♦️ رویکرد بایدن؛ فشار بر عربستان، نه کنارگذاشتن شراکت
🔹 انتشار گزارش سازمانهای اطلاعاتی آمریکا در مورد قتل جمال خاشقچی و اذعان به دستداشتن محمد بن سلمان در این قتل با واکنشهای مختلفی مواجه شده است. سردبیر شبکه سعودی العربیه مدعی شده است این اقدام آمریکا صفبندی مجدد این کشور در دوری از متحدان و نزدیکی به ایران است. توماس جونیو استاد دانشگاه در کانادا در پاسخ به این ادعا نوشته است:
🔹 «اینگونه نیست. آمریکا در حال صفبندی مجدد برای نزدیکی به ایران نیست. پس از برجام چنین نشد و از این پس نیز چنین اتفاقی نخواهد افتاد. عربستان متحد آمریکا نیست بلکه یک شریک است. بله، بایدن از این موضوع برای فشار به عربستان استفاده میکند اما این شراکت را به قیمت ارزان نخواهد فروخت.»/
⭕️آقای سید حسن چه تجربه ای در کار اجرایی دارید جز تولیت حرم امام که آنجا هم سوء مدیریت هست؟
📝 روزنامه جوان در باره کاندیداتوری سیدحسن خمینی نوشت:
🔹 سید حسن خمینی سابقه مدیریتی چندانی ندارد. تولیت حرم امام خمینی را با وصیت پدرش و درخواست خود از رهبری، از جوانی و بدون هیچ سابقه مدیریتی بر عهده گرفت که همان هم با کلی انتقادات همراه است.
🔹 او چگونه میتواند در رأس یک قوه مدیریت موفق داشته باشد و کشور را اداره کند؟ از سویی آیا با این حجم انتقادات پیرامون سومدیریت حسن خمینی او میتواند موج عظیم برانگیزد؟
🔹 امید اصلاحطلبان البته به عملیاتهای رسانهای و دو قطبیسازی و تخریب رقیب است، نه اینکه سابقه حسن خمینی نشانی از کارآمدی داشته باشد.
#مکر مکرون
🔴 سراب اروپایی| تهدید به قطعنامه بعد از گپ تلفنی‼️
🔻 چند روز قبل هنوز گفتگوی تلفنی جناب روحانی با ماکرون رئیس جمهور فرانسه به پایان نرسیده بود که وزیرخارجه فرانسه از ارائه قطعنامهای انتقادی علیه ایران در آژانس انرژی اتمی خبر داد!! ؛ تناقضی در قول و فعل غرب که از منظرهای مختلف قابل ارزیابی است:
1⃣ منطق قران: وَ إِذا لَقوكُم قالوا آمَنّا وَإِذا خَلَوا عَضّوا عَلَيكُمُ الأَنامِلَ مِنَ الغَيظ ( ِآل عمران _ ۱۱۹)
2⃣ گفتمان ولایت: رهبر حکیم انقلاب بعد از خروج ترامپ از برجام و همزمان با اوج گرفتن برخی دلخوشی های غیرواقع بینانه به سراب اروپایی در فرازهایی حکیمانه فرمودند:
🔹اروپا جایی نیست که ما بتوانیم برای مسائل گوناگون خودمان از جمله همین مسئلهی برجام و مسائل اقتصادی و مانند اینها به آنها امید ببندیم؛ نه، اینها کاری نخواهند کرد؛....به هرچه وعده میدهند، با تردید نگاه کنید. الان هم که دارند #بازی درمیآورند. به نظر من در این قضایای مربوط به برجام و تحریم ها دارند شوخی میکنند" ؛ (۹۷/۶/۷)
🔹 این سه کشور اروپایی نشان دادهاند که در حساسترین مواقع، با آمریکا حرکت می کنند؛ اروپاییها حرفهایی میزنند اما تاکنون ندیدهایم که بهمعنی واقعی کلمه در مقابل آمریکا ایستاده باشند. (۹۷/۳/۲)
3⃣ غرب شناسی: در دو دهه اخیر این رفتار دوگانه از سوی اروپا بارها تکرار شده است. تیرماه ۱۳۹۸ کاخ الیزه بلافاصله دقایقی بعد از گفتگوی تلفنی مشروح مکرون با روحانی بیانیه ای تهدید آمیز صادر کرد. از ابتدای مذاکرات هسته ای فرانسه با سیاست چماق و هویج (سیاست زور و تشویق) به دنبال نقش آفرینی ، باج گیری و مهار ایران هسته ای است.
