eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
640 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️تنش مرزی ایران و پاکستان‌‌؛ فرصتی برای پاکسازی تروریست‌ها در منطقه 🔹یک کارشناس امنیتی با اشاره به تنش مرزی ایران و پاکستان به خبرنگار فارس گفت: ایران همواره نشان داده است برای مبارزه با تروریسم با هیچ کشوری تعارف ندارد. 🔸در مورد عراق و پاکستان هم چندین مرتبه تذکر به دولت‌های مرکزی داده است اما به هر دلیل چون دولت های مرکزی را در برخورد با تروریسم ناتوان دیده است، خود برای حفظ امنیتش اقدام کرده است. 🔹در مورد پاکستان هم که به گواه اطلاعات آشکار امروز به مأمن گروهکهای تکفیری تروریستی تبدیل شده است، چندین بار با اطلاعات و آدرس دقیق از دولت پاکستان خواستار پاکسازی و تحویل تروریست‌ها شده که متاسفانه از طریق برخی سرویس‌های امنیتی این اطلاعات به گروهکهای تروریستی رسیده و مکان‌های خود را تغییر دادند. 🔸جمهوری اسلامی نشان داده با هیچکس بر سر امنیت ایران شوخی ندارد حتی کشور دوست و برادری مثل پاکستان. 🔹حالا که این تنش مرزی اتفاق افتاده فرصتی برای پاکسازی تروریست‌های تکفیری و تبدیل این تهدید به فرصت است. 🔹ایران در این مسیر مصمم است و پاکستان نیز باید اراده خود را نشان دهد و الا برخورد با تروریست‌ها بدون همکاری پاکستان نیز توسط ایران ادامه خواهد یافت.
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥# اعلام احراز صلاحیت ها و چشم انداز انتخابات پیش رو
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀سردار حاجی‌زاده: نزدیک ۹۰ نفر از بهترین عزیزانمان را در کرمان از دست دادیم، اگر ۹ میلیون تروریست هم کشته شوند جای این‌ها را نخواهد گرفت.
🔵 *چند نکته درباره حمله پاکستان به ایران* ابتدا این مقدمه مهم را عرض کنم که نیروهای مسلح ابزار سیاست خارجی کشورها هستند ،نظامی ها جایگاه سیاست گذاری ندارند، این قانون درباره پاکستان صدق نمی کند،پاکستان در خدمت ارتش این کشور قرار دارد. 🔺ارتش ملی پاکستان بر اساس تصمیم ملی اتخاذ شده در اسلام آباد به صورت رسمی نقاطی در عمق چند کیلومتری ایران را هدف حمله قرار داد و مسئولیت آن را برعهده گرفت و تمامیت ارضی ایران را نقض کرد 🔥تلافی پاکستان یک راهبرد اجتناب ناپذیر برای آن ها بود آن ها معتقدند حمله موشکی و پهپادی ایران بازدارندگی استراتژیک پاکستان در منطقه آسیای جنوبی را تضعیف کرده است. حملات پاکستان برای استقرار بازدارندگی خود در مقابل هند که رقیب سنتی پاکستان هست ارزیابی می شود. 🔺نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم این هست که قدرت بازدارنده به معنای اقدام راهبردی برای مهار تهدید و خطراتی که امنیت ملی را به خطر می اندازد هست،حال ممکن است کشوری به خاطر ضعف قدرت نتواند به شما پاسخ دهد و یک کشور دیگر پاسخ دهد. 🔺نکته اساسی اقدام ایران برای تامین امنیت ملی است که ریسک دریافت پاسخ و تشدید تنش با کشوری که صاحب کلاهک اتمی هست را قبول کرده است 🔥ما اقدام ایران نسبت به پاکستان را مبتنی بر پرداخت هزینه محدود برای توسعه و تثبیت بازدارندگی منطقه ای و بین المللی ارزیابی می کنیم. 🔺ایران دقیقا این استراتژی را در جنگ نیابتی خود با آمریکا و اسرائیل دنبال کرده و می کند ،تضعیف تدریجی بازدارندگی آمریکا و اسرائیل از اقدامات محور مقاومت در منطقه است و طبیعتا با تخمین و فاکتور پرداخت هزینه های آن ،منجر به تقویت بازدارندگی ایران در منطقه و جهان شده است. 🔥درگیری پاکستان و ایران تجربه جدیدی در منطقه برای گشایش گزینه های جدید و بازدارنده بود که نتایج قطعی برای مبارزه با تروریسم برای پاکستان خواهد داشت. 🔺سرمچار به تروریست های بلوچ اطلاق می شود،تروریست هایی که تحت عنوان مزاران نیز فعالیت می کنند مچار در زبان بلوچ به معنای (نگاه نکن) است و سرمچار به کسی می گویند که در راه رسیدن به قدرت پروای سر خود را ندارد و نمی اندیشد پاکستان با نامگذاری فارسی عملیات مرگ بر سرمچار سیگنال مورد نظر خود را به تهران منتقل کرده است. سناریوی پیش روی ایران و پاکستان مشخص است کنترل تنش و بازگشت به کانال سیاسی یا توسعه تنش.
