📣 جهش درآمدهای پایدار مالیاتی در دولت سیزدهم/ وابستگی به نفت کم شد
🔺️درآمدهای مالیاتی پایدار یکی از آرزوهای دیرین اقتصاددانان برای اقتصاد ایران بود. طبق تحقیق مرکز پژوهشهای مجلس، مجموع درآمدهای مالیاتی در سال ۱۴۰۳ برابر ۱,۲۹۰ هزار میلیارد تومان است. این عدد با مصوب بخش اول قانون بودجه (۱۳۶۵ هزار میلیارد تومان) سازگار نیست. بدون مالیات بر واردات، این درآمدها به ۱,۱۴۷ هزار میلیارد تومان میرسد. نسبت به عملکرد سال ۱۴۰۲، این رقم ٪۴۲+ افزایش داشته است.
🔺️در سال جاری رشد اسمی اقتصاد که شامل تورم و رشد حقیقی است برای انتهای سال جاری به میزان ۳۹ درصد پیش بینی میشود. بنابراین، افزایش درآمدها کمی بیش از این رشد خواهد بود. در سمت دیگر برای اولین بار، سهم درآمدهای مالیاتی از کل منابع عمومی ٪۵۰ و از هزینههای جاری ۶۹ درصد است. این دو تغییر از نقاط قوت لایحه محسوب میشوند.
⭕️تشییع شهیدان خدمت،
اتمام حجت مردم
🔹حضور چندین میلیونی امت شهيدپرور کشورمان در تشییع پیکر مطهر سیدالشهدای خدمت رئیس جمهور مردمی، انقلابی و خستگیناپذیر، شهید آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان، حضوری بسیار معنادار بود و میتوان آن را سیاسیترین تشییع تاریخ انقلاب بهشمار آورد.
🔸بهعبارتی دیگر این تشییع باشکوه را میتوان بیانگر چند نکتهٔ بسیار مهم دانست:
1️⃣نخستین نکته این است که مردم عزیز کشورمان حقیقتاً قدردان مسئولان مردمی، خدوم و انقلابی هستند.
▫️هرچند چندین سال است که جنگ ترکیبی دشمن روح و روان مردم ما را میآزارد، لیکن مردم قدرشناس ایران اسلامی به خوبی میتوانند بین مدیران خسته و اشرافی و مدیران خدوم و مردمی تمايز قائل شوند.
▪️استقبالهایی که مردم استانهای مختلف در سفرهای استانی شهید آیتالله رئیسی از این شهید خدمت داشتند، نیز بیانگر همین معنا بود.
2️⃣مردم غیور کشورمان یکبار در انتخابات ۱۴۰۰ نشان دادند که با رویکرد عقبنشینی در برابر دشمن اکیداً مخالفند و نمیخواهند زیر بار برجامهای خفتبار بروند، لیکن با گذشت سه سال از آن انتخاب هوشمندانه و با توجه به تبلیغات سنگین دشمن و تشدید تحریمها و تهدیدها، شاید این تصور برای برخی افراد به وجود آمده بود که مردم نسبت به این رویکرد جدید دچار تردید شده باشند.
🔹اين تشییع باشکوه بار دیگر نشان داد که مردم همچنان به این رویکرد باور عميق دارند و خواهان مسئولانی هستند که حامی جبهۀ مقاومت و معتقد به هماهنگی دیپلماسی با میدان باشند.
🔸آری؛ دیپلماسی انقلابی مرهون وزیر مجاهد و پرتلاش امور خارجه شهید دکتر امیرعبداللهیان بود، او حقیقتاً بازویی قدرتمند برای تحقق عینی این رویکرد دولت سیزدهم بود و برنامههای او باعث تغییرات مهم منطقهای و فرامنطقهای شد.
3️⃣مهمترین پیام دیگر این تشییع را در نکتهٔ سوم میبایست جستجو کرد و آن اینکه مردم با این حضور میلیونی به همهٔ مدیران و مسئولان کشور هشدار دادند و اتمام حجت کردند خصوصاً آنهایی که مدعی نامزدی ریاست جمهوری هستند و میخواهند جای خالی سیدالشهدای خدمت را پر کنند.
