⭕️دلایل عملیات گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
🔹رژیم صهیونیستی از روزگذشته سلسله اقداماتی را علیه مناطق مختلف کرانه باختری انجام داده که نکاتی پیرامون این عملیات ها قابل ذکر است:
1️⃣صهیونیست ها هدف خود از عملیات در کرانه باختری را دستگیری افراد تحت تعقیب مقاومت و تخریب زیرساخت های مقاومت در این منطقه عنوان کردند!! و بر شدت آن نیز افزوده اند.
2️⃣ بنابر اذعان روزنامه یدیعوت احارنوت عملیات آغاز شده توسط صهیونیست ها در شمال کرانه باختری، بزرگترین عملیات از زمان عملیات سپر دفاعی در سال 2002 است و این عملیات نظامی آغاز شده توسط ارتش در شمال کرانه باختری گسترده و در سطح یک لشکر نظامی است.
3️⃣ صهیونیست ها طی چند وقت اخیر بارها اتهاماتی را مبنی بر ارسال سلاح به کرانه باختری مطرح کردند و اعلام نمودند که این سلاح ها در آینده برای این رژیم یک تهدید محسوب می شوند. به همین دلیل سلسله عملیات هایی را در مقاطع مختلف اعم از حمله و ترور انجام دادند تا بدین طریق اقدامات خود را موجه جلوه دهند.
4️⃣ به نظر می رسد صهیونیست ها یک طرح خاص برای کرانه باختری در نظر گرفته اند که سخنان اخیر بن گویر مبنی بر تخریب مسجد الاقصی و ساخت کنیسه در راستای این عملیات نظامی گسترده در کرانه باختری باشد.
5️⃣به هرحال این نکته همواره باید مدنظر قرار گیرد که رژیم صهیونیستی بعد از عملیات طوفان الاقصی به شدت نگران فعال شدن کرانه باختری است و در این راستا از روزهای آغازین جنگ علیه غزه اقدامات تخریبی خود را علیه کرانه باختری تشدید کرده است.
⭕️سرطان اطلاعات
▫️آیا شما نیز از چاقی اطلاعات در رنج هستید؟
🔹در دنیای دور و بر ما، اتفاقات بد زیادی میافتد و واقعاً جای تامل دارد که دانستن این همه اطلاعات ناگوار، به چه کارمان می آید که باید از آنها آگاه بود!
این «اتفاقات بد» شامل جنایات، قحطی، گرسنگی، جنگ، خشونت، ناآرامیهای سیاسی، بیعدالتی و.. است.
🔸از طرفی رسانهها، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تمایل سیری ناپذیری برای احساسی کردن اخبار خود داشته و صرف نظر از کم بودن احتمال وقوع، آنها را پررنگ می سازند و با هیجانی کردن داستان خبر، از هر موقعیتی در جهت جلب توجه مخاطبین، سودجویی و گاهاً ایجاد رعب و وحشت استفاده میکنند.
💬سوال مهم این استکه:
🔹از بین هزاران هزار گزاره خبری که در یکماه گذشته خوانده یا شنیدهاید، کدامیک از آنها توانسته است در تصمیم بهتر برای امور مهم و تاثیرگذار زندگی یا مثلا کسب و کار بهترتان، نقش داشته باشد و دردی از شما دوا کند!
▪️براستی اخبار با ذهن ما چه می کند؟
🔸وقتی غذایی پرحجم و متضاد، سیستم گوارش انسان را بهم میریزد، این حجم هلههولههای خبری نیز ذهن و مغر آدمی را از هم گسیخته میکند!
🔹بی تردید، شکل و محتوای هر خبری، بر سلامت روانی ما تاثیرگذار است. تاثیرات مستقیم بر روحیه ما و در نتیجه، تفکر و رفتار ما تغییر میکند.
🔸تکرار روزانه اخبار، بویژه درباره موضوعات و وقایعی که امکان اثرگذاری از طرف فرد بر روی آن نیست، بالاخره او را منفعل میکند. این اخبار چنان فرد را تحت فشار می گذارد که در نهایت، دچار یک جهانبینی بدبینانه، بیاحساس، نیشدار و جبری میشود!
🔹عنوانی که از آن به «بیپناهی اکتسابی» یا Learned Helplessness یاد می شود!
✔️همراه با حالاتی چون:
▫️افزایش هیجانات کاذب
▫️قضاوت های سطحی و ناصحیح
▫️دوری از دنیای واقعی و انزواطلبی
▫️فاجعه سازی و بزرگنمایی از وقایع
▫️خلاصهخوانی و بیتوجهی به مطالب عمیق و در نهایت «کم عمق شدن اندیشهها»
▫️تاثیر پذیری افراطی از اطلاعات ارسالی از منبع خبر
▫️افزایش امکان ابتلا به برخی از مشکلات روانپزشکی چون: ترس،اضطراب،افسردگی و پرخاشگری
▫️تحریک مفرط منطقه Limbic مغز و ترشح مواد بیوشیمایی که در نهایت موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.به عبارتی، بدن همیشه خود را در وضعیت استرس مزمن احساس میکند.
