صرفاً جهت اطلاع..
🔴بیژن زنگنه برای محکوم کردن بابک زنجانی حدود یک میلیارد تومان هزینه کرده است.
🔹۲۳ دی ۹٧ | محسنیاژهای، معاون قوه قضاییه در برنامه بدون توقف شبکه سه سیما: شرکت نفت در پرونده بابک زنجانی، ۴ وکیل داشت که هر کدام از آنها ۲۴۰ میلیون پول گرفتند|ایسنا
🔸۲٧ مهر ۹٧ | حسن خسروجردی، از فعالان حوزه تجارت نفت و مسئول اتاق ایران و آفریقا در اتاق بازرگانی: "بابک زنجانی خائن نبود، بلکه در شرایط تحریم انصافا به کشور نیز کمک کرد و این مشکلی که برایش ایجاد شده است، خود دولت ایجاد کرد؛ دولت روحانی از یک طرف میگوید بابک زنجانی چرا پول نفت را نمیآورد و از یک طرف جلوی مشتریان بابک زنجانی را گرفته و نمیگذارد که او نفتش را بفروشد؛ چندی قبل من سفری به دالیان چین داشتم و چینیها رسما گفتند دولت شما به ما گفته از بابک زنجانی نفت نخرید"|فارس
✍1⃣ به نظر میرسد بابک زنجانی قربانی مقاصد و سیاست بازی های دولت محترم شده است
✍2⃣ با توجه به اینکه زنجانی با کمک های هاشمی در دولت احمدی نژاد رشد کرده است؛ آیا عده ای در این کشور حاضرند به قیمت کشتن انسان ها، دولت احمدی نژاد را تخریب کنند؟
✍3⃣ چرا کسی زنگنه، مهدی هاشمی و... را به جرم اختلاس ها و قرار داد های کرسنت، استات اویل، توتال و... اعدام نمیکند؟
اقتدار ایران چلچراغ انقلاب
🔴 کارتر اشتباه نکرده بود، عجله کرده بود‼
🔻با شنیدن واژه ی "جزیره ثبات " شاید تاریخ خوان ها ناخودآگاه یاد ادعای پوشالی کارتر بیفتند. کارتر ۱۰ دیماه ۵۶ در دیدار با شاه ایران در کاخ سعدآباد مدعی شد که ایران "جزیره ثبات" در یکی از مناطق پرچالش جهان است!
در تحلیل چرایی این تعبیر و تعابیر اینچنینی نظیر "ژاندارم منطقه" و قس علیهذا، در ادبیات سران وقت کاخ سفید اگر بخواهیم آدرس امروزی بدهیم میتوان به لاف زنی های هالیوودی ترامپ در وصف گاو شیرده منطقه و رژیم کودک کش غاصب منطقه اشاره کنیم؛ ترامپ در ادامه سناریوی کارتریسم امسال در آغاز نطق سالانه اش در سازمان ملل مدعی شد: رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی به عنوان " الگوهای موفق " حکومت در خاورمیانه هستند!!
🔹اینکه کارتر با استثمار واژه ها به دنبال ارسال پالس های نادرست به بلوک شرق بود یا دوشیدن بیشتر محمدرضاشاه در بستر استعمارنو فعلا محل بحث ما نیست، اما اکنون در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی میتوان نشانه های اقتدار منطقه ای و امنیت مثال زدنی جمهوری اسلامی ایران و زوال قدرت آمریکا در سطور نشریه معتبر آمریکا در حوزه سیاست خارجی آمریکا یافت.
🔻مجله تخصصی فارین پالیسی Foreign Policy اواخر خرداد ۹۳ نوشت: «شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند اما ایران باثباتترین کشور خاورمیانه است. کارتر در سال ۱۹۷۹ با شاه ایران در کاخ سعدآباد تهران دیدار کرد و گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از مناطق پرچالش جهان است. مدتی بعد موج انقلاب، ایران را فرا گرفت و پادشاهی پهلوی سرنگون شد. کارتر به خاطر پیشبینی نادرست مورد تمسخر قرار گرفت اما او اشتباه نکرده بود بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود(!) ایران امروز در قلب منطقهای آشوبزده، جزیره ثبات است.»
