریخته‌شدن خون بیشتر و گرفتن پول بیشتر 🔹ادمین صفحه منافقین در ایکس (توئیتر سابق) دقایقی قبل در پیچ این گروهک دست به افشاگری زده و در آن نوشته: 🔸سلام من محسن ادمین پیچ مجاهدین هستم. فکر کنم بعد پست کردن این توئیت عواقب بدی در انتظارم باشد، ولی فدای آگاهی مردم ایران. 🔹سازمان اون چیزی که خیلی‌هاتون فکر می‌کنید نیست. اکثر نیروهایی که در خارج هستند خودشون یا خانواده‌هاشون گرفتار و گروگان سازمانند و مجبورند برای سازمان کار کنند نیروهای داخل ایران هم برای هر عملیات پول می‌گیرند و یا تهدید می‌شوند که اگه همکاری نکنند به خانوادشون آسیب می‌رسد. 🔸هدف سوشیال مدیایه سازمان اینه که که خونه بیشتری ریخته شود و فاند بیشتری تو جیب مقامات سازمان برود. 🔹احتمالا این حساب الان پس گرفته میشه چون من ادمین هستم و ایمیل اکانت مربوط به خود سازمان هست ولی به زودی اطلاعات شبکه‌های سازمان در داخل ایران پخش میشه. منتظر خبر‌های جدید باشید. 🔸این اتفاق در حالی افتاده که بنا بر گزارش‌های قبلی، وضعیت درونی سازمان منافقین خصوصاً در رده بدنه، به شدت بهم ریخته و سران این گروهک با مشکلات زیادی برای نگه داشتن اعضا در داخل این سازمان مواجه هستند.
⭕️احیای رشد اقتصادی از 1400 🔹شاخص رشد اقتصادی و جزئیاتش اهمیت زیادی دارد؛ چون مسیر حرکت اقتصاد را نشان می‌دهد و با رصدش می‌توان فهمید آیا اقتصاد در مسیر درست قرار دارد یا خیر!؟ یکی از اقتصاددانان اخیراً ادعا کرده بود همچنان در وضعیت اقتصادی دهه‌ی 1390 هستیم! برای اینکه چنین ادعایی به بوته‌ آزمون گذاشته شود، خوب است میانگین رشد اقتصادی دهه‌ی 1390 و سال‌های پس از آن -که دولتی جدید با رویکردی جدید و جهادی روی کار آمد- را با هم مقایسه کنیم. آخرین آمارها نشان می‌دهند رشد تولید ناخالص داخلی با نفت در تابستان 1402 برابر با 7.1 درصد است. رشد ناخالص داخلی بدون نفت برابر با 4.2 درصد است. بخش‌های «کشاورزی»، «صنایع و معادن» و «خدمات» نیز به ترتیب با رشد منفی 3.2 درصد، مثبت 8.7 درصد و 7.5 درصد مواجه بودند. 🔸در چنین شرایطی باید پرسید چه چیزی پس از دهه‌ 1390 تغییر کرده که شاهد تغییر محسوس در شاخص‌های اقتصادی هستیم!؟ تنها تغییر مهم، تغییر سکان‌داران قوه‌ی مجریه است؛ و الا تحریم‌ها همچنان برقرار هستند. اگر چه دولت در تلاش است این تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران را بردارد اما اقتصاد را معطل مذاکره برای رفع تحریم‌ها نیز نکرده است.
