🔴 کار به آتش زدن مسجد رسید!
🔸️شب گذشته حوالی ساعت ۳:۳۰ بامداد عدهای منافق خودفروخته و کوردل به مسجد ابوذر در منطقه دلاوران در شرق تهران حمله بردند و پس از قطع دوربین های مداربسته این مسجد اقدام به آتش زدن مسجد کردند که بعد از دقایقی ساکنین متوجه این اتفاق شدند و با آتش نشانی تماس گرفتند. طبق تصاویر قسمت عمدهای از مسجد تحت اثر آتش سوزی آسیب دیده است.
♦️کاخ سفید از ادعای بایدن درباره «آزاد کردن ایران» عقبنشینی کرد
🔹جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید از اظهارات جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا که گفته بود «ایران را آزاد خواهیم کرد» عقبنشینی کرد.
🔹بایدن بامداد جمعه به وقت تهران در یک گردهمایی تبلیغاتی به هواداران خود گفت: نگران نباشید، ما ایران را آزاد خواهیم کرد. آنها به زودی خود را آزاد خواهند کرد!
🔹یک خبرنگار در کنفرانس خبری امشب از جان کربی پرسید منظور جو بایدن از این اظهارات چه بوده است. او در پاسخ گفت: او یکبار دیگر همبستگی ما را با معترضان ایران ابراز کرد؛ یعنی همان کاری که از ابتدا انجام داده است. ایجاد تغییر به عهده مردم ایران است. باید به عهده مردم ایران باشد که درباره آیندهشان تصمیم بگیرند.
🔹او همچنین در پاسخ به سوال یک خبرنگار دیگر که پرسید آیا این جمله بایدن که «آنها به زودی خودشان را آزاد خواهند کرد» مبتنی بر ارزیابیهایی است که حکومت ایران در آستانه سقوط است گفت: ماهیچ نشانهای از چنین چیزی نداریم.
🔴کیهان: به پلیس و بسیج اجازه برخورد پشیمان کننده با آشوبگران داده شود
کیهان در سرمقاله خود نوشت:
🔹نگاهی به برخی از رویدادهای این روزها و برخوردهای وحشیانه داعشیهای داخلی با مردم مظلوم کوچه و بازار و حتی با پلیس، قلب هر انسان آزادهای را به درد میآورد و از آن دردآورتر مماشات غیر قابل توجیه نیروهای نظامی و انتظامی در مقابل این وحشیگریهاست
🔹نیروی انتظامی و بسیج بارها نشان دادهاند که مرد میدانهای سخت و پایانبخش روزهای بد حادثه هستند و پرسش این است که چرا به آنها اجازه برخورد پشیمانکننده با آشوبگران و متجاوزان به جان و مال و ناموس مردم داده نمیشود؟!
⁉️چرا آشوبگران در ماجرای اخیر به سرعت سراغ «آتشافروزی و اقدامات خشن و جنایتکارانه و ایجاد هیاهو» و «حمله به حجاب، مساجد، حسینیهها و پرچمهای عزای سالار شهیدان» رفتند؟
💡قاطبه مردم، کمترین همراهی با طراحان آشوب نکردند. بنابراین، آشوبگران مأموریت یافتند با صحنهسازیهای تند و خشن خلأ بزرگ «حمایت مردم» را بپوشانند.
🔸 پشتصحنه ماجرا از برنامهریزی گسترده برای عقدهگشایی علیه ایران اسلامی حکایت میکند که سد راه یاغی¬گری غرب در منطقه و در مقابل کشورمان بوده است.
🔹مستندات فراوان میگوید ایران قوی و قدرتمند، خار چشم رژیمهای یاغی مانند آمریکا، اسرائیل و انگلیس است. آنها تجزیه ایران و به تحلیل بردن قدرت آن را همواره در دستور کار داشتهاند.
