🔴سردار حاجی زاده: عده معدودی از مدیران غربگرا مانع پیشرفت کشور شده اند
✔ فرمانده نیروی هوافضای سپاه: امروز در کشور مدیران خوب کم نداریم اما عده معدودی که غربگرا هستند مانع پیشرفت کشور شده اند.
♦️ یک بخش این مشکل متوجه مسئولان است که انتخابهای درستی ندارند.
♦️ مدیری که رای مردم را بدست می آورد چرا در تریبون رسمی کشور از #آمریکا حمایت می کند؟
♦️ برخی می گویند سایه جنگ را با فلان کار دور کردیم. این واقعیت نیست، آن چیزی که باعث شد جنگ از کشور دور شود توان نیروهای مسلح ما اعم از سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی است.
#مهم
🔴 نامهی #حسین_قدیانی به #حسن_روحانی
به نام خدا
ریاست قوهی اجرا
با سلام
🔹🔸در شرایطی که هم باحجابان ناظر بر اوضاع اقتصادی از شما گله دارند و هم بدحجابان و در حالی که هم باریشها از شما بابت وعدههای ناراستتان گلهمندند و هم بیریشها و در اوضاعی که کم و کیف کار نازل و کارنامهی ناقابل حضرتعالی، نهتنها صدای موافقانتان را که حتی صدای احسنالوزرایتان را نیز درآورده و قاضیزاده را دستآخر وادار به استعفا با تلخترین لحن ممکن کرد، عجب از شماست که عوض عذرخواهی، تغییر رویه و یک تکان دادن به خود و کابینهی واقعا پنچرتان، جوری حرف میزنید کأنه دنبال جنگ باحجاب و بدحجاب یا باریش و بیریش هستید!
♦️خیالتان تخت! این هر ۲ با وجود همهی اختلافات، در یک قول، متفق و متحدند؛ «شما رئیس بدی برای قوهی مجریه هستید که فقط حرف میزنید و هیچ اعتباری به وعدههایتان از قبیل وعدهی «اصلاح ۱۰۰ روزهی اقتصاد» یا وعدهی «بهمحض اجرای برجام، همهی تحریمها لغو میشود» نیست!» چند روز مگر انگلیس بودهاید که این همه تعلق خاطر دارید به ایدهی «تفرقه بینداز و حکومت کن»؟!
♦️والله مشکلات_اقتصادی درد مشترک منِ دارای محاسن است با آن برادرم که صورتش را از ته میزند! از قضا، هم من و هم او، از شما خواهان سریعترین نت ممکنیم! نه به قرآن! احدی در این کشور با اینترنت مشکل ندارد! مشکل همه، شمایی! و دولت بیرمقتان که عوض تکیه به داشتههای بیشمار ملت خود، یک روز گدایی آمریکا را میکند و دگرروز گدایی اروپا را! اینکه هیچ وضع دولتتان خوب نیست، قرار بر این نمیشود که به قول آیتالله مکارم زننده سخن بگویید! یا عزم کنید در تفرقه میان آحاد ملت! مجددا تکرار میکنم؛ از شما و معطوف به وضع اقتصاد کشور، هم قشر مؤمن انقلابی شاکی است و هم سایر اقشار! هیچ هم جنگی با هم نداریم! جنگ همهی ما با شماست که تو گویی با حل مشکلات قهرید! حالا یا چون عرضه ندارید یا قصد!
♦️گاهی چنان روشنفکرانه حرف میزنیدها! کلا ۲ تا رمان در عمرتان خواندهاید؟! چند بیت شعر حفظید اصلا؟! این حرفها را آقا بزند، میگوییم؛ «ایشان همان کسی بوده که در جوانی شولوخوف و هوگو میخوانده!» به شما برنخورد اما گمانم قرتیترین اثر مطالعاتیتان داستان_راستان بوده! حالا طرز سخن شیخ_سرخه را نگاه که کأنه روزهای زوج با ابتهاج همسایه است و با کدکنی روزهای فرد! نمیآید این ژست به شما! شمایی که آخرش هم راز مرگ پسرتان را روشن نکردید، حرف از کدام شفافیت میزنید؟! شما خطاب به شهید_چمران دفاع از اعدام ارتشیها در نمازجمعه نکنید؛ شرح «لا اکراه فیالدین» پیشکش!
