سوالی که این روزها خیلی وجود دارد این است که؛
⛔چرا بعد از انقلاب اکثر روئسای جمهور با ولی فقیه زمان خود زاویه گرفتند و دچار انحراف شدند؟؟؟
چرا اکثر روئسای جمهور چپ میکنند و ازمسیر خارج میشوند؟
🔺چرا ایت الله خامنه ای
در زمان ریاست جمهوری دچار انحراف و زاویه با رهبری نشد؟
✔️برای پاسخ به این سوال مهم
و اساسی مثال زبیر بن عوام از صدر اسلام ، نمونه خوبی برای شفافیت و پاسخگویی به این سوال است .
🔸باید دو واحد درس عمومی
تحت عنوان زبیر شناسی و اشعث شناسی در دانشگاه ها برگزار کرد
تا جوان امروزی رمز و راز های سقوط و نزول سیاسیون انقلابی را خوب درک نموده تا بتواند انقلاب را بهتر یاری کند.
🔹-- زبیر از سرداران و از یاران پیامبر اسلام ص بود
-- پدر زبیر برادر حضرت خدیجه و مادرش عمه پیامبر اسلام بود.
-- زبیر از مدافعان حضرت علی ع در انتخاب خلیفه اول در سقیفه بود،
-- زبیر از شاهدان وصیت حضرت زهرا (س) بود
-- زبیر در تشیع پیکر حضرت زهرا س حضور داشت
--و در شورای شش نفره در انتخاب خلیفه سوم به حضرت علی ع رای داد.
♦️چه عواملی سبب شد زبیر با این همه افتخارات و سابقه انقلابی دچار انحراف و زوایه با ولی امر خود شود و عاقبت بخیر نگردد .؟
🔹مهمترین ضعف بنیادی شخصیت زبیر حب دنیا بود
و این حب سبب ضعف تقوای الهی در او گردید بطوریکه تقوای زبیر هم سطح دیگر یاران پیامبر ص همچون سلمان ، ابوذر و مقداد نشد .
🔺ضعف بنیادی زبیر همه ایمان و شخصیت او را تحت تاثیر قرار داد
بطوریکه حب دنیا در عمق روح و قلب زبیر ریشه دواند.
پیامبر اسلام در مذمت حب دنیا فرمودند : حب الدنیا راس کل خطیئه.
🔺زبیر خصوصیات جنگاوری و دلاوری و شجاعت عجیب داشت اما معرفت و شناخت عمیق به اسلام و جهان هستی نداشت و همین زمینه حب دنیا در قلب و روح او را فراهم کرد و بعد ها علت العلل سقوط زبیر گردید.
🔺زبیر پس از مرگش ۱۱ خانه در مدینه،۲ خانه در بصره، ۱ خانه در کوفه و ۱ خانه در مصر به ارث گذاشت.
همچنین هزار دینار، هزار اسب و هزار کنیز و غلام از خود بر جای گذاشت .
🔸علت اصلی مخالفت زبیر
و طلحه با امیرالمومنین ع هم حب دنیا بود
اعتراض به اینکه چرا حضرت علی ع ایشان را در مناصب مهم حکومتی قرار نداد .
و چرا سهم آنان از بیت المال را به همان اندازهای زمان خلیفه دوم تعیین نکرد .
🔺زبیر بنیانگذار آقازادگی در اسلام شد و عبدالله فرزند او اولین آقازاده در اسلام گردید .
♦️ مهمترین وجه اشتراک زبیر و روسای جمهور پس از انقلاب حب دنیاست.
🔸حب دنیای روسای جمهورسبب ضعف تقوای الهی و این خود زمینه ساز ولایت گریزی انان شده است
اشرافی گری که نمادی از حب دنیاست بعداز انقلاب بنیانگذارش هاشمی رفسنجانی بود
همین روحیه اشرافی گری ، اسلام هاشمی را بدل به اسلام لیبرالی کرد.
