◄ میتوانیم طی هشت سال یک کشور صنعتی شویم!/ «ابراهیم رزاقی» استاد برجسته علم اقتصاد با ابراز گلایه از سیاستهای اقتصادی دولت و حرکت آن در مسیر اقتصاد لیبرالی که منجر به افزایش فشارها بر زندگی مردم شده است، افزود: «تردید ندارم که اگر از پس انتخابات ریاست جمهوری سال آینده دولتی جهادی و انقلابی روی کار بیاید، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل میشود و اصلاً دور از ذهن نیست که ظرف هشت سال ایران به کشوری صنعتی تبدیل شود».
🔴 بدهکارانی که حالا طلبکار شده اند‼️
🔻 لودریان وزیر خارجه فرانسه گفت: «مشکلات تاکتیکی» و «اوضاع داخلی ایران» موانع احیای مذاکرات پیرامون برجام است!!
🔹این در حالیست که راهبرد ایران کاملا مشخص و مبنای آن لغو کامل همه تحریمها برای بازگشت شرایط به قبل از خروج آمریکا از برجام است. برخلاف اظهارات لودریان هیچ مشکل تاکتیکی و فنی در داخل ایران وجود ندارد و این قانون با آغاز غنیسازی ۲۰ درصد، لغو اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و فعالسازی سانتریفیوژهای نسل جدید در حال اجراست.
🔹غربیها میخواهند بیعملی و بدعهدی خود را به مسائل داخلی ایران مرتبط کنند تا پوششی باشد برای رهایی از انفعال و مشکلاتی که خودشان ایجاد کردهاند. در حالیکه غربیها هنوز بدهی سنگینشان بابت عدم اجرای تعهدات برجامی را به ایران پرداخت نکردهاند از موضوعاتی صحبت میکنند که خط قرمز ایران است.
🖌 بنبست ایجاد شده بدلیل مشکلات تاکتیکی و فنی داخل ایران نیست بلکه این «راهبرد مزورانه» غرب است که باعث تعلیق برجام شده است.
💠 جناب خاتمی شما بخشی از مسئله اید نه راه حل.
به تازگی جناب خاتمی در پیامی به مناسبت نوروز گفته اند ترجیح می دهند که به جای تبریک به مردم با رنج های آنها همدلی کنند! و از همه خواسته اند از مردم عذرخواهی کنند و ...
جناب خاتمی! وضعیت بدخیم اجتماعی و سیاسی کنونی تا حد زیادی محصول حکمرانی دولتی است که در انتخابات۹۲ و انتخابات ۹۶ با حمایت شما سرکار آمد و شما الان بخش جدایی ناپذیر از کارنامه خسارت بار آن هستید. آنچنان در این دو دوره اوضاع اقتصادی و اجتماعی مردم به وخامت گذاشته است که وضعیت سال ۹۲ یک وضعیت اوتوپیایی و آرمانی و تا حدود زیادی دست نیافتنی است. اگر کسی در انتخابات ۱۴۰۰ این باور را در مردم ایجاد کند که می تواند وضعیت کشور به نصف وضعیت سال ۹۲ برگرداند، بی شک مورد اقبال و استقبال مردم در انتخابات واقع خواهد شد. حکمرانی دولت روحانی و شریک سیاسی شما کاری کرده است که شعار "به عقب بر می گردیم" یک شعار آوانگارد و پیشتازانه و رای ساز به حساب می آید. جناب خاتمی! شما خود بخشی از مسئله اید نه راه حل یا التیام بخش آن. شما نمی توانید مثل شهروند جنتلمن و از موضع یک خیرخواه کل همه را نصیحت کنید و به یک عذرخواهی دست جمعی ترغیب کنید.
جناب خاتمی! اعلام همراهی و همدلی با رنج های مردم در آغاز سال جدید به چه درد مردم می خورد؟ کدام دردها و کدام رنج های آنها را برطرف می کند؟ آیا مشکل گرانی کالا و خدمات، مسکن، اشتغال، رفاه، نابرابری و فقر و کرامت اجتماعی ایرانی را برطرف میکند؟ سیاست عرصه این سانتی مانتالیسم بازی ها نیست. شما به جای همدردی با مردم، باید فکری به حال بهبود حکمرانی در دولت و متحد سیاسی خود می کردید، اگر راهی و تدبیری برای کاهش درد و رنج مردم دارید باید از طریق دولتی که درباره کارنامه او مسئول هستید، از مسایل مردم کارگشایی می کردید. یا لااقل با صراحت و شفافیت مسئولیت اجتماعی و مدنی این دولت را می پذیرفتید و پای دیگران را در موضوعی که مسیولیتش با شماست، باز نمی کردید و دیگران را شریک جرم خود نمی کردید!