⭕️وضعیت بی رویه بنزین و راه علاج آن 🔹در فقره بنزین باید این مسئله برای افکار عمومی جا بیفتد که مصرف بالای بنزین علاوه بر مشکلاتی که در ناترازی بودجه کشور ایجاد می‌کند، خسارات جبران ناپذیری را نیز به محیط زیست وارد خواهد کرد. کما اینکه در حال حاضر نیز متهم ردیف اول آلودگی‌های شدید شهرهای بزرگ کشور همین مصرف بالای بنزین می‌باشد و اگر این مسئله حل نشود تمام ابعاد زندگی مردم دچار مشکل خواهد شد. همچنین دولت نیز باید متوجه باشد که راهکارهای غیرقیمتی چیزی جز مسکن‌های موقت نیستند و برای اصلاح اساسی باید نظام غلط قیمت‌گذاری انرژی در کشور را اصلاح نمود. هر چند قابل پذیرش است که تمام اهتمام مقامات دولت به آرامش و امنیت کشور است اما نباید فراموش کرد ادامه وضعیت فعلی نیز ضربه‌ای مهلک به تمام شئون اقتصاد کشور وارد خواهد کرد که دامنه آن بلاشک امنیت کشور را نیز مورد خدشه قرار خواهد داد. به نظر می‌رسد در این فقره سخن گفتن مقامات دولتی با مردم در کنار همراهی رسانه‌]ا و نخبگان عمومی تنها چاره حل مسئله ناترازی انرژی، به خصوص ناترازی بنزین باشد.
⭕️غزه جهانی را به دین اسلام بیدار کرد 🔹وب‌سایت انگلیسی « در باره اسلام» نیز در گزارشی تأکید دارد که تعداد زیادی از دختران نوجوان نسلZ در غرب به‌ویژه در آمریکا می‌گویند که پس از خواندن قرآن و دیدن ایمان آهنین مردم فلسطین در مقابله با جنگ غزه، تصمیم گرفته‌اند تا مسلمان شوند. این در حالی است که جریان پشت صحنه هدایت نسل جوان کشورمان در اغتشاشات 1401بر این موضوع می دمید که در ایران نسل Z روی کار آمده که هیچ پایبندی به ارزش های دینی ندارد غافل از اینکه نسل Z در کشورهای محور مقاومت در ایران ، فلسطین، لبنان، عراق ، سوریه و یمن حرکتی را در معرفی اسلام آغاز کرده اند که می رود طومار تفکرالحادی در غرب را فرو بریزد و تحولات غزه مصداق روشن آن است.
⭕️نقش بر آب شدن نقشه تنش در منطقه 🔹آن روز که سران کاخ سفید با ترور حاج قاسم سلیمانی، به خیال خود می‌خواستند منطقه را قبضه کنند، باید فکر چنین روزهایی را نیز می‌کردند. افسوس که آن‌ها سنت‌های الهی را نمی‌شناسند و از کلام گهربار امیرمؤمنان علی علیه‌السلام در عهدنامه مشهور خود به مالک اشتر بی‌خبرند که می‌فرماید: «وَلَیْسَ شَیْءٌ أَدْعَی إِلَی تَغْیِیرِ نِعْمَه اللَّهِ وَتَعْجِیلِ نِقْمَتِهِ مِنْ إِقَامَهٍ عَلَی ظُلْمٍ فَإِنَّ اللَّهَ سَمِیعٌ دَعْوَهَ الْمُضْطَهَدِینَ وَهُوَ لِلظَّالِمِینَ بِالْمِرْصَادِ؛ (بدان) هیچ چیز در تغییر نعمت‌های خداوند و تعجیل انتقام و کیفر او از اصرار بر ظلم و ستم سریع‌تر نیست، زیرا خداوند دعای مظلومان را می‌شنود و در کمین ستمکاران است.» 🔸صهیونیست‌ها امیدوار بودند با افزایش تنش میان برخی کشورهای عربی با جمهوری اسلامی ایران، هم فشار بر محور مقاومت افزایش یابد و هم روند عادی سازی شتاب پذیرد. بر این اساس بود که در زمان ترامپ طرح موسوم به صلح ابراهیم طرح‌ریزی شد و هدف آن ایجاد ائتلافی عربی- عبری- غربی علیه مقاومت بود. 🔹اینک، اما هم صلح به اصطلاح ابراهیم شکست خورده، هم مرزهای ساختگی ۱۹۴۸ ناامن شده، هم شکاف‌های درونی جامعه صهیونیستی تشدید شده و هم روند عادی سازی متوقف، بلکه متزلزل، شده و تنش‌های در داخل جهان اسلام کاهش یافته است. طبیعی است که صهیونیست‌ها خود را بازنده تحولات منطقه‌ای ببینند، اما آنچه نگرانی بیشتر صهیونیست‌ها را سبب شده، پیامد اصلی این روند است که آن افزایش تمرکز راهبردی محور مقاومت بر موضوع فلسطین است. 🔸در واقع، با کاهش تنش در جهان اسلام اضلاع گوناگون جبهه مقاومت در وضعیت جدید فراغ بال بیشتر یافتند تا بر هدف دیرین خود یعنی ازاله رژیم اشغالگر از فلسطین متمرکز شوند و مهم‌ترین راهبرد این هدف حمایت تمام‌عیار از مقاومت فلسطینی است. کاهش تنش در منطقه عربی، فرصت‌های بی‌نظیری از نظر عملیاتی و حتی تسلیحاتی برای محور مقاومت ایجاد کرد تا حمایت از فلسطینیان چه در غزه، چه در کرانه باختری و چه در داخل سرزمین‌های ۱۹۴۸ افزایش یابد.
