⭕️«هنوز ادامه دارد»
🔹دور اول چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نکات مهمی داشت که توجه به آنها میتواند زمینه ساز انتخابات پر شور دور دوم در روز پانزدهم تیرماه شود:
1️⃣مبنای همه تحلیل های داخلی و خارجی ، موافق یا مخالف جمهوری اسلامی ایران آمار منتشر شده توسط وزارت کشور است. یعنی برای همه مسجل شده این آمار کاملا صحیح و قابل استناد است. این را یک پیروزی بزرگ برای جمهوری اسلامی در زمینه «سلامت» انتخابات میدانیم که حتی دشمنانش در مورد نتایج «تردیدی» ارائه ندادند.
2️⃣کمتر کسی به این نکته توجه میکند که عدم برگزاری انتخابات شوراها بهمراه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بسزایی در اختلاف مجموع شرکت کنندگان این دوره و دوره قبل داشت . بدون شک اگر این دو انتخابات مانند سنوات گذشته با هم برگزار میگردید آمار نهایی شرکت کنندگان این دوره خصوصا در شهرهای کوچک و روستاها بیش از دوره قبل بود.
3️⃣دو روز مانده به برگزاری دور اول، بدلیل عدم انسجام آرای نامزدهای اصلی اصولگرایان اجماع را به مصلحت نمی دانستم و آنرا مهمترین شانس جریان اصلاحات برای برنده شدن در دور اول می دیدم منتهی بیان آنرا به مصلحت نمی دانستم که برخی شایعه سازان نگویند تعمدا به نفع جریان مقابل با اجماع مخالف هستید.
با اعلام نهایی نتایج ، خصوصا بیانیه مدبرانه جناب دکتر قالیباف در حمایت از آقای دکتر جلیلی برای دور دوم مشخص گردید عدم اجماع بر خلاف همه شایعات با یک محاسبه دقیق انجام گرفته است.
همه حامیان «جریان انقلاب» باید به عهد خود برای پیروزی نامزد این جریان تا پایان انتخابات بدون سهم خواهی وفادار بمانند.
4️⃣برخی نقاط ضعف حامیان و مشاوران آقای دکتر جلیلی مربوط به خودشان است و ارتباطی به شخصیت انقلابی «دکتر جلیلی» ندارد. باید حساب این دو را از هم جدا کنیم.
با این دیدگاه میتوانیم در قرار دادن حداقل ۷۰ درصد آرای آقای دکتر قالیباف در سبد آرای دکتر جلیلی در دور دوم کمک شایانی نماییم.
5️⃣کاهش میزان مشارکت فقط به وضعیت معیشتی مردم بستگی ندارد. باید بپذیریم «خلا آموزش سیاسی» و «عدم مشوق های انتخاباتی» به افرادی که رای میدهند البته طبق قانون فعلی انتخابات در کاهش میزان مشارکت نقش مهمی دارد که دولت و مجلس باید برای هردو راهکارهای عملی ارائه نمایند.
⭕️ "غوغای روحانی نگر"؛ این داستان: بحران گندم!
دولت سوم روحانی و خطر امنیت غذایی برای کشور
🔹 کشور از ابتدای دهۀ ۹۰ در تولید گندم به خودکفایی رسیده بود اما در دولت روحانی به دلیل نگاه غیر واقعی به بخش کشاورزی و بیتوجهی به اهمیت آن در امنیت غذایی، خودکفایی در تولید گندم از بین رفت و منجر به واردات ۷ میلیون تنی گندم شد.
🔸 در سال ۱۴۰۰ و در اواخر دولت روحانی نرخ خرید تضمینی گندم ۵ هزار تومان بود که این رقم در دولت شهید #رئیسی با افزایش ۲۵۰ درصدی به ۱۷۵۰۰ تومان افزایش یافت.
🔹 در دولت #روحانی به واسطه رقم پایین نرخ خرید تضمینی، تنها ۴.۷ میلیون تن گندم در سال ۱۴۰۰ از کشاورزان خریداری شده بود که با مناسب شدن نرخ خرید تضمینی در دولت #شهید_رئیسی نرخ خرید گندم در سال ۱۴۰۲ به ۱۰.۴ میلیون تن افزایش یافت و کشور در تولید گندم نان خودکفا شد.
