🔴 مراسم تشییع شهید احمدرضا افشاری در شهرضا ساعت ۹ صبح فردا برگزار میشود
مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت صاحبالزمان (عج) استان اصفهان:
🔹 مراسم تشییع پیکر سرهنگ پاسدار شهید مدافع حرم «احمدرضا افشاری» با تصمیم ستاد برگزاری مراسم تشییع شهرستان شهرضا، فردا جمعه ۲۶ مرداد ساعت ۹ صبح از مقابل ناحیه مقاومت بسیج شهرضا به سمت آستان مقدس امامزاده شاهرضا (ع) و گلزار شهدای این شهر برگزار میشود.
🔹️عزت، حکمت، مصلحت
✍ حجت الاسلام دکتر
#محمدعلی_رنجبر
... با سه گروه مواجه هستیم:
1️⃣ گروهی که در برابر آمریکا و مستکبرین، کاملا ذلیل و ذلیلانه رفتار می کنند. آمریکا را بزرگ می دانند، بزرگی که رسالت جهانی دارد، اهداف جهانی دارد، دنبال منافع خودش نیست، منافع خودش را فدای رسالت جهانی و جامعه جهانی می کند، در نظرگاه آنها این آمریکای بزرگ و قابل احترام، ستودنی است و باید در برابرش کرنش کرد و عزت شان را در ذلیل شدن مقابل آمریکا دنبال می کنند. لذا اگر لازم باشد التماس می کنند. این می شود #دیپلماسی_التماسی
2️⃣ دسته ای دیگر می گویند باید بدون ذره ای انعطاف و ذره ای زیرکی و بدون هر گونه تقیه و دور زدن و فریب دادنی، فقط به سمت جلو حرکت کنیم، حال اگر به صخره ای هم برخورد کردیم اشکال ندارد و لازم باشد با قاشق هم آن صخره را بر میداریم و جلو میرویم. برای این دسته هدف استراتژیک چندان مهم نیست، مهم این است که فقط چنگ و دندان نشان دهیم و اگر هم شکست خورده و کشته شدیم، حتما سرنوشتمان بوده و کاری اش نمی توان کرد. اینها اصلا دیپلماسی را قبول ندارند و بالکل منکر هر گونه مذاکره و هر گونه تقیه و هر گونه دورزدنی هستند. این می شود #سیاست_احمقانه
3️⃣ اما مقابل این دو گروه، دسته ای وجود دارد که حکیمانه و شجاعانه و هوشمندانه، از قدرت نرم و سخت توامان با هم بهره میبرد. هر کجا لازم شد از قدرت و هر کجا لازم بود از انعطاف بهره می گیرد. این گروه #استراتژی_کلان دارد، اصول حتمی و غیر قابل تغییر دارد اما مسیر و تاکتیک دست یافتن به آنها می تواند متفاوت باشد و متنوع؛ گاهی لازم است عقب نشینی تاکتیکی داشته باشیم (متحرفا لقتال او متحیزا الی فئه) تا دشمن را فریب دهیم، تا از آن جایی که فکر نمی کند ضربه بزنیم، تا با کمترین هزینه بیشترین سود عاید و نصیبمان شود. این می شود "دیپلماسی حکیمانه" جایی که هم عزت ما حفظ می شود هم مصالح کشور تامین می شود و تقیه وار دشمن را دور می زنیم.
در #دپیلماسی_ذلیلانه برگرفته از #گفتمان_سازش، #مذاکره یعنی #پایان_جنگ
اما در #دیپلماسی_حکمیانه برگرفته از #گفتمان_چالش، #مذاکره یعنی ادامه #جنگ_در_میدان_دیپلماسی
📍فضائلی: رهبر انقلاب سخنگو نداشته و ندارند
مهدی فضائلی در جمع دانشجویان پنجمین دوره طرح حم در اردوگاه ثامنالحجج مشهد گفت:
🔹همانطور که خود رهبر انقلاب به صراحت فرمودهاند، ایشان سخنگو نداشته و ندارند.
🔹 توئیت های خاص و قاعده مندی که گاهی بنده منتشر میکنم و در ایتا هم بازنشر می شود،کاملا موثق و قابل استناد است.
🔹 محتوای این توئیت ها و استمرار چندساله این اقدام بهترین دلیل برای این است که این اقدام سرخود و بدون پشتوانه انجام نمیشود.
🔹 اگر حضرت آیت الله خامنه ای در جایگاه زعامت و رهبری امت اسلامی هم نبودند ضرورت داشت تمام بیانات ایشان با دقت مطالعه شود کمااینکه مراکز تحلیلی و اندیشکده های مهم جهان این کار را انجام می دهند و نه تنها بیانات و پیامهای ایشان بلکه زبان بدن، سکوت و کلیه رفتار ایشان را رصد و تحلیل می کنند.
🔹 بسیاری از ما دچار سوءتغذیه فکری هستیم و در عین نیاز به خوراک سالم، مقوی و غنی، بدلیل مصرف هله هولههای فرهنگی ،احساس سیری و غنای کاذب داریم.
