💠 این ساعات منتهی به انتخابات این ذکر رو زیاد بر زبان جاری کنیم:
🔰اللهم لاَ تُسَلِّطْ عَلَيْنَا مَنْ لاَ يَرْحَمُنَا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ🔰
خدایا کسیکه بر ما رحم نمیکند را بر ما مسلط نکن..
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج
#انتخابات
#انتخاب_مردم
#انتخاب_اصلح
#مشارکت_حداکثری
♻️ ریزش آرای پزشکیان پس از نمایش ضعیف در مناظره
🔹صفحه تخصصی در حوزه روانشناسی با ۶۰۰ هزار مخاطب در اینستاگرام بعد از مناظره نوشته است:
«من به جلیلی رای نمیدم
اما امشب از آقای پزشکیان ترسیدم
خوی دیکتاتوری، خفه کردن صدای منتقد، عدم اجازه نفس کشیدن به مخالف، عوامفریبی، تحقیر، بیادبی و توهین در آقای پزشکیان و اطرافیانش فوران داره.
کسی که حتی اعضای ستادش رو گردن نمیگیره، حرفهای خودش رو گردن نمیگیره، ترسناکه.
امشب انقدری که از پزشکیان ترسیدم، از جلیلی نترسیدم.
واقعا قراره انقدر ساده باشیم که یکی بیاد حرفهای توی تاکسی رو بدون هیچ راه حلی تو تلویزیون بگه و ما اونو فرشته نجات بدونیم؟!»
🔸با مشاهدهی ضعف و ناآگاهی شدید پزشکیان در مناظره افراد منصف با وجود مخالفتی که با جلیلی دارند بخاطر نگرانی برای ایران از رأی به پزشکیان پشیمان شدند.
🔹رای آوردن شخصی تا این حد ناآگاه، فارغ از اختلاف نظرات سیاسی برای آیندهی کشور خطرات زیادی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توهین بسیار شرمآور سخنران مراسم ستاد پزشکیان به رئیس جمهور شهید، سید ابراهیم رئیسی!
🔹️میگه شهادت حرمت داره به هرکسی نگید شهید
این افراد فقط با رئیسی مشکلی ندارند بلکه با شهادت هم مشکل دارند و میخوان با تزویر و بیشرفی اینگونه به ارزشها هجمه وارد کنند 😡
برای همین یک مسیله وبی احترامی هم که شده همه قسم یاد کنید فردا هر کس با اوردن چند نفر پای صندوق های رای و با رای به دولت دوم رییسی به دهن این یاوه گویان بکوبد.
بیرق یا بیرق دار!!
دکتر #محمدجعفر_طالب پور
اول:
یکی از دوستان، در احوالات یکی از بزرگان که ارادت بالایی به امام حسین (ع) و اهتمام ویژه ای به عزاداری آن حضرت داشته است، نقل می کرد که به همراه تعدادی از شاگردان از مسیری عبور می کردند. در بین راه با گروه اندکی مواجه می شوند که با دست داشتن بیرق هیئتی، در حال عبور از مسیر اند. خونسردی آن عالم، در برخورد با این گروه برای شاگردان باعث تعجب می شود چون وی همواره احترام خاصی به پرچم و بیرق عزای حسین ابن علی (ع) داشته است. وقتی علت را از ایشان سوال می کنند. جواب می دهد که اگرچه این بیرق به نام امام حسین (ع) مزین بود، اما من دقت کردم افرادی که زیر این بیرق تجمع کرده اند، افرادی اند که وجهه خوبی در میان مردم ندارند به مسائل خلاف شرع مشهورند و هدفشان هم عزاداری برای امام حسین (ع) نبود بلکه قصد سوء استفاده از این موضوع را دارند. بنابراین اگر من به بیرق آنها احترام می گذاشتم، به معنی تایید آنها بود.
