🔴 چند هدف یک جعل خبر ناشیانه
🔻 ایمانی نوشت: چند کانال زنجیره ای همسو با مدعیان اصلاحات، طی یک خبرسازی و جعل آشکار نوشتند:
♦"اخیرا در جلسه کمیته هسته ای شورای عالی امنیت ملی، سعید جلیلی ادعا می کند بهتر است با توجه به میزان فروش بالای نفت (۳.۵ میلیون بشکه) و بازگشت پول آن، مذاکره را متوقف کنیم تا طرف مقابل با التماس به سمت طرف ایرانی بیاید.
پس از طرح این ادعا، رهبر انقلاب به ایشان می گوید بهتر است با طرحهای روی کاغذ جلو نرویم و با واقعیات صحبت کنیم. فروش ۳.۵ میلیون بشکه در روز محقق نشده است».
♦در دروغ بودن این خبر، همین بس که آمار صادرات نفت بین یک تا ۱٫۵ میلیون بشکه در روز، طی چند ماه گذشته و به دفعات در رسانه ها و حتی از سوی مدیران منتشر شده؛ و بنابراین هیچ صاحب نظری بر خلاف اخبار آشکار و بارها منتشر شده، نمی تواند صادرات نفت را ۳.۵ میلیون بشکه (سه برابر) اعلام کند!
♦️اما هدف از این جعل خبر و فضا سازی چیست؟ نخست؛ ترور شخصیت دکتر جلیلی. دوم؛ غیر واقعی نمایاندن منطق مقاومت در مذاکرات. و نهایتا؛ القای گزاره مطلوب آمریکا و غربگرایان مبنی بر این که بدون مذاکرات و توافق نمی شود اقتصاد را اداره کرد.
♦آقای جلیلی با این قبیل خبر سازی ها مورد هجمه قرار می گیرد، چون جزو معدود شخصیت هایی است که در موضوع مذاکرات و برجام و پسا برجام، به رصد دقیق تحولات پرداخته و گزارش های فنی به افکار عمومی و مسئولان ارشد نظام ارائه کرده است.
♦️بحث کارشناسی او با تیم آقای ظریف در کمیسیون بررسی برجام (۲۲ شهریور ۹۴) معروف است که طی آن، ظریف مدعی لغو همه تحریم ها و بازگشت ناپذیری آنها به واسطه برجام بود؛ اما او با ارائه مستندات، این آرزو اندیشی را رد می کرد و نسبت به خطرات غفلت از منافذ برجام هشدار می داد.
♦اما هدف بالاتر شانتاژ اخیر که در پوشش "زدن جلیلی" انجام شده، تحریف تحولات موازنه قدرت در روند مذاکرات است. مدیران ارشد دولت سابق در روند قهقرایی معطلی در برجام، نهایتا اعلام کردند حتی یک قطره نفت هم نمی توانند بفروشند و فروش نفت کشور در سال ۹۹ ، تا چند صد هزار بشکه سقوط کرد.
♦️اما اکنون به همت اجزای مختلف نظام، کشور توانسته فشار حداکثری و تحریم های فلج کننده را پشت سر بگذارد و با فروش ۱٫۵ میلیون بشکه نفت، تحریم ها را مهار کند.
♦این رقم هر چند با نیاز درآمدی در شرایط وابستگی مزمن به صادرات نفت فاصله دارد، اما افزایش چشمگیر آن ظرف یک سال گذشته، نشان می دهد که بدون برجام و تحریم های دو برابر شده در فرآیند اجرای معیوب آن هم می توان تجارت خارجی و صادرات را رونق بخشید.
♦چنین اتفاقی برای غربگرایان که مدعی اضطرار کشور برای اجرای به هر قیمت برجام بوده اند، فاجعه است! آنها با اقدام جاعلانه اخیر که جای تعقیب قضایی و امنیتی دارد، سعی کرده اند انگاره مطلوب خود را به مقامات ارشد نظام نسبت دهند و مذاکره از سر اضطرار و به هر قیمت را نتیجه بگیرند!
