eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
642 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مجری سابق فاکس‌نیوز وزیر دفاع آمریکا شد 🔴سنای آمریکا در یک رأی‌گیری پرهیجان و در ساعات پایانیِ شب، پیت هِگسِت را به‌عنوان وزیر دفاع این کشور تأیید کرد. 🔹طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی این تصمیم باوجود تردیدها دربارهٔ صلاحیت او برای ریاست پنتاگون و اتهاماتی دربارهٔ نوشیدن بیش از حد الکل و رفتارهای تهاجمی نسبت به زنان گرفته شد. 🔹ای‌بی‌سی نیوز گزارش کرده که هگست با اتهاماتی مواجه است مبنی بر اینکه در کنفرانس جمهوری‌خواهان در کالیفرنیا به زنی تعرض جنسی کرده است. با این حال، او این ادعاها را رد کرده و گفته که «این رابطه با رضایت طرفین بوده است!» او بعدها ۵۰ هزار دلار به این زن پرداخت کرد. 🔹هگست همچنین تعهد داده که در صورت تصدیِ وزارت دفاع آمریکا مصرف الکل را کنار بگذارد.
وزیر اقتصاد عربستان: آماده سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا هستیم 🔴وزیر اقتصاد عربستان سعودی از آمادگی کشورش برای سرمایه‌گذاری کلان دولتی و خصوصی در آمریکا خبر داد. 🔹 رویترز نوشت: فیصل ابراهیم وزیر اقتصاد عربستان گفت: بسته ۶۰۰ میلیارد دلاری این کشور با ایالات متحده شامل سرمایه گذاری و همچنین خرید از بخش های دولتی و خصوصی است. 🔹اظهارات ابراهیم اولین موضعگیری علنی یک مقام سعودی در رابطه با صحبت‌های ترامپ در مورد سرمایه گذاری یک تریلیون دلاری عربستان در آمریکا بود. 🔹خبرگزاری دولتی عربستان سعودی روز پنجشنبه اعلام کرد که بن سلمان ولیعهد بر قصد عربستان برای گسترش سرمایه گذاری و تجارت با ایالات متحده طی چهار سال آینده با مبلغ ۶۰۰ میلیارد دلار و احتمالاً بیشتر تاکید کرده است. # گاو شیرده
🇮🇷 آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی گرامی باد. ━✨🌿✨🌸✨☘✨━┓
⭕️سرانه مصرف بنزین در ایران بالاتر از متوسط جهانی 🔹ناترازی بنزین یکی از مهم‌ترین چالش‌های صنعت انرژی در ایران است. 🔸متوسط رشد سالانه مصرف بنزین از ابتدای انقلاب تا ۱۴۰۲ حدود ۵ درصد بوده است. 🔹در چهار سال گذشته مصرف بنزین ۱۰ درصد رشد داشته است. 🔸برای کاهش ناترازی بنزین توسعه صنعت سی‌ان‌جی یکی از این راهکارها است. 🔹خروج خودروهای فرسوده و جایگزینی آنها با خودروهای کم‌مصرف از جمله اقداماتی است که تأثیر قابل‌توجهی در کاهش مصرف دارد. 🔸اکنون سرانه مصرف بنزین در ایران ۴ لیتر در روز است که بسیار بالاتر از متوسط جهانی (۳ لیتر در روز) است. 🔹به گفته مدیرعامل پیشین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران این تفاوت مصرف بنزین عمدتاً به دلیل استفاده از خودروهای پرمصرف و ناکارآمد است.