امسال پیش بینی شده است که خرید تضمینی به ۱۲ میلیون تن برسد که در این صورت کشور در تامین گندم به طور کامل خودکفا خواهد شد.
🔸 علاوه بر تعیین قیمت خرید تضمینی، کاهش ۴۵ درصدی قیمت کود و سم مورد نیاز کشاورزان از طریق یارانه دولتی، اجرای کشت قراردادی گندم در ۲۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی، رشد ۳ میلیون تنی خرید تضمینی گندم در سالجاری، برآورد کاهش حدود ۲ میلیون تنی مصرف آرد با اصلاح یارانههای آرد و نان و کنترل قاچاق و مصرف در این عرصه نیز از دیگر اقدامات انجام شده در دولت شهید رییسی به شمار میرود که موجب شده کشور در تولید گندم به خودکفایی برسد.
🔹 قاعدتاً اگر افراد نزدیک به دولت #حسن_روحانی بار دیگر در راس قدرت قرار گیرند، رویه های غلط گذشته حاکم خواهد شد. حفظ خودکفایی در تولید گندم و حمایت از کشاورزان با وجود افراد نزدیک به دولت روحانی در قوه مجریه امکان پذیر نیست و لازم است که برای حفظ خودکفایی در تولید گندم تفکر حمایت از کشاورز همچنان ادامه یابد.
⭕️آیا آزادسازی غیرمعقول قیمت بنزین راهکار حل معضل مصرف بالای بنزین است؟
👤یزدیخواه، کارشناس اقتصادی:
🔹روز گذشته یکی از مشاوران عالی پزشکیان گفت قیمت جدید بنزین را با آرامش جا میاندازیم.
🔸تجربه بد در آزادسازی بدون قید و شرط بنزین، آثار بسیار بدی برای خانوار به همراه خواهد داشت.
🔹مسئله بنزین نه از محل قیمت بلکه از محل اصلاح نحوه تخصیص یارانه بنزین باید اصلاح گردد.
🔸آزادسازی قیمت بنزین به شکل غیرمعقول آثار فاجعهباری برای کشور و افزایش تورم در کشور به همراه خواهد داشت.
🔹وقوع دوباره یک آبان ۹۸ و اینکه رئیس جمهور وقت خود نیز جمعه صبح مطلع شده بود؛ نمایانگر بدترین وضعیت حکمرانی در دولت پزشکیان خواهد بود.
📱 مستأجرین تصمیم بگيرند
🔘برنامه مسکن جلیلی :
▫️مالک کردن مستاجرین و ساخت خانه ویلایی به ویژه در روستاها و شهرهای کوچک که مشکل زمین وجود ندارد.
▪️برنامه مسکن پزشکیان:
رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان قبلا وزیر #مسکن بود. وی مخالف دادن زمین ارزان به مردم حتی محرومین هست.گران کردن تهران و کلانشهرها سیاستش بود.
✔️چون نگاه های ترسناکی در موضوع معیشت مردم دارند به جلیلی هراسی می پردازند.
⭕️شاخص های انتخاب اصلح از دیدگاه حاج قاسم
🔘حاج قاسم در وصیت نامه خود شاخص هایی را برای یک مسئول یا مدیر ضروری دانست که می توان در انتخاب رئیس جمهور کمک کند:
1️⃣اول آنها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این که نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذکرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل کنید.
2️⃣ اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است؛ از اخلاق و ارزش ها تا مسئولیت ها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام.
3️⃣ به کارگیری افراد پاکدست و معتقد و خدمتگزار به ملّت، نه افرادی که حتی اگر به میز یک دهستان هم برسند خاطره خان های سابق را تداعی می کنند.
4️⃣مقابله با فساد و دوری از فساد و تجمّلات را شیوه خود قرار دهند.
