eitaa logo
طلبه انقلابی
215 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
622 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺روحانی: دولت را با رشد اقتصادی مثبت تحویل می‌دهیم ! ➕ واقعا ممنون اما اگر لطف کنید کشور را همانطورکه در سال ۹۲ تحویل گرفته اید نیز تحویل دهید کفایت میکند؛ مخصوصا از لحاظ قیمت ارز، مسکن، خودرو، میزان نقدینگی، کسری بودجه و ارزش پول ملی !!
🔺 عضو هیأت علمی دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق ع: 🔹نتیجه مذاکرات وین براساس اظهارات مقامات آمریکا: 🔹ابقای بیش از ۷۰۰ شخص درلیست تحریم 🔹ابقای قوانین تحریمی نظیرکاتسا ومحدودیتهای U-turn 🔹حفظ بخش عمده تحریم‌های ترامپ 🔹عدم لغو یک‌باره تحریم‌ها 🔹عدم قبول راستی آزمایی توسط آمریکا 🔹ابقای تحریم‌های غیرهسته‌ای 🔹نتیجه: عدم انتفاع ایران از برجام
*تحلیل اندیشکده‌ شورای آتلانتیک از چشم‌انداز ریاست جمهوری سید ابراهیم رئیسی* 🔹برخلاف احمدی‌نژاد که در مواردی با [آیت‌الله] خامنه‌ای اختلافاتی داشت، رئیسی تنها به دنبال موفقیت رهبر انقلاب است. 🔹تهران خواهان بازنگری در توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ برجام با ایالات متحده و قدرت‌های جهانی با هدف کنترل برنامه هسته‌ای ایران است. اما برجام سقف روابط آمریکا و ایران خواهد بود نه کف آن. 🔹ایران با و یا بدون توافق، یک تهدید بزرگ برای ایالات متحده و متحدانش خواهد بود. صرف‌نظر از برنامه هسته‌ای ایران، تهران دارای پیشرفته‌ترین برنامه توسعه موشک‌های بالستیک در خاورمیانه بوده است. 🔹در آینده شاهد متوازن شدن سیاست خارجی ایران میان قدرت‌های منطقه‌ای و دشمنان قدیمی باشیم. انتظار می‌رود که رئیسی روابط اقتصادی با چین، اتحاد راهبردی با روسیه و حمایت‌های تهران از شبه‌نظامیان شیعه در عراق، لبنان و سوریه را توسعه دهد. 🔹به هر ترتیب، ایران احتمالاً با تداوم مذاکرات خود با عربستان سعودی در جهت کاهش تنش‌ها به ویژه در جنگ یمن تلاش خواهد کرد. لذا دولت رئیسی می‌تواند تمرکز بیشتری بر بازسازی اقتصاد تضعیف‌شده کشورش داشته باشد.
✅ حوادث افغانستان را هوشمندانه باید تحلیل کرد ☑ ️ برای تحلیل وضعیت امروز کشور افغانستان و تسلط گروه طالبان بر بخشهایی از این کشور ، ضرورت دارد گزاره های زیر را کنار هم قرار داده شوند: ۱_ طالبان یک نیروی نظامی، اجتماعی و سیاسی برخاسته از درون جامعه افغانستان است. ۲_ طالبان حنفی مذهب اند و در این مذهب اندیشه تکفیر خیلی عمق ندارد. ۳_ طالبان در سالهای اخیر از نظر سیاسی تغییر موضع داده و تاحدود زیادی معتدل تر شده است. ۴- میان طالبان سه جریان اصلی وجود دارد که دو جریان به شدت ضدآمریکایی است که این موضوع می تواند برای ایران مفید باشد. ۵- مشی سیاسی جدید طالبان عدم درگیری و جنگ با سایر اقوام و مذاهب است. ۶- دولت مرکزی فعلی حاکم بر افغانستان، کاملا آمریکایی است و مواضع ضد ایرانی دارد و هرگز در موضع دوستی با ایران قرار نخواهد گرفت . علاوه برآن ، در حال حاضر نیز سلطه این دولت بر افغاستان به یک حوزه کوچک و حداقلی محدود شده است. ۷- جمهوری اسلامی اشراف و نفوذ بالایی بر حوادث نظامی و سیاسی این کشور دارد که می تواند با تهدیدات احتمالی مقابله کند. ۸- عمده جنایات علیه شیعیان این کشور توسط داعش افغان در حال انجام است که دست پرورده آمریکاست و ارتباطات پنهانی هم با دولت حاکم بر کابل دارد. ۹- در حال حاضر گروه طالبان رفتار نسبتا مسئولانه ای در قبال منافع ایران در کشور افغانستان دارد. ۱۰- طالبان آن رابطه سربازی با عربستان و پاکستان را که در گذشته داشته دیگر ندارد. بنابراین: طالبان را واقع گرایانه باید تحلیل کرد؛ این گروه یک واقعیت حاکم بر افغانستان است. هیچ گریز و چاره ای جز تعامل هوشمندانه با آن وجود ندارد. طی روزهای اخیر هم ، طالبان بر هر نقطه ای در این کشور مسلط شده، امنیت را حاکم کرده و یک مشی معتدل اجتماعی را اجرا کرده است. اخراج آمریکا از افغانستان منفعت مشترک ایران با طالبان است. چینی ها، روسها و تا حدودی هم هندی ها ، اکنون راضی به تسلط طالبان بر افغانستان و اخراج آمریکا از این کشور و تشکیل یک حکومت مستقل در کابل هستند. طالبان اکنون بر ده ها منطقه شیعه نشین حاکم شده و واقعا مشکل حادی ایجاد نکرده است. هرچند در یک نگاه بدبینانه تسلط این گروه بر افغانستان تهدیداتی هم می تواند داشته باشد اما در یک تحلیل عمیق، فرصتهای این وضعیت، بیشتر از تهدیدهاخواهد بود.