🔸عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در پاسخ به سؤالی در باره دلیل آرامش و اطمینان خاطر رهبر انقلاب در شرایط حاد و حساس گفت: دلایل مختلفی وجود دارد که به نظر من اتصال معنوی بسیار جدی با خدای متعال و مصداق الا بذکرالله تطمئن القلوب بودن، باور عمیق به وعدههای الهی و اشراف به توانمندیهای داخلی و شناخت ضعف و قوت دشمن از اهم این دلایل است.
📌امان از عمروعاص های داخلی
مواظب دشمن داخلی باشیم.
کنار آمدن با آنان به این سادگی نیست؛ دقت بیشتری میخواهد چون:
📍وقتی به #شاهچراغ حمله شد، گفتند: جای گشت ارشاد، امنیت مردم رو تامین کنید.
📍ولی وقتی تروریستها را دستگیر کردند، هشتگ نه به اعدام راه انداختند.
📍اسرائیل، نطنز و اصفهان را زد و شهیدان شهریاری و احمدی روشن را ترور کرد، گفتند: دیدید روسیه اس۳۰۰ نداد.
📍 #غزه اسرائیل را با طوفان الاقصی زد، نوشتند: خون رو با خون جواب نمیدن.
📍طالبان، پنجشیر را تصرف کرد: غوغا راه انداختند که: حکومت حاضر به دفاع از مظلومان افغانی نیست!
📍اما از مظلومان #فلسطین که دفاع شد، گفتند: نه غزه، نه #لبنان!
📍تحریم که شدیم، تحلیل کردند که: به خاطر دشمنی تان با آمریکا است.
اما وقتی آمریکا از #برجام خارج شد: نوشتند: به خاطر حمله شما به سفارت #عربستان بود!
📍آیت الله #رییسی بدون برجام، تحریم را بی اثر کرد، گفتند: پولش رو که نمیتونید بیارید چه فایده!
پولها که آزاد شد، گفتند: همه رو دادید فلسطین!
📍به همت دانشمندان جوانمان #واکسن ساختیم. توییت زدند که: آب مقطره.
واکسن را با پیگیری آقای رئیسی وارد کردیم، نوشتند: چینیه به درد نمیخوره!
📍با عربستان جنگ دیپلماتیک داشتیم، فریاد زدند: #دیپلماسی بلد نیستید.
با عربستان ارتباط برقرار کردیم، ناگهان گفتند: چی شد از شعارهای انقلاب عقب نشینی کردید؟!
🖌هیاتها رونق گرفت، نوشتند: عزا بسه دیگه، مردم نیاز به شادی دارند.
جشن شادی چند کیلومتری #غدیر برگزار شد، گفتند: امارات ماهواره فرستاده هوا شما #ایستگاه_صلواتی میزنید.
📍ماهواره فرستادیم هوا، ناجوانمردانه گفتند: وقتی مردم تو اجاره خونه ماندهاند، #ماهواره چه فایده داره!
📍با #چین قرارداد ساخت مسکن و با روسیه قرارداد همکاری بلند مدت نوشتیم، تحلیل نوشتند که:کشور رو فروختید به چین و روسیه.
📍روسیه اسلحه از ما خرید: گفتند در جنگ اوکراین دخالت کردید!
اعلام بی طرفی کردیم: گفتند از اسرائیل ترسیدید.
▪️اسرائیل رو بزنیم: مقصر مائیم،چون چوب کردیم لانه زنبور.
▪️نزنیم میگن: ایران ترسید.
📣خلاصه ما هر کاری بکنیم زیر سئوالیم. چون نوکران کدخدا شبانه روز مشغول کار هستند.
🔹یک خبرنگار آمریکایی مدتی در ایران در اکثر مناطق گزارشهای تصویری و مصاحبه ای تهیه میکرد در مصاحبه ای وضعیت مردم ایران را اینطورشرح داد:
🔹از کشوری( ایران) میایم که ثروتمند است مردمش دوست دارند بگویند بدبخت و فقیریم هرچه تلاش کردم که از وضعیت گرسنه ها و بی خانمانهای آمریکایی و اروپایی بگویم مرا مسخره میکردند
🔻 و میگفتند: مهره نظام ایران هستی!
🔹کشور ایران دارای بالاترین جراحی بینی و لب در دنیا، کشوری با بالاترین مصرف انرژی مساوی با کل اروپا، کشوری با میزان بیشترین سفر و گردش در طول سال کشوری که با آب آشامیدنی ماشین و کوچه میشویند،
🔹کشوری که وقتی مقابل فروشگاههای زنجیره ای ایستاده و نظاره گر بودم سبد سبد پر از کالا خارج میشدند و فقط نق میزدند و توهین میکردند و میگفتند بدبختیم،
🔹کشوری که دردنیا در مصرف لوازم آرایش و کاشت ناخن دردنیا اول هستند
🔹کشوری که در جشنهای آنها در تالارها حضور یافتم و غذاهای متنوع در روی میز، اما همان موقع هم میگفتند بدبختیم،
🔹کشوری با ضریب امنیتی بالا که تا پاسی از شب بیرون و در جادها بودند اما آمریکا؟؟
🔹اما برای یک چیز خوشحال بودم و آن اینکه رسانه های ما( غربیها) چقدر توانسته بودند خود تحقیری و سیاه نمایی را در بین ایرانیها رواج دهند.