🔴دو پیام متفاوت و مهم از پرتاب "پیام" / شباهت های فوتبالی برای صنعت فضایی به نقل از صفحه اینستاگرام محسن مقصودی مجری برنامه ثریا
🔹 پرتاب امروز اتفاق بسیار خوبی بود...اعلام عدم موفقیت هم برای اولین بار است که رخ می دهد، قبلا هم (در طول ده سال اخیر) ایران پرتاب های ناموفق دیگری هم داشت ولی از بیم سرزنش ها و تبعات داخلی و خارجی رسانه ای نمی کردند. نترسیدن از شکست بخشی از مسیر پیروزی است!
این یکبلوغ فکری و رسانه ای است که همه بفهمند در کار علمی شکست جزئی از مراحل موفقیت و تجربه اندوزی است. سایر کشورهایی هم که پرتاب میکنند دهها بار شکست داشتهاند و این در دنیا طبیعی است. اساسا شیرینی موفقیت و پیروزی زمانی حس می شود که مردم خبر شکست ها را هم شنیده باشند. مثلا اگر شما فقط اخبار پیروزی تیم فوتبال، کشتی و یا والیبال را منتشر کنید و شکست ها را مخفی کنید، شیرینی پیروزی ها و قهرمانی ها از بین می رود. مردم باید بدانند دستاوردهای فناوری ایران، نتیجه یک تلاش پیچیده و مجاهدانه است که مرحله به مرحله پیشرفت می کند. فناوری ساخت و بویژه پرتاب ماهواره در شرایط تحریم و در شرایطی که همسایگان مدعی ما درگیر فناوری پنهان سازی جسد اره شده خاشقچی هستند حرفهای مهمی برای مردم دنیا دارد!
🔹 این عدم موفقیت در مرحله پایانی پرتاب سیمرغ یک علت فنی دارد و چند علت مدیریتی و راهبردی؛ دولت سه چهار سال برای ملاحظات نانوشته برجامی پرتاب ها را عقب انداخت و حتی یکبار ماهواره بر حامل ماهواره بچه های شریف از روی سکوی پرتاب به انبار بازگشت؛ از بعد از توافق لوزان تا کنون ماهواره ای پرتاب نشده بود. بخشی از پروژه های مهم فضایی به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمده بود و بودجه های پروژه های فضایی بسیار محدود و قطره چکانی پرداخت می شد! شما در فوتبال و کشتی و والیبال هم نمی توانید یک تیم را چهار سال رها کنید و سپس انتظار موفقیت داشته باشید! پس باید دست تک تک متخصصان ماهواره ای و ماهواره بری ایران را بوسید که در دوره تحریم داخلی و خارجی هنوز پرامید دارند کار می کنند و انشالله موفقیت های بعدی در راه است.
ما باید به جای هر چهار سال یک پرتاب، هر سال چهار پرتاب فضایی داشته باشیم تا صاحب یک صنعت فضایی عملیاتی و کاربردی باشیم.
🔹به هر حال باید خوشحال بود و امیدوار بود که با این پرتاب، صنعت فضایی ایران از کما خارج شود، این پرتاب می تواند نوید این باشد که دیگر قرار نیست دولتمردان ما منتظر نظر و تشر آمریکایی ها و اروپایی ها برای پرتاب ماهواره باشند. این پرتاب می تواند نوید این باشد که دوستان فهمیده اند که بیش از این نباید برای مرده برجام هزینه داد و اینها همه مبارک است.
🔹 البته در این میان نباید نقش تذکرات و هشدارهای صریح رهبر انقلاب را در پایان دادن تعلیق برخی پروژه ها و پرتاب های فضایی ایران نادیده گرفت. از دو ماه پیش که سردار حاجی زاده در ثریا خبر خوب رفع شدن مشکلات حاشیه ای پرتاب ماهواره ها را داد حدس می زدم که سرانجام انقلابی ها توانسته اند منطق خود را بر شیفتگان غرب غلبه دهند و به هر ترتیب این تغییر مسیر در تصمیمات فضایی دولت رخ داده و امیدوارم ادامه یابد!
🚨جمهوری اسلامی ایران آنچه در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد/ از موشکهای نقطه زن ایران بترسید.
فرمانده کل سپاه پاسداران در واکنش به تهدیدات نتانیاهو:
🔹این تهدید مضحک و خنده دار است و جمهوری اسلامی ایران مستشاران نظامی و انقلابی و نیز تجهیزات و سلاح هایی که برای توانمند سازی مقاومت اسلامی در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد.
