(گفت و شنود)
آب شد!
گفت: در دانشگاههای آمریکا و اروپا چه خبر است؟
گفتم: دانشجویان و اساتید دانشگاههای بزرگ و معتبر آمریکا و اروپا علیه جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت دولتهایشان از نسلکشی اسرائیل دست به اعتراضات گسترده زده و اعتراضاتشان با حمایت مردم نیز روبهرو شده است.
گفت: دیگه چه خبر؟!
گفتم: پلیس در آمریکا و اروپا به سرکوب دانشجویان و اساتید پرداخته و چند صد نفر را بازداشت و تعداد زیادی از دانشجویان و اساتید را هم به شدت مجروح کردهاند.
موساد هم دانشجویان را تهدید کرده که از طریق دوربینها آنها را شناسائی و مجازات میکند!
گفت: غربگراهای داخلی که به بهانه اعتراض، آدم میکشتند و آمبولانس آتش میزدند و به شدت هم از آمریکا حمایت میکردند، حالا چه نظری دارند؟!
هنوز هم حاضر نیستند بگویند بالای چشم آمریکا ابروست؟!
گفتم: یارو که خیلی عشق آمریکا داشت، میهمان یک آمریکایی شده بود و سر میز شام سعی کرد از او تقلید کند.
آمریکایی دوتا بیسکویت درون بشقاب گذاشت و مقداری سوپ روی آن ریخت. عشق آمریکا هم همین کار را کرد. آمریکایی بشقاب را جلوی سگش گذاشت!
و
یارو...! از خجالت آب شد!
برخی به این عکس نقد کردن که ایکاش روحانیت برای اختلاس لباس رزم میپوشید نه برای حجاب
سه نکته مهم
1⃣ همیشه برخی ۲گانه بی حجابی یا اختلاس رو مطرح میکنن و میگن کدوم مهمتره؟ این سوال اساساً غلطه.
مثل اینکه بپرسیم آب مهمتره یا غذا؟ بله آب مهمتره ولی نمیتونی غذارو حذف کنی. هرکدوم رو حذف کنی میمیری، یکی زودتر یکی دیرتر.
اختلاس رو برخی از مسئولین میکنن، بی حجابی رو هم بعضی مردم عادی و برخی خانواده مسئولین. اینکه بگیم بخاطر اختلاسِ مسئولین به حجاب مردم کاری نداشته باشن این غلطه، چون درتقابل هم نیستن این ۲تا، باید بههر دو رسیدگی بشه، هرکدوم اگه رسیدگی نشه جامعه بیمار میشه.
این چه صیغهایه تا بحث حجاب پیش میاد اختلاسو میکشن وسط؟
2⃣ من اگه بخوام یه نقد به این عکس بکنم اینه. حداقل روحانیت نباید جامهی رزم برای برخورد با بیحجابی بپوشه، چون خود روحانیت درمورد حجاب مورد سواله. حوزه و روحانیت در مسائل فرهنگی محل سوالن، در مورد دین مردم محل سوالن و به نظر باید در مورد وظیفه خودشون در این حوزه گزارش بدن نه اینکه طلبکار باشن.
دقت کنیم ۳۲ نهاد در حوزه حجاب مسئولیت دارن و کمکاریهای این بزرگواران باعث شده وضع حجاب به اینجا برسه و طبیعتاً یکی از نهادهایی که در این موضوع باید به مردم جواب بده، حوزهس
3️⃣ شاید براتون جالب باشه کمیسیون فرهنگی مجلس دو بار تو سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با این دستگاهها که به طور مستقیم در زمینه حجاب مسئولیت دارن، مکاتبه کرده و گفته گزارش بدن که چی کار کردن. از بین این دستگاهها، ۱۹ تاشون جواب هم ندادند که یکیش مرکز مدیریت حوزه علمیه قم بوده
منبع بند۳
#حسین_دارابی
⭕️مهارت ایران در دور زدن تحریمها
🔹«تایمز اسرائیل» نوشت: «طبق گزارشها، ایران به طور فزایندهای در دور زدن تحریمهای اعمالشده بر صادرات نفت مهارت یافته و موفق شده است.»