⭕️مردمان اروپا و آمریکا امیدوارند به آینده اقتصادی یا ناامید؟!
🔹احتمالا تایید میکنید که در ذهن بخش قابلتوجهی از جامعه ما ایرانیها؛ مردم در کشورهایی مثل آمریکا، فرانسه، ژاپن،کانادا، سوئد، آلمان و ... خیلی در رفاه هستند و چشمانداز رفاهی خیلی بالایی هم برای آینده دارند!
🔸اما حقیقت دنیای واقعی چیز دیگری است؛
مثلا در ژاپن ۸۲٪ و در آمریکا ۷۲٪ والدین معتقدند فرزندانشان «آینده مالی بدتری» را نسبت به وضعیت امروز خودشان تجربه خواهند کرد. این آمار در گفته دیروز برت کندی که گفته بود: یکچهارم آمریکاییها شبها گرسنه میخوابند، مشهود است.
🔹این آمار در فرانسه ۷۸٪، ایتالیا ۷۶٪ ، کانادا ۷۵٪، انگلستان، اسپانیا و استرالیا هم ۷۲٪ است./ منبع:
PEW Research Center
Spring 2022
⭕️برخی راههای مقابله با تاکتیکهای مانند "مارپیچ سکوت" در حوزه رسانه و فضای مجازی شامل موارد زیر میشود:
1️⃣افزایش آگاهی عمومی:
- اطلاعرسانی و آگاهسازی عمومی درباره روشها و تاکتیکهای استفاده شده در مارپیچ سکوت، میتواند توجه افراد را به مسائل مهم تر جلب کند.
2️⃣توسعه مهارتهای اطلاعرسانی:
- آموزش مهارتهای اطلاعرسانی و ارزیابی منابع به افراد کمک میکند تا بتوانند با اطلاعات دارای سوگیری و مارپیچ سکوت مواجهه کنند.
3️⃣استفاده از رسانههای مستقل:
- حمایت از رسانههای مستقل و رسمی به عنوان منابع اطلاعاتی قابل اعتماد و معتبر نقش موثری دارد.
4️⃣فعالیت در فضای مجازی:
- حضور فعّال در فضای مجازی و اشتراک گذاری اطلاعات موثق و مفید به کاهش تأثیر مارپیچ سکوت کمک میکند.
5️⃣ترویج تفکر انتقادی:
- آموزش و ترویج تفکر انتقادی به افراد این امکان را میدهد که اطلاعات را با دقت ارزیابی کرده و تلاش کنند تا از مارپیچ سکوت جلوگیری کنند.
6️⃣پایش و ارزیابی منابع:
- پایش و ارزیابی مستمر منابع اطلاعاتی، از ترویج اطلاعات نادرست و مارپیچ سکوت جلوگیری میکند.
✔️توسعه دانایی و آگاهی، استفاده موثر از رسانهها، و ترویج تفکر انتقادی از جمله مواردی هستند که میتوانند افراد را در مقابله با مارپیچ سکوت تقویت کنند.
🖊سید علیرضا آلداود
⭕️سرچ کردن میتواند باعث شود اخبار جعلی را زودتر باور کنیم
🔹 سرچکردن امروزه برای اکثر ما به فعالیتی روزمره تبدیل شده است. تا حدی که پژوهشگرانی مانند ست استیونز دیویدویتس معتقدند بررسی سابقۀ سرچهای انسانها بیشتر از هر منبع دیگری دربارۀ آن شخص به ما اطلاعات میدهد. چرا که افراد معمولاً حتی چیزهایی را که خجالت میکشند با دیگران مطرح کنند، از موتورهای جستجو میپرسند. بدینترتیب شاید بتوانیم بگوییم موتورهای جستجو صمیمیترین دوستان آنلاین ما هستند و چیزهایی دربارۀ ما میدانند که هیچکس دیگری نمیداند.
🔸 پژوهشگران سواد رسانهای عموماً سرچکردن را عادتی مفید میدانند که باعث میشود فرد در معرض منابع اطلاعاتی گوناگونی قرار بگیرد و با مقایسۀ آنها کمتر در دامِ اطلاعات گمراهکننده بیفتد.
🔹 بااینحال، پژوهشی جدید که نتایج آن در مجلۀ نیچر منتشر شده است، نشان میدهد که سرچکردن همیشه ما را به افرادی آگاهتر تبدیل نمیکند. بلکه برعکس، ممکن است باعث شود زودتر اخبار جعلی یا اطلاعات گمراهکننده را باور کنیم. کوین اسلت و همکاران او در دانشگاه فلوریدا برای سنجیدن اثر سرچ در باور به اخبار جعلی، تحقیقی پنجمرحلهای را طراحی کردند که طی آن مشارکتکنندگان دربارۀ دو دسته از اطلاعات، در فواصل زمانی گوناگون، سرچ میکردند. یک دسته از این اطلاعات درست بودند و دستۀ دیگر را اخبار جعلی و گمراهکننده تشکیل میداد.
