⁉️ ندیدن توطئه به این بزرگی چگونه ممکن است؟!
🔻دست آتش افروز دشمنان در وقایع اخیر کشور آن قدر آشکار است که هیچ گاه به این اندازه از صراحت و علنی بودن برخوردار نبوده است.
🔹 رسانه های فارسی زبان خارج از کشور در نظام هایی که شعار آنها لیبرالیسم و دموکراسی است آشکارا به ترویج ترور، خشونت و آموزش ایجاد اغتشاش روی آورده اند. پراکندن نفرت در بین افکار عمومی جامعه ایرانی نیز کار عادی، رایج و رزوانه آنهاست.
🔹 به عنوان مثال شبکه ایران اینترنشنال از کارکرد رسانه بودن خود خارج گشته و عملا به ستاد ترور و اغتشاش و براندازی تبدیل شده است.
🔺🔻 آن چه در بالا بدان اشاره شد دربرگیرنده ابعاد رسانه ای دشمنان ایران بود و تلاش برای تجهیز گروهک های خرابکار در اطراف مرزهای ایران و گسیل آن ها و ابزار و ادوات نظامی به داخل کشور که به طرز بی سابقه ای در دستور کار دارند، داستان دیگری دارد.
🔹همه این مقدمات بدین خاطر بیان شد که همه آحاد مردم ایران و مخصوصا گروه های سیاسی و اجتماعی به این درک و باور برسند که مسئله اصلی دشمنان دفاع از زنان و زندگی و آزادی آنان نیست؛ که موضوع اساسی به راه انداختن حوادث خونین هولناک در ایران، ویران سازی ایران و در نهایت فروپاشی و تجزیه است.
🔹دشمنان ایران در توطئه خطرناک و پیچیده اخیر آن قدر رو بازی می کنند، به صراحت هرآن چه در گذشته در دل مکتوم نگه داشته بودند این بار به زبان و رسانه آورده اند.
🔹تا اینجا از این منظر موضوع می تواند طبیعی جلوه کند؛ چرا که ذات دشمنان ایران در طول تاریخ همین گونه بوده است. با این حال اینجا دقیقا همان موقعیتی می تواند باشد که همه مردم و گروه های سیاسی در ایران بایستی بر روی آن بایستند و متحد گردند.
🔹 اینجا همان نقطه ای است که آحاد ملت و گروه ها باید در مواجهه با دست آتش روز دشمنان ایران ید واحده شوند.
در این که درخت تناور جمهوری اسلامی با این گونه اقدامات نلرزد نیز موضوعی واضح و آشکار است.
🔴 اما آن چه غیر عادی است و انسان را به تعجب وامی دارد ندیدن این حجم از توطئه های خطرناک دشمنان ایران توسط برخی گروه های سیاسی است.
🔹 به عنوان مثال داعش رسما مسئولیت اقدام تروریستی در شاهچراغ را بر عهده گرفته و تقریبا همه رسانه های مطرح بین المللی نیز انتساب این اقدام خونین به داعش را مطرح کرده اند.
🔹اما در کشور ما برخی چهره ها و گروه های سیاسی رادیکال مانند حزب اتحاد ملت با انداختن تردید درباره عامل این اقدام تروریستی عملا انگشت اتهام را به سمت درون کشور نشان داده اند!
💢این روزها می گذرد اما برخی مراقب باشند با رسانه آل سعود در یک میدان بازی نکنند تا سند همراهی با شبکه سعودی ایران اینترنشنال به نام آنان نخورد.
💠 خبرنگار جای خود؛ سازمان CIA
کلّی مستخدم دانه درشت دارد
✍محمد ایمانی
♦️عباس عبدی (از محکومان پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان در دهه هشتاد)، با تجاهل نوشته است: "این که فکر کنیم #الهه_محمدی پس از سالها کار حرفهای موفق، رفته دوره ببینه که با ارزش خبری آشنا بشود و بعد برود سقز گزارش خبری بدهد، مثل این است که دکترای ریاضی را ببریم تا جدول ضرب یاد بگیره".
