کوشکی: اصلاحطلبان روی لاریجانی تفاهم کردهاند
پایگاه بصیرت
کوشکی در پاسخ به این پرسش که نامزد واقعی اصلاحطلبان چه کسی است؟ گفت: «اصلاحطلبان به طور قطعی تا الان روی آقای لاریجانی بستهاند و قصد دارند که با همان مکانیسمی که روحانی را رئیس جمهور کردند، لاریجانی را رئیس جمهور کنند. حتی ممکن است همان طور که عارف را قربانی روحانی کردند، ظریف را قربانی ریاست جمهوری لاریجانی کنند».
⛔️ در حاشیه دیدار رد صلاحیت شده های قم و تهران
احمدی نژاد سال ۹۶ توسط شورای نگهبان برای تصدی ریاست جمهوری رد صلاحیت شد و آقای علوی بروجردی نیز توسط رئیس جامعه مدرسین مرحوم آیت الله یزدی جهت مرجعیت رد صلاحیت شد.
صرف نظر از محتوای این ملاقات به این نکته باید توجه کرد که این نمایش های انتخاباتی ماهیت و ضمیر قشر خاکستری حوزه را نمایان میکند!!
هر شخصی که از نظام و ولایت فقیه فاصله بگیرد آغوش سکولارهای حوزه برای آنها باز میشود!
جالب ماجرا این است این قشر حوزوی با همراهی هاشمی رفسنجانی و حسن خمینی دشمنان و منتقدان درجه یک احمدی نژاد ۸۴ بودند اما انحراف فکری همه را در یک جوب روان کرده است!
⛔️"کارنامهات کو!؟ " مهمترین مطالبه انتخاباتی در سال ۱۴۰۰
نامزد اصلح را با "کارنامه" بشناسیم نه برنامه!
چندیست که در میان برخی رجال و نحلههای سیاسی تأکیدی در اشاره به انتخابات سال ۱۴۰۰ دیده میشود مبنی بر اینکه "کاندیدای آینده باید برنامه داشته باشد".
سخنی که البته در مجامع عمومی و رسانهها نیز به نحوی ناخواسته با ماساژ و پمپاژ مواجه شده است و کسانی از رجال کشور نیز با افزودن گزینه "فهرست کابینه" به این مقوله در حال تأکید بر آن هستند.
🔷این در حالی است که به نظر میرسد پروسه تأکید بر برنامه نامزدها، با یک نقص تئوریک آشکار مواجه است که میتواند مردم و کشور را با خطر بزرگ ناکارآمدی رئیسجمهور تازه مواجه کند...
♦️*مسئله از آنجا آغاز میشود که اساساً "ارائه برنامه" کار سختی نیست.
♦️به سخن دیگر اینکه بیان حرفهای زیبا و اشاره به آرزوهای جمعی کاریست که حتی شاید از عهده افراد غیر کارشناس هم بر بیاید.
🔶بحث تیم و فهرست کابینه هم اگر به معنای توجه به اسم رجال و رزومه پرطمطراق آنها باشد قطعا یک بحث انحرافیست اما اگر کارنامه آنها را مد نظر قرار میدهد؛ مطلوب است.
🔶فیالحال و در اقتضای مطلب، نکته آنجاست که در فعالیتهای انتخاباتی و معرفی نامزد بصورت علیالرأس یا از سوی یک جریان سیاسی حتما و حتما بایستی به گزینه "کارنامه" توجه داشت.
🔶زیرا این کارنامه است که نشان میدهد فرد اساساً میتواند "برنامه" را اجرا کند یا نه!؟
🔶و این کارنامه است که میزان عیار و ارزش نامزد را به جامعه مخاطب و رأیدهندگان معرفی میکند.
🔷در سمت دیگر ماجرا اگر یک رجل فاقد کارنامه یا دارای کارنامه بد در سبد انتخاب مردم گذاشته شود؛ آنگاه به اثبات تاریخ شاهد انحرافات و یا ناکارآمدیهای بزرگی خواهیم بود.