🔸 آنها اطلاعاتی راجع به همهگیری کرونا، واکسیناسیون و اقدامات دونالد ترامپ را به مشارکتکنندگان دادند تا با استفاده از سرچ تعیین کنند که درست هستند یا جعلی. نتایج این تحقیق بسیار نگرانکننده بود. زیرا پیوستگی معناداری بین میزان استفاده از موتورهای جستجوی اینترنتی و باور به جعلیات دیده میشد. نویسندگان این تحقیق میگویند احتمالاً مقصر اصلی را باید الگوریتمهای هدایتکنندۀ موتورهای جستجو دانست. زیرا این الگوریتمها اهمیت اندکی به اعتبارسنجی نتایجی میدهد که برای کاربران خود پیدا میکنند و تکیۀ آنها بر مطالب ساده، پرطرفدار و جنجالبرانگیز است. آنها بهجای اینکه «مفیدترین» اطلاعات را به کاربر بدهند، «جالبترین» نتایج را به او نشان میدهند.
🔹 الگوریتمهای شخصیسازی نتایج در موتورهای جستجو نیز میتوانند این شرایط بدتر کنند. چرا که در نتیجۀ آنها به شکلی گریزناپذیر به ردپاهای دیجیتال خود میچسبیم و احتمال دریافت دادهها یا تحلیلهای متفاوت کاهش مییابد.
🔸پیش از این، متخصصان هشدارهای جدی دربارۀ اتکا به سرچهای اینترنتی در حوزههایی مانند سلامتی روانی یا مصرف دارویی دادهاند. اما تحقیق اسلیت و همکارانش نشان میدهد که باید این مسئله را در ابعادی بزرگتر نگریست. در دنیای شلوغ و سریع امروز، ما ناچاریم تا دربارۀ خیلی چیزها سرچ کنیم، اما لازم است به تکنیکهای دیگر سواد رسانهای نیز مجهز باشیم تا در دریای اطلاعات گمراهکننده و اخبار جعلی اینترنت غرق نشویم.
⭕️آثار پیاده روی اربعین با استناد به قرآن کریم
🔹پدیده شگفت انگیز «پیادهروی اربعین» به شکل گسترده و تشکیلاتی کنونی، آثار فراوانی در ابعاد مختلف دارد که به چند مورد میپردازیم:
1️⃣ #قدرت_نمایی جهانی شیعه: این حرکتِ دشمنشکن، از مصادیق توصیههای قرآنی است که به قدرتنمایی در مقابل دشمن تأکید مینماید: وَ لْيَجِدُوا فيكُمْ غِلْظَةً (توبه/۱۲۳).
2️⃣ موجب خشم و #وحشت دشمن: قرآن کریم، توصیه مینماید که مسلمین باید به مسیری گام نهند که موجب خشم و وحشت دشمن میشود: ِ وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغيظُ الْكُفَّار (توبه/۱۲۰).
3️⃣ تجلی ایثار و فداکاری: شیعیان عراقی و ...، پسانداز و داراییهای خود را در اختیار زوار قرار میدهند گرچه خود به آن نیاز داشته باشند: وَ يُؤْثِرُونَ عَلى أَنْفُسِهِمْ وَ لَوْ كانَ بِهِمْ خَصاصَة (حشر/۹).
4️⃣ #تحقق_اتحاد_جهانی_شیعه: در جاده ۸۰ کیلومتری، شیعیان و سایر مسلمانان در کنار هم صحنه زیبایی از وحدت و انسجام جهانی را به وجود آورده به ندای آیه ۱۰۳ آلعمران لبیک میگویند: وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَميعاً وَ لا تَفَرَّقُوا.
5️⃣ عملی شدن بسیاری از آموزههای اسلامی: نظیر میهماننوازی، مدارا، صبر، از خودگذشتگی و... که در این سفر عملاً خود را نشان میدهد.
6️⃣ زمینه سازی #ظهور: تحمل سختی های این سفر زیارتی (گرما و...) نمونهای از تمرین و آمادگی برای سربازی در رکاب حضرت ولی عصر(عج) به شمار می رود. چرا که این پیاده روی#جنگ_ترکیبی علیه دشمن به شمار می رود.
⭕️استحاله ارزش های جامعه
🔹در ساختار هر ملت و کشوری ارزشها و هنجارهای آن کشور، بر خواسته از فرهنگ و سنتها و عقاید آن ملت و کشور است .
🔸یکی از این هنجارها نوع پوشش و حجاب جامعه محسوب میشود که برخاسته از فرهنگ غنی ایرانی و عقاید ناب اسلامی است.
🔹در جنگ ترکیبی گسترده علیه نظام مقدس اسلامی و بعد از سالها تلاش برای ویرانی آن،دشمن به این نتیجه رسیده که باید این هنجار مترقی را که خاکریز اول انحطاط جامعه است باید فتح نماید.
✅اجرای قانون معافیت مشمولان غیرغایب بالای ۳۵ سال سن و دارای دو فرزند
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای اعلام کرد : به استناد تبصره 1 بند ط ماده 102 قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران ودر راستای سیاست های کلی جمعیت، مشمولان غیرغایب بالای 35 سال سن و دارای حداقل دو فرزند از خدمت دوره ضرورت معاف می شوند .