🔹چند خبرنگار دون پایه که جای خود دارند. سازمان سیا، نویسندگان، اساتید دانشگاه، پژوهشگران و هنرمندان شهیر بسیاری را در آمریکا و اروپا به استخدام خود درآورد تا به عنوان افسر ناتوی فرهنگی، نقشه تسخیر فرهنگی کشور ها را به اجرا بگذارند.
♦️اسامی و کارکرد برخی از این استخدام شدگان، در کتاب مستند پژوهشگر انگلیسی، فرانسیس ساندرس، با عنوان "جنگ سرد فرهنگی: سازمان سیا در عرصه فرهنگ و هنر" و در سال ۱۹۹۹ منتشر شد.
🔹بر اساس پژوهش خانم ساندرس، "کورد مه یر " رئیس بخش عملیات بینالمللی سیا و همکار وی " آرتور شلزینگر"، حرکتی را آغاز کردند که به ایجاد شبکه فرهنگی گسترده در سراسر جهان انجامید. بودجه این عملیات در سال ۱۹۵۰، ۳۴ میلیون دلار در سال بود.
♦️سیا در سال ۱۹۵۰ با گردآوردن ۱۰۰ نویسنده مشهور از کشورهای مختلف، كنگره آزادی فرهنگی را در برلین دایر كرد. همچنین، شبكه مطبوعاتي جهانشمولي ايجاد كرد كه از ايالات متحده تا لندن، اوگاندا، خاورميانه و امريكاي لاتين گسترش داشت و کمکهای مالی مستقیم و غیرمستقیم دریافت میکردند.
🔹تعدادی از دانشگاههای مشهور آمریكا، مانند كلمبیا، استانفورد، نیویورك و هاروارد، زیر نفوذ سازمان سیا هستند. از جمله کسانی که به خدمت گرفته شدند، كارل پوپر، توماس كوهن، آیزایا برلین، والت ویتمن روستو، ايروينگ کريستول، دانیل بل، ریمون آرون، هانا آرنت، آرتور شلزينگر و سیدنی هوك هستند که در حوزه های مختلف دانشگاهی به عنوان نظریه پرداز معرفی شده اند.
♦️ارنست همینگوی و آنتوان سنت دو اگزوپری دو نویسنده معروف هم، از ماموران و کارشناسان سرویس اطلاعاتی OSS بودند. فیلم مزرعه حیوانات "جرج اورول " با سرمایه سیا تهیه شد.
🔹سیا در سال ۱۹۵۰، با اختصاص ۱۰ میلیون دلار، رادیوی اروپای آزاد را تأسیس کرد که رادیو فردا ادامه آن است. سازمان سیا در دوران جنگ سرد، فقط یک هزار عنوان کتاب را تحت عنوان نام بنگاههای فرهنگی و انتشاراتی، در آمریکا منتشر کرده است.
♦️آقای عبدی همچنین خبر دارد که سردبیر فعلی شبکه بدنام سعودی اینترنشنال در لندن، دو دهه قبل، در ایران و در پوشش معاون وزیر ارشاد دولت اصلاحات فعالیت می کرد. ده ها خبرنگار فراری طیف مدعی اصلاح طلبی هم، به اسخدام رادیو فردا، بی بی سی، صدای آمریکا، منوتو و سعودی اینترنشنال درآمده اند.
🔹در جریان فتنه انگیزی اخیر، برخی از خبرنگاران بازداشتی، مطالب آمیخته با دروغ را، به جای ارائه به نشریات خود، در اختیار شبکه های بیگانه قرار می دادند و برای آنها خوراک جنگ روانی تهیه می کردند. سند وطن فروشی، روشن تر از این؟!
🔴 نگاهی دیگر به پدیده فحاشی رکیک در ایام اغتشاشات
✍️ فحشهای رکیک اغتشاشاگران در خیابان وقتی به برخی دانشگاههای معتبر و حتی به دختران دانشجو رسید، بسیاری را نگران کرد و ترس از آثار چنین رفتارهای علاوه بر خانوادهها، جامعه علمی کشور را نیز در برگرفت. اما واقعیت این است که باید جرات بیشتری در تحلیل این نوع کنش زشت اجتماعی و سیاسی باید داشت. از منظر احادیث دینی نکات قابل توجهی بدست می آید که بسیار راهگشا در فهم و حتی مواجه با این آفت زشت است. جالب است که دشنام بقدری در اسلام مذمت شده که از فحش دادن به اشیا و حتی شیطان نیز پرهیز داده شده است.
