خون از دماغ یک مسئول دولتی هم نیامد/ بازهم سپاه فدای کشور شد.
در جریان اغتشاشات بنزینی که حاصل بی تدبیری دولت در نحوه اعلام و اجرای این تصمیم بود،یک تار مو هم از سر یک مسئول دولتی کم نشد،اما بازهم مرتضی ها فدایی کشور شدند.
سپاه از دو بعد در صف اول معترضین به این تصمیم قرار دارد؛ از یک سو بعنوان انقلابی ترین و مردمی ترین نهاد این کشور، از بی تدبیری دولت در نحوه اطلاع رسانی این موضوع و بی توجهی دولتمردان به اقناع افکار عمومی گله مند است و از سوئی دیگر خانواده بزرگ سپاه که در بین جمعیت حقوق بگیران کشور،جزو کم درامد ترین و اسیب پذیرترین اقشار محسوب می شود،به واسطه گرانی های حاصل از این تصمیم در فشار و تنگنای معیشتی قرار می گیرند.
اما همین جماعتی که در دل از این اقدام دولت گله مند و ناراحتند،برای دفاع از کیان نظام به خیابان ها می ایند و از جان خود می گذرند.
حالا پس از اینکه سپاه با فداکاری و جوانمردی ، پاسوز بی تدبیری مسئولان اجرائی کشور شده، واقعا وقت طرح این سوال رسیده که این روسیاهی را با کدام آب و صابون باید از چهره دولتمردان شست؟
مقصر درجه اول شهادت پاسدارانی که در روزهای اخیر قربانی قساوت داعش صفت های داخلی شده اند،دولتی است که بر خلاف نامش،هیچ بوئی از تدبیر نبرده است. همان دولتی که رئیسش تا توانست به روش های گوناگون به سپاه و سپاهیان هجمه کرد !
۱ آذر ۱۳۹۸
افت بی سابقه محبوبیت «روحانی» در بررسی آخرین نظرسنجیها
🔹شیب افول محبوبیت روحانی بسیار تند است؛ هیچ رییس جمهوری در طول تاریخ ۳ دهه گذشته، در سال ششم ریاست جمهوری خود، وضعی چنین اسف بار از حیث محبوبیت نداشته است.
🔹نظرسنجی یک نهاد معتبر دانشگاهی -که از ۱۳۸۸ تاکنون دقت بالایی داشته و اعتبار آن ثابت شده- در مرداد ۹۸ می گوید درصد کسانی که به روحانی بسیار علاقمند هستند حدود ۱۰ درصد و درصد کسانی که به او بی علاقه یا بسیار بی علاقه هستند حدود ۴۵ درصد است.
🔹اکنون در جامعه ایران یک دوقطبی جدید به نام ‘موافق روحانی-مخالف روحانی’ خلق شده که در آن مخالفان بیش از ۴ برابر موافقان هستند. این یک دوقطبی جدید و محصول افول بسیار پرشتاب محبوبیت روحانی است.
🔸داده ها نشان می دهد ۴ عامل تورم، بیکاری، فساد و سوء مدیریت عوامل اصلی نارضایتی مردم از روحانی است.
🔸مردم روحانی را به عنوان مقصر مشکلات شناسایی کردهاند و او با همه تلاشی که کرده موفق نشده مشکلات را فرافکنی کند.
۱ آذر ۱۳۹۸
✍️بسیجی که باشی جنگ باشد تیر می خوری و صلح باشد فحش...🗣
💢بسیجی که باشی،می فهمی نمیتونی عادی باشی،عادی بگذری،عادی زندگی کنی...
💢بسیجی که باشی یه دنیا دشمن واسه خودت تراشیدی...
💢بسیجی که باشی توی مدرسه و دانشگاه تمام دردت اینه چرا باید درسی رو بخونی که با بنیانش مشکل داری،چرا باید به استادی گوش بدی که بیرحمانه هر روز آرمانهای تو را می کوبه و همه او را روشنفکر میدانند و فرنگ رفته!!