♦️کلیه مشمولانی که ازابتدای سال ۱۴۰۳ در شمول این قانون قرارگرفته اند ، به شرط نداشتن غیبت و رسیدن به سن 35 سال تمام و دارا بودن حداقل 2 فرزند، می توانند از تاریخ 1403/06/01 با به همراه داشتن مدارک لازم از قبیل اصل و تصویر صفحات شناسنامه و کارت ملی خود، همسر و فرزندان و آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی اشتغال به تحصیل به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10 ) مراجعه و درخواست معافیت مربوطه را ثبت کنند تا پس از بررسی مدارک و احراز شرایط از معافیت مذکور بهره مند شوند .
♦️کارکنان وظیفه حین خدمت که فاقد غیبت سنواتی بوده و در شمول مقررات این معافیت قرار می گیرند ، با ارائه مدارک مورد نظر به یگان خدمتی و احراز شرایط اولیه،می توانند به همراه گواهی اشتغال به خدمت به دفاتر پلیس+10 برای ثبت درخواست مراجعه کنند.
برابر قانون ابلاغی، این معافیت به #مشمولان_غایب تعلق نمی گیرد و اولین شرط رسیدگی به درخواستهای ثبت شده، عدم درج غیبت در سوابق مشمولان می باشد.
پی نوشت:
طلاب و دانشجویان که معافیت تحصیلی دارند، میتواند از این قانون استفاده کنند.
⭕️چرا #مذاکرات آتش بس جنگ غزه نتیجه نمی دهد؟
1️⃣ رژیم صهیونیستی هر نوع قرار آتش بس را رد می کند، حتی اگر ۹۵ درصد به سود آنها و فقط ۵ درصد منافع فلسطینی ها را تامین کند، چرا؟ چون از نظر آنها پذیرش آتش بس به معنای آن است که در صحنه نظامی نتوانسته اند به اهداف دست پیدا کنند، و این کابوس صهیونیست هاست . (البته راهی جز این هم نخواهند داشت)
2️⃣ آتش بس در واقع به معنای پیچیده تر شدن شرایط در سرزمین های اشغالی برای دولت نتانیاهو است چون و بیش از پیش صحه بر ناکارآمدی دولت صهیونیستی می گذارد و این یعنی سقوط نتانیاهو؛ بنا بر این نتانیاهو تمام تلاش خود را دارد که آتش بس نشود.
3️⃣ بازیگرانی که در مذاکرات هستند هم جای تامل دارند:
✔️آمریکایی ها #انتخابات را در پیش دارند و دولت دموکرات کنونی، به خاطر حمایت نتانیاهو از ترامپ عصبی هستند و فقط از برگه مذاکرات برای فشار بر نتانیاهو از یک سو و فرار از فشار افکار عمومی بین المللی از سوی دیگر، فقط شوی #مذاکره را دنبال می کنند
✔️ قطر هم اساسا محلی از اعراب برای صلح ندارد و طی این ۱۰ ماه، بارها این مطلب ثابت شده است.
⭕️چند خبر خوب از جلسه رای اعتماد
🔹جلسه اول رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت برگزار شد و چند نکته قابل اعتنا و البته خرسندساز داشت که برخلاف پیش بینی بدخواهان دولت-مجلس رقم خورد و می تواند شروع مناسبی برای تعامل قوا باشد. مرور می کنیم.
1️⃣یکم. رفتار اخلاقی
برخلاف فضای مجازی که متاسفانه برخی ادبیات رئیس جمهور محترم را به تمسخر گرفتند، مجلس در نهایت ادب و اخلاق با این مساله برخورد کرد. سهو لسان امری طبیعی است و برای هرکسی ممکن است اتفاق بیافتد. طبیعی است که اگر نقدی هم به عملکرد دولت و یا مجلس باشد در این نقاط نیست. رعایت نظم جلسه و عنایت به سخنان رئیس جمهور نیز از نکات برجسته جلسه عصر بود که برخی بی نظمی های جلسه صبح را هم جبران کرد.
2️⃣دوم. برخورد غیرجناحی
نوع واکنش مجلس به نامزدهای پیشنهادی دولت فارغ از هرگونه جهت گیری سیاسی و جناحی بود و این در تمام نطق ها چه موافق و چه مخالف مشهود بود. اگر نماینده ای نیز خارج از این منطق عمل می کرد با واکنش دیگه نماینده ها مواجه می شد.
3️⃣سوم. نقدهای غیرحیثیتی
نقدهای مخالفان به کابینه صرفا از منظر شاخص هایی بود که پیشتر خود دولت محترم بدان اشاره کرده بود مثل تناسب فرد با برنامه یا ترکیب سازنده نامزدها و غیره. نقد مخالفان اغلب از همین منظر و البته از جهت کارآمدی بود و اینطور وانمود نشد که بین مجلس و دولت تقابل راهبردی یا جبهه بندی ایدئولوژیک وجود دارد.
4️⃣چهارم. حمایت از کلیات
ویژگی دیگر جلسه رای اعتماد مجلس این بود که کلیات کابینه پیشنهادی مورد احترام و اعتنا بود. حتی برخی از مخالف ترین های سیاسی دولت نیز به عنوان موافق کابینه ثبت نام کرده بودند. این ویژگی نیز نشانه خوبی برای همدلی مجلس با دولت است. برخی نماینده ها نیز از اینکه تندروهای سیاسی در فهرست کابینه قرار نگرفتند از رئیس جمهور بابت کابینه وفاق تشکر کردند.