شما مثل این پیامتان نشان داده اید از جمله سیاستمدارانی هستید که وجاهت اجتماعی خود را بر مصالح عمومی مقدم می دارید و جایی که پای این وجاهت در میان باشد، از چیزهای مهمی در میگذرید. در سال ۸۸ نیز با علم به عدم تقلب و خطا بودن مسیر موسوی، حاضر نشدید برای حفظ این وجاهت اجتماعی از آتش خشم طرفداران موسوی، واقعیت را علنی بیان کنید و مانع ان همه خسارت های خرد و کلان گردید.
سیاستمدار اخلاقی، سیاستمدار مسئولیت پذیر است و مسئولیت تصمیمات خود را می پذیرد و منافع و مصالح عمومی را فدای وجاهت اجتماعی خود نمیکند. پس اخلاقی باشید و مسئولیت پذیر!
🔴تحرکات سیاسی جریان مکی
🔹براساس قرائن و شواهد بعد از ارسال نامه مولوی عبدالحمید به مقام معظم رهبری تحرکات سیاسی جریان مکی افزایش یافته است، عبدالحمید ضمن سفر به تهران و دیدار با برخی از اعضای هیات دولت، نامه هایی را هم تحویل برخی از مسئولین دولتی داده است.
🔻مفاد نامه عبدالحمید به مقام معظم رهبری گلایه در خصوص حقوق شهروندی اهل سنت، عدم انتصاب اهل سنت به عنوان وزیر، استاندار، معاون یا مشاور رئیس جمهور، نماینده ولی فقیه و مشاور مقام معظم رهبری، اعتراض به فعالیت شورای برنامه ریزی مدارس دینی اهل سنت و ... بوده است.
🔴 سال 1400 و تعیین وظیفه ای برای همه!
♦️نام امسال تقسیم کار و تعیین وظیفه عمومی است:
🔺اگر میتوانی در مسیر تولید قدم بگذار؛
🔺اگر نمیتوانی، از تولید داخل پشتیبانی کن؛
🔺اگر آن هم نمیتوانی، حداقل با رأی درست در خرداد از مسیر تولید مانع زدایی کن!
✅در این جهاد همه(مردم و مسئولین) باید تلاش کنیم...
#تولید، پشتیبانی، مانع زدایی
*💢 دولت جوان انقلابی؛ مصادره به مطلوب یا آدرس انحرافی*
طی ماههای اخیر در محافل مختلف از فضای مجازی تا فضای واقعی سخن از *دولت جوان انقلابی* مطرح بوده است. دم از دولت جوان انقلابی زده می شود و مرتباً به دنبال این هستیم که "یک رئیس جمهور جوان" را به جامعه معرفی کنیم.
*این دقیقاً "آدرسی اشتباه" و شاید بتوان گفت "انحرافی" است. انحراف از آنچه "حضرت آقا" در فرمایشات خود مطرح کردند و عده ای دانسته یا نادانسته آنچه ایشان تاکید کرده اند را به انحراف برده اند.*
"حضرت آقا " صریحاً از عنوان *دولت جوان انقلابی* یاد کردند. اما آیا دولت جوان به معنای رئیس جمهور جوان است؟ و از منظر دیگر، معیار رییس جمهور جوان بودن فقط "معیار سنی" است!؟
*دولت جوان به معنای رییس جمهور جوان نیست. این همانی دولت جوان با رئیس جمهور جوان "تحریف آشکار" بیانات مقام معظم رهبری است.*
وقتی ما از دولت یاد میکنیم دقیقاً به معنای هیئت دولت شامل وزرا و معاونین رئیس جمهور است و نه شخص رییس جمهور!
*بدون تردید، اگر مقام معظم رهبری منظورشان رئیس جمهور جوان بود دقیقاً از این واژه استفاده می نمودند؛ کما اینکه ایشان در بیاناتشان فرمودند: «منظور من یک جوان سی و چند ساله نیست که در راس امور اجرایی کشور قرار گیرد؛ "حاج قاسم" ما هم جوان بود. علیرغم اینکه ۶۳ سال سن داشت و اگر به "شهادت" نمی رسید من تا ۱۰ سال دیگر نیز ایشان را در جایگاه خود ابقا می کردم».*
لذا جا دارد با توجه به این خلط مبحث ای که شکل گرفته افراد مختلف و صاحب نظران نسبت به تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری و آگاهی بخشی به جامعه انقلابی و "حزب اللهی" اقدام نمایند و این فرمایش حضرت آقا را "مستمسک" نیات و اهداف شخصی و جریانی خود نمایند.