⭕️ناکامی اپوزیسیون در تطهیر یک جلاد 🔹پرویز ثابتی در دوران رژیم پهلوی تنها مقام امنیتی بود که مقابل دوربین قرار می‌گرفت و با مطبوعات و رادیو و تلویزیون به تشریح عملیات‌های ساواک می‌پرداخت اما بعد از انقلاب برخلاف دیگر مقامات رژیم پهلوی حتی از مصاحبه با پروژه‌های تاریخ شفاهی که زندگی وابستگان دربار را ضبط و ثبت می‌کرد هم دوری جست؛ چنانچه در پروژه «تاریخ شفاهی هاروارد» یا پروژه «تاریخ شفاهی ایران» اثری از مصاحبه با او نیست. 🔸شرکت نکردن ثابتی در چنین مصاحبه‌هایی را می‌توان در دو علت دانست؛ یک اینکه وی از دید مبارزان سیاسی دوران پهلوی و حتی بخشی از اپوزیسیون خارج کشور، یک چهره ضد حقوق بشری بود؛ در نتیجه صلاح کار خود را در زندگی مخفیانه می‌دانست.دوم اینکه در چنین پروژه‌هایی بلاشک در برابر سوالات فنی مصاحبه‌کنندگان قرار می‌گرفت و فرار از پرسش‌های مختلف سخت بود چراکه متهم ردیف اول بازمانده از جنایات رژیم پهلوی خواه ناخواه پرویز ثابتی است. 🔹و اما شبکه «منوتو» در قالب یک مستند و با حضور پرویز ثابتی تقلا کرد تا چهره این سرشکنجه‌گر ساواک را تطهیر کند، اما حتی مخاطبان این شبکه اپوزیسیون نیز این داستان سرایی ها را باور نکرده و نسبت به آن اعتراض کردند. 🔸کار به جایی رسید که یکی از مخاطبین شبکه «منوتو» روی آنتن زنده به جنایت های ساواک اعتراض کرده و این شبکه مجبور شد که برای پایان دادن به رسوایی، اظهارات مخاطب خود را قطع کرده و وی را از آنتن زنده خارج کند.