5️⃣در دوره حکومت و حاکمیت خود در هر مسئولیتی، احترام به مردم و خدمت به آنان را عبادت بداند و خود خدمتگزار واقعی، توسعه گر ارزشها باشد، نه با توجیهات واهی، ارزشها را بایکوت کند.
⭕️علی شکوری راد حمایت از اراذل اوباش سال ۱۴۰۱
🔹علی شکوری راد، که در سال ۱۴۰۱ اعدام محسن شکاری را محکوم کرده بود، در حال حاضر به عنوان معاون تبلیغاتی ستاد آقای پزشکیان فعالیت میکند. نقش او در تبلیغات و ارتباطات انتخاباتی به عنوان یکی از افراد کلیدی، میتواند تأثیرات زیادی داشته باشد. این همان سناریو و ترفند جبهه اصلاحات برای استفاده از افراد حادثه دیده ی اغتشاشات ۱۴۰۱ برای افزایش سبد آراء پزشکیان است.
سه حرف خودمونی:
🔹حرف اول. قطره قطره جمع گردد....
در دور دوم حتی یک رأی هم تأثیرگذار است.
🗳 ممکن است یک کاندیدای محترم ده میلیون رأی بیاورد، و کاندیدای دیگر ده میلیون و یک رأی، و شاید این یک رأی، رأی شما باشد.
🔹حرف دوم. وارد حاشیه ها و بازی رسانه ای نشویم.
با کمی فکر و دوراندیشی، حرف صحیح از اشتباه را تشخیص داده و به فرد اصلح رأی دهیم.
✅ باور کنیم که فرق می کند رئیس جمهور، شهید رئیسی باشد و یا دیگرانی که از جنس مردم و این انقلاب نیستند.
🔹حرف سوم. حداقل یک نفر را همراه خود کنیم.
فکر کنیم....
🤔 ما برای پیروزی فرد اصلح چه می توانیم انجام دهیم؟؟؟
و اما حرف آخر:
🤲 دعا کنیم که فردی انتخاب شود که خدمتگزار به اهل بیت علیهم السلام و مردم خوب و دوست داشتنی ایران باشد.
📢 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه ۱۳ تیرماه):
✏️ مرحلهی دوم انتخابات ریاست جمهوری خیلی مهم است.
✏️ کسانی که اسلام و جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور را دوست دارند، این موضوع را با حضور خود در انتخابات نشان دهند.
✏️ اینکه تصور شود کسانی که در دور اول رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.
⭕️ مهندس محسن منصوری پیام بیت شهید رییسی در حمایت از دکتر جلیلی را قرائت کرد/ امید داریم دکتر سعید جلیلی ادامه دهنده راه شهید رییسی باشد
🔹مهندس منصوری رییس ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی در اجتماع عظیم حامیان جلیلی در مصلی تهران بیانیه بیت شریف شهید رییسی درباره انتخابات را قرايت کرد.
متن کامل بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم عزیز ایران؛
🔹سیدالشهدای خدمت با رب ادخلنی مدخل صدق وارد عرصه ریاست جمهوری شد، صادق الوعد بود، مجاهدت کرد تا به لقاء الله رسید.
🔹کذب گویی ها و توهین ها و تخریب ها، نه تنها خدشه ای بر اخلاص و صفا و صداقت در حکمرانی کارآمد ایشان، وارد نمی کند بلکه ننگی بر پیشانی مدعیان بی انصاف، خواهد بود.
🔹امروز اگر چه آن شهید عزیز در بین ما نیست اما راهی که او گشود پیش روی ماست. برای تداوم پیشرفت مادی و معنوی کشور در این مسیر، از شما ملت عزیز دعوت می کنیم ضمن مشارکت پرشور و آگاهانه در انتخابات روز جمعه، با انتخاب درست، نگذاریم گفتمان «ما می توانیم» و «عزت»، به «نمی شود و نمی توانیم» و «عبرت» تبدیل شود.
🔹ضمن احترام به هر دو نامزد محترم، امید داریم برادر گرامی جناب آقای دکتر سعید جلیلی، با تفضل الهی و مجاهدت، بتواند با صیانت از میراث شهید جمهور در عرصه مدیریت و رعایت تقوای سیاسی، ادامه دهنده راه این عزیز کشور امام رضا علیه السلام باشد .