📝 تاملی بر شعار سال...
🔰شعار سال بر دو قسمت اصلی در حوزه تولید تاکید دارد؛ پشتیبانی و رفع موانع.
🔶بر اساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس، در حوزه "موانع تولید"، فقدان راهبرد منسجم و جهت گیری مناسب در حمایت از تولید و بروکراسی عریض و طویل از اصلی ترین مشکل بنگاه های تولیدی هستند. در واقع در بخش تولید عمدتاً، حمایت ها فاقد جهتگیری مشخص (در چارچوب سیاستی) بوده است و درنتیجه، هم بخشی مهمی از منابع هدر رفته و هم در فرایند توزیع آنها زمینههای فساد و رانت ایجاد شده است.بر اساس آمارها ۴۰ درصد وام های بخش تولید در سال۹۹، انحراف داشته است که بررسی ها نشان می دهد، تولید کننده بخشهای زیادی از این اعتبارات را به سمت بازارهای مالی برده اند چرا که در آنجا سود بیشتری نسبت به تولید وجود داشته است. این موضوع نشان از عدم سیاست گذاری مناسب در زمینه توزیع صحیح منابع و نظارت بر آن ها دارد.
🔶بر اساس همین گزارش مرکز پژوهش ها، عمده ترین خواسته ی بنگاه های تولیدی در حوزه پشتیبانی و حمایت ها ، تامین منابع نقدینگی است و غالبا از نبود نقدینگی کافی جهت تکمیل زنجیره تولید گلایه دارند. این در حالی است که نقدینگی لازم در کشور وجود دارد اما متاسفانه با سیاست های مالی و بانکی نادرست، نقدینگی به جای حرکت به سمت تولید، وارد سفته بازی و بنگاه های نامولد شده است. در یک جمله تولید کننده ما در عین حالی که در کنار دریا قرار گرفته، اما همواره تشنه است.
🔺نقدینگی و نظام بانکی در یک اقتصاد به مثابه خون و قلب در بدن هستند. اگر خون توسط قلب درست جریان نیابد، سیستم بدن نیز مختل می شود.
از همین منظر اگر نظام بانکی در اقتصاد نتواند نقدینگی را به سمت تولید حرکت دهد، به ناچار به سمت کارهای نامولد حرکت می کند و در اکثر موارد پدیده مالی شدن اقتصاد را حاصل می سازد . به این معنی که سود فعالیتهای سفته بازی از تولید بیشتر خواهد شد. در نتیجه نه تنها نقدینگی به تولید نمی آید، بلکه خود تولید کننده نیز عمده سرمایه خود را به جای سرمایه گذاری در تولید ، به سمت سفته بازی می برد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 کلیپ کارشناس محور به مناسبت نیمه شعبان
. حجت الاسلام موسوی
. موضوع: فضیلت شب نیمه شعبان
⭕️ علل گرانی اعجاب انگیز مرغ در ماه اخیر چیست؟
گرانی مرغ در این مقطع سه ضلع دارد:
ضلع اول؛ حدود ۲۰ سال بود که انحصار مرغ لاین ایران در انحصار دو شرکت انگلیسی بود، با دستورات مقام معظم رهبری دولت به سمتی رفت که حدود ۵۰ درصد مرغ های لاین مرغ آرین ایرانی شد و دشمن و نوچه های آن در داخل احساس خطر کردند و تلاش کردند این حرکت که در راستای خودکفایی بود را زمین گیر کنند.
ضلع دوم؛ ۶۵ درصد نهاده ها توسط آقای مسعود مدلل وارد می شد و ایشان ابر ارز خوار ایران بود، اخیرا اطلاعات سپاه ایشان را باز داشت کرده بود و ایشان که سلطنت خود را در خطر دید بازار نهاده ها را به تلاطم کشید.
ضلع سوم؛ دولت در صدد است با فشار به مردم نظام را وادار به پذیرش FATF کند لذا دادستان کل در یک مصاحبه اعلام کرد دولت اجازه ترخیص بسیاری از اقلام را از گمرک نمی دهد.
