مقام معظم رهبری:
مردم عزیز مادر روز نهم دی آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد
حماسه 9 دیماه روز بصیرزت و تجدید میثاق امت با ولایت گرامی باد.
🔴بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در روز ۳۰تیرماه ۸۸
🔹رهبر انقلاب: آقای موسوی اعلام کرد که در این انتخابات تقلب شده و این منشاء تمام اتفاقات بعدی شد!!. آقای موسوی گفت: من از حق شما دفاع می کنم. مردم بیایید. منم میام. دعوت مردم به نافرمانی، به شورش. به استناد این که در انتخابات تقلب شده!
🔹سوال آنجاست. شما از کجا فهمیدید در انتخابات تقلب شده؟ چه دلیلی اقامه شد؟ این شد منشاء حرف های بعدی. سعی کردند ایشان را در صحنه نگه دارند. من در جریان مذاکرات و گفتگوهای متعددی که با ایشان شده قرار دارم. خود من هم خیلی سعی کردم با سوابقی که با آقای موسوی دارم، چون بین ما و آقای موسوی یک ارتباط عاطفی و وحدت سلیقه در بعضی از مسائل خاص وجود دارد. من از این فرصت استفاده کردم و همان روز شنبه عصر ( ۲۳خرداد ۱۳۸۸ ) که ایشان ظهر اطلاعیه داده بود، یک نفر را پیش ایشان (آقای موسوی ) فرستادم. گفتم یک تنبه به ایشان بدهیم تا ایشون عقب بنشیند. اما ایشان حرفایی زدند که بنده را خیلی متعجب کرد. ایشان گفته بود نه. باید انتخابات ابطال شود. ما امروز جلسه داشتیم با فلان کس و فلان کس . همه در آن جلسه اتفاق نظر داشتند که باید انتخابات ابطال شود. از آن ۴ نفر که در آن جلسه بودند، ۲نفر (آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی ) منکر شدند. ۲ نفر دیگر باقی ماند که یک نفر آن خود آقای موسوی بود.
♦️مشاور فرمانده کل سپاه: سال آینده دو التهاب اساسی داریم
سردار نائینی با پیشبینی دو التهاب اساسی در کشور:
🔹{یکی} انتخابات مجلس را داریم که باید گفت انتخابات نقش کاتالیزور برای فراهم کردن زمینه نافرمانی مدنی را دارد
🔹از طرف دیگری بر فشارهای اقتصادی در حوزههای صنفی و کارگری تمرکز کردهاند، آنها در فضای مجازی که امروز فضای فراخوان و تخریب باورهای اساسی است و در ایجاد ناآرامیها تأثیرات مخرب و ویران گری دارد، سرمایهگذاری کردهاند.
اظهارنظر درباره محتوای توئیت اخیر آقای محسن رضایی طبعا در صلاحیت متخصصان جنگ است. آنهایی که امروز از کربلای 4 و 5 حرف می زنند را البته ما می شناسیم. آنها، از جمله رفقای آقای مشاور دولت، همان کسانی هستند که زمانی بزرگ و کوچک شهدای این کشور را نواختند و اصل دفاع و جنگ را زیر سوال بردند. لذا بعید است که دل آنها به حال جنگ و شهدا سوخته باشد. اصل داستان آنطور که من می فهمم مربوط است به ایستادگی اخیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بویژه آقای رضایی در مقابل لوایحی مانند پولشویی، CFT و به طور کلی بلایی که عده ای در نظر داشتند با FATF سر این کشور بیاورند؛ و آقای رضایی و همکارانش جلوی آن ایستاده اند. طبیعی است که آقایان دولت از اینکه نتوانسته اند به قول هایی که به طرف خارجی داده بودند عمل کنند، عصبانی باشند و به دنبال فرصتی برای انتقام از محسن رضایی ها بگردند. جالب اما این است که در دولت به جای اینکه عملیات روانی در پوشش هواداران و از طریق زیردستان و گماشتگان انجام شود، مستقیما از سوی مشاور رییس جمهور صورت می گیرد. تقلیل جایگاه مشاوره، به ماشین ناسزاگویی به این و آن، از حال و روز عمومی دولت حکایت می کند که مدتی است عمل که نمی کند سهل است، حرف هم که می زند بیشتر مایه بی آبرویی است.
