⭕️ انتخابات حماسه بود | خام خونآشامان نشوید
✍ محمد ایمانی
🔻 ۱ - آمریکا، انگلیس و اسرائیل، به واسطه انتخاب آقای رئیسی و پیشبینی روی کار آمدن دولتی باانگیزه و انقلابی، ضربه کمنظیری از ملت ایران خوردهاند. اما پادوهای آنها پس از ناکامی در مأموریت اول، اکنون تقلا میکنند حقیقت پیروزی بزرگ ملت ایران و شکست سهمگین دشمنان او را تحریف کنند. حتما میزان مشارکت و تحلیل علل نوسان آن مهم است و باید آسیبشناسی شود. اما مهمترین اتفاق انتخابات، شکست اردوگاه دروغی است که به مدت چند ماه، در حال اجرای سنگینترین عملیات روانی برای تمدید «مدیریت منفعل نسبت به غرب» و ممانعت از انتخاب رئیسجمهور انقلابی بود.
🔻 ۲ - موضوع کاهش مشارکت را باید درست روایت کرد. از تأثیر حداقل ده درصدی کرونا بر اساس پیشبینی همه مراکز نظرسنجی که بگذریم، بسیاری از مردم چند سال است با نتایج سوء مدیریت برخی دولتمردان، دست و پنجه نرم میکنند. در واقع کشور همزمان با تحریم دشمن، گرفتار سوء مدیریت داخلی بوده است. مردم در هفت، هشت ماه گذشته، شاهد دستورهای پیاپی گرانی از سمت دولت، دپوی چندباره میلیونها تن کالا در گمرکات و بنادر، کمیابی کالاهای اساسی، و معضل مسکن و اجارهبها بودهاند.
🔻 ۳ - به نظر میرسد بخشی از سروصدا و هیاهو درباره میزان مشارکت، لاپوشانی ناکامی انتخاباتی و ضمنا تلاش برای ترمیم شکاف عمیقی است که در جبهه اصلاحات رخ داد و موجب عبور رسمی از تحریمیهایی مثل موسوی و برخی احزاب همسو شد. این همان شکافی است که در اثر ریزش پایگاه اجتماعی، ابتدا «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» (شعسا) را در بحبوحه انتخابات مجلس به انحلال کشاند و سپس در «نهاد اجماعساز اصلاح طلبان» (ناسا)، موجب دودستگی شد. این شکاف، میان آنهایی است که میخواهند زیر سقف ایران و جمهوری اسلامی باشند، و آنها که پا در مسیر بیبازگشت خیانت گذاشتهاند.
🔻 ۴ - خبر مهم انتخابات، تغییر ریل دولت به خدمتگزاری و اعتماد و اتکا به ظرفیتهای بزرگ کشور است. اما هیاهوی بزرگی به راه افتاده تا این خبر بزرگ را غیب کند یا از چشمها بیندازد. این پیروزی، به اندازه انتخابات مجلس و شاید بیش از آن ارزشمند است، بهویژه اینکه نرخ مشارکت در این دو سال، ۷ درصد افزایش یافته است. آقای رئیسی با وجود حجم بیسابقه تخریبها، به اندازه دو رئیسجمهور قبلی در اولین دوره انتخاب آنها (سالهای ۸۴ و ۹۲) رای کسب کرده؛ اما با وجه تمایز «رعایت اخلاق و انصاف». او فقیه و حقوقدانی متخلق است که به جای هوچیگری سیاسی، مبارزه واقعی با فساد دانهدرشتها کرده است. رئیسی همانقدر که به شخصیت محبوب ملی در این سالها تبدیل شده، مغضوب مفسدان دانهدرشت و کابوس شبانهروز آنهاست.
💠 چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
🔻فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
🔹 نکات تحلیلی: بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهور منتخب نیز میبایست بیشتر توان خویش را بر رفع معضلات اقتصادی متمرکز کند.
1- در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفها را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر این مدیریت است. برای مثال در بخش تولید، یک تفاوت معنادار میان نگاه برونزا با اولویت رفع تحریم، یا نگاه درونزا با اولویتبخشی به حمایت از بنگاههای کوچک و مولد وجود دارد.
2- بههرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت. برآوردها نشان میدهد که برای ایجاد قدرت خرید سال ۹۲، نیازمند حداقل ۶ سال رشد اقتصادی بالای ۵ درصد هستیم.
3- در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4- بااینوجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد.
نکته راهبردی: ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و درد دل آنها را شنیدن قرار گیرد، قطعاً میتواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
♨️دلایل کاهش مشارکت چیست؟
یکی از سؤالاتی که این روزها در مورد انتخابات پرسیده میشود این است که چرا میزان مشارکت مردم در این انتخابات پایینتر از سایر انتخاباتها بود؟
🔻 برخی از دلایل مستند کاهش مشارکت به شرح زیر است:
1️⃣ درصد مشارکت در دورههای مختلف ریاست جمهوری بدین شرح است:
دوره اول ۶۷.۴۱ درصد، دوره دوم ۶۴.۲۳ درصد، دوره سوم ۷۴.۲۶ درصد، دوره چهارم ۵۴.۷۸ درصد، دوره پنجم ۵۴.۵۹ درصد، دوره ششم ۵۰.۶۶ درصد، دوره هفتم ۷۹.۹۲ درصد، دوره هشتم ۶۶.۷۷، دوره نهم ۵۹.۷۶ درصد، دوره دهم ۸۴.۸۳ درصد، دوره یازدهم ۷۲.۹۴ درصد، دوره دوازدهم ۷۳.۳۳ درصد و دوره سیزدهم ۴۸.۸ درصد.