✍حسین قدیانی
🔴سرلشکر محمدحسین باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: طرحی برای حمله_نظامی به ایران وجود ندارد، چون ما قدرتمند هستیم و هزینه آن بالاست. اما آمریکا با تصویب ۴۵۰ میلیون دلار به دنبال تغییر ذهنیت مسئولان و سیاست های نظام است.
♦️پمپاژ یأس و ناامیدی در ایران و تشویق جوانان به مهاجرت از #ایران از برنامه آمریکا و اسراییل است که برخی داخلی ها هم در این دام افتاده اند.
چرا چین و روسیه باید خواهان ضربه اساسی به منافع تجاری خود باشند؟
🔹کشورهایی مانند چین و روسیه که حاضر به کمک به ایران برای دور زدن تحریمها هستند، چرا باید خواستار پذیرش پالرمو و CFT که اولین الزامشان شفافیت کامل در نشان دادن هویت ذینفعان واقعی است باشند.
🔹در واقع، چین و روسیه در تمامی یک دهه اخیر که بیشترین کمک را در دور زدن تحریمها به ایران میکرده اند، هیچگاه قرار گرفتن نام ایران در لیست سیاه را مانعی برای تعاملات تجاری خود ندیده اند.
🔹چین و روسیه از رفتار ایران در دوران پسا برجام نارضایتی آشکاری دارند چرا که معتقدند علیرغم کمکهای شایان به جمهوری اسلامی در دوران اوج تحریمها و قرار داشتن کشور در لیست سیاه FATF، به محض کلید خوردن توافق هسته ای، بلافاصله از کانون توجه ایران خارج و با غرب جایگزین شده اند.
🔹چین، روسیه و ترکیه با پیام خود به ایران گفته اند که اگر تصمیم دارید به مسیر فعلی خود که دور زدن تحریمها را بسیار سخت و غیر ممکن مینماید ادامه دهید، از ما توقع بیش از حد نداشته باشید و روی ریسک پذیری بالای ما برای به خطر انداختن منافعمان در قبال منافع تاکتیکی و غیرمطمئن نمیتوانید حساب کنید؛اما اگر نگاه ابزاری خود به ما را کنار گذارده و منطق سود و هزینه را رعایت نمایید، بمانند سابق حاضریم در یک بازی برد–برد بازی کنیم. یا رومی رومی، یا زنگی زنگ.
🔴 سکوت آقاسید شکست
🔺نصرالله درباره سکوت رسانهای خود گفت: این مسئله [آنچنان که در رسانههای اسرائیلی یا سعودی گفته شد] صحت نداشت. نه سکته قلبی، مغزی و نه روحی و عقلی.. [خنده] من خوبم و با آنکه وارد شصتسالگی شدهام، هیچ مشکل سلامتی نداشتم.
⭕ هاآرتص منتشر کرد
🔴 اعتراف مقام سابق رژیم صهیونیستی: جمهوری اسلامی دشمن شکستناپذیر اسرائیل است/ آیندهنگری رهبر ایران شجاعانه و تحسینبرانگیز است
🔵«چاک فرایلیش» مینویسد ایران اولین دشمن ماست که آنچنان عظمت و قدرتی دارد که نمیتوانیم آن را شکست بدهیم و باید مقابل آن به استراتژی دفاعی و «خویشتنداری حداکثری» روی بیاوریم.
🔴راهبرد ایستادن در وسط
✔ وزیر خارجه ایران با همتای ونزوئلاییاش تماس گرفته و بعد از دو روز در مورد پیشنهاد مکزیک و اروگوئه (دو عضو گروه لیما) که برای حل بحران موضع میانه گرفتهاند، صحبت کرده است.
🔹به زبان سادهتر، آقای ظریف از دولت ونزوئلا خواسته با رئیسجمهور خودخواندهٔ مورد حمایت آمریکا که رای مردم این کشور را به هیچ انگاشته و قصد غصب قدرت دارد، گفتگو کند!