السلام علی المعذب فی قعرالسجون🏴 یااباابراهیم موسی ابن جعفرعلیه السلام ورحمه الله وبرکاته 🏴 شهادت جانکاه آن امام مظلوم رابه ساحت مقدس صاحب عزا ، حضرت حجت ارواحناه فداه،مقام عظمای ولایت وعموم شیعیان عزادارآن حضرت عرض تسلیت وتعزیت داریم🏴🏴🏴
🌹زندگی امام موسیبن جعفر(ع)؛تلاشی جهت تحقق اسلام ناب
♦️امام خامنه ای :این مقطع سیوپنج ساله (از ۱۴۸ تا ۱۸۳ هجری) یعنی دوران امامت حضرت ابیالحسن موسیبن جعفر(علیهماالسّلام) یکی از مهمترین مقاطع زندگینامهی ائمه(علیهمالسّلام) است. دو تن مقتدرترین سلاطین بنی عباس - منصور و هارون - و دو تن از جبّارترین آنان - مهدی و هادی - در آن حکومت میکردند. بسی از قیامها و شورشها و شورشگرها در خراسان، در افریقیه، در جزیرهی موصل، در دیلمان و جرجان، در شام، در نصیبین، در مصر، در آذربایجان و ارمنستان و در اقطاری دیگر، سرکوب و منقاد گردیده و در ناحیهی شرق و غرب و شمال قلمرو وسیع اسلامی، فتوحات تازه و غنایم و اموال وافر، بر قدرت و استحکام تخت عباسیان افزوده بود.
♦️جریانهای فکری و عقیدتی در این دوران، برخی به اوج رسیده و برخی زاده شده و فضای ذهنی را از تعارضات، انباشته و حربهیی در دست قدرتمداران و آفتی در هوشیاری اسلامی و سیاسی مردم گشته و میدان را بر عَلَمدارانِ صحنهی معارف اصیل اسلامی و صاحبان دعوت علوی، تنگ و دشوار ساخته بود...
♦️در این دوران، تنها چیزی که میتوانست مبارزه و حرکت فکری و سیاسی اهل بیت (ع) و یاران صدیق آنان را مجال رشد و استمرار بخشد، تلاش خستگیناپذیر و جهاد خطیر آن بزرگواران بود و توسل به شیوهی الهی «تقیه». و بدین ترتیب است که عظمت حیرتآور و دهشتانگیز جهاد حضرتموسیبنجعفر (ع).
🔸عید مبعث عید برانگیختگی برای زدودن رنجهای بشر است؛ بنابراین حقیقتاً عید است. رنجهای عمدهی بشر که در طول تاریخ ادامه داشته است و امروز هم این رنجها به شکلهای گوناگون ادامه دارد؛ بندگی غیر خدا، استقرار ظلم و بیعدالتی، شکاف میان طبقات مردم، رنجهای فرودستان و زورگویی زورگویان است؛ اینها رنجهای همیشهی بشر است. این چیزها با انگیزههای فاسد و مفسد قدرتمندانِ زورگو همواره بر بشر تحمیل شده است؛ بعثت برای زدودن این رنجها است.
۱۳۹۵/۰۲/۱۶
عید مبعث مبارک.
🔴 حداقل آتش به دلها نزنید‼️
✍ عبدالله گنجی:
🔻چرا رئیس جمهور محترم بعضا آتش به دلها میزند؟ چه لزومی دارد در این شرایط سخت و شرمنده ساز بگوییم: "به قولمان در مورد عمل همزمان(چرخش)چرخ اقتصاد و(چرخش) سانتریفیوژ عمل کردیم"
🌱 ممکن است اونها که روی زمین زندگی میکنند گمان کنند درکشان نادیده گرفته میشود. لااقل بفرمایید تلاش کردیم نشد.