1️⃣ بررسی و تحلیل گفتمان و تاکتیکهای لیدرهای خارج نشین در این چهار هفته اخیر نشین می دهد که فحش دادن و ترویج آن بخشی از تاکتیک مورد تاکید آنها برای مقابله با جمهوری اسلامی است. اما فحش علاوه بر نشان دادن پستی و باطن اپوزیسیون جمهوری اسلامی نشانه ضعیف بودن آنها است. چنانچه امام باقر(عليه السلام) فرمودند: «سِلَاحُ اللِّئَامِ قَبِيحُ الكَلَامِ به صورت طبیعی نیز وقتی دو فرد با یکدیگر درگیر میشوند، عموما فرد ضعیف نسبت به فرد قوی و به هنگامه مغلوب شدن، فحاشی میکند. فحاشی نشانه احساس ضعف شدیدی است که اپوزیسیون نسبت به قدرت و برتری جمهوری اسلامی دارند. از این منظر فحاشی اپوزیسیون یک نقطه بسیار امیدوار کننده و حاوی حقایقی بزرگ است!
2️⃣ جریانات ضدانقلاب خارج نشین که در پشت صحنه طراحی می کنند و معترضین و حتی دانشجویان را مجبور به فحش دادن میکنند، قطعا اهدافی را دنبال میکنند. شاید یکی از مهمترین اهداف آنها را در این حدیث بتوان یافت. لا تَسُبُّوا الناسَ فَتَكتَسِبُوا العَداوةَ بَينَهُم .به مردم ناسزا مگوييد كه با اين كار در ميان آنها دشمن پيدا مىكنيد . به این معنا که آنها با استراتژی ترویج فحاشی در بین دانشجویان تلاش میکنند اولا جامعه را نسبت به این قشر دشمن کنند و دشمنی بین جامعه و دانشگاه ایجاد شود و ثانیا حتی دشمنی بین مردم با مردم در محیط داخلی ایران ایجاد کنند. اما در این طراحی هم شکست خوردند، سخنان سردار سلامی مبنی بر اینکه با همین جوانان معترض سراغ دشمن خواهیم رفت و یا مدارای بیش از حد انتظاری که در دانشگاه با دانشجویان فحاش در حال صورت گرفتن است، نشانه این است که مدیریت کشور حواسش به این طراحی دشمن کامل جمع است.
3️⃣ اما با فحاشی اغتشاشگران و به خصوص دانشجویان فحاش در محیط دانشگاه چه باید کرد؟! شاید اولین گام این باشد که به این جمله حکیمانه امام علی (ع) عمل شود. مَهْلاً يا قَنبرُ ! دَعْ شاتِمَكَ مُهانا تُرْضِ الرَّحمنَ و تُسخِطُ الشَّيطانَ و تُعاقِبُ عَدُوَّكَ؛ آرام باش قنبر! دشنام گوىِ خود را خوار و سرشكسته بگذار، تا خداى رحمان را خشنود و شيطان را ناخشنود كرده و دشمنت را كيفر داده باشى.
گام دوم نیز در این حدیث امام علی (ع) نهفته است: إنّي أكرَهُ لَكُم أن تَكُونُوا سَبّابِينَ ، و لكِنَّكُم لو وَصَفتُم أعمالَهُم و ذَكَرتُم حالَهُم ، كانَ أصوَبَ في القَولِ و أبلَغَ في العُذرِ. من خوش ندارم كه شما ناسزا گو باشيد، بلكه اگر اعمال و رفتار و موقعيت [باطل] آنها را خاطرنشان كنيد ، مؤثّرتر و در بيان عذر و حجّت رساتر و قانع كنندهتر باشد .