🔸در جلسه استماع کنگره آمریکا در ماه دسامبر گذشته، «کلر یونگمن» رئیس ستاد متحد علیه ایران هستهای (UANI) فاش کرد، تهران درآمد نفتی خود را از سال ۲۰۲۰ چهار برابر کرده و از سال ۲۰۲۱ توانسته است بالغ بر ۸۰ میلیارد دلار درآمد نفتی پسانداز کند. یونگمن خاطرنشان کرده بود چین، بزرگترین خریدار غیرقانونی نفت ایران است.
🔹نفت بیشتر از طریق «ناوگان اشباح» متشکل از کشتیهایی که ایران با ترفندهای خود آنها را غیرقابل ردیابی میکند، صادر میشود. این ناوگان متشکل از حدود ۳۰۰ نفتکش خارجی و دارای پرچم خارجی است.
🔸به نظر میرسد، چین نقش برجستهای در کمک و حمایت از جمهوری اسلامی در دور زدن تحریمها ایفا کند و این کار را فقط از طریق خرید نفت انجام نمیدهد. رسانههای اپوزیسیون ایران از قراردادهای پرسود مخابراتی بین تهران و پکن رونمایی کردهاند.
⭕️حنّاق!
🔹 ۲۰۰ دانشگاه آمریکا به علاوه برخی داشگاه ها و شهرهای بزرگ در فرانسه، انگلیس، ایتالیا، کانادا و استرالیا، شاهد بی سابقه ترین تظاهرات داشگاهیان و مردم علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است. در آمریکا ۵۵۰ دانشجو و ده ها استاد دانشگاه، مضروب و بازداشت شده اند.
🔸در همین حال، BBC ، VOA، اینترنشنال، رادیو فردا و ... روی شان را سمت دیگری گرفته و سوژه های بی اهمیت دست دهم را چاق میکنند، تا به قیام بزرگ داشگاهیان غرب علیه جنایت مشترک اسرائیل و آمریکا نپردازند.
🔹 به تبع رسانه های زرد، سلبریتی های کارگزار غرب هم دچار لکنت زبان شده و نمی دانند چه واکنشی نشان بدهند؟
🔸با شرمساری، به حقیقت سرکوب در غرب و رفتار منافقانه سیاستمداران اذعان کنند؟ اسرائیل را سرشکسته بزرگ تحولات هفت ماه اخیر معرفی کنند؟ اعتراضات را به نفوذ ایران نسبت بدهند و بگویند بسیج اساتید و دانشجویان در 200 داشگاه بزرگ غرب فعال شده؟ انگ یهود ستیزی بزنند؟ یا!
🔹هر چه هست، به نظر میرسد سکته مهیبی زده اند و به این سادگی، از حُنّاق پدید آمده رها نخواهند شد.
✔️حنّاق: بیماری تنفسی که سبب خفگی میشود.
🖊محمد ایمانی
✅ نفوذ فرا سرزمینی ایران
نشانگر "عمق راهبردی و فرا سرزمینی ایران"، فقط #موشک ها و #پهپاد هایی نیستند که از مسافت ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند، از پدافند چند لایه آمریکا، انگلیس، فرانسه و اسرائیل گذشتند و در قلعه نظامی نواتیم فرود آمدند. (پایگاهی که #اسکات_ریتر، آن را حفاظت شده تر از کاخ سفید و کرملین می داند).
🔹نشانگر های دقیق تر این عمق فراسرزمینی عبارتند از :
◀️ تظاهرات ضد صهیونیستی است که پایتخت های غربی و دانشگاه های بزرگ آمریکا را با وجود سرکوب پلیس فرا گرفته است.
◀️ تجمعاتی است که در کشور های مختلف، برای تبریک به ایران به خاطر هدف قرار دادن به پایگاه های نظامی جنایتکاران صهیونیست شکل گرفت؛
◀️ تصاویر امام خمینی (ره)، آیت الله خامنه ای و شهید سلیمانی است که از کشمیر و هند و پاکستان، تا کشور های مسلمان منطقه، و آفریقا و آمریکای لاتین، سر دست گرفته می شود؛
◀️ پالایشگاه فرا سرزمینی است که مهندسان و فناوران ایرانی ۲۱ هزار کیلومتر دور تر، در ونزوئلا ساختند؛ ساخت ۴ کشتی به ارزش جمعا ۹۶۰ میلیون دلار است که هر یک توانایی حمل ۷۵۰ هزار بشکه نفت را داراند؛ و نیز کشت فراسرزمینی در وسعت یک میلیون هکتاری؛
◀️ و...
