✅ با توجه به شرایط موجود کشور ، مولفه های حرکت انقلابی چیست؟ ما از نمایندگان و مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند چه مواردی را باید مطالبه کنیم؟
👈 پاسخ :شش مطالبه صریح از مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند:
۱) به همان مسئولیتی که دارید قانع باشید و آن را به نحو احسن انجام دهید و فکر کنید این آخرین پست مسولیتی شماست.
۲) کار تیمی انجام دهید، تلاش کنید دیگران موفق شوند، موفقیت تیم را هدف قرار دهید. نظام اسلامی یک تیم کلان است که اعضای آن دولت، مجلس ، قوه قضاییه و ... است. مجلس نیز یک تیم است که نمایندگان آن اعضای آن هستند و ...
۳) تلاش کنید دولت به مردم خدمت کند، اگر رئیس دولت همراهی نکرد با وزرا تعامل کنید، اگر وزرا روی خوش نشان ندادند با معاونان وزرا کار کنید، با استانداران، فرمانداران و خلاصه با هرکس در دولت که بنای کار و خدمت دارند، برای حل مشکلات مردم همکاری کنید.
۴) مجموعه های انقلابی در سطح کلان باید قوه عاقله ای تشکیل دهند که اعضای آن برای خود و نزدیکان خویش چیزی نخواهند، اما همه انقلابی ها خود را ملزم به تبعیت از آن قوه عاقله بدانند.
۵) همه دست به دست هم دهند برای ایجاد گفتمان امیدبخش در جامعه و عدم فرافکنی در حل مشکلات مردم و تبیین منطق ولایت فقیه برای سربلندی و عزت ملت درعین تعالی معنوی جامعه
۶) برای جلوگیری از تشتت در جریان انقلابی، هر کس که درمعرض نامزدی ریاست جمهوری است، عدم ورود خود را اعلام کند تا کلیت جریان انقلابی به جمعبندی واحدی برسند.
🔺آقای رئیس جمهور در اظهارات اخیر خود از یک سو گفته است در این ۳سال ما مواجه با جنگ اقتصادی هستیم، از سوی دیگر بازهم از عدم تصویب لوایح FATF گلایه کرده است.
📛کاش آقای روحانی توضیح دهند کدام عقل حکم میکند در شرایط جنگ اقتصادی، با دست خودمان بر تحریم دشمن، خودتحریمی را هم اضافه کنیم!؟
🔴همتی: تحریمهای آمریکا اهداف تبلیغاتی دارد
واکنش رئیس کل بانک مرکزی به تحریم بانکهای ایرانی:
🔹تعدادی از این بانکها وظیفه انتقال منابع برای خرید دارو و مواد غذایی را به عهده دارند و بانکهای خارجی که با این بانکها مبادلاتی داشتند، عملا معافیتها و مجوزهای لازم را برای تأمین مالی مبادلات دارو و محصولات غذایی دریافت کردهاند.
🔹هر چند در ماههای گذشته برای تامین دارو و غذای مردم به خاطر فشار حداکثری به شدت در مضیقه بودیم، ولی تاکنون از مسیرها و روشهایی اجازه ندادیم هیچگونه کمبودی در کشور ایجاد شود.
🔹از این پس نیز بانک مرکزی در کنار بخش خصوصی، تمام تلاش خود برای تأمین دارو و کالاهای اساسی موردنیاز مردم از روشهای مختلف به کار خواهد بست و اجازه نخواهد داد از این ناحیه فشار بیشتری بر مردم وارد شود.
🔸این اقدام آمریکا بیش از آنکه اثر اقتصادی داشته باشد، برای اهداف تبلیغاتی و سیاسی داخلی آمریکا انجام شده است.
🔴 اعتراف و حمایت رسانه های انگلیسی از علوی بروجردی
🔺رادیو فردا: «سیدجواد علوی بروجردی که خود فقیه روشن اندیشی است و تحت فشار و مضیقه حکومت قرار دارد و حتی شیخ محمد یزدی دبیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خواهان برخورد با مرجعیت او شده بود، در این گفتوگو تا حدی تحت تأثیر فضا قرار گرفته و سخنانی بر زبان آورده که تاریخسازان برای مدعاهای کذب خود به آنها استناد کنند.»
🔺ایران اینترنشنال: علوی بروجردی، مرجع تقلید شیعه: مردم همه کمبودها را از عمامه و مذهب میبینند.