♦این نکته هم گفتنی است که آقای دکتر باقری در طول سالیان، از همکاران نزدیک آقای جلیلی بوده و القای اختلاف میان این دو نفر نیز برای ممانعت از امکان هم افزایی در میان مسئولان انجام می شود.
علی واعظ: خروج سپاه از FTO در ازای مذاکرات منطقهای به عراقچی پیشنهاد شده بود
مدیر پروژه ایران در گروه بحران:
🔹در ابتدای ماه مارس، آمریکا پیشنهادی خصوصی مبنی بر هدف قرار ندادن مقامات سابق و فعلی این کشور در ازای خروج سپاه از FTO را به ایران ارائه داد.
🔹این پیشنهاد متفاوت از چیزی بود که در زمان عراقچی روی میز بود و خروج سپاه از لیست FTO را در ازای گفتگوهای منطقهای بعد از احیای برجام در دستور کار داشت.
🔹اروپاییها میگویند تیم جدید به علت سرسختی در مذاکرات توانست امتیازات بیشتری در حوزه رفع تحریم و راستیآزمایی بدست بیاورد.
🔹در توافقی که الان مذاکره شده آمریکا بسیاری از امتیازات را پیشاپیش به ایران خواهد داد.
🔰چراییِ نشدنها و راه و رسمِ شدن⁉️
🔻 از منظرِ اهالی تحقیق و پژوهش برای عبور از یک چالش؛ ابتدا میبایست از مرحلهی طرحِ مشکل عبور کرد و به ریشهیابی و "بیانِ مساله" پرداخت؛ چرا که طرحِ مشکل، یک قضاوتِ حسی و احساسِ نگرانی از امرِ واقع است؛ اما بیانِ مسئله، تعریفِ مشکل و ریشهیابیِ آن واقعیت در جهتِ تدوینِ راهکار برای رسیدن به وضعیتِ مطلوب است.
🔺 بر این مبنا؛ در خصوصِ مشکلات اقتصادی نیز باید به طرح مسئله پرداخت و اینکه مسئلهی اصلی در این خصوص چیست؟ آیا منابع و امکاناتِ لازم برای پیشرفتِ اقتصادی در کشور نیست؟ و یا نیروی انسانیِ دانا و توانا نداریم؟ که در پاسخ به این گزارهها بایست گفت؛ ایران اسلامی در ابعادِ مختلف از اقلیمِ متنوع تا زمینهای حاصلخیز تا منابع و معادنِ سرشار و موقعیتِ بیبدیلِ جغرافیایی و... دارای ظرفیتِ کمنظیری است و در کنارِ آن، فراوانیِ نیروی انسانیِ توانمند و تحصیلکرده است که از مرزهای تولیدِ علم و فناوری عبور کردند.
❓پس چرا؟؟؟
👈 یکی از دلایل اصلیِ عقب ماندگی کشور، نبودِ عزم و ارادهی جدی در پیمودن راه ِ درستِ "اقتصاد درونزا" است و اینکه یک "مقاومتِ منفی" در بدنهی اقتصادی کشور البته با همکاری برخی عناصر دولتی (در مجموع خصولتیها) در برابر رونقِ تولید و فعالسازی تواناییهای داخلی وجود دارد به گونهای که مقام معظم رهبری فرمودند: «چند سال قبل از این، من به یکی از این وزرای کشاورزی در مورد "کلزا" که یکی از موادّ اوّلیّهی تولید روغن نباتی است، گفتم این را دنبال کنید؛ [گفت] نمیگذارند؛ میگویند ما بایستی موادّ اوّلیّهی روغن را وارد بکنیم؛ یعنی نمیگذارند؛ شاید از عناصری هم در داخل وزارت، در داخل دستگاههای دولتی استفاده هم میکنند تا کارشکنی بشود؛ [امّا] باید ایستاد، یعنی کار سختی است امّا این کار سخت را حتماً بایستی انجام بدهند.»(۱۴۰۱٫۱٫۱)
🔹 راه و رسمِ عبور از این مقاومتِ منفی؛ ایجادِ ساختارِ مناسب، تدوینِ فرایندهای شفاف، تقنیح و ویرایش قوانینِ موجود، تصویب قوانینِ لازم و راهاندازیِ دولت الکترونیک است تا دستِ اصحابِ نفوذ در اعطایِ مجوزها کوتاه شده و فضایِ کسب و کار بهبود یابد.