2️⃣ عوامل متعددی برای کاهش میزان مشارکت نسبت به سایر انتخاباتها بیان میشود؛
🔸اول؛ عملکرد ضعیف آقای روحانی بزرگترین ضربه را به جمهوریت نظام و کاهش مشارکت زد و جمع زیادی از کسانی که در دوره قبل به وی رأی داده بودند را از شرکت در انتخابات منصرف کرد.
🔹دوم؛ در تمام نظرسنجیها میزان رأی منفی به آقای رئیسی بسیار پایینتر از سایر نامزدها بود و حتی بر اساس نظرسنجیهای قبل از انتخابات ۶۸.۱ درصد از افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند، اعلام کرده بودند در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد.
🔸سوم؛ وضعیت معیشت، تورم، رشد نقدینگی باعث نارضایتی بخشهایی از جامعه حتی حامیان سابق دولت شده بود. در نظرسنجی بسیج مشکلات روزافزون اقتصادی با حدود ۳۰ درصد مهمترین عامل تردید پاسخگویان برای شرکت در انتخابات بیان شد و ۲۸ درصد هم اعلام کردند که به خاطر عملکرد دولت فعلی در انتخابات شرکت نمیکنند. این نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت در کاهش مشارکت نقش داشته است و نمیتوان بهسادگی از کنار آن گذشت.
🔹چهارم؛ بیماری کرونا بهعنوان یک عامل مؤثر بر کاهش مشارکت نیز مؤثر است که در نظرسنجیها حدود ۲۸ درصد اعلام کرده بودند بر عدم مشارکت تأثیرگذار است.
3️⃣ در همه دورههای ۱۳ گانه ریاست جمهوری، میانگین مشارکت ۶۵ درصد بوده است و حدود ۳۰ درصد در همه انتخاباتها شرکت نداشتهاند؛ بنابراین عدم مشارکت بخشی از جامعه، صرفاً مربوط به این دوره از انتخابات مربوط نمیشود.
👈نکته پایانی:
همانگونه که در آمارها بیان شد، نباید کاهش مشارکت را تک علتی دنبال کنیم و دلایل مختلفی در بروز آن نقش داشتهاند. بااینحال، رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه ملت ایران است و باید از همه ظرفیتهای انسانی کشور بدون توجه به قطببندیهای سیاسی استفاده کند.
📌 یکبار برای همیشه....
قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ادعای برخی رسانه های آن ور آبی و به دنبال آن ، برخی جریان ها و رسانه های داخلی این بود که آیت الله رئیسی، به عنوان رئیس جمهور تعیین شده است!
در این یادداشت ، برای روشن شدن این تردید ،چند شباهت و تفاوت را در ۵ انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی( سال های ۶۸،۷۶، ۸۴،۹۲،۱۴۰۰) بررسی می نماییم.
1- در سه انتخابات ۷۶،۸۴،۹۲ در فضای سیاسی کشور، درست مثل انتخابات اخیر، اینگونه القاء شد که ناطق نوری، هاشمی رفسنجانی و قالیباف پیروز انتخابات هستند. اما نتیجه طور دیگری رقم خورد. شاید سئوال کنید که چرا آنان شکست خوردند؟ یکی از دلایل اصلی شکست این شخصیت ها آن بود که این افراد ، به عنوان نماد ادامه وضع موجود معرفی شدند . ناطق در سال ۷۶ ادامه دهنده راه هاشمی ، هاشمی در سال ۸۴ ادامه دهنده راه خاتمی و قالیباف ادامه دهنده راه احمدی نژاد معرفی شد.
مردم که در هر دوره ی ذکر شده، از روند اداره ی کشور و مشکلات آن خسته شده بودند، طبیعی بود که به نامزد منتقد وضع موجود رای بدهند. پس رقبای ایشان یعنی خاتمی در سال ۷۶، احمدی نژاد در سال ۸۴ و روحانی در سال ۹۲ پیروز انتخابات گردیدند.
حال باز می گردیم به انتخابات ۱۴۰۰ .
یکی از دلایل اصلی رای آوری جناب آقای رییسی ، انتقاد از وضع موجود و شعار ضد فساد و ضد ناکارآمدی ایشان بود. بنابر این براساس آنچه پیشتر بیان شد، طبیعی بود که مورد توجه مردم واقع شود.
حتی برخی تحلیلگران اصلاح طلبان ماه ها پیش از انتخابات و اصلا قبل از اعلام نامزدی آقای رییسی ، پیروزی وی را در صورت حضور در انتخابات پیش بینی می کردند. لذا این اطلاق که رییسی رییس جمهور از پیش تعیین شده است، بی معناست.