و من الله التوفیق
بیت آیت الله شهید رئیسی
۱۳ تیرماه
#جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الله یامرکم ان تودوا الامانات الی اهلها
مردم شریف، مؤمن، انقلابی و وظیفه شناس شهرستان شهرضا
سلام علیکم
اکنون که ایران اسلامی در آستانه امتحان بزرگ و خلق حماسهای از جنس حضور آگاهانه و انتخابی هوشمندانه برای تعیین سرنوشت ۴ سال آینده کشور و سپردن زمام امور به دست صالحترین فرد برای اداره امور اجرایی کشور قرار دارد.
و از آن جا که مشارکت بالا و همگانی موجب افزایش عزت، امنیت و اقتدار ایران و ایرانی و انتخاب رئیس جمهوری قوی برای رفع مشکلات کشور خواهد شد، همگان را به حضور فعال و با شکوه در انتخابات ۱۵ تیر دعوت نموده و ضمن احترام به هر دو نامزد ریاست جمهوری مرحله دوم و با توجه به معیارهای انتخاب اصلح در کلام امام خمینی (قدس سره) و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای( مدظله العالی) و با عنایت به ضرورتهای کشور، انقلاب و ادامه مسیر شهید رئیسی(ره)، حمایت خود از جناب آقای دکتر سعید جلیلی را اعلام مینمائیم.
پیروز و سربلند باشید.
جامعه روحانیت شهرضا
✍🏻 از یاران امام حسین (علیهالسلام) یک گروه آمدند، کمک کردند و شهید شدند.
گروه دیگر نه تنها کمک کردند و شهید شدند، وقتی آمدند گفتند: من میروم و برای شما یار جمع میکنم.
▫️به اصطلاح ما برای شما رأی جمع میکنم.
حبیب بن مظاهر از گروه دوم بود.
وقتی به کربلا آمد، دید دور امام حسین (علیهالسلام) خلوت هست، رفت برای ایشان یار جمع کرد.
✍🏻 سپاهی برای امام حسین (ع) فراهم کرد،
البته لشکر عمر سعد کمین کردند و نگذاشتند آنها عبور کنند و حبیببن مظاهر خودش را به تنهایی به امام حسین (علیهالسلام) رساند.
امروز کار ما فقط رأی دادن نیست.
⬅️ ما برای اینکه زیر دِین شهدا نباشیم باید کاری از جنس حبیب انجام دهیم.
# حماسه حضور
#انتخاب_درست
❌️برخی نظرات خیانت بار کارشناسان پزشکیان:
✖️اردکانیان (۱۶ سال وزیر یا معاون):
نیروگاه نمیسازم چون صرفه اقتصادی ندارد
✖️عیسی کلانتری(۲۴ سال وزیر یا معاون رییس جمهور)
«خودکفایی گندم مزخرفه»
✖️زنگنه (۳۲سال وزارت):
ساخت پالایشگاه کثافت کاریه
✖️آخوندی (۲۸ سال وزیر یا معاون)
مسکن مهر مزخرفه!
✖️نعمت زاده (۳۲سال وزیر یا معاون)
باید مدیر از خارج وارد کنیم
✖️ظریف (۳۳سال وزیر یا معاون)
با اجازه آمریکا زنده ایم
با اجازه آمریکا نفت فروختیم
بدون اجازه آمریکا نمی توانیم نفت بفروشیم
✖️روحانی (۳۶سال رییس جمهور،معاون مجلس، دبیر شورای عالی امنیت ملی ونماینده مجلس)
آب خوردن ما هم به برجام آمریکایی ربط دارد
✖️و اما اقدام خود پزشکیان(۲۸سال وزیریامعاون مجلس و نماینده ) :
تصویب حداقل ۱۲ برابر شدن تعرفه پزشکان بخش خصوصی نسبت به دولتی و در نتیجه تخلیه بیمارستانهای دولتی از پزشک متخصص و جیب بری رسمی از مردم مریض فقیر
📸 کاهش ۶.۲ میلیون نفری تعداد فقرا در ایران در دولت رئیسی
🔹آمارهای بانک جهانی نشان میدهد در طول دوره ۸ ساله دولت روحانی (۲۰۱۳- ۲۰۲۰) تعداد فقرا در ایران حدود ۱۰ میلیون نفر افزایش یافت اما در ۲ سال نخست دولت شهید رئیسی ۶ میلیون نفر با بهبود وضعیت زندگی، از زیر خط فقر خارج شدند.