👈 و اما عاملِ دیگری که در تصحیح اشتباهاتِ گذشته در مسیرِ رسیدن به وضعیت مطلوب بسیار مهم و در خور توجه است؛ رصدِ برنامه ها، قوانین، دستورالعملها و فرایندها با بکارگیری "مکانیزمِ تشوق و تنبیه" است، به گونه ای که هزینهی کارِ اشتباه و نفعِ عملکردِ درست در بدنهی فعال اقتصادی درک شود و این دولت است که با سپردنِ کار به مردم و بخش خصوصی و تعیین شاخصها و اعلام و اعمال آنها در نظارتها میتواند بسترِ درستِ "شدن" را فراهم نماید.
🔹 مقام معظم رهبری در خصوصِ شاخص مهم افزایش شرکتهای دانش بنیان به این مکانیزم اشاره می کنند و می فرمایند: «مسئولان باید همّت کنند و همّت مسئولان هم به این است که حمایت کنند؛ در گزارشی که به من داده شد، وزارتخانههایی که این کمک را میکنند، اسم آوردهاند؛ و وزارتخانههایی [هم] که کمک نمیکنند و باید بکنند، آنها را هم مشخّص کردهاند... اگر چنانچه ما دیدیم شرکتهای دانشبنیان مثلاً در زمینهی نفت و گاز و این صنایع پاییندستی اینها افزایش پیدا کرده، مِن باب مثال نمرهی بالایی به وزیر نفت بدهیم؛ یا اگر عکسش بود، بعکس. این به نظرم یکی از شاخصها است.»(۱۴۰۱٫۱٫۱)
⬅️ نتیجه ی مبتنی بر امیدِ متکی بر واقعیت اینست که؛ ما "داریم"، "می توانیم" و می شود".
📌تجمع معلمان برای اجرای طرح رتبهبندی
🔰امروز در برخی از استانها تعدادی از معلمان با تجمع در مقابل ادارات آموزشوپرورش خواهان اجرای طرح رتبهبندی شدند. معلمان استانهای فارس، اصفهان، قم و خراسان رضوی از جمله فرهنگیانی بودند که خواستار اجرای طرح رتبهبندی بودند.
🔹با اینکه تعداد معلمان و بازنشستگان شرکتکننده در این تجمعات نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشت اما شعارهای بعضا سیاسی نیز با هدایت برخی لیدرها شنیده میشد. «معلم زندانی آزاد باید گردد» و «معلم زندانی راهت ادامه دارد» از جمله این شعارها بود.
🔹همچنین در اصفهان تعدادی از تجمعکنندگان شعار میدادند که: «یه سیسمونی کم بشه مشکل ما حل میشه». اشاره این افراد به خبر خرید سیسمونی نوه رئیس مجلس از ترکیه بود که توسط برخی رسانه منتشر شد اما معلوم شد صحت ندارد.
🔸با این حال اکثر شعارها همچنان مربوط به نگرانیها درمورد اجرایی شدن طرح رتبهبندی معلمان بود. براساس اعلام سخنگوی آموزشوپرورش احکام قطعی طرح رتبهبندی تا پایان بهار صادر خواهد شد.
❌🌼❌ فرق میکند چه کسی رهبر باشد
🔻لطیفهای است تکراری اما نغز، از کسی پرسیدند چطور چپ کردی؟ گفت جاده پیچید، من پیچیدم، جاده پیچید، من پیچیدم، جاده پیچید، من نپیچیدم و تماااام.
🔹حالا حکایت #انسان ایرانی است. آنجا که داشت جادهی پیشرفت جهانی میپیچید، ماشین انسان ایرانی نپیچید و به ته دره سقوط کرد. کِی؟ شروع #انقلاب_صنعتی در مغرب زمین. چطور؟ دقیقا همان زمانی که انقلاب صنعتی داشت اوج میگرفت، #صفویه افول کرد. و چه شد؟ #ایران تبدیل شد به پاساژ #فروش محصولات پر زرق و برق خارجی و مخصوصا انگلیسی.