🔴 فارین پالیسی: آمریکا مثل دایناسوری آسیبپذیر با مغز کوچک شده است.
🔻فارین پالیسی در گزارشینوشت:
🔹دولت آمریکا اکنون شبیه یک دایناسور بزرگ و سنگین است که بدنی حجیم و مغزی کوچک دارد،حفاظت فزاینده ای از آن میشود اما از مردم عادی فاصله میگیرد.
🔹چهره عمومی آمریکا، به جای آنکه نمایی خوشایند به جهان خارج و به مردم آمریکا بدهد، نمایی که نشانگر اعتماد، اقتدار و باز بودن است، حکایت از عدم اطمینان، آسیب پذیری، هراس و شکاف دارد.
✅ پینوشت | فارین پالیسی با ترجمه فارسی «سیاست خارجی» نام مجله ای خبری سیاسی- اقتصادی است که بنیانگذاران آن ساموئل هانتینگتون و وارن منشل میباشند؛ مجله ای که هر دو ماه یک بار منتشر می شود و با رویکردی عملی تخصصی به بررسی آخرین تحولات جهان می پردازد.
🎭وارونه نمایی حقیقت🎭
🔻شش سال است که همدست عرب آمریکا دارد مردم مظلوم یمن را بمباران میکند. آنها را محاصره اقتصادی کرده از رسیدن غذا و دارو و نفت مانع میشود. و این با چراغ سبز خود دولت امریکا اتفاق افتاده.
🔺حالا به مجرد اینکه از طرف یمنیها کاری انجام میگیرد فریاد #تبلیغات اینها بلند میشود که آقا حمله شد ... ترور شد ... همهشان میگویند، سازمان ملل هم میگوید.
🚨آن را به خاطر شش سال بمباران محکوم نمیکنند این را بخاطر اینکه دفاعی از خودش کرده ملامت میکنند.
#بیانات رهبری ۹۹/۱۲/۲۱
📣🛑توجه توجه
تا حالا شنیدید که طرف میگه : من مرد نیستم اگر فلان کار را انجام ندم؟!* یعنی حتما حتما انجام خواهم داد شک نکنید.
👇🏼
حالا خوب است بدانید :
مرحوم شیخ صدوق رحمة الله علیه نقل میکند که خداوند میفرمایند :👇🏼
*اگر کسی در ماه رجب هزار بار بگوید :*👇🏼
*أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ ذَالْجَلالِ وَالْإِكْرامِ مِنْ جَمِيعِ الذُّنُوبِ وَالْآثامِ.*
از خدای دارای بزرگی و رأفت و محبت، از همه گناهان و گنهکاریها، آمرزش میخواهم.
📣 " ان لم اخف" 👈🏼اگر من نیامرزم "لست بربکم" 👈🏼خدای شما نیستم». 😯
👈🏼 و مهمتر اینکه این جمله را سه بار تکرار میفرماید👇🏼
«ان لم اخف لست بربکم، لست بربکم، لست بربکم»
اگر نیامرزم پروردگار شما نیستم پروردگار شما نیستم پروردگار شما نیستم!
🛑 تا دیر نشده این ذکر را شروع کنیم به گفتن.با رعایت اینکه تند تند نگیم.آروم و با تامل و فهم اینکه چی داریم به خدا میگیم
👇🏼
تا ماه رجب تمام نشده فرصت را غنیمت بشمار و این ذکر را هزار مرتبه بگو و حداقل به یک نفر ارسال کن تا در ثواب شما هم شریک شوی.
🔴 کاش غربگرا می بودیم‼️| دروغی به نام فیلترینگ هوشمند، ساسان حیدری و.....!
🔻 در سال ۲۰۰۱ اندیشکده آمریکایی رند کتاب «شبکه ها و جنگ های شبکه ای» منتشر کرد. در این کتاب جمله ای طلایی وجود دارد که گذشت زمان ارزش و اعتبار آن را بیش از پیش روشن کرده است و آن اینست ؛ «در جنگ های فردا برنده کسی نیست که بزرگ ترین بمب ها را دارد، کسی است که بهترین روایت را دارد.»