5️⃣پنجم. برخورد صادقانه
رئیس جمهور خیلی صادقانه با نماینده ها سخن گفت؛ بدون طعنه و یا خدای نکرده از موضع بالا و متکبرانه. پزشکیان تاکید کرد وزرای پیشنهادی را دوست و همراه خود بدنید و آنکه ایراد بیشتری دارد را بیشتر کمک کنید تا نقص های خود را برطرف سازد.
چرا رژیم صهیونیستی به «بازیگر دیوانه» تبدیل شده است؟
🔹گزارشی از وضعیت رژیم صهیونیستی پس از ۱۰ ماه از آغاز عملیات #طوفان_الاقصی
🔸تلآویو طی ۱۰ ماه اخیر نتوانست با راهبرد موثر «وحدت میدانها» مقابله و زمینه توقف حملات مقاومت در جبهههای هفت گانه نبرد را فراهم کند.
در چنین شرایطی نتانیاهو در سختترین شرایط داخلی برای جلب رضایت افکار عمومی و ارائه دست آورد قابل توجهی میدانی قرار دارد.
🔹اقدامات ماشین ترور اسرائیل و آمریکا پیش از این نیز خللی در روند فعالیت گروههای مقاومت ایجاد نکرد بلکه سبب افزایش توان آنها در حوزههای مختلف شد.
🔸صهیونیستها علاوه بر افزایش شانس بقا در صحنه سیاسی منطقه غرب آسیا، چهار هدف راهبردی را دنبال میکنند. نخست کشیدن پای جمهوری اسلامی ایران به درگیریهای شرق عربی و ایجاد معادله تقابل مستقیم میان تهران- تلآویو، دوم کسب امتیازهای راهبردی از غرب مانند قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست تحریم اتحادیه اروپا و افزایش کمکهای مالی- تسلیحاتی، سوم ایجاد افتراق در راهبرد «وحدت میدانها» و تغییر معادله تعمیم آتشبس غزّه به سایر جبهههای نبرد و در نهایت کسب دستاورد میدانی قابل توجه برای فروش به افکار عمومی
📰مجله تصویری تبیین شماره 94
🔘بخش اول/ طناب پوسیده آمریکا
✔️از همان روزی که اولین چاه طلای سیاه در ایران فوران کرد، رد پای آغشته به نفت یک بیگانه انگلیسی نیز در نزدیکی های مسجد سلیمان ظاهر شد. از آن روزهای سال ۱۲۸۶، تا ۲۹ اسفند ۱۳۲۹، ۴۳ طول کشید تا این ثروت ملی به دست صاحبان اصلی خود برگردد. اما یک اعتماد بیجا، حاصل این مبارزات را به باد داد. مصدق، نخست وزیر وقت که خود از رهبران اصلی ملی شدن صنعت نفت بود، نفت ایران که از چنگ انگلیسیها بیرون آمده بود را به آمریکا سپرد. و حاصل این اعتماد، کودتا علیه نخست وزیر وقت بود.
🔺نمودار #صندوق_بینالمللی_پول
♦️بدهیای که دولت رئیسی تحویل گرفت و تحویل داد
حکمرانی توحیدی؛ قیام عاشورا، فضای مجازی و جنگ شناختی
✍ سید علیرضا آلداود
⭕️ در عصر جنگ های شناختی-ترکیبی زندگی میکنیم.اگر قیام امام حسین علیه السلام را با مختصات این جنگ شناختی-ترکیبی بسنجیم خواهیم دید این قیام دقیقا مطابق با مولفههای این نوع جنگ در برابر تمام شر بوده است.
⭕️اگر هدف جنگ شناختی-ترکیبیِ دشمن استقرار حکمرانی طاغوت با هدف سکولاریزه کردن جامعه، اباحی گری و ... در عصر ماست، دقیقا قیام امام حسین علیه السلام که یک قیام مبتنی بر سیاست و قدرت الهی است در مقابل این نوع حکمرانی قرار دارد.
⭕️در نهضت حسینی عزت و ذلت دو مقوله بسیار مهم است و از نقطه شروع تا پایان قیام حسینی تماما ارتباط میان حکومت و حکمرانی عزتمندانه را میبینیم. در این قیام، امام حسین علیه السلام یک گونه از حکومت را طرد میکند و از یک نوع حکمرانی دیگر دفاع میکند و میخواهد به تاریخ نشان دهد حکمرانی توحیدی آن گونه که یزید برنامه ریزی کرده نیست و رابطه حکومت و مردم آن گونه که یزید میخواهد نباید تنظیم شود. «مثلی لا یبایعه مثله» امام حسین(ع) میفرماید کسی همچون من با کسی مثل یزید بیعت نمیکند و کسی مثل من حکمرانی کسی چون یزید را قبول ندارد.
⭕️ همچنین در زیارت اربعین نیز میخوانیم لیستنقذ عبادک من الجهاله...امام حسین(ع) قیام کرد تا بندگان خدا را از جهالت خارج کند و این یعنی در دو نوع حکمرانی توحیدی و حکمرانی طاغوتی ایشان با قیامش در برابر حکمرانی طاغوتی ایستاد تا حکمرانی توحیدی بر روی زمین مستقر بماند.
