⭕️گفتمان انتخاباتی 1403
🔹پرواز اردیبهشت و عروج شهدای خدمت، شرایط ویژه ای را پیش روی کشور قرار داده است؛ به نحوی که هم فضای اجتماعی و فرهنگی کشور را به دلیل شهادت رئیس جمهور محبوب و همراهانش تغییر داده و هم اینکه باید انتخاباتی زودهنگام در کشور تا 8 تیر برگزار شود و دولت چهاردهم یکسال زودتر روی کار بیاید.
🔸با وجود اینکه هنوز اسامی نهایی و آرایش واقعی جریان های سیاسی برای انتخابات مشخص نشده اما کاندیداهای صندلی پاستور کار سختی پیش رو دارد؛ چرا که دولت سیزدهم ایده گره زدن مسائل اقتصادی کشور به مذاکره را به محاق برد و صرفا مذاکره را برای رفع موثر تحریم ها و تأمین منافع حقه ملی پیش برد؛ کمااینکه روابط تیره و تار ایران و عربستان پس از 7 سال در دولت شهید رئیسی و عضویت در سازمان های مهم مثل بریکس و شانگهای رقم خورد و نشان داد مذاکره و دیپلماسی محدود به یک دولت و گفتمان خاص نیست.
🔹دوم اینکه شهید رئیسی توانست بواسطه تغییر بسیاری از معادلات حکمرانی، خون تازه ای در رگ های اقتصادی و اجتماعی جامعه تزریق کند و یک پایگاه اجتماعی و بدنه وفادار به خود بسازد و فازغ از بازی های سیاسی و قطب بندی کار مردم را پیش ببرد. نکته ای که در کنش و واکنش های مجازی بین کاندیداهای موجود کمتر به چشم می خورد.
🔸بنابراین تکرار و برنده شدن سناریوی انتخابات 92 و بروز یک کاندیدا به واسطه سیاست ورزی تام و ایجاد قطبیت در این دوره از انتخابات بعید به نظر می رسد؛ چرا که گفتمانی مورد رضایت و اقبال جامعه واقع خواهد شد که ایده جدیدی برای حکمرانی کشور داشته باشد. نامزد رئیس جمهوری چهاردهم باید مثل شهید رئیسی هنر موج سازی در پایین دست جامعه و طبقه متوسط را داشته باشد.
⭕️رژیم صهیونیستی در تله!
🔹در کمتر از یک هفته، سه رویداد بزرگ رخ داد که قبل از جنگ غزه غیرقابل تصور بود. نخست، روز دوشنبه 20 می (31 اردیبهشت) دفتر دادستانی دادگاه کیفری بینالمللی (ICC) برای «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر و «یوآو گالانت»، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی بهخاطر جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت خواستار صدور حکم جلب شد.
🔸دو روز بعد، دولتهای نروژ، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که کشور فلسطین را در 28 می (8خرداد) به رسمیت میشناسند.
🔹روز جمعه 24 می (4خرداد) دیوان بینالمللی دادگستری سازمان ملل (ICJ) هم حکم داد که رژیم صهیونیستی میبایست عملیات نظامی فعلی در رفح را متوقف کند.
🔸تمام این اتفاقات در کنار اعتراضات گسترده مردمی رخ داده است که با ادامه جنگ غزه افزایش یافته است.
🔹وقایع اخیر اشاره به تغییر دیدگاهها و جریانات در نحوه نگاه گستردهتر جهان به مناقشه رژیم اسرائیل و فلسطین دارد. این تغییرات نشان میدهند که دولتها و نهادهای بینالمللی در خصوص واگذاری تمام اهرمهای فشار و قدرت خود به واشنگتن در خصوص مناقشه رژیم اسرائیل و فلسطین تمایل کمتری دارند.
*💠 بیانات خانم دکتر علمالهدی، همسر رئیس جمهور مغتنم و شهید جمهوری اسلامی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در مراسم بزرگداشت شهید آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان در دانشگاه فردوسی مشهد *
🔹دکتر علمالهدی در اولین سخنرانی بعد از شهادت رئیس جمهور شهید گفت: سختترین درد بشر درد فراق است. بشر برای آمدن به این دنیا دچار فراق میشود و برای رفتن از این دنیا دیگران را دچار فراق میکند. وی افزود: ویژگی مهم ادبیات ایران شرح درد فراق است که مولوی میگوید « بشنو از نی چون حکایت میکند از جداییها شکایت میکند». همین درد میتواند اسباب تعالی و تزکیه باشد، میتواند فرصتی برای رشد یک ملت باشد. خانم دکتر علمالهدی ادامه داد: مقام معظم رهبری در شهادت شهید رئیسی فرمودند «شکر کنید چون نظام چندین پله جلوتر رفت و شهادت ایشان کمتر از حیات ایشان برای نظام برکت نداشت».