ضلع چهارم؛ دلال بازی های بی حساب و کتاب بازار که همچون سرطان در اقتصاد خرد و کلان ایران رشد کرده است.
🔴تلآویو هم نگران سند همکاری ایران و چین شد
♦️عاموس یادلین، رئیس پیشین دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی:سند برنامه همکاری جامع ایران و چین شامل رزمایشهای نظامی مشترک، تحقیق و توسعه و همچنین همکاریهای اطلاعاتی مشترک بین این دو کشور است.
♦️تلآویو درباره این سند همکاری جامع نگران است.
♦️ایران به محفاظت سیاسی نیاز دارد تا از طریق آن چین اعمال فشار ایالات متحده (به ایران) را متوقف کند.
😱 متن شایعه : متنی با محتوای زیر در فضای مجازی در حال بازنشر است.
💕 عجب سالی در پیش داریم‼️
🔹پایانش جمعه
🔹نیمه شعبانش هم جمعه
🔹عاشورایش عصرجمعه
🔹 ۲۳ رمضان شب قدرشب جمعه
🔹 آخرین روز رمضانش جمعه
🔹 عید غدیر وکامل شدن دین روزجمعه
الهی : کاش اولین جمعه موعود هم در این سال رقم بخورد ( ...ادامه دارد)
پاسخ شایعه:
1⃣ تاریخ ها و مناسبت ها متن فوق که در فضای مجازی در حال انتشار است کذب بوده و نویسنده ی متن بی جهت ذوق زده شده است!!
2⃣ در تقویم ۱۴۰۰ ما و در دنیایی که ما نفس میکشیم :
🌸 پایان سال : شنبه است
🌸 نیمه شعبان: دوشنبه است
🌸 عاشورا : پنج شنبه است
🌸 ۲۳ رمضان: پنج شنبه است
🌸 آخرین روز رمضان: چهارشنبه است
🌸 عیدغدیر: پنج شنبه است
3⃣ شاید صحت یا عدم صحت متن و محتوا اینچنینی بسیار مهم نباشد؛ لیکن آنچه که مهم تر است این فقط یک نمونه است؛ روزانه ده ها شبهه و شایعه از این جنس با اطلاعات فیک و محتوای گمراه کننده یا مطالب های سطحی در فضای مجازی تولید و بازنشر میشود که در پشت واژه های کادوپیچ شده و شیک، متاسفانه دین، اعتقادات و آرمان جوانان را هدف میگیرند؛
🌱 پس دوستان عزیز بیاموزیم هر شبهه و شایعه و مطلب سطحی که در فضای مجازی دیدیم :
☘ #زود_باور_نکنیم
☘ #زود_بازنشر_نکنیم
☘ #زود_قضاوت_نکنیم
🔴سند همکاری ۲۵ ساله چین و ایران امضا شد
✅ برخی از مفاد سرمایه گذاری ۴۵۰ میلیارد دلاری چین در ایران به شرح زیر است: 👇👇
۱- همکاری نظامی و امنیتی دوجانبه؛ تبادل تجربیات نظامی و رزمایش مشترک
۲- مشارکت در ایجاد و تجهیز مخازن ذخیره نفت، گاز و پتروشیمی دو طرف و عرضه پایدار نفت خام ایران به چین
۳- تشویق مشارکت شرکتهای چینی در سرمایهگذاری و تأمین مالی طرحهای برق، انرژی، آب و فاضلاب
۴- تکمیل راهآهن شرق غرب ایران، و ایجاد راهآهن زیارتی پاکستان، ایران، عراق و سوریه و همینطور راهآهن شمال به جنوب
۵- توسعه و ساخت فرودگاهها، خرید محصولات هوایی تولید مشترک ایران و چین
۶- توسعه سواحل مکران؛ توسعه بندر جاسک، تأسیس شهر صنعتی و ساخت پالایشگاه و صنایع پتروشیمی
۷- ساخت شهر هوشمند در مکران و تیس
۸- تشویق شرکتهای چینی به سرمایهگذاری در مناطق آزاد ایران از جمله قشم، اروند و ماکو
۹- توسعه بلندمدت جزایر منتخب با هدف گردشگری
۱۰- سرمایهگذاری بلندمدت چین در صنعت پالایشگاهی در بندر جاسک و ساخت بندر جاسک
۱۱- سرمایهگذاری بلند مدت در شهرک پتروشیمی چابهار
۱۲- ایجاد منطقه مشترکت فرامرزی در کشور ثالث
