⭕️آیا آمریکا تحریمها را لغو خواهد کرد؟
1️⃣نکتهی اول که باید بدانیم این است که بخاطر سلطهی دلار بر اقتصاد جهان، آمریکا این توان را یافته است تا هر کشوری را که اراده نماید، تحریم کند.
2️⃣ سوال مهم این است که چه بکنیم که آمریکا تحریم ها را بردارد و اقتصاد ما نفس بکشد؟!
▫️ برای پاسخ به این سوال مهم لازم است بدانیم که آمریکا از ۳ روش سعی می کند سلطه ی خود را بر دیگر کشورها حفظ نماید:
الف- جنگ و حمله ی نظامی
ب- کودتا و جنگ داخلی ( براندازی و انقلاب مخملی)
ج- تحریم
3️⃣ آمریکا هیچ وقت به #کشوری_قوی حمله نکرده لذا حمله اش به #ایران کاملا منتفی است.
4️⃣از ابتدای انقلاب تا الان حدود ۱۰ بار آمریکا تلاش کرده با کودتا و جنگ با صدام و فتنه های مختلف، ایران را به مرز فروپاشی بکشاند، یا حداقل آن قدر ضعیف کند که امکان حملهی نظامی فراهم شود.
اما تا امروز آمریکا موفق به این کار نشده و جبهه ی مقاومت قوی تر و گسترده تر شده و امکان براندازی برای آمریکا خیلی غیر محتمل گردیده.
5️⃣ لذا تنها راه باقیمانده برای آمریکا، تحریم اقتصادی است.
و آمریکا هیچ وقت تنها سلاح خود را زمین نخواهد گذاشت!
پس آیا تحریم ها هیچگاه لغو نمی شوند؟
پاسخ این است که به ما بستگی دارد .
✔️اگر ما بتوانیم دو کار بکنیم تحریمها خود بخود بی اثر شده و لغو میگردند.
اول) تقویت #اقتصاد و #معیشت مردم با تکیه بر توان داخلی و خود مردم.
دوم) شکستن اقتدار #دلار در سطح جهانی با همکاری کشورهای مستقل.
🔘 شهید رئیسی هر دوی این طرح ها را شروع کرد اما با شهادت ایشان، کار ناتمام مانده.
▫️حالا اگر رئیسجمهور منتخب فارغ از هر گونه نگاه سیاسی دنبالهی کار او را بگیرد، در آینده ای نه چندان دور، دیوار تحریم ها فرو خواهد ریخت.
⭕️چرا جهان از ریاست جمهوری ترامپ میترسد؟
🔹مناظره هفته گذشته ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا باعث ترس بسیاری از متحدان سنتی و شرکای تجاری آمریکا شد؛ چراکه حضور و عملکرد ضعیف جو بایدن و نحوه بیان او، عملکرد چالش برانگیز دونالد ترامپ را تحت الشعاع قرار داد.
🔸وعده دونالد ترامپ مبنی بر اعمال تعرفه 60درصدی بر تمامی کالاهای وارداتی از چین، در کنار 10درصد «تعرفه پایه جهانی» بر تمامی واردات از جاهای دیگر، هم برای چین و هم متحدان سنتی آمریکا، نگرانکننده خواهد بود.
🔹اگر دونالد ترامپ دوباره قدرت را به دست گیرد، بر همه کالاهای صادراتی اروپا به آمریکا تعرفه وضع کند، دوباره به خروج از ناتو و سایر نهادهای بینالمللی تهدید کند و ارائه کمکهای خود به اوکراین را قطع کند، نگرش اروپا نسبت به آمریکا و چین ناگزیر پسرفت کرده و سیر قهقرایی در پیش میگیرد.
🔸در قلب اتحادیه اروپا روابط بین فرانسه و آلمان بخش جداییناپذیر از سیاست گسترده اروپا را تشکیل میدهد و اختلاف نظرها در مورد رویکرد اوکراین، روسیه و چین این پتانسیل را دارد که آنچه از آن بهعنوان «موتور اتحادیه اروپا« توصیف میشود، شکست دهد.
