eitaa logo
طلبه انقلابی
218 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
615 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
# انتقاد آیت الله نوری همدانی از وضعیت مسکن و بالا بودن اجاره بها: متولیان وعده‌های داده شده را هر چه زودتر عملی کنند. 🔹آیت الله العظمی نوری همدانی مسکن و بالا بودن اجاره بها را یکی از دغدغه‌های مردم توصیف نموده و تاکید کردند: متولیان امور مسکن هر چه سریع تر فکر و تمهیدات لازم برای رفع مشکلات مسکن و مسائل پیرامون آن داشته باشند و وعده‌های داده شده را هر چه زودتر عملی کنند.
⭕️تکرار پروژه برجام 🔹داستان تکرار است؛ باز هم عملیات روانی با واژگان جدید ولی با مفهوم تکراری. کلیددار پیشین پاستور، حسن روحانی برای انتخابات پیش رو فعال شده است و به همین منظور حملات خود به بدنه دولت مستقر را آغاز کرده است. حسن روحانی 12 مرداد 1400 کلید پاستور را تحویل سید ابراهیم رئیسی داد و از سمت ریاست‌جمهوری ایران و سایر مسئولیت‌ها و متعلقات ریاست قوه مجریه کنار رفت؛ تنها مسئولیت وی در حال حاضر نمایندگی مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و شرکت در اجلاسیه‌های این مجلس است که البته در دوران ریاست‌جمهوری در آنها شرکت نمی‌کرد. 🔸روحانی از اواخر سال 1400 دیدارهایش را با کارگزاران و مدیران دولت‌های یازدهم و دوازدهم از سر گرفت و هر از چندی این دیدارها برگزار می‌شود؛ دیدارهایی که تاکنون رسانه‌ای شده‌اند بیش از 10 نشست بوده که عمدتاً در آنها صحبت از مسائل جاری کشور و دفاع از عملکرد دولت‌های قبل شده است. اگرچه اطرافیان رئیس‌جمهور سابق، انتخاباتی بودن این نشست‌ها را تکذیب می‌کنند اما اگر کسی اندک بهره‌ای از سیاست داشته باشد می‌داند که چنین نشست‌هایی خالی از بهره‌برداری انتخاباتی نیست؛ به‌ویژه آنکه دیدارهای شخصی و جداگانه با استانداران و مدیران استانی دولت‌های قبل نیز برگزار می‌شود.
⭕️«آموزش» را با «پرورش» همراه کنیم 🔹ریشه اغلب آسیب‌پذیری‌های اجتماعی در دانش آموزان که در بلندمدت به آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری در جامعه بدل می‌شود، عدم آشنایی کافی آنها با مهارت‌های اجتماعی است؛ اگرچه مدرسه، جامعه و خانواده به عنوان سه ضلع اصلی در تربیت و پرورش دانش آموزان نقش دارند، اما نقش مدرسه به نحو پررنگ‌تری از دو ضلع دیگر است. همان‌جایی که البته نقطه ضعف‌های جدی در آن وجود دارد و رهبر معظم انقلاب هم در دیدار اخیر خود با معلمان خواستار توجه بیشتر مسئولان آموزش و پرورش به مسئله «پرورشی» در مدارس شد. 🔸سال‌ها قبل، رهبر معظم انقلاب نهاد مقدس امور تربیتی آموزش و پرورش را صدقه جاریه شهیدان رجایی و باهنر توصیف کردند؛ عبارتی دقیق که عظمت و تاثیرگذاری این نهاد کم‌نظیر را در تحولات اجتماعی نشان می‌دهد. امروز هم بخواهیم یا نخواهیم، باید باور کنیم که هزینه کردن برای امور تربیتی و پرورشی در مدارس، سرمایه‌گذاری برای آینده جامعه است؛ بجای هزینه‌های گزافی که جامعه در فردای روزگار باید بابت پلیس، دادگاه، زندان و بازپروری متحمل شود،‌ می‌توان این هزینه را در دوره مدرسه و برای تربیت صحیح دانش آموزان به کار گرفت.