🔸علت دیگر شرارت و اقدامات خشن آشوبگران، نیاز غرب به تحریف واقعیت ایران قوی در نگاه ناظران جهانی است تا از اثرگذاری منحصربهفرد ایران در معادلات جهانی بکاهد. توضیح اینکه سیاستمداران ارشد غرب، بارها در چند سال اخیر گفتهاند پروژه «قرن جدید آمریکایی» در میدان عمل جای خود را به «قرن جدید آسیایی» داده است و در این میان، مقاومت ایران توانسته به قدرتهایی مثل چین و روسیه، جرئت نقشآفرینی بیشتر در تغییر معادلات جهانی را بدهد. ایران بود که جبهه آمریکا، اسرائیل و ناتو را در دو جنگ موسوم به جنگ جهانی چهارم و سوم به هزیمت کشاند¬، هرچند که موضوع اصلی پروژه ویرانیطلبانه و تجزیهطلبانه «خاورمیانه جدید» بود. ایران نگذاشت سرنوشت رقتبار جنگ داخلی و تجزیه لیبی در لبنان، سوریه، عراق و یمن تکرار شود و از تحریمشدگی در جنگ تحمیلی صدام (در حد سیم خاردار) به تولیدکننده و صادرکننده پهپادهای فوقمدرن و موشکهای دوربرد نقطهزن تبدیل شد. ایران نشان داد که بدون بستن با کدخدا و معطل ماندن در قبال عهدشکنی او، میتوان موانع تحریمی را به تدریج از پیش پا برداشت و به سمت رونق اقتصاد حرکت کرد.
🔹تلاش برای ایجاد ناآرامی خشونتبار در ایران، رفتاری از سر درماندگی غرب است تا شاید به زور حُقّههای رسانهای و به خیابان آوردن چندهزار نفر در خیابان، «مردمربایی» کند و اشرار جنایتکار یا برخی عناصر فریبخورده را جای یک ملت ۸۵ میلیونی یا پایتخت هشت میلیون نفری جا بزند و تصور «ایران ضعیف» را جای حقیقت «ایران قوی» بنشاند. این جنگ روانی، همان واقعیتی است که «کیت کلارنبرگ» روزنامهنگار تحقیقی، تحت عنوان «رمزگشایی از جنگ آنلاین پنتاگون علیه ایران» بدان پرداخته است. درست در دورهای که دولت غربگرا و وزارت ارتباطات در ایران سرگرم واگذاری شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات به بیگانگان بود، جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا، چهارم مرداد ۱۳۹۴ در شورای روابط خارجی آمریکا گفت: «به ایران امروز نگاه کنید... ۲۵ درصد جوانان آنها بیکارند. اگر به تهران بروید- من نرفتم ولی دوستانم که رفتهاند به من گفتند که- جوانان به دنبال گوشیهای هوشمند هستند و میخواهند بخشی از دنیا باشند.» اما آیا «مالیا» و «ساشا»، دختران ۱۰ و ۱۴ ساله باراک اوباما حق نداشتند بخشی از همین دنیایی باشند که کری میگفت؟! پاسخ اوباما منفی بود. او اواخر آذر ۱۳۹۰ گفت: «دخترانم را از استفاده از شبکه اجتماعی فیسبوک منع میکنم. این مکانی امن برای گذران اوقات فراغت دخترم نیست. چرا باید بخواهیم با افرادی روبهرو شویم و از امور ما باخبر باشند، در حالی که آنها را نمیشناسیم. این عاقلانه نیست.»
🔽کمی انصاف هم لازم است!
1⃣شاید دو هفته ای به انتخابات سال ۹۶ یعنی دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی زمان باقی مانده بود که در یک تاکسی با راننده آن درباره انتخابات بحث کردیم.
راننده تاکسی حرفی زد که همان موقع دریافتم نتیجه انتخابات چه خواهد شد. او گفت دوست دارم ۴ سال دیگر به آقای روحانی فرصت بدهم. درنهایت نیز نتیجه آن شد که همه می دانیم؛ آقای روحانی بیش از سال۹۲ مورد اعتماد مردم قرار گرفت!
2⃣اگر شهریور ماه سال۱۴۰۰ را مبنای تشکیل دولت آقای رئیسی قرار دهیم، چیزی حدود یکسال و دو ماه از استقرار دولت او می گذرد. حقیقتا انتظار اولیه آن است کسانی که ۸ سال به دولت آقای روحانی مجال دادند، اجازه دهند این دولت لااقل دو سه سالی امور را به پیش ببرد و بعد از آن ارزیابی و حتی اعتراض داشته باشند.