🔸اوژن فلاندن در سفرنامهی خود (۱۸۴۰) مینویسد: «از کارخانجات نساجی و اسلحهسازی و زربفت و مخمل ایران که روزگاری به تمام مشرقزمین صادر میشد، خبری نیست و همه نابود شدهاند. محصولات ایران از بین رفته و بهویژه همجواری با #انگلستان نتیجهی شومی بخشیده است... در سراسر ایران بهزحمت میتوان پارچهای را یافت که علامت سلطنتی انگلستان را نداشته باشد.»
🔹بعدش چه شد؟ انسان ایرانی، به دلیل بیلیاقتی حاکمان و سیاستمداران وقت، هم از «علم» روز عقب افتاد، هم از «اقتصاد». و ما در این دویست و اندی سال، همیشه تمنای ترقی را به دل داشتیم و حسرت پیشرفت انسان غربی را به سر. ما همیشه از غرب عقب بودیم و در عصر قجری و #پهلوی، اوضاع بدتر هم شد. نه تنها عقب افتادیم، که تحقیر هم شدیم و سیاستمدار پهلوی زد توی سر ما و گفت ایرانیجماعت، عرضهی درست کردن یک لولهنگ هم ندارد.
🔸انقلاب اما اوضاع را تغییر داد. حالا رهبری روی کار است که حداقل در ۱۵ سال اخیر دو گفتمان را سفت و محکم سردست گرفته: «پیشرفت علمی» و «مقاومسازی اقتصاد». و امسال، که امتزاج این دو با هم است.
🔹چرا تولید؟ برای آنکه برای #پیشرفت اقتصادی، دو راه کلی بیشتر وجود ندارد: یا «الگوی مبتنی بر واردات» ، که نتیجه میشود همان که در این دویست سال بر ما رفت. یا «الگوی مبتنی بر صادرات»، که راهش تمرکز بر تولید داخلی و تقویت آن است. یعنی همان کاری که از انگلیس و #آلمان کردند تا #ژاپن و #چین و #کره.
🔸چرا دانشبنیان؟ برای آنکه حداقل دو خصوصیت دارد، یکی آنکه لبهی علم روز دنیا است و ما این بار، همآهنگ با علم جهانی به پیش میرویم، و دو دیگر اینکه «تحریمناپذیر» است. آن هم در شرایطی که دشمن، تولید و توان اقتصاد سنتی ما را نشانه رفته است. صنایع دانشبنیان اما از خاصیت ضدتحریمی بالاتری برخوردارند، که شرح آن، خود قصهی مفصلی دارد و مجالی دیگر.
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🎞️🇮🇷پیشرفت ها وبرجستگی هاسپاه مایه افتخار ودلیل اصلی کینه توزی دشمنان است.🇮🇷*
*🇮🇷دوم اردیبهشت ماه سالروزتاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گرامی باد🇮🇷*
🔴توضیح مشاور قالیباف درباره یک ماجرای جنجالی
سيد محمود رضوی:
🔹دو روز است که اذهان عمومی جامعه درگیر سفر ۳نفر از اعضاء خانواده رئیس مجلس به ترکیه شده، سفری که پسر بزرگ آقای قالیباف به نمایندگی از پدر آنرا خطای نابخشودنی اعلام و به صراحت گفت رئیس مجلس با این سفر مخالف بوده و سفر برای خرید سیسمونی نیز نبوده است.
🔹اطلاعات منتشره در فجازی سوالاتی به وجود آورد که به نظر باید یکبار آنها را مرور کرد و درخواست نمود که برخی نهادها به چند سوال کلیدی پاسخ دهند:
آیا شناسائی داماد، دختر و همسر محجبه رئیس مجلس با ماسک در فرودگاه ترکیه و در صف مردم، کاری عادی بوده و همه آنها را میشناسند؟!
🔹هیچ کس از بارداری دختر آقای قالیباف مطلع نبوده و جز کنترل اطلاعاتی، هیچ روشی برای کشف آن به شیوههای دیگر هم وجود نداشته است. یک فعال توییتری چطور متوجه این موضوع و ساخت یک پروژه با همان هشتگ خاص شده است؟!