2- نکته دیگر اینکه پیروزی خاتمی در سال ۷۶ و رییسی در ۱۴۰۰ دارای شباهت ها و تفاوت هایی است. شباهت از این جهت که هر دو منتقد وضع موجود بودند و تفاوت در اینکه ، تیم رسانه ای خاتمی، انتخابات را در یک دو قطبی قرار داد و شایعه تقلب (بنویسید خاتمی ، می خوانند ناطق)، خطبه های مرحوم هاشمی ، پوستر سلام بر سه سید فاطمی، شعارهایی چون : جامعه مدنی، توسعه سیاسی و آزادی و... توانست با کسب ۲۰ میلیون ، پیروز انتخابات شود ولی ،رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ نه از دوقطبی بهره ای برد و نه تیم رسانه ای او کار خاصی انجام داد! اما آنچه باعث پیروزی رییسی شد ، عملکرد مثبت او در قوه قضاییه و امیدواری مردم برای ریشه کنی فساد و نوید کارآمدی و بهبود اوضاع بود.
3- شباهت انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات ۶۸ نیز در این بود که پس از رحلت امام خمینی ره و انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان رهبری انقلاب اسلامی، عملا تمام نگاه ها به سمت رییس مجلسی رفت که یار امام و از السابقون انقلاب بود.
آقای هاشمی مطابق با پیش بینی ها پیروز انتخابات شد و کسی نگفت انتخابات مهندسی شده است!
در انتخابات ۱۴۰۰ هم به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی و نارضایتی های مردمی، موجب شد مردم به آیت الله رئیسی که یکبار در سال ۹۶ به دلیل تخریب ها و ... از سوی روحانی ،از رفتن به پاستور جا مانده بود، اینبار عازم این ساختمان شود.
🔴 درسآموزی از انتخابات
🔹چرا انتخابات سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری درسآموز است؟ مهمترین درسهای انتخابات چیست؟
🔹انتخابات ایران در حالی برگزار شد که مردم و کشور همزمان با چند رویداد و موضوع مواجه بودند.
۱)اعمال و تداوم سیاست فشار حداکثری آمریکا
۲)ناکارآمدی غربگرایان در دولت روحانی ۳)جنگ روانی دشمنان و بدخواهان برای تحریم انتخابات و کاهش مشارکت ۴)همهگیری بیماری کرونا به ویژه در موج چهارم
۵)گلهمندی و دلخوری فراگیر مردم از وعدههای دروغ و عملینشده
۶)شرایط بد معیشتی با بالاترین نرخ تورم طی هفتاد و پنج سال اخیر
۷) اختلال در فرآیند اخذ رای در هنگام برگزاری انتخابات
🔹در چنین شرایطی آگاه بودن مردم از وضعیت و مشارکت پنجاه درصدی آنان در انتخابات، درس عظمت ملت ایران بود که آن را به رخ جهانیان کشاند. سیلی محکم مردم به دشمنان، ضدانقلاب خارجه نشین و بدخواهان داخلی که مترصد براندازی بودند؛ یکی از درسهای مهم انتخابات بود. اعتماد مردم همزمان به فرآیند انتخابات و جریان انقلابی، برای تغییر وضع موجود، درس دیگر انتخابات بود. انتخابات این درسآموزی را داشت که گفتمان انقلاب همچنان برای حل مشکلات در جامعه معتبر است. انتخابات اخیر نشان داد مشارکت بیش از آنکه به دو قطبی سازیهای کاذب و غلط و همچنین رقابت سیاسی در انتخابات ربط داشته باشد به رضایتمندی اجتماعی وابسته است. و البته درسهای دیگر...که باید روایت شوند تا در تاریخ افتخارات انقلاب و مردم ثبت و ضبط گردد.
✍ دکتر رضا سراج
✡️ خاتمی؛ از عوامل عدم مشارکت
♨️ محمد خاتمی از سران فتنه گر جبهه اصلاحات در بیانیه ای که پس از برگزاری انتخابات صادر کرده، با پررویی هرچه تمام تر نظام را عامل عدم مشارکت مردم در انتخابات معرفی کرده است.
♨️ او که خود با تکرارهای بیجایش، از عوامل اصلی وضعیت فلاکت بار فعلی است، در این بیانیه دست پیش گرفته و با خودنمائی، از کسانی که در انتخابات حضور نداشتند سر تعظیم فرود آورده است.
♨️ خاتمی عدم حضور مردم در انتخابات را ناامیدی و دلسردی مردم از نظام تعبیر کرده است. این در حالی است که دولت مورد حمایت شخص او عامل دلسردی وعدم حضور مردم در انتخابات بوده است.
♨️ خاتمی در واقع باید نگران کلاه خود و هم حزبی هایش باشد. آراء فاجعه بار جبهه اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر مؤید این امر است که غالب مردم از عملکرد اصلاح طلبان به شدت دلخور هستند.