🔷️ یکی از این نشانگر ها، ساخت پروژه "اومااویا" به عنوان بزرگترین سد و نیروگاه در سریلانکاست؛ دو هزار کیلومتر دور تر از ایران. تامین ۱۲۰ مگاوات برق، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی، و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب، از جمله دستاورد های این اَبَر پروژه است.
⏹ در این پروژه ترکیبی کم نظیر، ضمن حفر تونل عمودی به طول ۶۱۸ متر، پوشش فلزی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به اجرا در آمده، و با وجود فشار شدید آب، نیروگاه در عمق ۷۵۰ متری زمین ساخته شده است.
⏹ در اهمیت کار، همین بس که دو شرکت ایتالیاییِ طرف همکاری سریلانکا، پس از اطلاع از جزئیات پروژه، در سال ۲۰۱۰ از انجام آن انصراف دادند. این، یکی از ۵۰ پروژه بزرگ آب و برق و فاضلاب است که مهندسان توانمند ایرانی، در ۲۰ کشور جهان به انجام رسانده و یا در حال اجرا هستند.
◀️ ایران در نقطه مقابل این شلیک دوران ساز و اقتدار آفرین، قدرت سازندگی و آبادگری خود را به نمایش گذاشت و اگر همین دیپلماسی گسترش پیدا کند، نه تنها کمر تحریم ها را می شکند، بلکه فرصتی ذی قیمت برای رونق اقتصادی و نفوذ راهبردی در جهان خواهد بود، ان شاء الله
⭕️بنزین، حجاریان و متحجرین!
🔹سعید حجاریان -فعال سیاسی اصلاحطلب- با اشاره به «مسئله نرخ بنزین» و «دیگر طرح ها و اقدام های در پیش»، مملکت را به بار شیشهای تشبیه کرد که این طرحها مثل چماقی بر آن هستند! اما ماجرای «مسئلهی نرخ بنزین» چیست!؟ واقعیت این است که در شرایط تورمی، نمیتوان قیمت هر چیزی -از جمله بنزین- را برای بلندمدت ثابت نگه داشت؛ چون وقتی قیمت ثابت میماند و متوسط درآمدها افزایش پیدا میکند، به مرور تقاضا برای مصرف بیشتر بنزین بالا میرود. بنابراین تولید بنزین کشور جوابگوی تقاضا را نمیدهد و دولت مجبور میشود بنزین وارد کند و ارزان در داخل بفروشد. در این فرایند سرمایهدارها بیشتر از بقیه از مواهب بنزین ارزان بهرهمند میشوند. به همین دلیل، رهبر معظم انقلاب برای حل این مشکل در سیاستهای کلی نظام دستکم دو بار «سیاست هدفمندی یارانهها» را مطرح کردهاند. حجاریان و متحجرین اما از این سیاست خوششان نمیآید و گویی مدل جهش قیمت صبح شنبهای آقای روحانی را بیشتر میپسندند!
🔸هدفمندی یارانهها به زبان ساده میگوید قیمت بنزین آرام آرام و متناسب با تورم هر سال بالا برود اما مابهالتفاوت را دولت بهصورت یارانه نقدی به مردم بدهد.
🔹نتیجه آنکه حجاریان با این موضعگیری در واقع به دنبال افزایش هزینههای اصلاحات ناترازی بنزین است و متحجرین نیز ناخواسته دقیقاً در همین پازل بازی میکنند. حجاریان و متحجرین دو لبه یک قیچی هستند و در نهایت آنقدر هزینهی اجرای سیاست هدفمندی یارانهها را بالا میبرند که چند سال قیمت بنزین ثابت میماند و بعد که دیگر عملاً ادامهدادن این سیاست ممکن نیست، با جهش قیمتی مانند 1398 مواجه خواهیم بود. همان شوکدرمانی که متاسفانه رئیسجمهور وقت نیز گفت صبح شنبه از زیرنویس تلویزیون متوجه اش شد!