اما اگر به دام تقابل شعار و فحش دادن بیافیتم حتما جبهه ارزشی و انقلابی شکست خواهد خورد، زیرا در حدیث داریم که ما تَسابَّ اثنانِ إلاّ غَلَبَ ألأَمُهُما .یعنی هيچ دو نفرى يكديگر را ناسزا نگفتند مگر آن كه پست ترينشان چيره گشت .و همچنین امام كاظم عليه السلام فرمود؛ ما تَسابَّ اثنانِ إلاّ انحَطَّ الأعلى إلى مَرتَبةِ الأسفَلِ .هيچ گاه دو نفر به يكديگر ناسزا نگفتند مگر اين كه آن يك كه برتر است به مرتبه آن كه فروتر است سقوط كرد .یعنی جبهه انقلاب در صورت به دام افتادن در فحاشی حتما سقوط ذاتی پیدا خواهد کرد.
4️⃣ این روزها اکثریت جامعه ایران از برخی شعارهای اقلیتی ناچیز علیه رهبر معظم انقلاب و هتک حرمت به ولایت فقیه سخت دلگیر هستند و برایشان تکرار این موضوع نیز رنج آور است. اما واقعیت این است که سابُّ المُؤمِنِ كالمُشرِفِ على الهَلَكَةِ .ناسزا گوىِ به مؤمن همچون كسى است كه در آستانه هلاكت باشد .سرنوشت بد و به ذلت افتادن مخالفین ولایت فقیه حتی آندسته که به ظاهر اهل رعایت آداب اخلاقی و حتی دینی بودند در چهل سال گذشته پیش روی چشم همه هست و فحاشان که تکلیف شان معلوم است خیلی زودتر از آن مخالفین به ظاهر بااخلاقتر به نابودی خود نزدیک میشوند.
تصرف زمین در جنگ شناختی چگونه است؟
در جنگ شناختی تصرف زمین به معنی جنگ سخت وجود ندارد. ولی عرصه کارزار در این جنگ تفکر مردم است.
در نبرد شناختی جبهه ای موفق است که اذهان بیشتری را تصرف کند. باور پذیر بودن یکی از مهم مولفه های مهم این کارزار است. به عنوان مثال در قبل از دوران انقلاب اسلامی ایران اگر ناوگان نیروی دریایی آمریکا به قصد حمله، به سمت کشوری حرکت می کرد. آن کشور قبل از رسیدن ناوگان آمریکا دچار فروپاشی می شد. ولی امروز آمریکایی ها در کشورمان این باورپذیری را از دست داده اند. با حرکت ناوگان آمریکا همچنان زندگی عادی مردم جاری است. این موضوع یکی از جنبه های شکست در باورپذیری برای آمریکا و موفقیت برای ایران است. پس اگر در جنگ شناختی باورهای عموم مردم تصور نشود پس زمین ها تصرف نخواهد شد.
🔸آمریکاییها در تبلیغاتشان، تسخیر لانه جاسوسی را سرآغاز چالش میان ملت ایران و آمریکا معرفی میکنند؛ دروغ میگویند
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دانشآموزان:
🔹 من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم که مضامین اسناد لانه ی جاسوسی را در کتابهای درسی بیاورید، نکردند متأسفانه، نکردند.
🔹 اینها نشان میدهد که آمریکاییها در این مدتی که در ایران حضور داشتند یعنی از سال حدود مثلاً ۲۹-۲۸ و اینها چه کارهایی در ایران کردند، چه توطئههایی، چه خیانتهایی انجام دادند.
🔹خب یک نکتهای اینجا وجود دارد در این مسئلهی تهاجم به سفارت آمریکا که درواقع گفتند لانهی جاسوسی -که همینجور هم بود-، اینکه آمریکاییها در اظهاراتشان، در تبلیغاتشان، در مصاحبههایشان، در مصاحبهای که با خود من کردند در سفر به نیویورک زمان ریاست جمهوری این حادثه را سرآغاز چالش میان ملت ایران و آمریکا معرفی میکنند.