. تاوان نابخردی ۷۷ سال پیش وقتی «محمدعلی جناح» و یارانش خواستار جدایی از هند و تشکیل کشوری «پاک» شدند، «گاندی» آنان را بسیار نصیحت و حتی التماس کرد، اما سودی نداشت تا یکی از فاجعه‌بارترین حادثه‌های صد سال گذشته در منطقۀ ما اتفاق بیفتد: جدایی پاکستان از هندوستان! ترور گاندی–یکی از بزرگ‌مردان تاریخ بشری– به دست یک هندوی متعصب به جرم موافقت اجباری با تجزيۀ هندوستان، اولین هزینۀ استقلال پاک‌ستان بود. پس از آن، پاک‌ستان و هندوستان، بارها در برابر هم قرار گرفتند و دو جنگ بزرگ و تمام‌عیار بر سر كشمير میان‌ آن دو و آماده‌باش بیش از ۷۰ سالۀ ارتش و تلفات جانی و مالی هر روزۀ این دو کشور از ثمرات آن است. کشوری که همچنان قادر به حل ساده‌ترین مشکلات مردمش نیست در رقابت با هندوستان «هسته‌ای» شد، اما این کشور «پا‌ک‌» تا امروز جز فقر و جنگ و نزاع‌های بی‌پايان داخلی و چندین کودتا و صدها ترور و اعدام و از همه بدتر لانۀ امن شدن برای «تروریسم ناپاک» چیزی در انبان نداشته و جزء بیچاره‌ترین کشورهای دنیا که –عِرض خود می‌برد و زحمت همسایه می‌دارد– باقی مانده است..
28.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
والا من که رأی نمیدم ! تو رأی میدی! باور کن رأی نمیدم ! باور کن تو رأی میدی! من اصلا پای صندوق نمیرم که رأی بدم میدونم اما رای میدی چطوری😳🤔.....👆
🔴 مقام معظم رهبری: دشمن و انتخابات 🔹برای اینکه مردم را از صحنه خارج کنند، یکی از کارهایشان مأیوس کردن از آینده است. یک نکته‌ی منفی را پیدا می‌کنند، این را تعمیم می‌دهند، بزرگ می‌کنند برای اینکه مردم مأیوس بشوند، عمده هم جوان‌ها را می‌خواهند مأیوس کنند. این را که «حضور در فعّالیّت‌های سیاسی چه فایده دارد؟ حضور در انتخابات چه فایده دارد؟» ترویج می‌کنند، روی این کار می‌کنند. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
📮سید علی خمینی: هیچ گروهی از تحریم انتخابات سود نبرده، بلکه ضرر محض کرده اند حجه الاسلام سید علی خمینی: ✅بدانیم که برخی با مردم هم‌عقیده نیستند، بدانیم که برخی در داخل یا خارج دنبال رأی مردم نیستند؛ ما باید تلاش ۱۰۰ درصدی داشته باشیم و صندوق رای را حفظ کنیم. ✅کسانی که فعالیت سیاسی می‌کنند و بعضا صحبت از تحریم و عدم شرکت در انتخابات دارند، روی این نکته فکر کنند که از ابتدای انقلاب تا امروز هیچ گروه یا حزبی از تحریم انتخابات سود نبرده است؛ بلکه ضرر محض کرده‌اند
📊 آمارهای نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۳ با رشد ۴/۲ درصدی از آمریکا که با ۲/۵ درصد داشته، پیشی گرفته است. بانک جهانی آخرین گزارش خود را با عنوان چشم انداز اقتصاد جهانی منتشر کرد و پیش‌بینی کرد که رشد جهانی برای سومین سال متوالی کُند خواهد شد. 📈رشد اقتصادی ۴/۲ درصدی ایران در سال ۲۰۲۳ فراتر از انتظار کارشناسان بانک جهانی بود که تنها رشد ۲/۲ درصدی را برای کشور پیش‌بینی کرده بودند. متوسط رشد اقتصادی کشورهای در حال توسعه ۴ درصد بوده که چین ۵/۲ درصد و هند ۶/۳ درصد در سال ۲۰۲۳ رشد داشته‌اند.
📮رای دادن کافی نیست همدیگر را به رای دادن تواصی کنید... آیت الله حائری شیرازی: ✅بعضی فکر می کنند همین که در انتخابات شرکت کردند، رسالتشان انجام شده است. قرآن خلاف این را می گوید. چرا؟ چون قرآن می گوید: «ان الانسان لفی خسر، الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر». می گوید ایمان و عمل صالح، انسان را از خسران نجات می دهد اما نه به تنهایی! ✅رأی دادن، مثل ایمان و عمل صالح است. اما «تواصوا بالحق» هم لازم است. رأی دادن لازم است، اما کافی نیست. ✅اگر کسی خانوادۀ خودش را توصیه به شرکت در انتخابات نکند، همسایه های خودش را توصیه نکند، دوستان خودش را توصیه نکند و برای این کار، تبلیغ نکند، طبق آیه قرآن از جملۀ زیانکاران است. ✅هم آن کسی که شرکت نکند و هم آن کسی که شرکت بکند و تبلیغ نکند، زیانکار هستند.
saleh.mp3
18.34M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام صالح امام جمعه شهرضا / 29 دی 1402