⭕️حمایت تا ریشه‌کنی صهیونیسم 👤سردار اسماعیل قاآنی در پیامی به گروه‌های مقاومت در پایان جنگ پنج روزه با بیان اینکه مردم و مجاهدان غزه با وجود محاصره، ابزارهایی برای عزت، دفاع و جهاد، خلق می‌کنند، خطاب به رزمندگان مقاومت گفت: 🔹ای فرماندهان اتاق عملیات مشترک، حماسه جدیدی در تاریخ نبرد رقم زدید و مجددا ثابت کردید که می‌توانید هیمنه دشمن را درهم شکنید و آن را شکست دهید. شما با همکاری و اتحاد خود، توانستید پیروزی دیگری به پیروزی‌های قبلی خود، اضافه کنید. این پیروزی‌ها، گام‌های ثابتی به سمت پیروزی نهایی است. 🔸ایران همچنان از ملت و مقاومت فلسطین حمایت خواهد کرد و به تقویت محور مقاومت ادامه خواهد داد تا رژیم صهیونیستی از سرزمین فلسطین، ریشه‌کن شود. 🔹سردار قاآنی همچنین از رزمندگان حزب‌الله لبنان و همه گروه‌های مقاومت به خاطر ایستادگی در برابر دشمن صهیونیستی قدردانی کرد.
⭕️تلخند؛ صدای پاپ هم درآمد 👤انتقاد پاپ فرانسیس از کاهش نرخ زاد و ولد در ایتالیا؛ نباید حیوانات، جانشین فرزند شوند. 🔹رهبر واتیکان در یک کنفرانس در ایتالیا که به موضوع کاهش جمعیت در این کشور اختصاص داشت، با اعلام این هشدار افزود: 🔸تشکیل خانواده در ایتالیا به یک «اقدام پر هزینه و فوق تصور» تبدیل شده است که فقط ثروتمندان می‌توانند از عهده آن برآیند. 🔹کاهش نرخ زاد و ولد نشان‌دهنده فقدان امید به آینده است و نسل جوان تحت تأثیر احساس عدم اطمینان، شکنندگی و بی‌ثباتی شرایط قرار دارند. یافتن و حفظ شغل ثابت، مسکن و اجاره‌ بهای بالا و دستمزد ناکافی از مشکلات واقعی جوانان است. 🔸حیوانات خانگی جایگزین کودکان در برخی از خانواده‌ها می‌شوند. چند هفته قبل یک زن کیف خود را باز کرده و از من خواست که برای نوزادش دعا کند. اما در حقیقت آن یک بچه نبوده، بلکه یک سگ کوچک بوده است. حوصله‌ام را از دست دادم و به او گفتم: کودکان زیادی هستند که گرسنه‌اند و تو برای من یک سگ آورده‌ای؟
🔰 چرا رهبر انقلاب روی مسئله‌ی دشمن‌شناسی تاکید میکنند؟ 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در دیدار کارگزاران حج: امام علیه‌السلام به مناسبت وجوب حج این حرف‌ها را میفرمایند: «وَ لَوْ كَانَ كُلُ‏ قَوْمٍ‏ إِنَّمَا يَتَّكِلُونَ عَلَى بِلَادِهِمْ وَ مَا فِيهَا» اگر قرار باشد که هر جمعیتی، هر ملتی فقط به خودشان، به مسائل کشور خودشان به مسائل شهر خودشان بپردازند به آنها فقط تکیه کنند و اهمیت بدهند؛ هَلَكُوا؛ از بین میروند. 🔻اگر شما ندانید در دنیا چه میگذرد، ضعیف میشوید. هَلَكُوا، تعبیر امام صادق علیه‌السلام. «وَ خَرِبَتِ الْبِلَاد» همان کشور خودتان منطقه‌ی مورد نظر خودتان هم نابود میشود، خراب میشود. «وَ سَقَطَ الْجَلَب‏»، جلب یعنی درآمد؛ درآمدهای ملّی‌تان هم کاهش پیدا میکند. باید بدانید در دنیا چه خبر است. 🔻«وَ سَقَطَ الْجَلَبُ وَ الْأَرْبَاحُ وَ عَمِيَتِ الْأَخْبَار» از دنیا بیخبر میمانید. باید نگاه کنید به دنیا. دنیا چه خبر است. 🔻اینکه ما تکرار میکنیم مسئله‌ی دشمن‌شناسی را، دشمن را بشناسید روش‌های دشمن را بشناسید، کارکرد دشمن را بشناسید، مقدار پیشرفت دشمن را بشناسید، ضعف دشمن را بشناسید قوّت دشمن را بشناسید بر این اساس است. ۱۴۰۲/۲/۲۷ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⭕️‌دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی کیست؟ 