🔹 میگویند علت اینکه آمریکاییها در مقابل ملت ایران ایستادند حرکتی بود که شما در سفارت انجام دادید. یعنی حمله کردید به سفارت ما و بین ما و شما اختلاف بوجود آمد، دعوا شد و دشمنی شد.
🔹 #دروغ_میگویند مسئله این نیست، آغاز چالش بین ملت ایران و آمریکا ۲۸ مرداد سال ۳۲ است. در ۲۸ مرداد یک حکومت ملّی سر کار بود، حکومت مصدّق یک حکومت ملّی بود.
🔹 مشکلش هم با غربیها فقط مسئلهی نفت بود. نه حجتالاسلام بود، نه داعیهی اسلامخواهی داشت، فقط مسئلهی نفت بود.
🔹 نفت دست انگلیسها بود. او گفت نفت دست خودمان باشد، فقط جرمش فقط این بود. آمریکاییها نشستند علیه مصدّق توطئه کردند و کودتا ایجاد کردند؛ یک کودتای عجیب و غریبی. با اینکه مصدّق با آمریکاییها خوشبین بود، نسبت به آنها اعتماد داشت، حتّی علاقه داشت، فکر میکرد دولت آمریکا در مقابل انگلیسها از او حمایت خواهند کرد. ولی اینها از پشت خنجر زدند. مصدّق و اطرافیانش و همه را دستگیر کردند. بعضی را بعدها اعدام کردند، بعضی را هم سالهای متمادی زندان کردند.
🔹 اختلاف ملّت ایران با آمریکا از روز بیست و هشت مرداد است. چرا شما علیه یک دولت ملّی که با انتخاب مردم سرِ کار آمده بود کودتا کردید و سرنگونش کردید؟ نفت را که از چنگ انگلیسها درآورده بود، دادید به یک کنسرسیومی، که در آن انگلیس بود، آمریکا بود، چند دولت دیگر بودند.
🔹 این دعوای ما با آمریکاییها شروعش از آن روز است. حالا سیاستمداران آمریکا با کمال ریاکاری و بیشرمی میگویند ما طرفدار ملّت ایرانیم! ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
۱/ از یک بیطرف بشنویم!
۱۲۰۰۰ طلاق نتیجهی کشف حجاب رضاخان فقط در همان ماه اول، تنها در تهران!
پس از اینکه رضاخان پروژه کشف حجاب را اجرا کرد، دیری نپایید که آثار خانمانسوز آن مثل فروپاشی نظام خانواده و کاهش عفت عمومی آشکار شد. در «تاریخ اجتماعی تهران در قرن سیزدهم» اثر جعفر شهری آمده که با تأسف فراوان مینویسد:
به محض اجرای کشف حجاب، نسبت طلاق به ازدواج، ۶۰۰ به ۱۰۰ فزونی گرفت، به صورتی که:
در برج اول اعلام آزادی زنان، بیش از ۱۲ هزار زن فقط در تهران از شوهرانشان جدا شده و راهی خیابانها گردیدند...
خلاصه، از آزادی زن چیزی که عاید شد اینکه میزان فروش پودر، ماتیک و لوازم توالت و البسه بدننما و اسباب قر و فر به مقدار قابل توجهی سیر صعودی در پیش گرفت و مردانی که راه خیانت و ناراستی و دزدی و تقلب آوردند...
شگفتی ماجرا زمانی روشن میشود که این آمار را نه با وضعیت امروز تهران، بلکه با جمعیت کم تهران در آن روزگار محاسبه کنیم که به گفته برخی منابع به ۳۰۰ هزار نفر نمیرسید!