💢بسیجی که باشی دوستات با کنایه ازت می خوان بگی چقدر پول می گیری واسه فعالیت هات تو بسیج؟
💢بسیجی که باشی و در حال ذکر یعنی ریاکاری و بدنبال منافع!! و کسی چه می داند تو برای بسیجی بودن تمام منافعت را زیر پا گذاشتی....
💢بسیجی که باشی ،آدمی ،و ممکنه گاهی بلغزی و امان از لغزشت که با لغزش تو تمام اسلام زیر پا می رود،!!! آبروی بسیجی های دیگر هم می رود!! ولی با لغزش پسر همسایه او فقط جوان است و جوانی کرده و دلش پاک است....
♻️بسیجی که باشی معمولی نیستی....خاصی!!!!
💢خلاصه بسیجی که باشی.....
💢تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند!
جواب اگر بدهی دروغگویی!
💢مسخره ات بکنند انتقاد است! جواب بدهی بی جنبه ای!
💢تهدیدت اگر بکنند دفاع کرده اند!
تهدید اگر بکنی خشنی...
💢راهپیمایی اگر بکنن حق آنهاست و عقیده خودشان است!
💢راهپیمایی اگر بکنی ساندیس خوری یا به زور آمدی...
💢بسیجی اگر باشی میشوی افراطی!
اما دیگران می شوند آزادی طلب . . .
💢بسیجی اگر باشی هر گاه فتنه منافقین و جنگ با داعشی ها بشه باید سینه سپر کنی برای مردم،جنگ و فتنه که تموم شد تبدیل به یک تندرو،خشونت طلب و افراطی میشی
✅بسیجی می مانم.✌️😎
✅ با افتخار یک بسیجیم
🌹سلامتی همشون صلوات.
هفته بسیج مبارک.
۱ آذر ۱۳۹۸
🔸 نقل قول منتسب به رهبر انقلاب خطاب به یک طلبه درباره اصلاح قیمت بنزین صحت ندارد
🔹نقل قولی از مهدی چمران مبنی بر اینکه «یکی از طلبهها به رهبر انقلاب گفتند، آقا شما چرا با افزایش قیمت بنزین موافقت کردید؟؛ رهبری پاسخ دادند که، چه کاری میتوانستیم انجام دهیم؟ که گریه حاضران را در پی داشت.» منتشر شده است که یک منبع مطلع اعلام کرد: این گفته غیر دقیق بوده و صحت ندارد.
۱ آذر ۱۳۹۸
⚠️ولایت پذیری از سر جهل
گفت "من که متوجه نشدم چرا رهبری چنین تصمیمی گرفت؛ اما از سر ولایت پذیرفتم." گفتم احسنت؛ اما هنری نیست. گفت چرا؟ گفتم سالها پیش با مرحوم ابراهیم یزدی مصاحبه میکردم. می گفت "من به ولایت فقیه اعتقادی ندارم اما التزام عملی به ایشان دارم."
گفت: "یعنی بد است بگم نفهمیدم ولی به ولایت اعتماد دارم؟" گفتم "خوب است. ولی خیلی حداقلی است. اگر نفهمی و اعتماد کنی، عبور می کنی و به زندگیت میرسی. ولی اگر بفهمی، کمک می کنی حرف ولی جلو رود."
تعابیری از این دست که "رهبری بیشتر می فهمد و ما نمی فهمیم" ظاهر زیبایی دارد اما ناشی از کم کاری و سلب مسئولیت ماست.
رهبر به فهم من و تو نیاز دارد نه اعتمادت. عقلت را می خواهد نه صرفا اطاعتت. عمل وقتی قیمت دارد که از سر علم باشد نه جهل.