🔹در این جنگ جدید که نامش را جنگ شناختی ادراکی ترکیبی میگذاریم در ۳ بازه کوتاه مدت، میان مدت، و بلند مدت رقیب، حریف و دشمن سعی میکنند از سکوهای مجازی با سرقت بیگ دیتا ذائقه سنجی کنند و
سپس با شناسایی نقاط قوت، ضعف، تهدید، فرصت، علایق، عادت ها، رفتار و... در همان سکوهای تعاملی هوشمند برای نفر به نفر افراد ذائقه سازی کرده و ذهنشان را دستکاری کنند، طبیعتا بیشتر مردم هدف این جنگ هستند و با این میزان فقر #سواد_رسانه_ای در کشور شرایط بسیار پیچیده و سخت خواهد بود.
🔹جریان تحریف سالها با دروغ فیلترینگ هوشمند با پروژه ای صدها میلیاردی برای مسئولان کشور تصمیم سازی غلط کرده است و آنها را هربار از مطالبه و تصمیم جدی استقرار حکمرانی رسانه ای سایبری انقلاب اسلامی منصرف کرده یا نگذاشته حتی به آن تصمیم برسند، با همین دروغ در فضایی که همه محتواها رمز می شوند پروژه شبکه ملی اطلاعات را هماهنگ با دشمنانی که حتی جاسوس برای متوقف کردن پروژه شبکه ملی اطلاعات فرستاده بودند عقب انداختند تا ایران اسلامی به حکمرانی مجازی خود دست پیدا نکند.
🔹 بارها گفته ایم در عرصه جنگ شناختی، حکمرانی رسانه ای سایبری، فناوری اطلاعات و ارتباطات کاش غربگرا بودیم، کاش از آمریکا و کشورهای اروپایی دارای شبکه ملی اطلاعات و قوانین سایبری دقیق و بازدارنده تقلید میکردیم، کاش دقیقا از قوانین سایبری محتوایی-فناوری-ارتباطی مرتبط با انتخابات 2020 آمریکا کپی برداری میکردیم و از همه مهمتر کاش قوانین صیانت از کودکان برخط را از این کشورهای کپی برداری میکردیم.
🔹 نکته خیلی جالب اینجاست در انتشار کلیپ اخیر ساسان حیدری برخی میگویند چون تلگرام ماشینی جنگ شناختی ادراکی ترکیبی دشمن و جریان تحریف فیلتر شده و نوجوانان از vpn استفاده میکنند، پس این عامل انحراف شده است و همین افراد پاسخ نمیدهند که خود تلگرام سکوی انتشار این نوع کلیپ ها بوده است و خودش تا پیش از فیلتر ۱۸ هزار کانال با محتوای کودک آزاری جنسی و مغایر با فرهنگ ما داشته و با قابلیت instant view وی پی انی برای خودش بوده است. البته فیلتر ناقص تلگرام، کاسبی خوبی برای وی پی ان فروشهای خاص که بیشتر از همه جیغ بنفش درباره فیلتر این بدافزار ارتباطی میکشند داشته است.
🔹قطعا در مقابله با هر پدیده نرم اگر از راهبرد های سخت استفاده کنیم شکست خواهیم خورد، آزادی های موجود فضای مجازی و رسانه در کشور ما در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود!
🔹 نسل آینده ما در تیرس موشک های مجازی دشمن است و موجودات متعفنی مانند ساسان حیدری ها عادی سازی گناه و روابط جنسی را در جامعه ترویج میکنند، تا دیر نشده مسببان عقب ماندگی کشور در حوزه فضای مجازی و رسانه را باید محاکمه کرد.
✍ سیدعلیرضا آل داوود
کوشکی: اصلاحطلبان روی لاریجانی تفاهم کردهاند
پایگاه بصیرت
کوشکی در پاسخ به این پرسش که نامزد واقعی اصلاحطلبان چه کسی است؟ گفت: «اصلاحطلبان به طور قطعی تا الان روی آقای لاریجانی بستهاند و قصد دارند که با همان مکانیسمی که روحانی را رئیس جمهور کردند، لاریجانی را رئیس جمهور کنند. حتی ممکن است همان طور که عارف را قربانی روحانی کردند، ظریف را قربانی ریاست جمهوری لاریجانی کنند».