3⃣واقعا غیر منصفانه است دولتی که در همه شاخص های کلان اقتصادی کشور را در نقطه بحران از دولت پیشین تحویل گرفته در فرصت کوتاه بتواند بر همه آن مسائل فائق آید. در نظر بگیرید با شروع دولت جدید کدام شاخص اقتصادی بر سر جای خودش بوده است. نقدینگی؟ نرخ تورم؟ بازار سرمایه؟ بازار ارز و طلا؟ بازار مسکن و خودرو؟ هیچ کدام.
اضافه کنید به همه این ها رسیدن ذخائر استراتژیک به نقطه بحران و التهاب عمومی کشور در شرایطی که واکسیناسیون مردم در کمترین حد انتظار نیز انجام نشده است.
4⃣حالا اما دولت از پس برخی مسائل به جای مانده از گذشته برآمده، اما یقینا چندین سال نرخ رشد اقتصادی منفی به زودی اقتصاد کشور را در شرایط مورد انتظار قرار نخواهد گرفت. هر چند پیش بینی های جهانی از آینده اقتصادی کشور مثبت و روند امور به سمت بهبودی را نشان می دهد. حالا بحث بر سر این ها نیست. مردم نیز هنوز از اقدامات یکساله دولت آقای رئیسی حس مثبتی ندارند. حق هم دارند چون آثار برنامه های دولت در سفره مردم خود را آشکار نساخته است و عملا چنین انتظاری غیر ممکن است. بحث اساسی اما آن است که دولت آقای رئیسی در مسیر درستی در بخش های مختلف در حال حرکت است. در بخش مسکن دولت در حال ساخت مسکن انبوه است، آن هم بعد از گذشت هشت سال از دولتی که وزیر آن افتخارش این بود که مسکنی نساخته است! فرصت بیان جزئیات نیست اما دولت در حوزه کشاورزی در حال یک تحول راهبردی و تاریخی است. در عرصه سیاست خارجی کریدور شمال جنوب که آرزوی جامعه ایرانی حتی از پیش از انقلاب بود محقق شد و تازه در ابتدای یک رویداد بزرگ قرار گرفته ایم. انعقاد قراردهای مهم با چین بعد از پذیرش توافق راهبردی یک گام اساسی به حساب می آید. همینطور تنظیم روابط با روسیه و دیگر کشورهای همسایه در حال پی گیری و ثمر دادن است. با این حال دولت از مذاکره با غرب نیز شانه خالی نکرد و مذاکرات احیای برجام را به نقطه پایانی رسانده و متنی را بر روی میز قرار داده که نسبت به متن دوره آقای روحانی دربرگیرنده امتیازات متمایز و مهمی است که در وقت خودش و در صورت رسیدن به توافق نهایی مفاد آن اعلام خواهد شد. و موارد متعدد دیگر.
5⃣همه این مقدمات برای آن بود که بگوییم که آیا دولتی که در عرصه های اقتصاد، سیاست داخلی و روابط خارجی رویکرد و مسیر درستی را در پیش گرفته آیا مستحق آن نیست بازه زمانی معقول و منطقی به او فرصت کار داده شود؟الان نمی دانم آن راننده تاکسی که در صدر این نوشتار به او اشاره کردم در این باره چه نظری دارد و آیا به آقای رئیسی نیز فرصت داده یا نداده، اما واقعا بایتسی به دولت جدید فرصت داد کمی دیگر به پیش برود. مخصوصا در نقطه نهایی و تعیین کننده مذاکرات احیای برجام، کشور و تیم مذاکره کننده را با اغتشاشات داخلی در موضع ضعف قرار نداد. شما فکر می کنید چرا آمریکا در بحبوبه اغتشاشات در ایران و در حالی که امیراطوی دروغ وابسته به آنها در حال القای این گزاره است که کار جمهوری اسلامی تمام است، پیام شتاب دادن به بخش نهایی مذاکرات را می دهد؟!
🇮🇷📝 ملاک #قانون است نه ترویج اباحهگری!