🔹دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد ۱۳۴۰ در کرمان و از همرزمان حاج قاسم در لشکر ۴۱ ثارالله است. دانشجوی دندانپزشکی که سال ۵۹ تحصیل در دانشگاه تهران را به‌صورت موقت رها کرد و به جبهه‌های جنگ رفت. 🔸احمدیان در سالهای پایانی جنگ یکی از معماران تحول در نیروی دریایی سپاه شد. علاوه‌بر نقش‌آفرینی در ایجاد یک نیروی دریایی نوین و بدیع در سپاه، از ایشان به‌عنوان یکی از اولین نظریه‌پردازان ایده دفاع نامتقارن نام برده می‌شود. 🔹در دوران حضور احمدیان به‌عنوان جانشین و فرماندهی در نیروی دریایی سپاه ایده‌ دفاع نامتقارن در نیروی دریایی کاملا عملیاتی شد. حضور مستمر ۱۵ ساله در نیروی دریایی سپاه سبب شده که او به عنوان یک چهره صاحب‌نظر در حوزه شناوری و موشکی نیز شناخته شود. 🔸احمدیان سال ۷۹ نیروی دریایی سپاه را به مقصد ریاست ستاد مشترک سپاه ترک کرد. او در مدت ۷ ساله حضور در جایگاه ریاست ستاد مشترک سپاه، تحول عظیمی در ساختار اداری و توانایی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد. 🔹او علاوه بر دارابودن مدرک دکتری دندان‌پزشکی، فارغ‌التحصیل دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است و از سال ۱۳۸۶ به‌مدت ۱۶ سال رئیس مرکز راهبردی سپاه بوده و به‌عنوان یکی از موثرترین چهره‌های کشور در مسائل امنیت‌ملی اینک شناخته می‌شود. 🔸احمدیان همچنین یکی از ۵ عضو جدیدی بودند که رهبر انقلاب ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کردند.
⭕️جعلی دردسرساز 🔹هفته گذشته ویدئویی در شبکه های اجتماعی منتشر گردید که در آن زنی در طول یک دقیقه با تغییر چهره خود به چند سلبریتی ، سایتی را برای ساختن ویدئوهای مشابه به کاربران معرفی می کند. این ویدئو به سرعت در فضای مجازی وایرال شد و بار دیگر صحبت از ظرفیت ها و عجایب هوش مصنوعی و دیپ فیک را بر سر زبان ها انداخت. 🔸در حقیقت، دیپ فیک هم یکی از ثمرات هوش مصنوعی به شمار می رود. دیپ فیک یا جعل عمیق، ترکیبی از کلمه‌های «یادگیری عمیق» و «جعلی» است. دیپ فیک، تکنیکی برای ترکیب تصویر انسان ‏مبتنی بر هوش مصنوعی است. جعل عمیق تصاویر و فیلم‌های موجود را بر روی تصاویر یا فیلم‌های منبع قرار می‌دهد و از یک ‏تکنیک یادگیری ماشین به نام «شبکه‌های زایای دشمن گونه» (‏GAN‏) استفاده می‌کند. ویدیوی جعلی ساخته شده، ترکیب فیلم‌های ‏موجود و منبع است که فرد یا افرادی را درحال انجام یک کار در موقعیتی نشان می‌دهد که هرگز در واقعیت اتفاق نیفتاده است.‏
⭕️ آماده‌سازی خیابان‌های جاکارتا برای استقبال از رئیسی 🔹‌ رئیس‌جمهور به دعوت رسمی همتای اندونزیایی عازم جاکارتا می‌شود. 🔸‌ آخرین سفر رسمی و دوجانبه روسای جمهور ایران به اندونزی «۱۷سال» قبل بوده است. 🔹‌ اندونزی چهارمین کشور پرجمعیت جهان و پرجمعیت‌ترین کشور اسلامی است. 🔸‌ این کشور ۱۰سال متوالی است که رشد اقتصادی سالانه ۵درصد را تجربه می کند. 🔹‌خب انگار اندونزی به ایران فروخته شده :)