🔸تمرکز قدرت در ریاست جمهوری، زمینه ای برای تکبر و غرور روسای جمهور شده ، ۳۶ اصل از قانون اساسی به اختیارات رئیس جمهور اختصاص داده شده درحالیکه به رهبری تنها پنج اصل اختصاص داده شد .
۹۳ درصد بودجه کشور در اختیار رئیس جمهور است و این مهمترین اهرم روسای جمهور در اعمال قدرت در کشور است
وابستگی به گروهها و احزاب
و شخصیت ها از جمله دیگر عوامل انحراف روسای جمهور است چرا که رئیس جمهور بواسطه انها بقدرت رسیده لذا باید مطالبات ناحق انها را پاسخ دهد و این خود سبب ولایت گریزی و انحراف انان شده است
🔸اسلام امریکایی خاتمی
ادامه همان اسلام لیبرالی هاشمی است.
بعلاوه مختصاتی جدید که اسلام ناب امام خمینی ره را به اسلامی بی یال و کوپال بدل کرد .
اسلام آمریکایی» اولین بار توسط امام خمینی(ره) در فرهنگ سیاسی جهان اسلام وارد شد که در ادامه از سوی امام خامنه ای مکرر مورد حمله قرار گرفت
اسلام امریکایی خاتمی ، اسلامی بی تفاوت و سازشکار با ظالمان و مستکبران ، اسلامی غرب زده و غرب گراست
🔸اسلام بهاری احمد ی نژاد اسلامی التقاطی و انحرافی و در خلاف مسیر اسلام ناب محمدی امام خمینی ره ، بطوری که احمدی نژاد با عبور از ولایت فقیه حکومت دینی را نفی و رد کرد.
🔸اسلام رحمانی حسن روحانی، اسلامی من در اوردی ، اسلامی خود باخته و مرده در برابر دشمنان است ، بطوریکه حتی اب خوردن کشور را هم به دشمنان گره زده است .
♦️رمز و راز موفقیت و سر بلندی ایت الله خامنه ای در بریدن از دنیاست
🔺پس از رحلت امام خمینی ره از آیت الله خامنه ای سوال می شود پس از ریاست جمهوری چه کاری را دنبال خواهد کرد؟
پاسخ دادند : اگر امام خمینی ره اجازه دهند در عقیدتی سیاسی یک پاسگاه در سیستان و بلوچستان خدمت خواهم کرد.
🔺در زمان انتخاب رهبری ،
ایت الله خامنه ای اولین ومهمترین مخالف انتخاب خود بوده اند ، در حالیکه امام خمینی ره ایشان را شایسته رهبری می دانستند .
🔺و این نشان از بریدن از دنیا است.
🔴 اروپای فریبکار دوباره ایفاگر نقش پلیس بد شد‼️
🔻 تروئیکای اروپایی به تصمیم برجامی ایران واکنش نشان داده و در بیانیهای مدعی شد تصمیم ایران برای نصب سانتریفیوژهای جدید در نطنز، نقض توافق هستهای است! ؛ در این بیانیه مداخلهجویانه آمده: «اجرای مصوبه اخیر مجلس با برجام همخوانی ندارد و ایران نباید چنین گامهایی را اجرا کند.»
🔹این در حالیست که قانون مصوب مجلس نه تنها نقض برجام نیست بلکه پافشاری بر احقاق حقوق ایران در برجام به ویژه بند ۳۶ آن است.
🔹نکته جالب توجه در این بیانیه؛ ادعای فریبکارانه این سه کشور در «تلاش خستگی ناپذیر» برای حفظ برجام است، در حالی که آنها نه تنها پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام که پیش از آن هم هیچ گام مثبتی برای حفظ آن انجام ندادند.
🔹در همین راستا پنج روز پیش، محمدجواد ظریف خطاب به غربیها گفت: به تعهداتتان در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل پایبند باشید و نقض برجام را متوقف کنید... اگر هم نمیتوانید اقدامات شرورانه خود را در منطقه متوقف کنید، خفه شوید.