🔹قبل از مناظره اخیر، نتیجه انتخابات آمریکا سخت به نظر میرسید و بایدن شانس واقعی برای حفظ ریاست جمهوری را داشت. پس از پنجشنبه، بقیه جهان باید تهدید دونالد ترامپ و دولتی را که مصممتر و آمادهتر از سال 2016 برای تغییر ماهیت روابط آمریکا با بقیه جهان است، جدیتر بگیرند.
🔴 ما امروز #نتیجه_آرای انتخابات رو نباختیم، بلکه سالهاست که باخته ایم........،
اما دقیقا چه زمانی و چرا باختیم؟!🤔🤔
اون وقتی باختیم که برای سنگرهای انقلاب و بزرگترین شبکه تخاطب حقیقیمان یعنی مساجد، برنامه ای نداشتیم تا اینکه به اذعان مسئولین امور مساجد، بیش از نیمی از آنان تعطیل شده؛ همون مراکزی که انقلاب رو پدید آورد و بحران های بعد از انقلاب رو مدیریت و حل کرد.
اونوقتی باختیم که دَرِ مساجد رو در بیشتر ساعات شبانه روز قفل زدیم، با این توجیهات که مسجدمون تمیز بمونه، خادممون اذیت نشه و راحت باشه، دزدی نشه و ...
اونوقتی باختیم که به قول حاج قاسم، افراد خسته و چند شغله رو گذاشتیم امام جماعت برخی مساجد.
اونوقتی باختیم که مساجدمون بیشتر محل حضور سالمندان معزز شد و میزان حضور جوانان در مسجد به شدت کاهش یافت.
اونوقتی باختیم که کمتر از ۲ درصدِ مردم محلهمون با مسجد مرتبط شدن.
اونوقتی باختیم که بسیاری از مساجد و ائمه جماعات، نسبت به جهاد تبیین و بصیرت افزایی مردم محلهشون منفعل عمل کردن.
اونوقتی باختیم که امام جماعت های ناکارآمد یا سکولار رو به خاطر مصلحت اندیشی های پیپایه و چند توصیه، برکنار نکردیم.
اونوقتی باختیم که مسئولین امر مساجد، هشدار های امامین انقلاب نسبت به مسئله نفوذ، انجمن حجتیه و سکولار شدن مساجد رو جدی نگرفتن.
اونوقتی باختیم که هیئت امنای خسته و ناکارآمد رو براشون حکم زدیم و فرصت ایفای نقش رو از جوانان گرفتیم.
اونوقتی باختیم که حاضر به حضور بانوان در هیئت امنای مساجد نبودیم تا دغدغه ها، نیاز ها و مسائل بانوان مسجد را بشنویم.
اونوقتی باختیم که مهاجرت هیئت ها از مساجد به حسینیه هارو دیدیم اما این هم برامون اهمیت نداشت
بماند که چه بسا در این انتخابات، خودمون هم بصیرت نداشتیم و فقط در این یک هفته با خودمون دعوا کردیم.
جبهه انقلاب باخت به انفعال، باخت به مصلحت اندیشی های بیمورد، باخت به بی بصیرتی برخی یارانش و باخت به ترک فعل های متولیان فرهنگی کشور.
و اما در آن طرف، دشمنی که خوب میداند که پایگاه اصلی و عقبهی انقلاب همین مساجده و با تمام توان، تلاش می کنه تا مساجد رو خالی از جوانان کنه، ناکارآمد کنه، سکولار کنه و به در نهایت مساجد رو حاشیه برونه...
و اما در اینطرف این ماییم که میدانیم آباد و بعضا آزادسازی مساجد قطعا مسیری دشوار هست که به هم افزایی، مقاومت و حرکت عمومی نیاز داره ولی به اعتقاد ما اگر میخواهیم به جامعه اسلامی برسیم باید ابتدا جوامع کوچیک اسلامی درست کنیم و تحقق جوامع کوچک اسلامی بدون مساجدی در طراز انقلاب اسلامی صورت نخواهد گرفت.
