✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...
🔹 آمریکا به بهانه حملات 11 سپتامبر 2001، هفتم اکتبر همان سال به افغانستان حمله کرد. چند ماه بعد، در 29 ژانویه 2002، سه کشور ایران، عراق و کره شمالی را محور شرارت خواند و کسانی در ایران از حمله احتمالی آمریکا به وحشت افتادند. در 21 می 2002، یعنی 31 اردیبهشت 1381، 127 نماینده لیبرال مجلس ششم، خطاب به رهبر انقلاب نامه «جام زهر» معروف را نوشته و خواهان تسلیم در برابر آمریکا شدند: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود». دولت آقای سید محمد خاتمی نیز به رئیس جمهور وقت آمریکا نامه ای نوشت و اعلام کرد در همه مسائل از جمله موشک ها، خلع سلاح حزب الله، مسائل منطقه و... آماده مذاکره است. پاسخ رسمی اما به نامه وزارت خارجه اصلاحات داده نشد. پیامی دادند با این مضمون که «چطور گستاخی کرده و چنین نامه ای به آمریکا نوشته اید».
🔹 جنگ اما در ذهن لیبرال های ایرانی، امری قطعی بود و می خواستند از ترس هجوم، به آغوش مهاجم پناه ببرند. آمریکا از 24 جولای تا 15 آگوست 2002، مانوری تاریخی با عنوان «چالش هزاره 2002» با هدف تمرین حمله به ایران طراحی کرد. بر اساس اسنادی که منتشر شده است، این مانور 250 میلیون دلار هزینه داشت، و از آن به عنوان آغازگر تحول در ارتش آمریکا یاد می شد. ژنرال «پل ون رایپر»، به فرماندهی نیروهای ایرانی در مانور منصوب شد. رایپر وقتی اولتیماتومی برای تسلیم ظرف 24 ساعت از نیروهای آمریکایی دریافت کرد، استراتژی جنگ نامتقارن را به کار گرفت. از قایق های کوچک برای شناسایی موقعیت ناوگان آمریکا استفاده کرد و در حمله ای پیش دستانه، انبوهی از موشکهای کروز را به سمت ناوگان آمریکا شلیک کرد؛ به گونه ای که سنسورهای الکترونیک این ناوگان توان رهگیری همه موشک ها را نداشت. 16 کشتی جنگی آمریکا غرق شد. طبق برآورد آمریکایی ها، در یک درگیری واقعی آمریکا حداقل 20 هزار نیرو تلفات می داد. مانور متوقف شد و به رایپر گفته شد که باید طبق قواعدی که تعیین می شود، بجنگد! اما رایپر عاقلانه می دانست که ایران طبق قواعد آمریکا نخواهد جنگید. از فرماندهی نیروهای ایرانی استعفا داد. این افتضاح تاریخی، خیال حمله به ایران را از ذهن جنگ طلبی چون بوش، بیرون کرد.
🔹 امروز حدود 17 سال از آن مانور می گذرد. آمریکا موقعیت بین المللی آن روزش را ندارد، اقتصادش ویران شده است و بحران های سیاسی-اجتماعی انبوهی دامن مقامات واشنگتن را گرفته است. در این سو ایران، در منطقه قدرتمندتر شده، متحدان بین المللی فراوان یافته، و از نظر قدرت نظامی با سال 2002 قابل مقایسه نیست. قیمت پهپاد فوق پیشرفته ای که سامانه سوم خرداد ساقطش کرد، تقریبا با هزینه مانور چالش هزاره برابری می کند.
🔹 اگر آن روز، رهبر حکیم انقلاب به توصیه نمایندگان لیبرال مجلس ششم، جام زهر می نوشید و ایران موشک و قدرت منطقه ای را طی مذاکره ای واگذار می کرد، امروز ما به سرنوشت عراق و افغانستان و لیبی دچار شده بودیم. ترامپ نامی بهانه ای واهی می تراشید، به آب و خاک ایران تجاوز می کرد و ما باید نظاره گر تحقیر ملتمان توسط قدرت نظامی آمریکا می بودیم.