🔹اروپا در مذاکرات هستهای پلیس بد بود، بعد در دوره ترامپ، وقتی به تعهداتش عمل نکرد ترامپ را بهانه قرار داد و باز امروز با آمدن بایدن دوباره ایفاگر نقش پلیس بد شده است!
🔹این رویکرد نشان میدهد که اساسا ارادهای برای اجرای تعهدات برجامی از سوی اروپا و آمریکا وجود ندارد و بازی ۷ سال گذشته همچنان ادامه خواهد داشت.
🔹چنانچه وزیر خارجه آلمان نیز اظهار داشته، بنظر میرسد اروپا و آمریکا با تداوم این بازی در مقاطع بعدی به دنبال امتیازگیری در موضوعات منطقهای و موشکی از ایران هستند.
🖌 تحلیل| ایران اثبات کرده که با وجود اعمال سختترین و پیچیدهترین تحریمها توانسته به مسیر خودش ادامه بدهد پس دلیلی وجود ندارد که از موضع اقتدار برای احقاق حقوق تضییع شده مردمش عمل نکند.
✨ورود بحران انتخاباتی آمریکا به فاز جدید
🔹 ایالت تگزاس با تنظیم لایحهای ۱۵۴ صفحهای، از ۴ ایالت میشیگان، جورجیا، ویسکانسین و پنسیلوانیا به دادگاه عالی آمریکا شکایت کرد. ادعای تگزاس این است که مقامات این ایالات، از بحران کرونا سوء استفاده کرده و فرآیند پیشبینی شده در قانون اساسی آمریکا برای برگزاری انتخابات را کنار گذاشته اند؛ این امر، موجب خدشه به سلامت انتخابات شده و شواهد گستردهای از تقلب در این ایالات وجود دارد.
🔹طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس جمهور باید روز ۱۴ دسامبر(۲۴ آذر) باید توسط مجمع انتخاب کنندگان (Electoral College) تعیین شود. درخواست تگزاس از دادگاه عالی آمریکا این است که یا تعیین رئیسجمهور تا زمان به نتیجه رسیدن پرونده شکایات به تعویق بیفتد، یا اینکه با توجه به مناقشه پیش آمده بر سر آراء، هیئت انتخابکنندگان این ۴ ایالت توسط مجالس ایالتیشان تعیین شوند (یعنی آرای عمومی تعیین کننده این هیئتها نباشد).
🔹اگر دادگاه عالی آمریکا به نفع تگزاس رای دهد و هیئت انتخابکنندگان ۴ ایالت مذکور، توسط مجالس ایالتی تعیین شوند، شکست ترامپ تبدیل به پیروزی خواهد شد. چه، در هر ۴ ایالت، جمهوریخواهان اکثریت کرسیها را در مجالس ایالتی در اختیار دارند.
🔹ویسکانسین ۱۰ رای الکترال، جورجیا ۱۶ رای، میشیگان ۱۶ رای و پنسیلوانیا ۲۰ رای دارد. یعنی جمعا ۶۲ رای الکترال با رای دادگاه عالی میتواند از بایدن کسر شده و به ترامپ تعلق گیرد. در این صورت، ترامپ که اینک ۲۳۲ رای الکترال دارد، حائز ۲۹۴ رای شده و بایدن که ۳۰۶ رای دارد، ۲۴۴ رای خواهد داشت. برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری به ۲۷۰ رای نیاز است.
🔹دادگاه عالی آمریکا ۹ قاضی دارد که ۶ قاضی توسط رئیسجمهور جمهوریخواه و سه قاضی توسط رئیسجمهور دموکرات منصوب شده است. یعنی اگر دادگاه عالی به این پرونده ورود کند و کار به رای گیری بکشد، احتمال اینکه مطلوب تیم ترامپ حاصل شود، بسیار زیاد است.