با وجود این مسائل و مشکلات، حق نداریم ناامید و دلسرد بشیم باید هم افزایی کنیم، مقاومت کنیم و با تمام توان با جریانی که سنگر های انقلاب رو هدف قرار داده مقابله کنیم.
و اما در مورد امور مساجد هم به نظر میرسد لازم است این مرکز علاوه بر اصلاح ساختار خود، نسبت به مديريت مساجد و انتصاب ائمه جماعاتی در طرازانقلاب اسلامی، تجدید نظر جدی صورت دهد.
✍️پ.ن: البته که ما نافی تلاش برخی از ائمه جماعات مجاهد و فعالین حوزه مسجد نیستیم ولی به اذعان خود مسئولین امر، وضعیت مساجد کشور اصلا خوب نیست.
نهایتا باید گفت اکنون نیاز به مساجد طراز انقلاب اسلامی بیش از هر زمانی احساس میشود.
#انتشار_حداکثری
#مساجد_طراز
⭕️دولت چهاردهم و الزامات حرکت در ریل پیشرفت اقتصادی
🔹طبق نظرسنجیهای صداوسیما بهبود معیشت و افزایش قدرت خرید خانوار و کاهش ضریب جینی و محرومیت مهمترین دغدغهها و نیازهای مردم بود که در نظرات خودشان بیان کردند و از نامزدها خواستند که به تفصیل به آن پرداخته شود.
🔸افزایش حقوق و دستمزد متناسب با تورم، توجه ویژه به اجرای برنامه هفتم توسعه، رفع مشکلات مردم با تعامل با دنیا، شفافیت در اقتصاد، آزادسازی اقتصاد از کمند دلار، پیگیری افزایش و تقویت ارزش پول ملی، جلوگیری از خام فروشی با تکیه بر دانش، خصوصی سازی توسط افراد علمی، خنثی سازی تحریمها از داخل، توجه به بورس، ایجاد سپر حمایتی برای مردم در برابر تورم، جلوگیری از چاپ پول توسط بانکها، تخصیص اعتبار طلا به جای یارانه به مردم و کنترل بازار ارز، اهم محورهای مطرح شده در مناظره اقتصادی کاندیداها بود.
🔹آن چیزی که باید در برنامهها و گفتارهای منتخب جمهور به طور ویژه به آن پرداخته شود، برنامه مشخص و راهکار عملی پیشنهادی برای موضوعات مهم و چالشهای اقتصادی فعلی است. یکی از مهمترین این موضوعات برنامه بهبود معیشت و افزایش قدرت خرید خانوار و کاهش ضریب جینی و محرومیت است که باید به تفصیل به آن پرداخته شود.
⭕️دولت چهاردهم و آغاز فصل خدمت
🔹چقدر دشوار است کسی بخواهد پس از رئیس دولت مردمی بر این صندلی ریاست جمهوری و بر این جایگاه خدمت تکیه بزند و همان حد نصابهایی را تکرار کند که شهید رئیسی به عنوان الگو و شیوه جدیدی از مدیریت انقلابی به نمایش گذاشت. منتخب انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری راه دشواری را در پیش دارد؛ چرا که امروز دیگر مردم عمل او را با عملکرد خالصانه، صادقانه و مدبرانه آیت الله شهید رئیسی مقایسه خواهند کرد و برای کسب رضایت مردم باید در آن تراز عمل کند.
🔸مردم با حضور حماسی خود ابتدا در وداع با شکوه با خادم ملت و همراهان شهیدش از تهران و تبریز تا بیرجند و قم، سپس با حضور پای صندوقهای رای در هشتم تیر ماه در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و حالا با تعیین نهمین رئیس جمهور ایران اسلامی در 15 تیرماه، سه گانه قدرت آفرین برای کشور را رقم زدند و گامی بلندی برای پیشرفت ایران برداشتند، اکنون نوبت منتخب مردم است که با امتداد دادن راه شهید جمهور دین و وظیفه خود را در برابر اعتماد مردم ادا کند و کشور را پیش برده و گره از مشکلات کشور بگشاید.