⭕️با ارز حاصل از صادرات چه کنیم!؟
🔹آنها که مسائل اقتصادی را دنبال میکنند، احتمالاً عبارت «پیمانسپاری ارزی» را شنیده باشند. وقتی کشور با تلاطم در نرخ ارز مواجه میشود، یک راهکاری که به ذهن برخی میرسد این است که کافی است دولت پیمانسپاری ارزی صد در صد را اعمال کرده و سپس ارزها را در یک قیمت پایین -مثلاً زیر 20 هزار تومان- به کالاهای وارداتی منتخب اختصاص دهد تا دیگر نه نوسان ارزی باقی بماند و نه تورمی. اما این ایده چقدر صحیح است!؟ دانش اقتصاد به ما میگوید مداخلهی قیمتی و مقداری همزمان در یک بازار ممکن نیست. همچنین شرایط اقتصاد ایران نیز بهتجربه ثابت کرده است چنین اقدامی منجر به فساد میشود و با بند 19 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در تضاد است.
🔸بنابراین با پیمانسپاری در کنار تعیین دستوری قیمت روی نرخهای پایین، از یک سو وقتی نرخ ارز در بازار غیر رسمی رشد میکند، از کانال انتظارات تورمی منجر به تورم میشود و از دیگر سو چون طبعاً دولت نمیتواند همهی نیازهای وارداتی کشور را با ارز ارزان تامین کند، بخش قابل توجهی از واردات با ارز بازار غیر رسمی تامین میشود که آن نیز از طریق افزایش هزینهها، تورم فشار هزینه ایجاد میکند. در نهایت با این سیاست عملاً تورم مهار نمیشود و نرخ ارز در بازار غیر رسمی نیز نوسانات خودش را خواهد داشت. از اینها مهمتر آنکه چون نرخ دستوری ارز دولتی با نرخ ارز غیر رسمی فاصله دارد، بستر فساد فراهم میشود. از این جهت میتوان سیاست پیمانسپاری 100 درصد همزمان با تعیین نرخ دستوری را مغایر با بند 19 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دانست. اما اصل سیاست پیمانسپاری در شرایط اقتصاد ایران کاملاً ضروری است.
⭕️مسئله تحریم ها و سازوکار مدیریتی
🔹تحریم ها همیشه آسیب های مختص به خود را در حوزه های مختلف و مرتبط با تحریم های اعمالی دارد اما ساختار و سازوکار مدیریتی و سیاست گذاری و نحوه مواجهه با آن تحریم ها هم اصل بسیار مهم و تعیین کننده ای در توفیق یا عدم توفیق تحریم ها است. به طور مثال از یک طرف شدت و میزان تحریم ها در حوزه هسته ای و نظامی تاکنون بسیار بیشتر، جزئی تر و دقیق تر از حوزه اقتصادی بوده اما از طرفی دیگر، بخش مهمی از پیشرفت های کشور در علوم مرتبط با حوزه های نظامی و هسته ای رخ داده است که در لبالب علوم دنیا این حرکت و پیشرفت علمی دانشمندان و نخبگان ایران ثبت و رویت می شود.
🔸بنابراین سیاست ها و نوع مواجهه مدیران و برخورد فشل و بی انگیزه برای بی اثر شدن تحریم ها از مهمترین مسائل مبتلابه جمهوری اسلامی بوده است. دهه 90 که اوج شدت تحریم های نظام سلطه علیه ایران بود، متاسفانه با سیاستی مواجه بودیم که تمام امور اجرایی کشور را در انتظار ارتباط با غرب و نتایج برجام برای تعلیق تحریم ها گذاشتند و بدیهی است که با این سیاست، لطمات اساسی و زیان باری بر اقتصاد کشور و معیشت جامعه وارد آوردند.
🔹اکنون دولت سیزدهم در راستای عمل به تأکیدات فراوان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برای خنثی کردن اثر تحریم ها در کنار مذاکرات برای رفع تحریم ها، برخلاف دولت های یازدهم و دوازدهم، بدون محور قرار دادن سیاست مذاکره برای رفع تحریم و بدون معطل نگه داشتن ظرفیت های مختلف کشور، اقدام به بهره گیری از فرصت های متنوع طبیعی، ژئوپلیتیک، ژئواستراتژیک و ... در کشور نمود.