همسر رئیس جمهور مغتنم و شهید گفت: ملت قهرمان ایران بارها در این سوگ سوختند و از سوگ حماسه آفریدند. به زعم معاندین، جامعه جوان ایران از ایدههای انقلاب عبور کرده است ولی در این واقعه مردم با اشک به جمهوری اسلامی رأی دادند و این دستاورد بزرگی است.
🔹وی بیان کرد: یک دستاورد بزرگ ایشان تبیین عملی جمهوریت اسلامی بود. برای نسل جوان شاید سخت باشد که بدون مصداق درک درستی از جمهوریتی داشته باشند که بر مبنای ارزشهای اسلامی شکل گرفته است اما در سه سال اخیر شهید رئیسی نشان داد در جمهوریتی که اسلامی باشد رابطه مردم و مسئولین باید چطور باشد، اقتصاد چطور باید مدیریت شود، اقامه عدل یعنی چی، همراهی فرهنگ و علم نشان داده شد.
🔹دکتر علمالهدی گفت: تقویت جمهوری اسلامی و تأکید بر اسلامی بودن جمهوریت دستاورد بزرگی است که توسط مردمی که شانههایشان زیر بار غم سنگین این واقعه لرزید و با چشمان اشکآلود شهدا را بدرقه کردند به نمایش گذاشته شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مردم ایران با این حرکت اخیر نشان دادند شایستگی این را دارند که ابزارهای سنتی و شیوههای کهنه و فرسوده ایجاد قدرت را کنار بگذارند، آنها نشان دادند که طرفدار صداقت، طرفدار صمیمیت، طرفدار محبت، خدمت و طرفدار عدالت هستند. آنچنان که خداوند در قرآن کریم فرموده است شهید حذف نمیشود، شهید همچنان نگران جامعه است. در جامعه دارای حرکت و تأثیرگذار است
ایشان در ادامه افزود ولی نگران این هستیم که برخی با شهید رقابت کنند اما برای کسب جایگاه نمیتوان با شهید رقابت کرد یا او را مورد استهزاء قرار داد. این انقلاب با خون شهیدان احیا میشود و ما باید از انقلاب و مقاومت که حاصل خون شهداست با افتخار دفاع کنیم.
🔹عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: جریان مقاومت جریانی است که باید خون تازه در آن دمیده شود، روزهای آینده روزهای سخت مقاومت است و ما باید حماسه بسازیم. من نگرانم که افراد بعد از این مراسم به فکر استراحت باشند، در حالی که باید بیشتر از قبل تلاش کرد و با این افتخار بزرگی که نصیب ما شد باید از مقاومت حمایت کنیم. برادران و خواهران عزیز، غزه همچنان در آتش میسوزد، جریان مقاومت همچنان دست تنهاست. وی ادامه داد: مهمانانی که از کشورهای دیگر آمده بودند همه به من میگفتند که یکی از پشتیبانهای اصلی خود را از دست دادند و من عرض میکردم به خاطر حضور مقام معظم رهبری مدظلهالعالی جای نگرانی نیست و مردم ایران تا پای جان برای جبهه مقاومت میایستند.
وی در پایان سخنان خود گفت: امیدوارم در آینده حماسهسازتر از گذشته به تلاش علمی و فرهنگی و تبدیل حرکت ایران به یک جریان جهانی مقاومت اقدام کنید.
⭕️بررسی دستاوردهای سیدالشهدای خدمت / دولت سیزدهم اجازه نداد چراغ نیروگاهها خاموش شود
🔹افزایش ظرفیت ۹۰۰۰ مگاواتی نیروگاههای حرارتی در دولت مردمی موجب شد تا تجربه خاموشیها در دولت قبل تکرار نشود و در ۱۰۰۰ روز گذشته چراغ هیچ خانهای خاموش نشد.
🔸ناترازی در تولید، مصرف و عدم سرمایهگذاری در حوزه ارتقای نیروگاهها در سال ۱۴۰۰ منجر به انتشار جداول خاموشیهای گسترده شد. موضوعی که تاثیرات منفی زیادی در بخشهای مختلف بر جای گذاشت. دولت سیزدهم از همان روزهای ابتدائی شروع بهکار دغدغه تأمین برق را داشت همین مسئله نیز موجب شد تا برنامهریزیهای متعددی را انجام دهد.
🔹برنامهریزیها و اقدامات دولت سیزدهم موجب افزایش ۹۰۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید نیروگاههای حرارتی در کشور شد.
🔸از آنجایی که این نیروگاهها نیز نقش عمدهای در تأمین برق کشور دارند، هیچ نوع خاموشی بهوجود نیامد. درواقع این مهم از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶۵۸۴ مگاوات، رفع محدودیت نیروگاههای بخاری و افزایش توان عملی نیروگاههای گازی موجود به ظرفیت ۲۰۰۰ مگاوات و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده است.