🔹 تحلیل گر ارشد بی بی سی، نکته جالبی نوشته است. او می گوید، همان مولفه های قدرتی ترامپ را از حمله به ایران بازداشت که ترامپ می خواهد ایران آنها را کنار بگذارد: قدرت موشکی و نفوذ منطقه ای! یعنی امروز، اینکه آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند، نتیجه ایستادگی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در برابر جریان تسلیم در 17 سال پیش است.
🔹 مراقب باشیم که جریان جام زهر، دوباره می خواهد از ایران پرچم تسلیم و مذاکره افراشته شود. اگر بایستیم، شیرینی قدرت و عظمت در گام دوم ایستادگی را در فاصله ای بسیار کمتر از 17 سال خواهیم چشید. انقلاب اسلامی ماند و شوروی فروپاشید. انقلاب اسلامی خواهد ماند و آمریکا هم فروخواهد پاشید. یاسر جبرائیلی
آقای رئیسی امروز گفتند 68هزار جانباز شیمیایی داریم و 17 هزار شهید ترور. عراق که سلاح شیمایی نداشت.غربی ها خصوصا آلمان سلاح شیمیایی در اختیار صدام گذاشتند اما اکنون ما از نگاه آنها هم ناقض حقوق بشر هستیم هم حامی تروریسم. ترور کنندگان آن 17 هزار نفر هم در غرب زندگی می کنند.
قانون جنگل
🔴 پول بدهید تا بجنگیم‼️
ترامپ: به بنسلمان زنگ زدم و گفتم عملیات نظامی هزینه دارد، پول بدهید.
🔹آنها خریدهای کلانی میکنند، ۱۵۰ میلیارد دلار تجهیزات، که ما آنها را استفاده میکنیم.
🔹بر خلاف بقیه کشورها که پول ندارند و ما باید برای همهچیز به آنها کمک هزینه بدهیم، عربستان سعودی خریدار کلان محصولات آمریکایی است. این برای من معنایی دارد. تولیدکننده کلان شغل.
گاو شیرده
از بد گویی تا بوسیدن دست سپاه
✍️ آقای روحانی دیروز گفت "کارهایی که آمریکا انجام میدهد، به معنای شکست قطعی آمریکاست؛ آنها سرخورده و سر در گم شده اند. دست سپاه و وزارت دفاع را در سرنگونی پهپاد جاسوسی میبوسیم".
♦️به یک معنا، ایشان هم به منطق انقلاب و امام (ره) می گوید آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. این در حالی است که آقای روحانی در اوج توجیه ضرورت اعتماد و مذاکره و توافق، آمریکا را کدخدا می خواند و می گفت "نباید مقابل ابرقدرت ها ایستاد، آن هم با شعارهایی که بعضا توخالی هم هست".
🔹روحانی از آن طرف بارها علیه سپاه و ابوذر و سلمان های آن حرف زد و اتهام پراکنی کرد. یک تجربه تلخ شش ساله لازم بود تا یقین کنیم؛
🔻آمریکا قابل اعتماد نیست.
🔻آمریکا ناتوان از جنگ است.
🔻آمریکا ضعیف و قابل شکست دادن است.
🔻آمریکا با امتیاز دادن، وحشی تر می شود و نه نرم تر.
🔻نباید با افتادن در تله فریب دشمن، وسوسه مذاکره درباره "برجام دو" و واگذاری توانمندی دفاعی و نظامی را پذیرفت.
🔻سپاه، همچنان که تکیه گاه اقتصاد کشور در روزگار تحریم هاست، دیوار مستحکم اقتدار و امنیت ملی هم است.
🔻باید دست فرزندان شجاع و بی توقع سپاه را بوسید، نه این که ناسزا گفت و درشتی کرد.
🔻نباید به دیکته های FATF که به تروریست نامیدن سپاه در قالب دیکته های آمریکا و تحریم آن ختم می شود، کمترین بهایی داد.
🔹خسارت های برجام بی شمار است اما به خاطر عبرت ها و درس های بزرگی که به ما آموخت، باید از روحانی تشکر کنیم؛ هر چند که می توانستیم آزموده ها و عبرت ها را از نو تجربه نکنیم.
🔴 درباره مثلث آهنین...!