🔷زیرا کارنامه گویای حاقّ وجودی و منتهای نگرش افراد در اعتقادات، سیاست و اجرائیات است.
🔷جالب است که حتی در صورتی که نامزد مورد نظر از رجالی با کارنامههای نیکو در کابینه خود برخوردار باشد اما کارنامه بد یا خالی داشته باشد نیز به اثبات تجربه میدانیم که همین بیکارنامگی یا بدکارنامگی چگونه موجب تأثیرگذاری بر عزم مدیران خوب همراه وی میشود و اجازه نخواهد داد که مردم از کارآمدی کابینه برخوردار شوند.
✅ هایلایت کردن مفهوم مهم "کارنامه" و مطالبه "کارنامهات کو!؟ " در نزد مردم و اهتمام جریانات سیاسی به آن میتواند به راحتی در معرفی "نامزد اصلاح" به مردم و فرایند "انتخاب صحیح" و رأی خوب کمک کند.
🔴در سوی دیگر ماجرا البته طفره رفتن از بیان کارنامهها و تأکید بر مقوله واهی "أنا رجل"! نیز گویای اینست که نامزد مورد نظر و جریان حامی او یا اساسا کارنامهای در چنته ندارند و یا دچار بد کارنامگی هستند و قصد دارند با عملیات فریب از مردم رأی بستانند.
#ایران آنلاین
🔴 جدیدترین پیشبینی غلط ظریف
♦️محمد جواد ظریف مدعی شده بود که اگر ایران غنی سازی ۲۰ درصدی را شروع کند، آمریکا به ایران حمله می کند!
♦️وی ادعا کرده بود که روس ها و چینی ها هم با این کار مخالفند و ایران پشتیبانی آن ها را از دست می دهد. اما غنی سازی ۲۰ درصدی شروع شد و نه تنها هیچ تهدید نظامی صورت نگرفت بلکه روس ها در جریان سفر قالیباف به مسکو به وی گفته اند که چنین موضعی را علیه اقدام ایران نداشته اند.
♦️ جناب ظریف از ابتدای دوران مسئولیت وزارت خارجه بارها از توان نظامی غربی ها روایت های غلط و غلوآمیزی داشته است.
🌐 گام به گام در بیراهه
دلسوزانه باهواداران احمدی نژاد
✍ دکتر یداله جوانی
💠 رفتارهای رئیسجمهور سابق در ماههای اخیر نشان میدهد، او تصمیم گرفته است با پیادهسازی چندین سناریو، آمدنش به عرصه انتخابات 1400 را به یک مطالبه مردمی تبدیل کند. به حکم وظیفه در این نوشتار، چند نکته را برای طرفداران ایشان یادآور میشوم؛ امید آنکه با تأسی به سخن مولی علی(ع) که اولین ویژگی اهل بصیرت را تفکر، اندیشیدن و خردورزی (فَإِنَّمَا الْبَصِیرُ مَنْ سَمِعَ فَتَفَکَّرَ) دانستند؛ این نکات مورد توجه و تأمل مخاطب نوشتار قرار گیرد. طرفداران امروز احمدینژاد را میتوان به دو گروه اصلی تقسیم کرد ...
متن کامل:
https://www.farsnews.ir/news/13991217000390/
🔴 دنبال دلیل دیگری نگردید‼️| سکولارهای ایرانی ومرجعیت نجف
✍ عبدالله گنجی :
🔻 #زمانـه| آیتالله العظمی سیستانی از جهت هویت
ملی یک ایرانی است، در عین حال فقاهت و مرجعیت تشیع فاقد مرز و جغرافیاست. نه آیتالله سیستانی حصر در جغرافیای عراق است و نه مراجع قم حصر در فلات ایران. هیچ کس تاکنون نشنیده است که آیتالله سیستانی با تشکیل مردمسالاری دینی در ایران مخالفت داشته باشند یا به اندیشه سیاسی امام تعرض و انتقاد کنند. همانگونه که از ایشان ندیدهایم بر تشکیل نظام دینی در عراق اصرار ورزد، مشاهده نشده است که روی سکولارها و غربگراهای ایرانی و عراقی حساب ویژه باز کند.