🔹داوطلب نامزدی ریاست جمهوری باید بداند که کار سختی را در پیش دارد، چرا که رئیسی به مردم ثابت کرد که میتوان در جایگاه ریاست جمهوری نیز مردمی و سادهزیست بود و برای خدمت به مردم خستگی نشناخت.
کشور ما در شرایطی است که دولتمردانی انقلابی، مردمی، ولایی، سختکوش، انتقادپذیر، خستگیناپذیر و برخوردار از سعهٔصدر بالا را میطلبد.
🔸نگارنده بر اين عقيده است که نامزد شدن کسی که برخی از این ویژگیها را نداشته باشد، بهلحاظ شرعی و سیاسی جایز نیست و خیانتی بزرگ به مردم رنجدیده و خون شهدای خدمت است.
🔹امید است نخبگان و تشکلهای انقلابی در سراسر کشور با حرکت به سوی وحدت و انسجام حداکثری و زیر پا گذاشتن مطالبات شخصی و گروهی، زمینهٔ استمرار خدمت بیمنت و رویکرد انقلابی را در قوهٔ مجریه فراهم نمایند، انشاءالله.
⭕️راز آن موضع حکیمانه
🔹روز پدید آمدن سانحه برای بالگرد رئیسجمهور و شهادت ایشان، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید.» موضعی چنین قاطعانه و حکیمانه از سوی بالاترین سطح نظام را مبتنی بر ۵ اصل میتوان تبیین کرد:
🔸اول اینکه آنقدر ساخت نظام قوی بوده و هست که بالاترین تنشها هم در عزم و حرکت نظام اخلال و اختلالی ایجاد نکرده است. این ساخت قوی مرهون تیزبینی و فراست امام راحل است که بنیانی قوی گذاشتند و پایهگذار آرامش امروز شدند.
🔹نکته دوم که مکمل نکته اول است، رهبری داهیانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب است که توانسته است نظام را از بزنگاههای مهم چند دهه گذشته عبور دهد.
🔸نکته سوم و ضلع دیگر این موضع حکیمانه، مردم هستند. مردم در بزنگاهها نشان دادهاند که با وجود گلایه یا ناراحتی احتمالی از معیشتشان، وحدت و صلابت خود را حفظ و دشمن را مأیوس میکنند. همین موضوع سبب شده است برای هر انسان دغدغهمندی این تجربه تاریخی پدید بیاید که رفتن رجایی، باهنر، بهشتی، رئیسی و هر فرد خدوم دیگری خدشهای به امور وارد نمیکند؛ لذا اصل چهارم همان تجربه تاریخی و ذی قیمت ۴۵ ساله جامعه است.
🔹راز پنجم در این موضع حکیمانه قانون مترقی اساسی جمهوری اسلامی است که هیچ خلأیی ندارد. اصل ۱۳۱ قانون اساسی اظهار میدارد: «در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور یا در موردی که مدت ریاستجمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود، در صورت فوت معاون اول یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی گردد و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اول نداشته باشد، مقام رهبری فرد دیگری را به جای او منصوب میکند.»
🔸یک هفته از شهادت رئیس جمهور و موضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب میگذرد. آرامش امروز و شروع فعالیتهای انتخاباتی از چشم دشمن دور نخواهد ماند و برای آنها ثابت کرده و خواهد کرد نظام اسلامی بیدی نیست که به باد جوجهبراندازهایی، مانند مصی علینژادها، ربع پهلویها و... بلرزد. آرامش امروز و مشارکت ماه آینده بسیاری از محاسبات آینده دشمنان بیرونی و بعضاً جاهلان داخلی را که در خواب غفلت به سر میبرند، متحول و به کلی عوض خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عظمت شب دحوالارض
🔵 مرحوم آیت الله ناصری: شب ۲۵ ذی القعده (امشب) شبی است که هر کسی درِ خانه خدا برود ، محروم بر نمیگردد .
🌕 چه خوب است که امشب دعای ما به درگاه الهی فرج امام عصر ارواحنا فداه باشد.