🔹آگوست ۲۰۲۰ یعنی چند ماه پیش از انتخابات، جان پادستا از اعضای مرکزیت حزب دموکرات که در دوره بیل کلینتون رئیس کارکنان کاخ سفید بود و در دوره اوباما مشاور وی شد، اعلام کرد که در سناریوی انتخاباتی حزب دموکرات پیشبینی شده که در صورت پیروزی ترامپ، سه ایالت غربی واشنگتن، اورگان و کالیفرنیا اعلام استقلال کنند. دقت کنیم که این سناریو مربوط به باخت بایدن طی یک فرآیند طبیعی بود. لذا کنار زده شدن باید از طریق بازی جدیدی که تیم ترامپ با شکایت تگزاس از ۴ ایالت آغاز کرده، بلاتردید سناریوی تجزیه را تقویت خواهد کرد. باید منتظر ماند و به تماشای پاییز داغ آمریکا نشست.
💠 واقعیت بودجه دفاعی کشو.
بعد از ارسال لایحه بودجه به مجلس و آشکار شدن آمار و ارقام بودجه، تحلیلهای متنوع و اکثراً غیرکارشناسی در سطوح مختلف صورت میگیرد که یکی از آنها هم درباره بودجه دفاعی کشور است.
برای تنویر افکار و شناخت اهمیت بودجه دفاعی در امنیت ملی، چند نکته بهصورت اجمال اشاره میشود.
نکات تحلیلی:
۱- نیروهای مسلح تجهیزات متنوعی را برای دفاع در حوزههای مختلف مأموریتی، اعم از زمینی، هوایی، دریایی، اطلاعاتی و پدافندی نیاز دارند. با توجه به محدودیتهای فروش به خاطر تحریمها، جمهوری اسلامی ایران با توان علمی و تولید داخلی، اکثر نیازهای نیروهای مسلح را با تنوع بسیار، بومی و داخلی سازی کرده که این عمل انقلابی و جهادی علاوه بر ایجاد بازدارندگی، هزینههای تأمین سلاح و مهمات و تجهیزات گوناگون را بسیار پایین آورده است که اگر این کار صورت نمیگرفت، دولت باید بودجههای هنگفتی برای تهیه آنها تخصیص میداد.
۲- بر اساس اسناد مالی، قبل از انقلاب حدود ۳۵ درصد بودجه کشور برای امور نظامی هزینه میشد، اما اکنون طبق قانون، حدود ۵ درصد بودجه عمومی برای بنیه دفاعی کشور در نظر گرفته میشود که بخشی از آن هم تخصیص پیدا نمیکند و همچون سایر نهادها و وزارتخانهها دچار کسری بودجه سالانه میشود.
۳- نسبت هزینههای نظامی با تولید ناخالص ملی یک قاعده در کشورهای مختلف برای تخصیص بودجه دفاعی است، یعنی کشورهای مختلف درصدی از تولید ناخالص ملی را به این امر اختصاص میدهند. بر این مبنا نزدیک به ۲ درصد تولید ناخالص ایران صرف بخش دفاعی میشود و کشورمان در بین کشورها، رتبه ۹۳ را دارد. با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور و تنوع تهدیدات با نگاه راهبردی، حتماً باید یک سری تجدیدنظرهایی در بودجه دفاعی کشور صورت گیرد.
نکته راهبردی: دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این نکته کلیدی واقفاند که بنیه و توانمندی دفاعی- امنیتی کشور در طول ۴۰ سال گذشته همواره تکیهگاه مسئولان در عرصههای مختلف داخلی و بینالمللی بوده است؛ بهطوریکه امروزه جمهوری اسلامی ایران در منطقه پرمخاطره و پرچالش غرب آسیا، از امنیت پایدار، با توان و تجهیزات ساخت داخل برخوردار است. مضافاً با توجه به تغییر در صحنه نبردهای امروزی و پدیدار شدن وجهههای جدیدی از تهدیدات، موضوع تحقیقات و پژوهشهای دفاعی جزء اولویتهای قطعی نیروهای مسلح کشورمان است و برای رسیدن به این هدف راهبردی باید نیازمندیهای آنها در بودجهریزیها لحاظ گردد تا بنیه دفاعی متناسب با شرایط و تولیدات داخلی بهروز شود.