جوانی که چون و چرا کند تا تصمیم رهبری را بفهمد بسیار جلوتر است از کسی که نمی فهمد و اعتماد می کند. چون اولی عقلش را بکار بسته است و اگر در نهایت متوجه شود خودش ناصر امام می شود.
مدتها پیش جناب صفار هرندی خاطره ای تعریف کرد تاریخی. (نقل به مضمون) می گفت با جمعی از اهالی روزنامه کیهان خدمت رهبری رسیدیم. پیش از سخنان ایشان هرکس سخنی گفت تا نوبت من رسید. من خطاب به رهبری گفتم به جوانان انقلابی می گویم شماها باید دست بر قبضه شمشمیر و چشم به چشم رهبری باشید و با اشاره ایشان اقدام کنید.
اما رهبرانقلاب پاسخی می دهند که به نظر بسیار آموختنی است. ایشان به آقای هرندی می گویند "تعبیر لطیفی است. اما کارگشا نیست. اینها که همیشه چشم شان نمی تواند به چشم من باشد. بصیرتی لازم است که هرجا تشخیص دادند اقدام کنند."
جوان انقلابی زمانی به وظیفه اش عمل کرده است که نقشه رهبری را فهم کند و برای تحقق آن اقدام کند. نه اینکه گوش به فرمان باشد تا هر وقت رهبری سخنی گفت آنرا تکرار کند.
جوان مومنی که تلاش می کند اندیشه و نقشه رهبری را بفهمد و عمل کند حتا اگر اشتباه کند دهها برابربهتر از فردی است که می نشیند تا رهبری حرفی بزند و بعد اقدام کند. مثل خیلی از این سیاست مداران به ظاهر اصولگرا.
۱ آذر ۱۳۹۸
🔹غائله مغلوب سعدالله زارعی
🔸اغتشاشات اخیر کشور پس از آنکه دولت نرخهای جدید بنزین را اعلام کرد که از افزایش بین ۵۰ تا ۳۰۰ درصد خبر میداد، دارای نکات فراوانی است و بررسی آنها میتواند در شرایط و وضعیت ایران مؤثر باشد. حجم خسارتها و آسیبهایی که وارد شد و اقدامات جدیدی که از سوی دشمنان کشور و مردم به اجرا گذاشته شد، موضعگیری نسبتاً متفاوت برخی جریانات و افراد داخلی و در نهایت نحوه مدیریت نظام برای کاهش خسارتها و آسیبها از جمله مواردی هستند که باید مورد بررسی قرار گیرند:
۱- میزان مصرف بنزین در کشور و هزینههای «بسیار سنگینی» که از این ناحیه بر بودجه عمومی
- ارزی و ریالی- دولت وارد میکرد، به گونهای بود که تغییر جدی و اساسی در آن را ضروری مینمود. مصرف روزانه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین در کشور که روندی رو به افزایش هم نشان میداد، حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در روز و حدود ۱۸۲۵ هزار میلیارد تومان در سال بود. در این میان یک چهارم این مبلغ از شهروندان گرفته میشد و بقیه از جیب همه مردم میرفت و به واسطه فشاری که بر بودجه دولت وارد میکرد، دولت را مستأصل کرده بود. در این میان نه این حجم مصرف قابل قبول بود و نه حجم یارانهای که بابت آن هزینه میشد. در این بین منطق دولت این بود که با اصلاح نسبی قیمت بنزین میتوانم زمینه انجام خدماتی که به آن متعهد هستم، فراهم کنم و هم میتوانم با صادرات بنزین ناشی از کاهش مصرف، بخش قابل توجهی از نیاز ارزیام را تأمین کنم، ضمن آنکه متعهد میشوم که این افزایش نرخ بنزین روی سایر کالاها و از جمله فراوردههای دیگر نفتی اثرنگذارد. این منطق بطور طبیعی در جلسه مشترک سران قوا به تصویب رسید که از یک سو دربردارنده منافع مردم و از سوی دیگر تأمین کننده نیاز دولت بود...