التماس دعا
#امام_زمان
🔴این رادار باند ایکس آمریکاست
🔻گرانترین رادار دنیا
🔻قیمت 500 میلیون دلار
🔻به اندازه 83 تانک مرکاوا قیمت دارد
🔻باارزش ترین و دقیق ترین سیستم راداری ساخته شده در دنیا
🔻این رادار آنقدر دقیق است که میتواند در فاصله سه هزار کیلومتری ریز پرنده های بسیار کوچک را در ابعاد پنج سانتیمتر شناسایی کند
🔻محل دقیق پرتاب موشک را از فصله 5000 کیلومتری به محض پرتاب مشخص میکند
🔻یکی از علتهایی که ایران موشکها را از لانچر متحرک پرتاب کرد وجود این رادار بود
🔻حالا بعد این همه تعریف ایرانی ها توانسته اند این غول راداری را در شب عملیات وعده ی صادق در صحرای نگب و در نزدیکی پایگاه نواتیم نابود کنند✌️
🔻نابودی این رادار آنقدر درد داشته است که آمریکایی ها را در شوک فرو برد
🔻اول قدرت اطلاعاتی شناسایی این رادار که کاملا استتار بوده توسط قدرت اطلاعاتی ایران
🔻دوم قدرت جنگال ایران
🔻سوم کور کردن چشمی که رهبر تمام چشمها در شب عملیات وعده ی صادق بود
🔻البته این بخش کوچکی از اتفاقات عملیات وعده ی صادق بود
#طوفان_الاحرار
#وعده_صادق
#انتقام_سخت
😱 چرا احمدی نژاد بارها رد صلاحیت شده و می شود؟
◾️احمدی نژاد بارها اعلام کرده که اعتقادی به ولایت فقیه ندارد و تمام مواضع گذشته اش را تغییر داده است، آیا چنین فردی در مسند ریاست جمهور می تواند قرار بگیرد؟
◾️احمدی نژادی که در دوران ریاست جمهوری اش همواره علیه رژیم صهیونیستی موضع می گرفت، حتی حاضر نشده در برابر جنایات اسراییل در کشتار بیش از ۳۵ هزار فلسطینی موضع گیری کند؟! آیا او می تواند در مقام ریاست جمهوری سیاست دفاع از مظلومان عالم و جبهه مقاومت را در پیش بگیرد؟
◾️تصاویر منتشر شده از احمدی نژاد با دختران و زنان بزک کرده نشان از آن دارد که او اساسا برای جذب این قشر حاضر است پا روی احکام اسلامی بگذارد!
◾️احمدی نژاد در شرایطی که اصلاح طلبان در سه سال گذشته ، دولت شهید آیت الله رییسی را دولت سوم او می دانستند و انواع و اقسام تخریب ها را صورت می دادند، حتی حاضر نشد یک کلام علیه آنان بگوید و از دولت سیزدهم حمایت کند!
◾️احمدی نژاد را نه برای اینکه برای شهادت رییس جمهور شهید سیاه نپوشید ، بلکه به خاطر استحاله شدن و تغییر تفکراتش نسبت به سال ۸۴ ردصلاحیت شده می دانم.ای کاش از همان ابتدا ، ارتباط او با افرادی مثل مشایی و بقایی و.. قطع می شد که کار به اینجا نرسد.حیف آنهمه خدمت که در دولت نهم انجام شد ولی تداوم نیافت و اسیر حواشی شد.مجبورم بگویم که این احمدی نژاد ، آن احمدی نژادی که می شناختیم نیست.
️ چرا احمدی نژاد "نه"!
رئیس پر جنجال دولت های نهم و دهم هم خوبیهای بزرگی دارد و هم بدیهای بزرگ، او نقطه قوتش در به حرکت انداختن تعطیلیها و جسارتی است که در خط شکنیها دارد، بنبستهایی که کمتر کسی می تواند به آنها نزدیک شود.
از سوی دیگر توان اقناع عمومی را با بیان سادهی آموزگاری داراست، آمارها را به سادگی و با تسلط بیان می کند و یک جریان اجتماعی سیاسی را با نقدهای روشن و همه فهم تحلیل می کند.
اما او حداقل سه اشکال خیلی بزرگ هم دارد که هیچ گونه نمی توان با ریاست جمهوری او کنار آمد:
۱. ایراد اول مرد بهاری این است که شدیدا به جامعه نخبگانی بدبین است و حتی این نگاه منفی را چندین بار منعکس هم کرده است.