🍃🌹🍃
✍ حمید جعفری
🔻 آقای قوچانی روزنامه نگار اصلاح طلب و سردبیر مجله آگاهی نو دیروز (۷ آبانماه) در برنامه تلویزیونی شبکه ۴ در خصوص #حجاب با ذکر مثال هایی از #عراق و #لبنان که در آنها زنان بدون حجاب به فعالیت اجتماعی مشغول هستند، اعلام می کند که، درصدی از بانوان جامعه ما با پوشش قید شده در قانون حجاب که حکم صریح قرآن هست و ایشان فلسفه مترقی آنرا خوب می دانند مخالف هستند و باید به خواسته آنان پاسخ داده شود و ما هم مثل عراق و لبنان عمل کنیم.
🔸نکات تحلیلی:
1⃣ اولا ملاک عمل به احکام اسلام و قوانین برای جامعه ما این کشورها نیستند. چرا که در این کشورها هم به قوانین اسلامی صد در صد عمل نمی شود.
2⃣ ثانیا به صرف مخالفت درصدی از جامعه با قوانین کشور که بر گرفته از شرع مقدس هست باید با تساهل و تسامح با قانون برخورد کرد؟
🔺پس اگر فردا عدهای خواستار آزادی هم جنس گرایی، آزادی خرید و فروش مشروبات الکلی، مواد مخدر و.... شدند باید به این خواسته ها عمل کرد؟ این چه استدلالی است. در آن صورت فلسفه تشکیل حکومت اسلامی چیست؟ آیا این نوع گفتمان در راستای جنگ شناختی دشمن و به هم ریختن دستگاه شناختی افکار عمومی نسبت به ارزشهای ایرانی و اسلامی نیست؟ در راستای ترویج اباحه گری که آقایان در این زمینه ید طولایی دارند نیست؟
📍پیام های استراتژیک پرتاب موشک ماهواره بر قائم
🔸️ماهواره بر قائم ۱۰۰ ساخت سپاه پاسداران با موفقیت شلیک شد و تا مدار ۵۰۰ کیلومتر پرواز کرد .
🔸️این ماهواره بر ۳ مرحله ای می تواند ۱۰۰ کیلوگرم محموله را مدار ۵۰۰ کیلومتری قرار دهد .
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود ؛
1️⃣ موشک ماهواره بر ، ساختاری مشابه موشک های قاره پیما دارد ؛ در واقع می توان گفت امروز سپاه پاسداران علاوه بر یک ماهواره بر توانست یک موشک بالستیک قاره پیما که می تواند ۱۰۰ کیلوگرم محموله را حمل کند به فضا پرتاب کرد.
2️⃣ با توجه به توان اتمی ایران و عبور این کشور از نقطه گریز هسته ای (یعنی قابلیت ساخت فوری بمب اتم) ، شلیک این موشک پیام های خاص خود را بر کشورهای منطقه و قدرت های جهانی دارد .
3️⃣ استفاده از سوخت جامد در این ماهواره بر یعنی کاهش زمان آماده سازی برای شلیک و همین امر میتواند قابلیت سپاه را در راهبرد ضربه دوم افزایش دهد.
4️⃣ ساخت و شلیک ماهواره برها در سالهای اخیر علاوه بر پیشرفت های صنعت اتمی مانند افزایش سطح و میزان غنی سازی اورانیوم و ساخت اورانیوم فلزی نشان میدهد جمهوری اسلامی به دنبال برقراری نوعی توازن قدرت با غرب و بالا بردن ضریب بازدارندگی خود است .
5️⃣ ایران اگرچه حداکثر برد موشک هایش را ۲۰۰۰ کیلومتر عنوان کرده اما واقعیت های میدانی نشان میدهد که قابلیت های جمهوری اسلامی فراتر از این رقم هاست.
6️⃣ آمریکایی ها در پی آن بودند تا با تحریم های شدید، علاوه بر توان هسته ای ، قدرت موشکی ایران را نیز محدود کنند اما شلیک های اخیر نشان داد به وضوح دچار شکست راهبردی گشته اند .
7️⃣ ایران از طریق چنین دستاوردهایی بقای خودش را تضمین و از وقوع جنگ علیه خود جلوگیری کرده اما همزمان از طریق متحدانش در یمن ، عراق ، لبنان ، سوریه و ... سیاست های منطقه ای خود را دنبال می کند.