ر. ک: تاریخ اجتماعی تهران در قرن سیزدهم، جعفر شهری، ج ۱، مؤسسه خدمات فرهنگی رسا، چ ۳، تهران ۱۳۷۸، ص ۵۸۸ - ۵۸۹
🔻انقلاب به کدام سو میرود؟
1️⃣ در اردیبهشتماهِ سالِ هفتادونه، درحالیکه روزنامههای زنجیرهای جریانِ اصلاحات، قارچگونه سربرآورده بودند و تمامِ ارزشهای اسلامی و انقلابی را آماجِ تهاجمِ مطبوعاتیِ خویش قرار میدادند، آیتالله خامنهای در دیدارِ غیرمعمولِ خود با جوانان، این مسأله را با آنها در میان نهاد و آن را پارهای از برنامۀ «فشارِ دشمن» معرفی کرد و گفت اگر دشمن، فشارِ فراوانی بر ما وارد آورد، حادثۀ کربلای امام حسین (ع) رخ خواهد داد، نه حادثۀ صلحِ امام حسن (ع). امّا چرا باید تاریخِ انقلاب، حسینی باشد و بماند؟
2️⃣ این هشدارِ بیسابقۀ استعارگونه، آنگاه تکمیل و نمادین شد که ایشان چندی پس از آن، «چفیه» بر شانۀ خویش انداختند و در هیچ دیدارِ رسمی و غیررسمی و داخلی و خارجی، آن را از خود جدا نکردند. «چفیه»، نمادِ دفاعِ مقدّس است؛ نمادی که گویا همۀ ارزشهای دفاعِ مقدّس را در درونِ خویش، نهفته دارد. کسیکه «چفیه» به گردن میاندازد، در حقیقت، با زبانِ نمادین میگوید که از «جنگ» و «شهادت» نمیهراسد، بلکه آماده است و آن را میطلبد. امّا اینهمه اصرار و تأکید، به چه سبب است؟
3️⃣ در مرحلۀ پایانیِ «فتنۀ سالِ هشتادوهشت»، نیروهای میدانیِ فتنه به خیمههای عزاداریِ امام حسین (ع) حمله کردند و در مقابل، مردم نیز به خیابانها ریختند و طومار فتنه را در هم پیچیدند، آیتالله خامنهای تصریح کرد که «روحِ حسینبنعلی» (ع)، به یاریِ انقلاب آمد. امّا چه نسبتی است میانِ روحِ آن بزرگوار و انقلاب؟! جز این است که باید روحِ حسینبنعلی، رهاییبخشِ تاریخِ حسینی باشد؟
4️⃣ حسینبنعلی(ع)، نقطۀ آغازِ مبارزۀ عینی و بیرونی برای بازگرداندنِ تاریخ محمّدی به محمل و بسترِ اصلیاش بود که به شهادت انجامید، امّا همین مبارزه، بهدستِ حجّتبنالحسن (ع)، با همان منطق، تداوم خواهد یافت. «امامِ غائب»، تمامکنندۀ گامی خواهد بود که «حسینبنعلی» برداشت، و اگر فرجامِ حسینبنعلی، «شهادت» بود، فرجامِ کارِ مهدیِ موعود، «حکومتِ جهانی» خواهد بود. آری، دو مبارزه با یک منطق و با دو نتیجه. و انقلابِ ایران، «الگوگرفته» از اوّلی است و «مقدّمهساز» برای دوّمی. دراینحال، زبان و منطقِ آیتالله خامنهای، باید حسینی باشد. او امامِ دورۀ تاریخیِ «گذار» و «انتقال» است؛ از «تاریخ حسینی» به «تقدیر مهدوی».
5️⃣ آیتالله خامنهای، خوابِ عجیبی دیده بود که آن را برای آیتالله شبزندهدار نقل کرد و گویا ایشان، این خواب را برای حجتالاسلام عالی، بیان نمود و ایشان نیز در سخنرانیِ عمومیِ خویش آن را مطرح کرد. و امّا آنچهکه آیتالله خامنهای مشاهده کرد، به این شرح بود: دیدم همراه با رسولِ اکرم(ص) در کنارِ ساختمانی که فقط اندکی از آن ساخته شده است، ایستادهایم. دراینحال، آن حضرت به من امر که: «آستینهایت را بالا بزن و ساختمان را تکمیل کن!» من که دیدم که حجمِ انبوهِ کار، همچنان باقی مانده و تنها، بخشِ کوچکی از بنا، ساخته شده است، به ایشان عرض کردم: «آقا! انجامِ اینکار، در توانِ من نیست!» امّا رسولِ اکرم رو به من کرد و با تأکید فرمود: «در توانِ خودِ توست و تو، ساختِ این بنا را به پایان خواهی رساند!».