نتیجه این نگاه منفی «تنها» و «منزوی» شدن احمدی نژاد است، احمدی نژاد با همه درگیر است از سپاه و حوزه علمیه و مراجع عظام تقلید گرفته تا اصولگرای سنتی و مدرن و اصلاح طلب و چپ و راست و دانشگاهی و حوزوی؛
همه با او و او با همه چالش جدی دارند.
تا اینجای کار شاید قابل تحمل باشد (که نیست) اما او حتی با رهبری نظام هم چالش جدی دارد.
واقع بین باشیم؛ مملکت داری هم احتیاج به پشتوانه مردمی دارد و هم حمایت نخبگانی، نخبگان حلقه بسیار مهم مدیریتیاند و بدون آنها کارها به سامان نمیرسد، در حالی که احمدی نژاد تنهای تنهای تنهاست.
۲. ایراد بزرگ دیگر او آن است که تمایل به ایجاد جنجال از طریق بیان اتهامات اثبات نشده دارد، در حالی که بارها و بارها گفته شده است روش برخورد با فساد و مفسد این جنجالهای هیجان ساز نیست، مشکل بزرگ این خصیصه آن است که هر دم و هر لحظه مردم منتظرند او انگشت اتهام به سمت چه کسی دراز می کند و در نتیجه شقاق و شکاف مردم و حاکمیت را بیشتر می کند؟!
اتهام به هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری از یک طرف، اتهام به برادران لاریجانی و اخیرا حداد عادل نشان میدهد او خط قرمزی در این تهمتزنیهای نابجا ندارد.
۳. مشکل بزرگ دیگر او آن است که حتی با رهبر معظم انقلاب هم کنار نمیآید.
رئیس جمهور از هر جناحی که باشد باید بتواند با رهبری و اندیشههای رهبری کار کند، کسی نمیتواند نظر ایشان را تغییر دهد و بنابراین دست کم سه رئیس جمهور اخیر برای این که ایشان را تحت فشار قرار دهند با معیشت مردم بازی میکنند تا از طریق مردم ایشان را مجبور به پذیرش کنند و البته بیچاره مردم که زندگیشان بازیچه مشتی سیاست باز قرار گرفته است.
رهبر انقلاب بر عهد انقلاب و آرمانها پای بند است اما رؤسای جمهور متأسفانه یا به دلیل آن که دل در گرو غرب دارند و یا مثل احمدینژاد اندیشه های عجیب و غریبی دارند در صدد تقابل با ایشان هستند. بالاخره یک جایی این تقابل باید تمام شود.
#انتخابات
#احمدی_نژاد
🔰مقام معظم رهبری؛
امام، روحاً، هم یک انسان تحوّلخواه بود، هم تحوّلآفرین بود. در مورد ایجاد تحوّل، نقش او صرفاً نقش یک معلّم و استاد و مدرّس نبود؛ نقش یک فرمانده داخل در عملیّات و نقش یک رهبر به معنای واقعی بود.
#⃣#امام_خمینی
#⃣#رهبر_کبیر_انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم برای رئیسی سوخت، در زمان حیات او یک کلمه حاضر نبودند از این حرفها بزنند.
رهبری معظم جمله عجیبی گفتن!
فرمودن دلم برای رئیسی سوخت.
کسانی که الان تعریف و تمجید میکنن حاضر نبودن در زمان حیات ایشون دفاع کنن و یک کلمه حرف نزدن.
(مردم شعار مرگ بر منافق دادن و رهبری توجه کردن)
رهبری در ادامه فرمودن حضور مردم در مراسم تشییع رئیس جمهور، چند پیام داشت
۱_ ملت ما مقاومتر از قبل هستند.
۲_ارتباط عاطفی مردم با مسئولین در تشیبع شهدا
۳_مردم طرفدار شعارهای انقلاب هستن چون رئیسی مظهر شعارهای انقلابی بود.
۴_مردم قدردان خدمتگذاران خودشون هستن و از یاد مردم نخواهد رفت.
۵_کشور با از دست دادن رئیس جمهور تونست آرامش رو به طور کامل حفظ کنه
(مردم شعار دادن اباالفضل علمدار خامنه ای نگهدار...)