«ترور» از دریچۀ «مذاکره»
به بهانه ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده
1⃣. اگر دشمن دریابد که ما «احساسِ ضعف» میکنیم، «تردید»ش در ضربهزدن، به «یقین» تبدیل خواهد شد! آنقدر «ضربههای پیدرپی» وارد خواهد آورد که «گیج» و «گنگ» شویم و در برابرش به زمین بیفتیم؛ بیآنکه حتّی «جرأت» و «جسارتِ» دفاع از خویش را بیابیم!
2⃣. رهبرِ انقلاب، بارها به دولتِ روحانی تذکّر داد که به دشمن، «پیامِ ضعف»، ارسال نکنید! این دولت از آغازِ تبلیغاتِ انتخاباتیاش در سالِ نودودو تاکنون، کمترین کوتاهی و سستی در ارسالِ «پیامِ ضعف» به دشمن نداشته است! چنانکه با «تحریف»، وانمود کرد که راهحلِ گشایشِ اقتصادی، «مذاکره با آمریکا» است. روحانی، هم این وسوسه را به ذهنِ مردم افکند و معیشتِ مردم را «شرطی» کرد؛ و هم به آمریکا اطمینان داد که در ایران، هیچ اتّفاقی رخ نخواهد داد، مگر اینکه تحریمها برطرف شوند! آخرین «پیامِ ضعفِ» این دولت به دشمن، چشمامیدداشتن به بازشدنِ بابِ «مذاکرۀ مجدّد با آمریکا» بهواسطۀ تغییرِ رئیسجمهورِ آن بود! گویا تدبیر و امیدِ این دولت، وابسته به «معادلاتِ سیاسیِ آمریکا» است!
3⃣. وقتی بهگونهای با دشمن روبرو شویم که سراپا، «احساسِ نیاز و وابستگی» باشیم و به بهای مساعدتِ او، تمامِ «خطوطِ قرمزِ» خویش را زیرِ پا بگذاریم، او به «هیچ حدّی»، بسنده نخواهد کرد، بلکه فرصت را برای «پیشروی»، مناسب دانسته و میکوشد «سنگرهای بیشتر و مهمّتر»ی را فتح کند! بهعبارتدیگر، «عقبنشینی» و «انفعال» و «سازشجوییِ» ما، به ضررِ ما تمام خواهد شد. «دولتِ ضعیف» و «جامعۀ بهضعفکشاندهشده»، حریم و حصاری ندارد و دستخوشِ تعدّیِ دشمن قرار میگیرد.
4⃣ .تلختر و غمانگیزتر اینکه «دولتِ ضعیف» که همچنان، دلبسته و شیفتۀ مذاکره است، تلاش میکند تا «دانشمندِ هستهایِ» خویش را «دانشمندِ دفاعی» بخواند تا مبادا «خطِ جدیدِ مذاکره»، گزند و آسیبی ببیند! دولتِ جدیدِ آمریکا نیز میداند که «دولتِ ضعیف»، بیش از صدورِ چند بیانیّۀ رقیق و کلیشهای، قدمی برنخواهد، بلکه «رامتر» و «تسلیمتر» و «حقیرتر» از همیشه، برای آغازشدنِ مذاکره، لحظهشماری میکند! «صنعتِ هستهای»، «صنعتِ موشکی»، «فتوحاتِ منطقهای»، «معیشتِ مردم»، «عزّتِ ایرانی»، «قاسم سلیمانی»، «محسن فخریزاده» و … همهوهمه باید فدای «خطِ مذاکره با آمریکا» شوند!
5⃣. این «دانشمندِ هستهای»، قربانیِ عملیّاتِ شناسایی در متنِ «روندِ رسمیِ اعتمادسازیِ دولتِ ضعیف با آمریکا» شد، نه عملیّاتِ جاسوسی و تعقیب و مراقبتِ غیررسمی …! تفنگی که این گلولهها از آن شلیک شدند، در همان «دستِ چُدنیِ با روکشِ مخملی» قرار داشتند!