⛔️ در حاشیه دیدار رد صلاحیت شده های قم و تهران
احمدی نژاد سال ۹۶ توسط شورای نگهبان برای تصدی ریاست جمهوری رد صلاحیت شد و آقای علوی بروجردی نیز توسط رئیس جامعه مدرسین مرحوم آیت الله یزدی جهت مرجعیت رد صلاحیت شد.
صرف نظر از محتوای این ملاقات به این نکته باید توجه کرد که این نمایش های انتخاباتی ماهیت و ضمیر قشر خاکستری حوزه را نمایان میکند!!
هر شخصی که از نظام و ولایت فقیه فاصله بگیرد آغوش سکولارهای حوزه برای آنها باز میشود!
جالب ماجرا این است این قشر حوزوی با همراهی هاشمی رفسنجانی و حسن خمینی دشمنان و منتقدان درجه یک احمدی نژاد ۸۴ بودند اما انحراف فکری همه را در یک جوب روان کرده است!
⛔️"کارنامهات کو!؟ " مهمترین مطالبه انتخاباتی در سال ۱۴۰۰
نامزد اصلح را با "کارنامه" بشناسیم نه برنامه!
چندیست که در میان برخی رجال و نحلههای سیاسی تأکیدی در اشاره به انتخابات سال ۱۴۰۰ دیده میشود مبنی بر اینکه "کاندیدای آینده باید برنامه داشته باشد".
سخنی که البته در مجامع عمومی و رسانهها نیز به نحوی ناخواسته با ماساژ و پمپاژ مواجه شده است و کسانی از رجال کشور نیز با افزودن گزینه "فهرست کابینه" به این مقوله در حال تأکید بر آن هستند.
🔷این در حالی است که به نظر میرسد پروسه تأکید بر برنامه نامزدها، با یک نقص تئوریک آشکار مواجه است که میتواند مردم و کشور را با خطر بزرگ ناکارآمدی رئیسجمهور تازه مواجه کند...
♦️*مسئله از آنجا آغاز میشود که اساساً "ارائه برنامه" کار سختی نیست.
♦️به سخن دیگر اینکه بیان حرفهای زیبا و اشاره به آرزوهای جمعی کاریست که حتی شاید از عهده افراد غیر کارشناس هم بر بیاید.
🔶بحث تیم و فهرست کابینه هم اگر به معنای توجه به اسم رجال و رزومه پرطمطراق آنها باشد قطعا یک بحث انحرافیست اما اگر کارنامه آنها را مد نظر قرار میدهد؛ مطلوب است.
🔶فیالحال و در اقتضای مطلب، نکته آنجاست که در فعالیتهای انتخاباتی و معرفی نامزد بصورت علیالرأس یا از سوی یک جریان سیاسی حتما و حتما بایستی به گزینه "کارنامه" توجه داشت.
🔶زیرا این کارنامه است که نشان میدهد فرد اساساً میتواند "برنامه" را اجرا کند یا نه!؟
🔶و این کارنامه است که میزان عیار و ارزش نامزد را به جامعه مخاطب و رأیدهندگان معرفی میکند.
🔷در سمت دیگر ماجرا اگر یک رجل فاقد کارنامه یا دارای کارنامه بد در سبد انتخاب مردم گذاشته شود؛ آنگاه به اثبات تاریخ شاهد انحرافات و یا ناکارآمدیهای بزرگی خواهیم بود.
🔷زیرا کارنامه گویای حاقّ وجودی و منتهای نگرش افراد در اعتقادات، سیاست و اجرائیات است.
🔷جالب است که حتی در صورتی که نامزد مورد نظر از رجالی با کارنامههای نیکو در کابینه خود برخوردار باشد اما کارنامه بد یا خالی داشته باشد نیز به اثبات تجربه میدانیم که همین بیکارنامگی یا بدکارنامگی چگونه موجب تأثیرگذاری بر عزم مدیران خوب همراه وی میشود و اجازه نخواهد داد که مردم از کارآمدی کابینه برخوردار شوند.