رهبری در ادامه فرمودن حماسه انتخابات مکمل بدرقه شهیدان هست و برای حفظ منافع در معادلات پیچیده بین المللی به یک رئیس جمهور آگاه پرکار و معتقد به مبانی انقلاب احتیاج داریم.
# سه محور مهم در سخنرانی های امروز حضرت آقا در باب انتخابات :
۱- حضور حماسی مردم در انتخابات که این حماسه مکمل حماسه ی حضور مردم در تشییع رئیس جمهور شهید خواهد بود.
۲- رعایت اخلاق در بین کاندیداهای ریاست جمهوری و جلوگیری از لجن پراکنی
۳-قرار گرفتن بر این مسند جهت خدمت به مردم می باشد نه کسب قدرت
⭕️ بازی انتخابات و داوری شورای نگهبان
🔸 باتوجه به حادثه پیش آمده و فقدان رئیس جمهور عزیز، شهید سید ابراهیم رئیسی، شرایط به سمت انتخابات زود هنگام پیش رفته و آرام آرام فضای کشور حال و هوای انتخاباتی به خود گرفته است.
🔻در این مجال افرادی از طیف ها و جناح های مختلف سیاسی و یا مستقل در خود احساس تکلیف کرده و پا به عرصهی ثبت نام ریاست جمهوری می گذارند.
🔺داستان غم بار این روزها احساس تکلیف بی مورد افرادی است که خود میدانند یا تایید صلاحیت نمی شوند و یا رای آوری لازم را ندارند و با علم به این موضوع وارد کارزار انتخابات می شوند.
♦️سوالی که در اینجا پیش می آید اینکه هدفشان از ورود به عرصه انتخابات چیست؟
🔻دسته اول با اینکه می دانند که تایید صلاحیت نمی شوند (که بعضاً به برخی آقایان غیر مستقیم هم گوشزد می شود)، وارد گود انتخابات می شوند که جز هزینه تراشی برای نظام و بدبین کردن جماعتی به شورای نگهبان و زیر سوال بردن انتخابات ثمره ی دیگری در بر نخواهد داشت و این دقیقاً همان چیزی است که خارج نشینان معاند نظام و ایران بدنبال آن هستند تا با آن صحت انتخابات را زیر سوال ببرند و در مردم ایجاد یاس و ناامیدی کنند، پس این افراد خواسته یا ناخواسته به تکمیل پازل دشمن کمک می کنند.
🔻دسته ی دوم آنهایی هستند که ثبت نام می کنند با اینکه می دانند رای نمی آورند و هیچ برنامه ای هم ندارند، می آیند تا از تریبون عمومی صدا و سیما چهره ی خود را در اذهان جامعه بشناسانند و شانس خود را برای ریاست جمهوری بسنجند همانطور که شخصی که در دوره های قبل رئیس جمهور شده بود در جمع خصوصی گفته بود من اصلا فکر نمی کردم رای بیاورم و آمادگی لازم و برنامه نداشتم.
🔻دسته ی سوم کسانی هستند که می آیند و تیمی کار می کنند برای اینکه یک رقیب از جناح مقابل را که احتمال رأی آوری بالایی دارد ، در مناظرات شکست دهند و آرای عمومی جامعه را به سمت خود بچرخانند. در این روش بداخلاقی هایی صورت می گیرد که در تراز انتخابات جمهوری اسلامی نیست.
🔹لذا در این مقطع زمانی که به برکت زحمات #شهیدان_خدمت و بخصوص پس از انجام عملیات #وعده_صادق کشور ایران در اوج اقتدار خود بسر می برد، نکاتی را به استحضار اعضای محترم شورای نگهبان می رساند:
1⃣ پس از انجام عملیات وعده صادق و سانحه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور عزیزمان، اخبار ایران در صدر خبرگزاری های دنیا قرار گرفته و مردم اقصی نقاط جهان با دقت بیشتری خبرهای مربوط به ایران را پیگیری می کنند، لذا اخبار انتخابات ایران از مهم ترین رویدادهای غرب آسیا و جهان خواهد بود، زیرا جانشین آقای رئیسی مسیر بعدی تعامل ایران با دنیا را مشخص خواهد کرد.پس لازم است به کاندیداهای محترم تذکر لازم در خصوص رعایت آداب اسلامی و اصول مناظره داده شود.