⭕️حضور چراغ خاموش اصلاح طلبان در انتخابات 🔹در روزهای گذشته خبری در برخی صفحات فضای مجازی و کانال‌‌ها منتشر شد که مدعی بودند سه تن از اعضای اصلی حزب اتحاد ملت یعنی مهدی شیرزاد، سید فرید موسوی و میترا جلوداری به‌دلیل ثبت‌نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی از عضویت در این حزب اخراج شده‌اند؛ در این بین، سید فرید موسوی سابقه نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره دهم و عضویت در فراکسیون امید را در کارنامه دارد. 🔸اظهارنظرهای تند اصلاح‌طلبان و واکنش‌های هیجانی آنها نشان می‌داد که یا افرادی را به صحنه فرستادند که تأییدصلاحیت شوند و بعد اعلام کنند که از آنها حمایت می‌‌کنند و یا آنکه باتوجه به مجازی بودن ثبت‌نام و پیش‌ثبت‌نام، چهره‌های میانی این جریان چراغ‌خاموش ثبت‌نام کرده‌اند و اکنون به‌دلیل ردصلاحیت‌ها در مرحله هیئت‌های اجرایی بخشی از برنامه انتخاباتی آنها با مشکل مواجه شده است. 🔹انتشار فهرست بلندبالای حزب اتحاد ملت که پیش از همه بر کوس ثبت‌نام نکردن می‌کوبید و مدعی سرد بودن فضای سیاسی جامعه بودند، نشان می‌دهد که اصلاح طلبان در پشت‌پرده در حال گرم کردن برای ورود به گود انتخابات هستند و باید دید در روزهای آینده آیا فهرست‌های دیگری از اصلاح‌طلبان ثبت‌نام‌کرده منتشر می‌شود یا خیر؟ 🔸بررسی ها نشان می دهد که برخی از اعضای حزب اتحاد ملت، ریاست آذر منصوری را به نفع این حزب ارزیابی نکرده و در عین حال به دلیل تکثر موجود در جبهه اصلاحات، ادامه حیات آن را ضروری نمی دانند.
⭕️وارونه نمایی در اهتمام دولت سیزدهم در مقابله با فساد 🔹انتشار خبر کشف فساد اقتصادی در یک شرکت وارد کننده چای در هفته گذشته نشان داد که به رغم تلاش های صورت گرفته در دولت سیزدهم برای مبارزه با فساد، معاندان ومخالفان از هر فرصتی برای تخریب دولت سیزدهم استفاده می کنند ،این در حالی است که اهتمام بیشتر دستگاه های اجرایی ونظارتی بر روند فعالیت های اقتصادی می تواند از شکل گیری این گونه مفاسد جلوگیری کند. 🔸نقطه آغاز این فساد اگرچه به دولت دوازدهم باز می گردد، اما اقدام دولت سیزدهم در کشف این فساد ومعرفی عاملان آن به دستگاه قضا نشان دهنده اهتمام دولت بر مقابله با کانون های فساد زاست که طی دوسال گذشته اقدامات ارزشمندی در این حوزه صورت گرفته است. 🔹در این میان درحالی که گزارش سازمان بازرسی حاکی از فعالیت این شرکت از سال ۹۸ می‌باشد، برخی معاندان بیرونی ومخالفان داخلی تلاش می‌کنند این موضوع را با نگاهی به دولت سیزدهم تحلیل کنند.گوشه ای از جریان سازی آنها حول این پرونده در روزهای اخیر بر محور های زیر بود: 1️⃣ هجمه روانی علیه رئیس جمهور در افکارعمومی با تکیه بر ادعای تناقض گفته های ایشان درباره فساد ستیزی و وقوع فساد میلیاردی؛ 2️⃣ باور سازی حول وجود فساد سیستماتیک در حوزه تجارت و اقتصاد ایران و مافیای مخفیانه فساد مسئولان نظام 3️⃣ مفروض انگاری تلاش دولت و دستگاه قضا برای پنهان نگه داشتن هویت افراد مفسد در پرونده های فساد این چنینی؛ 4️⃣ نا امید سازی افکار عمومی نسبت به اجرای عدالت اقتصادی در نظام؛ 5️⃣ اثرگذاری بر روند انتخابات 11 اسفند ودلسرد کردن مردم برای حضور در عرصه انتخابات. 🔸این جریان سازی در شرایطی است که دولت سیزدهم رویکرد عتدالتخواهانه و فساد ستیز خود را با افشای فساد میلیاردی چای اثبات کرد واین درحالی است که این فساد که تخصیص ارز ترجیحی باعث ایجاد آن شده است متأسفانه ریشه در دولت گذشته دارد.