⭕️ حال وقتی به شرایط فعلی جامعه نگاه میکنیم می بینیم در عصر سایبر-رسانه تمام تلاش سپاه شر استقرار حکمرانی طاغوتی با بستر فضای سایبر-مجازی در دنیاست و اینجاست که میبینیم حسینِ زمان ما، رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مقابل استقرار این حکمرانی طاغوتی که دنبال بازگرداندن بشریت به دوران جاهلیت با بهرهگیری از مختصات و ویژگیهای این فضا است، تمام قد ایستاده و دنبال استقرار حکمرانی توحیدی در این دنیای حقیقی و سایبری است، یعنی ایشان دنبال اهداف راهبردی تعریف نقش مستقل، قوی و عزتمندانه مبتنی بر توحید، قسط و عدل در این فضای زیست جدید برای ملت ما در سطح جهان است.
⭕️در ارتباط با استقرار حکمرانی توحیدی در فضای سایبر-رسانه نیز قرآن کریم تکلیف جبهه حق را با قاعدهی نفی سبیل مشخص کرده است.در این مدل قیام اگر حکومت و دولت و حکمرانی دست خودش را از دست ائمه اطهار علیهم السلام و انبیای الهی جدا کند سر از طاغوت درمیآورد. همچنین اگر حکومتی سرمایه اجتماعی خویش را در این جنگ شناختی-ترکیبی در اختیار دشمنش قرار دهد شاهد این خواهیم بود که دشمنان بر آنان مسلط شده و در دو دورهی جنگ شناختی-ترکیبی میان مدت و بلندمدت هویت و نسل آن جامعه را با تزویر و نفاق تغییر خواهد داد.
⭕️قیام امام حسین علیه السلام یک قیام در مقابل نفاق و تزویر نیز بود، امام شهید ما مبتنی بر آیه یا ایها النبی جاهد الکفار والمنافقین با دو نوع دشمن در قیامش مقابله کرد که یکی دشمنان خارجی و کفار بود و یکی دشمنان داخلی و منافقین و امروز نیز میبینیم امام امت که مهمترین دغدغه اش جهاد تبیین در برابر تحرکات دشمن در فضای مجازی ول است در حال نبرد با این دو نوع دشمن است که با بررسی برنامههای دشمنان داخلی و خارجی در این فضا در میابیم که دقیقا فضای سایبر، تبدیل به فضای نفاق و تزویر شده است.
⭕️در پایان باید گفت برای استقرار حکمرانی توحیدی در فضای سایبر توجه به تمام ابعاد قیام امام حسین علیه السلام هدایتگر ما خواهد بود، والا با شرایط فعلی علی رغم تذکرات متعدد امام خامنهای در خصوص فضای مجازی ول و تحت مدیریت دشمنان، شاهد پیاده سازی حکمرانی طاغوت در اذهان و قلوب مردم در سطح جامعه خواهیم بود.
⭕️ایران عزیز ما امانت شهدا است، تلاش کنیم حاج قاسمهای فضای مجازی و فضای حقیقی باشیم که قطعا برای حاج قاسم شدن ابتدا باید برای انقلاب در برابر جنگ شناختی-ترکیبی آبرو داد و سپس جان... یاران آخرالزمانی سید الشهدا بسم الله...
⚠️مشغول کردن علما به چیزهای بی فایده، غیرضروری و فاقد اولویت!
🎤آیت الله احمد #عابدی :
یك استعمار قدیم داریم، یك استعمار نو و یك استعمار فرانو.
استعمار فرانو این است كه می گوید یك كاری بكنیم كه مردم آن طور كه ما می خواهیم فكر بكنند. یا مثلا زمانی كه كمونیست ها بودند، رئیس جمهور رومانی كه كمونیست بود ... روس ها به ایشان گفتند معاون اول شما جاسوس آمریكائی هاست.
وقتی معاون اول را دستگیر كردند به او گفتند تو چه اطلاعاتی به آمریكائی ها می دادی؟ گفت هیچ، آمریكائی ها فلان قدر پول به من داده و گفتند هیچ اطلاعاتی نمی خواهد به ما بدهی كه یك وقت گیر نیفتی. فقط دو كار برای ما بكن، كار اول اینكه همیشه اولویت های كشور رومانی را عوض كن، كار دوم هم اینكه همیشه مسئولین ضعیف سر كارها بگذار، همین كار را برای ما بكن خودبخود رومانی عوض می شود.
حالا این در عرصه سیاسی است و من و شما در كار حوزوی و آخوندی و كار علمی و فرهنگی، اولین كاری كه خدمت به آمریكائی ها و خدای نكرده باعث سرنگونی دین یا حوزه این است كه اولویت ها را عوض كنیم، یعنی آن كارهایی كه ضرورت دارد انجام بدهیم را انجام ندهیم و یك كارهایی كه ضرورت ندارد را انجام دهیم.
كاری كه هارون الرشید می كرد علما را جمع كرد و می گفت بنشینید تحقیق كنید كه ریشه فلان كلمه چه بوده و جایزه هم تعیین می كرد و ماه ها و سال ها علما می نشستند بحث می كردند كه ریشه این كلمه چیست.