6⃣. بهراستی، ما بهای چهچیزی را میپردازیم؟! «اختلالِ دستگاهِ محاسباتی»؟! «اعتماد به دشمن»؟! «سادهلوحی و حماقت»؟! «نفوذِ رسمی»؟! بیجهت نبود که رهبرِ انقلاب گفت: مگس بر روی «زخم» مینشید! این «زخمها»، حاصلِ نیشِ خنجرِ «مذاکره» هستند که از پشت، بر پهلوی انقلاب فرومیآیند.
💠 روحانی چگونه چرتکه می اندازد؟!
✍ محمد ایمانی :
🔹حساب و کتاب آقای روحانی عجیب است:
💢دولت در لایحه بودجه سال آینده، فروش دو برابری نفت نسبت به قانون بودجه امسال را پیش بینی کرده است.
💢اما همزمان، نرخ پنج هزار تومانی دلار در قانون بودجه را به یازده هزار تومان افزایش داده است.
💢آقای روحانی می گوید این یعنی، کاهش نرخ ارز و افزایش ارزش پول ملی(!)
💢به گزارش بانک مرکزی، در سال 98، فقط 30 درصد درآمد نفتی پیش بینی شده در بودجه محقق شد؛
💢به عبارت دیگر، سقف پیش بینی دولت برای سال آینده، شش هفت برابر درآمد واقعی نفت در سال گذشته است؛
💢600 تا 700 درصد افزایش از کجا؟! این یعنی این که دولت، پنج ماه اول سال، بیش از کل بودجه هزینه کند (به بهانه این که درآمد چند برابر خواهد شد!) و دست دولت جدید را که از مرداد 1400 شروع به کار می کند، در پوست گردو بگذارد.
💢دولت اگر قرار است 2/3 میلیون بشکه (چند برابر بیشتر) نفت بفروشد و درآمد ارزی اش چند برابر شود، چرا نرخ رسمی ارز را دو برابر (گران) می کند و اسم آن را افزایش قدرت پول ملی می گذارد؟!
💢نرخ ارز در دولت روحانی، تا نُه برابر گران شد و حال آن که برخی افراد ساده دل، در جشن های برجامی خیال می کردند دلار 3700 تومانی، 1000 یا 500 تومان می شود.
🔹با وجود واقعیت های روشن و دو دو تا، چهار تای اقتصادی، آقای روحانی امروز گفته "بگذارید مردم شاد باشند"! مردمِ کجا را گفته؟!
⛔️ گناه نابخشودنی| بوسه بر پنجه گرگ با ارسال پیام ضعف
✅ روحانی: «همانطور که آن آدم کم سواد تاجر مسلک (ترامپ) یک کاغذ را خط خطی کرد، نفر بعدی (بایدن) یک کاغذ خوب بگذارد و قشنگ امضا کند تا سر جای اول برگردیم»
🔻 رهبرِ معظم انقلاب، بارها تذکّر دادند که به دشمن، «پیامِ ضعف»، ارسال نکنید ولی رصد اظهارات دولتمردان محترم بعد از پیروزی بایدن گواه این است که عده ای در داخل ، همچنان در انتظار خودکار در پنجه ی گرگ برای امضای قشنگ میباشند!!
🔹 اگر دشمن دریابد که ما «احساسِ ضعف» میکنیم، «تردید»ش در ضربهزدن، به «یقین» تبدیل خواهد شد! آنقدر «ضربههای پی در پی» وارد خواهد آورد که «گیج» و «گنگ» شویم و در برابرش با ترور ادراکی به زمین بیفتیم.
🔹 این یک حقیقت انکار نشدنی است که وقتی بهگونهای با دشمن روبرو شویم که سراپا، «احساسِ نیاز و وابستگی» باشیم و به بهای مساعدتِ او، تمامِ «خطوطِ قرمزِ» و عزت و مصلحت خویش را زیرِ پا بگذاریم، او به «هیچ حدّی»، بسنده نخواهد کرد.