🔻تیم رئیسی به کمیته تطبیق برجام پیوست 🔹️یک روزنامه‌نگار امور بین‌الملل نوشت: شنیده می شود به تازگی دو نماینده از تیم ابراهیم رییسی به کمیته تطبیق متن نهایی توافق احتمالی ایران و گروه ٤+١ اضافه شده اند و تعداد اعضای کمیته به ٧نفر رسیده است.سید علی حسینی تاش معاون راهبردی شورای عالی امنیت ملی و علی باقری معاون سابق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از طرف رییسی در جلسات این کمیته شرکت می‌کنند 🔹️این کمیته موظف است متن نهایی توافق وین را با قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها و همچنین سیاست حرف قطعی (به لحاظ زمانی ابتدا آمریکا باید اقدام به رفع تحریم ها کند، به لحاظ محتوایی رفع تحریم ها شامل همه تحریم های وضع شده در دوران ترامپ شود و لغو تحریم های آمریکا مورد راستی آزمایی قرار گیرد) تطبیق دهد 🔹️شنیده ها حاکی از این است که این کمیته با حضور علی شمخانی از طرف شورا، عبدالرضا مصری و وحید جلال زاده از مجلس و علی اکبر صالحی و عباس عراقچی به نمایندگی از دولت تا کنون حدود ١٠جلسه تفصیلی در این زمینه برگزار کرده است.
♨️ نفوذ، امنیت و چند نکته **به بهانه اظهارات تامل برانگیز برخی سیاسیون درباره موضوع نفوذ 🔻پس از اظهارات محمود احمدی نژاد و برخی از چهره های اصلاح طلب و... این بار علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت اصلاحات درباره مسئله نفوذ اطلاعاتی دشمنان سخنانی را مطرح کرده است، موضوعی که تکرار مکرر آن و بازتابش در جامعه می تواند تبعاتی را به همراه داشته باشد که در این زمینه روشنگری در موضوعات زیر لازم به نظر می رسد: 1⃣ مسئله نفوذ اطلاعاتی مسئله منحصر به جمهوری اسلامی ایران نیست و خلاهایی از این دست قدمتی برابر با تشکیل حکومت ها دارد. به طور طبیعی کشورهای مختلف بویژه دولت های غربی و اروپایی با هدف تسلط بر منابع دیگر کشورها همواره در صدد نفوذ در میان دولتمردان و بخش های رسمی این کشورها بوده اند که نمونه آنها در تاریخ فراوان است. 2⃣ وجود برخی از اتفاقات در حوزهای امنیتی به معنای ناتوانی امنیتی نیست. لذا تعداد اتفاقات به نتیجه رسیده را باید در بستر حجم دشمنی ها و تلاش های دستگاهی معارض با انقلاب اسلامی برای نفوذ و خرابکاری های وسیع در کشور سنجید. سیستم های امنیتی آمریکا و اروپا، رژیم صهیونیستی و برخی حکومت های قبیله ای منطقه ای با صرف هزینه های هنگفت و برای ضربه زدن به امنیت ایران اقدام به طراحی پروژه نفوذ علیه کشورمان می کنند که عمده آنها با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) در نهادهای امنیتی خنثی می شود. 3⃣ کارنامه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در مسائل امنیتی کارنامه ای روشن و درخشان است و در طی سال های اخیر در کنار تامین امنیت پایدار در نقاط مختلف کشور، فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی نیز در کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای نقش موثری در ردیابی و دستگیری مجرمان امنیتی، اقتصادی و بر هم زدن سناریوهای خطرناک آنها داشته است. 4⃣ در این میان باید به این مهم هم توجه داشت که گذرگاه های نفوذ در کشور چه جریانها، افراد و بخش هایی هستند. کسانی که مدعی نفوذ در چنین سطح وسیعی هستند حتما می دانند که طیف سیاسی متبوع آنها بیشترین حفره های امنیتی را داشته و نفوذ عموما در این بسترها شکل گرفته است.
انتخاب مدیران انقلابی چالش فراروی دولت سیزدهم . 🔰 یکی از مسائل اساسی که امروز آقای رئیسی و رئیس جمهور سیزدهم با آن مواجه است انتخاب مدیران در تراز انقلاب اسلامی است. متاسفانه پس از چهار دهه ی انقلاب یکی از پیامدها و کارکردهای دانشگاهها، حوزه های علمیه، نهادهای انقلابی و صدها موسسه و مراکز گوناگون کشور ، ضعف در تربیت مدیران متدین، انقلابی و کارآمد متناسب با نیازهای حوزها و سطوح مختلف مدیریت بنیادی، راهبردی و عملیاتی کشور است. 🔰 فقر مدیران و کارشناسان متعهد و متخصص از یک منظر و چهره هایی فهیم و خوشفکر ، انقلابی و جهادی ، کارآمد و مدبر از سوی دیگر از چالش های جدی انقلاب در گام دوم است که باید برای آن تدابیر ویژه ای اتخاذ کرد. 🔰 ایجاد مراکز تربیت مدیران انقلابی و جهادی، ارتقای توانمندی معرفتی، انگیزشی و مدیریتی و حرفه ای متناسب با مکتب انقلاب اسلامی با بهره گیری از منظومه فکری امام خامنه ای از روش های حل این چالش در دولت تحول آفرین امروز انقلاب است. 🔰 شاید آموزشهای درازمدت در شرایط فعلی پاسخگوی نیاز موقعیت امروز نباشد اما به نظر می رسد دوره هایی مانند الگوی تربیت فرماندهان و مدیران در مرکز امامت سپاه در کوتاه مدت می تواند تجربه خوبی برای مدیران و کارشناسان دولت سیزدهم در مرکز تربیت و آموزش وزارت کشور باشد. اگر چه راه اندازی دانشگاه بسیج می توانست طی دهه گذشته بخشی از گره های مدیریتی کشور را حل کند اما متاسفانه به دلایل گوناگون فرصت سوزی شد و بسیج که می توانست صدها مدیر و کارشناس در حوزهای گوناگون کشور معرفی کند در فرصت سازی تحقق دولت اسلامی در موقعیت فعلی کم بهره است. 🔰 بنابراین یکی از رسالت های همه نهادها و چهره های انقلابی، تربیت مدیران در تراز انقلاب و تحول معرفتی، معنوی و تشکیلاتی است که مهم ترین عامل در تحقق دولت اسلامی است.