♨️ به نظر می رسد خاتمی و یارانش به جای دادن بیانیه های این چنینی، برای جلوگیری از حذف کامل توسط مردم، باید فکری به حال وضعیت اسفناک اصلاح طلبان در اذهان اقشار خاکستری کرده و با بازساری خود و حرکت در درون نظام بتوانند در انتخابات های آینده حرفی برای گفتن داشته باشند.
📌تعطیلی ۴۰۰ صرافی ایرانی بخاطر FATF
🔹محسن قمصری مسئول فروش نفت ایران در دولت روحانی گفته به دلیل رعایت ضوابط fatf ، ایران اطلاعات صرافی هایی که پول ایران را منتقل میکردند در سال ۹۶ در اختیار طرف های خارجی گذاشته است. با این اطلاعات دشمن سراغ این صرافی ها رفته و آنها را تعطیل کرده است و همین باعث شروع افزایش قیمت ارز در سال ۹۶ شد.
🔹همتی گفت: کشور معطل FATF مانده و زیر بار فشار تحریم است ولی نمیگوید به این شیوه به دست خودمان تحریم ها را سخت تر میکنیم و خودمان باعث شده ایم قیمت ارز بالا برود.
🔴 تیم جرم شناسی کانادا: حادثه هواپیمای اوکراینی عمدی نبود.
♦️دولت کانادا با انتشار نتایج هشت ماه تحقیقات مستقل درباره سقوط هواپیمایه اوکراینی، از فقدان شواهد مبنی بر تعمدی بودن این حادثه خبر داد.
♦️کانادا بعد از هشت ماه انتظار، گزارش جرم شناسی خود را درباره ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی که در آسمان ایران دچار سانحه شد؛ منتشر کرد.
♦️تیم جرم شناسی به هیچ شواهدی مبنی بر تعمدی بودن این حادثه دست نیافته است.
💠توجه کرده اید؟
از نیمه سال١٣۶٠که امام خمینی(ره) اجازه ورود روحانیت به عرصه اجرایی را صادر کرد تا کنون ١١ بار انتخابات ریاست جمهوری داشته ایم و علیرغم وجود کت و شلوری ها در صحنه رقابت، ٩ بار مردم به روحانیت اعتماد و رای داده اند.
این در حالی است هیچ قشری اندازه روحانیت مورد تخریب نبوده.
چی تحلیل می کنید؟
#نفی سکولاریسم
🔴 فروش کشور به دشمن، نتیجه قطعی راه کار روحانی برای مذاکرات است.
✍️ حسین شریعتمداری
🔹جناب ایشان (حسن روحانی) درباره مذاکرات وین و چگونگی لغو تحریمها، راهکاری ارائه کردند که فروش کشور به دشمن و تبدیل ایران به یکی از دولتهای فقیر و غارتشده و دستنشانده آمریکا نتیجه قطعی آن خواهد بود !
🔹رئیسجمهور محترم در جلسه دیروز دولت فرمودهاند؛ « اگر بخواهند همین امروز ما میتوانیم تحریمها را تمام کنیم، نه فردا، همین امروز، همین امروز دوم تیر، برویم همین الان اختیارات را بدهیم به آقای دکتر عراقچی، پا شود برود وین در عرض چند روز توافق را نهایی کند و اعلام شود تحریمها برداشته شده است»!
🔹این چه اختیاراتی است که اگر جناب دکتر عراقچی داشته باشد ظرف یک روز به تحریمها خاتمه میدهد و کاری که جنابعالی طی ۸ سال قادر به انجام آن نبودهاید را یک روزه به انجام میرساند؟!
🔹بدون کمترین تردید میتوان فهمید که منظور آقای روحانی از اختیاراتی که میتواند ظرف یکروز به تحریمها خاتمه بدهد چیست؟! باید به همه خواستههای آمریکا بیکم و کاست تن بدهیم!
🔹ملت غیور و جوانان جانبرکف این کشور نمردهاند که جنابعالی در لفافه نسخه فروش ایران و مردم شریف و پاکباخته این مرز و بوم را میپیچید ! جناب آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست !
🔴 منطقه را دریابید، برجام ۲۰۱۵ هرگز احیا نمیشود!
🔹 آقای رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در مذاکرات وین در آخرین اظهر نظر خود بهطور صریح اعلام کرد «ما گفتهایم که آماده رفع تحریمهایی هستیم که برای بازگشت ما به برجام لازم است، اما همه تحریمهایی را که دولت ترامپ اعمال کرد رفع نخواهیم کرد.
🔸 چیزی که ایرانیها میخواهند رفع تمامی تحریمهایی است که بعد از سال ۲۰۱۸ توسط دولت رئیسجمهور ترامپ اعمال شد. این خواسته زیادی است».
✅ در مطالب قبلی هم نوشتهام آمریکا هرگز زیربار رفع تمام تحریمهای کلیدی و آنچه که برداشتن آنها برای ما مهم است، نمیرود. تا الان نیز فقط به رفع تحریمهایی رضایت داده که جزو تحریمهای درجه ۲ و ۳ هستند.