چه باید کرد؟
▫️انتخاب آگاهانه خبر و پرهیز از دانلود هر بسته صوتی یا تصویری
▫️مدیریت زمان حضور در فضای مجازی
▫️توجه به فعالیت های هدفمند در دنیای واقعی(بویژه: فعالیتهای ورزشی، هنری و اجتماعی)
🚨بشدت مراقب اعتیاد خبری باشید
🖊دکترعلیرضاسفیدچیان
⭕️دادستان کل کشور: تمرد از دستور مأموران نیروی انتظامی جرم است
🔹هیچ نیرویی مانند نیروی انتظامی حضوری فراگیر در همه بخشهای کشور ندارد و در یک سال اخیر دهها شهید تقدیم نظام و اسلام کرده است. تمرد از دستور مأموران نیروی انتظامی جرم است و دادستانها باید در این زمینه در کنار پلیس باشند و وظیفه دارند از نیروی انتظامی حمایت کنند.
⭕️۶۱ هزار کشته اروپاییها بر اثر گرما
🗞روزنامه نیویورک تایمز آمریکا گزارشی را منتشر کرده که طی تحقیقات به عمل آمده تابستان داغ اروپا ۶۱۰۰۰ کشته بر اثر عوارض گرمای بیسابقه روی دست کشورهای اروپایی گذاشته است.
🔹به نظر میرسد علت این تلفات بالا گزارش آژانس محیط زیست اروپا باشد که:
از هر پنج خانه در اروپا فقط یک خانه مجهز به کولر است...‼️
📱اثرات شبکههای اجتماعی
🔘افسردگی کاربران متوقع:
💬بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی از جمله کاربران اینستاگرام در معرض بیماری افسردگی قرار دارند.
🔹کاربران این شبکه اجتماعی در فرآیند مقایسه وضعیت خود با سایرین و مشاهده کمبودهای خود نسبت به دیگر کاربران به نوعی دچار احساس شکست می شوند.
🔸قابلیت تصویرمحور اینستاگرام موجب شده است تا در این شبکه اجتماعی، احتمال ابتلا به افسردگی افزایش یابد
⭕️کار نتانیاهو و گالانت باز هم به جر و بحث کشید
🔹رسانههای مختلف رژیم صهیونیستی از بروز جر و بحث جدید بین نخستوزیر و وزیر جنگ رژیم بر سر راهبردهای کلی در جنگ غزه در نشست دیشب کابینۀ امنیتی خبر دادهاند.
🔸طبق گزارش تایمز اسرائیل مجادله بین دو طرف زمانی شروع شد که نتانیاهو بدون اطلاع گالانت گفت که تصمیم گرفته مسئله استقرار نظامیان ارتش در طول محور فیلادلفیا در مرز بین غزه و مصر را به رأی بگذارد.
🔹از گروهی از وزیران ارشد خواسته شد دربارۀ نقشههایی که نحوه استقرار نیروهای ارتش اسرائیل در محور باریک ۹ مایلی موسوم به کریدور فیلادلفیا را نشان میداد اظهار نظر کنند.
🔸اعضای کابینه با ۸ رأی موافق، ۱ رأی مخالف و ۱ رأی ممتنع با طرح نتانیاهو برای حفظ نظامیان اسرائیل در طول مرز مصر-غزه به عنوان بخشی از توافق آتشبس موافقت کردند.
🔹گالانت تنها مخالف این طرح بود و ایتمار بنگویر هم در اعتراض به کاهش نظامیان اسرائیلی در این کریدور رأی ممتنع داد.
🔸منابع حاضر در این جلسه گفتند که گالانت از کوره در رفت و نتانیاهو را به تلاش برای مجبورکردن ارتش جهت پذیرش این نقشهها متهم کرد.
🔹گالانت گفته است: «نخستوزیر میتواند همۀ تصمیمها را خودش بگیرد و تصمیم بگیرد همۀ گروگانها را به کشتن بدهد.»
🔸طبق گزارش کاننیوز یکی از وزرا به گالانت خرده گرفت و پرسید: «چطور میتوانی با نخستوزیر اینطور حرف بزنی؟»
🔹یکی از وزرای حاضر در جلسه به یدیعوت آحارونوت گفت که این شدیدترین درگیری بین نتانیاهو و گالانت بود.