🔴مرگ مشکوک چهارمین متهم ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی* 💥رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که ژنرال «شارون اسمان» فرمانده تیپ پیاده نظام موسوم به "ناحال" در ارتش این رژیم صبح پنجشنبه در جریان تمرینات رزمی در پایگاهی در نزدیک شهر "نتانیا" فوت کرد. برپایه این گزارش، شارون اسمان دوشنبه گذشته فرماندهی تیپ ناحال را برعهده گرفته بود. رسانه های رژیم صهیونیستی مدعی شدند که ژنرال اسمان در جریان تمرین آمادگی جسمانی در داخل پایگاه نظامی  سقوط کرده و روی زمین افتاده است و پس از آن وی فوراً تحت مراقبت های پزشکی قرار گرفت، اما اندکی بعد فوت کرد. به گفته این رسانه ها، ارتش رژیم صهیونیستی تحقیقات درباره این حادثه را آغاز کرده است. ژنرال اسمان به مدت ۲۵ سال در سمت های میدانی، فرماندهی، ستادی و آموزشی در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت کرد و در تجاوز نظامی به لبنان شرکت داشت. او در تجاوز نظامی به غزه در سال ۲۰۱۴ میلادی نیز فرمانده گردان "شاحام" در تیپ ناحال بود و در جریان آن زخمی شد. اسمان همچنین به عنوان فرمانده دو تیپ "عتصیون" و "بنیامین" در ارتش رژیم صهیونیستی کار کرد و پست افسر عملیات در فرماندهی عملیات شمال ارتش این رژیم را نیز برعهده داشت. در هفته اخیر «جیمز سی ویلیس» فرمانده ارشد ارتش آمریکا نیز به طرز  مشکوکی جان خود را از دست داد. وی فرمانده واحد تعمیرات سنگین نیروی هوایی آمریکا در پایگاه هوایی "العدید" قطر بود.
⛔️ مستقیم به سمت سقوط ♨️محمود احمدی‌نژاد: باید تأسف خورد به حال کسی که انتخابات را (پیروزی عظیم) خواند. 🔻شاید به جرات بتوان گفت یکی از بازنده‌های قطعی این انتخابات، محمود احمدی‌نژادی بود که وقتی ولی‌فقیه به‌عنوان مرجع تقلید و رهبر شیعیان جهان فرمودند: رأی دادن یک تکلیف است، اعلام کرد من در انتخابات شرکت نخواهم کرد و حتی رأی سفید هم نخواهم داد. 🔻قدرت‌طلبی چنان او را کور کرده بود که ده ها هزار ساعت تولید محتوای رسانه‌های معاند غربی علیه ایران و پمپاژ ناامیدی و سیاه نمایی امپراطوری رسانه‌ای غرب را نادیده می‌گیرد و کلام ولی‌فقیه را که فرمودند این انتخابات به معنای واقعی حماسه بود را به سخره می‌گیرد. 🔻به راستی چنین شخصی که مطلبی به این وضوح را نمی‌فهمد و در مقابل ولی‌فقیه خود قد علم می‌کند، چگونه شایستگی دارد مصلحت جامعه اسلامی را تشخیص بدهد؟ به نظر می‌رسد احمدی‌نژاد با این اوصاف دیگر صلاحیت حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام را ندارد. 🔻ای کاش همین یک جمله حاج قاسم در عقبه ذهنمان حک شود: والله، والله، والله! از مهم‌ترین شئون عاقبت‌به‌خیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان این انقلاب را به‌دست دارد. در قیامت خواهیم دید مهم‌ترین محور محاسبه این است.
🔺 /تایید هدف قرار گرفتن کشتی اسرائیلی از سوی مقامات صهیونیستی 🔹️رویترز خبر داد که مقام‌های نظامی رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفته شدن یک کشتی اسرائیلی را تایید کرده‌اند اما دلیل این حادثه هنوز مشخص نیست. 🔹️شبکه خبری المیادین در گزارشی از هدف قرار گرفتن یک کشتی متعلق به رژیم صهیونیستی در شمال اقیانوس هند خبر داد. 🔹️بر اساس گزارش این شبکه خبری، این کشتی با سلاحی نامشخص هدف قرار گرفته است و شعله‌های آتش از این کشتی به آسمان بلند شده است. 🔹️المیادین در گزارش خود نوشت که این کشتی قبل از حرکت به سوی ساحل امارات، در بندر جده عربستان سعودی لنگر انداخته بود. 🔹️المیادین نوشت که تا کنون هیچ کسی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته و نمی‌توان با قاطعیت اعلام کرد که چه کسی پشت این حمله قرار دارد. 🔹️رسانه‌های رژیم صهیونیستی نوشتند که کشتی هدف قرار گرفته شده متعلق به این رژیم بوده اما خدمه این کشتی اسرائیلی نبوده‌اند. 🔹️یک کارشناس امور نظامی نیز در شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی مدعی شد که این حمله به کشتی از سوی ایران بوده و کشتی هدف قرار گرفته شده متعلق به یک بازرگان اسرائیلی بوده است. 🔹️رویترز نیز خبر داد که مقام‌های نظامی رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفته شدن یک کشتی اسرائیلی را تایید کرده‌اند اما دلیل این حادثه هنوز مشخص نیست. 🔹️شبکه خبری الحدث وابسته به عربستان سعودی نیز مدعی شد که این حمله با یک موشک ساعت 10 به وقت گرینویچ انجام شده است. 🔹️شبکه خبری المیادین نیز در خبر خود اعلام کرد که نام کشتی هدف قرار گرفته شده «CSAV TYNDALL»‌ بوده که متعلق به شرکت «زودیاک ماری» است که مالک آن «ایال عوفر» است.