🔹طبق این آمار، تعداد فقرا در ایران در سال پایانی دولت احمدینژاد (۲۰۱۲) حدود ۱۵.۲ میلیون نفر بود که در دولت روحانی تعداد آنها به ۲۵.۶ میلیون نفر افزایش یافت و به عبارتی ۱۰ میلیون نفر بر تعداد فقرا افزوده شد.
🔹آما در سال اول دولت رئیسی تعداد فقرا حدود ۳.۸ میلیون نفر کم شد و در سال دوم هم ۲.۴ میلیون نفر دیگر از شمار فقرا کاسته شد و در مجموع در ۲ سال نخست فعالیت دولت رئیسی حدود ۶.۲ میلیون نفر از زیر خط فقر خارج شدند.
💠 این ساعات منتهی به انتخابات این ذکر رو زیاد بر زبان جاری کنیم:
🔰اللهم لاَ تُسَلِّطْ عَلَيْنَا مَنْ لاَ يَرْحَمُنَا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ🔰
خدایا کسیکه بر ما رحم نمیکند را بر ما مسلط نکن..
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج
#انتخابات
#انتخاب_مردم
#انتخاب_اصلح
#مشارکت_حداکثری
♻️ ریزش آرای پزشکیان پس از نمایش ضعیف در مناظره
🔹صفحه تخصصی در حوزه روانشناسی با ۶۰۰ هزار مخاطب در اینستاگرام بعد از مناظره نوشته است:
«من به جلیلی رای نمیدم
اما امشب از آقای پزشکیان ترسیدم
خوی دیکتاتوری، خفه کردن صدای منتقد، عدم اجازه نفس کشیدن به مخالف، عوامفریبی، تحقیر، بیادبی و توهین در آقای پزشکیان و اطرافیانش فوران داره.
کسی که حتی اعضای ستادش رو گردن نمیگیره، حرفهای خودش رو گردن نمیگیره، ترسناکه.
امشب انقدری که از پزشکیان ترسیدم، از جلیلی نترسیدم.
واقعا قراره انقدر ساده باشیم که یکی بیاد حرفهای توی تاکسی رو بدون هیچ راه حلی تو تلویزیون بگه و ما اونو فرشته نجات بدونیم؟!»
🔸با مشاهدهی ضعف و ناآگاهی شدید پزشکیان در مناظره افراد منصف با وجود مخالفتی که با جلیلی دارند بخاطر نگرانی برای ایران از رأی به پزشکیان پشیمان شدند.
🔹رای آوردن شخصی تا این حد ناآگاه، فارغ از اختلاف نظرات سیاسی برای آیندهی کشور خطرات زیادی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توهین بسیار شرمآور سخنران مراسم ستاد پزشکیان به رئیس جمهور شهید، سید ابراهیم رئیسی!
🔹️میگه شهادت حرمت داره به هرکسی نگید شهید
این افراد فقط با رئیسی مشکلی ندارند بلکه با شهادت هم مشکل دارند و میخوان با تزویر و بیشرفی اینگونه به ارزشها هجمه وارد کنند 😡
برای همین یک مسیله وبی احترامی هم که شده همه قسم یاد کنید فردا هر کس با اوردن چند نفر پای صندوق های رای و با رای به دولت دوم رییسی به دهن این یاوه گویان بکوبد.
بیرق یا بیرق دار!!