⭕️براندازان تحریم شدند
🔹انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در حالی در میانه تیرماه برگزار شد و در حالی خیل عظیمی از مردم پای صندوق های رای آمدند که جریان ضد انقلاب با همه توان تلاش کرد بازی انتخابات را برهم بزند.
🔸اگر بخواهیم تصویری شفاف از وضعیت این گروه ضد ایرانی ارائه بدهیم باید به دو سال قبل برگردیم! به آنجا که در سال 1401 دشمنان ملت ایران و ضدانقلاب با پنهان شدن پشت نام زنان سربلند و پاکدامن ایرانی، بلوایی را در کشور به راه انداختند، اما با همه پشتیبانی های غربی و دوپینگهای رسانهای صهیونیستی، نتوانستد به اهداف خود دست یابند. دشمنان ایران و منافع ملت که در 1401 از سوی مردم تحریم شدند و مردم دعوت آنان به آشوب، بلوا و اغتشاش نه گفتند، حالا در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم به دنبال انتقام از مردم آمدند و می خواستند با تحریم انتخابات زمینه ضعیف شدن جمهوری اسلامی و تغییر نگاهها به ایران را به دست بیاورند، اما زهی خیال باطل که ملت با آنها همراهی کنند!⭕️براندازان تحریم شدند
🎥موانع سه گانه صهیونیست ها برای شروع جنگ با حزب الله
🔹صهیونیست ها که به صورت گسترده همچنان بحث حمله به لبنان را مطرح می کنند با موانعی در این زمینه روبرو شده اند که نکاتی پیرامون این مساله و موانع آن قابل ذکر است:
1️⃣مانع اول مخالفتهای آمریکا و اروپاست. باتوجه به مخالفت آمریکا با حمله اسرائیل به جنوب لبنان، اکنون اروپایی ها نیز به این موج از مخالفت پیوسته اند. زیرا غربی ها معتقدند که درصورت شروع جنگ توسط اسرائیل علیه حزب الله، جنگ به جنوب خلاصه نخواهد شد و این جنگ دامنه آن علاوه بر جنوب لبنان به مناطق مختلف سرزمین های اشغالی نیز کشیده می شود و این مساله منجر به ورود آمریکا به این جنگ خواهد شد. برحسب این مولفه است که غربی ها و سایر کشورهای عربی معتقدند که حمله اسرائیل به جنوب لبنان منجر به ورود سایر بازیگران می شود که در این میان علاوه بر ورود آمریکا گروه های مقاومت نیز اعلام آمادگی برای انجام اقدامات بیشتر علیه آمریکا و اسرائیل کرده اند.
2️⃣مانع دوم برای اسرائیل عدم پیروزی در این جنگ است که اتفاقا غربی ها نیز به آن اذعان دارند و معتقدند که اسرائیل از آن پیروز خارج نخواهد شد. مساله اصلی در این زمینه نیز قدرت حزب الله است که فارن پالسی در گزارشی بلند بالا می نویسد که اسرائیل باید بداند که حزبالله مجهزتر از حماس است. این مساله به گونه دیگری نیز مورد تایید صهیونست ها قرار گرفته و اخیراً «رام عمیناخ» ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی در سخنانی اعلام کرد که حزبالله از نظر قدرت موشکی یکی از ۵ قدرت برتر موشکی دنیا به شمار میآید.
3️⃣مانع سوم بحث مهاجرت معکوس است که صهیونیست ها به شدت از آن نگران هستند و این مساله در سخنان اخیر برخی مقامات آنها به وضوح مشاهده شده است. همچنین پایگاه صهیونیستی والا چند روز گذشته اعلام کرد هزاران صهیونیست خواستار استفاده از سهمیه ویزای موسوم به انسان دوستانه هستند که کانادا پس از عملیات طوفان الاقصی به ساکنان سرزمین های اشغالی فلسطین می دهد. این درحالی است که بنابر گزارش های رسمی در ۶ ماه ابتدایی جنگ علیه غزه، ۵۵۰ هزار صهیونیست، سرزمین های اشغالی را به مقصد دیگر کشورها ترک کرده اند.