📲سه توییت صفحهٔ رئیسجمهور از مهمترین بخشهای گفتوگوی تلویزیونی شب گذشته
🔹برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی علاوه بر منابع و سرمایههای داخلی به جذب سرمایه خارجی نیاز داریم که در تعامل با دنیا اتفاق میافتد.
🔸برای کنکور باید معیارهای جدیدی وضع شود تا رقابت عادلانه و برابر باشد. بازنگری در کنکور ضروری است.
🔹برای راحتی مردم ضوابط مربوط به فضای مجازی را در شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی فضای مجازی تعیین تکلیف خواهیم کرد.
⭕️جهش ترانزیتی ایران در دولت سیزدهم
🔹دولت سیزدهم از روز نخست فعالیت خود دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه و بلوک شرق را در دستورکار خود قرار داد و تفاهمنامههای همکاری مشترک ریلی، جادهای و دریایی را در راستای فعالکردن ظرفیتهای ترانزیتی کشور امضا کرد و هفته گذشته کریدور ترانزیتی کشور فعال شد.
🔸توجه دولت سیزدهم به مسئله کریدورها از آنجا سرچشمه میگرفت که امروزه حمل ونقل به عنوان یکی از مهمترین راههای درآمدزایی و پیشرفت اقتصادی درجهان به شمار میرود و ایران از این نظر در منطقهای ویژه و موقعیت استثنایی قرار دارد. در واقع ایران در چهارراه ترانزیت جهانی قرار گرفته که از یک سو به شرق دور و از سوی دیگر به کشورهای مستقل مشترکالمنافع (CIS) میرسد.
🔹ایران علاوه بر ارتباطات دریایی، از ظرفیت ریلی خوبی هم برخوردار است به طوری که از چهار مسیر تعریف شده برای ترانزیت ریلی در جهان، سه مسیر از ایران میگذرد.
🔸ایران به تمام راههای حملونقلی اعم از دریا، جاده، ریل و آسمان دسترسی دارد. برآورد شده که اگر کشور به درآمد ترانزیت ٥٠ میلیون تن کالا دست پیدا کند، میتواند از درآمدهای نفت بینیاز شود.
⭕️شکاف در اردوگاه اصلاح طلبان
🔹سابقه نشان میدهد حضور اصلاح طلبان همیشه در قدرت با افزایش تندروی همراه بوده است و این جریان همواره در قدرت توانسته با حل اختلافات درونی به سمت اهداف خود پیش برود. اما چرا این بار رویکرد متفاوتی در پیش گرفتند؟ این تفاوت را باید پیش از هر چیز برآمده از فضای منحصر به فرد دولت منتخب دانست؛ دوری جستن از مشی رادیکال و در دستور کار قرار دادن رویهای که رئیس جمهور آن را «وفاق ملی» میخواند، باعث شده احتمال طغیان بخشی از چهرههای شناسنامهدار اصلاحات علیه دولتی که با حمایت رسمی اصلاحطلبان وارد انتخابات شد، افزایش یابد.
البته این تنها دلیل نیست، انتخابات اخیر نشان داد همسویی اصلاحطلبان با جریانهای فاقد اصول و برانداز نه تنها نتوانسته چیزی به سبد رأی این جریان بیفزاید. از همین رو بازی در چارچوب قانون و دوری از تندروی کور و ساختارشکن را امنترین نسخه برای صیانت از فرصتهای گشوده شده برای اصلاحطلبان میبینند.
⭕️جبهه مقاومت؛ الگوی بدیع در ترسیم نظم نوین منطقه
🔹ایجاد چالش های مختلف امنیتی برای آمریکا، تحمیل طرح های مختلف خروج اجباری نظامی آمریکا از منطقه، شکست پروژه های خاورمیانه بزرگ و اختلال در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و البته تبدیل مسئله فلسطین به مسئله اول جهان، از جمله دستاوردها و خون آوردهای جبهه مقاومت در منطقه بوده که نشان از تحول و ترسیم دقیق نظم نوین از شکل گیری قدرت و نقش آفرینی جبهه مقاومت در سیاست بین الملل است که کاملاً متفاوت از آثار علمی آینده پژوهی قدرت توسط جامعه شناسان سیاسی و استراتژیست های مطرح غربی و شرقی می باشد، به طوری که مبانی فکری و روابط میان عوامل انسانی این جبهه، به دور از لیبرالیسم و در مقابل اصول اومانیستی، با شکاف جدی ماهوی از مبانی غربی، سرشار از آموزه های اسلامی – شیعی، پرورش فضائل انسانی و کنش هایی برآمده از ایمان، توکل، ایثار، اخلاص و شهادت به عنوان رستگاری؛ برگ های برنده و مختصات منحصر به فرد این جبهه نسبت به سایر ائتلاف های سیاسی، اجتماعی و امنیتی دنیا است.