🔴 پرسیده تند : تحلیل تان در خصوص طالبان و تحولات افغانستان چیست؟ 🔴 پاسخ: 1⃣ نمی توانیم مدیریت نادرست طالبان از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ را تطهیر یا توجیه کنیم 2⃣ نمیتوانیم نقش حداکثری طالبان در عرصه میدانی افغانستان با توجه به خاستگاه های قومیتی (پشتون)، خاستگاه فکری (دیوبندی) و مذهبی (حنفی) کتمان کنیم. طالبان فعلاً بر ۸۳ درصد افغانستان مسلط است 3⃣ حقیقت آن است که نمیتوانیم دولت غربگرای مرکزی افغانستان را به عنوان گزینه مطلوب ملت افغان و دولت ایران معرفی کنیم. 4⃣ نمیتوانیم کتمان کنیم که برخی ذهنیت های منفی ما نسبت به مجموعه طالبان به خاطر عدم شناخت کافی، وسعت و تفاوت طیف های طالبان ، عدم تفکیک بین القاعده، وهابیت، داعش، طیف های متفاوت طالبان (تبلیغی، جهادی، تکفیری و...) است و شناخت کامل و دقیق طالبان و شناخت تفاوت ها، چشم اندازها و ... نیاز به اشرافیت دقیق علمی دارد نه انگاره سازی های ناقص رسانه ای! 5⃣ دانستن این دو دیدگاه در تحلیل تحولات افغانستان مفید است: ۱. علی شمخانی در ملاقات با هیئت طالبان: «ایران هیچ‌گاه جریانی را که بخواهد با جنگ در افغانستان به حاکمیت برسد به رسمیت نخواهد شناخت» ۲. ممکن است طالبان اهدافی داشته باشند که ما قبول نداریم، اما اگر ارتباط با آنان داعش را زمینگیر، سلامت شیعیان را تضمین و خواب راحت را از امریکایی‌ها می‌گیرد، ارتباط لازم است ؛ البته طالبان باید بداند اگر به روش خشونت به دنبال قدرت‌خواهی است، هرگز از سوی ایران حمایت نخواهد شد. (عبدالله گنجی) 6⃣ نمی توانیم طالبان۲۰۲۱ را بدون دال ها و متغیر های دیگر تحلیل جامع و دقیق بکنیم... 🔻دال ها و متغیرهای موثر: ۱. آمریکا : حضور آمریکا در افغانستان و مذاکرات صلح دوحه ۲. کاهش کشتار شیعیان بی گناه افغان ۳. مواجهه و مقابله با داعش ۴. نحوه تعامل و مواجهه با دولت مرکزی ۵. منافع ملی و راهبردی ایران ۶. تحلیل رفتار فعلی طالبان (جنگ طلبی و خشونت یا تقدم صلح)؛ تعامل یا تقابل مردم و سران قبائل افغانستان با طالبان 🔹 به نظر نگارنده با توجه به ۶ متغیر فوق که هر کدام شرح مبسوطی دارد، روابط و فاصله جمهوری اسلامی ایران با طالبان میتواند تنظیم شود؛ این امر مهم که نسبت مستقیمی با امنیت ملی ایران دارد مستلزم بحث‌های واقع بینانه ی کارشناسی و تصمیم گیری در سطوح عالی(شورای عالی امنیت ملی) دارد و بحثی نیست که بخواهیم در فضای مجازی تعیین تکلیف کنیم یا دستمایه کُری خوانی های سیاسی شود!
✔️ آیا اسامی فهرست انتقام سخت سردار سلامی در حال خط خوردن هست؟! 1⃣ شهریور سال گذشته بود که سردار سلامی، فرمانده کل سپاه در سخنانی مهم تاکید کرد که دایره انتقام خون سردار سلیمانی شامل هر فردی خواهد بود که نقش مستقیم و غیرمستقیمی در حادثه ترور دست داشته است. در همان مقطع این اظهارات به این گزاره تعبیر شد که سپاه فهرستی از همه افراد دخیل در ترور سردار سلیمانی فراتر از سطح سیاسی در سطح نظامی و امنیتی تهیه کرده است. محاکمه اخیر امنیتی در واشنگتن نشان می‌دهد که این لیست تا چه حد دقیق و معتبر است و تا سطوح افسران عملیاتی و جاسوسان دخیل در ترور حاج قاسم تهیه شده است. ضمن اینکه یک بار دیگر این گزاره تقویت شد که فهرست کسانی که مورد انتقام قرار خواهند گرفت یک فهرست باز و بزرگی است و شامل افراد متعددی خواهد شد. از سوی دیگر این فهرست نشان می دهد ایران توان و اراده انتقام نقطه به نقطه در جغرافیای وسیع خاورمیانه و حتی فراتر از آن درباره شهادت حاج قاسم سلیمانی در خود آماده کرده است. 2⃣این روزها اخباری از مرگ های مشکوک برخی از افسران مرتبط با شهادت حاج قاسم در منطقه به گوش می رسد و البته هیچکس مسئولیت رسمی آن را برعهده نگرفته است. جدای از درست یا غلط بودن اخبار و یا نحوه حذف و یا ماهیت حذف کنندگان و یا اینکه نمی توان با قاطعیت گفت که انتقام از فهرست عوامل عملیاتی دخیل در ترور حاج قاسم آغاز شده ولی یک واقعیت غیر قابل انکار را می توان صریح بیان کرد که اسامی مهمی در فهرست دقیق انتقام سردار سلامی در حال خط خوردن هستند. مجموع شواهد گفته شده نشان می دهد که پشتوانه، اشراف و زیرساخت اطلاعاتی انتقام سردار سلیمانی کاملا دقیق و تکمیل شده است و این گزاره را که این سپاه است که زمان، مکان و نحوه انتقام خون سردار سلیمانی تعیین می کند، بیش از پیش معتبر شده است.(به نقل از جهان نیوز)