💥اولین كار برای ما اگر می خواهیم به دین مان خدمت كنیم شناخت اولویت هاست.
دومین خدمت به دشمنان دین هم این است كه آدمهای ضعیف را برای كارهای قوی بگذاریم. مثلاً یك كسی كه یك درسی را نمیتواند بگوید این بنشیند آن درس را بگوید، یك كسی اهل آن كتاب نوشتن نیست بنشیند آن كتاب را بنویسد، یك جاهایی كه یك منبر حساسی است به آدمهای ضعیف بدهیم و آنجاهایی كه حساس و مهم نیست به آدمهای قوی بدهیم، مسولیتهای مهم را به آدمهای ضعیف و مسئولیتهای ضعیف را به آدمهای مهم بدهیم. این خودش كافی است برای اینكه خدای نكرده یك نظامی را تغییر بدهیم.
♦️ مستر همفر جاسوس انگلیس در کتاب خود مینویسد:
👈 اگر در کشورهای اسلامی سه کار شود نفوذ و استعمار ما عملی میشود:
۱) مردم را از روحانیت و مرجعیت جدا کنید؛ با خراب کردن شخصیت آنها در ذهن مردم.
۲) حجاب زنان را بردارید و عفت عمومی را مبتذل نشان دهید.
۳) موسیقی را عمومی کنید.
#جاسوس
#انگلیس
#نفوذ
#شبیخون_فرهنگی
🟢دو نقد ساختاری به سازمان روحانیت
🖊احمدحسین شریفی
🔸به عنوان یک طلبه دغدغهمند، گمان میکنم دو اشتباه مهلک ساختاری در حوزه علمیه، موجب شده است که کارآمدی و کارویژه تبلیغی و تعلیمی این مرکز علمی و تبلیغی بینظیر آنگونه که شایسته است نمایان نشود:
🔻یک. تجمیع همه سرمایههای علمی و معنوی در قم
تجمیع همه یا اغلب قریب به اتفاق عالمان و فقیهان و فیلسوفان و متکلمان و اخلاقیان برجسته در شهر مقدس قم و خالی شدن اغلب شهرها از عالمان و صاحبنظران برجسته دینی! این در حالی است که در دوران قبل از انقلاب، هرگز شاهد چنین تجمیع ناکارآمد و بیفایدهای از علما در یک شهر نبودیم! آیتالله العظمی بروجردی از شاگردان برجسته آخوند خراسانی و از بزرگترین فقیهان و حدیثشناسان دوران، بعد از اتمام تحصیلات در شهر بروجرد ساکن بود و چند سال پس از رحلت آیتالله العظمی عبدالکریم حائری یزدی، به دعوت بزرگان قم، و به هدف عهدهداری مدیریت علمی و اداری حوزه علمیه قم و مرجعیت دینی جامعه شیعیان، از بروجرد مهاجرت کرد و در قم ساکن شد. یعنی شخصیتی مثل آیتالله العظمی بروجردی که همگان به فضل و علم او اذعان داشتند و او را برترین دوران میدانستند، در بروجرد ساکن بود و نه در قم! اما اکنون وضعیت حضور عالمان برجستهای در این طراز در شهرستانها به چه صورتی است؟!
🔻دو. جداسازی فیزیکی زیست اجتماعی طلاب از عامه مردم
اشتباه مهلک دوم که یکی از بزرگترین اشتباهات ساختاری در شهر قم به شمار میآید، «جداسازی زیست طلاب علوم دینی با مردم» بوده است. [ان شاءالله که هیچ تعمدی در این کار نبوده باشد، که البته جای تأمل و بررسی دارد] اما محصور و محبوس کردن محل زیست اغلب طلاب علوم دینی و خانوادهها و فرزندان آنان را در مکانهای اختصاصی و بریده از مردم عادی و حتی دور از مرکز شهر، [یعنی «شهرک مهدیه» (با حصارهای دیواری و نگهبانهای ورودی و کاملاً جدای از بقیه شهر!) و «هزارههای پردیسان» (به گونهای که حتی هیچ کس نمیتواند و نمیباید منزل خود را به غیر طلبه اجاره دهد!) و ...] یکی از اشتباهات مهلک ساختاری در تاریخ روحانیت میدانم!
به اعتقاد این بنده، یکی از مهمترین عوامل دینداری و زیست دینی مردم قم از عصر ائمه اطهار سلام علیهم تا دوران معاصر، این بود که زیست دینی طلاب علوم دینی و خانوادههای آنان در کوچه و بازار، در مرآی و منظر یکایک مردم بود. روابط خانوادگی صمیمی با هم داشتند. بیش از آنکه از گفتار و سخنان و موعظههای مستقیم طلاب، دین و دینداری را بیاموزند، از رفتار و #سبک_زندگی آنان، اخلاق اسلامی و سبک زندگی اسلامی را میآموختند. همسایهداری و خیرخواهی و اخلاق خانوادگی و اجتماعی طلاب را روزانه و به صورت مرتب میدیدند. اما الان حتی شهر قم نیز از مشاهده زیست عمومی طلاب علوم دینی بیبهره شده است! و نتیجه آن را به وضوح میتوان در تغییرات سبک زندگی مردم قم دید.
#تبلیغ
#حوزه_علمیه