دوم:
سالها قبل و در دوران دانشجویی، با یکی از فعالان سیاسی که قصد نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی داشت، گفتگویی داشتم. گفتگو حول و حوش مسئله انتخابات بود و البته همفکری بمنظور پیداکردن راهکاری برای جلب نظر دانشجویان و دانشگاهیان برای حمایت آن عزیز. به ایشان عرض کردم که اگر بنا دارید در صحنه انتخابات حاضر شوید و انتظار دارید نخبگان و دانشگاهیان از شما حمایت کنید، علاوه بر داشتن و ارائه برنامه ای علمی و مستند و عملیاتی، لازم است تیمی که برای مراحل مطالعاتی و تبلیغاتی و در صورت پیروزی در انتخابات، برای مسایل اجرایی انتخاب می کنید، افرادی باشند که بتوان آنها را با جماعت دانشگاهی و علمی جمع کرد و اگر بنا دارید افرادی که گاه سودجو، متملق، کوته بین، منفعت اندیش و... را همراه داشته باشید، نه جایی برای اندیشه جماعت دانشگاهی خواهد ماند و آنها مجال همراهی با شما نخواهند داشت و نه شما انتظار همراهی داشته باشید. حال اینکه نهایتاً چه شد بحث دیگری است که از حوصله این مجال خارج است، اما شاید یکی از علل عدم موفقیت ایشان عملکرد قابل نقد برخی از اطرافیانشان بود.
سوم:
بیایید انتخابات را از این دیدگاه بنگریم. می توان هر نامزدی را وارد عرصه انتخابات می شود، بعنوان بیرقی درنظر گرفت که برافراشته می شود که بر روی آن ممکن است کلمات زیبا و ایده های ارزشمندی طرح شده باشد که در قالب شعارهای انتخاباتی مطرح می شود. عدالت، مبارزه با فقر، ساده زیستی، مبارزه با ظلم، رسیدگی به محرومان و مستضعفان، پیشرفت، توسعه و...
اما آنچه در مرحله رای دادن باید مدنظر قرارگیرد، علاوه بر تلاش جهت انتخاب اصلح و نیز توجه به شعارهای انتخاباتی و نیز برنامه های ارائه شده، بد نیست نیم نگاهی هم به اطرافیان نامزد مورد نظر و افرادی که از وی حمایت کرده و برای او تبلیغ می کنند هم داشته باشیم. اگر نامزدی مورد حمایت احزاب، گروهها و افرادی قرارگرفته که در خیرخواهی آنها برای جامعه تردید داریم یا سابقه خوب و مطلوبی ندارند و آن نامزد هم با این موضوع که چنین افرادی از او حمایت می کنند مشکلی ندارد، بهتر است تامل کنیم!! ولو اینکه شعارها و ایده های طرح شده از جانب آن نامزد بسیار عالی و ایده آل باشد و یا اینکه نامزد مورد اشاره شخصاً انسان سلیم النفسی باشد. معتقدم تجربه های سالهای اخیر کشورمان، در عرصه سیاسی، برای این ادعا بسیار راهگشاست.
آری در انتخابات هم بیرق مهم است و هم بیرق دار!!
2024-07-05 12.12.03.ogg
10.66M
خطبه های نماز جمعه به امامت حجت الاسلام طالب پور
⭕️محور تحول در تجارت غرب آسیا
🔹توسعه زیرساختهای حملونقل و ترانزیت، در سه سال اخیر و تا سالها بعد بهخاطر پیگیریهای رئیسجمهور شهید است که افزایش دیپلماسی اقتصادی بر مبنای توسعه ارتباطات تجاری و حمل و نقل را راهبرد رشد درآمدهای پایدار کشور قرار داد. در مدت سه سال، تحولاتی در حوزه زیرساختهای حمل و نقلی و ترانزیتی کشور رخ داده که سالها بدون تغییر مانده بود. افتتاح راهآهن رشت-بندر کاسپین، در آخرین روزهای دولت سیزدهم یکی از طرحهای ماندگار ریلی است. این طرح تنها یک کریدور حملونقلی یا کریدور اقتصادی نیست و نباید در خصوص این پروژه تنها به حرکت قطارها توجه کرد؛ بلکه این پروژه پیشران و محرک فعالیتهای اقتصادی و ایجاد کننده مراکز لجستیک و توزیع کالا خواهد بود که ارزش افزوده در طول کریدور و افزایش ظرفیت ترانزیتی و درآمدی کشور حاصل فعالیت آن خواهد بود. خط آهن رشت- کاسپین قطعهای از جورچین کریدور شمال-جنوب است. قرارداد این خط آهن سال ۹۳ منعقد شد و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشت. این پروژه در ۳۳ ماه دولت سیزدهم تکمیل شد و نیمی از هزینه ۳ هزار میلیارد تومانی آن دراین دولت تأمین شد. این پروژه آخرین بخش از کریدور خلیج فارس به دریای خزر است که ارتباط ایران با همسایگان شمالی و اروپا را گسترش میدهد و از سوی دیگر ترانزیت کالا از کشورهای جنوبی مانند هند به روسیه و شمال اروپا را در کمترین زمان و حداقل هزینه فراهم میکند. جابهجایی ۷ میلیون تن بار و ۶۰۰ هزار مسافر در سال ظرفیت این راهآهن است. ظرفیت این خط تا انتقال ۱۰ میلیون تن بار نیز قابل افزایش است.