⭕️ولایت مطلقه، کلید انعطاف برای تحول‌آفرینی 🔹بدون تردید نظریه «ولایت مطلقه فقیه»، مهم‌ترین نظریه بنیانگذار انقلاب اسلامی است، نظریه‌ای که ریشه در فهم عمیق از اسلام ناب دارد و اسلام را از کنج حجره‌ها و پستوخانه‌ها به وسط میدان اداره جامعه آورد. مهم‌تر اینکه، امام خمینی (ره) موفق شد این نظریه را در قالب نظام جمهوری اسلامی ایران، محقق و عملیاتی کند.«ولایت مطلقه فقیه» در حقیقت مبتنی بر همان روحیه تحول‌خواهی امام خمینی (ره) مطرح شد تا انقلاب اسلامی را همچون فقه و فقاهت که از پیچ‌وخم اجتهاد مصطلح حوزه‌های علمیه رهانید، از توقف، بن‌بست، درجازدن و گیرافتادن در پیچ‌وخم‌‌های اجرایی و امثال آن برهاند. 🔸جالب اینکه اکثر مواردی که ولی فقیه از اختیارات خود مطابق قید اطلاق استفاده کرده است به درخواست قوای مختلف به ویژه قوه مجریه بوده، حتی زمانی که این قوه در اختیار جريان موسوم به اصلاحات بوده است و بقیه موارد هم یا به منظور حراست از انقلاب اسلامی و جلوگیری از خروج آن از مسير صحیح خود که مهم‌ترین وظیفه رهبر انقلاب است یا منعطف کردن سازوکارهای نظام برای عبور از گردنه‌‌ها. در پایان، یک بار دیگر ضمن تأکید بر مقوله تحول، این فراز بیانات رهبری را تکرار می‌کنم که «تحول جزو سنت‌های زندگی انسان و تاریخ بشری است. ما اگر چنانچه خودمان تحول ایجاد نکنیم و پیش نرویم، تحول بر ما تحمیل خواهد شد.» امروز به شدت نیازمند مدیران و نخبگانی هستیم که اولا ضرورت این تحول را متوجه شوند، ثانیا توان علمی و عملی برای تبیین یا ایجاد تحول را داشته باشند و ثالثا شجاعت لازم را داشته باشند تا هم تحول را بفهمند و هم توان تحقق آن را داشته باشند!
✅ دلایل ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر: ۱ . شرایط ایران برای صلح شناسایی و تنبیه متجاوز و پرداخت غرامت از سوی عراق بود، که نپذیرفتند. ۲ . مرزهای ایران تامین نداشت و نقاطی در شلمچه، طلائیه، فکه و قصر شیرین در اشغال عراق بود و نیز شهرهای سومار، نفت شهر و مهران در اشغال دشمن بود. ۳ . در حالی که نیروهای خودی، پیروزی های زیادی کسب می کردند، توقف جنگ و چانه زنی در پشت میز مذاکره، برای آزادی نقاط مرزی آزاد شده، صحیح نبود . ۴ . شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود . ۵ . توانایی کمی ارتش عراق ترمیم شده و با کمک های همه جانبه دولت های بزرگ افزایش هم یافته بود . ۶ . تنها چیزی که ارتش عراق از دست داده بود، روحیه بود که با توجه به روحیه فرماندهی آن (شخص صدام)، این مسئله نیز پس از مدتی قابل ترمیم بود . ۷ . در حالی که نیروهای جمهوری اسلامی در نوار پیروزی قرار داشتند، آتش بس و صلح ناپایدار در هنگام قدرت و دادن فرصت مجدد به عراق، زیان هایی به بار می آورد . اگر آن روز جنگ متوقف می شد و تجربه ای چون مذاکرات سوریه و اسرائیل، بر سر ارتفاعات جولان، فراروی ما قرار می گرفت و ما ناچار می شدیم بر سر سایر مناطق تحت اشغال، پشت میز مذاکره با عراق چانه زنی بی حاصل کنیم; امروز جامعه، مسئولان وقت را شماتت می کرد . ۸ . عراق در نظر داشت با برگزاری اجلاس سران جنبش غیر متعهد در بغداد و کسب ریاست دوره ای این جنبش، برای تحقق خواسته های نامشروع خود، به ایران فشار آورد; ولی ایران با حمله به داخل خاک عراق در عملیات رمضان، این امتیاز مهم و حیاتی را از عراق گرفت . ۹ . امکان پدافند با توقف روی خط مرزی وجود نداشت; زیرا در اغلب نقاط مرزی هیچ گونه مانع طبیعی وجود نداشت و ایجاد استحکامات جدید نیز یک سال به طول می انجامید و طی این مدت احتمال حمله مجدد عراق جدی بود . مهم تر این که با تکیه بر اصل متعارف نظامی «تعقیب دشمن » هرگونه توقف پس از فتح خرمشهر یک حرکت غیراصولی بود "