🔺بیبیسی: «تشکل اساتید گروهی است که درانتخابات ریاست جمهوری از ابراهیم رئیسی حمایت کرد. در مقابلِ این گروه، نشست دورهای اساتید سطوح عالی حوزه علمیه قم قرار دارد که بر حفظ استقلال حوزه علمیه تاکید دارند و آیت الله محمدجواد علوی بروجردی، نوه آیت الله بروجردی، ازجمله چهره های شاخص آن است»
✳️لازم به ذکر است: "تشکل اساتید حوزه" در مقابل "نشست دوره ای اساتید حوزه" تشکیل شده و افراد زاویه دار با نظام در آن عضویت دارند که در بین آنان فرد شاخصی دیده نمی شوند.
#نفوذ
🔴دوران فریب مردم با حاشیه سازی گذشته است.
🔹بیچاره اصلاحطلبان فکر میکنن مانور بر فوت #شجريان میتونه فضا رو به نفعشون عوض کنه اما نمیدونن مردم به هرکسی که در این شرایط سخت اقتصادی، حواشی درست میکنه یا برجسته میکنه لعن و نفرین میکنن خصوصا به کسانی که با همین حربهها، روحانی و وزرای هاشمی، خاتمی و موسوی رو بهشون تحمیل کردن.
✍ مهدی محمدی :
💠 تا اطلاع ثانوی، هدف اصلی هر اقدامی از جانب دولت ترامپ انتخاباتی است ولی به فراتر از انتخابات نوامبر هم باید نگریست. تحریم های جدید، بخشی از یک جعبه ابزار بزرگ تر برای وادار کردن ایران به مذاکره، قبل از انتخابات ۱۳ آبان است. ترامپ، سوق دادن ایران به سمت مذاکره را یک برگ برنده بزرگ برای خود می داند و برغم خط و نشان هایی که می کشد، جایگزینی برای آن ندارد. مشخصا تحریم ثانویه باقی مانده بانک های ایران، مکملی است برای پیشنهادهای مذاکراتی پشت پرده، که پی در پی به ایران می رسد. دولت ترامپ دارد می گوید یا این پیشنهادها را بپذیرید یا فشار مرز ندارد. از حیث محاسباتی اما نکته اساسی این است که پذیرش مذاکره، به معنای تایید سیاست فشار و ‘هدیه کردن یک نتیجه’ به آن خواهد بود. در ایران، این مسئله که ‘مذاکره سودی ندارد’، به همان میزان مهم است که درک کنیم ‘طرفی برای مذاکره وجود ندارد’. هیچ کس راست نمی گوید. هدف پنهان اروپا نگهداشتن ایران در خوف و رجا و مهار آن تا بعد از انتخابات امریکا و بعد ملحق شدن به دولت بعدی امریکاست (حتی اگر ترامپ برنده باشد)، دموکرات ها در فکرند چطور بازگشت به برجام را گروگان بگیرند تا ایران امتیازهای فراهسته ای بدهد؛ اسراییل، تیم ترامپ و اعراب هم پیمان تل آویو هم به مذاکره به عنوان ‘شتابدهنده براندازی’ نگاه می کنند. کسی برای معامله، و چیزی برای بده بستان وجود ندارد. حتی در ایران هم طرفداران مذاکره باور ندارند پای میز بتوان چیزی را حل کرد. در ظاهر می گویند باید زمان خرید اما به واقع در اندیشه احیای کالبد بی جان برجام و تقویت تقاضای سازش در انتخابات ۱۴۰۰ هستند. خلاصه اینکه هدف اصلی تحریم و فشار، همچنان امید به آغاز مذاکره از جانب ایران است و تا وقتی امید دشمن به مذاکره قطع نشود، تحریم و فشار، ‘توجیه’ خواهد داشت. بارها گفته ام و دوباره تکرار می کنم: نان تحریم در تنور مذاکره پخته می شود.
🔰 کابوس «اگزوست» دوران جنگ تحمیلی تبدیل به تحولی بزرگ شد/ ورود نیروی دریایی سپاه به باشگاه دارندگان «بالگرد با موشک ۱۲۰ کیلومتری»
🔹 یکی از توانمندی های مهمی که در سالهای اخیر در نیروهای مسلح کشورمان توسعه پیدا کرده و البته کم تر مورد توجه قرار گرفته بحث توانایی شلیک موشک های کروز ضد کشتی از طریق بالگردهاست که در این میان، نیروی دریایی سپاه جایگاه ویژه ای دارد. نکته مهم در خصوص این توانایی این است که مجموعه سپاه پاسداران به همراه این موشک ها، حالا تبدیل به یکی از معدود نیروهای نظامی در جهان شده که توان شلیک موشک ضد کشتی با برد بیش از ۱۰۰ کیلومتر را در اختیار دارد.
🔹این موضوع از آنجا اهمیت و تازگی پیدا کرد که در مراسم تحویل تعداد ۱۸۸ فروند پهپاد به نیروی دریایی سپاه پاسداران با حضور سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه، تصویری جدید از بالگردهای مجهز به موشک کروز ضد کشتی منتشر شد که به همین دلیل، نگاهی به این مبحث مهم و خاص در نیروهای زمینی و دریایی جهان خواهیم داشت.