🔹دولت جمهوری اسلامی حتی در حد و اندازه رئیسجمهور ترکیه که در میانه بحران با همتای خود در ونزوئلا صحبت میکند، موضع نگرفته است.
🔹این حرکت آقای ظریف نشان میدهد دستگاه سیاست خارجی کشور نه تنها از تحولات عقب است که فاقد هر گونه ابتکار عمل در خصوص تلاش برای سرنگونی متحد راهبردی خویش است.
🔹در میانه ایستادن و یکی به نعل و یکی به میخ زدن، از فقدان تحلیل راهبردی نسبت به تحولات جاری در آمریکای لاتین در وزارت امور خارجه خبر میدهد.
🔴 یک گام به عقب.....
🔻 بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره نشست لهستان/محور کنفرانس تغییر کرد.
🔹در این بیانیه آمده است که آمریکا و لهستان قرار است در ۱۳ و ۱۴ فوریه نشستی با موضوع آینده صلح و امنیت در خاورمیانه در سطح وزرای خارجه برگزار کنند.
🔸برخلاف چیزی که گفته میشد در این بیانیه اسمی از ایران آورده نشده است در حالیکه وزیر خارجه آمریکا پیش از این به برگزاری یک نشست ضدایرانی با محوریت ایران اشاره کرده بود.
🔹در بیانیه آمده است این نشست درباره بحرانهای منطقهای و تاثیر آن بر غیرنظامیان در منطقه،توسعه موشکی و منع تکثیر،امنیت سایبری و تهدیدهای نوظهور در بخش انرژی و مقابله با افراط گرایی خواهد بود.
🔸برخی تحلیلگران معتقدند که مقامات آمریکایی به دلیل عدم استقبال از نشست ضدایرانی تصمیم گرفتهاند موضوعات این نشست را تغییر دهند و موضوعات را متنوع کنند تا ریسک عدم حضور وزرای خارجه دیگر در این کشورها در این نشست را کاهش دهند.
🔴 تحلیل سیدحسن نصرالله از خروج آمریکا از سوریه
🔻دبیر کل حزبالله لبنان:
🔸این وعدههای انتخاباتی اوست.
🔸ترامپ(بر اساس وعده های انتخاباتی اش) هفت ماه پیش گفته بود که ما بزودی از سوریه خارج خواهیم شد.
🔸جیمز متیس وزیر دفاع پیشین و دیگران گفتند که این پیروزی مجانی برای روسیه، ایران و... است.
🔸رفتند پیش او و گفتند مهلت بده. اگر مصر هستید که خارج شوید، مهلت دهید شش ماه تا دستاورد ی داشته باشیم.
🔹رفتند در روسیه و گفتند آماده خروج از سوریه تا آخرین سرباز و حتی از التنف هستیم اما شرطش خروج نیروهای ایرانی و حزبالله از سوریه است.
🔹با ایرانیها صحبت کنید که از سوریه خارج شوند تا آمریکا کامل خارج شوند.
🔹در آن زمان، روسها به برادران ایرانی گفتند و رئیس جمهور پوتین به رئیس جمهور روحانی گفت و رئیس جمهور روحانی به من گفت، و گفته شده که منتظر باشید تا پاسخ ایران و حزبالله برسد.
🔹من به عنوان یک طرف، گفتم، آمریکاییها دنبال خارج شدن از سوریه هستند و دنبال دستاورد میگردند تا بگویند که ترامپ دستاورد مهمی به دست آورده همانطور که نتانیاهو دنبال دستاورد بزرگتری است.
🔸پاسخ ایران هم منفی بود و گفت که ما به درخواست دمشق برای مبارزه با تروریسم در سوریه هستیم.
🔹بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز گفت که من اصلا چانهزنی بر سر ایران مقابل آمریکاییها را قبول ندارم. اینها دوست و متحد هستند آنها دشمن هستند.
🔹طرف روسی هم هیچ فشاری وارد نکرد، هر چند در رسانه تبلیغاتی میکنند. روسیه فقط نقل پیام کرد.