مهدی محمدی، کارشناس امنیت ملی
🔴 رئیس جمهور برای عددسازی و محرمانه کردن اطلاعات به دستگاهها فشار میآورد/ مرکز آمار برای پایین نشان دادن تورم مخصوصا تورم شهری و روستایی را ترکیب میکند/ عدم انتشار آمار تورم توسط بانک مرکزی نگران کننده است.
🔹احسان سلطانی تحلیلگر مسائل اقتصادی: اگر عدم انتشار آمار توسط بانک مرکزی ادامه یابد، مصداق شدت یافتن سانسور نرم و مخفی کردن اطلاعات از مردم است. رئیس جمهوری دو بار از سند شفافیت اطلاعات رونمایی کرد اما حاصل آن یک سایت بدون محتوای سامانه دسترسی به اطلاعات آزاد بود و حالا هم با فشار بر مراجع آماری برای عددسازی و محرمانه کردن اطلاعات راهی را دارد میپیماید که اقتصاد ایران در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 آن را تجربه کرد.
🔹آمار بانک مرکزی گرچه دچار کم اظهاری است اما از لحاظ تخصصی قویتر از مرکز آمار و قابل استناد است. بنابراین اینکه آمار تورم آذرماه ماه را منتشر نکرده بسیار نگران کننده است و زنگ خطری برای شدت یافتن عدم شفافیت نظام آماری است.
🔹مرکز آمار تورم شهری را ملاک قرار میداد اما حالا تورم روستایی و شهری را به صورت ترکیبی ملاک قرار میدهد. علت این اتفاق در روزهایی که کالاها و خدمات روزانه گرانتر میشود چیست؟ واقعیت این است که تورم روستایی معمولا نوساناتش کمتر از شهری است و مانند ضربه گیر عمل میکند. کمتر به اقلام کالایی وابسته است و خدمات مورد مصرف روستائیان هم بیشتر خدمات دولتی است و کمتر درگیر شوک تورمی میشوند. در سبد کالایی روستائیان کالاهای وارداتی کمتر تاثیر گذار است و بخشی از نیاز ساکنان روستا را خودشان تولید میکنند. بنابراین ترکیب تورم روستایی و شهری به نفع پایین آمدن نرخ تورم اعلامی یکی از خطاهایی است که مرکز آمار انجام میدهد.
🔹یکی دیگر از نکات در مورد سال پایه است. در فروردین سال 92 بعد از 10 سال، سال پایه از سال 81 به سال 90 تغییر کرد. اما سال گذشته تنها به فاصله 4 سال، مرکز آمار مجددا سال پایه را تغییر داد و سال پایه را سال 95 اعلام کرد. دقت کنید؛ زمانی که سال پایه عوض شود، چارچوب و وزن عوامل هم عوض میشود. در همین دوره عواملی مانند مسکن و بخش خدمات که رشد تورمی پایینی دارند، در محاسبات مرکز آمار دارای وزن بیشتری شدند.
🔹مسئله دیگر سهم اجاره برآوردی است که مرکز آمار سهم آن را 31 درصد افزایش داده است. خود این پارامتر روی کم نشان دادن تورم تاثیر میگذارد. مثلا مرکز آمار در آبان نرخ تورم نقطه به نقطه آب، برق و گاز را 3.3 درصد اعلام کرده اما اصلا این امکان وجود ندارد و با توجه به واقعیت موجود این نرخ حداقل 10 درصد است.
رحیمپور ازغدی: کسانی که در عصر جهاد مشغول زندگی خود بودند باید پاسخگو باشند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع دانشجویان:
🔹این روزها سالگرد عملیات کربلای۴ و شهادت غریبانه غواصها است. رسانههای بیگانه و چند نفر از دولتیها مثل آقای آشنا و... به گونهای جوسازی کردهاند که گویا هزاران شهید دادهایم و دکتر محسن رضایی آن را حرکتی انحرافی دانسته است. حال آنکه اساسا خود این آدمها زمان کربلای ۴ در خانهها نشسته بودند.