⭕️حجم کالاهای قاچاق نصف شد
🔹در دولت سیزدهم بخش قابل توجهی از قطعات و کالاهای تقلبی و قاچاق از بازار جمعآوری شد و مردم توانستند از دست سودجویان، نفس راحت بکشند. یکی از معضلاتی که بازار، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی طی 8 سال فعالیت دولت روحانی با آن مواجه بودند، وجود کالاهای تقلبی و قاچاق بود؛ از سال 1397 تا نیمه اول 1400 این وضعیت بسیار بدتر شد و عملاً میتوان گفت که بازار اکثر کالاها در برهه زمانی عنوان شده با بحران روبهرو شد.
🔸طبق حجم کالاهای قاچاق در کشور در دولت گذشته بیش از 27 میلیارد دلار بوده است. بر اساس نظر برخی از تحلیلگران و وضعیتی که کشور دارد آمارهای غیررسمی در دولت شهید ابراهیم رئیسی به حدود 14 میلیارد دلار رسیده است.
⭕️پیام انتشار تصاویر از مراکز حساس رژیم صهیونیستی
🔹نفوذ پهپادهای حزبالله به عمق اراضی اشغالی، نشان داد که مقاومت به دستاوردهای زیادی در عرصه نظامی دست پیدا کرده و قواعد بازدارندگی را در برابر دشمن اشغالگر تغییر داده است. انتشار تصاویر از مراکز حساس رژیم صهیونیستی، حاوی این پیام معنادار است که اگر صهیونیستها دست از پا خطا کرده و به لبنان حمله کنند، تاوان سنگینی خواهند پرداخت که جبران آن برای اشغالگران سالها زمان میبرد.
🔸حزبالله در ماههای اخیر از سلاحهای جدید خود از جمله موشکهای هدایت شونده، پهپادهای مجهز به موشک اس ۵ و موشکهای زمین به هوا که تهدید جدی برای جنگندهها و بالگردهای اسرائیل هستند، رونمایی کرده است تا دشمن در هرگونه اقدامی علیه لبنان، همه جوانب را بسنجد. مقامات تلآویو هم با اینکه طرح حمله احتمالی به جنوب لبنان را تصویب کردهاند، از رویارویی تمامعیار با نیروهای حزبالله هراس دارند، زیرا به اذعان مقامات امنیتی اسرائیل، در صورت شروع دور جدید درگیریها، حزبالله روزانه بیش از ۲ هزار موشک را به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک خواهد کرد. با حملات محدود حزبالله در ماههای اخیر، بیش از ۷۰ هزار شهرکنشین خانههای خود را ترک کردهاند و به گفته سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله در صورت جنگ گسترده، ۲ میلیون شهرکنشین آواره خواهند شد. فرار صهیونیستها از مناطق شمالی همزمان با تداوم جنگ در غزه، بار سنگینی را روی دوش کابینه تندرو بنیامین نتانیاهو خواهد گذاشت که به اذعان خود توان جنگیدن در چند جبهه را ندارد.