⭕️انتظارات از دستگاه دیپلماسی کشور 🔹 سفرای ایران در کشورهای جهان هرساله برای دریافت آخرین راهبردهای دیپلماسی کشور و هماهنگی‌های بیشتر در تهران دور هم جمع شده و یکی از برنامه‌های ثابت آن‌ها دیدار با رهبر معظم انقلاب است که چند روز پیش انجام شد و رهنمودهای لازم را نیز دریافت کردند که در رسانه‌ها منعکس شد. 🔸یکی از انتظارهای بدیهی از دستگاه دیپلماسی کشور هموار کردن تجارت خارجی با کشورهای دیگر است به‌گونه‌ای که بیشترین سود عاید ملت ایران شود، امری که کم‌تر از دستگاه سیاست خارجی ایران مشاهده می‌شود. 🔹در خاطرات سفیر اسبق ایران در چین آمده بود که سفارت آمریکا در چین ۹۰۰ کارمند و دیپلمات دارد اما سفارت ایران در پکن ۴۵ دیپلمات و کارمند دارد و طبعاً نمی‌توان انتظار داشت عملکرد این ۲ سفارت‌خانه در حوزه‌های مختلف در تعامل کشورهای مطبوع آن‌ها با چین یکسان باشد، حال همان ۴۵ نفر از چه توانمندی و انگیزه‌هایی برخوردارند را ما اطلاع نداریم. 🔸در دولت جدید شاهد جبران مافات به‌صورت نسبی هستیم، همین‌که ایران در پیمان اقتصادی بزرگ شانگهای عضو رسمی شده و مقدمات برای عضویت در پیمان های مشابه در حال فراهم شدن است، همین‌که کشت فراسرزمینی در ۷ کشور ایجاد شده، همین که مراودات اقتصادی با برخی کشورهای همسایه به نسبت سال قبل ۳ نیم برابر شده و ۰۰۰، نشان از تحرک نسبی دستگاه دیپلماسی در حوزه های اقتصادی است و باید این را به فال نیک گرفت، اما مطالبه ارتقاء آن تا رسیدن به سطح مطلوب را نیز داریم.
⭕️سالانه ۸۰ میلیارد دلار یارانه سوخت در کشـور پرداخت می‌شود 🔹شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی: ایران از نظر شدت مصرف انرژی در جهان شرایط مناسبی ندارد و این موضوع در کشور سه برابر میانگین جهانی است که در سوخت‌های فسیلی از جمله گاز و فرآورده‌های نفتی این شدت بالاتر اسـت و سـالانه ۸۰ میلیارد دلار یارانـه سـوخت در کشـور پرداخـت می‌شود.
⭕️منابع سرگردان کی به تولید می رسند؟ 🔹در شرایطی که منابع مالی بزرگی در کشور در فعالیت های غیر مولد در حال گردش هستند نظیر حدود 15 میلیارد دلار (معادل حدود 630 هزار میلیارد تومان ارز خانگی)، بخش بزرگی از تامین مالی در کشور توسط تسهیلات بانکی انجام می شود. این رویه بر خلاف روال مرسوم کشورهای پیشرو است. به عنوان مثال در آمریکا، اروپا و ژاپن سهم تامین مالی با تسهیلات بانکی کمتر از 20 درصد است. به نظر می رسد در این زمینه سیاست گذاران اقتصادی و به خصوص بازار سرمایه برای استفاده از ظرفیت های موجود، باید برنامه تامین مالی موثری را تدارک ببینند. (منابع: خبرگزاری فارس، اقتصاد نیوز به نقل از فرزین (رئیس کل بانک مرکزی))
⭕️ چرا اندونزی مهم است؟ 🔹رئیس‌جمهور ایران بعد از 17 سال به اندونزی سفر کرد. اندونزی بزرگ‌ترین کشور مسلمان با جمعیتی بالغ بر 277 میلیون نفر یکی از اقتصادهای نوظهور جهان است. 🔸این کشور در حال حاضر رشد اقتصادی متوسط 4.9% (از سال 2000 به بعد) دارد و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2045 به چهارمین اقتصاد بزرگ جهان تبدیل شود. 🔹اندونزی به عنوان پانزدهمین مصرف‌کننده انرژی جهان، تنها تولیدکننده هواپیما در جنوب شرق آسیا و قرارگیری تنگه مالاکا در کنار آن، ظرفیت بسیار فراوانی برای توسعه اقتصادی ایران به همراه دارد.