🔹این تیپ افراد برخلاف رزمندهها و شهدای دانشگاه امام صادق (ع)، از آن امام صادقیهایی بودند که در آن زمان جبهه نمیرفتند، بعدها هم یک روز معمم بودند و یک روز عمامهها را برمیدارند، روزی در وزارت اطلاعات بودند و روزی با خارج نشینهای معاند همصدایی میکنند.
🔹به نظر میرسد این حرفها نشاندن بدهکار به جای طلبکار است. نمونههای دیگری هم مثل مسئول پیشین سازمان سینمایی وزارت ارشاد، از همین جبهه ندیدهها بودند که جزئی از مسئولین شدند.»
🔹آقای رضایی که منظور خود را توضیح داد ولی توقف کربلای ۴، نتیجه خیانت منافقین و ماهوارههای آمریکا و... بود.
🔹در کربلای ۴ من از نزدیک شاهد ماجرا بودم. در کنار غواصها از جاده شهید صبوری در جبهه جزیره بوارین مجروح شدم.
🔹به جای طلبکار شدن بدهکارها، باید امروز روح پاسخگویی و مسئولیتپذیری را در کسانی که در عصر جهاد، مشغول زندگیشان بودند و امروز بر گردن مردم سوارند، به وجود آورد.
🔴 پاسخ سردار سلیمانی به مدح گویی رضا رشیدپور:
🔹مجری برنامه حالا خورشید در پایان تماس تلفنی به مدح شخصیت سردار سلیمانی پرداخت.
🔹حاج قاسم سلیمانی خطاب به وی گفت اگر ادامه دهید صحبتهایم را قطع میکنم.
🔗دفاع سردار سلیمانی از فرمانده اش در مقابل دسیسه منافقین نام آشنا
سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در برنامه " حالا خورشید " :
🔹شما تصور میکنید عملیات خرمشهر و بیت المقدس لو نرفته بود؟
🔹ما در فتح المبین یک شب رفتیم پای عملیات و برگشتیم. دشمن قبل از عملیات به ما حمله کرد.
ما اگر میخواستیم بر این مبنا رفتار کنیم هیچ عملیاتی در جنگ را نمی توانستیم انجام دهیم.
🔹نکته ای هست که آقای رضایی در بیان شون میخواستند به این نکته اشاره کنند. ما وقتی با فاصله ی کمتر از ۱۵ روز عملیات کربلای ۵ را انجام دادیم و بزرگترین موفقیت را به دست آوردیم.
🔹دشمن در کربلای ۵ غافلگیر شد
دشمن به این نتیجه رسید که کربلای ۴ عملیات فرعی بوده اما کربلای ۴ عملیات اصلی بوده است.
🔴سردار سلامی: فتنه ۸۸ از جنگ تحمیلی سهمگینتر و عامل تحریم کشور بود
✔ جانشین فرمانده کل سپاه در تجمع مردم تهران :همه قدرتهای شیطانی مصمم بودند در ارزوهایشان ایران را به براندازی برسانند. اما ملت ایران ، قدرتها و دنباله روان داخلی شان را با هم در گورستان تاریخ دفن کرد.
♦ فتنه ۸۸ نقطه متراکم توطئه هایی بود که دشمنان برای ایران اندیشیده بودند. جنگ به جای بیابانها به خیابانها کشیده شده بودو به دنبال تسخیر فکر و اندیشه ملت ایران بود و فکر می کرد می تواند ملت را از دستاوردها و رهبرشان جدا کنند
♦ فتنه ۸۸ عامل تحریم کشور بود، لذا ملت ایران همچنان از آن فتنه خطرناک رنج می برد.
♦ فتنه ۸۸ از جنگ تحمیلی خطرناکتر و سهمگینتر بود زیرا دشمن همه هویت، آگاهی و آزادی ملت ایران را نشانه رفته بودند، آنها می خواستند دستاوردهای ملت را قربانی کنند.