۲ آذر ۱۳۹۸
⭕️ تنها در اصفهان، ۶٣ بانک خصوصی و دولتی به آتش کشیده شد. ۶٠ دستگاه اتوبوس تخریب شد و ٢٧ دستگاه اتوبوس کاملا در آتش سوخت!
تلخ تر از همه تخریب ۵ ایستگاه مترو بود که اصفهانی ها حدودا ١۵ سال برای بهره برداریاش انتظار کشیدهاند!
آشوبگران زندگی مردم را هدف گرفته بودند.
۲ آذر ۱۳۹۸
🌼 خبری در راه بود
یک هفته قبل از اجرای طرح دولت مبنی بر گرانی بنزین، رسانهها خبری را منتشر کردند که توجه کسی به آن جلب نشد و آن، اینکه پلیس پیشگیری تهران بزرگ در قالب سلسله طرحهای رعد برای پاکسازی مناطق تهران از مجرمان و فعالیتهای مجرمانه توانست ۱۶۰ دستگاه بیسیم غیرمجاز را در منطقه مولوی تهران کشف و ضبط کند. اما کسی سؤال نکرد این کشف عجیب چه معنایی دارد و آیا خبری در راه است یا خیر؟! قضیه وقتی جالبتر میشود که در جریان اغتشاشات اخیر، خبرهای متعددی مبنی بر فعالیت تیمهای منافقین، هدف قرار گرفتن اغتشاشگران از پشت سر، حمله مسلحانه به پایگاههای بسیج و حوزههای علمیه و استفاده لیدرهای آشوب از بیسیم به گوش رسید.
۲ آذر ۱۳۹۸
🔶 مطالبات مردم را انباشته نکنیم
🗣 ناصر ایمانی:
🔹 نادیده گرفتن وجود آسیبها و ارزیابی غیرواقعی از سرمایه اجتماعی میتواند به مشکلات بیشتری دامن بزند.
🔹 چنانکه شاهد آن هستیم که بخشهای متعددی از حاکمیت با برآورد غیرواقعی از سرمایه اجتماعی به تصمیمگیریهای بیمحابا رو میآورند و بعضاً بازخوردهای جامعه به سیاستهای اتخاذی را به عنوان عاملی مؤثر در تصمیمگیریها دخیل نمیدانند. وضعیتی که بهطور مضاعفی به سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی آسیب میزند.
🔹 باید از جمع شدن مطالبات و شنیده نشدن صدای اعتراضات که سبب میشود زمزمههای مخالف تبدیل به فریاد و خشونت شوند جلوگیری کنیم.
🔹مجموعه حاکمیت باید واهمهای را که متأثر از سالهای اول انقلاب است و مانع تمایل به دادن مجوز برای برگزاری راهپیماییها و تجمعهای اعتراضی قانونی میشود را کنار بگذارد.
🔹باید بیاموزیم که اعتراض مردم را در رسانههای فراگیر بازتاب خبری بدهیم تا مردم بدانند که صدایشان شنیده میشود.
۲ آذر ۱۳۹۸
🚫اجازه دهید درس بگیریم...
نوشته است روحانی قصد فرار از کشور داشت. این پروژه را طراحی کرد تا استیضاح شود و کافه را بهم بزند. آن یکی نوشته روحانی می خواست نظام را تحت فشار قرار دهد تا دعوت ترامپ را بپذیرد. آن یکی...
این یک فرهنگ غلط است که آدم ها را جز در دوگانه خادم و خائن نمی بینیم. گوئی اشتباه دولت هیچ دلیلی جز خیانت و مزدوری ندارد.
امنیتی کردن تحلیل های سیاسی، فقط مخاطب را عصبی می کند و هیچ ثمری ندارد. تحلیل امنیتی، در آدم ها متوقف می شود و راه به روش و منش ندارد.