🔹در میان موشک های ضد کشتی جهان غرب که روی بالگرد سوار شده اند یکی از مثال های مهم، اگزوست ساخت فرانسه است. موشک معروف ضد کشتی فرانسوی ها که از زمان جنگ فالکلند در سال ۱۹۸۲ میلادی تا به امروز جزو سلاح های پر فروش فرانسوی ها بوده و همیشه نیز مشتریان خاص خود را داشته است. یکی از اولین کاربران عملیاتی این موشک روی بالگرد، رژیم بعث عراق روی بالگرد سوپر فلئون در جریان جنگ تحمیلی بود./ مشرق
🔴 به جناب روحانی جفا نکنید‼️
✍ حسین شریعتمداری :
🔻 سخنان رئیسجمهور محترم در جلسه هیئت دولت با واکنشهای منفی و اعتراضهای فراوانی روبهرو شده است که کماکان نیز ادامه دارد. ایشان با تاکید بر ضرورت پیروی از عقل و رعایت پروتکلهای بهداشتی گفتهاند «یک کسی نمیتواند برود وسط مسیل بایستد، صدای سیل را هم میشنود (بعد) بگوید آقا میترسی وسط رودخانه بایستی؟... خُب آب میآد میبردت... یا زلزله دارد سقف را تکان میدهد و بگوید میترسی زیر این سقف باشی؟ و...». در این باره گفتنی است؛
1⃣ در نگاه اول و بدون در نظر گرفتن برخی از ضرورتهای پیرامونی، حق با آقای روحانی است. ولی آیا حضور امدادگران برای نجات سیلزدگان و یا ورود آنان به ساختمانهای ویران از زلزله، در حالی که احتمال ریزش بنا و یا پسلرزههای ویرانگر وجود دارد و... هم خودکشی و بیعقلی است؟! و یا، اوج ایثار و فداکاری؟ آیا کادرهای درمانی بیمارستانها که تعداد قابل توجهی از آنها جان خود را برای بهبود و نجات بیماران کرونایی از دست داده و به شهادت رسیدهاند، دچار کمعقلی بودهاند؟!
2⃣ ظاهراً انتقاد آقای روحانی متوجه آقای قالیباف بوده است . اگر اشاره ضمنی آقای روحانی به ایشان باشد -که انشاءالله نباشد- با عرض پوزش باید گفت جناب ایشان جای ایثار و فداکاری را با خودکشی و کمعقلی اشتباه گرفتهاند! و چنانچه رعایت پروتکلها مورد نظر ایشان بوده است که باید پرسید درباره حضور آقای دکتر زالی رئیس محترم کمیته مبارزه با کرونای تهران در کنار آقای قالیباف چه میفرمایند؟! به یقین اطلاعات و تخصص آقای دکتر زالی در این زمینه به مراتب بیشتر و قابل تکیهتر از جناب روحانی است.
3⃣ و بالاخره آنچه در این میان نگرانکننده است و جای گلایه جدی دارد، سکوت و بیتفاوتی اعضای محترم کابینه در مقابل اظهارات رئیسجمهور محترم است. چرا که اکثریت نزدیک به اتفاق اعضای کابینه از شخصیتهای شناختهشده و قابل احترام هستند و از آنها انتظار میرفت و میرود که وقتی در اظهارات رئیسجمهور محترم خطایی میبینند و یا سخنان ایشان را ابهامآفرین تلقی میکنند، از تذکر خیرخواهانه به جناب ایشان دریغ نورزند و مانند برخی از مشاوران و اطرافیان نباشند که مصلحت رئیسجمهور محترم را درک نمیکنند و با «بله قربان» گویی های خود که از آن تصور دوستی دارند، به جناب ایشان جفا میکنند!
بنام خدا
السلام علی علی ابن موسی الرضا
با تسلیت پیشاپیش ایام شهادت امام رئوف(ع) و به منظور آشنایی بیشتر با زندگانی سراسر درس و عبرت آن حضرت، به بررسی و تحلیل یکی از مهم ترین مقاطع زندگی و مبارزات ایشان یعنی هجرت به طوس و حضور در دستگاه حکومت مامون ملعون پرداخته و اهداف، آثار و دستاوردهای این اقدام را همراه تطبیق با عصر حاضر و تحت عنوان « مقابله هوشمندانه و عزت مدارانه سلطان طوس با جنگ رسانه ای مامون» در چند قسمت بیان می نمائیم.