📌 یکدست شدن قوا، فرضی که آگاهان سیاسی آنرا تایید نمی کنند. 🔹عباس سلیمی‌نمین، فعال سیاسی اصولگرا در بخشی از یک مصاحبه با سایت جماران در پاسخ به سوالی در خصوص فرضیه یکدست شدن حاکمیت و آثار آن پس از انتخابات ۱۴۰۰ گفت: تأثیر یک دست شدن نظام را دقیق ندیدم. هیچگاه جامعه‌ٔ ما به لحاظ فکری یکدست نخواهد بود. یعنی به این صورت نیست که امروز یک قالب فکری شکل گرفته باشد و همه در آن قالب جای بگیرند. ما دو طیف فکری داریم که امروز یک طیف فکری بیشتر مسئولیت‌ها را به عهده ندارد. اما اینطور نیست که در آن طیف فکری دیگر، گرایش‌ها و تمایلات فکری مختلف را شاهد نباشیم. اگر همه در قالب یک حزب حاکم باشد بسیار خطرناک و عواقب خود را دارد. اما طیف فکری ما (اصولگرایان) در داخل خود گرایش‌های مختلفی دارد. بنابراین من فکر می‌کنم برخی نگرانی‌هایی‌ که در این زمینه مطرح می‌کنند، خیلی جایی ندارد. 🔖 نکته و نظر: 📌 صحبت‌های دقیق آقای سلیمی‌نمین پاسخی است به شبهه یکدست شدن قوا پس از انتخابات ۱۴۰۰ که اصلاح‌طلبان و البته برخی افراد ناآگاه طی روزهای جاری بر آن تأکید می‌کنند! 🔹 "یکدست شدن قوا" فرضی است که صرفا در نظامات تک حزبی و یا نظامات دیکتاتوری قابل اجراست و آنهم با خواست عمومی مردم! 🔹 در واقع این فرض فقط در کشورهایی که نظامات حزبی دارند می‌تواند محقق شود. اما در کشور ما که به جای نظام حزبی، نظام طیفی (متشکل از طیف اصولگرایان و طیف اصلاح‌طلبان) وجود دارد؛ فرض یکدستی قوا منطقا و حتی از روی بی‌منطقی هم ممکن نیست زیرا همانطور که آقای سلیمی‌نمین توضیح داده‌اند؛ درون اردوگاه اصولگرایان و طیف اصلاح‌طلبان، رقابت‌های زیادی وجود دارد. 🔹 پیش از این، حسین مرعشی، از فعالان اصلاح‌طلب نیز در سخنانی تأکید کرده بود که تعبیر یکدست شدن حاکمیت پس از انتخابات ۱۴۰۰ درست نیست.
♨️ پاسخ مقتضی به رژیم صهیونیستی 🔻۳۹ سال پیش در چنین روزی یعنی چهاردهم تیرماه ۱۳۶۱، دیپلمات‌های ایرانی در لبنان ربوده شدند؛ اتفاقی که تاکنون ابهامات زیادی در خصوص آن وجود دارد و شواهد و مدارک حاکی از آن است که دیپلمات‌های ایرانی به اسارت رژیم صهیونیستی درآمده‌اند. این حادثه تنها یکی از صدها جنایتی است که رژیم اشغالگر قدس علیه ملت ایران انجام داده است. به این بهانه توجه به چند نکته ضروری است: 1️⃣ ماهیت رژیم صهیونیستی بر پایه قتل و کشتار و تجاوز به حقوق ملت‌ها پایه‌گذاری شده و هرکجا که دستش رسیده اقدامات تروریستی مختلفی را علیه ملت‌های منطقه و بخصوص ایران اسلامی روا داشته است. از ترور دانشمندان هسته‌ای تا بمب‌گذاری و حتی کمک مادی، تسلیحاتی و آموزشی به گروه‌های تروریستی و ... همکاری در ترور شهید حاج قاسم سلیمانی، خرابکاری در برخی از تأسیسات هسته‌ای و شهادت دکتر فخری زاده ازجمله نمونه‌های اخیر در اثبات خصومت این رژیم اشغالگر با نظام اسلامی ایران است. 2️⃣ اکنون‌که رژیم صهیونیستی در سخت‌ترین دوران اشغالگری خود قرارگرفته و علاوه بر محاصره توسط محور مقاومت و شکست‌های پی‌درپی در جبهه‌های مختلف، در داخل هم دچار بحران‌های سیاسی و اجتماعی عمیق است، اقدامات خرابکارانه خود را برای به حاشیه بردن این مشکلات عمیق و راهبردی افزایش داده است. 3️⃣ برای اینکه بدانیم بهترین اقدام در مقابل این رژیم ضد بشری کدام است، کافی است به تجربه حزب‌الله لبنان نگاهی بیندازیم؛ حملات مکرر به جنوب لبنان و نیروهای حزب‌الله آنگاه کنترل شد که سطحی از موازنه بین حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی ایجاد شد؛ بدان معنا که حزب‌الله هیچ اقدامی از رژیم صهیونیستی را بی‌پاسخ نگذاشت؛ رویه‌ای که گروه‌های مقاومت فلسطینی در مسیر آن قرارگرفته‌اند؛ بنابراین امروز رژیم صهیونیستی در مواجهه با حزب‌الله، رویه سابق خود را در حملات بی‌محابا ندارد، چراکه می‌داند هر اقدام، پاسخ سخت‌تری خواهد داشت. 👈نکته راهبردی 🔻گرچه در سال ۱۳۶۱ جمهوری اسلامی ایران با توجه به درگیر بودن در جنگ تحمیلی و مشکلات ناشی از آن، امکان مقابله با اقدام خصمانه رژیم صهیونیستی را نداشت، اما امروز ایران در موقعیتی است که دوران بزن‌دررو را به پایان رسانده و رژیم صهیونیستی پاسخ مقتضی به اقدامات شرورانه خود را دریافت می‌کند؛ امروز رژیم صهیونیستی به‌خوبی می‌داند که اگر به یکی از منافع ملی ایران ضربه بزند، از ده جا سیلی می‌خورد!