✅ هایلایت کردن مفهوم مهم "کارنامه" و مطالبه "کارنامهات کو!؟ " در نزد مردم و اهتمام جریانات سیاسی به آن میتواند به راحتی در معرفی "نامزد اصلاح" به مردم و فرایند "انتخاب صحیح" و رأی خوب کمک کند.
🔴در سوی دیگر ماجرا البته طفره رفتن از بیان کارنامهها و تأکید بر مقوله واهی "أنا رجل"! نیز گویای اینست که نامزد مورد نظر و جریان حامی او یا اساسا کارنامهای در چنته ندارند و یا دچار بد کارنامگی هستند و قصد دارند با عملیات فریب از مردم رأی بستانند.
#ایران آنلاین
🔴 جدیدترین پیشبینی غلط ظریف
♦️محمد جواد ظریف مدعی شده بود که اگر ایران غنی سازی ۲۰ درصدی را شروع کند، آمریکا به ایران حمله می کند!
♦️وی ادعا کرده بود که روس ها و چینی ها هم با این کار مخالفند و ایران پشتیبانی آن ها را از دست می دهد. اما غنی سازی ۲۰ درصدی شروع شد و نه تنها هیچ تهدید نظامی صورت نگرفت بلکه روس ها در جریان سفر قالیباف به مسکو به وی گفته اند که چنین موضعی را علیه اقدام ایران نداشته اند.
♦️ جناب ظریف از ابتدای دوران مسئولیت وزارت خارجه بارها از توان نظامی غربی ها روایت های غلط و غلوآمیزی داشته است.
🌐 گام به گام در بیراهه
دلسوزانه باهواداران احمدی نژاد
✍ دکتر یداله جوانی
💠 رفتارهای رئیسجمهور سابق در ماههای اخیر نشان میدهد، او تصمیم گرفته است با پیادهسازی چندین سناریو، آمدنش به عرصه انتخابات 1400 را به یک مطالبه مردمی تبدیل کند. به حکم وظیفه در این نوشتار، چند نکته را برای طرفداران ایشان یادآور میشوم؛ امید آنکه با تأسی به سخن مولی علی(ع) که اولین ویژگی اهل بصیرت را تفکر، اندیشیدن و خردورزی (فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ) دانستند؛ این نکات مورد توجه و تأمل مخاطب نوشتار قرار گیرد. طرفداران امروز احمدینژاد را میتوان به دو گروه اصلی تقسیم کرد ...
متن کامل:
https://www.farsnews.ir/news/13991217000390/
🔴 دنبال دلیل دیگری نگردید‼️| سکولارهای ایرانی ومرجعیت نجف
✍ عبدالله گنجی :
🔻 #زمانـه| آیتالله العظمی سیستانی از جهت هویت
ملی یک ایرانی است، در عین حال فقاهت و مرجعیت تشیع فاقد مرز و جغرافیاست. نه آیتالله سیستانی حصر در جغرافیای عراق است و نه مراجع قم حصر در فلات ایران. هیچ کس تاکنون نشنیده است که آیتالله سیستانی با تشکیل مردمسالاری دینی در ایران مخالفت داشته باشند یا به اندیشه سیاسی امام تعرض و انتقاد کنند. همانگونه که از ایشان ندیدهایم بر تشکیل نظام دینی در عراق اصرار ورزد، مشاهده نشده است که روی سکولارها و غربگراهای ایرانی و عراقی حساب ویژه باز کند.