🔹 برجام سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ هرگز احیا نخواهد شد. آمریکا دنبال یک برجامپلاس است؛ چیزی که ایران هرگز زیر بار آن نخواهد رفت. اینکه رابرت مالی سیاست ایران مبنی بر رفع تحریمهای ترامپ را «درخواست زیادی» نام میبرد سخن تکاندهندهای است که نباید آن را دست کم گرفت!!
🔸 دولت جدید به جای تمرکز بر برجام، گسترش و تعمیق همکاریهای منطقهای با ۱۵ کشور همسایه بعلاوه چین و هند را در اولویت قرار دهد. گسترش همکاریهای منطقهای که در دولت آقای روحانی در درجه چندم اهمیت قرار داشت، راهکار اصلی حل و فصل مشکلات ناشی از تحریم است.
💢 وقتی میزان صادرات ایران به عراق ۱۰ برابر صادرات به کل کشورهای اروپایی است یا میزان صادرات به افغانستان ۳ و نیم برابر صادرات به ۲۸ذکشور اتحادیه اروپاست، چرا باید این فرصت مغتنم و کمهزینه را با آویزان شدن به برجام، به حاشیه راند.
مراسم گرامیداشت هفته قوه قضائیه وتجلیل ازمقام شامخ شهدای فاجعه خونین ۷تیربه ویژه شهیدمظلوم دکتربهشتی، وبزرگداشت هفته افشای حقوق بشرآمریکایی(۶تا۱۲تیرماه) زمان:دوشنبه شب مورخ۱۴۰۰/۴/۷
بعد از نمازمغرب وعشا مکان:مسجدفاطمیه(س)واقع در چهارراه شهیدمدرس،ابتدای خیابان حکیم نصرالله،فرعی۳
ستادبرگزاری مراسم شهرستان شهرضا
🔴 چرا رئیسی را رئیس جمهور مقاومت مینامیم.
🔺 تقریبا همه روسای جمهور ایران مورد احترام محور مقاومت بوده اند که میتوان سفرهای تاریخی خاتمی و احمدی نژاد و آن استقبال های نادر را در لبنان به یاد آورد، اما پس از بحران های یک دهه اخیر در غرب آسیا که دو رئیس جمهور فعلی و پیشین چندان در حمایت از محور مقاومت جدی نبودند و یکی علنا برضد آن بود.
🔻لزوم یک دولتمرد دغدغه مند در راس دولت ایران که میدان را فدای مذاکرات بی پایه نکند شدیدا احساس می شد، و رئیسی همان کسی است در این یک دهه بحرانی، مقاومت منتظرش بود، کسی که از سال ها پیش با همه رهبران مقاومت از مقاومت فلسطین گرفته تا مقاومت اسلامی عراق و لبنان روابط نزدیکی داشته است.
🔻 رئیس جمهور آینده ایران، تنها رئیس دولت ایران نیست، وی فردی فراتر از مرزهای ایران است که تصمیماتش بر همه محور اثرخواهد داشت، استقبال بی سابقه از پیروزی وی که نمونه آن را در پیام های دیگر رهبران مقاومت از شیخ ابراهیم زکزاکی در نیجریه تا سید حسن نصرالله در لبنان تا فرماندهان رهبران انصارالله و عهد الله در یمن و عراق میتوان مشاهده کرد.
*دو کلمه حرف حساب*
*بزرگان گفته اند: چهل تا عاقل را میشود با یک حرف منطقی قانع کرد*.
*ولی یک احمق را نمی شود با چهل بار حرف منطقی قانع کرد*
*☘️حسنی مبارک گفت نباید به آمریکا اعتماد می کردم*
*☘️معمر قذافی گفت:بزرگترین اشتباه عمرم اعتماد به آمریکا بود*
*☘️محمد مرسی گفته است. اشتباه استراتژیک من و عامل اصلی شکست انقلاب مصر اعتماد به آمریکا بود*
*☘️بن علی گفت: دلیل سقوط من اعتماد بیجای من به آمریکا بود*
*☘️منصور هادی در یمن گفت: اگر فریب آمریکا را نمی خوردم در قدرت باقی می ماندم*
*☘️تمام تاریخ نگاران.*
*معاصر در کشور معتقدند دلیل سقوط دولت مردمی مصدق و کودتای 28* *مرداد 1332 بدلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا بود*
*☘️صدام در لحظه اعدامش گفته بود: این طناب دار را آمریکائیها به گردن من انداختند*
*☘️در کتاب پاسخ به تاریخ ص 278 محمد رضا شاه در آخرین روزهای عمرش می گوید: دلیل فروپاشی سلطنت من اعتماد به آمریکا بود*
*🔺یعنی حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و خدمت به آمریکا، فهمیده بود که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد*
*☘️*جمله معروف شاه:*
*... آن زمان که صاحب قدرت بودم تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دو جانبه برقرار است شاید این اطمینان و اعتماد یک اشتباه_بود ..."*
*📚 کتاب پاسخ به تاریخ، نوشته محمدرضا پهلوی، صفحه ۲۷۸*
*حالا کسانی که همچنان امیدوارند تا آمریکا برایشان آستین بالا بزند و مشکلاتشان را حل کند چقدر شعور دارند؟؟؟؟*
🔴 برادرِ روحانی چوب لای چرخ دولت گذاشت/ رای همتی ممکن بود با حمایت خاتمی کمتر شود
👤 محمدعلی وکیلی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹در همه ادوار گذشته روسای جمهور دلشان میخواست دولت اجماعی بهمنظور دسترسی به کارآمدی ایجاد کنند؛ اما شعاع قدرت مانع آنها شد.