6️⃣ کاری که امام خمینی انجام داد، عبارت بود از «تخریبِ بنای قبلی» با انقلابِ اسلامی و آنگاه تلاش برای «احداثِ بنای جدید» در طولِ ده سال زعامتِ خویش، که با توجّه به اندکبودنِ این زمان، ایشان توانست بخشِ کوچکی از بنایِ جدید را پیش ببرد. آیتالله خامنهای، کسی است که نهفقط کارِ ناتمامِ امام خمینی را «ادامه» خواهد داد، بلکه آن را به «سرانجام» نیز خواهد رساند؛ یعنی ساختنِ این بنا در دورۀ زعامتِ آیتالله خامنهای، «تمام» خواهد شد. و ایشان از جانبِ رسولِ اکرم، مأمور و موظّفِ به اینکار هست. معنیِ «تمامشدنِ ساختِ این بنا» چیست؟ بیجهت نیست که علامه مصباحیزدی تصریح کرده بود که از نظرِ ما، آیتالله خامنهای، «سیّد خراسانی» نیست، بلکه مقام و مرتبهاش بیش از اوست.
7️⃣ در برههای از تاریخ قرار گرفتهایم که عهدِ «گشایش» و «انفتاحِ» است و تقدیر، اینگونه رقم خورده که در، بر پاشنۀ دیگری بچرخد. تاریخِ مهجوریّتِ امام، تمام شده و اینبار، بناست که امام در ظاهر نیز به مدارِ تدبیرِ جامعه بازگردد. هیچ حادثهای پیش رو نیست که از گذشتۀ انقلاب، دشوارتر باشد. گردنههای اصلی، پشت سر گذاشته شدند. بگذار برخی ظواهر شیطانی، جلوهگری کنند و اهل نفاق را بفریبند و به این گمان افکنند که کار انقلاب، تمام است. زینپس بر شتاب حرکت تکاملیِ انقلاب، افزوده خواهد شد و باید تهماندههای نفاق در این آزمونهای نهایی، باطن خویش را نمایان سازند.
# فرصتی در فتنه مهسا!
🔻مقاومت مردم موجب شده است که از میان «تهدید» اعتششاشات اخیر به تدریج «فرصت» ها خود را نشان دهند.
🔻در جریان این اغتشاشات، بسیاری از مردم و نیروهای انقلابی جوان به طور واقعی، خود را در برابر یک جنگ چندوجهی بین المللی احساس کردند و با عبور از شوک روزهای اولیه توطئهای که با رمز مهسا امینی آغاز شده بود؛ اکنون در حال بازیابی و تقویت درونی و توسعه بیرونی روحیه جهادی و به دست گرفتن ابتکار عمل هستند.
🔻علاوه بر این اتحاد بی سابقهای بین نیروهای متدین و علاقمند به کشور و نظام شکل گرفته که زمینه ساز مقابله موثرتر در برابر جنگ ترکیبی دشمن است.
🔻از سوی دیگر با شناسایی و رخ نمایی برخی تنگه های احد و نقاط ضعف درونی؛ در برابر ساختارهای نظام و بسیاری از جریانهای انقلابی، افق جدید و انگیزه پر قدرتی برای تحول و ارتقاء اقدامات ایجابی برای جذب بیشتر اقشار و توسعه اندیشه اسلامی و انقلابی و همچنین مبارزه موثر با جریان های غربگرا و منحرف که در پوشش متفکر، سیاستمدار، هنرمند و ورزشکار مخفی شده بودند، ایجاد شده است.
🔻شکل گیری امواج بزرگ مردم انقلابی که این روزها در شهرها و دانشگاهها مشاهده می شود و البته توفنده تر هم خواهد شد؛ حاصل عنایت خاص امام عصر(عج)، هدایت های امام انقلاب، خون شهیدان مظلوم و بصیرت ویژه ملت ایران است.
🔻عبور از انواع دام های رسانه ای شیاطین و پیروزی در این امتحان، کارنامه قبولی ملت ایران در آزمون ولایت پذیری از امام عصر عج را رقم خواهد زد.