اشتباه دولت را نیازی نیست به خیانت حواله کرد. حماقت هم نیست. خطایی است که باید مقابل این ملت و بلکه تاریخ محاکمه شوند. اشتباه بنزینی دولت در تکبر ساختاری اوست.
تکبرساختاری دولت باعث شد سهمیه بندی بنزین را با خشن ترین مکانیزم، تحت دکترین شوک اجرا کند. دکترینی که ثمره اش فاشیست اقتصادی است. نسخه فریدمن به عنوان پرچمدار شوک درمانی اینست که جامعه را چنان دچار شوک و وحشت کنید تا با خروج از کما و شوک مغزی در حالت تسلیم محض قرار گیرند. پیشنهاد می کنم حتما کتاب نوآمی کلاین را با همین عنوان مرور کنید.
دکترین شوک خروجی یک اندیشه مردم گریز است. مشکل، سهمینه بندی بنزین نیست؛ اشکال در تصمیم سران هم نیست. مشکل در این ولنگاری اجرایی است که ریشه در تکبر ساختی و نهادی دارد و خروجی اش دهها کشته و هزاران میلیارد خسارت است.
با یک برگ اطلاعیه و شبانه خواستند مردم را بخط کنند. نه مجلس خبر داشت و نه مراجع و نه حتی حامیان حزبی شان. شوک درمانی یعنی این.
مشکل اینست که وزیر نفت کارت بنزین را حذف می کند و مقدمه میلیون ها لیتر قاچاق می شود و بعد قیمت ها را بالا می برد تا جلوی همین قاچاق را بگیرد؛ آنهم با راه اندازی مجدد کارت سوخت. توهین به شعور مردم نیست؟
احمدتوکلی در جلسه رای اعتماد، تنها یک دلیل برای مخالفت با زنگنه داشت و آنهم دروغگویی بود. مشکل اینست که وزیر نفت در چشم مردم نگاه می کند و بارها و بارها می گوید قیمت بنزین افزایش نمی یابد و بعد خلاف ان عمل می کند. این سطح از اعتماد سوزی در جامعه محاکمه ندارد؟
آدرس غلط ندهید. اجازه دهید از این ماجرا درس بگیریم. تحلیل امنیتی بی ثمر است. درس تاریخی این روزها کنار گذاشتن این تفکر ضدمردمی است. تفکر را هدف نگیریم، آمد و شد آدم ها ثمری ندارد.
۲ آذر ۱۳۹۸
🔻با این شعور سیاسی مردم، جمهوری اسلامی همیشه "جزیرهی ثبات" است
🔹مادامی که رابطهی بین امام و امت بر مدار احترام و اعتماد باشد، مادامی که شعور سیاسی مردم اینگونه فتنههای عمال غرب و امریکا را خنثی کند، ایران هیچ گاه ناامن نمیشود. شاید عده ای آشوب کنند و دست به خرابکاری بزنند لکن حرکت عمومی مردم همیشه این انحرافات را در خود هضم کرده است. حوادث کوی دانشگاه، قتل های زنجیرهای، فتنههای سالهای ۸۸ و ۹۶ بخاطر شعور سیاسی بالای این مردم در یوماللههای تاریخ ۴۱ساله خنثی شده است.
این مردم بصیر، با اینکه از فشار اقتصادی و تحریم و گرانی درتنگنا است ولی وقتی رد پای دشمن و عمالش را در آشوب و ناامنی ببیند سریعا صف خود را جدا میکند. انتقادش را، اعتراضش را هم به سیاست های دولت اعلام میکند ولی آشوب و خرابکاری هرگز!
اگر به وعدهی عده ای اعتماد کردند و مدعی در حد وعدههایش ظاهر نشد قطعا در کارزار انتخابات جواب خود را به او و جریانش میدهد. شوخی با کسی ندارد. اگر ادعای عدالت کردی و نتوانستی در حد شعار عمل کنی پاسخت را با تغییر میدهند. واگر کسی از آن آب گل آلود ماهی گرفت و برای پیشرفت کشور آدرس غلط داد به موقع جوابش را میدهند.