🔹در خصوص اظهارات اخیر سخنگوی وزارت خارجه ایران، اگر وی گفته باشد «ایران هیچ نیروی نظامی در سوریه ندارد» منظورشان این بوده که ایران یگان نظامی در سوریه ندارد و شما خوب میدانید که اقتدار و ابهت یگان های نظامی ایران به حدی است که اگر حضور حتی یکی از آنها را در سوریه ببینید، از ترس قالب تهی خواهید کرد.
🔹مطمئن باشید این تهدید مضحک شما را هیچ به حساب نمی آوریم؛ بدانید اگر برابر برخی اقدامات مذبوحانه شما صبر پیشه می کنیم ،حکمتی بزرگ در آن نهفته است.
🔹بی شک شما در آینده ای نه چندان دور به مصلحت و صبر انقلابی ما پی خواهید برد، فقط بدانید که دارید با دم شیر بازی می کنید!
🔹بترسید از روزی که موشک های نقطه زن ایران غرشکنان بر سرتان فرود آید و انتقام همه خون های به ناحق ریخته مسلمانان مظلوم منطقه را از شما بگیرد.
⭕دوباره ایران ،دوباره تدبیر
اینبار چه خوابی دیده اید؟
✅ جناب معاون اول دولت در سخنرانی اخیر خود جمله در خور توجهی را مطرح کرده اند و آن جمله این است که :دوران سخت این روزها را با تدبیر پشت سر خواهیم گذاشت.
در باره این جمله مهم! آقای جهانگیری گفتنی هایی هست که عرض می شود.
1-چه کسانی با محاسبه اشتباه و اعتماد بی جا به کدخدا و پشت کردن به اصول اولیه روابط بین الملل ، روزگار سخت این روزها را رقم زده اند.
2-چرا به سخنان دلواپسان و دلسوزان نظام اسلامی گوش فرا ندادید و مشتی بیسوادِ ترسو خواندیدشان و آنها را به جهنم حواله دادید.
3-آیا شش سال برای اتخاذ تدابیر لازم برای روزهای سخت کافی نبود یا اینکه قدم زدن با برادر جان کری! دور دریاچه ژنو هوش و حواس دولت را برده بود.
4- چرا سال گذشته در ایام تبلیغات انتخاباتی برای زدن حریف، به مردم حرف راست نزدید و واقعیتها را کتمان وهمه چیز را گل و بلبل ترسیم کردید .
5-چرا از یک سوراخ دوبار که سهل است بارها گزیده شده و درس عبرت نگرفتید.دلخوش کردن به لبخند اروپایی ها و دل سپردن به دلبری های خانم موگرینی ادامه سخن خبط " امضای کری ضمانت است " نیست.مردم که تیترهای روزنامه های طرفدار دولت را فردای برجام فراموش نکرده اند.
6-دولت که بارها ثابت کرده است که برنامه ای برای روزهای سخت پسا برجامی نداشته است. آیا می شود یکبار که شده ، دولت راستگویان! با مردم صادق بوده و تدابیر! خود را برای این روزها شفاف به سمع و نظر ملت شریف ایران برساند.
✅ آقای جهانگیری این ملت سالهاست که ثابت کرده ،مردمان روزگار سخت هستند ولی شما و دولت آقای روحانی بودید که پشت مقاومت ملی را خالی کرده و به دشمن ایران روی خوش نشان دادید و ایران بزرگ را در برابر دشمنانش خلع سلاح کردید وشمشیرش را کند و به میدان سخت این روزها کشاندیدش.
حالا که قافیه را تنگ دیده اید از تدبیر سخن می گویید.رفتار مدیران دولتی در چندماهه گذشته رکورد بی تدبیری را زده است و به باور برخی از تحلیل گران در آستانه "بی دولتی " هستیم.
لایحه بودجه تقدیمی دولت ،تهی از تدابیراعلامی آقای جهانگیری برای گذر از این روزهای سخت است.
این سطور برای تضعیف دولت نیست لیکن دولت نیز روی مردم حساب دیگری باز نکند.