🔹ترامپ دریافت که این طرح بیفایده است. در دوره اخیر هم آمریکا فشار را بیشتر کرد و کشتارهایی در شرق سوریه مرتکب شد.
🔹اعلام ترامپ درباره خروج آمریکا از سوریه برای کسی غافلگیرکننده نبود.
🔴 اخراج از دایره قدرت
✍ سعدالله_زارعی (یادداشت خلاصه شده)
🔻وقتی انقلاب دینی ایران به پیروزی رسید، خیلیها پیشبینی کردند که جهان در آستانه تحولی اساسی است و بسیاری از هوشمندان عالم با تعبیراتی گفتند دیگر در به پاشنه سابق نخواهد چرخید. در کتاب «بحران 1979»، هامیلتون جردن به نقل از جیمی کارتر نوشته است «با دردسر بزرگی مواجه شدهایم و برای مهار آن امکانات زیادی نداریم». وقتی رئیسجمهور وقت آمریکا در ماجرای گروگانگیری سفارت آمریکا در تهران، ناگزیر شد نامهای به امام خمینی- ره- بنویسد و هیاتی از منتقدین آمریکایی خود به همراه یک انجیل و کیک راهی تهران نماید که با پس زدن رهبر انقلاب ایران مواجه گردید، همه متوجه جدید و بیسابقه بودن شرایط گردیدند.
انقلاب ایران از همان ابتدا یک «انقلاب جهانی» به حساب میآمد و مشکل اصلی آمریکا از همین جا نشأت میگرفت. برای آمریکا مهار انقلابی ملی و به اصطلاح «غیرمتعهد» کار دشواری نبود آنان در سال 1352 به فاصله سه سال یک انقلاب ملی غیرمتعهد را به سادگی در شیلی ساقط کرده بودند و دهها تجربه دیگر هم داشتند، مهار حرکت ناصر، تیتو، نهرو و سوکارنو نیز برای آمریکاییها بسیار آسان بود کما اینکه آنان توانسته بودند به راحتی به جای حکومتهای ناصر، نهرو و سوکارنو افراد دلخواه خود را برای دهها سال سرکار بیاورند اما اینجا آمریکا با انقلابی طرف شد که حرف دیگری میزند و با حرفهای خود یک جهان را در پشت سر خود میآورد که مواجهه با آن به این سادگیها نبود.
امروز در چهل سالگی انقلاب از سقوط قدرت آمریکا و پایان دوران ابرقدرتی آن زیاد سخن گفته میشود ولی آنان که دیده تیزتری داشتند به فاصله کوتاهی پس از انقلاب ایران دوره ابرقدرتی آمریکا را رو به پایان ارزیابی کردند. «پل کندی» در کتاب «ظهور و سقوط قدرتهای بزرگ» که در سال ۱۳۶۶ منتشر شد نوشت: «آمریکا به دوران کاهش نسبی قدرت وارد شده و در بلندمدت از میان خواهد رفت.»
واقعیت این است که ابرقدرتی آمریکا و هر قدرت دیگر وابسته به چهار رکن است رکن اول، رکن اخلاقی است که از طریق اقناع و همراهسازی قدرتهای دیگر بدست میآید، رکن دوم قدرت «حل معضلهای» بزرگی است که پدید میآید رکن سوم رکن توانایی ائتلافسازی و استفاده از قدرت دیگران برای رسیدن به پیروزی است و رکن چهارم قدرت مهار رقیب است این چهار عنصر البته در هم تنیدهاند.
فلسفه معنوی انقلاب ایران به زودی ابرقدرت ملحد شرق را به زانو درآورد و آنطور که حضرت امام خمینی-ره- در نامه به «میخائیل گورباچف» یادآور شد، غرب را هم به گونه دیگری نشانه گرفت. اکنون میتوانیم بگوئیم اگرچه هم اینک هم قدرتی بنام آمریکا و عناصر شکل دهنده به قدرت آن شامل زور و پول و طبقه و سنتهای خرافی آن وجود دارند، اما انقلاب ایران از یک سو توانسته است روایی آن را به چالش بکشد و از چشمها بیندازد و از سوی دیگر بخش وسیع و حساسی از دنیا را از سیطره آمریکا و عوامل قدرت آن و بطور کلی غرب خارج کند.
