⭕️بارهای بر زمین مانده فرهنگ و دولت چهاردهم
🔹فرهنگ عمومی در مظاهر مختلف فرهنگی در دو سال اخیر با چالشهای مهمی روبرو بوده است؛ رسانههای نوین جایگزین ابزارهای قدیمی شده است و باورهای مردم دچار تغییرات گستردهای شده است. چالشهای فرهنگی در جامعه ایرانی از یک سو تحت تاثیر آنچه شبیخون فرهنگی دشمن نامیده میشود، قرار گرفته و از سوی دیگر، تحت تاثیر سیاستهای معوج و ناهماهنگ فرهنگی هر بار به یک سویی کشیده میشود. با این مقدمه، به نظر میرسد که دولت چهاردهم حالا کار سختی در حوزه فرهنگی پیشروی خود دارد. از عمق راهبردی مسائل فرهنگی گرفته تا مسائل روبنایی و ظاهری فرهنگی همه باید مورد توجه دولت آینده قرار بگیرد.
🔸فرهنگ عمومی دارای نشانههای مختلفی است که شاکله اعتقادی، اخلاقی و عملی را نشان میدهد و میتواند از طریق ابزارهای مختلف، این نشانهها به سمت تعالی یا تنزل پیش برود. در سالهای اخیر، بررسی ابزارهای مختلف فرهنگی در کشور، نشان میدهد حرکت جامعه به سمت تعالی با کندی پیش رفته، و همین مسئله از جمله موضوعاتی است که میتواند در دولت آینده به عنوان یک اولویت مطرح شود.
⭕️همه با هم برای تکمیل حماسه
🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تنها در خصوص قوه مجریه و انتخاب رئیس جمهور، سیزده انتخابات باشکوه برگزار شده و پس از شهادت شهید جمهور، نظام جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران با روحیه انقلابی و مشارکت جویانه، خویش را مهیای برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیرماه می کنند.
🔸البته سربلندی مردم در این آزمون ملی چه در عرصه حضور حداکثری و چه انتخاب شایسته و در تراز ملت غیور ایران، مستلزم آن است با نگاهی به گذشته و تجربه انتخاب ها و روسای جمهور قبلی و نوع تاثیرات و خدمات آنان و بررسی دقیق مقایسه ای، با هوشمندی و آگاهانه در پای صندوق های رای حاضر شده و به تناسب ضرورت ها، شرایط و نیازهای روز جامعه و کشور، اصلح را انتخاب کنند. ملت متمدن ایران نوع حکمرانی و سلوک اخلاقی و مدیریتی شهید جمهور و دستاوردهای کم نظیر آن را تجربه کرده و پیش روی خود دارد و می تواند با نگاه به گذشته، آینده خویش را در انتخابات هشتم تیرماه به صورت آگاهانه و هوشیارانه رقم بزند. شهید جمهور در 34 ماه ریاست جمهوری در سطح داخلی و بین المللی گام های بسیار بزرگی برداشته که هنوز به فرجام نهایی نرسیده و ضرورت دارد رئیس جمهور و دولت بعدی راه و گفتمان شهید عزیز را ادامه دهند.
🗞بلومبرگ :
🔹بدون توجه به اینکه چه کسی در انتخابات ایالات متحده پیروز شود، دوره اعتقادات استثناگرایانه ایالات متحده به سر آمده است.
🔸دیگر جهان آمریکا را به عنوان قدرت هژمون اخلاقمدار و پلیس بینالملل نمیبیند، بلکه تنها بهعنوان یک قدرت در میان قدرتهای دیگر میبیند که به دنبال منافع خودخواهانه خود است.
🔹این اعتقاد نژادپرستانه در آمریکا ریشه دارد که سفیدپوستان آمریکایی مردم برگزیده عصر حاضر اند، آمریکا پرچمدار آزادی، حقوقبشر، ابتکار و... است و بقیه جهان باید رهبری آن را بپذیرد، مجموعه این اعتقادات به عنوان استثناگرایی (exceptionalism) آمریکایی شناخته میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با اینکه رأی دادم، اما این مرد رو دیدم کم آوُردم!💔
بفرست واسه کسایی که هنوز رای ندادن.
رفیق این جنگ بین حق و باطله. پاشو واسه امام زمانت یه قدم بردار.