🔴 پاسخ دکتر مرندی به اظهارات اخیر ظریف ♦️واکنش و پاسخ سید محمد مرندی مشاور رسانه ای وزارت خارجه به سخنان اخیر  ظریف؛ 《برجام ایران را به جنگ امریکا کشاند.》 ♦️سخنان مغرضانه شما را دیدم... قبل از آمدن شما آقای ظریف و روحانی،  انرژی هسته ای ما بالای ۲۳ درصد غنی سازی می چرخید در حالیکه ایران روزی 1میلیون بشکه نفت صادر می کرد که قیمت هر بشکه اش حداقل ۱۲۰ دلار بود، با این پول کلان ➖ طرح فاضلاب در سراسر کشور اجرا شد ، ➖۷ میلیون واحد (مسکن مهر و روستایی وانبوه سازی آپارتمانی و ویلایی) ساخته شد. ➖تمام جاده های اصلی کشور از شمال به جنوب و شرق به غرب دو بانده شد جاده ی تهران مشهد که سالها دو طرفه بود دو بانده شد. بزرگراهها و اتوبانها احداث شد. درتمام کلان شهرهای ایران خط مترو باعظمت احداث گشت... ➖خط ریلی قطار از تهران به شیراز رفت. ➖هزاران دامداری و گاوداری با وامهای دولتی راه اندازی گردید و صف های شیر شیشه ای جمع شد و کارهای بزرگ دیگر... با رویکرد برجامی شما و سقوط قیمت نفت و گدایی دولت و رکود و گرانی چه آشوبها که در کشور برپا گردید. آشوب گرانی سال ۹۶ و آشوب بنزین و آشوبهای فراوان مقابل موسسات مالی و بانکهای ورشکسته... یک خانه نساختید... هیچ کاری نکردید... از بس که در داخل ضعیف و بی ثبات گشتیم و دستمان از انرژی هسته ای و اقتدار خارجی هم خالی شد مرتب از همه جا تهدید شدیم حتی امارات یک وجبی هم تهدید به تدمیر (خرابی و نابودی) ایران کرد. وقتی کشورمان گدا شد و دستمان خالی بود نتوانستیم به تعهدات و قولهایمان به همسایگان عمل کنیم نه تنها صادرات برق به عراق را قطع کردیم بلکه خودمان هم دچار خاموشی شدیم. [قطع گاز وارداتی ترکمنستان و مشکلات مردم خراسان شمالی را یادمان نرفته] مردم بی برق بصره و جنوب عراق علیه دولت مرکزی خود که دوست و شریک ایران بود شوریدند و تظاهرات کردند ودر تظاهراتشان به ایران فحش دادند. امریکای فرصت طلب موقعیت را غنیمت شمرد، وقتی ایران را ضعیف دید تحریمهای جدیدی وقانون انسداد را وضع کرد، پایگاههای خود اطراف ایران را توسعه داد و بالاخره پایگاههای جیش الشعبی عراق همسوی ایران رانیز بمباران کرد که ۲۴ جوان بسیج عراقی کشته شدند و پس از آن خانواده های این شهدا سفارت امریکا را آتش زدند و متعاقب آن در سوم ژانویه امریکا به تیم ژنرال سلیمانی حمله ی هوایی کرد و بزرگترین فرمانده نظامی ایران و همراهانش را به شهادت رساند. اینجا بود که جنگ بزرگ بین ایران وامریکا علنی شد وشکل فیزیکی به خود گرفت  و ایران درپاسخ آن، به پایگاههای امریکا حمله کرد. قبل از برجام هیچگاه چنین جنگ نمایانی بین امریکا و ایران شکل نگرفته بود. کسی جرات تهدید ایران را نداشت. اگر نبود که امریکا و همپیمانانش در اکراین گرفتار بودند و از موشکهای ایران ترس نداشتند قطعاً مثل لیبی به ایران  که به تصور آنها خلع سلاح شده حمله میکردند. ایران دوره شما در مقابل تهاجم اطلاعاتی و فرهنگی امریکا از راهکارهای سیاسی ومواضع مقتدر بازدارنده در تضعیف و عقب نشینی امریکا استفاده نکرد حالا و آینده  چه بسا مجبور شود برای خلاصی از فشار و سلطه ی امریکا تن به جنگ بدهد. شما در پیچ تاریخی افول امریکا اروپا و دوران اقتدار وپیشرفت ایران سر کار آمدید اما اقتدار ایران را گرفتید وآن را متعهد به امریکا کردید و سقوط امپریالیسم را عقب انداختید به ثبات دوباره غرب کمک نمودید و به سلطه ی آن در سازمان ملل و شورای امنیت رسمیت دادید... آری هر کشوری تسلیم شود برای رهایی از زور و باج خواهی راهی جز جنگ نخواهد داشت... آقای مدعی لغو تحریم، تحریم خود شما را فراموش نمی کنیم... ...حال که رفتید خدا کند هیچوقت برنگردید.        چه رویی دارید؟
⭕️همه شهید شدند ♨️این تصویری از یک خانواده فلسطینی است. تمام کسانی که در تصویر می بینید یکجا شهید شده اند. این خانواده توسط رژیم صهیونیستی و بمب‌های اهدایی آمریکا به شهادت رسیدند.