🔹بیانیه ۹۴۷ نفر از اساتید حوزه و دانشگاه: به هیچ عنوان با اغتشاشگران اعم از استاد یا دانشجو در دانشگاهها مماشات نکنید
🔸در این بيانيه آمده است: از مسؤولان متولی در داخل و خارج دانشگاه مانند قضایی، سیاسی و امنیتی بهویژه رییس محترم دستگاه قضا میخواهیم به هیچ عنوان با اغتشاشگران اعم از استاد یا دانشجو که علیرغم همه تذکرات همچنان بر ایجاد تنش و بینظمی در محیط دانشگاه و خارج آن اصرار مینمایند مماشات ننموده و موجبات هر چه سریعتر ایجاد فضای آرام در دانشگاه را جهت ادامه راه پر افتخار علمی فراهم نمایند.
🔸متاسفانه رفتار دور از شان عدهای دانشجو با شعار مقدس آزادی در دانشگاهها و تخریب اموال دانشگاه و تلاش در جهت ایجاد اخلال در تشکیل کلاسها نیز بهعنوان ابزاری تبلیغاتی در دست دشمنان قسم خورده این ملت مظلوم قرار گرفت و این تلاش که هدفی جز اخلال در حرکت حیرت برانگیز علمی در کشور در بر ندارد همچنان ادامه یافته است.
🌐لینک خبر:
https://b2n.ir/r96760
❇️ تسخیر لانه جاسوسی پاسخ دشمنیهای آمریکا بود
🔻 فؤاد ایزدی، دانشیار گروه مطالعات آمریکا در دانشگاه تهران:
◻️ در قوانین بینالملل، کنوانسیون ۱۹۶۳ وین را داریم که مباحث مرتبط با سفارتخانهها، ذیل این کنوانسیون تعریف شده است.
نکته اول این است که باید به قوانین کشور میزبان احترام بگذارد. اینکه سفارتخانهای مصونیت دارد، بهمعنی نقض قوانین کشور میزبان نیست که ما قوانین را نقض کنیم، بعد هم مصونیت داشته باشیم.
نکته دوم این که در امور داخلی کشور میزبان دخالت نکند. این هم نکته مهمی در ماده ۴۱ کنوانسیون ۱۹۶۳ وین است.
◻️ آمریکاییها، سالها ماده ۴۱ را نقض میکردند، یعنی هم قوانین ایران را نقض میکردند و هم در امور داخلی ایران خیلی فراتر از دخالت، ورود داشتند. اولاً سال ۳۲ کودتا کردند. تمام خاطرات سفرای آمریکایی در این سالها یا همین اسناد لانه جاسوسی در دسترس است؛ از این جهت آمریکاییها عملاً برای سالیان متمادی، از کنوانسیون ۱۹۶۳ وین خارج شده بودند و اصلاً داخل کنوانسیون نبودند.
◻️ عملکرد دانشجویان هم کاری بسیار عقلانی بود. چون جلوی نقض همان کنوانسیون را گرفتند.
بعضی وقتها شهروندان معمولی می توانند اعمال قانون بکنند، جزو اصولی است که در همه ایالتهای خود آمریکا بدون استثنا، به آن توجه شده و رسمیت دارد. به آن میگویند: «سیتیزن اَرست»؛ یعنی اگر شما ببینید کسی دارد کار خلاف قانون میکند و بعد در آن اطراف هم، پلیس نیست یا حتی اگر هست، شما هم میتوانید وارد بشوید و جلوی آن کار را بگیرید.
◻️ در همان سال، آقای دکتر ریچارد فالک که استاد تمام دانشگاه پرینستون ، مقالهای نوشت با همین مفاهیمی که من خدمتتان عرض کردم و بهنوعی از عملکرد و پاسخ دانشجویان حمایت کرد که البته خیلی هم برای این کارش هزینه داد و خیلی در آمریکا اذیت شد که بهعنوان آمریکایی، داخل آمریکا این کار را کرد.
📎 متن کامل
(https://hawzahnews.com/xbX65)