بسم الله
2024-06-28 12.11.21.ogg
11.02M
خطبه های نماز جمعه به امامت حجت الاسلام طالب پور
📊پاداش خدمت: شهید رئیسی موفقترین رئیسجمهور شد
🔹طبق نظرسنجی مرکز افکارسنجی بازار سرمایه، ۳۱.۷ درصد از پاسخگویان درباره انتخاب بهترین رئیسجمهور پس از دفاع مقدس از لحاظ عملکرد، شهید رئیسی را انتخاب کردهاند.
🔹رتبه دوم روسای جمهور موفق از نگاه مردم، محمود احمدینژاد با ۲۸.۷ درصد و رتبه سوم محمد خاتمی با ۱۸.۹ درصد قرار گرفتهاند.
🔹هاشمی رفسنجانی با ۱۰.۲ درصد در رتبه چهارم قرار دارد و حسن روحانی با رای ۱.۹ درصدی به عنوان ناموفقترین رئیسجمهور کشور از نگاه مردم برگزیده شده است.
#به_عقب_برنمیگردیم
#چهل_روز_گذشت
#خادمان_امین
⭕️گنبد آهنین نمیتواند از شما دفاع کند!
🔹رسانه آمریکایی به نقل از کارشناسان غربی هشدار داد، در صورت وقوع جنگ میان حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی، جنبش مقاومت این توان را دارد که به سامانه پدافند هوایی گنبد آهنین رژیم اشغالگر نفوذ کند. همچنین تحلیلگران بر این باورند که هزاران نفر از اعضای جنبش مقاومت آمادهاند تا در صورت آغاز جنگ تمامعیار میان حزبالله و رژیم صهیونیستی، به لبنان رفته و در کنار حزبالله باشند.
🔸رژیم صهیونیستی این هفته یکی از اعضای ارشد حزبالله را در حملهای پهپادی به شهادت رساند و حزبالله نیز در مقابل صدها راکت و پهپاد انفجاری را بهسوی نظامیان صهیونیست در اراضی اشغالی فرستاد.
🔹با تشدید تنشها، تحلیلگران آمریکایی نسبت به قدرت تسلیحاتی حزبالله لبنان و انبارهای تسلیحاتی این جنبش مقاومت منطقه هشدار داده و اظهار کردهاند قدرت حزبالله بسیار چشمگیرتر از جنبش مقاومت فلسطین (حماس) است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی هنوز در غزه موفق به شکستدادن حماس نشده است.
⭕️هنگامه حماسه
🔹فتنهها دیری نمیپایند. کفها میروند و دریا میماند؛ موجها میروند و صخرهها میمانند. چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری تنها در داخل مرزهای ایران برنده و بازنده دارد، در خارج از مرزها چیزی جز بازنده بودن دشمن نمیبینیم. رؤیای انفصال ملت و حکومت تبدیل به کابوس حمایت و مشارکت شده است و این یعنی غرب باید تمامی مبانی نظری جامعهشناختی و علوم سیاسی خود را بازخوانی کند. هرچند حاکمیت در طول این سالها بارها از ملت کارت زرد گرفته اما حیات سیاسی و اجتماعی در ایران هنوز از میان نرفته است. واقعیتی که سال ۹۸ اثبات شد و امسال دوباره تکرار شد. برنده انتخابات شنبه معلوم میشود؛ اما برنده امتحانات تاریخی از هماکنون روشن است: ایران اسلامی و ملت ایران.
⭕️دروغ های وزیر شکست خورده
🔹جواد ظریف وزیر شکست خورده دولت روحانی در یک دروغ گویی آشکار، ادعا کرد افزایش فروش نفت ایران، به خاطر کاهش تحریم های نفتی توسط دولت بایدن بوده و نه تلاش ایران!
برای اثبات این دروغگویی فقط کافی است مباحثه سناتور تد کروز و بلینکن وزیر خارجه آمریکا را مشاهده کنید. در جلسه استماع مجلس نمایندگان، کروز از بلینکن می پرسد: چرا فروش نفت ایرانی ها از روزی 300هزار بشکه به 2میلیون بشکه در روز رسیده است؟
🔸بلینکن پاسخ می دهد: چون سخت تلاش می کنند؛ 600 تحریم وضع شد اما آن ها مصمم اند و برای دور زدن تحریم ها هرکاری که می توانند انجام می دهند.