دکتر #محمدجعفر_طالب پور
اول:
یکی از دوستان، در احوالات یکی از بزرگان که ارادت بالایی به امام حسین (ع) و اهتمام ویژه ای به عزاداری آن حضرت داشته است، نقل می کرد که به همراه تعدادی از شاگردان از مسیری عبور می کردند. در بین راه با گروه اندکی مواجه می شوند که با دست داشتن بیرق هیئتی، در حال عبور از مسیر اند. خونسردی آن عالم، در برخورد با این گروه برای شاگردان باعث تعجب می شود چون وی همواره احترام خاصی به پرچم و بیرق عزای حسین ابن علی (ع) داشته است. وقتی علت را از ایشان سوال می کنند. جواب می دهد که اگرچه این بیرق به نام امام حسین (ع) مزین بود، اما من دقت کردم افرادی که زیر این بیرق تجمع کرده اند، افرادی اند که وجهه خوبی در میان مردم ندارند به مسائل خلاف شرع مشهورند و هدفشان هم عزاداری برای امام حسین (ع) نبود بلکه قصد سوء استفاده از این موضوع را دارند. بنابراین اگر من به بیرق آنها احترام می گذاشتم، به معنی تایید آنها بود.
دوم:
سالها قبل و در دوران دانشجویی، با یکی از فعالان سیاسی که قصد نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی داشت، گفتگویی داشتم. گفتگو حول و حوش مسئله انتخابات بود و البته همفکری بمنظور پیداکردن راهکاری برای جلب نظر دانشجویان و دانشگاهیان برای حمایت آن عزیز. به ایشان عرض کردم که اگر بنا دارید در صحنه انتخابات حاضر شوید و انتظار دارید نخبگان و دانشگاهیان از شما حمایت کنید، علاوه بر داشتن و ارائه برنامه ای علمی و مستند و عملیاتی، لازم است تیمی که برای مراحل مطالعاتی و تبلیغاتی و در صورت پیروزی در انتخابات، برای مسایل اجرایی انتخاب می کنید، افرادی باشند که بتوان آنها را با جماعت دانشگاهی و علمی جمع کرد و اگر بنا دارید افرادی که گاه سودجو، متملق، کوته بین، منفعت اندیش و... را همراه داشته باشید، نه جایی برای اندیشه جماعت دانشگاهی خواهد ماند و آنها مجال همراهی با شما نخواهند داشت و نه شما انتظار همراهی داشته باشید. حال اینکه نهایتاً چه شد بحث دیگری است که از حوصله این مجال خارج است، اما شاید یکی از علل عدم موفقیت ایشان عملکرد قابل نقد برخی از اطرافیانشان بود.
سوم:
بیایید انتخابات را از این دیدگاه بنگریم. می توان هر نامزدی را وارد عرصه انتخابات می شود، بعنوان بیرقی درنظر گرفت که برافراشته می شود که بر روی آن ممکن است کلمات زیبا و ایده های ارزشمندی طرح شده باشد که در قالب شعارهای انتخاباتی مطرح می شود. عدالت، مبارزه با فقر، ساده زیستی، مبارزه با ظلم، رسیدگی به محرومان و مستضعفان، پیشرفت، توسعه و...
اما آنچه در مرحله رای دادن باید مدنظر قرارگیرد، علاوه بر تلاش جهت انتخاب اصلح و نیز توجه به شعارهای انتخاباتی و نیز برنامه های ارائه شده، بد نیست نیم نگاهی هم به اطرافیان نامزد مورد نظر و افرادی که از وی حمایت کرده و برای او تبلیغ می کنند هم داشته باشیم. اگر نامزدی مورد حمایت احزاب، گروهها و افرادی قرارگرفته که در خیرخواهی آنها برای جامعه تردید داریم یا سابقه خوب و مطلوبی ندارند و آن نامزد هم با این موضوع که چنین افرادی از او حمایت می کنند مشکلی ندارد، بهتر است تامل کنیم!! ولو اینکه شعارها و ایده های طرح شده از جانب آن نامزد بسیار عالی و ایده آل باشد و یا اینکه نامزد مورد اشاره شخصاً انسان سلیم النفسی باشد. معتقدم تجربه های سالهای اخیر کشورمان، در عرصه سیاسی، برای این ادعا بسیار راهگشاست.
آری در انتخابات هم بیرق مهم است و هم بیرق دار!!