2⃣چقدر خوب بود که شورای نگهبان از کاندیداهای محترم در خصوص برنامه عملی آنها برای اداره کشور نیز مصاحبه به عمل می آورد تا افرادی که بی برنامه و گاتوره ای وارد این صحنه شده اند و شعاری عمل میکنند (مثل تغییر قانون اساسی و ...) نتوانند سرنوشت یک ملت را در دست بگیرند و به قهقرا ببرند.
3⃣ از شورای نگهبان انتظار می رود که مصلحت اندیشی را کنار گذاشته و هر کسی از هر طیف جناحی صلاحیت لازم را ندارد بدون اغماض عدم صلاحیت وی را احراز نمایند که البته این شورا قطعاً همین کار را خواهد کرد و حتماً مردم هم از این تصمیم حمایت خواهند کرد، زیرا مردم طاقت آزمون و خطای برخی افراد معلوم الحال را ندارند و بدنبال رئیس جمهوری در تراز ایران اسلامی می گردند.
# به مقصد وزارت کشور
اسم این احساس تکلیفهای گُترهای و ثبتنامهای فلهای، آن هم با همراهی همراهان گلهای، شوق خدمت نیست، طوق خیانت است بر گردن.
هرکسی از ظن خود رهسپار خیابان فاطمی شده است؛ برخی آمدهاند برای رسانهای شدن، شهرت و جذب دنبالکننده، عدهای دیگر برای گرفتن تأیید صلاحیت و عرض اندام، و کسانی هم برای به هم ریختن و تشویش اذهان عمومی و گرفتن وقت و به حاشیه بردن شورای نگهبان!
وگرنه غالب کسانی که شناسنامه به دست وارد وزارت کشور شدهاند، در حد ریاست یک دهداری هم نیستند، تا چه برسد به ریاستجمهوری در اندازه ایران و براندازنده ایرانی!
﷽
مقایسه کنید
کتاب رکوردهای جهانی(گینس)، عنوان بزرگترین مراسم وداع با یک انسان را، تشییع پیکر مرحوم امام(ره) ثبت و معرفی کرده است؛ هرچند ثبت و معرفی گینس به خودی خود فاقد هرگونه ارزشی است، اما این را گفتم تا مقایسهای کنیم با سرنوشت پادشاهان ادوار مختلف در تاریخ معاصر ایران.
شاهان و شاهزادگانی که یا فرار کردند یا اخراج شدند و یا در آتش خشم مردم از تخت قدرت پایین کشیده و کشته شدند.
✓محمدرضا پهلوی به مصر فرار کرد.
✓رضاخان به ژوهانسبورگ تبعید شد.
✓احمدشاه به اروپا رفت.
✓محمدعلی شاه و برادرانش به سفارت روسیه پناهنده شدند.
✓مظفرالدین شاه و محمدشاه به مرگ طبیعی در جوانی از دنیا رفتند و فرصت چندانی بر حکمرانی نیافتند.
✓ناصرالدین شاه در مسجد با اصابت تیر به قلباش کشته شد.
✓آغامحمدخان قاجار و نادرشاه افشار در مسیر اردوی جنگی ترور شدند.
🟢 در این سو، به فتوای کدام حاکم تاریخ ایران، مردم مقابل ساواک و حکومت نظامی جان میدادند؟ به عشق و دستور کدام حاکم تاریخ ایران، مردم جوانانشان را به قربانگاه جنگ میفرستادند؟ و کدام حاکم تاریخ ایران وقتی از دنیا رفت محبوبتر از روز استقبالش بود؟
این پیام را برای دوست و دشمن بفرستید، اینها انکارشدنی نیست!
اسامی ۸۰ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری
🔹فرآیند ثبت نام از داوطلبان کاندیداتوری در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از ۵ روز در ستاد انتخابات به اتمام رسید.