🔹همچنین در این مدت ۱۴ واحد بخار در نیروگاههای سیکلترکیبی جهرم، هریس، ارومیه (دو واحد)، چابهار، بعثت پارسجنوبی (دو واحد)، غربکارون، عسلویه، فردوسی، خرمآباد، سبلان (دو واحد) و کربنات سدیم سمنان نیز با ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.
🔸توسعه نیروگاههای حرارتی در این دولت نه تنها موجب دور زدن خاموشیها و افزایش توان تولید برق کشور شد بلکه کاهش ناترازی، اشتغالزایی و ایجاد برق پایدار را به دنبال داشت، مباحثی که جزو افتخارات دولت سیزدهم قلمداد میشود.
⭕️اقتصاد در مجلس یازدهم
🔹اکنون که این یادداشت ویژه نگارش میشود در ایام آغاز مجلس دوازدهم هستیم و زمان مناسبی است که نگاه کوتاهی به عملکرد اقتصادی مجلس یازدهم داشته باشیم. دغدغههای مهم نمایندگان دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در حوزههای مهمی مانند صندوقهای بازنشستگی و اصلاحات حول آن، اصلاحات نظام بانکی و قانون بانک مرکزی، تسهیل فضای کسب و کار، معیشت بازنشستگان و همچنین جهش تولید مسکن نشان میدهد که باید مفصل راجع به دستاوردهای اقتصادی این مجلس صحبت کرد. اگر منصفانه نگاه کنیم برخی از این مصوبات دستاوردهای خوبی را در کشور رقم زده است.
⭕️عیارِ انتخاب ِدولت چهاردهم
🔹آیا رئیس جمهور بعدی راهی کاخ ریاست جمهوری میشود یا چون سید ابراهیم شهید، تمام ساعات خدمت را در کنار مردم خواهد ایستاد؟ نهمین رئیس جمهور ایران مانند خادم الرضا شهر به شهر و برزن به برزن در تلاش برای حل مشکلات مردم خواهد بود؟
🔸یافتن پاسخ این پرسشها دشوار نیست! روشن است که مردم ایران با بدرقه تاریخی رئیس جمهور شهید، تکلیف نتایج رقابت انتخاباتی 8 تیرماه را از همین حالا روشن کردهاند! مردم ایران در روزهای ابتدایی خرداد در تبریز، قم ، مشهد و تهران و بیرجند و... این پیام را به سیاسیون منتقل کردند که شیوه حکمرانی و سبک مدیریت جهادی شهید رئیسی را فراموش نمیکنند و خواستار تمدید این راه و مرام هستند.همان منش و رفتاری که فراتر از مرزهای ایران نیز شهرت یافته و مورد ستایش سران دولتها و مورد تحسین ملتها قرار گرفته است.
🔹سلوکی که از کلام رهبر معظم انقلاب نیز مدالهای افتخار تحسین و تمجید را دریافت کرده است، حکیم انقلاب اسلامی در پیام خودبه مناسبت شهادت آقای رئیسی، از کلیدواژههای «عالم مجاهد، رئيسجمهور مردمی و با کفایت، پر تلاش و خستگیناپذیر در خدمت به مردم، کشور و اسلام، خادمالرضا، خدمتگزار صمیمی و مخلص» را به کار بردند که هر یک از این کلید واژهها را میتوان شاخص انتخاب رئیس دولت آینده دانست.
⭕️میدان انتخابات هشتم تیرماه
🔹میدان انتخابات هشتم تیرماه 1403، میدانی است که در آن هرکس به سلوک و شیوه شهید رئیسی شبیه تر باشد از بخت بلند تری برای جلب نظر مردم برخوردار است.
🔸آیت الله رئیسی سبک و شیوهای در ریاست جمهوری ایران اسلامی به یادگار گذاشت که حرکت کشور و ملت ایران را در مسیر اصلی طراحی شده از سوی ولایت قرار میدهد، موضوعی که البته تنها در عمل متبلور بود، بلکه هشتمین رئیس جمهور ایران با صراحت هرچه تمام بارها و بارها این جمله که «من سرباز حضرت آقا هستم» را بر زبان جاری کرد.
⭕️حنای بی رنگ اصلاح طلبان !
🔹با پایان ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری، طیف متنوعی از شخصیت ها و جریان های سیاسی برای نشستن روی صندلی ساختمان پاستور به صف شده اند و از انواع و اقسام ترفندها برای آغاز شوی تبلیغاتی خود بهره می گیرند؛ واضح ترین مصداق توییت علی لاریجانی رئیس سابق مجلس شورای اسلامی است که از ظاهر و باطن محتوای مطلب او به نوعی مشخص است که سعی در ایجاد قطبی سازی در بحبوحه انتخابات و روانه کردن آرای خاکستری به نفع خود دارد.(البته اگر صلاحیت او تأیید شود).