🔹سوال اینجاست که چرا وزیر خارجه ضعیف دولت روحانی چنین بی پروا در مقابل دوربین های تلویزیونی ادعایی خلاف واقع را مطرح می کند و نگران واکنش های مردمی نیست؟
🔸جواب را باید در این نکته جست که تیم تبلیغاتی پزشکیان به خوبی دریافته است که بخشی از مخاطبان رسانه های اصلاحاتی در حباب اطلاعاتی کوچکی قرار دارند و هرگز اخبار واقعی این موضوع به گوش آنها نخواهد رسید و با این خلاف گویی ها می تواند تعدادی از آراء بدنه اجتماعی اصلاحات را جذب کند.
🔹همچنین می دانند که در کشور ما می توان خیانت کرد اما در نهایت با شعبده رسانه، خود را خیرخواه مردم و امین آنها جا زد بدون اینکه نگران برخورد قانونی بود !
📸مزیتهای اقتصادی و مدیریتی دولت سیزدهم به دولت دوازدهم
#به_عقب_برنمیگردیم
#خادمان_امین
🎥پدیدههای امیدآفرین بیشتر از مشکلات است
🔹 رهبر انقلاب در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی: مشکلات نباید امید را تضعیف کند. ما اگر مشکلات را مشاهده میکنیم باید انگیزهمان تقویت بشود برای پیدا کردن راههای رفع مشکل و کمک به آنهایی که برای رفع آنها دارند تلاش میکنند. البته ما مشکلاتی داریم اما در مقابل آن، پدیدههای داریم که همه #امیدآفرین است.
🎥نتایج رسمی انتخابات ریاستجمهوری
🔘کل آرای شمارششده: ۱۹.۰۶۹.۷۱۳
🔹مسعود پزشکیان: ۸.۳۰۲.۵۷۷
🔸سعید جلیلی: ۷.۱۸۹.۷۵۶
🔹محمدباقر قالیباف: ۲۶۷۶۵۱۲
🔸مصطفی پورمحمدی: ۱۵۸۳۱۴
⭕️هشدار ایران به اسرائیل درباره حمله به لبنان
🔹نمایندگی ایران در سازمان ملل: تهاجم نظامی تمام عیار به لبنان، جنگی نابود کننده خواهد بود، همه گزینهها از جمله مشارکت کامل همه جبهههای مقاومت روی میز است.
🔸ایران اگرچه تبلیغات رژیم صهیونیستی مبنی بر قصد حمله به لبنان را جنگ روانی میداند، اما در صورت دست زدن به تهاجم نظامی تمام عیار، جنگی نابودکننده رخ خواهد داد.
🔴 خدا رحمت کند آقای مشکینی را
انتخابات را تشبیه می کرد به #کربلا و می فرمود:
✅صحنه انتخابات #صحنه_کربلا است.
☑️کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را #یاری می کند.
☑️کسی که در #انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد انگار در کربلا است ولی کاری نمی کند و هدفی ندارد تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد
☑️کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه امام حسین شمشیر می زند.
☑️کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین دفاع می کند.
🌷رأی مسئولیت آور است. با دقت و بصیرت رأی دهیم.🙏
🌀این روزها #جهاد_تبیین همان همراهی مسلم در زمان امام حسین(ع) است .