قسمت اول:
درنظر انسان متجدد و دنیازده امروزی، دیانت تنها مربوط به سعادت فردی آدمی است و اجتماع را باید با عقل منقطع از وحی تدبیر کرد و اساسا آموزههای وحیانی هیچ ربطی به اداره دولت و حکومت ندارد.
آن چه مسلم است جامعه سعادتمند ، جامعهای است که زیر سایه دولت عدل باشد و این جز به قیام حکومت الهی معصومین علیهمالسلام ممکن نیست.
از این جهت، امروز و در زمان غیبت امام عصر(عج)آن چه میتواند چراغ راه مسلمانان برای اداره حکومت اسلامی باشد، اقتدا به سیره سیاسی ائمه علیهمالسلام است که جز با مطالعه و بازخوانی زندگی و زمانه آنها امکانپذیر نیست.
قسمت دوم:
ائمه معصومین(ع) در شرایط سیاسی- اجتماعی گوناگون، عملکرد متفاوت داشته اند.
کل دوره امامت حضرت رضا(ع) ۲۰ سال طول کشید. ایشان نیمی از این مدت را معاصر هارون بودند اما هیچ بهانهای دست هارون ندادند که او به واسطه آن بخواهد با حضرت برخورد کند و ایشان را در زندان بیفکند. از این رو جنبه تقیه را رها نکردند.
وقتی هارون مرد و پسر عیاش و بیمغز او امین روی کار آمد و به عیش و نوش پرداخت و از طرفی هم با برادر خود مامون درگیر شد، توجه دستگاه خلافت از امام رضا(ع) برداشته شد؛ لذا امام یک آزادی عمل نسبی پیدا میکنند و طبق برخی نقل ها جلسات و مناظرات علمی برگزار می کنند و از هر فرصتی برای سخن پیرامون امامت خویش سخن می گویند.
🔴 تحریمهای صرفاً تبلیغاتی ‼️
🔻 بیدلیل نیست که موضوع جمهوری اسلامی اکنون تبدیل به بخش مهم و پر چالش در رقابت انتخاباتی آمریکا شده است. نحوه مواجهه ترامپ با جمهوری اسلامی ایران و شکست در پروژه فشار حداکثری علیه ایران به پاشنه آشیل ترامپ در این کارزار انتخاباتی تبدیل شده است.
🔹 بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا که در عصر پنجشنبه ۱۷ مهر(۸ اکتبر) مبنی بر تحت تحریم ثانویه قرار دادن ۱۸ بانک ایرانی صادر شده است، قبل از اینکه پر کننده خلاء راهبردی آمریکا در مواجهه با ایران باشد، برای پر کردن خلاء انتخاباتی ترامپ در رقابت با بایدن طراحی شده است. در این خصوص بخوانید:
1⃣ این اقدام قرار است از ترامپ در رقابت انتخاباتی پشتیبانی تبلیغاتی نماید، بگونهای که وانمود کند این تحریمها ایران را فلج کرده و به زودی ایران پای میز مذاکره خواهد آمد؛ چیزی که تا الان هیچ نشانهای از آن دیده نشده و عملاً تبدیل به پاشنه آشیل ترامپ نیز شده است.
2⃣ترامپ به دنبال این است که نشان دهد، تمامی کانالهای تأمین کننده مالی ایران را مسدود نموده است، حتی اگر این کانالها مربوط به اقلام پزشکی و بشردوستانه برای تأمین غذا و دارو باشند.
3⃣این اقدام برای بیاعتبارسازی وعده جو بایدن و کاهش قدرت مانور رسانهای وی در کارزار انتخاباتی نیز طراحی شده است؛ چراکه اعلام نموده در صورت پیروزی در انتخابات ۳ نوامبر به برجام باز خواهد گشت.
4⃣این تحریمها تحت عنوان قطع کامل شریانهای مالی ایران با هدف خارج کردن ایران از نظام مالی و پولی جهانی توسط دو سناتور به شدت ضد ایرانی جمهوریخواه «تام کاتن و تد کروز» که از قبل توسط بنیاد دفاع از دموکراسیها طراحی شده بود به ترامپ پیشنهاد شده است.
5⃣ معماری این تحریمها از سوی آمریکا با ارتباط با دستور اجرائی ۱۳۹۰۲ در خصوص فعالیتهای موشکی و هستهای که در ماه ژانویه علیه ایران عملیاتی گردیده طراحی شده است. این تحریمها به گونهای میباشد که امکان لغو آن صرفاً با شفافیتسازی و اثبات عدم ارتباط آن بانکها با فعالیتهای موشکی و هستهای ایران میتواند صورت گیرد. ترامپ میخواهد یک مانور رسانهای روی این بخش بدهد که این تحریم جبران کننده همان تحریمهای تسلیحاتی است که نتوانست با عربدهکشی هم که شده در شورای امنیت آن را علیه ایران تصویب کند.