🔸اصلاح طلبان نیز که تا همین چند ماه پیش در انتخابات مجلس شورای اسلامی از عباراتی مانند اعتراض به نظارت استصوابی، خالص سازی و مجلس حداقلی استفاده می کردند حالا در توهمی خودساخته فضا را برای ارائه کاندیدای اختصاصی مناسب می بینند. هر چند این تاکتیکی است که اگر فردای اعلام نهایی نامزدها، بر روی کاندیدایی ائتلاف کردند و او نتوانست از مردم رأی بگیرد- مثل همتی در 1400- دوباره سیاست مظلوم نمایی را در پیش بگیرند.
🔹اما واقعیت امر این است که اصلاح طلبان به دلیل انسداد سیاسی و بحران متراکم در اردوگاه خود، به هر روشی متوسل می شوند که مجددا به قدرت بازگردند و سخن گفتن از کاندیدای اختصاصی فرار به جلویی بیش نیست. اما بعید به نظر می رسد مردم به ایده سوخته مذاکره برای مذاکره و دیپلماسی التماسی و ما نمی توانیم روی خوشی نشان دهند و حنای اصلاحات برای مردم و بخصوص پایگاه نحیف آنها در جامعه دیگر رنگ ندارد.
⭕️بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین درباره توافق هستهای: مفاد برجام همچنان معتبر است
🔹ایران، روسیه و چین در بیانیهای مشترک بر حفاظت از توافق هستهای و پایبندی به تعهدات برجامی تاکید کردند.
▫️اسپوتنیک: در این بیانیه سهجانبه آمده است: «متاسفانه مابقی کشورهای درگیر در برجام، یعنی فرانسه، آلمان، انگلیس و آمریکا راه دیگری را انتخاب کردند»
🔻شاخصه های انتخاب اصلح از نگاه:
📚نهج البلاغه، نامه ۵۳
📌پای حرف مردم نشستن
📌دیدار عمومی
📌گزینش افراد شایسته برای امور
📌نظارت بر کارهای زیردستان
📌خون و جان مردم برایش مهم باشد
📌اصل در ارتباط با دشمن بدبینی است
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
#خادم_ملت
#سیدالشهدای_خدمت
#خادم_مردم
#شهید_جمهور
⭕️وزیر جنگ سابق اسرائیل: ایران برنامهای برای نابودی ما طی ۲ سال آینده دارد
👤آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ سابق اسرائیل مدعی شد که ایران برنامهای برای نابودی این رژیم طی دو سال آینده دارد.
🔹لیبرمن که در حال حاضر ریاست حزب محافظهکار «یسرائل بیتنو» (اسرائیل خانه ما) را بر عهده دارد در مصاحبه با رادیو ارتش اسرائیل گفت: «ما در میانه برنامه ایران برای نابودی اسرائیل قرار داریم.
🔸وزیر جنگ سابق اسرائیل با تکرار ادعایی که بارها از سوی ایران رد شده گفت: «بعد از اینکه آنها ظرف دو سال به بمب اتمی دست پیدا کنند اسرائیل به صورت همزمان با دهها هزار موشک با هدف نابود شدن از چندین جبهه هدف حمله قرار خواهد گرفت. آنها دارند برای هولوکاست ما طی دو سال آینده برنامهریزی میکنند.»
رکوردهای بینظیر یک رئیسجمهور 👇
✅ کلیپی بسیار مهم و راهبردی در رابطه با رکوردهای تاریخی #شهید_جمهور
‼️ رکورددار پایینترین نرخ بیکاری در ۴دهه بعد از انقلاب 01:50
‼️ رکوردار بالاترین حجم ترانزیت در ۲دهه اخیر 01:56
‼️ رکوردار بزرگترین تسویه بدهی با نظام بانکی 02:01
‼️ رکوردار بالاترین سرعت ساخت نیروگاه برق در تاریخ ایران 02:06
‼️ رکوردار بزرگترین پروژه آبرسانی خاورمیانه 02:11
‼️ رکوردار بیشترین سفر استانی 02:18
‼️ رکوردار بیشترین حمایت از قانون جوانی جمعیت 02:28
‼️ رکوردار بیشترین سطح پوشش بیمه در کشور 02:34
‼️ رکوردار کشف مالیاتی در این کشور 02:39
‼️ رکوردار خروج کشور از رکود پیچیده اقتصادی 02:43
توجه: #کارآمدترین_دولت_بعد_از_انقلاب از آن جهت به دولت شهید رئیسی گفته شد که دولت آیتالله خامنهای در آن دوران در اختیار نخستوزیر بود و نه رئیسجمهور
حاج اقا راجی
#الگوی_خدمت
talebpoor.mp3
32.69M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا / 18 خرداد 1403