🔹تجربه سالیان و خصوصاً ماه های اخیر هم حکایت از این دارد که در صورت ارسال سیگنال ضعف از داخل کشور، جای چشم انتظاری برای امضای قشنگ، باید منتظر رفتارهای زشت و خطرناک مستکبرانه دشمن باشیم.
🖌 رهبر حکیم انقلاب به زیبایی در گام دوم انقلاب فرمود: بوسه زدن بر پنجه گرگ گناه نابخشودنی است.
🔴 اردوغان تحقیر شد اما عبرت نگرفت‼️
🔻 اردوغان با رویای نو عثمانی، می خواست در سوریه و عراق مرتکب سیاست غلطی بشود اما نتوانست. او در توهم احیای امپراتوری عثمانی بود که ناگهان دید کودتا گران فرش زیر پایش را کشیده اند. و اگر حمایت ایران نبود، ابقای او و دولتش بسیار دشوار می شد.
🔹او اما به جای قدرشناسی از حمایت ایران، دوباره توهم زده و این بار در باکو، شعری را که در ایران، در باره جدایی جمهوری آذربایجان از ایران بزرگ خوانده می شود، بر عکس خوانده است!
🔹 اردوغان با وجود لفاظی علیه صهیونیست ها، در ماجرای فتنه انگیزی در سوریه و عراق، در خدمت نقشه "صهیونیسم مسیحی" عمل کرد؛ اما از همان ها، در ماجرای کودتای پنج سال قبل خنجر خورد.
🔹با این وجود، گویا او هنوز عبرت نگرفته، که در فتنه انگیزی صهیونیسم مسیحی در منطقه قفقاز، باز هم پذیرفته نقش پادویی را ایفا می کند. او بلا تردید، نتیجه این بلاهت و خوش رقصی را خواهد دید؛ همچنان که صدام و محمد مُرسی، هر کدام به نوعی، نتیجه خوش رقصی های شان را دیدند و چشیدند.
🔹مرُسی هم که از نظر اخوانی بودن به اردوغان نزدیک بود، توهم زد و ضمن مقابله جویی با جبهه مقاومت (به رهبری ایران)، به دشمنان ملت های مسلمان اعتماد کرد؛ تا آن که در اثر کودتا به زیر کشیده شد و در غربت زندان، در تنهایی مُرد. بدون هیچ سر و صدایی در دنیا.
🔹اردوغان یک بار از خطر جست و اگر اندکی درایت و عبرت اندوزی داشت، پا در همان باتلاقی نمی گذاشت. او یک تا حد غرق شدن پیش رفت و با حمایت ایران، نجات یافت. اما گویا کم حافظگی و سفاهت، در کمین وی نشسته و این می تواند یک سیاستمدار را نابود کند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 【 آذربایجان جزء لاینفک ایران】
🔴 از سیگنال های پاستور تا شکایت از روحانی‼️
🔻 نهاد قانونونگذاری در نظام های دموکراتیک ابزارهای قدرتمندی هستند که میتواند در بزنگاه ها پشتیبان دولت ها در تحمیل اراده ملت به بیگانگان باشد.
🔹 بعد از مصوبه مجلس شورای اسلامی برای لغو تحریم ها، سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن در یک تغییر موضع اعلام کرد به برجام برمیگردیم و تحریم ها را هم بر میداریم تا ایران هم برگردد و بعد مذاکره جدید میکنیم. تغییر ادبیات سالیوان و پاره شدت چًرت تروئیکای اروپایی و واکنش های حداقلی اتحادیه اروپا نشان دهنده این است که هر جا بر مواضع ایستادگی شود طرف مقابل عقب نشینی میکند.
🔹در این میان رسانه های غربی قویاً تلاش میکنند برای القای دو دستگی در کشور ما با تکنیک برجسته سازی و دیس اینفورمیشن های سیاسی در کشور ما اثرات مواضع ایران را به حداقل برسانند.