🔹شعاع قدرت احزاب و اطرافیان رئیسجمهور و ذینفعان جناحی هستند که با انحصارطلبی مانع از تشکیل دولتهای اجماعی درگذشته شده اند، مثلا در دوران روحانی برادر او و برخی نزدیکانش مانع از آن شدند که دولت کارآمد شود.
🔹آنها روحانی را به سمت خودشان کشانده و چوب لای چرخ دولت گذاشتند. اما رئیسی متفاوت با روحانی است؛ او در لایههای بالای نظام مقبولیت داشته و برخلاف روحانی از ویژگیهای اخلاقی برخوردار است، ازاینرو میتواند بر شعاع قدرت غلبه کند.
🔹این دسته که پای صندوق رأی نیامدهاند؛ از نظام قهر نکردهاند، بلکه به اصلاحطلبان و دولت وابسته به آنها اعتراض دارند
🔹حتی اگر همتی امضاء خاتمی و جبهه اصلاحات را نیز میگرفت؛ رأی او بیش از نتیجه لیست جمهور در انتخابات شورای شهر تهران نشده و حتی ممکن بود سبدش از همین رأی فعلی نیز کوچکتر شود.
🔹اصلاحطلبان باید تعریف کنند در جمهوری اسلامی هستند یا بر آن!/ متأسفانه مشخص نیست که متولی اصلاحات چه کسی است، آیا اصلاحطلبانی که خودشان را در نظام تعریف میکنند را باید صاحب این جریان دانست یا امثال تاجزاده و حجاریان را که در جبهه براندازان قرار دارند.
🔹ما قربانی دولبه قیچی شده ایم. یکی اصلاحطلبان رادیکال که زبان براندازان خارجی و منافقین است و دیگری لیبرالهای حزب کارگزاران که فرزندخوانده سرمایهداری جهانی شده است. این دودسته اصلاحات را از درون تهی و بی هویت کرده است./ مشرق نیوز
🔰 تحلیل رهبر انقلاب از معنای آراء باطله این دوره از انتخابات
🔻 حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: بعضیها روی آراء باطله تکیه میکنند. آراء باطله دلیل چیست؟ آراء باطله دلیل جدایی آن افراد از نظام است؟ ابداً، ابداً. عکس قضیه است.
آن کسی که میآید در شعبهی رأیگیری میخواهد رأی بدهد، با صندوق قهر نکرده، میخواهد رأی بدهد، نگاه میکند میبیند شخصی که قبول دارد در این مجموعهی نامزدها نیست، خب این چه کار کند؟ میتواند قهر کند بگوید حالا که شخص مورد نظر من در فهرست این نامزدها نیست من رأی نمیدهم، میتواند برود، اگر قهر نکرد، نرفت و رأی داد و اسم همان شخص را نوشت که این میشود آراء باطل یا رأی سفید انداخت، پس این پیداست که به صندوق رأی علاقمند است، پیداست که با صندوق رأی قهر نکرده، پیداست که به نظام علاقمند است.
بعضی ها روی این چیزهای بیخودی همینطور مدام تحرک و حرف و گفت و تحلیلهای غلط و اینها میکنند. ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
🔰رفتار بعد از انتخابات مسئولان و نامزدها از نعمات الهی بود
👈🏻 این را مقایسه کنید با انتخابات آمریکا و اظهارات آنها
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: یک نکتهای که جای این دارد که انسان خدا را شکر بکند این است که بعد از انتخابات و پیروزیِ نامزدِ موردِ قبولِ مردم با رأی خوب و بالا، درصد بالا بحمداللّه، برخورد مسئولان کشور برخورد خوبی بود.
این نشان طمأنینه و آرامش روحی لازم در کشور است. این که مسئولین درجهی اول و طراز اول کشور بیایند با رئیسجمهور منتخب ملاقات کنند و دیدار کنند و حرف بزنند و اظهارنظر کنند، تبادل نظر کنند، این کار خیلی خوبی است.
این که نامزدهایی که رأی نیاوردند به نامزدی که رأی آورده تبریک بگویند و اظهار علاقه و ارادت بکنند این کار خیلی خوبی است، این هم جزو نعم الهی است.
امیدواریم انشاءاللّه خدای متعال روز به روز این جهتگیریها را برای کشور ما افزایش بدهد، این را مقایسه کنید با رفتار آمریکاییها که بعد از آنی که یکی پیروز شد آن دیگری با او چه جوری رفتار میکرد، حرفهایش و اظهاراتش و اینها که یادتان است... ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
🔰همه نامزدها گفتند مشکلات اقتصادی راه حل دارد و بن بست وجود ندارد
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: تنوع سلیقهها در مناظرههای انتخاباتی مشاهده شد و پیدا بود. اما همهی این نامزدهای محترم بر این معنا متفق بودند که مشکلات اقتصادی کشور راهحل دارد.