۱۳- طراحی شهرک صنعتی تولید خودرو؛همکاری بین شرکتهای خودروساز ایران و چین به منظور انتقال فناوری و تولید مشترک
۱۴- تشویق سرمایهگذاری در بهرهبرداری از معادن مس، سنگ آهن، فولاد و صنایع آلیاژی
۱۵- توسعه مجتمعهای کشتیسازی و لوام خانگی
۱۶- سرمایهگذاری در خط متروی ۱۰ کلانشهر ایران
۱۷- مرمت و احیای بافتهای تاریخی
۱۸- همکاری سیاسی در مجامع، سازمانها و نهادهای منطقهای و بینالمللی
۱۹- تشویق به سرمایهگذاری در کشاورزی، شیلات و آبخیزداری
۲۰- سرمایهگذاری در حوزه آموزش و تبادل دانشجو
۲۱- سرمایهگذاری و توسعه بخش بهداشت و درمان
۲۲- همکاری در زمینه فناوری و ارتباطات راه دور، اینترنت ملی، توسعه نسل پنجم ارتباطات، پروژه مشترک توسعه و تقویت زیرساختهای اطلاعاتی و ارتباطاتی، موتور جستجوگر، پست الکترونیک و پیامرسانهای اجتماعی
🔹مرکز مطالعات خلیج فارس
*⭕️بت سازی انتخاباتی*
🔹بعضی از طرفداران نامزدهای انقلابی چنان در توصیف فرد مورد نظرشان مبالغه می کنند که هر کودکی متوجه خالی بندی و بزرگ نمایی آنها می شود.
🔹همین طرفداران بعد از مدتی همه مبالغه های خودشان را باور می کنند و به این نتیجه می رسند که فرد مورد نظر آنها ناجی کشور و ملت است و تنها اوست که می تواند مشکلات مردم را حل و فصل کند و به همین دلیل با تعصب هرچه تمام تر به مبالغه های خود ادامه می دهند و اگر کسی نامزد دیگری را تبلیغ کند و یا اشکالات نامزد محبوب آنها را بگوید، خون جلوی چشمهایشان را خواهد گرفت و.....
🔹 در حالی که هیچ یک از نامزدهای انقلابی ناجی کشور نیستند چون برنامه ندارند و اگر برنامه ای هم داشته باشند نیروی هماهنگ و توجیه شده برای اجرای برنامه را ندارند( هر چند هر کدام از آنها به قدرت برسند حتما اوضاع از دوران روحانی بهتر خواهد شد)
🔹باور کنیم هر نامزد انقلابی در کنار ویژگیهای مثبت، اشکالات و کمبودهایی دارد و اگر به قدرت برسد محتاج یاری همه نیروهای انقلابی است تا بتواند به تدریج بر مشکلات غلبه کند و کارها را روبه راه کند.
✳️ مبالغه درباره نامزدهای انقلابی، «بت سازی و بت تراشی» است و حامیان آنها را به بت پرستان متعصب و بی منطق تبدیل می کند. بت پرستانی که برای اثبات برتری «بت » محبوبشان، به سادگی و به خیال راحت، حاضر به تخریب ناجوانمردانه سایر نامزدهای انقلابی می شوند.
✳️ مطلق انگاری و بت سازی سم مهلک انتخابات در نظام دینی است. سمی که انتخابات را برای کشور و مردم تبدیل به یک «رویداد تلخ، زیانبار و نامبارک» تبدیل خواهد کرد.
💢اعتراف شهیندخت مولاوردی: یکی از وزرای دولت روحانی میگفت زنان خانهدار را برای چه میخواهید بیمه کنید؟ آنها فقط میخورند و میخوابند!/سرخوردگی اجتماعی از دولت روحانی قابل انکار نیست
🔹🔸شهیندخت مولاوردی، معاون سابق رئیسجمهور در حوزه زنان در دولت روحانی درباره پیگیری لایحه بیمه زنان خانهدار در دولت روحانی میگوید:
♦️موضوع بیمه زنان خانوار را در قالب چهار لایحه، نظام جامع تأمین اجتماعی و بیمههای چندگانه به دولت دادیم اما هیچ کدامشان به نتیجه نرسید.