📍انزوای جهانی واقعی رو ببینید
🔻۱۸۵ کشور در سازمان ملل تحریمهای آمریکا علیه کوبا را محکوم کردند
مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه با رأی قاطع تحریمهای آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد.
قطعنامه محکومیت سه دهه تحریم آمریکا علیه کوبا، با ۱۸۵ رأی موافق در برابر ۲ رأی مخالف (آمریکا و رژیم صهیونیستی) تصویب شد .
بسم الله الرحمن الرحیم
جهاد تبیین
مقدمه : "واقع نگری"، "برخورداری از اطلاعات صحیح و جامع" و "انصاف" سه شرط اساسی ارزیابی نظام دینی است و نظام جمهوری اسلامی با در نظر گرفتن امور فوق دارای نمره مطلوبی است.
در ادامه به نمونههایی از واقعیت ها که قرآن کریم اصرار بر توجه به آن ها دارد اشاره می شود :
بیان برخی از واقعیت ها:
۱. دنیا دار امتحان است و بدون امتحان دینداری پذیرفته نیست
سوره عنكبوت: الم (۱)أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ يُتْرَكُوٓا أَنْ يَقُولُوٓا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَ (٢)وَلَقَدْ فَتَنَّا الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَلَيَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذِينَ صَدَقُوا وَلَيَعْلَمَنَّ الْكَاذِبِينَ (٣)
سوره آل عمران: لَتُبْلَوُنَّ فِيٓ أَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَلَتَسْمَعُنَّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَمِنَ الَّذِينَ أَشْرَكُوٓا أَذًى كَثِيرًا وَإِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ ذَٰلِكَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ (١٨٦)
۲. نفس التزام به دین موجب واکنش سخت مستکبران است
آیات اول تا هشتم سوره مبارک بروج به این حقیقت اشاره دارد که اصحاب اخدود مردان و زنان مؤمن را به جرم ایمان زنده زنده در خندق های پر از آتش مس سوزاندند.
وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّآ أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ (٨)
۳.در جامعه دینی نفاق شکل می گیرد و منافقان پیوسته کارشکنی می کنند، فضای جامعه را ملتهب نموده و موقعیت رهبر الهی را تضعیف می کنند مثلا در زمان جنگ احد یک سوم جمعیت را از همراهی با پیامبر صلی الله علیه و آله باز داشتند و ....
وَمِمَّنْ حَوْلَكُمْ مِنَ الْأَعْرَابِ مُنَافِقُونَ وَمِنْ أَهْلِ الْمَدِينَةِ مَرَدُوا عَلَى النِّفَاقِ لَا تَعْلَمُهُمْ نَحْنُ نَعْلَمُهُمْ سَنُعَذِّبُهُمْ مَرَّتَيْنِ ثُمَّ يُرَدُّونَ إِلَىٰ عَذَابٍ عَظِيمٍ (سوره توبه آیه ١٠١)
۴. جبهه حق در طول تاریخ همیشه خلوت بوده است. حتی با وجود پیام خالص و پیراسته وحی و وجود معصوم پیامبر الهی.
در سوره شعراء به جریان هشت پیامبر اشاره شده و در پایان همه آنها فرموده: إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً وَمَا كَانَ أَكْثَرُهُمْ مُؤْمِنِينَ.
۵. بی اعتنایی به توصیه های برآمده از دین جامعه را با هزینه های سنگین مواجه می کند.
وقتی دستور پیامبر الهی به ورود به ارض مقدس نافرمانی میشود چهل سال محرومیت به همراه می آورد و بنی اسرائیل چهل سال سرگردان می شوند:
قَالَ فَإِنَّهَا مُحَرَّمَةٌ عَلَيْهِمْ أَرْبَعِينَ سَنَةً يَتِيهُونَ فِي الْأَرْضِ فَلَا تَأْسَ عَلَى الْقَوْمِ الْفَاسِقِينَ ( مائده ٢٦)
فاعتبروا یا اولی الابصار
#جهاد_تبیین