🔴 بایدن: من یک صهیونیست هستم رئیس‌جمهور آمریکا: 🔹ایالات متحده به ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل ادامه خواهد داد اما ما و آنها باید مراقب باشیم. 🔹گرمی و ارتباطی که من با جامعه یهودی احساس می‌کنم، غیرقابل انکار است. 🔹وقتی که چند سال پیش گفتم برای صهیونیست بودن لازم نیست یهودی باشید، انتقادات زیادی به من وارد شد اما من یک صهیونیست هستم.
⭕️تئوریزه کردن زورگویی در نهادی که قرار بود حامی صلح باشد! 🔹بسیاری از رسانه‌های مستقل جهان از اقدام نادر «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در خصوص استناد به «ماده ۹۹ منشور سازمان ملل متحد» تمجید کرده‌اند. 🔸ماده ۹۹ منشور سازمان ملل متحد که ده‌ها سال بود مورد استفاده قرار نگرفته بود به مقام دبیرکل سازمان ملل این اختیار را می‌دهد تا مسائلی را که تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی هستند، برجسته‌تر کند. 🔹با این حال، پس از برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد بنا به درخواست گوترش، آمریکا با استفاده از حق وتوی خود جلوی ایجاد آتش‌بس در جنگ غزه را گرفت. 🔸با این اتفاق، چنانچه پیداست حتی استناد دبیرکل سازمان ملل متحد به اختیارات ویژه خود نمی‌تواند پایان‌بخش یک بحران واقعی در نظام بین‌الملل باشد و حق وتوی یک بازیگر قلدر، به مراتب نسبت به اراده دبیرکل برای پایان دادن به یک بحران، ارزش بیشتری در ساختار کنونی سازمان ملل متحد دارد. 🔹افکار عمومی جهان در تحلیل ساختار کنونی سازمان ملل متحد، با «غلبه فرامتن تاریخی بر متن واقعی»، «طغیان ساختار علیه بازیگران» و «تئوریزه‌سازی زور و سلطه» مواجه است و تجربه جنگ غزه، به وضوح سازوکار ناکارآمد سازمان ملل را نشان داد. 🔸با این تفاسیر؛ قطعا تنها راه مواجهه با این روند، تغییر مناسبات زیربنایی و ساختار حاکم بر سازمان ملل متحد و بازتعریف سازوکار اثرگذاری این نهاد بین‌المللی در مواجهه با مناقشات رو به گسترش در سطح جهان است. 🔹آیا مداخله بشردوستانه جهان و سازمان ملل متحد به سود کودکان غزه در قبال یک جنایت و نسل‌کشی تمام عیار، حداقلی‌ترین اقدامی نیست که باید در قبال رژیمی متوحش صورت داد؟ 🔸طنز تلخ ماجرا اینجاست که تفسیر این مداخله بشردوستانه بر عهده آمریکا، انگلیس و فرانسه به عنوان سه کشور اصلی حامی نسل‌کشی در غزه است! 🔹دیگر کمترین شبهه‌ای وجود ندارد که ساختار سازمان ملل متحد، متعلقات و روند تفسیر قوانین آن باید به سود انسانیت، مدنیت و صیانت واقعی از حقوق بشر تغییر یابد.