♦️یادم میآید یک بار در کمیسیون اجتماعی دولت بودیم، یکی از وزرا آمد کنار من و گفت برای چه می خواهید زنان خانهدار را بیمه کنید؟ اینها از صبح تا شب در خانه میخورند و میخوابند، چه دلیلی برای بیمه شدنشان هست؟
♦️از این موارد در دولت زیاد بود. مثلا آن زمان که کمپین "ارمغان آزادی" را برای
آزادی زندانیان زن جرایم غیرعمد راه انداخته بودیم، یکی از وزرا آمد و با شوخی گفت این چه کاری است میکنید؟ بقیه زنهارا هم باید ببرید زندان! البته شوخی بود ولی بعضی وقتها شوخی شوخی مباحث و نظرات جدی مطرح میشود. موقع رای گیری میدیدیم همین نگاه مردانه، کار خودش را میکند.
♦️ما در دولت در اقلیت بودیم و در کابینه هم حق رأی که نداشتیم. مدام صحبت از اولویتهای دولت بود، وضع معیشتی و مذاکرات برجام. هرچه ما پیشنهاد می کردیم، در نظر آقایان خندهدار بود.
♦️سرخوردگی اجتماعی از دولت روحانی قابل انکار نیست، زنان هنوز هم در اولویت برنامهریزی دولت روحانی نیستند.
🔴 چرا همکاریهای راهبردی ایران و چین موجب نگرانی غربیها شده است؟
🔻 سند جامع راهبردی ۲۵ ساله همکاریهای ایران و چین در حالی امروز در تهران توسط وزرای خارجه دو کشور امضا شد که شاهد عملیات روانی غربیها با محوریت «تحریف واقعیت» هستیم.
🔹جریان معاند به دنبال تثبیت این گزاره در افکار عمومی مردم ایران است که؛ جمهوری اسلامی چون نمیخواهد از مواضع خود در برابر غرب کوتاه بیاید در دنیا منزوی شده لذا چارهای جز فروختن خود به چین ندارد!!
🔹همانقدر که راهبرد «مقاومت فعال» و ایستادگی در برابر زورگویی غربیها در راستای منافع ملی است، مشارکت با کشورهای دیگری که اراده زورگویی نداشته و از موضعی برابر وارد همکاری میشوند هم در راستای منافع ملی است.
🔹اتفاقا اگر جایی برای خرده گرفتن باشد، باید به دیرهنگام بودن اتفاقاتی از این دست و بیش از اندازه معطل غربیها شدن خرده گرفت.
🔹اگر ایران، کشوری ناتوان و منزوی بود و جایگاهی در هندسه جدید قدرت در نظام بینالملل نداشت، طبعا دلیلی برای این حجم از عصبانیت دشمنان وجود نداشت.
🛑 برخی میگویند مسئول وضعیت موجود شورای نگهبان است که افراد نالایق را تایید میکند...
📝 پاسخ: شورای نگهبان مانند یک معلم عمل میکند که پایان ترم امتحان میگیرد و دانش آموزان برخی کمتر از ۱۰ و برخی نمره ۱۰ و برخی بالاتر و اندکی نیز نمرات بالای ۱۸ میگیرند. بدیهی است همه کسانی که نمره ایشان از ۱۰ به بالا است، در امتحان قبول میشوند ولی هرگز کسی که با ۱۰ قبول شده با کسی که نمره ۱۹ یا ۱۸ یا حتی ۱۵ دارد، مساوی نیستند، نتیجه اینکه کسی نمیتواند بگوید همه افراد مورد تائید شورای نگهبان، درجه یک و عالی هستند و تفاوتی بین آنها نیست.
🔹 مضافاً اینکه شورای نگهبان نمیتواند دایرهی قبولی در مرحلهی تایید این شورا را چندان تنگ کند، چون نظام به دیکتاتوری متهم میشود (همانطور که همین الان و با وجود مشارکت جناحهای اصلی در همهی انتخابات، رسانههای معاند چنین تبلیغ میکنند)، اما مردم این محذورات را ندارند و میتوانند گزینههای ضعیف را رد صلاحیت کنند و به خیرالموجودین رأی دهند.
اینجاست که مسئولیت مردم، گروهها و جناحهای سیاسی، مسئولان دلسوز کشور، نظام و اسلام فوق العاده سنگین میشود. یعنی مردم وظیفه دارند به صرف اینکه تمام افراد تایید شده، از شورای نگهبان نمرهی قبولی دارند، اکتفا نکنند و بدون تاثیر پذیری از رسانههای معاند یا افرادی که از پیروزی کاندیدایی نفع میبرند، مانند برخی سلبریتیها، بهترین گزینه (که قطعاً هیچگاه نمره ۲۰ ندارد) را انتخاب کنند.