روزی که نه تکرار به کارآید و نه شعار!
🔸شعور و بینش سیاسی مردم ایران در کل دنیا کم نظیر است. درست است از نظر اقتصادی جهان سومی هستیم ولی فرهنگ و شعور سیاسی مردم ایران از بسیاری از کشورهای باصطلاح جهان اولی و توسعه یافته بالاتر است. دریای خاورمیانه هیچ گاه به این اندازه متلاطم نبود. در این دریای طوفانی "#جزیره_ثبات" بودن هنر است. نقش شعور بالای سیاسی مردم در این ثبات و آرامش بی بدیل است به همین خاطر لایق بهترین هاست.
قطعا این بینش میتواند زمینهی پیشرفت و تعالی کشور را فراهم کند. البته نیاز به مدیریت صحیح و استفاده درست از منابع و استعداد و توان داخل دارد.و البته اگر دولت نگاهش را از خارج کشور، از میز مذاکره، از اروپا و امریکا به این مردم معطوف کند. دریایی از استعداد در این کشور نهفته است.
۲ آذر ۱۳۹۸
✅🔴ضرورت تجدیدنظر در رویکرد ضدجمعیتی یارانه بنزین
🔺سیاست دولت در اعطای یارانه به مردم بر این مبنا استوار است که هرچه تعداد افراد خانواده بیشتر باشد، سهم اعضای خانواده از یارانه کاهش مییابد و اگر خانواده بیش از ۵ عضو داشته باشد، به عضو ششم یارانه تعلق نمیگیرد. شما اگر مجرد باشید، مجموع یارانهای که دریافت میکنید، ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما اگر عضو خانواده ۵ نفره باشید، یارانه شما به ۸۶هزار و ۵۰۰ تومان کاهش مییابد، اگر عضو خانواده شش نفره باشید، سهم شما از یارانه حدود ۷۲ هزار تومان است و این روند کاهشی ادامه دار است.
🔺این رویکرد تخصیص یارانه هم بار منفی فرهنگی دارد و نوعی تقبیح اجتماعی فرزندآوری است، و هم نوعی جریمه مالی خانوادههایی که فرزندان بیشتری میآورند. لذا یک رویکرد کاملا ضدجمعیتی و ضدخانواده است
🔺دولت در تخصیص یارانه، نه تنها باید این رویکرد ضدجمعیتی را کنار بگذارد، بلکه باید معادله را دقیقا برعکس کند. یک فرد متاهل باید یارانه بیشتری نسبت به یک فرد مجرد بگیرد. عضو یک خانواده شش نفره حتما باید یارانه بیشتری نسبت به عضو یک خانواده سه نفری بگیرد. میتوان با همین ارقامی که برای یارانه در نظر گرفته شده و بدون افزایش میزان کل یارانه، این معادله را برعکس کرد تا هرچه بر تعداد جمعیت خانوار افزوده میشود، یارانه دریافتی بیشتر شود.
🔺درباره بحران جمعیتی پیش روی کشور، سخن بسیار گفته شده، رهبر حکیم انقلاب نیز پیوسته در این باره هشدار میدهند که آخرین مورد آن، در دیدار اخیر با مسئولان نظام و فعالان اقتصادی پس از افزایش قیمت سوخت بود. دولت ما آنگونه که باید سیاستهای حمایتی از فرزندآوری اجرا نمیکند، اما حداقل انتظار این است که رویکردهای ضدجمعیتی اینچنینی اتخاذ نکند. از جناب آقای رئیس جمهور انتظار میرود در اسرع وقت دستور اصلاح سیاست جمعیتستیز تخصیص یارانه را صادر کنند.
۲ آذر ۱۳۹۸