⭕️وقتی محسنی اژه‌ای دستور تخریب قسمتی از منزل خود را صادر کرد . 🔻علی قنبرلو عکاس روزنامه همشهری خاطره ای درباره حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بیان کرده: 🔹چند ماه پیش آقای اژه ای منزل شان را قرار بود تعمیرات کنند و برای همین اسباب و لوازم خانه را در اتاقی جمع کردند و بعد از گرفتن مجوز لازم از شهرداری شروع به ساخت کردند 🔹از آنجایی که مجوز تعمیرات بود و ما می دانستیم شامل چه چیزهایی هست از ساخت و ساز یک نیم طبقه کوچک در بالای پشت بام منزل حاج آقای اژه ای کاملا تعجب کرده بودیم و از این تخلف آشکار دل مان به درد آمده بود که ایشان که معاون اول قوه قضاییه هست و کسی جرات تذکر به ایشان را ندارد چگونه از قدرت خود سوء استفاده کرده و در حال ساخت و ساز اضافی هست. 🔹گذشت تا دقیقا همان روزی آمدند که کار تعمیرات تمام شده بود و نظافت کرده بودند تا وسایل منزل را بچینند، همه چیز خوب و منظم بود تا اینکه معاون اول قوه قضاییه از سر کار تشریف آوردند. 🔹حاج آقا با عصبانیت برگشتند و با خانواده سوار ماشین شدند و رفتند. در این هنگام صدای پتک بود که بلند شد و دوباره گرد و خاک و سر وصدا. ما که تعجب کرده بودیم که چرا خانه را خراب می کند کارگر ایشان. 🔹چند روز بعد که ایشان برگشتند کاشف به عمل آمد که کارگر بنایی که در منزل ایشان مشغول بوده جهت خود شیرینی یک اتاق کوچک برای مطالعه حاج آقا اژه ای درست کرده و هیچ چیزی هم نگفت، تا اینکه حاجی می آید و می پرسد این چیه که کارگر می گوید اینجا را اضافی درست کردیم برای شما. حاج آقا میگویند مجوز ما تعمیرات بود نه ساخت و ساز، خرابش کنید سریع.
⛔️ چرا برق کم آمده ،،، 🔻 در روزهای گذشته قطعی مکرر برق در اکثر مناطق کشور، مردم را کلافه کرده و بسیاری از مشاغل خدماتی و تولیدی از تداوم این وضعیت متضرر می‌شوند. بااین‌حال دلایل کمبود شدید برق در تابستان امسال، سؤال اصلی مردم از دولت است. در ادامه برخی از دلایل و مشکلات امروز برق که ناشی از سوء تدبیرها و ضعف در اولویت‌ سنجی‌ها است، آورده می‌شود. 🔸گزاره‌های خبری: 1️⃣ ظرفیت تولید برق در دولت‌های مختلف همواره رو به افزایش بوده است؛ بر اساس آمار رسمی وزارت نیرو، در دوره نخست‌وزیری میرحسین موسوی، ۴۲ درصد، در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی ۶۵ درصد، در دولت خاتمی ۶۶ درصد و در دولت احمدی‌نژاد ۸۵ درصد افزایش تولید برق داشته‌ایم؛ اما در دولت روحانی ظرفیت اسمی تولید برق کشور فقط ۲۳ درصد افزایش یافته است که در بین دولت‌های پس از انقلاب، بدترین عملکرد محسوب می‌شود. 2️⃣ تولید برق از انرژی هسته‌ای یکی از پرکاربردترین برنامه‌هایی است که کشورهای پیشرفته آن را به انجام رسانده‌اند؛ مثلاً تعداد راکتورهای هسته‌ای در آمریکا، 99 مورد، فرانسه 59، ژاپن 55، روسیه 31، انگلیس 23 و کره جنوبی 20 مورد می‌باشد؛ اما کشورمان تنها 1 راکتور هسته‌ای دارد و در بحبوحه این بی‌برقی‌ها، همین 1000 مگاوات برق هسته‌ای (1.2 درصد برق کشور) هم چند روزی به دلایل فنی از مدار خارج شد! مقام معظم رهبری در سال 1386 به مسئولان تأکید کردند که برای 20 سال دیگر به فکر افزایش تولید برق هسته‌ای باشند. ایشان می‌فرمایند: «ما برای بیست سال دیگر حداقل بایستی بیست هزار مگاوات برق از انرژی هسته‌ای به دست بیاوریم و الا ما باید برق را از دیگران گدائی کنیم. 3️⃣ هرچند اسراف برق خانگی و صنعتی همواره یکی از دلایل مهم کمبود برق در تابستان عنوان می‌شود، اما در میان رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر پرهیز از اسراف به اسراف مسئولان نیز در این زمینه اشاره شده است؛ امام خامنه‌ای در این زمینه می‌فرمایند: «مسئولان موظف‌اند. اسراف فقط در زمینه‌ فردی نیست؛ در سطح ملی هم اسراف می‌شود. همین برق و انرژی که گفتیم اسراف می‌شود، بخش مهمی از این اسراف در اختیار مردم نیست؛ در اختیار مسئولین کشور است. این شبکه‌های ارتباطاتی، شبکه‌های انتقال برق، سیم‌های برق، این‌ها وقتی فرسوده بشود، برق هدر می‌رود. برق را تولید کنیم، بعد با این شبکه فرسوده آن را هدر بدهیم. این‌ها اسراف‌های ملی است؛ در سطح ملی است؛ مسئولین آن، مسئولین کشورند». (۱۳۸۸٫۱٫۱) در این زمینه شایان ذکر است که بسیاری از مشکلات برق به خاطر اورهال(تعمیرات اساسی) نشدن تأسیسات برقی است که در «دولت تدبیر و امید» به دلایل مختلف به تعویق افتاده است.