درست نقطهی مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد اعلام کند که راهحل وجود ندارد.
همهشان متفق بودند راهحل دارد، منتها این میگفت راهحل من درست است، آن میگفت راهحل من درست است اما همه وجود بنبست را انکار کردند، این خیلی چیز مهمی است. ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
⁉️ مگر این سید چه کرده بود که این همه دشمن داشت؟
🔹«سیدمحمد حسینی بهشتی» پیش از انقلاب، مبارز بود و سروکارش با ساواک بود و پساز انقلاب رئیس دیوان عالی کشور بود و نایبرئیس مجلس خبرگان قانون اساسی بود و دبیرکل حزب جمهوری اسلامی بود و نویسنده و روشنفکر و سخنران هم بود. ولی کسانی که او را میشناختند به اینها نمیشناختند؛ به خودش و صفای باطنش و فضایل اخلاقیاش و زیباییهای رفتارش میشناختند و برایشان آقای بهشتی، فلان مقام و شخصیت انقلاب نبود؛ همان «آقای بهشتی» بود.
🔹حالا این آدم باصفا و خوشسخن و اندیشمند و اهل منطق و اهل گفتوگو، دشمن هم داشت؟ اندازه ریگ بیابان و چه دشمنانی هم. معلوم است دشمن زیاد دارد مردی که چنین بگوید: «در زمینه حق، گذشت نکنید. چون این فقط خیانت به یک مورد معین نیست. این ضعیفشدن روح حقیقتجویی و حقپرستی در جامعه است و جامعه را تاریک میکند و نمیگذارد چهره حق درخشندگی و گیرایی و جذابیت خود را داشته باشد».
⚠️کار به کجا رسیده بود؟
🔸اینکه بهشتی مظلوم بود، چطوری بود مظلومیت بهشتی؟ خیلیها نمیدانند ولی کار به جایی رسیده بود که مرگ بر بهشتی هم میگفتند و امام (ره) نیز یکبار فرمود که چرا دلش میسوخت برای بهشتی: «ایشان را من بیست سال بیشتر میشناختم. مراتب فضل ایشان و مراتب تفکر ایشان و مراتب تعهد ایشان بر من معلوم بود. و آنچه که من راجع به ایشان متأثر هستم، شهادت ایشان در مقابل او ناچیز است و آن مظلومیت ایشان در این کشور بود. مخالفین انقلاب، افرادی [را] که بیشتر متعهدند، مؤثرتر در انقلاباند، آنها را بیشتر مورد هدف قرار دادهاند. »
🔸دلسوزی امام (ره) فقط همین نبود؛ «این آقای بهشتی مسلمان، متعهد، مجتهد، این چه کرده بود که تو تاکسی مینشستی، میدیدی که دو نفر آدم به هم میرسند یک حرفشان فحش به اوست؟! تو اجتماعات، یک دستهای مرگ بر کی... خوب، شما ببینید چه ظلمی [بود] به یک همچو موجود فعالی، که مثل یک ملت بود برای این ملت ما».
📌در برابر این دشمنیها و تهمتها، بهشتی چه کرد؟ صبر. و خدا هم که صابران را دوست دارد و برای خدا هیچکار، کاری ندارد؛ خرجش چند تا منافق بود و ۲ تا بمب بزرگ که مثل «دروغ» و «تهمت» و «نفرت» هر چه بزرگتر، بهتر. ۷ تیر ۱۳۶۰ جانش را و قلب صبورش را و زبان حقگو را و سر و دست و پا را، همه را تقدیم کرد به خدا، در راه خدا و جَست و رَست.
انتخابات حماسه است
شکست پروژه ویرانی ایران
🔹بی صداقی و مسئولیت ناپذیری، به شاخصه مهم برخی مدعیان "اصلاحات و اعتدال" تبدیل شده است. آنها روی عدم مشارکت ۵۱ درصدی در انتخابات و نیز ۳.۷ میلیون رای باطله مانور می دهند تا حماسه دشمن شکن انتخابات را کم فروغ کنند. این آخرین خدمتی است که قبل از تحویل دادن دولت، به دشمن می کنند.
♦️قبلا درباره میزان مشارکت، یادداشت مفصل و مستندی را با عنوان "معیار ها و کمیت های مهم در ارزیابی میزان مشارکت" منتشر کرده ام.
🔹اولا این جماعت، در انتخابات نامزد داشتند، دسته جمعی هم حمایت کردند و از تخریب رقیب با انواع تهمت و ترور شخصیت دریغ نکردند؛ اما بیش از ۲.۴ میلیون رای (۷ درصد کل آراء ماخوذه و ۴ درصد کل واجدان حق رای) کسب نکردند.