⭕️سرلشکر سلامی: بسیاری میگفتند این انتخابات مهندسی شده است اما تمام این حرفها باطل شد
🔹انتخابات اخیر نمونه یک مردمسالاری دینی و دموکراسی آشکار در جهان بود. حتی با یک صدم اعشار، میزان مشارکت را اعلام کردند و اعداد را گرد نکردند؛ این یعنی امانتداری و سلامت.
🔸ایران امروز، قوی است. یکی از کارهای ما آرام کردن دشمن بود. کشتی های ما را می زدند و تا نزدیم آرام نگرفتند. کشتیهای ما را توقیف کردند و ما نیز کشتیهای آنها را توقیف کردیم.
🔹در انتخابات هم دشمن شروع کرد به زخم زبان که مشارکت پایینی داشتید اما در عرض چند روز، ملت به صحنه بازگشت و مشارکت از ۴۰ درصد به نزدیک ۵۰ درصد رسید. دوباره محاسبات دشمن برهم ریخت و آرام گرفت.
✍ آرام باشید
وَعَسىٰ أَن تَكرَهوا شَيئًا وَهُوَ خَيرٌ لَكُم
چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید ، حال آن که خیرِ شما در آن است
(سوره بقره آیه ۲۱۶)
آروم باش بنده خوب خدا
پزشکیان انتخاب رو برد !
ناراحتی ؟
تو که با حسن نیت تمام سعی و تلاش خودت رو کردی و دلت میخواست با آمدن جلیلی به اسلام و انقلاب و رهبری کمک کرده باشی
🔹مژده بر تو ...
خدا شاهد هست که نیت تو پاک بود و تو به تکلیف شرعی خودت عمل کردی و الان هم که ناراحت هستی غم تو بخاطر نگرانیت برای اسلام و انقلاب هست درسته ؟
اما بدان ! در پشت پرده این انتخابات حکمتی از خداوند قرار گرفته که ما بی خبریم ...
اگر قرار بود سعید #جلیلی رای بیاره که خدا شهید رئیسی رو نمی برد ...🥺
قطعا ان شاءالله این #انتخابات و این حوادث با مقدمات ظهور امام زمان (عج ) ارتباط دارد که اکنون برای ما قابل ادراک نیست
غمگین مباش ! غُر نزن ، سرزنش نکن استیکر افسردگی نفرست و اجر خودت رو کم نکن
چون ؛
این مملکت صاحب الزمان دارد
این مملکت بزرگتر دارد (یا امام رضا)
این مملکت ولی امری بزرگوار و صاحب آرامش دارد
این مملکت در پس پرده شهدایی چون سلیمانی دارد که دعا گو هستن
و بعد از همه اینها
این مملکت قانون اساسی ، مجلس انقلابی و سپاه مقتدر دارد
آرام باش ، لبخند بزن ، پاشو به فکر عزاداری محرمت باش
شاید به زودی حکمت نتیجه این انتخابات رو فهمیدی ...
چیدمان مقدمات ظهور مدتهاست که آغاز شد و این واقعه قطعه ای از پازل آنست ان شاءلله...
سلام بر قاسم سلیمانی
سلام بر رئیسی و یارانش
┄┅═☘••❀🖤❀••☘═┅┄
📱حرفهای دلی بهادری جهرمی درباره عکس یادگاری هیئت دولت با رهبری
بسماللهالنّور
🔹من هم مثل شما در زندگی عکس یادگاری زیاد گرفتم، عکسیهایی که در هر کدامشان زندگی کردم.
🔸در آن عکسها آدمهایی زندگی میکنند که بخشی از جان ما را با خود به همراه دارند، آدمهایی که یک تکه از جان ما را به همراه خود میکشند و هروقت به این تصاویر نگاه میکنیم انعکاس لبخند یا برق اشکمان را توی شیشه قاب عکس میبینیم.