🔴سیلی محکم بر صورت سیا
🔴نمونه ای از توانمندی دستگاه محاسباتی و تحلیلی آمریکا
🔻در بخشی از کتاب Burn Before Reading آمده است:
🔹رئیس سیا علت ناکامی اطلاعاتی سازمان خود را در پیش بینی سقوط شاه اینگونه توصیف می کند: گروه اطلاعاتی ما در ایران بسیار محدود بود و ما به اطلاعات کافی دسترسی نداشتیم. چون شاه دوست قابل اعتماد ما بود و ما در مورد او به طور جدی و با دقت جاسوسی نمی کردیم. به همین دلیل قبل از سقوط شاه، عوامل زیادی در ایران نداشتیم و بعد از انقلاب هم طبیعتا قادر به جلب افراد قابل اطمینان نبودیم. در کل، کوتاهی ما در کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از اوضاع ایران به کارتر لطمه زد. ما متوجه نشده بودیم که پایه های سیاسی حکومت شاه تا چه حد متزلزل است. ما از درک آیت الله خمینی رهبر انقلاب و میزان نفوذ او عاجز بودیم.
🔸چیزی درباره گروگان گیری و اهداف آن نمی دانستیم و بالاخره از محل دقیق گروگان ها در سفارت و نحوه رفتار ایرانیان با آنهابی اطلاع بودیم. بی اطلاعی ما در مورد موقعیت شاه تا آنجا بود که کارتر در دسامبر ۱۹۷۷ در سفر خود به ایران، شاه را جزیره ثبات در منطقه ای ناآرام خواند. ما هم در سیا غیر از این فکر نمی کردیم. هشت ماه بعد از تظاهرات متعدد در تهران، دفتر برآوردهای ملی، پیش نویس برآوردی درباره اوضاع ایران را برای من ارسال داشت و ادعا کرد که شاه برای ده سال دیگر دوام خواهد آورد. حکومت شاه به سرعت رو به زوال بود. او فقط پنج ماه بعد از آنکه سازمان سیا پیش بینی کرده بود که او تا ده سال دیگر دوام خواهد آورد، ایران را ترک کرد و خود را تبعید نمود.
🔻رئیس سیا می افزاید: در اواخر سال ۱۹۷۸م، وقتی شاه هنوز در قدرت بود، کارتر طی یادداشتی به رئیس سیا اعتراض کرد که از کیفیت اطلاعاتی که در مورد ایران و خاورمیانه دریافت می کند راضی نیست و این سیلی محکمی به صورت سیا بود.
⚡چرا حذف صفر از پول ملی یک اولویت نیست؟
🔹حذف چهار صفر از پول ملی، نه ارزش پول ایران را افزایش خواهد داد و نه باعث کاهش تورم خواهد شد. ارزش پول یک کشور به قدرت تولیدی آن کشور بستگی دارد نه به عددی که روی کاغذهای اسکانس آن کشور نوشته میشود. تنها- و تنها- اثر چنین اقدامی، همان است که آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی گفتهاند: "حذف 4 صفر به این معنا است که به جای 10 هزار تومان گفته شود 10 تومان".
🔹اما آنچه آقای همتی نگفتهاند، هزینههای این "گفتن" است. تاکنون برآوردی درباره هزینههای حذف چهار صفر از پول ملی ایران توسط مراجع رسمی ارائه نشده و امیدواریم دولت محترم اگر قصد دارد این حرکت تزئینی را روی واحد پول ملی انجام دهد، در اسرع وقت برآورد هزینههای این طرح را نیز ارائه کند. بهتر آن است که نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، در بررسی لایحه تقدیمی دولت، برآورد هزینههای این طرح را از دولت بخواهند. این هزینهها عبارتست از چاپ اسکناس و ضرب سکههای جدید، تغییرات نرمافزاری در کلیه سیستمهای بانکی و حسابداری که هم دولت و هم هر فعال بخش خصوصی که سیستم مالی دارد، این هزینه را خواهد پرداخت.
🔹اما پرسش اینجاست که آیا پرداخت چنین هزینهای در شرایط کنونی اقتصادی اولویت دارد؟ یکی از وظایف اصلی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، تعیین اولویت برای تخصیص منابع کشور است. تاکنون این ستاد نیز درباره اولویت داشتن چنین طرحی در سبد هزینههای ملی اظهار نظر نکرده است؛ هرچند پاسخ این مسئله چندان پیچیده نیست.