🔹اواخر دهه شصت میلادی، اتحاد چین با شوروی از بین رفت. دو کشور کمونیست خیلی زود خود را در آستانه جنگ با یکدیگر یافتند. در تحلیل مائو، رهبر انقلاب چین، شوروی دیگر کشوری سوسیالیستی نبود و خودش هم امپریالیستی جهانگشا بود و برای چین خطرناکتر از آمریکا. بر اساس این تحلیل، مائو به غرب چرخید و دست دوستی به سوی نیکسون، رئیس جمهور آمریکا دراز کرد.
🔺چین به تدریج شریک تجاری آمریکا شد و بیش از چهارصد میلیون نیروی کار ارزان و منضبط چینی را در اختیار تولید محصولات ارزان برای آمریکا قرار داد. ارزانی این نیروی کار شکل جدیدی از روابط تولیدی و برههای نودر تاریخ سرمایه را ممکن کرد که امروز آن را با نئولیبرالیسم میشناسیم. فرمی از اقتصاد که رقابت برای بلوک شرق را دوچندان دسوار میکرد.
🔹جابجایی چین از جایگاه متحد شوروی به شریک تجاری آمریکا، تعادل یا اکولیبریوم میان آمریکا و شوروی را بهم زد. نتیجه بیست سال بعدتر مشخص شد که فروپاشی امپراطوری شوروی بود.
🔺حالا سی سال بعد از استیلای بلامنازع آمریکا اتحاد دیگری ممکن شده. اتحاد چین و روسیه و ایران. اتحادی که به نوبه خود میتواند در یکی دو دهه آینده به فروپاشی آمریکا بیانجامد.
🔹این حرفها تخیل من نیست. حرفی است که این روزها در مجامع جدی چین هم شنیده میشود. دیروز ارگان حزب کمونیست چین در گزارشی به بهانه سقوط پهپاد آمریکایی از امکان تشکیل مثلث آهنین «ایران - روسیه و چین» سخن گفته و ابراز حمایت و همگرایی استراتژیک پکن با ایران را ضرورتی اجتناب ناپذیر خوانده.
💢آمریکا در حال افول است. و نظم جهانی جدیدی در حال تقلا برای به دنیا آمدن است. و ما میتوانیم یکی از پایههای جهان جدید باشیم.
علی علیزاده
📮تا حالا دقت کردین...
📨اونهایی که از هر بهونه ای استفاده میکنن تا روابط ایران رو با مردم کشورهای همسایه خراب کنن(بخصوص با جبهه مقاومت از یمن و عراق تا لبنان و سوریه و...) چه خدمت بزرگی به دشمنان ایران انجام میدن و چه لطمه ای میخوان به آینده و امنیت ایران وارد کنن؛
مگه الکیه که دشمن بتونه به ایران حمله نظامی کنه؟!
انقدر عمق راهبردی ایران افزایش پیدا کرده که دشمن خوب میدونه که "غلط میکنه دست از پا خطا کنه."
✅نمونه: سید حسن نصرالله در واکنش به عربده کشی و بی ادبی های رئیس جمهور آمریکا نسبت به ایران گفته:
"به ترامپ میگویم اگر یک گلوله به ایران شلیک کنی اسرائیل و عربستان سعودی را به آتش میکشیم و تمامی نیروهای نظامی امریکا در منطقه در تیررس موشک های حزب الله است.
✅دقت کنین
این نمونه ای از عمق راهبردی ایران هست که نفوذی ها در داخل ایران(در بخش های مختلف و برخی رسانه ها) تلاش دارن تا تضعیفش کنن.
🚩رئیسی: اقتدار امروز ایران نتیجه راهبرد مقاومت است یا مذاکره؟
رئیس قوه قضاییه در دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران قوه قضاییه:
🔹هر تحلیلگر سیاسی منصف که بخواهد درست تحلیل کند، میداند که امروز ما در موضع برتر قرار داریم
🔹امروز ما نه در کشور بلکه در منطقه در امتداد راهبردی قرار داریم؛ دشمن هم در امتداد راهبردی قرار دارد. امتداد راهبردی دشمن در منطقه آل سعود و آل خلیفه است و امتداد راهبردی ما امروز در منطقه و جهان تمام انسانهای حق طلب، حق خواه ، عدالت خواه و آزادیخواه در تمام مناطق جهان هستند.