🔴روزنامه کیهان خطاب به روزنامه جمهوری اسلامی ؛بگذارید عرق‌تان خشک شود بعد طلبکار شوید... ♦️ روزنامه حامی مدیریت دولتی ناکارآمد، در حالی که هنوز 45 روز تا تشکیل دولت جدید زمان باقی است، از دولت آینده طلبکار شد! عنوان «ما مردم ایران» برای روزنامه‌ای که نان جمهوری اسلامی و مردمش را می‌خورد اما در این سال‌ها در خدمت توجیه سوءمدیریت اشرافی غربگرا قرار داشته، عنوان غلط‌اندازی است. همین‌طور، نام «جناح اصولگرا»، برای منتخب جدید مردم و دولت او، عنوان تحریف‌آمیز است.چه اینکه آقای رئیسی در قوه قضائیه با فساد دانه‌درشت‌های هر دو جناح برخورد کرد. ♦️ثانیاً اگر مردم، آقای رئيسی را انتخاب کردند و به گردن او حق دارند، روزنامه مورد بحث در کنار بسیاری از نشریات همسو، به عنوان جاده‌صاف‌کن طیف مدعی اصلاحات و اعتدال عمل می‌کرد و سرگرم مأیوس‌سازی مردم ایران بود و اجازه ندارد از طرف مردم رای‌دهنده حرف بزند. ♦️یا شورای نگهبان و نهادهای نظامی را به «یک جناح» نسبت دهد؛ مگر اینکه نهادهای مختلف انقلابی را یک جناح در نظر بگیرد و خودش را ذیل جناح ضدانقلاب تعریف کرده باشد! ثالثا دولت جدید نه قرار است مشکلات اقتصادی را از مسیر برجام و FATFحل کند و نه از طریق پول‌پاشی، که اینها اتفاقا رویکرد مدیریت دولت متبوع نویسنده روزنامه جمهوری اسلامی است. و اتفاقا همین رویکرد، کشور را گرفتار مشکلات اقتصادی و امنیتی کرده است. ♦️اما درباره اختیارات دولت و حمایت حاکمیت فقط می‌توان به این جمله سعید لیلاز عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران استناد کرد که به یورونیوز گفت: با اختیاراتی که قانون اساسی و رهبری به رئيس‌جمهور داده، اگر چوب خشک جای او بود، بهتر از این اقتصاد را اداره می‌کرد. ♦️بله حتما امید فراوان هست که دولت از موقعیت مسئله‌سازی و جبهه‌گشایی در درون نظام و استحداث ظرفیت‌ها، به موقعیت معقول خود برگردد و اسباب برکات بسیار باشد؛ اما ضمنا حامیان 8 سال گذشته دولت در طلبکاری از دولتی که هنوز دو ماه دیگر تشکیل می‌شود، عجله نکنند. کمی بنشینند تا عرق‌شان خشک شود، تپه‌هایی را که پشت سر هم آباد کرده‌اند، یک بررسی مختصری بکنند‌، بعدا اگر روی‌شان شد و زمانش رسیده بود در کنار عذرخواهی و شرمندگی، کمی هم طلبکاری کنند
توجه توجه 👇👇👇 *در هیچ تظاهراتی شرکت نکنید* سلام در فضای مجازی بشدت دارند *مردم را با دروغ صادرات مجانی برق به عراق وبرداشتن مسئولین خائن تحریک به تظاهرات* می کنند *راه انتقام از عاملین شرایط موجود فقط پیگیری و مطالبه عمومی محاکمه و مجازات از طریق قوه قضائیه است هر گونه تجمع و راهپیمایی مانند مسئله بنزین باعث ایجاد شرایط امنیتی و پاک کردن صورت مسئله خواهد شد* *در زمین دولت روحانی و ضد انقلاب بازی نکنیم*
❌فرمانده کتائب سیدالشهداء عراق: 🔰 از آمریکا انتقامی خواهیم گرفت که صدایش را همه بشنوند 🔸 دبیرکل گروه مقاومت عراقی "کتائب سیدالشهداء" در گفتگو با خبرگزاری آمریکایی "آسوشیتدپرس" اعلام کرد: می‌خواهیم در پاسخ به حمله هوایی علیه مرزبانان عراقی، عملیاتی اجرا کنیم که همه آن را انتقام‌گیری از واشنگتن توصیف کنند؛ عملیاتی که شاید زمینی، دریایی، هوایی یا از هر مکان دیگری انجام شود. 🔸 «ابو آلاء الولائی» با تأکید بر اینکه کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق در انتقام‌گیری از آمریکا مصمم است، افزود: نمی‌گذاریم شهادت چهار رزمنده تیپ چهارده الحشد الشعبی بدون پاسخ بماند. گروه‌های مقاومت به نیروهای آمریکا در مرز سوریه، کویت و عربستان سعودی دسترسی دارند.
🛑 عادت سوءمدیریت از برجام و بنزین تا برق و مرغ! 🔹فهرست طولانی سوءمدیریت در دولت فعلی، دلیل خدشه در اعتماد عمومی را نشان می‌دهد و دولت جدید به ریاست آقای رئيسی باید برای احیای اعتماد مردم تدبیر کند. جهان‌نیوز ضمن طرح موضوع فوق خاطرنشان کرد: این روزها خاموشی‌های مکرر و تقریبا بی‌برنامه، مردم را دلخور کرده است و کم‌کاری دولت در عقب‌ماندگی از برنامه ساخت نیروگاه مشهود است. ضمن اینکه نصب کنتورهای هوشمند برق هم با عقب‌افتادگی جدی همراه است. «من خودم صبح جمعه فهمیدم». این جمله روحانی مثل نمکی روی زخم مردم بود؛ مانند بنزینی روی آتش. مردم که تا یک ساعت قبل از گرانی بنزین به آنها گفته شده بود خبر گرانی بنزین کذب است، یک‌باره با افزایش سه‌برابری قیمت بنزین مواجه شدند؛ این در حالی بود که در اوایل دولت روحانی ابتدا سهمیه‌بندی بنزین و دونرخی بودن را با یک طومار ادعا حذف کردند. پس از چهار سال همان افرادی که این دو طرح را حذف کردند، با یک طومار تعریف و تمجید از دونرخی و سهمیه‌بندی به یک‌باره شروع به اجرای این دو طرح کردند. نه عذرخواهی کردند و نه گفتند خسارت چند هزار میلیاردی عدم اجرا در این چهار سال چه شد؟ برجام را بدون ضمانت اجرا امضا کردند. هول شدند و تعهدات ایران را داوطلبانه، اول انجام دادند. وقت مطالبه تعهدات ایران دست‌شان خالی بود چون گفته بودند امضای کری تضمین است! اما به خاطر این فضاحت تندیس‌شان را ساختند، صدها سکه هم پاداش گرفتند! به مردم گفتند وارد بورس شوید و همه چیزتان را به بورس بیاورید. مردم اعتماد کردند، جیب دولت پر شد، سرمایه مردم گروگان گرفته شد، مردم متضرر شدند، هیچ‌کس نه عذرخواهی کرد نه جواب‌شان را داد. اداره دولت را با تحقیر مردم در صف‌های سبد کالا شروع کردند. در آخر دولت هم قیمت مرغ را پله‌پله نجومی کردند. ناکارآمدی در تهیه و توزیع کار را به جایی رساند که حتی مردم برای همین مرغ نجومی هم صف بایستند و... اولویت دولت آقای رئيسی، احیای اعتماد عمومی است.