🔹تغییر اسمی پول ملی یا Redenomination تاکنون در حدود ۵۰ کشور اجرا شده که رد پای صندوق بینالمللی پول در اکثر این طرحها به چشم میخورد. این صندوق با شعارهایی نظیر "آسان شدن زندگی" این طرح را تجویز و حمایت میکند، اما برای کشوری که اولویتهای اساسی دارد، شعار "آسان شدن زندگی" از طریق آسانسازی حساب و کتاب کاملا بیمعنی است.
🔹تغییر اسمی پول ملی یا همان حذف صفر، برای زمانی است که اقتصاد از تلاطمها عبور کرده، به ثبات رسیده باشد باشد و دولت برای احیای پرستیژ پول ملی که در دوره تلاطم آسیب دیده، چنین هزینهای را انجام دهد. هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که نیاز امروز اقتصاد ایران "پرستیژ" یا آسانسازی حساب و کتاب باشد.
🔴 سالی ۱۰هزار میلیارد تومان در ایران دود می شود
◀️ ایرانیها سالانه ۱۰هزار میلیارد تومان سیگار میخرند و بسیاری از کارشناسان معتقدند اگر مالیات بر سیگار افزایش یابد، این رقم کاهش خواهد یافت.
◀️ عبدالرحمن رستمیان گفت: ۹۰درصد از سرطانهای ریه بهدلیل استعمال دخانیات بهویژه سیگار ایجاد میشود و ۲۵درصد مرگهای ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی نیز بهدلیل مصرف سیگار است. بیماریهای پوکی استخوان و خودایمنی نیز میتوانند ناشی از این مسئله باشند.
◀️ طی ۱۰سال گذشته مصرف توتون در کشور از ۲هزار تن به ۱۵هزار تن رسیده و این مسئله ضرورت قانونگذاری و پیشگیری از استعمال دخانیات را نشان میدهد.
🌹👇تمرکز بر فروپاشی به جای براندازی
واقعیت آن است که در راهبرد فروپاشی، جدولی بیرون از نظام طراحی میشود که باید افراد یا جریانهایی در داخل آن را تکمیل کنند؛ این همان نکته عبرتآموز تاریخی است که در طول تاریخ هرگاه دو عامل به طور همافزا عمل کردهاند، گردنه صعبالعبور و پیچ خطرناکی را در مسیر حرکت نظام اسلامی ایجاد کردهاند. این دو عامل عبارتند از
۱ـ انحراف خواص
۲ـ غفلت عوام
که هر دو در نبود بصیرت در تشخیص درست و بهنگام در بزنگاههای حساس و سرنوشتساز ریشه دارد و جریان نفوذ در داخل کشور همواره بر تنور بیبصیرتی میدمد و به این ترتیب زمینه استحاله را فراهم میکند. در مقابله با این غفلت و انحراف و نفوذ که پیشرانهای فروپاشی از درون هستند، اقداماتی از قبیل افزایش سطح بصیرت در شناخت نفوذ و تعمیم روشنگری و تبیین آحاد جامعه برای تصمیمگیریهای مهم در برنگاههای سرنوشتساز، تبعیت عملی از منویات رهبر معظم انقلاب، حضور مؤثر و کارآمد در عرصه فضای مجازی با تولید پیام و بارگذاری و نه صرفاً دانلود کردن و همچنین ترویج تفکر انقلابی و جهادی به منزله یگانه راهحل مقابله با دشمن و فائق آمدن بر مشکلات داخلی از جمله راهکارهای مقابله با پیشرانهای فروپاشی به شمار میآید.
🔻 "واقعاً شرمآور است"!
🔹 ۲٧ دی ۹٧ | عراقچی در سومین سالگرد اجرای برجام، توئیت کرد:
"برجام نشان داد، آمریکا چقدر غیرقابل اطمینان و غیرقابل اتکاست؛ یک رئیسجمهور امضا میکند، رئیسجمهور بعدی از آن خارج میشود؛ شرمآور است"!