من اما عکسی که بیشتر از همه دوست داشتم آن عکسی بود که هیچ وقت نگرفتم، عکسی که میخواستم در روزگار پیری به عنوان سند خدمتم به دیوار اتاقم بزنم، عکسی که میخواستم به فرزندانم، به نوههایم نشان بدهم و قصه مردی را تعریف کنم که در این عکس کنار من ایستاده و بگویم که روزی مردی بود که جز اخلاص نبود و افتخار داشتم که در کنار او ایستادم. مردی خستگی ناپذیر که یک عمر حسرتش را خواهیم خورد.
🔹ما دولتِ یتیم هستیم، دولتی که موقع رفتن پدر نداشت و ما همه با هم بغضی را قورت دادیم که ۳۰ اردیبهشت توی گلوهامان گیر کرده بود.
🔸حالا این قاب را با عکسی پر میکنیم که پدر ایتام شهدا در آن #ایستاده است.
شهید #رئیسی_عزیز ما را رها نکرد و ما این قاب بینظیر را مدیون او هستیم، قابی که هیچ دولتی ندارد…
——————
✔️شهید #رئیسی معمولا در حاشیه جلسات #دولت چندین کار را هماهنگی یا پیگیری میکردند، برای همین سخت بود راضی شوند برای گرفتن عکس دسته جمعی… یکبار که راضی شدند، دکتر #امیرعبداللهیان ماموریت خارج بود، گفتند حق نیست وقتی ایشان برای کار مملکت رفتند ما بدون ایشان عکس بگیریم.
حالا در عکس یادگاری دولت، جای هر دو خالی است...
⭕️مجاهدان روز شنبه خطرناک هستند!
🗞روزنامه «شرق» در یادداشتی با هشدار نسبت به احتمال برخی ضربات به کمپین مسعود پزشکیان به دلیل برخی سهمخواهیها نوشت: «با عبور از مرحله ابتدایی و انتخاب پزشکیان بهعنوان رئیسجمهور، وارد مرحله دوم، یعنی اداره امور میشویم. اینجا شاخص اصلی برای انتخاب همکاران مسعود پزشکیان هم همانطور که خودش در مناظرهها بارها به آن اشاره کرد، باید تخصصگرایی و عبور از دوگانه مجاهدان جمعه و شنبه باشد.»
🔹این روزنامه اصلاحطلب در ادامه با بیان اینکه مجاهدان شنبه کسانی هستند که کنار میایستند و به محض پیروزی سروکله آنها برای گرفتن سهمها پیدا میشود، تصریح کرد: «این یکی از بزرگترین آفتهای رسیدن مردم به مطالباتشان است که نه از یک طرف، بلکه از دو سو ممکن است مسعود پزشکیان را با خطر ناکارآمدی روبهرو کند.»
🔸بنا بر تأکید این روزنامه اصلاحطلب، مجاهدان شنبه از آنجا خطرناک هستند.
⭕️ناگفتههای جنگ پنهان دشمنان دموکراسی با انتخابات در ایران
🔹رئیس ستاد امنیت انتخابات: هدفگذاری دشمنان این بود که مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری را به زیر ۲۰ درصد برسانند و با استناد به آن اعلام کنند که این نظام فاقد مقبولیت و مشروعیت است.
🔸هدف بعدی دشمن این بود که با نفوذ در ستادهای انتخاباتی و با کمک تولید محتوا در فضای مجازی به نام طرفداری از یک کاندیدا، کاندیداهای دیگر را تحریک کنند و بخشی از این تولیدات هم توسط رژیم صهیونیستی صورت میگرفت.
🔹با اقدامات مختلفی تلاش کردند با اجیر کردن افراد بدسابقه و دارای سوابق مجرمانه، وادار کنند به زیرساختهای برگزاری انتخابات و فیبرهای نوری اقدام و مسیرها را قطع کنند.
🔸در مرحله اول انتخابات تعداد قابل توجهی از تروریستها، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) قبل از انجام هرگونه عملیاتی دستگیر شدند؛ به جز یک مورد که در جکیگور در استان سیستان و بلوچستان با اقدام علیه حافظان امنیت صندوقها مواجه شدیم.
talebpoor.mp3
25.54M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام طالب پور امام جمعه موقت شهرضا / 22 تیر 1403
⭕️ایران جوانان معترض آمریکایی را پشتیبانی میکند!