#مهم
🔴 توافق ایران و چین
🔻 حسین امیرعبداللهیان: اينجانب در مسير مذاكرات سند راهبردی همكاري های جامع ٢٥ ساله تهران و پكن حضور داشته ام و باور دارم كه:
1⃣ اولا همكاري جمهوری اسلامي ايران و چين راهبردی و در راستای منافع دو ملت است
2⃣ ثانيا فضا سازی دشمنان خارجی عليه آن، با هدف قطع همكاری های سودمند دو كشور صورت مي گيرد.
🔹جهان در حال گذار مهمی است ، به مدد الهی كشور با قدرت و درايت از تروريسم تحريمی همه جانبه دشمن عبور خواهد كرد.
@manenglabiam
اخبار انتخابات ۱۴۰۰
🔻 سه شنبه ۱۰ فروردین
🔸 محسن رهامی: ظریف برای وزرات خارجه مناسب است، عارف و فرجیدانا گزینههای معاون اولیام هستند/ اگر اصلاحطلبان اجماع کرده و از من حمایت کنند رئیسی را شکست خواهم داد و ۲۰ میلیون رأی خواهم آورد.
شتر در خواب بیند ...🤣🤣
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 حسین دهقان: مخالف مذاکره با آمریکا نیستم /مدیران دولتم را از سپاه نمی آورم
✍️ شما خیلی وقته که دیگه سپاهی نیستید
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 حسین کنعانی مقدم(اصولگرا) : نامزدهای نظامی باهم ائتلاف کنند و به نفع محسن رضایی کنار بروند.
✍️ برای بعضی هاشون قدرت از عسل هم شیرینتره عزیز دل برادر😕😕
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 نتایج نظرسنجی یک مرکز دانشگاهی: شرایط کاندیداهایی همانند دهقان، مطهری، رضایی و قاسمی نامناسب است/ کاهش محبوبیت خاتمی و روحانی/احمدینژاد رای منفی بالایی دارد/ پیشبینی مشارکت ۵۰ درصدی
🔸 مرعشی: کسی در حزب ما طرفدار لاریجانی نیست
✍️ بعدا معلوم میشه😜😜
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 تلاش آقازادهها برای رسیدن به بهشت(شورای شهر): میثم مظفر فرزند حسین مظفر، سارا رضایی فرزند محسن رضایی، سیده فاطمه حسینی فرزند صفدر حسینی، مهدی صیاد شیرازی فرزند شهید صیاد شیرازی، زهیر متکی فرزند منوچهر متکی
✍️ اون دختر صفدر حسینی هنوز سهمش رو از سفره انقلاب برنداشته؟؟😡😡
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 توئیت مهم حسین درخشان: اگه اینکه میگن سعید محمد سپر بلای رستم قاسمیه درست باشه، یه احتمال هم هست که احمدینژاد هم مثل سعید محمد بره پشت رستم قاسمی
✍️ به قول نورالدین خانزاده یا ذوالجلال و الاکرام
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 محمد عباسی وزیر اسبق دولت احمدینژاد کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاستجمهوری اعلام کرد.
✍️ تکلیفه دیگه😆😆
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔸 سیدمهدی توسلی دبیر سیاسی خبرگزاری مهر در توییتی از آغاز به کار ستاد انتخاباتی ظریف، وزیر امور خارجه خبر داد.
✍️ یعنی چی🤔🤔
🔴 فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: کشور ما در دوران چهار ساله ریاست جمهوری ترامپ مجموعهای از این موارد را پشت سر گذاشت و با تمام وجود قدرت و ظلم دشمن را احساس کردیم.
🔹سلامی با بیان اینکه این تهدید را همه جا مشاهده کردیم، بیان کرد: پدیده جنگ یک واقعیتی بود که دشمن میخواست به وسیله آن ما را تحت تأثیر قرار دهد ولی حضرت آقا فرمودند جنگ نخواهد شد.وی افزود: این جمله یک عبارت نبود بلکه پشت سر آن یک استراتژی قدرتمند وجود داشت که حضرت آقا طراح و مبدع آن بودند و به گونهای کشور را پیش میبردند که عملاً این جنگ در منطق شکست میخورد.
🔹سلامی عنوان کرد: فشار اقتصادی دشمن در این ایام بیاندازه و معادل تمام توان او بود به گونهای که ما در میدان تهدید اقتصادی اشباع شده بودیم و دشمن هیچ گونه قدرت دیگری نداشت.فرمانده کل سپاه ادامه داد: باز هم به برکت این ایستادگی توأم با سیاست، راهبرد و برنامه، ما از گردنه سختی که در آن قرار گرفته بودیم عبور کردیم و توانستیم این توطئه دشمن را ناکام بگذاریم.