♦ فتنه هزاران میلیارد به اقتصاد کشور ضرر زد، بر چهره مردم سالاری ایران چنگ زدند و این تصور را پیش آورد که ملت ایران متزلزل شده است و این به ایجاد طمع به دشمنان ما جهت هجوم مجدد به این ملت کمک می کرد.
♦ ای خدای بزرگ شاهد باش، ما امام خود را تنها نخواهیم گذاشت و پشت سر رهبر بزرگمان قله های بلند را فتح خواهیم کرد.
♦ امروز ایران میتواند در زمین و دریا و هوا راه را بر آمریکا ببندد. امریکا امروز به زوال سیاسی و نظامی رسیده است. این یک آرزو نیست، واقعیت است.
♦ امروز آمریکا سردرگم است، برجام را امضا می کنند و خود از آن خارج می شوند. این یعنی سرگردانی. در سوریه و عراق میلیاردها دلار هزینه می کنند اما نهایتا بدون دستاورد خارج می شوند.
♦ اما آنها با وجود همه این شکستها هنوز بر ملت ایران متمرکزند، اما مطمئن باشند که این بار هم ملت ایران، آنها را شکست خواهند داد.
✅ خیانت دیگری از خصوصی سازی و حراج منابع ملی توسط اصلاح طلبان
🔶ماشین سازی تبریز با ارزش بیش از ۵۰۰۰ میلیارد تومانی را به ۶۸۷ میلیارد فروختند!!!
اسماعیلی، عضو کمیسیون صنایع:
◀️ ماشین_سازی_تبریز که واگذار شده است ۱۲۶ هکتار زمین کارخانه است و ۸ هزار ۸۳ هزار متر مربع زمین و ۴۰۰ اپارتمان دارد که ۸۳۵ میلیارد تومان پول زمینهای اطراف کارخانه است. پول زمینهای کارخانه و این واحد بیش از ۵۰۰۰ میلیارد است، حداقل ۵۰۰ ماشین در این کارخانه وجود دارد که تکنولوژی را وارد کشور کرده و مادر صنایع است که یک واحد ماشین آلات آن نیز ۱۰ میلیون یورو قیمت دارد که ۶۸۷ میلیارد تومان این کارخانه به فروش رفته است که فردی که این کارخانه را خریداری کرده کاملا نااهل بوده است.
🔴 چند نکته درباره انتصاب آیت الله صادق لاریجانی به ریاست مجمع_تشخیص و عضویت در شورای نگهبان
1⃣ در شورای نگهبان شش عضو فقیه و شش عضو حقوقدان حضور دارند که از بین شش عضو فعلی، آیات عظام احمد جنتی، مهدی شبزندهدار جهرمی، سید محمدرضا مدرسی یزدی، محمد یزدی، سید محمود هاشمی شاهرودی محمد_مؤمن، آیت الله هاشمی شاهرودی در ۳ دی امسال دار فانی را وداع گفته و آیت الله مؤمن نیز در بیماری و کما به سر می برد. عملاً در ماه های اخیر فقط ۴ عضو فعال داشته که باتوجه به وضعیت خطیر کشور و نظام قانون گذاری کشور و همچنین مسئله مهم انتخابات مجلس پیش رو، نمی توان بیش از این کار شورا را مختل نگهداشت.
2⃣ عضویت یکی از روسای قوه قضا در شورای نگهبان خلاف قانون نبوده و نیست. لذا شبهه ای در این زمینه وجود ندارد.
3⃣ آیت الله صادق لاریجانی از سال ۸۳تا ۸۸ پیش از ریاست بر قوه قضا، عضو فقیه شورای نگهبان بوده و تجاربی در این زمینه دارد. چه بهتر از اینکه عضویت در شورای نگهبان، باتوجه به سابقه در این زمینه باشد.