🔹رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا که مسئول جامعه اطلاعاتی این کشور است، در بیانیهای درباره آنچه افزایش تلاشهای ایران برای تضعیف اعتماد به «نهادهای دموکراتیک» ایالات متحده خوانده شده، هشدار داده است.
👤«آوریل هاینس» در این بیانیه از شهروندان آمریکایی خواسته است «هوشیار» باشند. در این بیانیه آمده است: «ایران در زمینه تلاشها برای نفوذ خارجی به نحو فزایندهای ستیزهجویانه عمل میکند و در تلاش برای ایجاد اختلاف و تضعیف اعتماد به نهادهای دموکراتیک ماست.»
🔸وی در این بیانیه مدعی شده است: «کنشگران حکومت ایران در هفتههای گذشته به دنبال بهرهبرداری از تظاهراتها در آمریکا علیه جنگ در غزه بودهاند. شاهد بودهایم عدهای از کنشگران مرتبط با حکومت ایران که خودشان را فعالان فضای مجازی جا زدهاند به دنبال تحریک به تظاهرات و حتی ارائه حمایتهای مالی از تظاهراتکنندگان بودهاند.»
🔹هاینس از آمریکاییها خواسته است، هنگام فعالیت در فضای مجازی «هوشیار» باشند؛ چرا که ممکن است به صورت ناخواسته وارد تعامل با «عوامل خارجی» شوند.
⭕️راهبرد مواجهه با دولت چهاردهم
🔹راهبرد مواجهه نیروهای انقلابی با دولت پزشکیان باید مبتنی بر مطالبه گری، حمایت و انتقاد هوشمندانه باشد.
🔸از دولت جدید باید حمایت کرد؛ زیرا دولت موتور پیشران نظام است و موفقیت وی به معنای موفقیت نظام و گره گشایی از مشکلات مردم است.
🔹در عین حال، باید از این دولت مطالبه داشت تا در دام مطالبات خاص و کانالیزه برخی گروه ها گرفتار نشود.
🔸رویکرد انتقادی در برابر دولت جدید نیز ناظر به لزوم گوشزد نقاط ضعف احتمالی آن است.
🔹قید هوشمندانه نیز ناظر به رعایت ظرافتهای لازم در موضعگیری ها است، به گونه ای که مرز انتقاد مشفقانه با تخریب خلط نشود و با کنار گذاشتن زائده های سیاسی و جریانی، کشور گرفتار حواشی مضر نشود.
⭕️سیدحسن نصرالله: ۴۰ سال است با ایران رابطه عمیق و قوی داریم / ایران در این مدت چیزی از ما نخواسته جز یک بار
🔹وقتی حاج قاسم سلیمانی پیش آمد باز هم چیزی از ما برای ایران نخواست بلکه از ما به خاطر حضور داعشی ها در عراق کمک خواست.
🔸حاج قاسم گفت ما نیاز به فرمانده داریم.
🔹۲۰ فرمانده عملیات میدانی به عراق رفتند.
🔸ابونعمه در آن زمان در سوریه بود و از جمله کسانی بود که با حاج قاسم به عراق رفت برای اینکه فرماندهی عملیات علیه داعش در عراق را بر عهده بگیرد.
🎥پزشکیان: مطمئن باشید زد و بند نخواهم کرد/در مقابل هیچ قدرتی سر خم نخواهیم کرد
👤رئیسجمهور منتخب: پست و مقام و جایگاه برای من هیچ امتیازی نیست. مردم اگر نباشند به تنهایی هیچ کاری نمی توانیم بکنیم. بر روی عهد و پیمانم با مردم خواهم ماند.
🔹خدمتگذار و خاک پای همه ایرانیان هستم. حرفهایی که به شما زدم برای گرفتن رای و پست نبود.
🔸ما از نسلی نیستیم که تصور کنید دروغ خواهیم گفت راه امام حسین(ع) و انسانهای آزاده و ظلم ستیز را ادامه خواهیم داد.