🔴 نقدی بر اسلام شناسیِ جناب رئیس جمهور.....
🔻اخیراً آقای روحانی در سخنرانی خود ضمن شبهه افکنی در تکلیف حکومت به اجرای احکام دین، به آیات ۲۱ و ۲۲ سوره غاشیه استناد کردند که خداوند به پیامبر میفرماید: "فَذَكِّرْ إِنَّمَا أَنتَ مُذَكِّرٌ لَّسْتَ عَلَيْهِم بِمُصَيْطِرٍ"که در جهت پاسخگویی به این شبهه مطلب زیر تقدیم میگردد:
1⃣ نکته اول این که بدانیم سوره مبارکه غاشیه، سوره ای مکی است و در زمانی نازل شده است که هنوز پیامبر اکرم (ص) موفق به تشکیل#حکومت_اسلامی نگردیده اند که بتوانند در جهت وضع قوانین و اداره جامعه، احکام شرعی را مبنا قرار دهند و الا وقتی حکومت تشکیل شد، مراتب امر به معروف و نهی از منکر موضوعیت پیدا میکند که تلاش لسانی و سپس عملی برای زدودن منکرات از جامعه است....
2⃣ آیات مزبور خطاب به کفار است نه مومنان، یعنی کافران را نمیتوان به زور مومن کرد و البته بلافاصله در ادامه همان آیات، خداوند به پیامبر میفرماید "إِلَّا مَن تَوَلَّى وَكَفَرَ فَيُعَذِّبُهُ اللَّهُ الْعَذَابَ الْأَكْبَر" که نشان میدهد آنانی که به نصایح پیامبر گوش نمیدهند و روی برمیگردانند، همانا کفاری هستند که شایسته عذاب هستند و البته عذاب خداوند بزرگتر از عذاب دنیوی ایشان است که همانا جنگ با ایشان و سیطره بر آنها میتواند باشد....
3⃣ این آیات به پیامبری نازل میشود که خداوند در آیات ۶ سوره کهف و ۳ سوره شعرا و ۸ سوره فاطر او را خطاب قرار میدهد که تو میخواهی برای #هدایت مردم، جانت را از دست بدهی و این طور نیست که مثل فلان سیاستمدار، هیچ دلسوزی در زمینه هدایت مردم نشان ندهد و در واقع همان مذکر هم نباشد و بعد به استناد آیه ای مکی که در زمان فقدان حکومت اسلامی نازل شده است، تکلیف حکومت در راستای هدایت جامعه را از اساس منکر شود!
4⃣ وقتی به یاد بیاوریم آقای روحانی قبلا گفته است حکومت هیچ تکلیفی برای آخرت مردم ندارد و مبلغان دین را بیکار و #متوهم خوانده است، متوجه میشویم استناد ایشان به آیات 21 و 22 سوره غاشیه از جهت فهم دقیق از دین و دلسوزی برای مردم نیست بلکه در راستای #تحریف مفاهیم مسلم دینی است، کما این که بجای مقاومت و شجاعت، از عاشورا درس مذاکره می گیرد!!
🔴روایت جدید کدخدایی از پیشنهاد گستاخانه معترضان به نتیجه انتخابات در سال ۸۸
✔ سخنگوی شورای نگهبان: در انتخابات 88 پیش ما آمدند که شورای نگهبان را کنار بگذاریم و عدهای بنشینند و نظارت بکنند؛ برچه اساسی؟ قانون این را میگوید؟ اگر قانون اساسی را کنار بگذاریم که دیگر سنگ روی سنگ بند نمیشود.
♦️ پیشنهاد رسمی آنها این بود که شورای نگهبان کنار برود و هیئتی از قضات، وکلا و سیاسیون بیاید تا بر کار انتخابات نظارت کنند.
♦برچه اساس این حرف زده شد؟ وقتی شورای نگهبان صلاحیتها را تایید میکرد و گزینه نهایی شما در آن بود، شورای نگهبان خوب بود ولی وقتی که برگزاری انتخابات است و دارید آمار انتخابات را میگویید، شورای نگهبان کنار برود؟