🔹سلامی عنوان کرد: اکنون به نقطهای رسیدیم که چه تحریم باشد چه نباشد ما پیروز هستیم و این حاصل سالها ایستادگی و مقاومت است.
⭕️ دولت جوان حزباللهی آری یا خیر؟
🔹برخی دائما این عبارت را به عنوان تنها راهحل گذار از وضع موجود طرح میکنند اما میتوان در این باره برداشتهای متکثری داشت
🔹از عنوان حزباللهی دو برداشت دیده میشود. برخی عنوان حزباللهی را در معنای اسم مستعار یک بخش خاص و محدود از جریان سیاسی موسوم به اصولگرا بکار میگیرند/ تفسیر دوم حزباللهی بودن اسم عام برای جریاناتی است که به مبانی و چارجوبهای نظام جمهوری اسلامی باور دارند ولو اینکه در شیوهها و روشها و رویکردها منتقدند.
🔹برداشت اول از حزباللهی، تنگنظرانه و خلاف عمومیت نهاد دولت است و در عمل نیز چون از نمایندگی اقشار وسیعی از جامعه باز میماند، از شرط ضروری کارآمدی، یعنی همراهی و پشتیبانی مردم، باز خواهد ماند و نخواهد توانست در بخشهای وسیعی از جامعه احساس تعلق ایجاد کند.
🔹درباره جوانی نیز دو برداشت وجود دارد. یک برداشت از جوانی به عنوان سنوسال خاص مثلا زیر ۳۵ یا ۴۰ سال است/ برداشت دوم از جوان یعنی کسانی که دارای ایده نو و راهگشا و ذهنیت جدید در حکمرانیاند و متناسب با جوانی، دارای کاربلدی، انگیزه و انرژی اجرایی لازم برای تحقق و پیشبردن آن ایدهها هستند. این تلقی از جوانی، دگر خود را نه میان سالان و کهنسالان بلکه خود را در برابر ایدههای فرسوده، کهنه و مصرفشده و ناکارآمد کنونی تعریف میکند.
🔹برداشت نخست از جوان اولا عملا ممکن نیست. یعنی تکیهزدن به عالیترین سطح سیاسی و حکمرانی جمهوری اسلامی نیازمند مجموعهای از تمهیدات و تجارب است که در این سن و سال مصداقی ندارد و اینک نیز در بین کسانی که وارد گود انتخابات شدهاند نیز مابهازای خارجی ندارد. ثانیا مزیت تواناییهای عملیاتی بیشتر در این سنوسال بدون ذهنیت و بدون داشتن ایدههای نو در حکمرانی بکار نخواهد آمد. علاوه بر این که از امتیاز منفی بیتجربگی حکمرانی نیز برخوردار است. اما تفسیر دوم هم ممکن است و هم دارای مصداق و هم میتواند مطلوب و توانا در فراروی از وضعیت موجود باشد.
🔹مدافعان این عنوان دولت جوان و حزباللهی اولا اگر در پی تفسیر نقد شده اول این نوشتارند، بدانند که این برداشت یک تلقی نافرجام و بلکه هزینهساز نسبت به مشکلات بغرنج و تودرتو کشور است و اگر برداشت دوم را دارند باید به جای تأکید مکرر و صرف روی این عبارت دولت جوان حزباللهی، به افکار عمومی و نخبگان نشان دهند که اولا از فراگیری لازم اجتماعی برخوردارند و قرار است که از عمومیت نمایندگی کنند. ثانیا نشان دهند چه گفتمانی را نمایندگی میکنند و چه ایدهها و چه ذهنیت تازه و راهگشایی در تحول وضع موجود دارند و چگونه متناسب با منابع و امکانات کشور میتوانند این ایدههای نو در حکمرانی را محقق کنند.
💠 موضع کسانی که چندین توئیت و دهها پیگیری در باره لزوم تحریم ایران داشته اند در باره قرارداد ایران-چین قابل درک است.آنچه رشته اند پنبه شد
موافقان و مخالفان قرارداد ایران -چین به یک تقاطع مشترک رسیده اند موافقان "ناکام گذاردن" آمریکا و مخالفان "ناکام ماندن"آمریکا.
این کجا و آن کجا