🔹تداوم این مسیر نیاز به وحدت و انسجام داخلی کشور در حوزه ی سیاست خارجی است و تداوم مطالبه و حمایت افکارعمومی از قانون مجلس است.
🔹هرگونه اقدام وحدت شکن در این بزنگاه حساس خطای راهبردی محسوب میشود . در روزهای اخیر ارسال سیگنال های وحدت شکن ساکنان پاستور از یکسو و از سویی دیگر طرح شکایت از رئیس جمهور در فضای مجازی از سوی برخی کاربران ، مصداق بازی در زمین رسانه های بیگانه میباشد و محکوم است.
🖌 رهبر حکیم انقلاب فرمود: «هر کاری که دشمن را عصبانی کند، خوب و درست است و در مقابل همگان باید از هر کاری که دشمن را جری و روحیه آن را تقویت کند، اجتناب کنند.»
هدف از اعزام بمبافکن بی۵۲ به منطقه⁉️
روز پنجشنبه گذشته فرمانده مرکزی آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که دو فروند بمبافکن استراتژیک بی ۵۲ از پایگاه هوایی بارکسدیل در ایالت لوئیزیانا به خاورمیانه پرواز کردند. در این خصوص چند نکته دارای اهمیت است:
1⃣نمایش نظامی همواره برای اقدام نظامی صورت نمیگیرد. وقتی عرصه نمایش نظامی با تبلیغات گسترده همراه میشود، نشان دهنده ترس طرف مقابل از اقدامات تهاجمی احتمالی است. در این شرایط تجهیزات نظامی پشتوانه عملیات روانی و تبلیغاتی میشود تا طرف مقابل را از اقدام و برنامههای خود منصرف نمایند.
2⃣فرمانده تروریستی سنتکام اعلام کرده است که این بمبافکنها در راستای ایجاد بازدارندگی در برابر اقدامات تهاجمی ایران اعزام شدهاند؛ در این خصوص آمریکاییها به خوبی میدانند که سیستم راداری و پدافندی جمهوری اسلامی ایران روزانه تمامی پروازهای آنها حتی هواپیماهای پنهانکار نسل پنجمی را مورد رصد و پایش قرار میدهد و بمب افکن قدیمی بی ۵۲ با سطح مقطع راداری بزرگ در مقابل آن کاملاً آسیبپذیر است.
3⃣این اقدام برای بار دوم است که در یک ماه گذشته رخ داده و نشان میدهد که آمریکاییها برتری راهبردی خود در منطقه را که متکی به تجهیزات نظامی بوده را از دست داده و این اقدام در راستای موازنهسازی و پر کردن خلا حضور ناوگروه هواپیمابر نیمیتز صورت میگیرد.
4⃣یقیناً اعزام این دو فروند بمبافکن به سفارش حاکمان مرتجع و وابسته منطقه صورت گرفته است. برآورد آنها این است که جمهوری اسلامی با توجه به کاهش نیروهای آمریکا در منطقه و فرآیند انتقال قدرت در آمریکا، در ایام نزدیکی به سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ترور شهید فخری زاده، دست به انتقام خواهد زد.
# این اقدام آمریکا فاقد ارزش عملیاتی برای تولید بازدارندگی در مواجهه با اقدام احتمالی جمهوری اسلامی ایران بوده و به هیچ عنوان تهدید را معتبر نمیکند و صرفاً در سطح عملیات روانی برای دلگرمی و اطمینان بخشی به حافظان منافع آمریکا در منطقه دارای اعتبار است. تردیدی نیست که جمهوری اسلامی تصمیم گرفته است از تروریستها و تولید کنندگان شرّ در منطقه انتقام سخت بگیرد، در این راه هم اراده لازم را دارد و هم ابزارهای تحقق آنرا. یقیناً دو فروند بی۵۲ نمیتواند برای مقابله با آن ایجاد بازدارندگی نماید.