🔹طبیعتاً عراق اشغال شده با اکثریت نسبی – نه مانند ایران- استعداد نظام سیاسی از نوع جمهوری اسلامی ایران را ندارد و هرگونه توقع در اینباره سهلاندیشی است. بدون تردید حضرت ایشان برای همه ایرانیان محترم و عزیز است، اما برای اصلاحطلبان پیشرو از تهران تا لندن نه در ابعاد فقاهت و مرجعیت یا سلوک معنوی که در بعد سیاسی جذابیت ویژهای دارد. چرا سلوک سیاسی ایشان را میپسندند و به آن غبطه میخورند و با مثالآوری از تصمیمات وی به نظام کنایه میزنند؟
🔹برای پاسخ به این سؤال ابتدا به این عبارت شخصیت امریکایی که در دهه ۸۰ به ایران آمد و جمعبندی خود از تحولات سیاسی ایران را در کتاب «دوام خمینی» به رشته تحریر درآورد، توجه فرمایید تا تقریب ذهن به پاسخ تسهیل شود: «کسانی که در دهه ۶۰ خود را بهترین یاران آیتالله خمینی میدانستند، در دهه ۷۰ برای بازگشت دوباره به قدرت تصمیم به تغییر ۱۸۰ درجهای ایدئولوژیک گرفتند و به مروجان غرب و لیبرالیسم تبدیل شدند. برخی نقطهنظرات آیتالله خمینی را بزرگ و برخی را به کلی نادیده گرفتند.» ؛ راز این علقه و غبطه ویژه به حضرت آیتالله سیستانی در همین عبارت نهفته است. یعنی لیبرالها و سکولارها، حضرت آیتالله را سکولار فرض کردهاند و به همین دلیل احساس قرابت میکنند. این جماعت از جهت تاریخی و اجتماعی برایشان پرهزینه است که بر امام بتازند، اما با برجسته کردن سلوک سیاسی آیتالله سیستانی نوعی شورش مستتر علیه امام را به جرم طرح اسلام سیاسی رقم میزنند. طبیعی است که کنش سیاسی حضرت آیتالله سیستانی به دلایل مختلف از جمله ساختار دینی و قومی عراق به سمت تشکیل حکومت دینی نمیرود، اما مثالآوری از نوع تعاملات آیتالله سیستانی با سیاست و حکومت با هدف هجو اندیشه سیاسی امام است. به این دلیل که امام فرمود: «والله قسم اسلام همهاش سیاست است. نمازش، حجش، صومش و خمسش و...».
🔹ابراز ارادت به آیتالله سیستانی صرفاً بر باور سکولاریسم این جماعت استوار است و گرنه بخشی از آنان نه مقلد کسی هستند و نه اصلاً به واجبات اعتقاد دارند و به قول منتجبنیا و محمد هاشمی اصلاً نماز نمیخوانند. قطببندی و صفآرایی تصنعی قم _ نجف با نگاه سیاسی نیز بر همین اساس تئوریزه میشود و گرنه ارادت مقام معظم رهبری و دیگر مراجع معظم تقلید در ایران به حضرت آیتالله سیستانی روشن و بدیهی است. شاه هم برای برجسته کردن حوزه نجف مقابل قم با گسیل نامه تسلیت درگذشت آیتالله بروجردی به مراجع نجف دنبال جابهجایی مرجعیت حوزه بود، اما موفق نشد.