🔹 ترامپ میخواهد کار دو رئیس جمهور قبلی را تجربه کند. من فکر میکنم زمینه آن این است که مسئله فلسطین و مسئله معامله قرن اتفاق بیافتد که حتما اتفاق نمیافتد و آنچه ما میخواهیم اتفاق خواهد افتاد
🔹به نظر میرسد این قضیه در این دوره به عنایت حضرت حق به آزادی فلسطین و قدس شریف منتهی میشود.
جانشین فرمانده کل سپاه:
🔹آمریکا و همپیمانانش جرات شلیک حتی یک گلوله به ایران را ندارند.
🔹با اقتدار، سرفراز و سربلند با یک اطمینان و تکیهگاهی در این ۴۰ سال ایستادهایم.
🔹هنوز ما در سیستم اقتصادی کشورمان از سیستمی استفاده میکنیم که آمریکاییها پیش از انقلاب در ایران پیاده کردهاند.
🏴🌹🇮🇷🏴
👈ترور شخصیت های تراز اول نظام نوپای جمهوری اسلامی توسط داعش صفتان و همان منافقان دیروز با هدف ساقط نمودن جمهوری اسلامی به وقوع پیوست.
روباه صفتان مکار پس از آنکه تلاششان برای ترور شخصیت های نظام جمهوری اسلامی با افترا ها و تهمت های ناجوانمردانه راه به جایی نبرد ،وارد فاز عملیاتی گردیدند و با ترور فیزیکی شخصیت ها و مردم کوچه و بازار قصد نابودی نظام را داشتند که یکی از نمونه های بزرگ آن انفجار در حزب جمهوری اسلامی بود که متاسفانه منجر به شهادت انسان هایی که هر کدام آن ها نمونه ای برای جامعه اسلامی بودند گردید،که امام خمینی(ره) در مورد یک نفر از آنان چنین فرمودند: "بهشتی یک ملت بود برای ملت ما".
آن فاجعه که می توانست هر حکومتی را از پای درآورد ،در این کشور پاسخی دیگر داد و موجب شد امت بزرگ ایران "ید واحده" گردید و دشمن نا امید شد و برنامه های خود را برای مبارزه با نظام تغییر داد و با حیله های جدید در جهت ترور شخصیت های تراز اول نظام با روش های نو اقدام نمود و با ترفندهای جدید در صدد پیاده نمودن نقشه های شوم خود هستند ،که نیاز همه ملت ایران و جان بر کفان و پشتوانه های نظام مقدس بر آن است که با بصیرت لازم هدف ها و شیوه های دشمن را شناسایی و مقابله ای عاقلانه داشته باشند، این نیاز همان "بصیرت" است.
حسن ختام مطلب امروز را به سخن ماندگار شهید بهشتی که می تواند برای همیشه برایمان سرمشق باشد یاد آوری می نمایم.
«به آمریکا بگویید از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت"بمیر"».
که این همان شعار همیشه زنده "مرگ بر آمریکا است"
رهبر معظم انقلاب:مذاکره یک فریب است بر سر آنچه که آمریکا میخواهد/میگویند اسلحه را بیانداز تا بتوانم هربلایی خواستم سرت بیاورم
حضرت آیت الله خامنهای در دیدار رئیس، مسئولان و کارکنان قوهی قضائیه: بخش اصلی قوت ملت ایران بهخاطر اعتماد به حمایت الهی است.
🔹خدای متعال هم کمک میکند و نشانهاش همین ۴۰سالی است که اینهمه علیه ما حرکت کردند، فتنه و نفوذ و جنگ و حرکتهای تروریستی به جان مردم انداختند، اما این ملت مثل کوه ایستاد و امروز از ۱۰-۲۰ سال پیش قویتر و استوارتر است.
🔸حالا وقتی [آمریکاییها] نتوانستند مقاصدشان را از راه فشارها به دست بیاورند، به خیال اینکه ملت ایران سادهاند، میگویند بیایید با ما مذاکره کنید تا پیشرفت کنید.