🔸 ۳۰ آذر ۹۴ | عراقچی، معاون ظریف و رییس ستاد پیگیری اجرای برجام دولت روحانی در گفتگوی زنده خبری شبکه یک سیما:
"کری در نامه به ظریف، اجرای موفق برجام را تضمین کرده است؛ امضای کری تضمین است؛ این یک نامه معمولی نیست؛ این نامه به امضای وزیر خارجه آمریکا رسیده است؛ همانطور که میدانید در روابط بینالملل امضاء وزیر خارجه از نظر سیاسی و حقوقی تعهداتی را برای کشورش به دنبال خواهد داشت"
🔸 ۲۰ فروردین ۹۴ | رهبر انقلاب چهار ماه مانده به برجام، خطاب به مسئولان:
به طرف مقابل اعتماد نکنید، به لبخند او فریب نخورید؛ به وعدهی نقد که میدهد، وعدهی نقد، نه عمل نقد، اعتماد نکنید، چون وقتی خرش از پل گذشت، برمیگردد و به ریش شما میخندد! اینقدر اینها وقیح اند
👈 لازم به ذکر است، ظریف، عراقچی، تختروانچی و سایرین به خاطر برجام از دست روحانی همگی مجموعا ٧۵۰ سکه طلا (مجموعا حدود ۳ میلیارد تومان) پاداش گرفتند.
علیبرکتالله
🌹27 دی سالروز شهادت نواب صفوی و 3 شهید دیگر فدائیان اسلام
🌹حجه الاسلام سیدمجتبی نواب صفوی، از روحانیون مبارز و رهبر جمعیت «فدائیان اسلام» و از پیشتازان مبارزات اسلامی و مکتبی بر ضد رژیم شاهنشاهی و استعمار بود که در 27 دی ماه سال 1334 همراه به سه تن دیگر از هم رزمان خود (سید محمد واحدی، مظفر ذوالقدر و خلیل طهماسبی) توسط شاه ملعون به شهادت رسید.
🌹یادشان گرامی وراهشان پر رهرو باد شادی روحشان الفاتحه مع الصلوات
⁉️ آیا حكومت كنونى ما دينى است يا نيست؟
⬅️ حكومت دينى كامل، حكومت #معصوم( ع ) است و اوست كه مى تواند عدالت مطلق را در حوزه فردى و جمعى، مادى و معنوى، اجرا كند؛ اما در دوران غيبت ( معصوم ع)، هم بايد به عدالت بينديشيم، ولو قادر به عدالت مطلق نباشيم و صرفا قادر به مراتبى از عدالت نسبى باشيم؛ اما به عدالت نسبى هر چه بيشتر و به مدلهاى بشرى هرچه دينى تر و كاملتر بايستى انديشيد وعمل كرد.
⬅️ اگر کسی پرسید حكومت كنونى ما #دينى است يا نيست؟ آيا تابع دكترين مبعث هست يا نيست؟ جواب این است که اين دولت و حكومت، از جهاتى، دينى است و از جهاتى، دينى نيست. پس هست ونيست. دينى است و نيست؛ دينى است به اين معنا كه مبنا و غايات و اهداف نظام، مبتنى بر دين و معطوف به اهداف دينى است و حاكميت و مردم به دنبال تحقّق هرچه بيشتر قوانين، ارزشها و عدالت دينى هستند. اما دينى نيست به اين معنا كه البته نقاط ضعف و خلأهاى بزرگى همچنان در نظام، در حاكميت و در جامعه وجود دارد و هنوز دره هايى بين ما و اين آرمان ها وجود دارد. بنابراين، دينى بودن حكومت، از دينى بودن جامعه، جدا نيست. جامعه دينى بدون حكومت دينى؛ و نيز حكومت دينى بدون جامعه دينى، نه مفهوم دارند و نه قابل تحقّق هستند. اما دينى بودن حكومت يا جامعه، هم واقعيت است هم آرمان. يعنى مراتبى از آن واقعيت دارد و خوشبختانه مراتب بالاترى از آن، همواره جزو آرمانهاى ماست؛
🔹بنابراين نه يأس و تسليم، نه غرور و توقف در راه هرچه دينى تر كردن حكومت و جامعه در منطق ما نبايد راه داشته باشد والا در نيمه راه متوقف مى شويم و عقبگرد مى كنيم و همين پيشرفتها و پيروزيهايى هم كه در دينى كردن جامعه و حكومت تا به حال به دست آورده ايم - كه در دنياى امروز استثنا و یك پيروزى بزرگ است - همان هم ممكن است ضايع بشود و از دست برود.
🔸گزیده ای از کتاب محمد پیامبری برای همیشه استاد رحیم پور