⭕️اردوکشی دریایی ۴۰ کشور برای مقابله با عملیات یمن در دریای سرخ 🔹همزمان با آغاز سومین ماه از دور تازه هجوم اشغالگران به غزه، باز شدن یک جبهه جدید در دریا، خارج از پیش‌بینی‌های این رژیم و متحدانش بود. 🔸تهدید کشتی‌های حامل بار به مقصد یا از مبدأ اراضی اشغالی و تسلط بر کشتی «گلکسی لیدر» طلیعه عملیاتی بود که همچنان ادامه دارد و نگرانی اصلی‌ترین حامی و متحد رژیم اسرائیل را به دنبال داشته است. 🔹هفته پیش بود که «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی جو بایدن خبر داد آمریکا با کشورهای دیگر در حال مذاکره است و می‌کوشد آنها را به تشکیل یک نیروی دریایی بین‌المللی ترغیب کند. 🔸در آخرین تحول «اسکای‌نیوز عربی» به نقل از یک مقام وزارت دفاع آمریکا خبر داد که ایالات متحده در تلاش است ۴۰ کشور را به این نیروی دریایی بین‌المللی ملحق کند. به گفته این مقام آمریکایی «نیروی دریایی یادشده، منطقه‌ای به وسعت سه میلیون مایل از آب‌های بین‌المللی را زیر نظر خواهد گرفت و شامل کشورهای عضو فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) می‌شود.» ✔️ادعای تشکیل ائتلاف دریایی از چند منظر قابل تأمل است: 🔹ائتلاف‌سازی‌های قدیمی آمریکا از افغانستان و عراق گرفته تا لیبی و اکراین، از خلیج فارس تا دریای چین و... هیچگاه به نتیجه مطلوب منجر نشده و تمامی این ائتلاف‌ها پس از مدتی فروپاشیده و عملا به رسوایی برای آمریکا مبدل شده است. 🔸ائتلاف‌های آمریکایی نه تنها به امنیت منجر نشده، بلکه همواره زمینه‌ساز تشدید بحران‌ها و جنایات بی‌شماری در جهان است که نمونه آن ائتلاف ضد القاعده در افغانستان و ائتلاف ضد داعش در عراق و سوریه است. ا 🔹با توجه به سرنوشت ائتلاف‎سازی‌های قدیمی آمریکا از هم اکنون شکست ائتلاف دریای سرخ را هم می‌توان پیش‌بینی کرد؛ به‌ویژه اینکه ائتلاف یادشده در برابر یمنی‌ است که از آزمون سخت جنگ هشت‌ساله با مدرن ترین ارتش‌های منطقه سربلند بیرون آمده و امروز تحلیلگران اذعان دارند که نمی‌توان نقش یمن را در تعیین سرنوشت منطقه نادیده گرفت. 🔸شرایط حاکم بر دریای سرخ تابعی از جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها به‌ویژه در غزه است. یمنی‌ها بارها تأکید کرده‌اند که اقدامات آنها در دریای سرخ صرفاً علیه کشتی‌های رژیم صهیونیستی یا کشتی‌هایی است که نقل‌وانتقالات این رژیم را انجام می‌دهند. بر این اساس راهکار منطقی و نهایی برای بازگرداندن امنیت به دریای سرخ، توقف توحش صهیونیست‌ها، پایان محاصره و آغاز بازسازی غزه است. 🔹ادعای زیاده‌خواهانه آمریکایی‌ها برای ایجاد ائتلاف در دریای سرخ، ورای صلاحیت این کشور است؛ چرا که آمریکا از همسایگان دریای سرخ نیست و حقی برای حضور نظامی در آن ندارد. 🔸آمریکا از تشکیل ائتلاف با زنجیره‌ای از کشورها برای مقابله با انصارالله و کشوری به نام یمن سخن می‌گوید که به اذعان جهانیان اکثریت جمعیت آن در فقر، گرسنگی و محاصره به سرمی‌برند؛ با این حال ۸ سال مقاومت و ایستادگی در برابر حملات ائتلافی از ده‌ها کشور عربی، غربی و تروریست را در کارنامه دارند. خط ‌و‌نشان کشیدن و اردوکشی ۴۰ کشوری برای مقابله با عملیات یمن نشانه‌ای آشکار از زوال نظامی و سیاسی آمریکا است.