⭕️آذربایجان و یک طراحی سه وجهی ◽️تحولات هفته های گذشته در خصوص آذربایجان، یادآوری چند نکته است و آنچه که در سپتامبر ۲۰۲۰ با عنوان جنگ دوم قره باغ آغاز شد، درواقع گام نخست طراحی سه وجهی رژیم صهیونیستی، دولت باکو و برخی کشورهای منطقه بود.این سه گام عبارتند از : 🔹گام اول:آغاز جنگ به بهانه قره باغ برای جلوگیری از حساسیت های بین المللی علیه آذربایجان و همچنین انحراف افکار عمومی در ایران. 🔸گام دوم:ایجاد کریدور جعلی زنگزور و یا اگر شرایط ایجاب می کرد، راه اندازی جمهوری جعلی زنگزور و تصرف یک سوم خاک ارمنستان. 🔹گام سوم:ایجاد و تقویت گروهک های مسلح پان ترک و کشاندن مناقشه به داخل ایران، تحت عنوان استقلال آذربایجان جنوبی! 🔸گام اول و دوم این طراحی، با توجه به اقدامات جمهوری اسلامی ایران، هم در میدان با برگزاری ۳ رزمایش و مستقر نمودن تجهیزات نظامی در مرز و هم در عرصه دیپلماتیک؛ با شکست مواجه شده است و سر و صدا ها و جوسازی های رسانه ای هم نتوانسته این ناکامی را جبران نماید. 🔹با توجه به شکست در دو گام اول و دوم، رژیم صهیونیستی تلاش مذبوحانه ای را برای خیز به سمت گام سوم دارد و اخیرا در یک نمایش رسانه ای ، ۳۲ نماینده کنست رژیم صهیونیستی اقدام به امضای فراخوانی مبنی بر استقلال آذربایجان جنوبی از ایران نمودند و سپس به گونه ای خط رسانه ای را در پیش گرفتند که گویی چند گروه از آن استقبال نموده و مبنایی برای آغاز مبارزه با ایران قرار داده اند! 🔸این اقدامات گرچه اثری در مناطق آذری نشین نداشته است اما خوب است که رسانه های خودی نسبت به این اقدامات حساسیت لازم را داشته باشند.
⭕️ غرب همچنان در توهم آقایی بر جهان! 🔹نشست سران گروه هفت با حضور کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا و ایالات متحده در حالی در هیروشیما برگزار شد که عدم عذرخواهی بایدن از مردم ژاپن بابت بمباران هسته‌ای این شهر و ناکازاکی نشان داد که غرب همچنان بر دکترین هسته‌ای غیر صلح‌آمیز اصرار دارد و پذیرای هیچ اصل اخلاقی در این زمینه نیست. 🔸هر چند که اعضاء این نشست در بیانیه پایانی مدعی آمادگی برای برقراری رابطه‌ای سازنده و با ثبات با چین شدند و حفظ رابطه و تعامل سازنده با پکن را امری ضروری تلقی کردند اما رفتار عملی غربی‌ها بیان‌گر حقیقتی ورای این ادعا بود. 🔹ترکیب‌های این نشست مانند حلقه آمریکا و برخی شرکای اروپایی در قالب روابط دو و چندجانبه نظیر پیمان آکوس برای ساخت زیردریایی هسته‌ای و تقویت هم‌گرایی در اقیانوس آرام و دریای چین عملا نشان از یک طراحی هدف‌مند برای افزایش فشارها علیه پکن داشت. 🔸وزارت خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای ضمن متهم کردن کشورهای گروه ۷ به حمایت از جدایی‌طلبی تایوان، گفت که آنها در اظهارات خود هیچ اشاره‌ای به مخالفت با نیروهای جدایی‌طلب در این جزیره نکردند. 🔹هم‌زمان با این اظهارات و نشست گروه هفت، وزارت دفاع جزیره تایوان روز شنبه از برگزاری رزمایشی با نظارت ژنرال‌های آمریکا با هدف شبیه‌سازی حملات احتمالی ارتش چین به این جزیره خبر داد. 🔸پکن همواره تلاش نموده به عنوان یک بازیگر مستقل و میانجی‌گر صلح ایفای نقش کند، چنانچه «شی جین پینگ» هم با «ولادیمیر پوتین» و هم با «ولودیمیر زلنسکی» روسای جمهوری روسیه و اوکراین گفت‌وگو کرده و طرحی ۱۲ ماده‌ای برای صلح ارائه داده است. 🔹حلقه تکمیلی را می‌توان در مواضع «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان دید که خطاب به همتای چینی خود مدعی شد؛ بی‌طرفی در جنگ اوکراین به منزله گرفتن طرف روسیه است و باعث فشار بیشتر به منظور پایان دادن به درگیری می‌شود. 🔸این جمله وزیر خارجه آلمان شاه‌کلید رفتار غرب در نشست گروه هفت در قبال چین و سایر تحولات جهانی است و ماهیت اصلی غرب را در تعامل و تقابل با سایر کشورها حتی آنانی که میانجی‌گری در حل بحران‌ها دارند را نشان می‌دهد. 🔹به عبارت دقیق‌تر؛ غرب مدعی است که هیچ کشوری حق رویکرد مستقل و بی‌طرفانه را در جهان ندارد و صرفا باید تابعی از رفتار غرب باشد، به‌گونه‌ای که هر جا که غرب جنگ بخواهد در کنار غرب باشد و اگر نیازمند صلح برای منافعش بود راه سکوت و خودداری از اعتراض به رفتارهای غرب را در پیش گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ربات ایرانی که شگفتی پزشکان اندونزیایی را برانگیخت 🔹ربات جراح سینا آغازی بر همکاری گسترده‌تر تهران_جاکارتا در حوزه تجهیزات پزشکی است. از جمله مزیت‌های مهم این ربات ایرانی، امکان استفاده به‌صرفه در کشورهای در حال توسعه است. 🔸رئیس‌جمهور کشورمان در مذاکره با همتای اندونزیایی، گسترش همکاری‌های پزشکی و فنی در کنار موضوعات اقتصادی و فرهنگی را پیگیری می‌کند. 🔹در سفر رئیس‌جمهور به اندونزی یکی از ۱۱ سند امضا شده میان دو طرف در حوزه گسترش تبادلات پزشکی و دارویی است.