4⃣ ریاست لاریجانی بر دستگاه قضا بعد از دو دوره 5 ساله بزودی تمام می شود و فرد جدیدی جایگزین می شود. شاید رهبر انقلاب با توجه به اشراف بر مسائل و شناخت نسبت به اشخاص، برای ریاست دستگاه قضا از کسانی همچون آیت_الله_مدرسی یا آیت_الله_رئیسی یا حتی مجتهدین گمنام و جوان تری استفاده نمایند. به هر شکل استفاده از تجارب آیت الله لاریجانی در شورای نگهبان و مجمع تشخیص با توجه به اتمام دوره وی در جایگاه ریاست دستگاه قضا و باتوجه به سوابق ایشان، اقدامی عقلانی و بجاست.
5⃣ حضور در مجمع تشخیص نیز خطیرتر است با توجه به اینکه شخصیتی مقبول تر و جامع تر در اعضای مجمع به جز آیت الله جنتی دیده نمی شود که از عهده ایشان نیز خارج است. شخصیتی مجتهد یا مکلا که در دستگاه قانون گذاری یا قضا یا مجریه بوده باشد و نسبت به بقیه مقبول تر و مورد پذیرش باشد وجود ندارد. آیا غیر از آیت الله لاریجانی فرد دیگری از روحانیون یا غیرروحانیون دارای تجارب بالا و همچنین مورد پذیرش اعضا باشد وجود دارد؟ چاره کار چیست؟
6⃣ پیش از این در مطلبی نسبت به وضعیت دستگاه قضا و دلایل نارضایتی از دستگاه قضا عرض کرده ایم که مشکلات و دردهای دستگاه قضا صرفاً به رئیس دستگاه بر نمی گردد بلکه مجموعه عوامل و مسائلی در این زمینه مطرح است همچون ساختار قوه، اصل کار قضاوت، کمبود قاضی، کمبود زندان، طولانی بودن اطاله دادرسی، ضعف قوانین، کمبود شدید بودجه و غیره.
🔹هرچند در زمان آقای لاریجانی اقدامات ویژه و اساسی نیز انجام شده است، من جمله: برخورد با دانه درشت های فساد اقتصادی در سطح وزیر، معاون اول رئیس جمهور، فرزندان فاسد هاشمی به عنوان شخصیتی با نفوذ، برخورد با عوامل فتنه 88 و عاملان براندازی نظام، کشف و برخورد با اختلاس 3 هزار میلیاردی امیرخسرو مه آفرید در دولت قبل، رانت 18 هزار میلیاردی در دولت فعلی، تشکیل پرونده برای برادر رئیس جمهور فعلی و برادر معاون اول رئیس جمهور، برخورد با سلاطین و عوامل بی ثباتی بازار ارز، سکه و غیره. البته که انتقاداتی نیز مطرح است و گاه متوجه شخص اول دستگاه نیز می شود.
7⃣ انتصاب یک شخص برای یک جایگاه به معنای تأیید صددرصد وی و عملکرد وی نیست. چنانچه مرحوم هاشمی رفسنجانی سالها با توجه به زاویه با رهبری و نظام و حمایت از فتنه 88 و فساد فرزندان و اطرافیان، باز به علت مصلحت، انسجام و امنیت کشور در جایگاه ریاست مجمع تشخیص حضور داشته است و یا حضور سایر افراد با وجود به تفکرات و مواضع بعضاً مخالف با رهبری
🔹پس انتصاب آقای لاریجانی به مجمع تشخیص به معنای تأیید صددرصد وی نیست. هرچند عملکرد و مواضع نسبتاً قابل قبول تری نسبت به سایر شخصیت ها در حمایت از نظام و رهبری و علیه استکبار و فتنه گران و مفسدان داشته است و البته منتقدین آیت الله می توانند در چارچوب قانون و ادب و اخلاق، انتقادات کند و تند خود را مطرح نمایند و این فضای نقد و انتقاد از برکات انقلاب است.