⭕️تبدیل مسکن به کالای سرمایه ای 🔹شاید یکی از دلایل مهمی که باعث شده است امروز قیمت مسکن چه در بحث خرید یا اجاره آن با قدرت خرید خانوار ایرانی تناسب نداشته و بر اساس آمارهای مرکز آمار، گاها چیزی حدود 50 درصد و حتی بیشتر از درآمد خانوار ایرانی در شهرهای بزرگ صرف تأمین مسکن آنها شود، موضوع تبدیل مسکن از یک کالای مصرفی به یک کالای سرمایه ای است. برای مثال آمارها نشان می دهد سهم هزینه های مسکن در سبد خانوار تهرانی به طور مدام در حال افزایش بوده و از 35 درصد در سال 1380 به 55 درصد در سال 1402 رسیده است . چندی پیش یکی از مدیران وزارت راه در برنامه ای تلویزیونی اعلام کرد که افرادی در ایران وجود دارند که گاها مالک بیش از 500 تا 1000 واحد مسکونی هستند. طبیعتا ریشه و دلیل وجود چنین افرادی را باید تبدیل شدن مسکن به یک کالای سرمایه ای دانست. هر کالایی اعم از خودرو، ارز و... که ماهیتی سرمایه ای پیدا کند منابع ریالی مازاد در جامعه به سمت آن حرکت کرده و اصولا اجازه آرامش به آن بازار را نخواهد داد. لذا می توان گفت برای حل مشکل مسکن دولت باید دو اقدام اساسی را به صورت پیوسته در دستور کار خود قرار دهد.
📸اینفوگرافی| آمریکا در راس قدرت های استکباری
⭕️تحولات سیاسی، فرصت ها و چالش ها 🔹اگر چه تحولات جدید در سوریه از نگاه برخی به غلط و از روی غرض به عنوان شکست سیاست های جمهوری اسلامی ایران در منطقه و شکست محور مقاومت مورد ارزیابی قرار می گیرد. لکن، پرواضح است که حضور موقت مستشاری ایران در سوریه به خاطر دفع خطر داعش و برابر قواعد حقوق بین الملل و درخواست دولت مستقر در سوریه صورت گرفت که از این منظر، حضور مستشاری ایران در سوریه کاملا موفق بود و منطقه را از تسلط جریان خطرناک داعش حفظ نمود.  تحولات سوریه هر چند از برخی جهات ضربه ای به جبهه مقاومت محسوب می شود لکن در دل این تهدید، فرصت های مغتنمی نهفته است. از این منظر فرصتهای ایجاد شده در قالب موارد زیر قابل بررسی است: 1️⃣ضعف فاتحان دمشق در ایجاد دولت یکپارچه، قوی  و منسجم و تحقیر سوریه توسط رژیم صهیونیستی از طریق ورود زمینی به خاک این کشور، می تواند زمینه ساز اعلام موجودیت یک حزب الله دیگر و اینبار در سوریه باشد که چه بسا از دولت بشار اسد نقش قابل ملاحظه تری در تقویت جبهه مقاومت داشته باشد. (پیش بینی رفتار و قابلیت کنترل یک دولت به مراتب آسان تر از یگ گروه شبه نظامی جنگجو و با انگیزه های ملی و مذهبی خواهد بود.) 2️⃣توسعه طلبی ترکیه و رژیم صهیونیستی در سوریه و منافع متعارض هر یک در نوع ارتباط با حاکمان جدید، نحوه تعامل  با کردهای مستقر در شمال سوریه که از یکسو، رژیم صهیونیستی منافع امنیتی خود را در حمایت و تجهیز آنها می بیند و از سوی دیگر، کردها، توسط ترکیه به عنوان یک تهدید بزرگ مورد ارزیابی قرار می گیرند، می تواند زمینه اصطکاک و برخورد میان این دو بازیگر خارجی را فراهم نماید. 3️⃣ترکیه با استفاده از فرصت پیش آمده و با حمایت آمریکا و اروپا به دنبال انتقال گاز قطر  از طریق سوریه و ترکیه به اروپا و کاهش وابستگی اروپا به گاز روسیه است. چنین رویکردی می تواند روسیه را به  افزایش همکاری با جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف اقتصادی و امنیتی سوق دهد. 4️⃣نوعثمانی گرایی و تلاش ترکیه در ایجاد و تقویت محور اخوانی (ترکیه، سوریه، قطر) در منطقه می تواند زمینه همکاری عربستان، مصر، امارات با ایران را در جهت مهار نوعثمانی گرایی و محور اخوانی در منطقه، فراهم نماید. لذا به نظر می رسد تحولات سوریه به رغم تهدیدهای عیان، حائز بسترهای مناسبی از فرصت ها و ایجاد ائتلاف های جدید در منطقه است، افزایش همکاری ها میان چین و روسیه و ایران، افزایش همکاری ها در سایه  منافع مشترک میان ایران، مصر، امارات و عربستان و...از رهگذر قابل بررسی است.