🔹محمدرضا صباغیان، عباس مقتدایی، مصطفی کواکبیان، قدرتعلی حشمتیان، سعید جلیلی، علی لاریجانی، محمود احمدی بیغش، محمد خوشچهره، عبدالناصر همتی، سید احمد رسولی نژاد، مسعود پزشکیان، سید وحید حقانیان، حبیب الله دهمرده، علیرضا زاکانی، سید محمدرضا میر تاج الدینی، زهره الهیان، فداحسین مالکی، محمدمهدی اسماعیلی، مسعود زریبافان، حسین افشارزاده، محمود احمدینژاد، حسینعلی قاسمزاده، محمود صادقی، صادق خلیلیان، سیدمحمد مقیمی، ایرج شاهوردی، محمدحسن قدیری ابیانه، حسن محمدیاری، سیدمجتبی محفوظی، شهریار حیدری، علی صوفی، محمدرضا پورابراهیمی، حسین میرزایی، غلامحسین رضوانی، محمد شریعتمداری، جلیل جعفری، سید غنی نظری، الیاس نادران، حسن سبحانی، حسن کامران ، حجتالاسلام احمد اکبری، قاسم جاسمی ، حمیده زرآبادی ، محمد ناظمی اردکانی، علیرضا ورناصری ، حمید کریمی، علی آذری، محمدرضا اسکندری، وحید جلال زاده ، اردشیر مطهری، اسحاق جهانگیری، محمد وحدتی ، حسن نوروزی، محمد رویانیان، حسین گروسی، محمدعلی وکیلی ، مهدی شیخ، محسن کوهکن،محمدحسن نامی، محمدمهدی زاهدی، علیرضا افشار، اصغر سلیمی ، مصطفی پورمحمدی ، شمسالدین حسینی، هاجر چنارانی ، ضرغام صادقی، محمدباقر قالیباف، عبدالرحیم بهاروند، اکبر نیکزاد، سید احمد موسوی، علی وقفچی، ابراهیم عزیزی، عباس آخوندی، داود منظور، سید علی حسینی، مهرداد بذرپاش، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، سید صولت مرتضوی ، علی نیکزاد، رفعت بیات.
🔰 تجربه تلخ انتخاباتی شهید مطهری؛ سبحان الله! بشر چه موجودی است!
🔹 من یک درس شخصی را برای شما میگویم. در سال ۱۳۲۵ که مرحوم آقا سید ابوالحسن فوت کرد و آقای بروجردی مرجع شد من در فاصله چند روز گفتم تمام مشکلات من در باب «خلافت» حل شد، یعنی گذشته را در پرتو حال شناختم. آقای آقا سید ابوالحسن «مرجع کل فی الکل» بود و من حدود هشت سال بود که در قم بودم و افراد زیادی را میشناختم که آدمهای خوبی بودند.
🔹 در آن چند روز یکمرتبه میخواست یک قدرت بزرگ روحانی از مقامی به مقام دیگر منتقل شود، یک امتحان بسیار بزرگ. من یکمرتبه دیدم مثل اینکه حوزه قم زیرورو شد. یک حالت هول عجیبی به افراد افتاد. حال، هرکسی گرایشی به یک آقا داشت. در راه گرایش به این آقا و کوبیدن بقیه آقایان همه چیز فراموش شده بود. مثل اینکه موقتاً همه، همه چیز را فراموش کرده بودند. یک حالت جنونآمیزی به وجود آمده بود. این آن را تعدیل میکرد و آن یکی را تفسیق، و دیگری به عکس.
🔹 گفتم سبحان الله! بشر چه موجودی است! پس اگر روزی پیغمبری بخواهد بمیرد و یک خلافت به آن عظمت بخواهد منتقل شود، میبیند آن عادلترین عادلها تبدیل میشود به فاسقترین فاسقها.
🔹 از امتحانهایی که در زمان حاضر برای بشر پیش میآید انسان میتواند طبیعت بشر در گذشته را بفهمد، که میفهمد. همین ماها هم اگر بودیم از همین کارها میکردیم. چیز عجیبی نیست که انسان فکر میکند آدمهای خیلی استثنایی آمدند خلافت علی علیه السلام را غصب کردند. نه، اگر ماها هم بودیم همین کارها را میکردیم.
📙 استاد مطهری، فلسفه تاریخ، ج۱، ص۱۸۰.
#شهید_مطهری
#انتخابات
🖼 #اطلاع_نگاشت | مردِ خدمت و صفا و صداقت
🔸 ۱۰ مولفه مهم خصوصیات فردی، سلوک سیاسی و مدیریتی و دستاوردهای شهید رئیسی از زبان رهبر معظم انقلاب
#رئیسی_عزیز