♨️ جریان همیشه طلبکار! در ۸ سال گذشته ناکارآمدی دولت برآمده از تفکر اصلاحات در فکر و عمل، فشار زیادی بر مردم وارد کرد و این موضوع باعث شد تا در دو انتخابات گذشته شکست سنگینی از رقیب سنتی خود بخورند. متأسفانه با این ناکارآمدی ۸ ساله در فکر و عمل؛ برخی از سیاسیون اصلاح‌طلب هنوز به فهم درست هدایت نشده‌اند! 👈 گزاره‌های خبری 1⃣ عبدالرضا فرجی‌راد‌، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین می‌گوید: «اگر ما نتوانیم مسئله برجام را حل کنیم، گرفتاری‌ها بیشتر هم خواهد شد؛ درنتیجه هرروز که بگذرد با مشکلات کارگری، کارمندی، معیشتی و... بیشتری روبه‌رو خواهیم شد. می‌توانیم نتیجه‌گیری کنیم که در قدم اول باید کاری کنیم تا دیپلماسی‌ای که در وین به کار می‌بریم، جواب بدهد». 2⃣ ناصر قوامی نیز اظهار می‌دارد: «الآن مطالبه ما اصلاح‌طلبان باید اصلاح قانون اساسی و پیش از آن، اصلاح نحوه اصلاح قانون اساسی باشد. ما اصلاح‌طلب هستیم و مطالبه داریم؛ اما فرمان انجام اصلاح‌ را کسانی می‌توانند صادر کنند که قدرت دارند. مثلاً اگر قذافی ۱۰ سال زودتر اصلاحات می‌کرد، شاید الآن بود یا حسنی مبارک در مصر اگر اصلاحات کرده بود، شاید الآن پسرش حکومت می‌کرد!» 👈 نکات تحلیلی 1⃣ قرار گرفتن در جایگاه مطالبه گر به‌جای پاسخگوی عملکرد بودن، همواره سیاست فرار به جلوی اصلاح‌طلبان در دوران تصدی قدرت بوده است!  2⃣ برخی از سیاسیون اصلاح‌طلب صرفاً یک ایده را در سر می‌پرورانند و فکر می‌کنند تنها راه پیشرفت کشور هم‌صدا شدن با غرب است. برای مثال در این روزها که جوانان کشورمان در حال تولید واکسن‌های ایرانی برای بیماری کووید ۱۹ هستند و برخی از این واکسن‌ها به مرحله تزریق انسانی رسیده است، دکتر صادق زیباکلام به‌جای آنکه در تماس با متخصصان امر، از روند ساخت واکسن ایرانی علم پیدا کند، می‌گوید: «کشوری که نتوانسته یک دوچرخه بچگانه تولید و صادر کنه، چطوری واکسن کرونا تولید کنه و صادر هم بکنه؟». البته این ادبیات بیشتر نشان از خودباختگی برخی از روشنفکرنمایان دارد که توانمندی‌های داخلی را نمی‌بینند و چشم امید به دست بیگانه دارند.  3⃣ اما سؤال مهمی که باید از حامیان این تفکر پرسید این است که آن‌ها چهار سال صبر کردند، جوبایدن در آمریکا به قدرت برسد، تا با او مذاکره کنند. هنوز که دولت بایدن نیز نه شروط ایران را برای بازگشت به برجام پذیرفته و نه تعهدی برای عدم خروج مجدد از آن داده است. بااین‌حال، اگر بایدن به برجام برگشت، اگر چهار سال آینده ترامپ قمارباز در آمریکا به قدرت رسید، ایده غرب‌گرایان داخلی برای کشورداری چه خواهد بود؟ این بار تورم چند صددرصدی بر کشور تحمیل خواهد شد؟! و چه کسی دوباره مقصر خروج احتمالی ترامپ از برجام معرفی خواهد شد؟
⭕️تولید و صادرات در دولت روحانی بی‌‎پناه و رها بود/دولت رئیسی از ظرفیت رایزنان بازرگانی فعال و مطلع استفاده کند. 💠دکتر جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه سفارتخانه‌های ما نتوانستند نقش و جایگاه خود را به خوبی بشناسند و کمک خوبی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور باشند و در معرفی بازارهای هدف به روی صادر کنندگان داخلی کمک کننده باشند. 💠جعفر قادری گفت: در راستای آنچه از سوی رئیس سابق سازمان توسعه تجارت مبنی بر کاهش رایزنان بازرگانی از بیست و یک نفر به دو نفر در دولت آقای روحانی می‌توان گفت متأسفانه دولت یازدهم و دوازدهم در راستای تسهیل رایزنی بازرگانی، تسهیلات مالی، توسعه تجارت و شناسایی بازارهای منطقه قدم قابل تأملی برداشته نشده است. 💠وی افزود: بخش مهمی از وظایف دولت آینده دقت نظر در توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی است، لذا دولت سیزدهم برای بالفعل شدن توانایی ها و ظرفیت های کشور باید به سرعت وارد عمل شود. اولویت دومی که باید مورد نظر دولت سیزدهم قرار بگیرد، توجه ویژه به افزایش ارتباطات با کشورهای همسایه است چرا که کشورهای همسایه برای توسعه تجارت بسیار مستعد هستند تا از طریق برقراری تجارت، تعامل اقتصادی و ارتباط بیشتر با کشورهای همسایه بتوانیم میزان صادرات کشور را افزایش دهیم.