🔹روابط عمومی شرکت معراج در مصاحبه ای صراحتا اعلام کرده این مسافران بار اضافه نداشته اند و در فرودگاه ترکیه هم هیچ اتفاق و درگیری ادعائی وجود نداشته، این سناریوی تخیلی را چه کسی ساخته و به این اکانت داده است؟
🔹پرواز شماره۴۸۰۴ معراج از استانبول به تهران ساعت ۱۹:۱۵به زمین نشسته که به طور طبیعی خروج مسافران از فرودگاه دو ساعت طول میکشد؛ کدام مسافری میتوانسته این اطلاعات را طوری به اینها برساند که این آقا بعد از تحقیق از معراج و بررسی و یقین!، در ساعت ۲۲:۵۴ توئیت خود را منتشر کند؟
🔹غیر از زمان، همانطور که بقیه گفتهاند این سوال همچنان بیپاسخ مانده که آیا اطلاعات شخصی مسافرین را جز به مراجع ذیصلاح یا محافل امنیتی خاص میدهند؟ چطور این اطلاعات به دست پروژه بگیران رسیده است؟
🔹همین چند سوال و سوالات مطرح نشده دیگر و مدارک قبلی موجود که تا امروز اجازه طرح آن را ندارم، نشان میدهد که این پروژه هم مانند چند پروژه قبلی یک پروژه امنیتی بود و قاعدتا مثل همیشه پروژه بگیران عمله مقاصد محافل امنیتی-سیاسی شدهاند که منافعشان به خطر افتاده است.
🔹در حالی که انبوهی از وظایف دستگاههای امنیتی روی زمین مانده و صدای دلسوزان و مردم درآمده، معنای بپا گذاشتن برای خانواده قالیباف در سفر شخصی چیست؟
🔹در همه این موارد آنهائی که باید بفهمند دیر میفهمند ولی یک خطای فردی با اشراف و عملیات لحظهای محافل امنیتی تبدیل به پروژه علیه کل نظام میشود. آیا حق نداریم فکر کنیم موضوع بسیار فراتر از ماجراجویی آدمهای بدنام بوده و پای یک نهاد در میان است؟ آن نهاد کجاست؟
🔹آیا قرار است دستگاههای امنیتی قضائی کشور، وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه باز هم همچون بارهای قبل بنشینند و نظاره کنند که محافل امنیتی-سیاسی برای حذف رقبای سیاسی خود، کشور و اذهان عمومی را به هم بریزند؟! گیریم به قالیباف لطمه وارد شد، هدف بعدی اینها چه کسی و کجاست؟
🔹استقامت و پایداری قالیباف برای مردم و نظام، منافع و آینده چه کسانی را به خطر انداخت که بعد از مقاومتهای اخیر او در مقابل ناکارآمدیها و تجاوزات به حقوق ملت، محافل پشت پرده ناچار به پروژهسازی شدهاند؟ از دستگاههای امنیتی توقع است که تکلیف این محفل یا نهاد را معین بکنند!
🔹عذرخواهی توسط خانواده قالیباف در همان ساعات اول صورت گرفت؛ اما یکبار برای همیشه این موضوع تعیین تکلیف شود، کدام محفل یا نهاد برای خانواده مردم بپا میگذارد، با دروغ، آبروی دیگران را به بازی میگیرد و حیثیت نظام و آرامش مردم را برهم میریزد؟ یک بار باید ایستاد و کوتاه نیامد!
ای سجود باشکوه و ای نماز بینظیر
ای رکوع سربلند و ای قیام سربهزیر
...
فرش آستانهات بوریایی از کرم
تخت پادشاهیات دستبافی از حصیر
...
لَختی ای پدر درنگ! پشت در نشستهاند
رشتههای سرد اشک، کاسههای گرم شیر
سالروز شهادت اسوه عدالت و شجاعت، مولی الموحدین، امیرالمومنین، حضرت علی ابن ابی طالب (ع) تسلیت باد ...
التماس دعا
AUD-20220423-WA0102.opus
1.04M
توضیحات برادر قاسمی در خصوص قضیه خانواده آقای قالیباف