🔹این موقعیت ها ما را عوض نمیکند. از عزیزان میخواهم انسجام و وحدت خود را حفظ کنید، صدای من باشید و من صدای شما خواهم بود.
📊 افزایش قیمت نفت ایران در ۶ ماه نخست ۲۰۲۴
🔹جدیدترین گزارش اوپک نشان میدهد، متوسط قیمت نفت ایران در ۶ ماه نخست ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ دلار و ۷۶ سنت افزایش یافته است.
🔸نفت ایران در ماه ژوئن بشکهای ۸۳.۶۵ دلار فروخته شده است؛ جدیدترین گزارش اوپک این آمار را منتشر کرده است.
🔹متوسط قیمت نفت ایران در ماه قبل از آن یعنی اردیبشت ماه (می) ۸۴.۱۳ دلار بوده که بدان معناست که قیمت نفت ایران ۴۸ سنت ارزان شده است.
🔸متوسط قیمت نفت ایران در ۶ ماه نخست امسال ۴ دلار و ۷۶ سنت نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر شده است. این رقم در ۶ ماه نخست امسال ۸۴.۴۴ دلار و در مدت مشابه سال گذشته ۷۸.۶۸ دلار بوده است.
⭕️ اولین حکم مسعود پزشکیان برای ظریف صادر شد
👤محمدجواد ظریف، وزیرسابق امورخارجه، از سوی رئیسجمهور منتخب بهعنوان رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب شد.
🎥 مقابله با تحریمهای آمریکا مهمترین بحث در بریکس
👤رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹مهمترین بحث ما در بریکس مقابله با تحریمهای یکجانبۀ آمریکا بود.
🔸مهمترین مسئلۀ مذاکره با آقای پوتین کریدور شمالجنوب و خط انتقال انرژی بود.
🔹شرکت در مجمع بریکس یکی از اجراییترین و موفقترین سفرهای پارلمانی بود.
🔸مبادلات ازطریق بریکس پی، که سیستمی موازی با سوییفت است، آغاز شده است.
🔹معاملات دوجانبۀ کشورهای عضو بریکس با ارزهایی غیر از دلار انجام میشود.
⭕️پزشکیان: اسرائیل یک رژیم آپارتاید است/ چین و روسیه دوستان روزهای سخت ما بودند و همکاری با آنها در اولویت است/ آماده گفتوگو با اروپا هستیم
👤رئیس جمهور منتخب در روزنامه تهران تایمز:
🔹اسرائیل همچنان یک رژیم آپارتاید است که «نسلکشی» را نیز به کارنامه تیره خود اضافه کرده است.
🔸به عنوان اولین اقدام، دولت من از کشورهای عرب همسایه درخواست همکاری خواهد کرد تا استقرار آتشبس و متوقف کردن کشتار مردم غزه را در اولویت قرار دهند.
🔹چین و روسیه همواره در روزهای سخت دوست و پشتیبان ما بودهاند. ما این دوستی را بسیار ارزشمند میدانیم.
🔸نقشهٔ راه ۲۵ ساله ایران و چین یک گام مهم در جهت ایجاد یک «شراکت جامع راهبردی» سودمند برای هر دو کشور بود و تمایل داریم همکاریهای گستردهتری در این مسیر با پکن برقرار سازیم.
🔹روسیه یک همپیمان راهبردی ارزشمند و همسایه ایران است و دولت من متعهد است که به گسترش و تقویت همکاریهایمان پایبند بماند.
🔸دولت من همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با روسیه را - به ویژه در چارچوبهایی مانند بریکس، سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی یوراسیا - در اولویت قرار خواهد داد.
🔹همکاری بین ایران و کشورهای آمریکای لاتین از آنچه در حال حاضر برقرار است، به مراتب ظرفیتهای بیشتری دارد و ما پیگیر تقویت پیوندهایمان خواهیم بود.
🔸با وجود انحرافها در توافقات با آمریکا و اروپا، من آماده برگزاری گفتگوهای سازنده با کشورهای اروپایی هستم تا با تلاش مشترک، روابطمان را بر پایه اصل برابری و احترام متقابل، به مسیر صحیح هدایت کنیم.