⭕️رشد اقتصاد ایران شتاب میگیرد
🔹صندوق بینالمللی پول در گزارش منطقهای خاورمیانه و آسیای مرکزی که به تازگی منتشر شده، پیشبینی کرده است ارزش تولید ناخالص داخلی ایران ۶۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال ۲۰۲۳ افزایش یابد و به ۴۶۴ میلیارد دلار برسد.
🔸اقتصاد ایران در این سال ۳/۳ درصد رشد خواهد کرد که از رشد متوسط ۲۰ ساله طی سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰ که ۳ درصد گزارش شده است، بیشتر خواهد بود.
🔹این گزارش رشد اقتصاد غیر نفتی ایران در سال ۲۰۲۳ را ۳/۸ برآورد و پیشبینی کرده است این رقم در سال جاری به ۳/۳ درصد برسد.
🔸بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته رشد قابل توجه ۱۵ درصدی را به ثبت رساند.
🔹پیشبینی شده است در سال ۲۰۲۴ نیز رشد این بخش به ۲/۹ درصد برسد.
🔸همچنین نرخ تورم در کشور طی سه سال گذشته نزولی بوده است.
⭕️روزنامه کویتی: تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل به شدت افزایش یافته است
🗞روزنامه کویتی «الجریده» امروز (شنبه) به نقل از منابع خود مدعی شد: «تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله اخیر این کشور به اسرائیل به شدت افزایش یافته است.»
🔹این روزنامه با اشاره به اینکه مقامات پانزده کشور پس از این حمله خواستار خرید پهپادها و موشکهای ایرانی شده اند، ادعا کرده است: درخواستها برای خرید تسلیحات ایرانی فراتر از ظرفیتهای تولید ایران است و این کشور مجبور به رد برخی از این درخواستها شده است.
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقاومت هوایی بحرین اعلام موجودیت کرد.
اعلام موجودیت گروه مقاومت سرایا الاشتر بحرین و هدف قرار دادن ام الرشاش اسرائیل با پهپاد انتحاری پلن مهمی برای کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس است که عادی سازی روابط با اسرائیل مساله غرب آسیا را حل و فصل نمی کند بلکه شرایط را برای آن ها بدتر خواهد کرد.
🛑مقاومت بحرین منتشر کرد؛ پرتاب پهپاد به سوی مقر شرکت تراک نت در بندر ایلات رژیماشغالگر
این اعلام موجودیت را باید بسیار جدی و متفاوت تلقی کرد و همانگونه که گفته شد وعد صادق رویشهای کمی و کیفی خود را به زودی نشان خواهد داد.
#وعد_صادق
#انتقام_ سخت
شهادت امام صادق (ع) در 25 شوال سال 148 هجری قمری، در 65 سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد. محل دفن امام صادق (ع) قبرستان بقیع است.
بغضِ غریبی گلوی عالم را می فشارد و سنگینی داغی جانسوز بر قلب زمین زخم می زند. ملائک، کوچه پس کوچه های مدینه را در پیِ مرد بی نظیری می گردند که محضرِ مبارکش، منبع فیض آسمانی بود؛ اما چه سود که اینک خوشه های زهرآگینِ کینه منصور، قلب سپیدش را هزارپاره کرده است.به ستاره ها بگویید دیگر ماه صادقانه شان طلوع نخواهد کردشب های تیره عراق آرام بگیرند که دیگر مأمورین سیاهدلِ عباسی، از دیوارهای خانه ولایت بالا نمی روند و جانشینِ خدا را از سجاده نماز، با سروپای برهنه به دربارِ جور نمی برند!
امشب کوچه های مدینه داغدارند و بقیع، چشمانتظار آخرین مسافر خویش است. بقیع، بقعه ای خاموش و تاریک؛ بقیع، آشنایی غریب؛ بقیع، مزار بی چراغ و فانوسی که مظهر مظلومیت هزار و اندی ساله است. در بقیع، روضه لازم نیست، خودش مرثیه مجسم است.