⭕️رهبر معظم انقلاب ویژگی‌های قانون مناسب را برشمردند ✔️صریح، متقن، قابل اجرا، بدون تعارض و دارای ثبات ◽️رهبر معظم انقلاب: 🔹قانون باید صریح باشد. جوری نباشد که مجدداً احتیاج به استفساریه‌ی مجلس داشته باشد یا باز یک بحث تکراری‌ای پیش بیاید. اتکا به کارشناسی جامع داشته باشد. اتقان داشته باشد. یکی از خصوصیات قانون خوب قابل اجرا بودن است. 🔸ثبات قانون یکی از خصوصیات است. تغییرات پی‌درپی [نباشد]؛ البته قانون باید به روز بشود در این شکی نیست لکن به روز شدن قانون یک حرف است تغییرات پی‌درپی، تبصره زدن، یک حرف دیگر است. منقح و بدون تعارض باید باشد. 🔹وقتی قانون بین این تعارضات معطل است، تکلیف معطل است بین قوانین مختلف، آدمی که میخواهد سوء‌استفاده کند سوء‌استفاده میکند. این قانوندانان قانون‌شکن که بنده بارها تکرار کردم همین‌جاهاست که استفاده می‌کنند.
⭕️اطلاعات طلای نامرئی 🔹اطلاعاتی که پلتفرم های مختلف در طول شبانه روز از کاربران به دست می آورند به وسیله سازمانهای امنیتی کشورهای ابرقدرت خریداری شده ودر مسائل سیاسی وامنیتی مورد بهره بردای قرار می گیرد،از این رو به اطلاعات ،طلای نامرئی گفته می شود. 🔸کشورهای متخاصم همچون امریکابااعمال تحریمهای ظالمانه سعی درنابودکردن کشورهای مخالف منافعشان هستنداما با تحریم بیشتر ، اینترنت پرسرعت و پلتفرمهای مختلف هرگز تحریم نمی شوندوبه صورت رایگان در اختیار همگان قرار داده می شود. 🔹حال می توان به این سوال پاسخ داد که شرکت متا(اینستاگرام،واتساپ،فیسبوک)چگونه حقوق ۱۳۰ هزار کارمند خود رامی پردازد؟ پاوول ناکارونه رئیس NSA(مرکز آژانس امنیت امریکا)در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد:ما اطلاعات مردم ایران را ۲۰ میلیارد دلار از پلتفرمهای مختلف خریده ایم .در این راستا تلگرام اعلام کردکه از فروش اطلاعات مردم ایران در یک روز ۱۶میلیارد دلارکسب کرده است. 🔸جنگ اطلاعاتی قطعه کامل کننده پازل جنگ نرم است و پیروز میدان جنگ نرم ،کسی است که بیشترین وبهترین بهره وری را از اطلاعات ، اینترنت و فضای مجازی داشته باشد.