mosavi.mp3
32.18M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام موسوی امام جمعه موقت شهرضا /24 آذر 1402
مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها همراه با تشییع ۱۲ "شهید گمنام" دفاع مقدس یکشنبه ۲۶ آذر ساعت۹:۳۰ صبح از پل بزرگمهر بسمت گلستان شهدا بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه استان
⭕️سلبریتی هائی که برای حیوانات اروپایی عزادار میشدند کجا هستند؟ 🔹 چرا برای تکه پاره شدن هزاران زن و کودک عکس العملی نشان نمیدهند؟ 🔸 چرا برای فوت یک دختر کومله خودشان را پاره کردند و مملکت را به هم ریختند؛ اما در برابر این جنایتهای ضد بشری که شبانه روز آدم می کشند؛ سکوت کرده اند؟ 🔹چرا حالا برای پُز روشنفکری از کتی و فاطی و رایگان و افشار و توسلی و دهها جنبش می تو خبری نیست؟ 🔸 جواب همه اینها یک چیز است. اینکه شما مشتی نوکر نظام سلطه هستید که هیچ اختیاری از خود ندارید. همین.
⭕️تلاش برای اختلاف‌افکنی ممنوع 🔹به دنبال ردّ کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس، برخی رسانه‌ها تلاش داشتند تا ضمن سوءاستفاده از اختلاف‌نظر کارشناسی دولت و مجلس به اختلاف‌افکنی بین دو قوه دامن بزنند، اما این تلاش‌ها برای اختلاف‌افکنی در حالی است که دولت و مجلس در ماه‌های اخیر با تعامل و هم‌افزایی توانسته‌اند اختلاف‌نظرها در لایحه برنامه توسعه هفتم را کاهش داده و این لایحه مهم را به سرانجام برسانند. 🔸هم‌چنین تلاش‌های دولت و مجلس برای تصویب یک بودجه ضد تورمی ستودنی است و طبیعتاً اختلاف نظرهای کارشناسی موجب دقت نظر و جامعیت و بهتر شدن کار خواهد شد. بنابراین، برخی رسانه‌ها که اختلاف میان دولت و مجلس را بزرگ‌نمایی و برجسته می‌کنند، باید از تبدیل آن به عاملی برای اختلاف قوا پرهیز کنند.
⭕️افزایش اختلافات میان اسرائیل و آمریکا 🔹شنیده‌ها حکایت از این دارد که اختلافات میان مقامات آمریکایی و صهیونیستی به اوج خود رسیده است. 🔸در تازه‌ترین مورد «نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که آمریکا و اسرائیل درباره وضعیت پس از حماس اختلاف دارند، اما در تلاشند تا به توافق برسند. 🔹نتانیاهو با اشاره به تشکیلات خودگردان گفت که او اجازه نخواهد داد غزه پس از جنگ به «فتحستان» تبدیل شود. این در حالی است که جو بایدن تأکید دارد، نتانیاهو باید به فکر تقویت تشکیلات خودگردان باشد. 🔸در همین زمینه جو بایدن با صراحت گفته است: «نتانیاهو نمی‌تواند بگوید در آینده مطلقاً کشوری به اسم فلسطین تشکیل نخواهد شد.» 🔹بایدن در راستا حمایت‌های بی رویه غرب از اسرائیل گفت: «اسرائیل می‌تواند به حمایت‌های ما و اروپا و جهانیان تکیه کند، اما این رژیم به سبب بمباران‌های بی‌رویه و شدید در غزه در حال از دست دادن این حمایت‌هاست.» 🔸او خطاب به صهیونیست‌ها گفت: «اشتباهاتی را که ما در ۱۱ سپتامبر مرتکب شدیم، تکرار نکنید. اقدامات زیادی از جمله اشغال افغانستان هیچ توجیهی نداشت.»