🔹بله! ما پیشرفت میکنیم اما بدون شما. شما بیایید، ما پیشرفت نمیکنیم. شما در دو دورهی پهلوی همهکاره بودید و این حکومت روزبهروز عقبتر رفت. شما عامل عقبماندگی ملت ایران هستید. ملت ایران پیشرفت میکند به شرطی که شما جلو نیایید.
🔸مذاکره یک فریب است بر سر آنچه که او میخواهد. اسلحه دست شما است و او جرئت نمیکند جلو بیاید؛ میگوید اسلحه را بینداز تا من بتوانم هر بلایی خواستم سرت بیاورم. مذاکره این است.
🔹اگر حرف او را قبول کنی پدرت درآمده اگر هم قبول نکنی باز همین سروصداها و دعواهای حقوق بشر خواهد بود. ادعای حقوق بشر هم میکنند؛ حقوق بشر آمریکایی! ۳۰۰ نفر را در هواپیما از بین میبرند؛ به کمک سعودی میروند و مردم یمن را در بازار و مجلس شادی و بیمارستان بمباران میکنند.
حرف روز/ سرپوشی برای استیصال؟
آمریكا در جدیدترین اقدامات خود علیه جمهوری اسلامی ایران، تعدادی دیگر از مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی ایران را به فهرست تحریمهای خود افزود. وزارت خزانهداری آمریكا در بیانیهای اعلام کرد، در تحریمهای جدید، فرماندهان ارشد سپاه از جمله سردار حاجیزاده، سردار تنگسیری و سردار پاکپور را به همراه فرماندهان مناطق پنجگانه دریایی سپاه در فهرست تحریمهای جدید خود گنجانده است. این تحریمها اوج استیصال ابرقدرتی است که در عرصه میدانی با اسقاط پهپاد پیشرفته چند صد میلیون دلاریاش در منظر جهانی تحقیر شد و طبیعی است که به ضعیفترین کنش تقابلی یعنی تحریم فرماندهان مقتدر سپاه روی بیاورد. به تصریح شبکه انگلیسی «تلهسور» «ایران (سپاه) غرور آمریکا را هدف قرار داد؛ جایی که ترامپ، درد را آنجا بیشتر احساس کرد.»
با ساقط شدن پهپاد آمریکا انتظار دوستان آمریکا از جمله عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی، برخورد نظامی ترامپ با ایران بود؛ ولی هراس ایالات متحده از گسترش دامنه درگیری و تنش بیشتر، به تحریم نمادین ایران منجر شد که ناامیدی هرچه بیشتر حاکمان مرتجع عربی در منطقه خلیجفارس را فراهم کرده است.
شاخصها و برآوردها حاکی از این موضوع است که جامعه ایران با وجود داشتن مشکلات اقتصادی، به تحریمهای اعمال شده از سوی آمریکای درمانده بیتوجه است؛ زیرا به بیان نویسنده کتاب «هنر تحریمها» موفقیت آمریکا در اعمال تحریم منوط به موفقیت در عملیات روانی است که آمریکا توفیقی در آن نداشته است. به اعتراف نشریه «بلومبرگ» سیاست تحریم آمریکا علیه ایران به آخر خط رسیده است.
مشکلات اقتصادی کشور دقیقاً زمانی شروع شد که برخی افراد و جریانها در داخل کشور، مذاکره با غرب را راه نجات کشور دانسته، اقدامات آشکار و پنهانی را به منظور اعتمادزایی برای غرب آغاز کردند. این در حالی است که رصد رفتار فعلی آمریکا و اروپاییها نشان میدهد به میزان اعتماد به غرب، به مشکلات مردم افزوده شده است. راه علاج مشکلات کشور بازگشت به نسخه پیشرفت و توسعه کشور، یعنی عدم اعتماد و مذاکره با غرب است. اقتصاد ایران زمانی میتواند حرکت امیدوارکنندهای را شروع کرده و ادامه دهد که از دولت آمریکا و حتی برجام اروپایی قطع امید کرده و به اقتصاد درونزا و پایدار داخلی اتکا کند.