♦️ثانیا درباره افرادی که به علل مختلف «نخواستهاند رای بدهند»، نمیتوان ذهن خوانی و ادعای بیسند مطرح کرد و کسانی که عمدا چنین کاری بکنند، در واقع مرتکب «رای دزدی» (نظر دزدی/ تصمیم دزدی) میشوند. در همه کشورها، 15 تا 30 درصد شهروندان در هر صورت، به انتخابات اهمیت نمیدهند.
🔹ثالثا باید همه قصور و تقصیر ها و اختلال و اخلال هایی را که روز رای گیری در برخی شعب اخذ رای داخل کشور و همچنین برخی کشورهای غربی انجام شد، مد نظر داشت
♦️رابعا کارشناسان جهانی معتقدند موضوع نگرانی از کرونا، موجب کاهش مشارکت 10 تا 20 درصدی در انتخابات کشورهای مختلف طی دو سال اخیر شده است. نظرسنجیها در کشور ما هم قبل از انتخابات نشان میداد که نگرانی از کرونا، موجب کاهش 10- 11 درصدی نرخ مشارکت خواهد شد.
🔹 اما از همه اینها مهم تر و موضوع محوری در کاهش مشارکت، نارضایتی از شرایط دشوار اقتصادی و بر عکس از آب درآمدن وعدههای دولت است. این واقعیت، یک علت عمده دلخوری و نارضایتی طبقات ضعیف جامعه و افول میزان مشارکت بوده است.
♦️این سوء مدیریت عجیب، دقیقا پر کننده پازل و نقشه ای است که دشمن برای ایران داشت و ائتلاف اشرافی مدعی اعتدال و اصلاحات، در این میان در نقش پادوی میدانی غرب عمل کرد.
🔹روح الله زم، مدیر کانال آمدنیوز، رابط سرویس های جاسوسی غرب با برخی از همین مدعیان اعتدال و اصلاحات بود و در انتخابات چهار سال قبل، تمام قد در خدمت پروژه ویرانگر آنها قرار داشت. او در گفت و گو با یکی از فعالان ضد انقلاب، نقشه کلی غرب را این گونه بازگو کرد:
🔻«ما در انتخابات 96 تحلیل داشتیم. این جور نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاح طلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل_امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
🔻ما بر اساس #تحلیل_امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. الان هم از کاری که در انتخابات کردیم، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔹طبق این نقشه، ایران باید در اثر سوء مدیریت منفجر و منهدم می شد و چیزی از امید ملت ایران باقی نمی ماند. انتخابات اخیر با وجود آن نقشه بزرگ و خیانت های انجام شده، یک حماسه بزرگ و دشمن شکن است.
♦️در این میان، روی کار آمدن رئیس جمهوری که کارآمدی اش مایه نگرانی دشمن بوده، می تواند سرآغاز احیای دوباره امید و اعتماد و نشاط در ملت بزرگ ایران باشد.
چند نکته در رابطه با منافقین.
1 - در هر کشور و هر نظامی ، اگر عده ای بخواهند به شکل نظامی و مسلحانه با آن حکومت مقابله نمایند ، طبیعی است که آن نظام حاکم با مخالفین مسلح برخورد کند .
2 - عناصر سازمان منافقین در زمان جنگ وارد عراق شده و در آنجا پایگاه نظامی داشته و از آنجا علیه نیروهای رزمنده ایرانی توطئه و جاسوسی می کردند که برخی از عملیات که دوران دفاع مقدس دچار شکست شده و هزاران رزمنده ایرانی به شهادت رسیدند ، بخاطر اطلاعاتی بوده که منافقین به نیروهای اطلاعتی ارتش عراق داده بودند .
3 - بعد از پایان جنگ اعلام شده بود ، تعداد قابل توجهی از منافقینی که در اواخر جنگ بهمراه ارتش عراق به ایران حمله ور شده بودند ، کسانی بودند که قبلا بخاطر فعالیت ضد امنیتی دستگیر شده و محاکمه شده بودند و بعدها مورد عفو نظام قرار گرفته بودند ، اما از کشور فرار کرده و به منافقین در عراق پیوسته بودند ؟؟!!
4 - حتی عده ای از منافقین از داخل زندان، با منافقین در عراق ، هماهنگ کرده بودند که در صورت موفقیت منافقین در ورود به ایران ، در داخل زندان دست به شورش زده و با فرار از زندان به نحوی از مردم ، درخواست مقابله با نظام و پیوستن به منافقین را داشته باشند ؟؟!
حال در چنین حالتی ، با آن همه ترور مسؤلین و کشتار مردم و پیوستن به ارتش بعثی صدام و حمله نظامی به ایران ... تعدادی از عناصر و هواداران منافقین که خود دارای پرونده خرابکارانه و تروریستی بوده و محاکمه و محکوم شده بودند ، اما به دلائلی اجرای حکم به تأخیر افتاده بود ، از منافقین و این جنایتکاران و خیانت کاران به ملت ایران ،اعلام حمایت و پشتیبانی کرده و حاضر به اعلام برائت از این جنایتکاران نبوده اند .
و چه زیبا حضرت امام خمینی ( ره ) فرمودند : « منافقین از کفار بد ترند ».