⭕️آزادی اجتماعی یا امنیت اولویت مردم کدام است؟ 🔹براساس آخرین نظرسنجی مرکز تحلیل اجتماعی «متا» مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) در اسفندماه ۱۴۰۱، در تصور شرایط حمله به کشورمان، حدود ۸۰ درصد از نمونه (مردان) اعلام کرده‌اند که حاضر به حضور در صحنه نبرد برای دفاع از کشور هستند. 🔸همچنین در هنگام تصور شرایطی که باید میان امنیت و آزادی یکی را انتخاب کرد، نزدیک به ۸۴ درصد از جامعه بالای ۱۸ سال ایرانی، امنیت را مقدم دانسته‌اند. 🔹این پیمایش در اسفندماه ۱۴۰۱ و با حجم نمونه ۳۰۰۰ نفر و به روش تلفنی و ملی برگزار شده است.
⭕️ امیرعبداللهیان: هیات حاکمه فعلی افغانستان را به رسمیت نمی‌شناسیم 👤وزیرامورخارجه: 🔹ما در ارتباط با موضوع حقابه ایران از هیرمند، گفت وگوهایی با مقامات افغانستان داشته‌ایم و معتقدیم که بر اساس قرارداد ۱۳۵۱ باید در این ارتباط مسیر حقوقی مورد توجه قرار بگیرد. 🔸به مقامات افغانستان گفته‌ایم که مشکل حقآبه از طریق بیانیه سیاسی حل نمی‌شود و باید در چارچوب اقدامات حقوقی این موضوع پی گیری شود. درگیری‌های مرزی پراکنده‌ای که در ماه‌های گذشته بعضا در مرز ایران و افغانستان رخ داده، باعث نگرانی است. 🔹راهی جز تعامل بین دو کشور وجود ندارد ما نمی‌خواهیم حادثه تلخ مزار شریف تکرار شود. 🔸ما می خواهیم به روند تحقق صلح و امنیت در افغانستان کمک کنیم و انتظارات متقابل نیز از حاکمان کنونی افغانستان داریم. 🔹ما از این که در افغانستان دولت فراگیر تشکیل نشده ناخرسندیم و این موضوع را به حاکمان کنونی افغانستان نیز اعلام کرده‌ایم. 🔸ما هیات حاکمه فعلی افغانستان را به رسمیت نمی‌شناسیم و بر لزوم تشکیل دولت فراگیر در افغانستان تاکید داریم. همچنین طالبان بخشی از واقعیت افغانستان است نه همه آن.
⭕️بسته دولت برای مهار تورم نهایی شد 👤وزیر اقتصاد: 🔹دولت برای مهار تورم یک برنامه ۱۰ بندی کوتاه مدت تدوین کرده است، ‌‌این بسته و وظایف دستگاه‌های متولی، زمان‌بندی هر بخش و اقدامات در محورهای ۱۰ گانه مهار تورم و رشد اقتصادی روز گذشته نهایی و ابلاغ شد. ‌🔸امیدواریم‌ ‌متغیرهای بنیادی موجود تورم در اقتصاد ایران مهار و کنترل و نظارت‌های کوتاه مدت دستگاه‌های اجرایی افزایش پیدا کند تا منجر به مهار و کنترل‌های قیمت‌ها شود. 🔹امیدواریم در قالب همین بسته‌ها به نحوی سیاست‌های تامین مالی، بهره‌وری و سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی افزایش پیدا کند تا منجر به رشد فعالیت‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی شود.
هدایت شده از .
«غسل و نماز توبه یکشنبه‌های ماه ذی‌القعده» براى روز یکشنبه این ماه نمازى با فضیلت بسیار از رسول خدا صلى‌الله‌علیه‌وآله‏ روایت شده است که هر که این نماز را به‌جا آورد، توبه‌هایش پذیرفته و گناهش آمرزیده می‌شود، طلبکاران او در قیامت از وى راضى می‌گردند، باایمان از دنیا خواهد رفت ، ایمانش از او گرفته نشود، قبرش وسیع و نورانى می‌گردد و والدینش از او راضى می‌شوند ... نماز به این گونه اقامه می‌شود : 🔻 غسل کنید (نیت توبه)، 🔻 وضو بگیرید، 🔻 ۲ تا دو رکعت نماز مانند نماز صبح به جا آورید که در هر نماز، در هر رکعت سوره «حمد» را یک مرتبه، سوره «توحید» را سه مرتبه، سوره «فلق» را یک مرتبه و سوره‏ «ناس» را یک مرتبه بخوانید. 🔻 پس از نماز هفتاد مرتبه استغفار کنید:«استغفرالله ربی و اتوب الیه». 🔻بعد از ۷۰ بار استغفار یکبار بگویید : «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ». 🔻 سپس یکبار بگویید: «یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات فَإِنَّهُ لایَغْفِرُ الذُّنُوبَ الا انت».