🔹طبیعتاً عراق اشغال شده با اکثریت نسبی – نه مانند ایران- استعداد نظام سیاسی از نوع جمهوری اسلامی ایران را ندارد و هرگونه توقع در اینباره سهلاندیشی است. بدون تردید حضرت ایشان برای همه ایرانیان محترم و عزیز است، اما برای اصلاحطلبان پیشرو از تهران تا لندن نه در ابعاد فقاهت و مرجعیت یا سلوک معنوی که در بعد سیاسی جذابیت ویژهای دارد. چرا سلوک سیاسی ایشان را میپسندند و به آن غبطه میخورند و با مثالآوری از تصمیمات وی به نظام کنایه میزنند؟
🔹برای پاسخ به این سؤال ابتدا به این عبارت شخصیت امریکایی که در دهه ۸۰ به ایران آمد و جمعبندی خود از تحولات سیاسی ایران را در کتاب «دوام خمینی» به رشته تحریر درآورد، توجه فرمایید تا تقریب ذهن به پاسخ تسهیل شود: «کسانی که در دهه ۶۰ خود را بهترین یاران آیتالله خمینی میدانستند، در دهه ۷۰ برای بازگشت دوباره به قدرت تصمیم به تغییر ۱۸۰ درجهای ایدئولوژیک گرفتند و به مروجان غرب و لیبرالیسم تبدیل شدند. برخی نقطهنظرات آیتالله خمینی را بزرگ و برخی را به کلی نادیده گرفتند.» ؛ راز این علقه و غبطه ویژه به حضرت آیتالله سیستانی در همین عبارت نهفته است. یعنی لیبرالها و سکولارها، حضرت آیتالله را سکولار فرض کردهاند و به همین دلیل احساس قرابت میکنند. این جماعت از جهت تاریخی و اجتماعی برایشان پرهزینه است که بر امام بتازند، اما با برجسته کردن سلوک سیاسی آیتالله سیستانی نوعی شورش مستتر علیه امام را به جرم طرح اسلام سیاسی رقم میزنند. طبیعی است که کنش سیاسی حضرت آیتالله سیستانی به دلایل مختلف از جمله ساختار دینی و قومی عراق به سمت تشکیل حکومت دینی نمیرود، اما مثالآوری از نوع تعاملات آیتالله سیستانی با سیاست و حکومت با هدف هجو اندیشه سیاسی امام است. به این دلیل که امام فرمود: «والله قسم اسلام همهاش سیاست است. نمازش، حجش، صومش و خمسش و...».
🔹ابراز ارادت به آیتالله سیستانی صرفاً بر باور سکولاریسم این جماعت استوار است و گرنه بخشی از آنان نه مقلد کسی هستند و نه اصلاً به واجبات اعتقاد دارند و به قول منتجبنیا و محمد هاشمی اصلاً نماز نمیخوانند. قطببندی و صفآرایی تصنعی قم _ نجف با نگاه سیاسی نیز بر همین اساس تئوریزه میشود و گرنه ارادت مقام معظم رهبری و دیگر مراجع معظم تقلید در ایران به حضرت آیتالله سیستانی روشن و بدیهی است. شاه هم برای برجسته کردن حوزه نجف مقابل قم با گسیل نامه تسلیت درگذشت آیتالله بروجردی به مراجع نجف دنبال جابهجایی مرجعیت حوزه بود، اما موفق نشد.
🔹 جذابیت ورود پاپ و غبطه ناگفته ی: کاش به ایران میآمد نیز از همین جنس است. این جماعت با نگاه بروندینی مسائل درون دینی را تحلیل میکنند و ملاقات این دو شخصیت دینی به این دلیل برایشان تیتر یک رسانه میشود که آن را ملاقات سکولاریسم – سکولاریسم برداشت میکنند. باور کنید اگر فرضاً حضرت آیتالله سیستانی به تهران بیاید و با رهبری دیدار کنند، اصلاً برایشان جذاب نیست، چرا؟ چون یک طرف ملاقات پرچمدار اسلام سیاسی است.
🔹فهم آنچه به رشته تحریر درآمد، سخت نیست، میتوان توئیتها، نوشتهها و جهتگیریهای رادیکال / پیشروها را در همین روزها رؤیت و تحلیل کرد، آنگاه خواهید فهمید که حُسنی که این جماعت در حضرت آیتالله سیستانی میبینند، این است که راهی را که امام رفت به هر دلیل انتخاب نکرد. منازعه «اسلام سیاسی» و «سکولاریسم» اساس حب و بغض، مثالآوری، کنایه و قیاس این جماعت با هدف تخفیف آورده امام در عرصه سیاست و حکومت است. دنبال دلیل دیگری نگردید.