🔹 جذابیت ورود پاپ و غبطه ناگفته ی: کاش به ایران میآمد نیز از همین جنس است. این جماعت با نگاه بروندینی مسائل درون دینی را تحلیل میکنند و ملاقات این دو شخصیت دینی به این دلیل برایشان تیتر یک رسانه میشود که آن را ملاقات سکولاریسم – سکولاریسم برداشت میکنند. باور کنید اگر فرضاً حضرت آیتالله سیستانی به تهران بیاید و با رهبری دیدار کنند، اصلاً برایشان جذاب نیست، چرا؟ چون یک طرف ملاقات پرچمدار اسلام سیاسی است.
🔹فهم آنچه به رشته تحریر درآمد، سخت نیست، میتوان توئیتها، نوشتهها و جهتگیریهای رادیکال / پیشروها را در همین روزها رؤیت و تحلیل کرد، آنگاه خواهید فهمید که حُسنی که این جماعت در حضرت آیتالله سیستانی میبینند، این است که راهی را که امام رفت به هر دلیل انتخاب نکرد. منازعه «اسلام سیاسی» و «سکولاریسم» اساس حب و بغض، مثالآوری، کنایه و قیاس این جماعت با هدف تخفیف آورده امام در عرصه سیاست و حکومت است. دنبال دلیل دیگری نگردید.
🔴بطلان یک ادعا؛ اثبات یک حقیقت مهم.
🔹واقعیت های چند ماه اخیر، بر ادعای مدیرانی که می گفتند اقتصاد با رفتن ترامپ و آمدن بایدن رونق می گیرد، خط بطلان کشید.
🔹معلوم شد این طیف، هیچ درک و دریافت درستی ندارند.
🔹ضمنا معلوم شد در کنار خباثت همیشگی آمریکا که تلاش می شد انکار شود، علت اصلی مشکلات، بی عملی و بد عملی همین مدیران اشرافی غربگراست.
🔹اکنون معلوم شده کنار رفتن مدیران ناتوان در دولت که آدرس های غلط می دهند یا همه مشکلات را صرفا به کاخ سفید حوالت می دهند و هیچ هنری از خود به نمایش نمی گذارند، بخش مهمی از راه حل مشکلات اقتصادی است.
#محمد ایمانی
📌طلبه نشوید!
🔹اگر می خواهید، رییس و کارمند بشوید؛ طلبه نشوید.
🖊اگر می خواهید، مردم دست شما را ببوسند؛ طلبه نشوید.
🖊اگر می خواهید، منبر و سخنرانی فرمالیته بکنید ؛طلبه نشوید.
🖊اگر می خواهید، اَدا دربیاورید و نقش آدم های مومن را بازی کنید؛ طلبه نشوید.
🖊اگر می خواهید، مدرک بگیرید و حجت الاسلام دکتری صدایتان کنند ؛ طلبه نشوید.
🖊اگر می خواهید، چین های عمامه را بشمارید؛ طلبه نشوید.
🖊اگر می خواهید، یک زندگی آرام و بی دردسر داشته باشید، طلبه نشوید.
🔹اما …
🔹اگر می خواهید، رسالت شناس و قله پیما گردید؛ طلبه بشوید.
🖊اگر می خواهید، قلب و مغزتان مثل چشمه بجوشد، طلبه بشوید.
🖊اگر می خواهید، ارث پیامبر اعظم (ص) نصیبتان شود؛ طلبه بشوید.
🖊اگر می خواهید، در لشکر حضرت ولی عصر (عج) پست و مقام بگیرید، طلبه شوید.
🖊اگر می خواهید، گره از مشکلات مردم باز کنید؛ طلبه بشوید.
🖊اگر می خواهید، انسانی را راه ببرید، هدایت کنید، بیاموزید؛ طلبه بشوید.
🖊اگر می خواهید، معراج معنویت داشته باشید؛ طلبه بشوید.
🖊اگر می خواهید، دنیا را بتکانید؛ طلبه بشوید.
🖊اگر می خواهید، در صحرای قیامت پرچمدار شوید؛ طلبه بشوید.