🔰 در هفته پیش رو چه کارهایی را نباید انجام دهیم؟
➖ اولین کاری که نباید انجام دهیم، تحلیل آرا و تلاش برای شناسایی مقصر این وضعیت است
➖ دومین کار غلط در هفته جاری، تفرقه افکنی یا توجه به تفرقه افکنان است، این هفته باید فقط و فقط به دنبال حفظ وحدت و تلاش واحد برای پیروزی جبهه انقلاب باشیم
➖ و سومین و مهمترین کاری که نباید انجام دهیم، ایجاد دوقطبی است؛ به ویژه روی موضوعاتی نظیر انقلابی/ ضد انقلاب یا دینداری / ضد دین (مثلا موضوع حجاب) یا ولایی / ضد ولایت یا چیزهایی نظیر این
❌ خطر دوقطبی سازی از رگ گردن به ما نزدیکتر است و حتما جبهه اصلاحات در این زمینه تلاش وافر خواهد کرد، ولی ما باید در تولید محتواها حواسمان به این فقره باشد
⭕️ در بازی دو قطبی، حتما جبهه انقلاب بازنده خواهد شد؛ دلیلش بر اهل نظر روشن است و در اینجا نمیشود خیلی به آن پرداخت؛ فقط الحذر الحذر از ایجاد یا تقویت دو قطبی
🎋 پس باید چه بکنیم؟
باید جلوه منعطف، منطقی، صبور، خدوم، متواضع، مؤدب و دغدغهمند معیشتِ تفکر انقلابی را برای مردم تبیین کنیم
✅ باید مردم باور کنن که ما با آنها هستیم و با هم درد مشترک داریم، نه اینکه آنها دغدغه نان دارند و ما مثلا دغدغه مذهب یا آرمانهای انقلاب یا حمایت از جبهه مقاومت و...
💠 واقعیت این است که ما هم دغدغه نان مردم را داریم، ولی راهش را پیگیری و تحقق کامل آرمانهای انقلاب میدانیم... بنابراین به مردم آدرس اشتباه ندهیم و آنها را در مورد تفکر انقلابی، دچار سوءتفاهم نکنیم.
⭕️«هنوز ادامه دارد»
🔹دور اول چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نکات مهمی داشت که توجه به آنها میتواند زمینه ساز انتخابات پر شور دور دوم در روز پانزدهم تیرماه شود:
1️⃣مبنای همه تحلیل های داخلی و خارجی ، موافق یا مخالف جمهوری اسلامی ایران آمار منتشر شده توسط وزارت کشور است. یعنی برای همه مسجل شده این آمار کاملا صحیح و قابل استناد است. این را یک پیروزی بزرگ برای جمهوری اسلامی در زمینه «سلامت» انتخابات میدانیم که حتی دشمنانش در مورد نتایج «تردیدی» ارائه ندادند.
2️⃣کمتر کسی به این نکته توجه میکند که عدم برگزاری انتخابات شوراها بهمراه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بسزایی در اختلاف مجموع شرکت کنندگان این دوره و دوره قبل داشت . بدون شک اگر این دو انتخابات مانند سنوات گذشته با هم برگزار میگردید آمار نهایی شرکت کنندگان این دوره خصوصا در شهرهای کوچک و روستاها بیش از دوره قبل بود.
3️⃣دو روز مانده به برگزاری دور اول، بدلیل عدم انسجام آرای نامزدهای اصلی اصولگرایان اجماع را به مصلحت نمی دانستم و آنرا مهمترین شانس جریان اصلاحات برای برنده شدن در دور اول می دیدم منتهی بیان آنرا به مصلحت نمی دانستم که برخی شایعه سازان نگویند تعمدا به نفع جریان مقابل با اجماع مخالف هستید.
با اعلام نهایی نتایج ، خصوصا بیانیه مدبرانه جناب دکتر قالیباف در حمایت از آقای دکتر جلیلی برای دور دوم مشخص گردید عدم اجماع بر خلاف همه شایعات با یک محاسبه دقیق انجام گرفته است.
همه حامیان «جریان انقلاب» باید به عهد خود برای پیروزی نامزد این جریان تا پایان انتخابات بدون سهم خواهی وفادار بمانند.
4️⃣برخی نقاط ضعف حامیان و مشاوران آقای دکتر جلیلی مربوط به خودشان است و ارتباطی به شخصیت انقلابی «دکتر جلیلی» ندارد. باید حساب این دو را از هم جدا کنیم.
با این دیدگاه میتوانیم در قرار دادن حداقل ۷۰ درصد آرای آقای دکتر قالیباف در سبد آرای دکتر جلیلی در دور دوم کمک شایانی نماییم.
5️⃣کاهش میزان مشارکت فقط به وضعیت معیشتی مردم بستگی ندارد. باید بپذیریم «خلا آموزش سیاسی» و «عدم مشوق های انتخاباتی» به افرادی که رای میدهند البته طبق قانون فعلی انتخابات در کاهش میزان مشارکت نقش مهمی دارد که دولت و مجلس باید برای هردو راهکارهای عملی ارائه نمایند.