8⃣ شاید برخی از مؤمنین با توجه به عملکرد برادران لاریجانی و برخی از وابستگان آنان، دلگیر بوده و خاصه نسبت به عملکرد علی لاریجانی در جایگاه مجلس شورا شدیداً ناراحت و نگران اند؛ اولاً باید بدانیم که نباید عملکرد علی لاریجانی و یا سایر اعضای خانواده را به پای آیت الله لاریجانی حساب کنیم؛ آیت الله در موارد متعددی نشان داده با برادر خود در مجلس اختلافات عمیق و جدی داشته است. در برخورد با مفاسد دولتی، در حمایت یا عدم حمایت از روحانی، در برخورد با فتنه گران و مسائل متعددی آیت الله نشان داده با علی لاریجانی اختلافات جدی دارد و چنانچه ما مردم و نیروهای انقلابی این اختلافات را نبینیم حتماً بی انصافی کرده ایم. ثانیاً آیت الله لاریجانی نسبت به سایر مسئولین عملکرد بهتری
داشته و ثالثاً ولایتمداری و اطاعت از رهبری برای همچنین موقعیت هایی است وگرنه در سایر مواقع که اقد
ام و عملکرد ولی جامعه مورد علاقه ما باشد ولایتمداری خیلی مطرح نیست. اصل ولایتمداری و اعتماد به امام جامعه در همچنین شرایطی وارد است که شما از یک شخصیت رضایت کامل ندارید و از طرفی به عملکرد وی نیز اشراف کامل نداشته اید اما به رهبری و تصمیمات رهبری با توجه به اشراف ویژه ایشان بر کشور و دستگاه ها و شناخت ایشان از شخصیت ها، اعتماد کرده و می پذیرید.
9⃣ عضویت دو برادر از یک خانواده بعنوان رؤسای قوای کشور شاید در وهله اول قابل هضم نباشد اما باید بدانیم که انتخاب یا عدم انتخاب افراد برای جایگاهها نباید تابع این شرط باشد که از یک خانواده باید چند نفر باشند یا چند نفر نباشند! انتخاب بر مبنای شایستهسالاری اصل است. هرچند انتخاب علی_لاریجانی به ریاست مجلس تصمیم مردم و نمایندگان مردم است نه تصمیم رهبری یا تصمیم نظام. نمایندگان ملت در چند دوره اخیر ارادت ویژه ای به ایشان نشان داده اند!! کاش ما مردم در انتخاب خودمان دقت کنیم و افرادی را انتخاب کنیم که تحت تأثیر لابی های علی لاریجانی و همفکران وی قرار نگیریم.
🔟 برای تمدن سازی دو عنصر ویژه نیاز داریم: تولید فکر و تربیت نیرو. جریان انقلاب در حوزه و دانشگاه، باید بداند بیش از هر چیز دیگری به کادرسازی و تربیت نیرو در همه سطوح و در همه رشته ها و عرصه ها نیاز دارد. از عرصه فقه حکومتی گرفته تا فقه قضا و حقوق و اقتصاد و سیاست و فرهنگ و هنر و ورزش. امروز انقلاب در همه عرصه ها نیاز به جریان انقلابی دارد؛ در حوزه اقتصاد، مدیریت، هیئت علمی دانشگاه، معلم، قاضی، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان، ارتشی، سپاهی، بانکی و غیره. اگر دلسوز این نظام و آینده آن هستیم در خصوص تولید فکر و تربیت نیرو موظفیم.
💎 مستند " خارج از دید ۲ " که از شبکه سه سیما پخش شد...
در این مستند نشان میدهد که موسوی و کروبی چه جنایتهایی در حق ملت ایران کردند (هر جای دنیا بود باید سران فتنه ۷ تا کفن میپوسوندن نه این که خواهان رفع حصرشون بشن...)
چگونه سران فتنه طی یک نامه به سناتور آمریکایی خواهان تحریم ایران شدند و باعث شدند هزاران بیمار به خاطر تحریم دارویی دچار مشکل شوند
چگونه رسانههای لاشخور اصلاحطلب در زمان تحریم نفتی ایران نقش پیاده نظام دشمن را بازی کردند و در حالی که ایران میخواست در تولید بنزین خودکفا شود آنها شایعه پراکنی کردند که "بنزینها استاندارد نیست" تا جلوی خودکفایی کشور رو بگیرند ...
چگونه خاوری در دولت هاشمی به نظام بانکی نفوذ کرد و محرمانه ترین اطلاعات مالی ایران رو به آمریکاییها داد.